ktsak Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 ...........ψάξε στο cydia για το reflective dock. repo http://apt.modmyi.com/ :) Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Βαγγέλη εμένα προσωπικά δεν μου πολυαρέσει η ιδέα να κάνεις ένα μέρος της εσωτερικής μνήμης του iPhone φλασάκι.... Ενδιαφέρουσα και πολύ πρωτότυπη ιδέα, αλλά εγώ πάω πάσο.. Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Βαγγέλη εμένα προσωπικά δεν μου πολυαρέσει η ιδέα να κάνεις ένα μέρος της εσωτερικής μνήμης του iPhone φλασάκι.... Ενδιαφέρουσα και πολύ πρωτότυπη ιδέα, αλλά εγώ πάω πάσο.. Παιδια αφηστε τα αυτα. Τετοιες εφαρμογές είναι για να παίζουν οι developers. Ολοι μας εχουμε ενα στικακι στα κλειδιά μας. Εκτός αυτου είπαμε οτι γινεται με 1002 τροπους αν εισαι καπου και θες να μεταφερεις ενα αρχειο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Μήπως εννοείς αντανάκλαση? Αν ναι τότε ψάξε στο cydia για το reflective dock. repo http://apt.modmyi.com/ :) ευχαριστώ πολύ παιδιά!! Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Βαγγέλη εμένα προσωπικά δεν μου πολυαρέσει η ιδέα να κάνεις ένα μέρος της εσωτερικής μνήμης του iPhone φλασάκι.... Ενδιαφέρουσα και πολύ πρωτότυπη ιδέα, αλλά εγώ πάω πάσο.. Παιδια αφηστε τα αυτα. Τετοιες εφαρμογές είναι για να παίζουν οι developers. Ολοι μας εχουμε ενα στικακι στα κλειδιά μας. Εκτός αυτου είπαμε οτι γινεται με 1002 τροπους αν εισαι καπου και θες να μεταφερεις ενα αρχειο. νομίζω ότι δεν χάνεις τίποτα αν έχεις ξεχωριστά και ένα gb στην άκρη και να του έχεις μέσα διάφορα που θες να έχεις μαζί σου....γιατί όχι..αυτός είναι ο λόγος που θα το κάνω, γιατί όχι..και αν δεν βολεύει βγαίνει εύκολα!! Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 νομίζω ότι δεν χάνεις τίποτα αν έχεις ξεχωριστά και ένα gb στην άκρη και να του έχεις μέσα διάφορα που θες να έχεις μαζί σου....γιατί όχι..αυτός είναι ο λόγος που θα το κάνω, γιατί όχι..και αν δεν βολεύει βγαίνει εύκολα!! Αν θυμάμαι καλά, το είχαμε συζητήσει παλαιότερα εδώ, και πριν το απεγκαταστήσεις το πρόγραμμα, θα πρέπει να σβήσεις το partition που έκανες και μετά να το βγάλεις. Και αν κάνεις restore as new, φαντάζομαι ότι θα σβηστεί...:wacko: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 «…Ελπίζω ότι όσοι εξ΄ υμών συμμετάσχουν εις την Κυβέρνησιν θέλουν γνωρίσει μεθ΄ εμού ότι εις τας παρούσας περιπτώσεις, όσοι ευρίσκονται εις δημόσια υπουργήματα δεν είναι δυνατόν να λαμβάνουν μισθούς αναλόγως με τον βαθμό του υψηλού υπουργήματός των και με τας εκδουλεύσεις των, αλλ΄ ότι οι μισθοί ούτοι πρέπει να αναλογούν ακριβώς με τα χρηματικά μέσα, τα οποία έχει η Κυβέρνησις εις την εξουσίαν της…» «…εφ΄ όσον τα ιδιαίτερα εισοδήματά μου αρκούν διά να ζήσω, αρνούμαι να εγγίσω μέχρι και του οβολού τα δημόσια χρήματα, ενώ ευρισκόμεθα εις το μέσον ερειπίων και ανθρώπων βυθισμένων εις εσχάτην πενίαν». Ιωάννης Καποδίστριας πρώτος Κυβερνήτης της Ελλάδος, προς την Δ΄ Εθνοσυνέλευση τετοια ελεγε και τον δολοφονησαν... Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Γεια σε ολους, ειμαι κατοχος χ1 και σκευτομαι σε 2 μηνες που θα παρω αναβαθμιση να παρω το iphone 32 gb.Αυτο δεν σημαινει οτι βαρεθηκα το χ1 αλλα επαθα πλακα με το iphone 32 gb, η ταχυτητα του ειναι θεαματικη σε σχεση και με το χ1 αλλα απ οτι ειδα και απο το htc hd 2. Θα ηθελα καποιο σχολιο που θα βοηθουσε την επομενη μου αγορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Γεια σε ολους, ειμαι κατοχος χ1 και σκευτομαι σε 2 μηνες που θα παρω αναβαθμιση να παρω το iphone 32 gb.Αυτο δεν σημαινει οτι βαρεθηκα το χ1 αλλα επαθα πλακα με το iphone 32 gb, η ταχυτητα του ειναι θεαματικη σε σχεση και με το χ1 αλλα απ οτι ειδα και απο το htc hd 2. Θα ηθελα καποιο σχολιο που θα βοηθουσε την επομενη μου αγορα... Αν αντέξεις από το Μάρτιο μέχρι το Σεπτέμβριο θα υπάρχει νέο μοντέλο με πιθανότητα 99,9999 %. Τα ακριβή χαρακτηριστικά θα το ξέρουμε στο τέλος Ιουνίου με πολύ μεγάλη πιθανότητα ή στα μέσα της επόμενης εβδομάδας με πολύ μικρή πιθανότητα. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Αν αντέξεις από το Μάρτιο μέχρι το Σεπτέμβριο θα υπάρχει νέο μοντέλο με πιθανότητα 99,9999 %. Τα ακριβή χαρακτηριστικά θα το ξέρουμε στο τέλος Ιουνίου με πολύ μεγάλη πιθανότητα ή στα μέσα της επόμενης εβδομάδας με πολύ μικρή πιθανότητα. θα χασω την επιδοτηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 θα χασω την επιδοτηση Τότε ΟΚ. Σε κάθε περίπτωση το νέο λειτουργικό (OS 4.0) που κατά πάσα πιθανότητα θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα (στις 27/1) φαίνεται ότι θα παίζει και στο 3G/3Gs ως προς όλες τις λειτουργίες που δεν απαιτούν τυχόν νέο hardware που θα έχει μόνο το 4G. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Τότε ΟΚ. Σε κάθε περίπτωση το νέο λειτουργικό (OS 4.0) που κατά πάσα πιθανότητα θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα (στις 27/1) φαίνεται ότι θα παίζει και στο 3G/3Gs ως προς όλες τις λειτουργίες που δεν απαιτούν τυχόν νέο hardware που θα έχει μόνο το 4G. φιλε μου σε ευχαριστω,πιστευω να το αποκτησω.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Και με τον browser του ΒΒ δεν εχω κανενα παραπονο, αλλα αν θελω ταχυτητα στο σερφαρισμα καθομαι και στον υπολογιστη του σπιτιου μου. Νομιζω οτι αυτο το θεμα εχει εξαντληθει στους φωτογραφικους αισθητηρες των κινητων τηλεφωνων. Προφανως στο σπιτι σου σερφαρεις γρηγοροτερα & αποτελεσματικοτερα.Αλλα εκεινες τις στιγμες που δεν μπορεις να κουβαλας το desktop(ή ακομα και το netbook) στην τσεπη σου,και παρολ'αυτα θες να πλοηγηθεις θα μπεις στη διαδικασια να συγκρινεις τι ειναι καλυτερο/αποτελει το μικροτερο συμβιβασμο. Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 τετοια ελεγε και τον δολοφονησαν... Σκάνδαλο δεκαετίας 1980 οι Υπουργοί αποδεδειγμένα κλέβουν λεφτά από τα ασφαλιστικά ταμεία, κυβέρνηση Ανδρέα Παπανδρέου.."...ε δεν πειράζει αν ένας Υπουργός κάνει και ένα δώρο στον εαυτό του..." Ανδρέας Παπανδρέου. Σκάνδαλο δεκαετίας 1990.."πεθαίνει στην δίκη ο Κουτσόγιωργας και γλυτώνει τη φυλακή ο Ανδρέας..." Σκάνδαλο δεκαετίας 2000..."ομόλογα" οι Υπουργοί και ο Πρωθυπουργός της ΝΔ επικαλούνται τον περίφημο νόμο περί Υπουργών και δεν κάθονται στο σκαμνί για την αποδεδειγμένοι κλεψιά που κάνανε... Την προηγούμενοι Δευτέρα ένας άνθρωπος πήγε φυλακή για ακάλυπτη επιταγή 2.500 ευρώ!!!!! ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 1) Επειδη πρωτη φορα γραφω στο συγκεκριμενο θεμα , να πω οτι εδω και 3 μηνες που εδωσα το ΟΜΝΙΑ Ι και πηρα iPhone εχω βρει τη χαρα και την ησυχια μου. 2) Με ενα ΜΕΓΑΛΟ θαυμα , κατι μπορει να κανετε :D:D (Χ δηλαδη) Καλώς τον! Τελικά καλά που υπάρχει και το ποδόσφαιρο και ζωντάνεψε λίγο το thread :) Καλησπέρα Δημήτρη και Κώστα :) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Επειδη πρωτη φορα γραφω στο συγκεκριμενο θεμα , να πω οτι εδω και 3 μηνες που εδωσα το ΟΜΝΙΑ Ι και πηρα iPhone εχω βρει τη χαρα και την ησυχια μου. καλως ηρθες φιλε μου :) Τελικά καλά που υπάρχει και το ποδόσφαιρο και ζωντάνεψε λίγο το thread :) Καλησπέρα Δημήτρη και Κώστα :) καλησπερα Κωστη :) εδω γυρω ειμαστε ολοι μας,απλα θελουμε λιγο τσιγκλισμα να παρουμε μπρος :happy: παω για καφεδακι,τα λεμε αργοτερα:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geezor Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 (edited) Καλώς τον! Τελικά καλά που υπάρχει και το ποδόσφαιρο και ζωντάνεψε λίγο το thread :) καλως ηρθες φιλε μου :) Καλως σας βρηκα παιδια ! Edited January 24, 2010 by Geezor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 εεεεε μηπως υπαρχει καποια εφαρμογη που θα με κανει να γλιτωσω το εγκεφαλικο? Ευχαριστω πολυ Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Επιστημονικά σωστή έρευνα δεν είναι, αφού το δείγμα είναι μικρό σε πλήθος και επιπλέον δεν μπορεί να διασφαλιστεί η τυχαιότητα του, ενώ ο κόσμος που συχνάζει σε ένα forum όπως αυτό έχει άλλη εξοικείωση και άνεση με την τεχνολογία και είναι μάλλον μικρό τμήμα όλου του πληθυσμού που έχει κινητά, αλλά είναι πολύ ενδιαφέρον ... (το συνδέω και με τον συνάδελφο που εκτίμησε λίγο νωρίτερα το μερίδιο του iPhone στο 0,5 με 1%). Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Καλημέρα! Το έχετε παρακάνει. Είπαμε "Περί ανέμων και υδάτων", αλλά τουλάχιστον ας έχει σχέση με το αντικείμενο του forum. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Καλημέρα καλημέρα! :) Τι κάνουμε σήμερα;;; Όλα καλά;:happy: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 καλημέρα και καλή εβδομάδα! άντε αύριο να μάθουμε τι μας έχει έτοιμο ο Στηβ.... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Ελπίζω κάτι καλό γιατί με βλέπω με το Nexus μέχρι του χρόνου :lol: Αν και δε νομίζω να μας δείξει το καινούριο iPhone αύριο. Μόνο το OS4.0 ίσως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Αύριο, προσωπικά, το αποκλείω να δούμε το νέο iPhone... Είναι πολύ νωρίς ακόμα! :) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Καλημέρα. Μήπως βιάζεστε; Στις 27 είναι το event. Είμαι κι εγώ πολύ περίεργος να δω τι θα παρουσιάσουν. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts