Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγώ πάλι φίλε μου θα σου έλεγα αφού παίρνεις το n97 δωρεάν να κάνεις λίγο υπομονή ως τα μέσα μαρτίου γιατί ενδέχεται να παρουσιαστεί κάτι πολύ καλό από πλευράς apple.
το ταξίδι ως τώρα : nokia 3510 -> sony ericsson t310 -> siemens sx1 -> nokia n95 -> iPhone 3GS -> iPhone 4S (16g black) :love:

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

μπορεισ να μου το πεισ λιγο πιο απλα....????λυθνω το προβλημα με την σιμ δηλαδη??θα περνει ελληνικη σιμ χωρισ προβληματα?το αλλο που λεσ τι ειναι????ποσα χρειαζεται ενα μηλο για να το δουλεψεισ???ΘΕΕΕΕΕ ΜΟΥ!!!:blink::blink::blink::blink::blink::blink:

Το μόνο που παίζει να παρουσιαστεί είναι το OS 4.0. Και αυτό ακόμα είναι φήμη. Εννοείς ότι πιστεύεις ότι μπορεί να δούμε και το νέο iPhone; Γιατί το κόβω λίγο δύσκολο.

ακόμα και να μην παρουσιαστεί νέο iphone, πιστεύω ότι δεν έχει να χάσει κάτι αν κάνει λιγάκι υπομονή. προσωπικά δεν πιστεύω καμία φήμη αλλά αμφιβάλλω αν διοργανωθεί ολόκληρο event μόνο και μόνο για την παρουσίαση ενός λειτουργικού. εκτός κι αν έχει τόσο μεγάλες αλλαγές που αξίζει. δεν ξέρω κι όλας πως έχει πράξει η apple στο παρελθόν καθώς με το 3GS μπήκα στον χώρο της, αλλά έχω την εντύπωση πως κάθε νέα έκδοση λειτουργικού την συνόδευε και νέα συσκευή.
το ταξίδι ως τώρα : nokia 3510 -> sony ericsson t310 -> siemens sx1 -> nokia n95 -> iPhone 3GS -> iPhone 4S (16g black) :love:

Νίκο μόλις δοκίμασα το dropbox και απλά είναι καταπληκτικό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Έχω την εντύπωση ότι είναι μία εφαρμογή (free από το appstore) που δεν πρέπει να λείπει από κανένα μήλο, είχες δίκιο!!!!!!Από τις πλέον χρήσιμες εφαρμογές για όλα τα αρχεία και νομίζω θα έπρεπε να είχε γίνει ολόκληρο θέμα γύρω από αυτήν(αν δεν έχει γίνει).

από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC]

msn:giankovits@hotmail.com

@everyone

Επειδή είχα κάτι τρεξιματάκια και έμπλεξα στα πλοκάμια της γραφειοκρατείας του Ελληνικού Δημοσίου (βλ. Πανεπιστήμιο Κρήτης, δημόσιο είναι, έχει γραφειοκρατεία), έτρεχα για την αίτηση πτυχίου και μια - ας μην σχολιάσω και βρίσω - καθηγήτρια δεν έχει βγάλει έναν βαθμό (10 για την ακρίβεια) και είπε ότι θα τον βγάλει σε 20 μέρες και τότε τρέχα γύρευε, έτρεχα στις γραμματείες για να τους πάρουν τηλέφωνο να τους πουν και τράβα φέρε χαρτιά ότι δεν χρωστάς μαθήματα, ότι δεν χρωστάς βιβλία, πήγαινε από εδώ, τράβα εκεί και τώρα κάθισα από τις 11 που έχω ξεκινήσει!!!!! Πω πω. Αυτή η αδράνεια.. Μια ταλαιπωρία! Δεν γλυτώνεις με τίποτα...! :lol: Και υποψιάζομαι ότι μπορεί να μου είναι και άχρηστο με κάτι αλλαγές στον οδηγό σπουδών...

Ζητώ συγγνώμη για τα αδιάφορα - για ορισμένους - νέα της ημέρας μου αλλά θα έσκαγα αν δεν τα έγραφα.. :(

@Ζαχαράκης σχετικά με αυτό LINK

Μήτσο, μην με κάνεις να ανέβω αύριο Χαλκίδα να σου δώσω ένα δύο χαστουκάκια που θέλεις να μας αφήσεις...! :lol::whip:

Μητσάκο, δεν πιστεύω να θεωρείς ότι τα αισθήματά μου δεν είναι αμοιβαία!!! :happy:

@Γιάννης JG4 / Ntropic (παρομοίως με τον Κώστα, δεν γνωρίζω το όνομά σου)

Επειδή είμαστε όλοι «κρυμμένοι» πίσω από τον ξύλινο και απόλυτο γραπτό λόγο του πληκτρολογίου και του forum, θα ήθελα να υπενθυμίσω - μετά την ολόσωστη, ομολογουμένως, τοποθέτηση του BestMan - ότι εδώ δεν κρίνομαστε σαν άνθρωποι. Κριτική γίνεται - και πρέπει να γίνεται - πάνω στις ιδέες μας, και σε αυτά που γράφουμε. Που πάλι τονίζω, ότι πρέπει να υπάρχει μια «ελαστικότητα» μιας και δεν έχουμε γνωριστεί όλοι μεταξύ μας και δεν μπορούμε πάντα να εκφραστούμε ακριβώς μέσα από τον γραπτό λόγο. Τόσο το νόημα, όσο - κυρίως - το ύφος των λεγόμενών μας. Και επειδή και οι δύο σας φαίνεται να έχετε «μια ιδέα», είναι κρίμα να χαλάμε τις καρδιές μας για τέτοιες μ@λακίες - γιατί περί μ@λακιών πρόκειται. Δεν είμαστε υποχείρια κανενός, είτε αυτό λέγεται Apple, Microsoft είτε οτιδήποτε. Ο καθένας μας έχει κάποιες ιδέες, κάποιες αντιλήψεις, μια εικόνα κάποιων πραγμάτων. Εδώ είμαστε για να την συζητήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες, να δούμε μια άλλη οπτική γωνία των πραγμάτων. Και αυτό, ιδίως εδώ, στο «Περί ανέμων» γίνεται πάντα καλοπροαίρετα και αυτό γιατί το θέμα αυτό πλαισιώνεται από ανθρώπους με ανοιχτά μυαλά, με γνώσεις, με όρεξη για μάθηση και πειραματισμούς, με σκεπτόμενους καταναλωτές, από ανθρώπους με καλή καρδιά. Εδώ παρεξηγήσεις υπάρχουν. Παντού υπάρχουν. Αλλά «χάνονται» στα πλαίσια των προαναφερθέντων ιδιοτήτων της ΠΑΡΕΑΣ (έχει δίκιο ο Μιχάλης που το τονίζει, γιατί περί αυτού πρόκειται). Όπως δεν θα με παρεξηγήσει ο Κώστας kkalog, ο Κώστας fanko, ο Νίκος Carpe, ο Δημήτρης zaharakis επειδή με ξέρουν (άσχετα ότι με ξέρουν και προσωπικά), έτσι δεν θα τους παρεξηγήσω και εγώ. Αλλά για να βάλω ένα παράδειγμα ακόμα, όπως δεν θα με παρεξηγήσει ο Πτέραρχος ktsak, έτσι και εγώ, και ας μην έχουμε ειδωθεί face-to-face, που λένε και οι φίλοι μας οι αγγλοσάξωνες. Βεβαίως και μπορεί να νευριάσει γιατί εγώ θεωρώ το ωραιότερο χρώμα το καφέ και κάποιος άλλος το γαλάζιο (πχ), αλλά δεν θα δωθεί καμία συνέχεια.

Και επειδή είναι κρίμα να «χάνονται» άνθρωποι με γνώσεις και όρεξη για κουβέντα, νομίζω ότι μετά από ορισμένα πμ για να λυθεί η παρεξήγηση, αλλά βεβαίως πάνω από όλα, ΔΙΑΘΕΣΗ για να λυθεί, είμαι βέβαιος ότι θα είναι όλα ΟΚ.

Γιατί στην τελική, αν δεν είχαμε όλοι εδώ διάθεση για κουβέντα, ανταλλαγή απόψεων και όλα αυτά που προανέφερα, αυτό εδώ το θέμα θα είχε «πεθάνει» πριν κάν ανοίξει. Δεν θα υπήρχε τόση μεγάλη προσήλωση πολλών διαφορετικών ανθρώπων εδώ. Δεν θα έμπαινε κόσμος με ελάχιστα ποστ να ρωτήσει κάτι εδώ, αναφέροντας «Σας παρακολουθώ καιρό αλλά πρώτη φορά γράφω». Γιατί πόσες φορές το έχουμε δει αυτό εδώ; Δεν θα έμπαιναν και οι mods, που γυρνάνε σε όλα τα θέμα λόγω της δουλειάς τους να λένε ότι είναι από τα θέματα που παρακολουθούν. Γενικά, δεν θα ξεχώριζε ανάμεσα στο χάος των θεμάτων (της τάξεως των 70.000 στο myPhone). Και δεν είναι τυχαίο που λέμε ότι είναι το καλύτερο εδώ. Γιατί υπάρχει διάθεση και καλή καρδιά. Συν όλων των υπολοίπων βέβαια...

Σαν κατάθεση των απόψεών μου και της οπτικής που βλέπω εγώ τα πράγματα από εδώ που κάθομαι. Και γιατί θεωρώ πολύ κρίμα να βλέπουμε τέτοια.

Edited by soom

@everyone

Επειδή είχα κάτι τρεξιματάκια και έμπλεξα στα πλοκάμια της γραφειοκρατείας του Ελληνικού Δημοσίου (βλ. Πανεπιστήμιο Κρήτης, δημόσιο είναι, έχει γραφειοκρατεία), έτρεχα για την αίτηση πτυχίου και μια - ας μην σχολιάσω και βρίσω - καθηγήτρια δεν έχει βγάλει έναν βαθμό (10 για την ακρίβεια) και είπε ότι θα τον βγάλει σε 20 μέρες και τότε τρέχα γύρευε, έτρεχα στις γραμματείες για να τους πάρουν τηλέφωνο να τους πουν και τράβα φέρε χαρτιά ότι δεν χρωστάς μαθήματα, ότι δεν χρωστάς βιβλία, πήγαινε από εδώ, τράβα εκεί και τώρα κάθισα από τις 11 που έχω ξεκινήσει!!!!! Πω πω. Αυτή η αδράνεια.. Μια ταλαιπωρία! Δεν γλυτώνεις με τίποτα...! :lol: Και υποψιάζομαι ότι μπορεί να μου είναι και άχρηστο με κάτι αλλαγές στον οδηγό σπουδών...

Ζητώ συγγνώμη για τα αδιάφορα - για ορισμένους - νέα της ημέρας μου αλλά θα έσκαγα αν δεν τα έγραφα.. :(

@Ζαχαράκης σχετικά με αυτό LINK

Μήτσο, μην με κάνεις να ανέβω αύριο Χαλκίδα να σου δώσω ένα δύο χαστουκάκια που θέλεις να μας αφήσεις...! :lol::whip:

Μητσάκο, δεν πιστεύω να θεωρείς ότι τα αισθήματά μου δεν είναι αμοιβαία!!! :happy:

@Γιάννης JG4 / Ntropic (παρομοίως με τον Κώστα, δεν γνωρίζω το όνομά σου)

Επειδή είμαστε όλοι «κρυμμένοι» πίσω από τον ξύλινο και απόλυτο γραπτό λόγο του πληκτρολογίου και του forum, θα ήθελα να υπενθυμίσω - μετά την ολόσωστη, ομολογουμένως, τοποθέτηση του BestMan - ότι εδώ δεν κρίνομαστε σαν άνθρωποι. Κριτική γίνεται - και πρέπει να γίνεται - πάνω στις ιδέες μας, και σε αυτά που γράφουμε. Που πάλι τονίζω, ότι πρέπει να υπάρχει μια «ελαστικότητα» μιας και δεν έχουμε γνωριστεί όλοι μεταξύ μας και δεν μπορούμε πάντα να εκφραστούμε ακριβώς μέσα από τον γραπτό λόγο. Τόσο το νόημα, όσο - κυρίως - το ύφος των λεγόμενών μας. Και επειδή και οι δύο σας φαίνεται να έχετε «μια ιδέα», είναι κρίμα να χαλάμε τις καρδιές μας για τέτοιες μ@λακίες - γιατί περί μ@λακιών πρόκειται. Δεν είμαστε υποχείρια κανενός, είτε αυτό λέγεται Apple, Microsoft είτε οτιδήποτε. Ο καθένας μας έχει κάποιες ιδέες, κάποιες αντιλήψεις, μια εικόνα κάποιων πραγμάτων. Εδώ είμαστε για να την συζητήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες, να δούμε μια άλλη οπτική γωνία των πραγμάτων. Και αυτό, ιδίως εδώ, στο «Περί ανέμων» γίνεται πάντα καλοπροαίρετα και αυτό γιατί το θέμα αυτό πλαισιώνεται από ανθρώπους με ανοιχτά μυαλά, με γνώσεις, με όρεξη για μάθηση και πειραματισμούς, με σκεπτόμενους καταναλωτές, από ανθρώπους με καλή καρδιά. Εδώ παρεξηγήσεις υπάρχουν. Παντού υπάρχουν. Αλλά «χάνονται» στα πλαίσια των προαναφερθέντων ιδιοτήτων της ΠΑΡΕΑΣ (έχει δίκιο ο Μιχάλης που το τονίζει, γιατί περί αυτού πρόκειται). Όπως δεν θα με παρεξηγήσει ο Κώστας kkalog, ο Κώστας fanko, ο Νίκος Carpe, ο Δημήτρης zaharakis επειδή με ξέρουν (άσχετα ότι με ξέρουν και προσωπικά), έτσι δεν θα τους παρεξηγήσω και εγώ. Αλλά για να βάλω ένα παράδειγμα ακόμα, όπως δεν θα με παρεξηγήσει ο Πτέραρχος ktsak, έτσι και εγώ, και ας μην έχουμε ειδωθεί face-to-face, που λένε και οι φίλοι μας οι αγγλοσάξωνες. Βεβαίως και μπορεί να νευριάσει γιατί εγώ θεωρώ το ωραιότερο χρώμα το καφέ και κάποιος άλλος το γαλάζιο (πχ), αλλά δεν θα δωθεί καμία συνέχεια.

Και επειδή είναι κρίμα να «χάνονται» άνθρωποι με γνώσεις και όρεξη για κουβέντα, νομίζω ότι μετά από ορισμένα πμ για να λυθεί η παρεξήγηση, αλλά βεβαίως πάνω από όλα, ΔΙΑΘΕΣΗ για να λυθεί, είμαι βέβαιος ότι θα είναι όλα ΟΚ.

Γιατί στην τελική, αν δεν είχαμε όλοι εδώ διάθεση για κουβέντα, ανταλλαγή απόψεων και όλα αυτά που προανέφερα, αυτό εδώ το θέμα θα είχε «πεθάνει» πριν κάν ανοίξει. Δεν θα υπήρχε τόση μεγάλη προσήλωση πολλών διαφορετικών ανθρώπων εδώ. Δεν θα έμπαινε κόσμος με ελάχιστα ποστ να ρωτήσει κάτι εδώ, αναφέροντας «Σας παρακολουθώ καιρό αλλά πρώτη φορά γράφω». Γιατί πόσες φορές το έχουμε δει αυτό εδώ; Δεν θα έμπαιναν και οι mods, που γυρνάνε σε όλα τα θέμα λόγω της δουλειάς τους να λένε ότι είναι από τα θέματα που παρακολουθούν. Γενικά, δεν θα ξεχώριζε ανάμεσα στο χάος των θεμάτων (της τάξεως των 70.000 στο myPhone). Και δεν είναι τυχαίο που λέμε ότι είναι το καλύτερο εδώ. Γιατί υπάρχει διάθεση και καλή καρδιά. Συν όλων των υπολοίπων βέβαια...

Σαν κατάθεση των απόψεών μου και της οπτικής που βλέπω εγώ τα πράγματα από εδώ που κάθομαι. Και γιατί θεωρώ πολύ κρίμα να βλέπουμε τέτοια.

Και έλεγα και εγώ που είναι αυτό το παιδί-που είναι αυτό το παιδί.......:)

Αλέξανδρε συμφωνώ απόλυτα μαζί σου......

Και μία άσχετη συμβουλή προς εσένα Αλέξανδρε..τώρα που τελείωσες τη σχολή τώρα αρχίζει η κάθε είδους γραφειοκρατία για αυτό κοίταξε να πας με τα νερά της!!!!!!!!!:D:D:

από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC]

msn:giankovits@hotmail.com

Βαγγέλη, αυτό το παιδί έτρεχε και έχασε τις εξελίξεις! :lol::lol:

Θα κοιτάξω να το συνηθίσω.. Αλλά ρε φούστη μου, πολύ ταλαιπωρία τώρα που τελειώνω! Κάνε το ένα πριν από τότε, φέρε το άλλο μέχρι τότε, έλα σε λίγο γιατί έχω δουλειά, λείπει ο τάδε και εγώ δεν ξέρω, δεν είναι δικιά μου δουλειά αυτή βρες αυτόν.. Πωωωω...:mad::(

Δεν ξέρω αν στενοχωριέμαι ή νευριάζω.. Μάλλον και τα δύο.

Για να ελαφρύνουμε λίγο και να θυμηθούμε και όσα λέγαμε πριν λίγες μέρες για το tsunami του social networking / web 2.0 με αφορμή τον υπερθεματισμό τους στην παρουσίαση των WP7, να ένα site που νομίζω ότι καυτηριάζει πολύ καλά την υπερβολή της κοινωνικής δικτύωσης ...

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Για να ελαφρύνουμε λίγο και να θυμηθούμε και όσα λέγαμε πριν λίγες μέρες για το tsunami του social networking / web 2.0 με αφορμή τον υπερθεματισμό τους στην παρουσίαση των WP7, να ένα site που νομίζω ότι καυτηριάζει πολύ καλά την υπερβολή της κοινωνικής δικτύωσης ...

Μου πήρε λίγη ώρα να το βρω που είναι κρυμμένο το site! :lol::lol::lol::lol:

@soom

αφού μας αρέσουν τα hidden objects Αλεξανδρε!

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

@soom

αφού μας αρέσουν τα hidden objects Αλεξανδρε!

Σωστόσσσσσσσσσσσς.....! :D:D:D:D:D:D

Είσαι όμως ρε Κώστα.....! :lol::p

καλησπερα σε ολους :D

συγγνωμη που σας ζαλισα με τα δικα μου,δεν θα θελα με τπτ να στεναχωρησω κανεναν απο την παρεα μας ποτε!

βλεπω μερικες φορες το "θεμα μας"(ετσι το αισθανομαι προσωπικα με αυτο το κλιμα που επικρατει και ολοι μας εχουμε συμβαλλει για να γινει αυτο)να γινετα καναβατσο για προσωπικες αντιπαραθεσεις απο καποιους που "εκμεταλευονται",ηθελημενα η οχι,το "περι ανεμων και υδατων" και την ανοχη των mods προς εμας τοσο καιρο(τους ευχαριστω προσωπικα για αυτην την ανοχη τους,που μας βοηθαει να ειμαστε ανετοι και ελευθεροι ωστε να μπορει να συζητηθει σχεδον καθε θεμα,εδω μεαα)

χαλωντας το υπεροχο κλιμα του καλυτερου thread που εχει ανοιξει στο φορουμ...

ακομα και εμεις που εχουμε την αισθηση οτι μπορουμε να πουμε τα πραγματα με το ονομα τους,χωρις να παρεξηγηθουμε,γιατι απευθυνομαστε σε ατομα με ανοιχτο μυαλο χωρς προκαταληψη και με ελευθερη κριση,εχει τυχει να κατακριθουμε απο ατομα που δεν εχουν επιγνωση του κλιματος του θεματος ....

δεν εχω την απαιτηση οποιος μπαινει στο thread,να συμφωνει με ολα για να ειναι "καλος"!

το "περι ανεμων κι υδατων" ειναι το thread που δεχεται ολες τις αποψεις ολων των χρηστων,αρκει αυτες να σεβονται τους συμφορουμιτες τους,οπως θα τους σεβαστουν και αυτοι.

οποιος κι να μπει εδω μεσα,οτι ερωτηση και να κανει θα βρεθει το καταλληλο ατομο να προσφερει βοηθεια...

γιατι αυτο εχουν ξερουν να το κανουν πολυ καλα, οι ανθρωποι που αποτελουν την παλιοπαρεα...να βοηθουν και να ακουν τους αλλους χωρις καμια ιδιοτελεια κι σκοπιμοτητα...

αυτος ο τροπος σκεψης δεν ερχεται απο το πουθενα,αλλα στηριζεται σε ενα υψηλο επιπεδο παιδειας και ανθρωπιας...

αυτα τα στοιχεια κανουν να ξεχωριζει η "παρεα; του "περι ανεμων κι υδατων"....

κατι σαν αυτο που ολοι μας εχουμε πει,αλλα δεν εφαρμοζεται πλεον τοσο στις μερες μας:

"πανω απο ολα ανθρωπος"..

@Νικο,φυσικα φιλε μου και διαβασα το ποστ σου;)ολα τα διαβαζω,ποσο ειδικα ανθρωπων σας και εαας που παντα εχετε να "πειτε κατι":) κι εμεις εχουμε να μαθουμε απο αυτο το κατι...οπως ολοι της παρεας,περαν του χαβαλε και της πλακας που κανουμε μεταξυ μας,παντα εχουν να πουν κατι που θα "δωσει" στους αλλους:)και εχουν και εχουν "δωθει" εδω μεσα!

μην σας ζαλιζω αλλο,καλο απογευμα ,

με ολον μου τον σεβασμο και την εκτιμηση:)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Νίκο μόλις δοκίμασα το dropbox και απλά είναι καταπληκτικό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Έχω την εντύπωση ότι είναι μία εφαρμογή (free από το appstore) που δεν πρέπει να λείπει από κανένα μήλο, είχες δίκιο!!!!!!Από τις πλέον χρήσιμες εφαρμογές για όλα τα αρχεία και νομίζω θα έπρεπε να είχε γίνει ολόκληρο θέμα γύρω από αυτήν(αν δεν έχει γίνει).

Βαγγέλη σε συνδυασμό με αυτό δες και το Readdledocs. Έδωσα πίσω λινκ με παρουσίαση.

Δημήτρη, στους δημόσιους τόπους συζήτησης, όπως είναι αυτό το φόρουμ, και δη αυτό το θέμα, πάντα υπάρχουν τέτοια φαινόμενα. Το θέμα είναι κατά πόσον είναι σε θέση, τόσο αυτοί που τα δημιουργούν, όσο και οι συμμετέχοντες σε αυτό (είτε είναι τα «βασικά στελέχη» είτε απλοί περαστικοί), να ξεπεράσουν ορισμένα «φράγματα» και εμπόδια και να ανοίξουν το μυαλό τους. Να δεχθούν την κριτική από τους υπόλοιπους (εφόσον είναι καλοπροαίρετη και σωστά τεκμηριωμένη) και να αφήσουν την «αντιπαλότητα» στην άκρη και έξω από αυτό εδώ το θέμα.

Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν αναφέρομαι σε καμία περίπτωση στον Γιάννη και τον Ntropic. Απλά το γεγονός αυτό στάθηκε σαν αφορμή ώστε να ειπωθούν ορισμένα πράγματα. Δεν «επιτίθεμαι» σε αυτούς. Ούτε σε κανέναν άλλον βέβαια, προς Θεού, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα.

Και βέβαια, αυτά που αναφέρω στην πρώτη παράγραφο του ποστ αυτού, θα μπορούσαν να είναι είτε «σκόπιμα» και «ηθελημένα», είτε «αυθόρμητα» και «άθελα» των.

Δημήτρη, να μην στενοχωριέσαι ούτε και εσύ, για να μην στενοχωριέμαι ούτε εγώ αλλά ούτε κάποιος άλλος από εδώ. Είναι χαρά και τιμή μας να σε έχουμε δίπλα μας να γράφεις! Εξάλλου, ποιος άλλος γράφει τόσο γ@μάτα ανεκδοτάκια!?:lol::lol:

Και θα σταθώ σε ένα σημείο:

οποιος κι να μπει εδω μεσα,οτι ερωτηση και να κανει θα βρεθει το καταλληλο ατομο να προσφερει βοηθεια...

γιατι αυτο εχουν ξερουν να το κανουν πολυ καλα, οι ανθρωποι που αποτελουν την παλιοπαρεα...να βοηθουν και να ακουν τους αλλους χωρις καμια ιδιοτελεια κι σκοπιμοτητα...

αυτος ο τροπος σκεψης δεν ερχεται απο το πουθενα,αλλα στηριζεται σε ενα υψηλο επιπεδο παιδειας και ανθρωπιας...

Μετά από 5 χρόνια στο myPhone που είσαι, και κοντά στα 7.000 μηνύματα που έχεις γράψει (και εγώ προσωπικά μετά από έναν μόλις χρόνο εδώ και 2400 μηνύματα που έχω γράψει), έχω παρατηρήσει τον «παρτακισμό» στο μεγαλείο του εδώ. Να μπει ο άλλος, να πάρει αυτό που θέλει και να σηκωθεί να φύγει, χωρίς καν να έχει την «τσίπα» να πει ένα ευχαριστώ. Ένα γ@μμένο ποστ με μια λέξη. Αλλά Δημήτρη, για τον έναν που θα βρεθεί και θα το γράψει αυτό, χαλάλι. Πιάνουν τόπο οι ώρες ενασχόλησης με το φόρουμ.

Το "πανω απο ολα ανθρωπος" έχει χαθεί προ πολλού από την πλειοψηφία. Δυστυχώς.

Ευτυχώς υπάρχουν 10-20 άνθρωποι που συνεχίζουν να δίνουν νόημα σε έννοιες όπως «ανιδιοτέλεια». Όπως «προσφορά». Και αυτό είναι μεγάλη ικανοποίηση.

:)

Αλεξανδρε,πηρες το πτυχιο της φυσικης ετσι δεν ειναι φιλε?

απο τα λιγα που ξερω για την φυσικη:rolleyes:

δεν στηριζεται στα μαθηματικα?:rolleyes:

10 - 4 ποσο κανει ?:confused:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Αλεξανδρε,πηρες το πτυχιο της φυσικης ετσι δεν ειναι φιλε?

απο τα λιγα που ξερω για την φυσικη:rolleyes:

δεν στηριζεται στα μαθηματικα?:rolleyes:

10 - 4 ποσο κανει ?:confused:

Πήρα, πήρα.. Αλλά γιατί;

Τελευταία φορά που κοίταξα, Δημήτρη, 6 κάνει...:confused::confused:

:lol::lol:

Τώρα το κατάλαβα...! :lol:

Edited by nervous
Αλέξανδρε να χρησιμοποιείς την ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ !

:lol::lol::lol:

Τώρα το κατάλαβα...! :lol::lol:

Εγω γιατι δεν το εχω καταλαβει ακομα???Να αρχισω να ανησυχω?:(:worry:

Πήρα, πήρα.. Αλλά γιατί;

Τελευταία φορά που κοίταξα, Δημήτρη, 6 κάνει...:confused:

:lol:

Τώρα το κατάλαβα...! :lol:

και οτι ελεγα να το καναμε λιγο πιο δυσκολο...2010-2004 :lol:

Εγω γιατι δεν το εχω καταλαβει ακομα???Να αρχισω να ανησυχω?:(:worry:

μην ανυσηχεις Ηλια,εκπεμπουμε σε αλλο μηκος κυματος με τον Αλεξανδρο αυτην την στιγμη :D

edit...

γιατι για καποια "μεριδα" ανθρωπων τα πραγματα να ειναι τοσο ευκολα;

Edited by zaharakis

καλησπερα σε ολους :D

συγγνωμη που σας ζαλισα με τα δικα μου,δεν θα θελα με τπτ να στεναχωρησω κανεναν απο την παρεα μας ποτε!

βλεπω μερικες φορες το "θεμα μας"(ετσι το αισθανομαι προσωπικα με αυτο το κλιμα που επικρατει και ολοι μας εχουμε συμβαλλει για να γινει αυτο)να γινετα καναβατσο για προσωπικες αντιπαραθεσεις απο καποιους που "εκμεταλευονται",ηθελημενα η οχι,το "περι ανεμων και υδατων" και την ανοχη των mods προς εμας τοσο καιρο(τους ευχαριστω προσωπικα για αυτην την ανοχη τους,που μας βοηθαει να ειμαστε ανετοι και ελευθεροι ωστε να μπορει να συζητηθει σχεδον καθε θεμα,εδω μεαα)

χαλωντας το υπεροχο κλιμα του καλυτερου thread που εχει ανοιξει στο φορουμ...

ακομα και εμεις που εχουμε την αισθηση οτι μπορουμε να πουμε τα πραγματα με το ονομα τους,χωρις να παρεξηγηθουμε,γιατι απευθυνομαστε σε ατομα με ανοιχτο μυαλο χωρς προκαταληψη και με ελευθερη κριση,εχει τυχει να κατακριθουμε απο ατομα που δεν εχουν επιγνωση του κλιματος του θεματος ....

δεν εχω την απαιτηση οποιος μπαινει στο thread,να συμφωνει με ολα για να ειναι "καλος"!

το "περι ανεμων κι υδατων" ειναι το thread που δεχεται ολες τις αποψεις ολων των χρηστων,αρκει αυτες να σεβονται τους συμφορουμιτες τους,οπως θα τους σεβαστουν και αυτοι.

κατι σαν αυτο που ολοι μας εχουμε πει,αλλα δεν εφαρμοζεται πλεον τοσο στις μερες μας:

"πανω απο ολα ανθρωπος"..

@Νικο,φυσικα φιλε μου και διαβασα το ποστ σου;)ολα τα διαβαζω,ποσο ειδικα ανθρωπων σας και εαας που παντα εχετε να "πειτε κατι":) κι εμεις εχουμε να μαθουμε απο αυτο το κατι...οπως ολοι της παρεας,περαν του χαβαλε και της πλακας που κανουμε μεταξυ μας,παντα εχουν να πουν κατι που θα "δωσει" στους αλλους:)και εχουν και εχουν "δωθει" εδω μεσα!

μην σας ζαλιζω αλλο,καλο απογευμα ,

με ολον μου τον σεβασμο και την εκτιμηση:)

+100000000000000000000 :!:

Μου φενεται το βρηκα....

Ειναι σαν να σε ρωτησω εγω,10-3 ποσο κανει....

Επεσα μεσα?

Σχετικα με την φωτο που εβαλες(πολυ γελιο),αν ημουν στην συγκεκριμενη"μεριδα",θα προτιμουσα να μου προσφερουν κινητα,και οχι μονοπετρα!!!:D

@JG4:Χαιρομαι που δεν ημουν τοσο "ανυποφορος" τελικα για να σε κρατησω ενα 6μηνο μακρια απ'το forum,και μας δινεται μια ευκαιρια να λυσουμε την παρεξηγηση:

Δεν καταλαβαινω τι καταφερες να πετυχεις με την βαρυγδουπη καταγγελια για το "στυλακι" μου.Τα οσα δικα μου γραπτα παραθετεις δεν ειναι στο ελαχιστο προσβλητικα για τον καθενα,απο τη στιγμη που και fanboys υπαρχουν και ορισμενοι αυτου του ειδους τις απολυτες συμπεριφορες παρουσιαζουν.Εξαλλου ειναι οικουμενικη αληθεια οτι ο ακριτος οπαδισμος και οι παρωπιδες οδηγουν στην περιχαρακωση και τη στασιμοτητα.Γι αυτο και δε θ'αλλαζα ουτε λεξη απ'οσα εγραψα.

Τωρα αν αισθανεσαι οτι καπου προσεβαλλα καποιον συγκεκριμενα μεσα απο τα γραπτα μου,σε διαβεβαιωνω οτι προκειται για παρεξηγηση.Δεν ειχα σκοπο να θιξω καποιο μελος,ειτε αυτος αισθανεται fanboy ειτε οχι.Εγω προσπαθω να κρινω μια νοοτροπια που θεωρω εσφαλμενη και οχι ανθρωπους και προσωπικοτητες.

Αν παλι γενικα,πιστευεις οτι το προσωπικο υφος γραφης μου ειναι εριστικο,απωθητικο κτλ,τοτε λυπαμαι,και σε παρακινω να μη χανεις χρονο διαβαζοντας τα posts μου.Οπως αναφερθηκε ξανα ας κανουμε κριτικη στις ιδεες και οχι στους ανθρωπους.

Σε καθε περιπτωση λυπαμαι που σου χαλασα τη διαθεση,αλλα καταλαβαινεις οτι δεν ειναι ρεαλιστικο να περιμενεις ν'αλλαξει καποιος την ιδιοσυγκρασια και τις αποψεις τους,επειδη δε συμφωνεις μαζι του.

Γενικα,δε βλεπω το λογο να μην εκφραζονται και αντιθετες αποψεις εδω μεσα.Εκτος κι αν η επιτυχια και το ευχαριστο κλιμα του παροντος topic,εγκειται στο οτι ολοι συμφωνουν με ολους,και οι οποιες αντιρρησεις εκφραζονται με ηπιο και αντιπαραγωγικο τροπο ωστε να μη χαλασει το κλιμα της παρεας.Αν ισχυει κατι τετοιο,παρακαλω να δηλωθει καπου ξεκαθαρα ωστε να προσαρμοζεται ο καθενας που θελει να συμμετασχει.Ειδαλλως,οσο καποιος δεν παραβαινει τους ΟΠΧ να εκφραζεται ελευθερα.Για να υπενθυμισω και τα λογια της Rosa Luxemburg,η ελευθερία είναι πάντα η ελευθερία αυτού που σκέφτεται διαφορετικά.

-------------------------------------------------------------

Edited by NTROPIC
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Καλησπερα,

Ανενβαζω κι εδω ενα μικρο βιντακι που τραβηξα για να αποδειξω σε καποιον οτι το browsing στο HD2 ειναι ενα κλικ κατω απ οτι στο iphone και αν αναλογιστει κανεις το μεγεθος της οθονης μπορει ακομη να φθανει τα επιπεδα του μηλου.

Δεν θα πρεπει να λαβετε υπ οψην σας την ταχυτητα του browsing γιατι το ιντερνετ εδω ειναι πολυ αργο. Mετα βιας εχω 0.9 MB/s οπως μπορειτε να δειτε εδω:

http://img.skitch.com/20100219-ks4pp4rj5w946giai5n4cxijq1.preview.jpgClick for full size - Uploaded with plasq's Skitch

Επίσης το τραβηξα χωρις να εχω καποιον να κρατα την φωτογραφικη μηχανη, οποτε δυσκολευε πολυ τις κινησεις μου το να πληκτρολογω κρατοντας το τηλεφων μακρια, μπροστα απο την ΦΜ προσεχοντας να μην μετακινηθει η συσκευη και βγει απο το πλανο.

H rom που εχω δεν εχει να κανει με βελτιωσεις του opera.

Την ιδια ακριβως συμπεριφορα εχει με την εργοστασιακη 1.66.... που ειναι η τελευταια ρομ για το HD2.

http://www.youtube.com/watch?v=qOXpqYwZLIA

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλησπερα,

Ανενβαζω κι εδω ενα μικρο βιντακι που τραβηξα για να αποδειξω σε καποιον οτι το browsing στο HD2 ειναι ενα κλικ κατω απ οτι στο iphone και αν αναλογιστει κανεις το μεγεθος της οθονης μπορει ακομη να φθανει τα επιπεδα του μηλου.

Δεν θα πρεπει να λαβετε υπ οψην σας την ταχυτητα του browsing γιατι το ιντερνετ εδω ειναι πολυ αργο. Mετα βιας εχω 0.9 MB/s οπως μπορειτε να δειτε εδω:

http://img.skitch.com/20100219-ks4pp4rj5w946giai5n4cxijq1.preview.jpgClick for full size - Uploaded with plasq's Skitch

Επίσης το τραβηξα χωρις να εχω καποιον να κρατα την φωτογραφικη μηχανη, οποτε δυσκολευε πολυ τις κινησεις μου το να πληκτρολογω κρατοντας το τηλεφων μακρια, μπροστα απο την ΦΜ προσεχοντας να μην μετακινηθει η συσκευη και βγει απο το πλανο.

H rom που εχω δεν εχει να κανει με βελτιωσεις του opera.

Την ιδια ακριβως συμπεριφορα εχει με την εργοστασιακη 1.66.... που ειναι η τελευταια ρομ για το HD2.

http://www.youtube.com/watch?v=qOXpqYwZLIA

Κωστα εχει τελειωσει το upload? δεν μπορω να το δω...

ακυρο,οκ..

ωραια μουσικη υποκρουση φιλε μου :)

Edited by zaharakis

Κώστα οι ταχύτητες που έχεις είναι μια χαρά! Υποδηλώνουν 8mbps download και 1mbps upload. Για τον υπολογιστή μιλάω.

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned