kkalog Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 φιλε Δημητρη να το στο πω και εδω γιατι θελω να ακουσω και αλλες γνωμες. Μπορει το μηλο να εχει πολλες ελλειψεις , μπορει να εχει απο πισω την εκνευριστικη μεχρι σκασμου APPLE αλλα ακομα προσπαθω να βρω ενα τηλεφωνο να το αλλαξω και δεν βρισκω. περασα απο HTC MAGIC, HTC TOUCH, HTC HD2, αλλα τελικα πιρα πισω το μηλο μου. Μπορει επειδη δεν ειμαι απαιτητικος και επειδη η χρηση που κανω στο μηλο ειναι 99% σε games,browsing,mail να με κανει να μενω με το μηλο. το εψαξα αρκετα πολλες φορες αλλα το μονο που καταφερνα ειναι να χαλαω λεφτα αδικα σε iphone-killer. η μονη πλατφορμα που εχει μεινει ειναι το ANDROID αλλα απο οτι βλεπω ουτε εκει θα βρω σωτηρια. :D περιμενω οτι με το νεο μηλο και την 4.0 εκδοση θα παρουμε αυτα που ψαχνουμε (multitasking, camera flash....) και γενικα μια πιο ανοιχτη-ελευθερη συσκευη αλλα μου φαινεται οτι παλι τα α...... του steve θα παρουμε. ασε που το πηρα αποφαση οτι flash στο μηλο δεν θα δουμε ποτε. αλλα απο την αλλη αφου σκαρτατα το HD2 προβλεπω να μην βρω κατι για να ριξω στον καλαθο το μηλοφωνο. :lol: Χριστόφορε καλημέρα, Έχει πολλά σωστά κατά την άποψη μου σωστά σημεία η τοποθέτησή σου. Θα ήθελα μόνο να προσθέσω ότι υπάρχουν δύο κατηγορίες χρηστών τηλεφώνων μεταξύ μας: (α) αυτοί που αντιμετωπίζουν τη συσκευή ως καθεαυτό το αντικείμενο του ενδιαφέροντός τους άρα είναι εξαιρετικά σημαντική η ύπαρξη της δυνατότητας διαφοροποίησης από το εργοστασιακό μοντέλο, ενώ εξ ίσου σημαντική είναι η δυνατότητα αξιοποίησης του κινητού σε ένα πολύ μεγάλο πλήθος σεναρίων χρήσης (εφαρμογές γραφείου, ψυχαγωγία, πλοήγηση, διακίνηση αρχείων, ...) (β) αυτοί που δέχονται τη συσκευή ως έχει και προσπαθούν να την εντάξουν με τα καλά της και τα κακά της ως προς την κάλυψη των αναγκών τους, προσαρμόζοντάς τες αν δεν υπάρχει δυνατότητα κάλυψης (π.χ. αν θέλω να δω ένα flash video και το mobile safari δεν το κάνει, θα περιμένω να το δω από το laptop ή στο σπίτι/γραφείο, μια που δεν κρίνω ιδιαίτερα κρίσιμο να μπορώ να το δω "εκεί" και "τότε"). Αν κάνουμε ένα παράδειγμα από το χώρο της αυτοκίνησης, στην πρώτη κατηγορία έχουμε τα ιαπωνικά αυτοκίνητα που επιδέχονται απίθανες τροποποιήσεις και προσαρμογές για βελτίωση της εξωτερικής εμφάνισης και των επιδόσεών τους (λέγε με "fast and furious"), ενώ στη δεύτερη κατηγορία έχουμε τα εργοστασιακά super cars. Δεν υπάρχει σωστή ή λάθος κατηγορία από τις παραπάνω και νομίζω ότι και οι δύο κατηγορίες εκπροσωπούνται πλήρως σε αυτό το forum με μία έμφαση βέβαια στην πρώτη, αφού από τη φύση του κάποιος που "συχνάζει" σε αυτό το forum είναι περισσότερο λογικό να ανήκει στην πρώτη κατηγορία :) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 καλημερα σε ολους:) πολυς ντορος εγινε βλεπω για αυτες τις εφαρμογες" κ προσωπικα δεν το περιμενα απο αυτην την παρεα που εχουμε εδω μεσα... ειπα οτι δεν το αναφερα καθολου οταν τις πρωτοειδα στο app store γιατι θεωρω οτι ειναι αναξιες αναφορας,μιας κ μονο να τις διαφημιζουμε πετυχαινουμε αναφεροντας τες....το ιδιο περιμενα οτι θα σκεφτοσασταν κ εσεις... TeSalat ,Κωστη αν θελεις κρατησε το κ παρε κ το λεο... εγω πλεον το εχω παρατημενο τελειως το μηλο.περιμενοντας μονο το νεο OS...θελω να δω τι θα δωσουν οι ηλιθιοι της apple,γιατι τετοιοι ειναι κατα την γνωμη μου...και δεν θα μου την αλλαξουν ευκολα αν συνεχισουν αυτην την πολιτικη.... παιζουν μονοι τους σε πολλα πραγματα και αντι να κοιταξουν να μεγαλωσουν την ψαλιδα και τις πωλησεις τους παραλληλα,αλλαζοντας την ταχτικη τους,επιμενουν να δινουν "μισερα" λογισμικα... ενας σαφαρι ειναι που το κανει απαιχτο.κατι που με το λεο αρχιζει να γινεται ολο και λιγοτερο απαραιτητος.... η πληθωρα των εφαρμογων που εχω αγορασει στο μηλο μου πλεον και η επερχομενη νεα εκδοση λογισμικου ειναι τα μονα που με κρατανε να μην το δωσω ακομη... βαλε και την ξεβρακωτη απο εφαρμογες αγορα εφαρμογων των wm...ειναι τα μονα θετικα του μηλου αυτην την στιγμη για τις δικες μου αναγκες.... δεν θελω να το δωσω,μπορω να το κραταω και ως εχει σαν 2η συσκευη,αλλα αν δω οτι συνεχιζουν αυτην την πολιτικη δεν με βλεπω να το κραταω στα χερια μου για πολυ ακομη.... ολες οι εταιρειες εχουν τα στραβα τους με 1η την microsoft και τα wm αλλα η apple για μενα,ειναι η εταιρεια με την πλεον εκνευριστικη λογικη.... Δημήτρη εγω δεν μπορω να κρατησω ταυτοχρονα 2 τηλέφωνα που κοστιζουν μαζι 1300 ευρω. Ενας φιλος πιο πριν ειπε οτι ξαναγυρισε στο iphone αλλα τονισε οτι το χρησιμοποιει κυριως για παιχνιδια browsing κλπ. Εγω απο την αλλη το χρησιμοποιω 80% για την δουλεια μου και 20% για οτιδηποτε αλλο. Το HD2 κανει αυτα που θελω και πιθανως καλυτερα αφου υπαρχει η απλοτητα αποθηκευσης και επισυναψης αρχειων στα mails, to office κλπ. Ομως μ αρεσει περισσοτερο το iPhone για πολλους και διαφορους λογους που τους εχουμε πει πολλες φορες. Η αληθεια ειναι οτι ελαχιστες φορες συναντω καποιον επιχειρηματια η γιατρο να κρατα iphone. To HTC Pro κανει θραυση σ αυτες τις κατηγοριες ειδικα στους τολμηρους που αποφασιζουν να αποχωριστουν το παλιο blackberry τους. Για το θεμα με τα γυμνα, αυτο που μ ενοχλει δεν ειναι η ηθική πλευρα του ζητηματος, αλλα κυριως το να ανοιγω το app store για να βρω καποια σοβαρη εφαρμογή και να πέφτω πανω σ ενα συρφετο λουμπεν καταχωρησεων με 17χρονα κοριτσακια απ ολο τον κοσμο. Αυτο απο μονο του κανει το iphone να χανει την σοβαροτητα του. Δεν θα πω τιποτα αλλο πιστευω να καταλαβαινετε τι θελω να πω. @@@@@SprintBoard Πολυ καλο και δωρεαν Εναλασει τις σελιδες ταχυτατα δοκιμαστε το. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Να κανω μια ερωτηση? Υπαρχει κανεις me jailbroken συσκευη που ήδη εισήλθε στο club της προχθεσινης αναβαθμισης firmware η ειμαι ο μοναδικός... Ρε Μπαμπη δεν το περιμενα απο σενα :eek: Τετοια Mac@κία :blink: ? Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Η αληθεια ειναι οτι ελαχιστες φορες συναντω καποιον επιχειρηματια η γιατρο να κρατα iphone. To HTC Pro κανει θραυση σ αυτες τις κατηγοριες ειδικα στους τολμηρους που αποφασιζουν να αποχωριστουν το παλιο blackberry τους. Δεν έχω δει ούτε έναν επαγγελματία με HTC, μου κάνει τεράστια εντύπωση αυτό που λες. Ειδικά στον επαγγελματικό τομέα, τρείς κατασκευαστές παίζουν: Apple, RIM και Nokia E-series. Απορώ τι είναι αυτό που σου καθιστά απαγορευτικό να χρησιμοποιήσεις iPhone σε επαγγελματική χρήση. Ακόμη και μη jailbroken, ένας συνδυασμός Quickoffice, Mobileme και/ή Airsharing pro είναι εκπληκτικός. Για το θεμα με τα γυμνα, αυτο που μ ενοχλει δεν ειναι η ηθική πλευρα του ζητηματος, αλλα κυριως το να ανοιγω το app store για να βρω καποια σοβαρη εφαρμογή και να πέφτω πανω σ ενα συρφετο λουμπεν καταχωρησεων με 17χρονα κοριτσακια απ ολο τον κοσμο. Αυτο απο μονο του κανει το iphone να χανει την σοβαροτητα του. Δεν θα πω τιποτα αλλο πιστευω να καταλαβαινετε τι θελω να πω. Και αυτό δεν το έχω πετύχει ποτέ, άρα μάλλον δεν είναι κανόνας. Αντίθετα, έχοντας ενεργοποιήσει το Genius for Apps έχω βρει αναρίθμητες εκπληκτικές εφαρμογούλες (λέγε με subnet calculator και άλλα πολλά) που μου έχουν λύσει τα χέρια. Κακά τα ψέμματα, πιστεύω η καθυστέρηση της MS να ανανεώσει τα WM6.5 σε WM7.0 της έχει κοστίσει όλο το παιχνίδι. Ήδη reviews πολύ υποσχόμενων κινητών είναι αποκαρδιωτικά μόνο και μόνο σε όρους λειτουργικού συστήματος - όπως π.χ .το θάψιμο του HTC HD2 από το Gizmodo, εν τέλει τα μοναδικά business κινητά έχουν μείνει να είναι τα Blackberry και πλέον το iPhone που κατακτά όλο και περισσότερο τον τομέα. Για μένα η μοναδική σοβαρή έλλειψη του iphone που το καθιστούσε απαγορευτικό σε επαγγελματίες ήταν η τραγικά μικρή του ταχύτητα απόκρισης (iPhone 3G) που βελτιώθηκε δραματικά με την έλευση του 3GS και μετά τα ελληνικά και το copy paste που ήρθαν με την 3.0. Άλλα όπως Flash support δεν πρόκειται να έρθουν και δεν παίζει και κανένα ρόλο αφού δεν αφορά επαγγελματίες χρήστες. Μόνο και μόνο όμως ο άψογος τρόπος χειρισμού email και browsing το καθιστά (iPhone) έναν πολύ δυνατό παίκτη στον επαγγελματικό τομέα. ΥΓ: Χρησιμοποιώ επαγγελματικά το iPhone 3GS καθημερινά. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Σε επίρρωση των γραφόμενων από τον damokles και εγώ χρησιμοποιώ το iPhone καθημερινά και σε πολύ μεγάλη έκταση επαγγελματικά. Από το παραπάνω εξαιρείται το mobile office αλλά όσες φορές και αν το έχω προσπαθήσει όχι μόνο με το iPhone αλλά και με windows mobile συσκευή παλαιότερα, ουσιαστική δουλειά με αρχείο word, excel ή powerpoint στην "οθονίτσα" με το "πληκτρολογιάκι" δεν έχω καταφέρει να κάνω έξω από το να δείξω σε κάποιο φίλο ότι μπορώ να ανοίξω και να επεξεργαστώ τέτοια αρχεία. Το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με τις συσκευές έχει να κάνει με την αναγκαία ελάχιστη εργονομία που απαιτείται για να κάνει κανείς τη δουλειά του σε τέτοια αρχεία. Σε ότι αφορά την ευρύτερη επαγγελματική χρήση τώρα, από τις προσλαμβάνουσες που τυχαίνει να έχω, πριν 2 χρόνια ήταν εξαιρετικά απίθανο στην Ελλάδα σίγουρα αλλά και σε πολλές δυτικοευρωπαϊκές χώρες να δει κανείς σε τραπέζι συσκέψεων iPhone βλέποντας κυρίως Blackberry και λίγα Nokia E-Series / WM (κυρίως HTC / iPaq) / Palm Treo. Αυτό έχει αλλάξει σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό από το Σεπτέμβριο και μετά (λέγε με 3Gs) και χωρίς να μπορώ να το τεκμηριώσω στατιστικά, εμπειρικά βλέπω πάντα τα Blackberry να κυριαρχούν, αλλά να εξαφανίζονται τα υπόλοιπα υπέρ του iPhone. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 καλημερα μηλοπαρεα..!! φιλε damokles...το genius for app τι ακριβως κανει..??το εχει δει αλλα δεν το εχω ψαξει..!! και κατι ακομα..!!το msn mobile messenger...το δοκιμασε κανεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Το ποστ του Δαμοκλή (καλωσήρθες παρεπιπτόντως) με καλύπτει και μένα απόλυτα. Και για να πάμε και σε κάτι εξίσου σοβαρό, που αφορά μόνο τους χρήστες Mac, θα σας δείξω έναν ακόμα λόγο για τον οποίο το iPhone μπορεί να είναι επαγγελματική συσκευή και για το τι μπορεί κανείς να βρει στο AppStore. http://www.navimania.gr/showthread.php?t=21167 Αυτά τα πράγματα τα κάνει μόνο το iPhone και είναι ένας από τους λόγους που προσθέτονται στο γιατί εγώ προσωπικά δεν θα έφευγα από το iPhone. *Κώστα (kkalog) η παρουσίαση ελπίζω να είναι ενδιαφέρουσα ειδικά για σένα και εύχομαι να μη γνώριζες την εφαρμογή για να σε εντυπωσιάσει! Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 (edited) Να κανω μια ερωτηση? Υπαρχει κανεις me jailbroken συσκευη που ήδη εισήλθε στο club της προχθεσινης αναβαθμισης firmware η ειμαι ο μοναδικός... Μπαμπη :confused: πως την πατησες ετσι εσυ???:blink: Δημήτρη εγω δεν μπορω να κρατησω ταυτοχρονα 2 τηλέφωνα που κοστιζουν μαζι 1300 ευρω. Ενας φιλος πιο πριν ειπε οτι ξαναγυρισε στο iphone αλλα τονισε οτι το χρησιμοποιει κυριως για παιχνιδια browsing κλπ. Εγω απο την αλλη το χρησιμοποιω 80% για την δουλεια μου και 20% για οτιδηποτε αλλο. Το HD2 κανει αυτα που θελω και πιθανως καλυτερα αφου υπαρχει η απλοτητα αποθηκευσης και επισυναψης αρχειων στα mails, to office κλπ. Ομως μ αρεσει περισσοτερο το iPhone για πολλους και διαφορους λογους που τους εχουμε πει πολλες φορες. Η αληθεια ειναι οτι ελαχιστες φορες συναντω καποιον επιχειρηματια η γιατρο να κρατα iphone. To HTC Pro κανει θραυση σ αυτες τις κατηγοριες ειδικα στους τολμηρους που αποφασιζουν να αποχωριστουν το παλιο blackberry τους. φιλε μου και εγω μαζι σου(δεν ειναι αλλωστε η 1η φορα που συμφωνουμε ε?:D) εγω επειδη εκανα ηδη την κινηση και τα εχω και τα 2,οπως ειπα θα περιμενω το νεο OS και απο εκει θα αποφασισω τι θα κανω...(αν θα δωσω το μηλο η οχι ενοω...οχι φυσικα το λεο) Ρε Μπαμπη δεν το περιμενα απο σενα Τετοια Mac@κία ? σεβασμος Πτρεραρχε στον Δικεφαλο φιλο μας :lol: πες το πιο ευγενικα στον ανθρωπο ;) Σε ότι αφορά την ευρύτερη επαγγελματική χρήση τώρα, από τις προσλαμβάνουσες που τυχαίνει να έχω, πριν 2 χρόνια ήταν εξαιρετικά απίθανο στην Ελλάδα σίγουρα αλλά και σε πολλές δυτικοευρωπαϊκές χώρες να δει κανείς σε τραπέζι συσκέψεων iPhone βλέποντας κυρίως Blackberry και λίγα Nokia E-Series / WM (κυρίως HTC / iPaq) / Palm Treo. Αυτό έχει αλλάξει σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό από το Σεπτέμβριο και μετά (λέγε με 3Gs) και χωρίς να μπορώ να το τεκμηριώσω στατιστικά, εμπειρικά βλέπω πάντα τα Blackberry να κυριαρχούν, αλλά να εξαφανίζονται τα υπόλοιπα υπέρ του iPhone. ποσοι απο οσους εχουν στην κατοχη τους τετοιες συσκευες,ξερουν,πραγματικα ομως,να τις εκμεταλευτουν?? περαν του να παρεις ενα μειλ η να ανοιξεις μια σελιδα ιντερνετ??? ειναι αναλογα με τις αναγκες του καθε χρηστη το τι συσκευη θα προτιμησει να αγορασει και να ζησει μαζι της....ασχετα απο το τι θα πω εγω η εσυ :) Edited February 7, 2010 by zaharakis Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 καλημέρα ή μάλλον καλησπέρα σε όλους :) Νίκο, καταπληκτικό review και πρόγραμμα :) Μπράβο! Να κάνω μια ερώτηση τώρα και εγώ βρε παιδιά; Την κάνω... Έρχεται mail με attachement ένα video avi. Ωραία μέχρι εδώ. 'Εχουμε και attachment saver και τα τοιαύτα. Πως το βλέπουμε το άτιμο;;;;:wacko::p Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 (edited) Χρειάζεσαι από το Cydia το δωρεάν mplayer για να παίξεις avi ή να αγοράσεις το yxflash από Cydia πάλι Λευτέρη. @zaharakis Δημήτρη δε μπορείς να φανταστείς πόσο διαφωνώ με τη χρήση του όρου "επαγγελματική συσκευή" που κάνεις εσύ και κάποιοι άλλοι. Και αυτό όχι γιατί είναι λάθος, αλλά γιατί είναι περιορισμένη πολύ. Μια συσκευή δε γίνεται επαγγελματική επειδή δουλεύει καλύτερα το Office ή επειδή μπορείς να περάσεις αρχεία όπως θες με το usb. Είναι πολλά περισσότερα που κάνει ή θα έπρεπε να κάνει μια επαγγελματική συσκευή. Και για να μη δώσω το δικό μου παράδειγμα, θα σου δώσω του πατέρα μου που είναι γιατρός. Άντε πες του ότι το iPhone δεν είναι για αυτόν επαγγελματική συσκευή που με το Air Sharing από τη μια έχει τα πάντα στο χέρι του και από την άλλη με τις ειδικές εφαρμογές για γιατρούς μπορεί να έχει πολλά εργαλεία στην τσέπη του (ειδικές εφαρμογές για γιατρούς - ιατρικοί άτλαντες, ανατομίες, και πολλά άλλα). Πες το ίδιο επίσης σε έναν αρχιτέκτονα με τις πολλές εφαρμογές που κυκλοφορούν στο AppStore για το επάγγελμά του, κλπ κλπ. Edited February 7, 2010 by CarpeNoctum Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Ευχαριστώ Νικόλα να 'σαι καλά :) Αλήθεια τι καιρό έχει στο Βέλγιο;;; Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Λευτέρη είμαστε καλύτερα από τις προηγούμενες εβδομάδες. Η θερμοκρασία έχει ανέβει λίγο (είμαστε στους 5-6 βαθμούς) πότε με συννεφιά, πότε με βροχή πότε με λίγο ήλιο. Τα γνωστά δηλαδή.. :lol: Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Χρειάζεσαι από το Cydia το δωρεάν mplayer για να παίξεις avi ή να αγοράσεις το yxflash από Cydia πάλι Λευτέρη. @zaharakis Δημήτρη δε μπορείς να φανταστείς πόσο διαφωνώ με τη χρήση του όρου "επαγγελματική συσκευή" που κάνεις εσύ και κάποιοι άλλοι. Και αυτό όχι γιατί είναι λάθος, αλλά γιατί είναι περιορισμένη πολύ. Μια συσκευή δε γίνεται επαγγελματική επειδή δουλεύει καλύτερα το Office ή επειδή μπορείς να περάσεις αρχεία όπως θες με το usb. Είναι πολλά περισσότερα που κάνει ή θα έπρεπε να κάνει μια επαγγελματική συσκευή. Και για να μη δώσω το δικό μου παράδειγμα, θα σου δώσω του πατέρα μου που είναι γιατρός. Άντε πες του ότι το iPhone δεν είναι για αυτόν επαγγελματική συσκευή που με το Air Sharing από τη μια έχει τα πάντα στο χέρι του και από την άλλη με τις ειδικές εφαρμογές για γιατρούς μπορεί να έχει πολλά εργαλεία στην τσέπη του (ειδικές εφαρμογές για γιατρούς - ιατρικοί άτλαντες, ανατομίες, και πολλά άλλα). Πες το ίδιο επίσης σε έναν αρχιτέκτονα με τις πολλές εφαρμογές που κυκλοφορούν στο AppStore για το επάγγελμά του, κλπ κλπ. ασε Νικο εκανα μλκια....:( μπερδεψα τα ποστς και εκανα quote σε λαθος ανθρωπο :( χιλια συγγνωμη Κωστη(Kkalog) :(:cry: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Ρε Μπαμπη δεν το περιμενα απο σενα :eek: Τετοια Mac@κία :blink: ? Συνειδητά εγινε Κώστα το μηλαρακι είχε φτάσει να κανει χρονους εκκίνησης εφαρμογης αλα HTC μονο εγω έλειπα απο επάνω του... ειδα οτι κατι ελεγε και για την μπαταρία και το έβαλα... το μονο που μου λείπει πραγματικά είναι το Sbsettings ακόμα και εφαρμογη για κάμερα βρηκα στο appstore... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Συνειδητά εγινε Κώστα το μηλαρακι είχε φτάσει να κανει χρονους εκκίνησης εφαρμογης αλα HTC μονο εγω έλειπα απο επάνω του... ειδα οτι κατι ελεγε και για την μπαταρία και το έβαλα... το μονο που μου λείπει πραγματικά είναι το Sbsettings ακόμα και εφαρμογη για κάμερα βρηκα στο appstore... εγω θα περιμενω Μπαμπη, λιγο ακομη για να φυγω απο εκει που ειμαι με την 3.1.2 jb τωρα.. ειδες διαφορα ?:confused: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 εγω θα περιμενω Μπαμπη, λιγο ακομη για να φυγω απο εκει που ειμαι με την 3.1.2 jb τωρα.. ειδες διαφορα ?:confused: Δημητρη πλην της ταχυτητας που σιγουρα δεν οφειλετε στην νεα εκδοση ΚΑΜΙΑ!! Ακομα και η μπαταρια μια απο τα ιδια... Αληθεια ρε παιδια εχει παρει το ματι σας κατι παραπλησιο του sbsettings στο appstore ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Δημητρη πλην της ταχυτητας που σιγουρα δεν οφειλετε στην νεα εκδοση ΚΑΜΙΑ!! Ακομα και η μπαταρια μια απο τα ιδια... Αληθεια ρε παιδια εχει παρει το ματι σας κατι παραπλησιο του sbsettings στο appstore ? τπτ Μπαμπη..και μενα θα με ενδιεφερε κατι τετοιο,στην περιπτωση αναβαθμισης του μηλου μου και τυχον αδυναμιας jb :O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Όπως είχα υποσχεθεί, ορίστε και οι οδηγοί για downgrade στα Ελληνικά: http://www.navimania.gr/showthread.php?t=21169 Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Τα περί επαγγελματικών συσκευών είναι σχετικά και το να τα συζητάμε σ ένα φόρουμ που όλοι έχουμε iPhone δεν έχει νόημα. Εγώ μίλησα σύμφωνα με αυτά που εισπρατω από ανθρώπους που δεν είναι χομπιστες σαν κι εμάς. Ούτε μπορούμε να γενικευουμε τις χρήσεις. Για παράδειγμα εμένα δεν με βολεύει να κρατώ κάπου τα αρχεία μου και όταν τα χρειάζομαι να τα κατεβαζω μέσω Ίντερνετ οπότε όλες αυτές οι εφαρμογές δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον. Δεν μπορώ να κατεβαζω μεγάλα αρχεία γιατί το Ίντερνετ είναι πολύ αργό εδώ, το ίδιο και το 3G το οποίο έχει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ώστε να μπορείς να έχεις πρόσβαση στ αρχεία σου όπου κι αν βρίσκεσαι. Επειτα δεν βολεύει καθόλου όσους ταξιδεύουν συχνά στο εξωτερικό όπου το roaming καθιστά άχρηστες τις δυνατότητες αυτές. Ένταξη για περιπτώσεις ανάγκης πληρώνεις και έχεις Ίντερνετ αλλά δεν είναι λύση. Τα αρχεία που χρησιμοποιώ καθημερινά τα θέλω στην συσκευή μου. Πιθανώς γιατί εδώ που βρίσκομαι δεν είναι λίγες οι φορές που είτε δεν έχω 3G είτε το τοπικό δυκτιο έχει blackout. Ξαναλέω ότι προτιμώ το iPhone για διαφορους λόγους που έχουν να κάνουν κυρίως με την άμεση αποκριση σε οτιδήποτε θέλω να κάνω και λιγότερο στις εφαρμογές τρίτων. Αλλά μην τα βλέπουμε όλα μονόπλευρα, δεν πρέπει να είμαστε τόσο απόλυτοι. Βεβαίως στο app store υπάρχουν πολύ ενδιαφέρουσες εφαρμογές αλλά πόσες φορές όταν ψάχνουμε σε μια κατηγορία δεν εκνευριζομαζτε από τα σκουπίδια που βρίσκουμε μπροστά μας. @Νίκο αν θυμάσαι όταν είχες τους ενδιασμους για την μεταπηδηση από το HD πόσο σε «πιεζα» και τότε είχα το 3G . Δεν έπαψε ξαφνικά να βλέπω το τι μπορεί να κάνει το iPhone. Δεν είμαι όμως από τους ανθρώπους που μηδενιζουν όλα τα αλλά. Για να αγοράσω το 3Gs πλήρωσα 200 ευρώ παραπάνω από τον καθένα σας αφού τόσα έχασα από την πώληση του 3G που είχα αγοράσει 2 μήνες πριν. Αυτό σημαίνει ότι γνωρίζω την αξία της συσκευής. Βλέπω όμως και τα στραβά και τα λέω χωρίς να ψάχνω δικαιολογίες να τα κάλυψω. Σορυ για τυχόν λάθη αλλά το iPhone δεν μ αφήνει να πάω πάνω πάνω όταν το κείμενο είναι τόσο μεγάλο για να το διορθωσω. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Κώστα προφανώς και το θυμάμαι και τη μετάβαση την έκανα μετά από πολύ ζόρι και δεν την μετανιώνω. Προφανώς και ο καθένας μεταφράζει αλλιώς το τι σημαίνει επαγγελματική συσκευή και σίγουρα κάποιοι περιορισμοί όπως αυτοί που αναφέρεις για το 3G παίζουν μεγάλο ρόλο. Γι' αυτό και γω μιλάω για μένα συνήθως. Εφαρμογές όπως ο FarFinder ή το DropBox ή κάποια άλλα που θα δείτε στο μέλλον που χρειάζονται ιντερνετ είναι για μένα χρήσιμα γιατί εδώ στο Βέλγιο έχω παντού ιντερνετ όπως έχω και στην Ελλάδα όταν κατεβαίνω. Γι' αυτό και πλέον εγώ για αυτά που μπορώ να κάνω στο iPhone και δε μπορώ να κάνω στα WM δε μπορώ να γυρίσω πίσω. Οι εφαρμογές αυτές μου έχουν ανοίξει άλλους δρόμους και μου έχουν προσφέρει πολλές ευκολίες τις οποίες και δε μπορώ να αποχωριστώ. Δε μπορώ να γυρίσω στα WM μόνο για το καλύτερο Office ή για τη μεταφορά αρχείων με USB. Αυτή τη στιγμή τα WM δε μπορούν να μου προσφέρουν σχεδόν τίποτα από αυτά που κάνω καθημερινά με το iPhone. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pperiklis Δημ. February 7, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 (edited) Θα συμφωνήσω με τον Νίκο, θεωρώ κι εγώ ότι εκεί όπου το iPhone υστερεί όσον αφορά την τοπική διαχείριση αρχείων, υπερτερεί σε ό,τι αφορά το cloud computing. Κώστα θα σου δώσω ένα παράδειγμα πως μπορεί κάποιος να δει ένα avi στο iPhone του χωρίς να έχει κάνει jailbreak. Το ξέρω ότι αν το quicktime έπαιζει avi θα ήταν πιο σύντομο, απλά θα σου περιγράψω την εναλλακτική οδό. Δεν ξέρω αν η διαδικασία είναι ακριβώς ίδια σε Windows αλλά απ' όσο ξέρω έχεις Mac (και αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο κανονικά δεν θα έπρεπε να δώσεις το iPhone, η άψογη συνεργασία μεταξύ τους). Λαμβάνεις το email με το attachment είτε μέσω της default εφαρμογής ή μέσω του εξαιρετικού ReaddleDocs. Στην συνέχεια το προωθείς στον υπολογιστή σου στο σπίτι ή στο γραφείο. Το attachment μεταφέρεται αυτόματα (μέσω εφαρμογής) στο DropBox (και από εκεί μπορεί να μεταφερθεί και σε άλλο φάκελο ανάλογα με τις επιλογές διαχείρισης φακέλων που έχεις θέσει στο Mac OS X). Το AirVideo το οποίο έχεις εγκατεστημένο στον υπολογιστή και το οποίο μπορεί να έχει πρόσβαση στον συγκεκριμένο φάκελο ξεκινά να μετατρέπει την ταινία και μετά από μερικά δευτερόλεπτα την στέλνει live στην συσκευή σου όπου η εφαρμογή AirVideo (στη συσκευή αυτή τη φορά) ξεκινά την αναπαραγωγή της. Ακούγεται περίπλοκο και μπελαλίδικο αλλά στην πράξη δεν χρειάζονται περισσότερα από λίγα λεπτά για όλη αυτή την διαδικασία, όσο διαρκεί η προώθηση, η μεταφόρτωση του attachment στον υπολογιστή (που θα γινόταν ούτως ή άλλως) και το άνοιγμα του AirVideo στη συσκευή. Επίσης, προωθώντας οποιοδήποτε mail σε ενδιαφέρει σε μία online υπηρεσία όπως το DropBox αποκτάς πρόσβαση στο περιλαμβανόμενο αρχείο από τις περισσότερες σοβαρές productivity εφαρμογές και μπορείς να αντιγράψεις το συγκεκριμένο αρχείο ώστε να το έχεις και τοπικά σε κάθε μία από αυτές. Ταυτόχρονα, μπορείς να μοιράζεσαι το συγκεκριμένο αρχείο μεταξύ των δικών σου συσκευών/υπολογιστών αλλά και με άλλους χρήστες. Θέλω να συμπληρώσω και κάτι για τις ιατρικές εφαρμογές εφόσον υπόκεινται στον τομέα ενδιαφέροντος μου και έχω ασχοληθεί αρκετά με πολλές από αυτές. Το iPhone αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι έχει μία εξαιρετική βιβλιοθήκη ιατρικών εφαρμογών, δεν ξέρω αν με παρασύρει το γεγονός ότι τις βλέπω συγκεντρωμένες στο App Store ωστόσο τολμώ να πω ότι η συλλογή είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλη πλατφόρμα. Μάλιστα, στο Android δεν βλέπω αυτή τη στιγμή τη δυνατότητα να εγκατασταθούν τέτοιες εφαρμογές αφού πολλές από αυτές (κυρίως οι άτλαντες) καταλαμβάνουν αρκετά MBs και απ' όσο γνωρίζω η διαθέσιμη μνήμη για εγκατάσταση εφαρμογών σε Android συσκευές δεν ξεπερνά τα 256MBs. Edited February 7, 2010 by pperiklis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 (edited) Δε μπορώ να γυρίσω στα WM μόνο για το καλύτερο Office ή για τη μεταφορά αρχείων με USB. Αυτή τη στιγμή τα WM δε μπορούν να μου προσφέρουν σχεδόν τίποτα από αυτά που κάνω καθημερινά με το iPhone. Μα ουτε κι εγω αν γυρισω θα γυρισω γι αυτον τον λογο.:lol: Η χρηση που κανω εγω στο iphone ειναι πολυ απλη. 1) Το εχω μετατρεψει σε αποκλειστικη ατζέντα. Ολες οι υπενθυμίσεις και τα ραντεβου μου περνουν μεσα απ αυτό 2) Σημειωσεις . Βασικη ευκολια για μενα. Σε συναρτιση με το iMail κανω με μια κινηση ενα mail η μερος αυτου σημειωση και υπενθυμιση. 3) Mail: με το push notifications λαμβανω τα mail μου σε ζωντανο χρόνο. Μια δυο φορες την εβδομαδα κανω ολη μου την αλληλογραφια απο το iphone γιατι εχουμε διακοπή ιντερνετ στο γραφειο. Επειτα η ευκολια και η ταχυτητα γραφης κειμενου, με κανει να προτιμω τα συντομα mails να τα στελνω απ αυτο. Εκει που εχω θεμα και γι αυτο το λεω συνεχεια ειναι τo excel οχι για να κανω επεξεργασια, αλλα κυριως για να εντοπίσω γρηγορα καποιον κωδικο απο τους 500 για τον οποιο μου ζητανε πληροφοριες μεσω τηλεφωνου ενω βρικομαι μακρια απο το γραφειο μου. 4) πλοήγηση: κι εδω υπαρχει θεμα αλλα το ξεπερναω με παραχωρησεις. Παρεπιπτοντως συχαινομαι τα PNA τα οποια καποιοι θεωρουν ιδανικα. Μονο ο τεραστιος χρονος εναρξης φτανει για να με κανει να το χρησιμοποιω μονο σε μεγαλα ταξιδια, Συν τα κολληματα και τα out from memory. 5) Μουσικη: εδω μπορω να πω οτι ακουω μουσικη στο αυτοκινητο μονο απ αυτο. 6) Καμια φορα χαλαρωνω παιζοντας 2-3 παιχνιδια ταβλι αν και θεωρω οτι το προγραμμα μερολυπτει υπερ του iphone γιατι του παει το ζαρι ευνοϊκα σε σημειο να κινει υποψιες:lol: Και βεβαια εφαρμογες σαν το qik και διαφορες αλλες. @@@Περικλη υπάρχει καποια ιατρικη εφαρμογη που να συνεργαζεται με PC οπου εχεις καταχωρημενο το ιστορικο των πελατων σου για να εχεις προσβαση και απο το iphone? Εψυσα πριν λιγο καιρο ενα φιλο γιατρο και πήρε το 3Gs και ψαχνει για κατι τετοιο. Ειχε παλια μια παρομοια που ετρεχε σε WM. Edited February 7, 2010 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pperiklis Δημ. February 7, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Εξαρτάται από την εφαρμογή που χρησιμοποιείς στον υπολογιστή, συνήθως αυτές είναι φτιαγμένες μόνο για πρόσβαση από υπολογιστές με Windows, είναι πολύ κλειστές και απομονωμένες, ακόμη και από το ίδιο το λειτουργικό, και δεν υπάρχει μεγάλη συμβατότητα γενικότερα. Αν μπορείς να μου δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες για την εφαρμογή στον υπολογιστή θα το κοιτάξω και θα σου απαντήσω. Η καλύτερη λύση σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πρόσβαση από τη συσκευή στον υπολογιστή μέσω VNC. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Πάρτε ένα HTC TOUCH 2 όπως ο ktsak να σωθείτε:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Αντε πολύ αντεξα Κώστα... μολις επανηλθα σε jailbreak κατασταση και παλι... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts