ktsak Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 @ktsak Δυστιχως μου βγαζει το itunes error 1604. Εκανα επανεκινηση τον υπολογιστη αλλαξα usb θυρα τα ιδια οποτε παραμενω στην 3.1 χωρις j/b......:( Βρε Κωστα, να υποθεσω οτι ηδη ειχες αναβαθμισει το 3GS σου σε 3.1, πριν ξεκινησεις τη διαδικασια του JB ? Αν ΝΑΙ, τοτε καλως δεν γινεται το JB, θα πρεπει να περιμενεις :O Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 έχω λαλήσει από το διάβασμα σήμερα. είχανε καιρό να με πονέσουνε τα ματακια μου από την οθόνη του υπολογιστή. πολύ πράμα ρε παιδάκι μου... Activate Jailbreak Unlock RedSn0w Cydia iCy 3.0 3.0.1 Restore ααααααα:w00t::w00t: όχι άλλο κάρβουνο όχι άλλο κάρβουνο:dizzy: πάντως η πιο μαμάτη στιγμή τις ημερα ήταν όταν έγινε το Unboxing...:D τρελή ιεροτελεστία.μονο κεράκια δεν άναψα για ατμόσφαιρα:lol: ομολογώ ότι σε σχέση με wm στο θέμα του internet είναι μακράν μπροστά το ρημάδι.μέχρι να ανοίξει τι σελίδα του myphone το HD είχα είδη μπει στο iPhone-Software με το iphone... μερικές απορίες έχω αλλα θα προσπαθήσω να τις λύσω αύριο γιατί εκτος του ότι έχω λιώσει στο διάβασμα σήμερα θα κοιμηθώ και στον καναπέ αγκαλιά με το laptop απ ότι φαίνεται διότι η κρεβατοκάμαρα έκλεισε για σήμερα:sorry::fool: αφού το πρώτο πείραμα με το Jailbreak πέτυχε ολα καλα...:) καληνύχτα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostastnt Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Καλώς σας βρήκα κι εδώ :) Τελικά όσοι είχαμε win το γυρίσαμε σε iphone... Για την χρήση που κάνω το iphone είναι κατά πολύ καλύτερο όλων των win mobile συσκευών! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Καλώς σας βρήκα κι εδώ :) Τελικά όσοι είχαμε win το γυρίσαμε σε iphone... Για την χρήση που κάνω το iphone είναι κατά πολύ καλύτερο όλων των win mobile συσκευών! Καλως ηλθες Κωστα :lol: Ναι, εγινε μεγαλη μεταστροφη :p Αλλαξε και το Avatar, βαλε κανενα μηλαρακι :p Το επομενο meeting θα ειναι για οπωροπωλες :cool: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 καλημέρα ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι γιατί μάλλον άργησα να το καταλάβω...σχεδόν όλες οι εφαρμογές για να λειτουργήσουν θέλουν internet??? θα μας πάρει και τα σφραγίσματα από τα δόντια η vodafone:sick: υπάρχει κάποια εφαρμογή που να δίνουμε internet από το pc στο iphone??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 χθες σε 3 διαφορετικα τραπεζια καφετεριας υπηρχαν 5 iphone.........ΣΟΥΠΑ εγινε η συσκευη:wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Το πρωτο πράγμα που εχετε να κανετε ολοι οι νεοι κάτοχοι ειναι να διαβασετε προσεκτικα αυτο http://www.myphone.gr/forum/announcement.php?f=89&a=96 Με όλες του τις παραπομπές. Στον οδηγό για το πως κανουμε Jailbreak δεν ισχύουν πλέον τα περι redsnow, εκτός και αν καποιος εχει iphone με OS 3.0 or 3.0.1 Οι νες συσκευες ερχονται πλέον με OS 3.1 Γενικά αυτα που ισχύουν τωρα για το Jailbreak είναι τα παρακάτω: 1. ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΑν καποιος αγορασε καινούργια συσκευη με περασμενη την 3.1 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ να κανει Jailbreak. 2. ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Αν είχατε συσκευη με 3.0 η 3.0.1 και ειχε γινει Jailbreak, ΜΠΟΡΕΙ να κανει update στην 3.1 ,αλλα οχι στην official apple 3.1 (Δεν απαιτηται να εχετε ECID για να βάλετε την 3.1 μεσω PwnageTool η Custom IPSW) Για όσους εχουν mac εχει αναφερθει ο τροπος. Αν κάποιος δεν γνωρίζει ας διαβασει το σχετικο θεμα η ας ρωτήσει εδώ. Οσοι έχουν windows θα πρεπει να περάσουν μια custom ipsw, δηλαδη κατι σαν cooked rom για να το πουμε στην γλωσσα των WWM που ολοι καταλαβαίνουμε. Αν δεν ξερετε που θα την βρειτε πειτε το να σας δώσουμε λινκ με προσωπικό μηνυμα. Η διαδικασια είναι απλή. Την περιγραφω εν ταχει: Κατεβάζετε την custom ipsw και την αποθηκευεται σ ενα φακελο στην επιφανεια εργασιας σας με ονομασια custom ipsw-3_1 Βάζετε την συσκευη σας σε Recovery mode δειτε πως γινεται αυτό εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2559912#post2559912 Ανοίγετε το iTunes και συνδεετε την συσκευη σας με το PC οπως είναι σε Recovery mode και περιμενετε να την "δει" το iTunes. Θα σας πει οτι η συσκευη αυτή χρειαζεται restore. ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΡΑ!!!! Κρατατε πατημενο το shift και κανετε κλικ στην επιλογη restore που υπάρχει στο iTunes. Αυτοματως θα βγει μια οθόνη οπου θα πρεπει να δηλώσετε το ipsw που θελετε να χρησιμοποιησετε. Θα το βρειτε στον φακελο που εχετε αποθηκευσει στην επιφανεια εργασιας σας και θα κλικαρετε απανω του. Αυτομάτως θα αρχισει η διαδικασια. Πριν ξεκινησετε απενεργοποιηστε το antivirus του υπολογιστή σας. 3. ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Οσοι ειχαν jaibrocken iphone και για οποιονδηποτε λόγο πέρασαν την official 3.1 Εδω τα πραγματα περιπλέκονται. Για να μπορεσετε να περασετε την custome ipsw 3.1 θα πρεπει πρωτα να κάνετε downgrade στην 3.0.1 Για να γινει ομως αυτό, ειναι απαραιτητο να εχετε κρατησει απο πριν το ECID της 3.0 στον server της Cydia. Θα πρεπει δηλαδη οταν μπαινετε στην αρχικη σελίδα του Cydia απο την συσκευη σας, να γραφει πανω πανω: "This device has a 3.0 ECID SHSH on file" Αν δεν γραφει τίποτα, η αν γραφει 3.1 ECID SHSH on file, δυστυχώς δεν μπορειτε να επανελθετε στην 3.0.1 και κατα συνεπεια δεν μπορειτε να εχτε την 3.1 jailbrocken. Το πρόβλημα είναι οτι αφου εχετε περάσει την 3.1 official, δεν εχετε πλεον Cydia και αν δεν θυμαστε αν ειχατε κάνει ECID και ποιό ηταν αυτό, δεν μπορειτε να προχωρήσετε. Αν δεν είχατε ECID θα σας βγάλει error και δεν θα πρεπει μαλλον να ξαναπεράστε την official απο πάνω. Πάμε τωρα στο πως γινεται η διαδικασία εφοσον εχετε ECID 3.0 Κανουμε οτι και πριν, δηλαδη η συσκευη σε Recovery mode και οταν μετα το Shift+Restore σας ζητηθει το IPSW που θα περασετε, θα δώσετε το 3.0.1 το οποίο πρεπει να εχετε φροντίσει να υπάρχει αποθηκευμενο στο PC σας. Αφου ολοκληρωθει η διαδικασια θα διαπιστωσετε οτι εχετε πλεον εγκατεστημενη την 3.0.1 Το επόμενο βήμα είναι να κανετε την διαδικασια που γραφω στην ΠΕΡΠΤΩΣΗ 2 για να περασετε την custome ipsw 3.1 και να εχετε jailbrocken iPhone. (Θα πρεπει να εχετε υπ' οψην σας οσοι ανηκετε στην 3 ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, οτι σε σας, θα αλλαξει το Baseband. Θα εχετε δηλαδη το Baseband της 3.1 σε αντιθεση με οσους περασαμε την 3.1 custom απ' ευθείας απο την 3.0.1 και διατηρησαμε το baseband της. Δεν ξερω αν αυτό ειναι καλό η κακό, αλλα το σιγουρο ειναι οπως ανεφεραν καποιοι, οτι σ' αυτους εμφανιζεται το carrier logo.) Αν κάτι δεν καταλάβατε εδω είμαστε. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 πρόβλημα δεν ξέρω πως αλλα το κινητό κόλλησε στο μήλο δεν κάνει τίποτα άλλο προσπαθώ να κάνω restore iPhone2,1_3.0_7A341_Restore.ipsw η iPhone2,1_3.0.1_7A400_Restore.ipsw και μου βγάζει μήνυμα this device isn t eligible for the requested build help please..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 πρόβλημα δεν ξέρω πως αλλα το κινητό κόλλησε στο μήλο δεν κάνει τίποτα άλλο προσπαθώ να κάνω restore iPhone2,1_3.0_7A341_Restore.ipsw η iPhone2,1_3.0.1_7A400_Restore.ipsw και μου βγάζει μήνυμα this device isn t eligible for the requested build help please..... Κρατα πατημενα το HOME button & Power Button για καμποση ωρα και θα επανέλθει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 χθες σε 3 διαφορετικα τραπεζια καφετεριας υπηρχαν 5 iphone.........ΣΟΥΠΑ εγινε η συσκευη:wacko: Να αλλαξεις καφετερια εσυ :lol: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Ωραία πράματα Είμαι ένας πανευτυχής κάτοχος ενός iphone 3gs έκδοση 3.1 πλέον:dash::knife::dizzy::angry: Te_salat ευχαριστώ για τι βοήθεια φιλε αλλα δυστυχώς δεν γινόταν τίποτα.3 λεπτά τα πατούσα. +το ότι δεν έκανα καν restore.Μου έβγαζε το πιο πάνω μήνυμα. τελικά βρήκα τι λαλακια έκανα.Εγκατέστησα μια εφαρμογή repository στο cydia για 2g και όχι για 3gs:blink: άβυσσος ο κόσμος του iphone τελικά και θέλει πολύ προσοχή... οι μαυρόγατες με την 3.1 πόσοι είμαστε???για να δώσουμε παρουσίες.....:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Το μήνυμα στο έβγαζε γιατί προφανώς είτε δεν έχεις ECID SHSH για 3.0.χ στον server του Saurik, είτε δεν έχεις ανακατευθύνει το iTunes στον Server του Saurik ;) Αν δεν έχεις ιδέα τι λέω πιο πάνω τότε να ξέρεις ότι δεν υπάρχει τρόπος να κάνεις restore σε firmware <3.1 :p p.s. 3.1 j/b iPhone 3GS ΠΑΡΩΝ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 χθες σε 3 διαφορετικα τραπεζια καφετεριας υπηρχαν 5 iphone.........ΣΟΥΠΑ εγινε η συσκευη:wacko: Όσο πιο πολλοί την έχουν τόσο πιο πολύ σημαντική αγορά γίνεται η Ελλάδα για να μην έχουμε τα παρατράγουδα του παρελθόντος. Διαφορετικά, για την elite υπάρχει και το vertu ;) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Το μήνυμα στο έβγαζε γιατί προφανώς είτε δεν έχεις ECID SHSH για 3.0.χ στον server του Saurik, είτε δεν έχεις ανακατευθύνει το iTunes στον Server του Saurik ;) τι δεν εχω λεει????? :lol::lol: Αν δεν έχεις ιδέα τι λέω πιο πάνω τότε να ξέρεις ότι δεν υπάρχει τρόπος να κάνεις restore σε firmware <3.1 :p δεν εχω ιδεα ομως.... p.s. 3.1 j/b iPhone 3GS ΠΑΡΩΝ :p :X:X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Μιας και εσείς δε μπορείτε να ανοίξετε thread στο general section μας μεταφέρω εκεί... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Μιας και εσείς δε μπορείτε να ανοίξετε thread στο general section μας μεταφέρω εκεί... ;) Όπου και να πάμε καλά είναι!!! :D Πολύ χαίρομαι που ξαναβλέπω τα ποστ του Κώστα!:happy::happy: Όσο για τον άλλο Κώστα(milena), πραγματικά, όπου και να πάω στο Ηράκλειο θα δω και παρέες ολόκληρες με το ίδιο τηλέφωνο. Σίγουρα πολλοί πήραν το 3G τώρα που έπεσε η τιμή του..;) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Και εγω 3.1 j/b iPhone 3GS ΠΑΡΩΝ :cool: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Και εγω 3.1 j/b iPhone 3GS ΠΑΡΩΝ :cool: Αυτό ισχύει και για τις νέες συσκευές που θα το φοράνε το 3.1 από την «μάνα» τους?:confused::rolleyes::lol::p Άντε να δούμε.... Αν και πολύ πιθανώς να πάρω και ένα MacBook για να αρχίσω να συνηθίζω πολύ καλύτερα...:rolleyes: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Και εγω 3.1 j/b iPhone 3GS ΠΑΡΩΝ :cool: δεν παίζεται δικαια:sorry: θέλω 3.1 j/b τώρααααααα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Αυτό ισχύει και για τις νέες συσκευές που θα το φοράνε το 3.1 από την «μάνα» τους?:confused::rolleyes::lol::p Άντε να δούμε.... Αν και πολύ πιθανώς να πάρω και ένα MacBook για να αρχίσω να συνηθίζω πολύ καλύτερα...:rolleyes: Υπομονη, λενε οτι θα βγει συντομα JB και για συσκευες με 3.1 ΟΤΒ :D δεν παίζεται δικαια:sorry: θέλω 3.1 j/b τώρααααααα Εσυ δεν καταλαβα, τι εχεις και τι φοραει τωρα ? :worry: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Βλέπω είμαστε σε περίοπτη θέση ε; Να δω όμως τι πισωγυρίσματα και παράλληλους δρόμους θα δούμε τώρα που χτύπησαν τα κοντέρ άσο (1) :lol: Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Βλέπω είμαστε σε περίοπτη θέση ε; Να δω όμως τι πισωγυρίσματα και παράλληλους δρόμους θα δούμε τώρα που χτύπησαν τα κοντέρ άσο (1) :lol: Τι πισωγυρίσματα Μιχάλη?? Δεν έχει τέτοια.. Όπως λέει και η υπογραφή ενός συμφορουμίτη μας(δεν θυμάμαι ποιανού), «Μετά το Slide to Unlock δεν υπάρχει επιστροφή»....:rolleyes: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Η το αλλο Once you go Mac (εγω λεω iPhone) you NEVER go back :p Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Η το αλλο Once you go Mac (εγω λεω iPhone) you NEVER go back :p Έστω και έτσι... Στα λόγια μου έρχεσαι....!:lol: Πρέπει να προσαρμοστείς στην νοοτροπία τους.. Να ξεφύγεις από την νοοτροπία των Windows.. Μετά δεν έχει επιστροφή. Πραγματικά...!:p Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Εσυ δεν καταλαβα, τι εχεις και τι φοραει τωρα ? :worry: 3.1 οφισιαλ πλεον:ninja: αυτο λετε να παιζει??? http://www.quickpwn.com/2009/09/downgrade-iphone-3gs-3-1-to-iphone-3gs-3-0.html Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts