zaharakis Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 και για να μην παρεξηγηθώ γουστάρω που έχω το μήλο......αλλά έχει πολλά στραβά που σε βάζουν σε σκέψεις να αλλάξεις συσκευή!!! Βαγγελη φιλε μου δεν τιθεται θεμα παρεξηγησης σε αυτο το thread :) ειμαστε μια πολυ καλη παρεα που ξερει να διαβαζει,να ακουει και να κρινει/κατακρινει σε υψηλο επιπεδο! ολες οι αποψεις ειναι σεβαστες και ακομη και λαθος να κανει καποιος,δεν εχει κανενα προβλημα να το παραδεχτει δημοσιως,μιας και η παρεα δεν παρεξηγει ουτε "στραβωνει" εχουμε περασει οι περισσοτεροι μας απο τα περισσοτερα(να μην πω απο ολα) λειτουργικα.. καταθετουμε τις εμπειριες μας, που μαζι με τους προβληματισμους μας ,καθε μερα,ανεβαινει το επιπεδο της συζητησης εδω μεσα..γιατι αυτη ειναι η μεγαλη διαφορα,οτι γινεται συζητηση και ανταλλαγη αποψεων απο ανθρωπους με ανοιχτο μυαλο και οχι πολεμος μεταξυ οπαδων και ανθρωπων με παρωπιδες!! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 δημητρη ετοιμασου για μινι σεμιναριο...αν παρω το hd mini...χαχα δεν θυμαμαι Χριστο...εχω δωσει εδω και πολυ καιρο τον αρτεμη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JG4 Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 φιλε γιαννη...σορρυ κιολας....αλλα αν ειναι να στελνεις email(ειτε ειναι φωτο-song-καποιο doc) σε καποιον που καθεται διπλα σου σε μια καφετερια ή καπου αλλου...αλλα κανεις την ζωη σου δυσκολη και το θεωρω μεγαλη βλακεια....την στιγμη που το bt τα κανει ποιο ευκολα...!!. Καλά, για τα τραγούδια αστο, αυτό λέγεται πειρατεία, αλλά για τις φωτογραφίες πως είναι το bt πιο εύκολο? Ένα κλικ είναι με το email και αυτόματα αποθηκευεται σε κάποιο server. Ο φίλος σου λοιπόν θα μπορεί να τη δει όχι μόνο με το τηλέφωνο του αλλά και με οποιοδήποτε άλλο υπολογιστή του χωρίς να χρειαστεί να κάνει επιπλέον μεταφορές. Ειλικρινά δεν υπάρχει σύγκριση. Φίλε ζαχαρακη, εγώ δε θα επερνα Leo ακόμα και αν είχε οθόνη ένα στρεμα, επεξεργαστη με 20 πυρήνες και οδηγό blueray απάνω. Ο λόγος είναι ότι οι εφαρμογές στις οποίες αναφερεσαι δεν αποτελούν απλά ένα λόγο για μένα, αλλά χιλιάδες... Για να φτάσουν τα wm να έχουν το εύρος και την ποιότητα των εφαρμογών που εγώ απαιτώ θα περάσουν 2 χρόνια καλώς εχόντων των πραγμάτων. Και δε μιλάω για εξωπραγματικες εφαρμογές πχ. autocad και δε ξέρω γω τι άλλο, αλλά πολλές μικρές χρήσιμες εφαρμογές που εξυπηρετούν πολλές μικρές καθημερινές ανάγκες (δε θα κάτσω ποτέ να τρεξω autocad σε ένα τηλέφωνο...) Ασφαλώς βεβαίως κατανοώ και τη θέση του te_salat ας πούμε για τον οποίο κάποιες συγκεκριμένες λειτουργίες ενός συγκεκριμένου προγράμματος αποτελούν πρώτη προτεραιότητα. Για όλους έχει ο μπαχτσες που λένε :) Παράθεση "Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened" --------------------------------- Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Γενικα,τον τελευταιο καιρο διαβαζω ενδιαφερουσες & προοδευτικες αποψεις σε posts απο συγκεκριμενες πηγες εδω μεσα.Και συνειδητοποιω οτι: -Δεν χρειαζομαστε bluetooth και αλλους τροπους ατελους ασυρματης διασυνδεσης,που μας φερνουν στο νου τις απαρχαιωμενες υπερυθρες διοτι το cloud computing ειναι πλεον μια πραγματικοτητα.Εναλλακτικα υπαρχει παντα το email. -Στην πραγματικοτητα η υποστηριξη flash ειναι μια περιττη πολυτελεια,καθως η HTML5 οπου να ναι(σημερα-αυριο) εγκαθισταται ως το κυριαρχο προτυπο. -Το multi-tasking αποτελει μια αυταπατη παραγωγικοτητας και δεν εξυπηρετει σε τπτ.Ισως στο να δεσμευει μνημη.Και ολοι ξερουμε πως ειναι καλυτερο το να βλεπεις αδεσμευτα MB μνημης παρα να τρεχεις δυο και τρεις εφαρμογες ταυτοχρονα και να κανεις τη δουλεια σου ευκολοτερα. -Το jailbreak δεν ειναι απαραιτητο και δε φερνει τιποτε χρησιμο στο τραπεζι,αντιθετως τρωει πορους και κανει τη συσκευη να σερνεται.Αντιθετως βολευεται καλυτερα(!) καποιος με μια απειραχτη συσκευη. Και αλλα τετοια,που οσο τα αναλογιζομαι τοσο περισσοτερο με προβληματιζουν και μενα.Αλλα στο απιθανο ενδεχομενο να μην ειναι ορθα τα παραπανω,καλω τους φορεις τετοιων αποψεων σε επαφη με την πραγματικοτητα. Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 ασχετο...μεχρι χθες το hd mini στο expansys ειχε 360ευρω...και σημερα εχει 400...αναλογα με την ζητηση καθοριζεται και η τιμη του?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JG4 Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 (edited) ...Delete... Edited February 19, 2010 by JG4 Παράθεση "Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened" --------------------------------- Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 ασχετο...μεχρι χθες το hd mini στο expansys ειχε 360ευρω...και σημερα εχει 400...αναλογα με την ζητηση καθοριζεται και η τιμη του?? Τι περιμένεις από την expansys; Κάθε πρωί που ξυπνούν διαμορφώνουν νέες τιμές, από ικανοποιητικές μέχρι τις γνωστές εξωπραγματικές που συχνά βλέπουμε. :lol: Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 οντως θανο..!!απορω πως μερικοι αγοραζουν το iphone 3gs 16gb 800ευρω.?(αν υπαρχει)..χαχαχα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 δημητρη ετοιμασου για μινι σεμιναριο...αν παρω το hd mini...χαχα δεν θυμαμαι Χριστο...εχω δωσει εδω και πολυ καιρο τον αρτεμη!! στην διαθεση σου φιλε μου παντα :) Καλά, για τα τραγούδια αστο, αυτό λέγεται πειρατεία, αλλά για τις φωτογραφίες πως είναι το bt πιο εύκολο? Ένα κλικ είναι με το email και αυτόματα αποθηκευεται σε κάποιο server. Ο φίλος σου λοιπόν θα μπορεί να τη δει όχι μόνο με το τηλέφωνο του αλλά και με οποιοδήποτε άλλο υπολογιστή του χωρίς να χρειαστεί να κάνει επιπλέον μεταφορές. Ειλικρινά δεν υπάρχει σύγκριση. Φίλε ζαχαρακη, εγώ δε θα επερνα Leo ακόμα και αν είχε οθόνη ένα στρεμα, επεξεργαστη με 20 πυρήνες και οδηγό blueray απάνω. Ο λόγος είναι ότι οι εφαρμογές στις οποίες αναφερεσαι δεν αποτελούν απλά ένα λόγο για μένα, αλλά χιλιάδες... Για να φτάσουν τα wm να έχουν το εύρος και την ποιότητα των εφαρμογών που εγώ απαιτώ θα περάσουν 2 χρόνια καλώς εχόντων των πραγμάτων. Και δε μιλάω για εξωπραγματικες εφαρμογές πχ. autocad και δε ξέρω γω τι άλλο, αλλά πολλές μικρές χρήσιμες εφαρμογές που εξυπηρετούν πολλές μικρές καθημερινές ανάγκες (δε θα κάτσω ποτέ να τρεξω autocad σε ένα τηλέφωνο...) Ασφαλώς βεβαίως κατανοώ και τη θέση του te_salat ας πούμε για τον οποίο κάποιες συγκεκριμένες λειτουργίες ενός συγκεκριμένου προγράμματος αποτελούν πρώτη προτεραιότητα. Για όλους έχει ο μπαχτσες που λένε :) μμμ...μας πιασανε τα περι "πνευματικων δικαιωματων" τωρα...ωραια επιχειρηματα ... φιλε μου εμεις ζουμε στο ελλαδισταν και δεν ακολουθουν ολοι το πνευμα της μεγαλης αμερικης οπου ειναι ολα τελεια και εχεις την πολυτελεια να ζεις εσυ... εδω δεν εχουν ολοι dataplan και προσβαση σε ασυρματες διεργασιες/τεχνολογιες κλπ.. η θεση του Tesalat εχει βαση αλλα των υπολοιπων οχι ετσι??αυτο τουλαχιστον εισπραττω απο τα λεγομενα σου,αρα και δυστυχως δεν μπορει να συνεχιστει η κουβεντα μεταξυ μας φιλε μου,η κανω λαθος?? Γενικα,τον τελευταιο καιρο διαβαζω ενδιαφερουσες & προοδευτικες αποψεις σε posts απο συγκεκριμενες πηγες εδω μεσα.Και συνειδητοποιω οτι: -Δεν χρειαζομαστε bluetooth και αλλους τροπους ατελους ασυρματης διασυνδεσης,που μας φερνουν στο νου τις απαρχαιωμενες υπερυθρες διοτι το cloud computing ειναι πλεον μια πραγματικοτητα.Εναλλακτικα υπαρχει παντα το email. -Στην πραγματικοτητα η υποστηριξη flash ειναι μια περιττη πολυτελεια,καθως η HTML5 οπου να ναι(σημερα-αυριο) εγκαθισταται ως το κυριαρχο προτυπο. -Το multi-tasking αποτελει μια αυταπατη παραγωγικοτητας και δεν εξυπηρετει σε τπτ.Ισως στο να δεσμευει μνημη.Και ολοι ξερουμε πως ειναι καλυτερο το να βλεπεις αδεσμευτα MB μνημης παρα να τρεχεις δυο και τρεις εφαρμογες ταυτοχρονα και να κανεις τη δουλεια σου ευκολοτερα. -Το jailbreak δεν ειναι απαραιτητο και δε φερνει τιποτε χρησιμο στο τραπεζι,αντιθετως τρωει πορους και κανει τη συσκευη να σερνεται.Αντιθετως βολευεται καλυτερα(!) καποιος με μια απειραχτη συσκευη. Και αλλα τετοια,που οσο τα αναλογιζομαι τοσο περισσοτερο με προβληματιζουν και μενα.Αλλα στο απιθανο ενδεχομενο να μην ειναι ορθα τα παραπανω,καλω τους φορεις τετοιων αποψεων σε επαφη με την πραγματικοτητα. δυστυχως πρεπει να τονισω οτι στην παλιοπαρεα υπαρχουν και ατομα με οχι πολυ ανοιχτο μυαλο....αλλα με τασεις οπαδισμου και παρωπιδες,ετσι η "συζητηση" και το κλιμα της "παλιοπαρεας" χαλαει... και κατι βασικο,που μαλλον καποιοι παροντες σε αυτο το φορουμ,δεν εχουν συνηδειτοποιησει.... ολοι εμεις εχουμε data plan η wifi, και κανουμε βολτες σε σερβερς τα αρχεια μας χωρις κανεναν ενδοιασμο.. τι γινεται ομως με τον αλλο θνητο φιλο μου/παιδι μου/συνεργατη που θελει να παρει η να στειλει κατι σε μενα/απο μενα? στα ταρταρα λοιπον ολοι οσοι δεν εχουν σχεση με την ασυρματη τεχνολογια :!: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 τι γινεται ομως με τον αλλο θνητο φιλο μου/παιδι μου/συνεργατη που θελει να παρει η να στειλει κατι σε μενα/απο μενα? Έτσι είναι! Κάποιος βέβαια θα σου απαντούσε Δημήτρη περί ad hoc WiFi και άλλα τέτοια, αλλά η ουσία είναι πως ο συντομότερος δρόμος είναι και ο καλύτερος και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει άλλο τέτοιο καθολικά αποδεκτό standard εκτός του BT. :) Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 (edited) Nropic, όταν θα μάθεις να σέβεσαι και να μην προσβαλεις τους συνομιλητές σου τότε μπορεί να αρχίσω να ασχολούμαι μαζί σου. Σε θυμάμαι και από παλιά, η γαιδουρια και η ασχετοσυνη σε όλο της το μεγαλείο. Έκανα ένα εξάμηνο να μπω σε αυτό το forum γιατι δεν αντέχω τυπακια σαν κι εσένα. Ένας Θεός ξέρει πότε θα ξαναμπω πάλι Εγω δε θυμαμαι να εχω ασχοληθει ξανα.Αλλωστε δεν παει πολυ καιρος απο τοτε που τοποθετουμαι στα threads της Apple για να με "θυμασαι και απο παλια".Μαλλον με συγχεεις με καποιον αλλον. Αν και δε θα μου κανε εντυπωση να χεις δεχθει παρομοια κριτικη για καποιες απο τις αποψεις σου.Οπως κρινομαστε ολοι μας.Θα σε συμβουλευα ομως να εχεις το θαρρος και τις γνωσεις να υπερασπιζεσαι τις θεσεις σου,αντι να απουσιαζεις για εξαμηνα ή να καταφευγεις σε προσωπικες επιθεσεις.Θα ηταν χρησιμοτερο για ολους :) Edited February 18, 2010 by NTROPIC Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Έτσι είναι! Κάποιος βέβαια θα σου απαντούσε Δημήτρη περί ad hoc WiFi και άλλα τέτοια, αλλά η ουσία είναι πως ο συντομότερος δρόμος είναι και ο καλύτερος και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει άλλο τέτοιο καθολικά αποδεκτό standard εκτός του BT. :) Θανο δεν εστιασα προσωπικα μονο στο bl και το ποσο η οχι ειναι απαραιτητο σε ολους/μερικους.. αναφερα καποια πραγματα(τα στραβα για μενα της παραλογης για την ελλαδα,λογικης της apple) που με ενοχλουν στο μηλο σε σχεση με το λεο. τωρα αν καποιοι το ειδαν σαν Vs δεν μπορω να κανω κατι αλλο για αυτο.. αυτοι στους οποιους απευθυνομαι σε αυτο το thread,καταλαβαινουν πως μιλαω και τι ενοω.οπως επισης και τον τροπο σκεψης μου.. οπως και εγω καταλαβαινω ολους οσους ανηκουν σε αυτην την παρεα,που ομοια της,δεν εχει βγαλει τοσα χρονια αυτο το φορουμ :) τελος απο εμενα και καλο σας απογευμα :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 ...(δε θα κάτσω ποτέ να τρεξω autocad σε ένα τηλέφωνο...) μα γιατί ; Άκουγεται πολύ καλή ιδέα !!!!:D Ο καθένας με το πόνο του...:):D Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 μα γιατί ; Άκουγεται πολύ καλή ιδέα !!!!:D Ο καθένας με το πόνο του...:):D Άσχετο με τα όσα λέτε αλλά σχετικό με τα περί autocad. Kαλά κάποιο σχετικό πρόγραμμα δεν νομίζω πως θα δούμε ποτέ (αν και θα συμφωνίσω οτι είναι πολύ καλή ιδεά). Μήπως υπάρχει κάποιος cad viewer για iphone? Έχετε ιδέα αν υπάρχει κάτι σχετικό?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Για να δεις αρχεία CAD στο iPhone;; Δεν θα σου βγουν τα μάτια;:wacko: Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να κάνεις το αρχείο CAD φωτογραφία, jpeg.. Νομίζω το AutoCAD της Autodesk έχει τέτοια δυνατότητα, και έτσι να το δεις σαν φωτογραφία. Αλλά για να μπορείς να επεξεργαστείς τέτοια.. Δεν γίνεται. Ούτε για πλάκα με την «δύναμη» ενός smartphone.. Θέλει ζόρικα πράγματα.. :) @NTROPIC, JG4 Προς τι όλο αυτό; Δεν χρειάζεται παιδιά να στραβώνουμε και να λογομαχούμε. Δεν υπάρχει λόγος. Εδώ τουλάχιστον, στο «Περί ανέμων». Στα υπόλοιπα, ας τρωγόμαστε! :lol: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 (edited) οχι ρε φιλαρακι...πες μου...μαλωνεις??? χαχαχαχ :lol: :D φοβερι ατακα που την ακουσα σε τσακωμο..!! Edited February 18, 2010 by volcom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Άσχετο με τα όσα λέτε αλλά σχετικό με τα περί autocad. Kαλά κάποιο σχετικό πρόγραμμα δεν νομίζω πως θα δούμε ποτέ (αν και θα συμφωνίσω οτι είναι πολύ καλή ιδεά). Μήπως υπάρχει κάποιος cad viewer για iphone? Έχετε ιδέα αν υπάρχει κάτι σχετικό?:) Υπάρχει το cadTouch R2 που βλέπει DXF (και δημιουργεί). Web Site και AppStore. Μάλιστα ετοιμάζεται και για το iPad ;) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Υπάρχει το cadTouch R2 που βλέπει DXF (και δημιουργεί). Web Site και AppStore. Μάλιστα ετοιμάζεται και για το iPad ;) dxf.. Αλλά τα περιβόητα dwg;; Αλλά νομίζω αυτό είναι format της AutoCad και δεν «βλέπεται» αλλού.. Νομίζω.. @kkalog Κώστα, βλέπω ξεψαρώσαμε, ε;; Το χεράκι μας πως είναι; :lol: :p :D Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 (edited) dxf.. Αλλά τα περιβόητα dwg;; Αλλά νομίζω αυτό είναι format της AutoCad και δεν «βλέπεται» αλλού.. Νομίζω.. @kkalog Κώστα, βλέπω ξεψαρώσαμε, ε;; Το χεράκι μας πως είναι; :lol: :p :D Μετά από αντιφλεγμονώδη και δέσιμο / νάρθηκα σήμερα είμαι ΟΚ :) Αν μπορούσα τώρα να στείλω και μια φωτό με bluetooth θα είχα λύσει όλα μου τα προβλήματα :) Α, μην ξεχάσω, δεν ξέρω αν το μάθατε αλλά τώρα το ping! βγαίνει και ως blue-ping! για απευθείας επικοινωνία με bluetooth! Edited February 18, 2010 by kkalog Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Μετά από αντιφλεγμονώδη και δέσιμο / νάρθηκα σήμερα είμαι ΟΚ :) Αν μπορούσα τώρα να στείλω και μια φωτό με bluetooth θα είχα λύσει όλα μου τα προβλήματα :) :lol::lol: Καλή ανάρρωση! Σιδερένιο! :D Να στείλει λέει με bluetooth... :lol: Που ακούστηκαν αυτά; :lol: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Για να δεις αρχεία CAD στο iPhone;; Δεν θα σου βγουν τα μάτια;:wacko: Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να κάνεις το αρχείο CAD φωτογραφία, jpeg.. Νομίζω το AutoCAD της Autodesk έχει τέτοια δυνατότητα, και έτσι να το δεις σαν φωτογραφία. Αλλά για να μπορείς να επεξεργαστείς τέτοια.. Δεν γίνεται. Ούτε για πλάκα με την «δύναμη» ενός smartphone.. Θέλει ζόρικα πράγματα.. :) Καλά εγώ δεν μιλάω για επεξεργασία δεν υπάρχει περίπτωση (εδώ τα pc ζορίζονται με τέτοια προγράμματα) Αλέξανδρε απλά αν θες ένα σχέδιο να το δείξεις να το συγκρίνεις κτλ να μην κουβαλάς τεράστια χαρτιά 50x70 cm. dxf.. Αλλά τα περιβόητα dwg;; Αλλά νομίζω αυτό είναι format της AutoCad και δεν «βλέπεται» αλλού.. Νομίζω.. Ναι αυτό εννοώ ένας dwg viewer όπως υπάρχει στο pc. Kάποτε είχα βρει για symbian αλλά ήταν demo και δεν με άφηνε να δω τα δικά μου σχέδια. Υπάρχει το cadTouch R2 που βλέπει DXF (και δημιουργεί). Web Site και AppStore. Μάλιστα ετοιμάζεται και για το iPad ;) Αν και είναι μόνο για DXF είναι πολύ ενδιαφέρον αυτό Κώστα. Στο ipad με την 10αρα οθόνη θα είναι τέλειο. Πολύ ενδιαφέρον.:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Μετά από αντιφλεγμονώδη και δέσιμο / νάρθηκα σήμερα είμαι ΟΚ :) Αν μπορούσα τώρα να στείλω και μια φωτό με bluetooth θα είχα λύσει όλα μου τα προβλήματα :) Χαχα Κώστα περαστικά !!! Φαντάζομαι όταν είσαι απόλυτα καλά πως θα γράφεις ακόμα κ απάντηση στον εαυτό σου!!!:p Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Στέφανε, αν χρησιμοποιείς το AutoCAD κοίταξε αν όντως έχει επιλογή για αποθήκευση ως φωτογραφία. Γιατί αν έχει, τότε δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο για να δεις το σχέδιο σου στο iPhone.:);) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Μετά από αντιφλεγμονώδη και δέσιμο / νάρθηκα σήμερα είμαι ΟΚ :) Αν μπορούσα τώρα να στείλω και μια φωτό με bluetooth θα είχα λύσει όλα μου τα προβλήματα :) Α, μην ξεχάσω, δεν ξέρω αν το μάθατε αλλά τώρα το ping! βγαίνει και ως blue-ping! για απευθείας επικοινωνία με bluetooth! καλη αναρωση κωστα..!!αντε και μετα θα παμε για ομοδικο bowling :lol: :D ααα...και στειλε μου ενα BP..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Αν μπορούσα τώρα να στείλω και μια φωτό με bluetooth θα είχα λύσει όλα μου τα προβλήματα :) Α, μην ξεχάσω, δεν ξέρω αν το μάθατε αλλά τώρα το ping! βγαίνει και ως blue-ping! για απευθείας επικοινωνία με bluetooth! Βluetooth FTW! :lol: μεχρι να βρουν τροπο να κανουν το Nike+ να δουλευει με wifi/e-mail και να γινει εντελως obsolete Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts