ktsak Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Καλα τα λες Αλεξανδρε (soom), ετσι ειναι :up: Οντως για να αποκομισεις τα μεγιστα απο το "μηλαρακι" θα πρεπει να το κανεις JB και να βαλεις και διαφορα addons απο Cydia :D Εξαλλου τωρα που βγηκε και το JB για την 3.1 :yahoo: θα τα εχουμε ολα, και καινουριο λειτουργικο :dance: και τις ευκολιες του JB :clap: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 μαύρο ή άσπρο μαύρο ή άσπρο???? :dizzy: μου αρέσουν και τα 2...:baby::lol: παω να παραλάβω....:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanko Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Ας γράψει κάποιος παλιός πως γίνεται το JB. Έχω 3G S. Όλα αυτά που λέτε πιο πάνω για πλοηγούς, θέλουν JB? Μπορούμε να τα αγοράσουμε? Ας γράψει κάποιος πιο αναλυτικές οδηγίες, δεν είμαι γνώστης της όλης κατάστασης. Τι πετυχαίνουμε με JB? Παράθεση iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε... Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Ας γράψει κάποιος παλιός πως γίνεται το JB. Έχω 3GS. Όλα αυτά που λέτε πιο πάνω για πλοηγούς, θέλουν JB? Μπορούμε να τα αγοράσουμε? Ας γράψει κάποιος πιο αναλυτικές οδηγίες, δεν είμαι γνώστης της όλης κατάστασης. Τι πετυχαίνουμε με JB? Για οδηγιες πως γινεται το JB θα βρεις εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=247725. Για την πλοηγηση θα πρεπει να αγορασεις τα προγραμματα, αλλοιως JB μονοδρομος Φυσικα και μπορεις να τα αγορασεις Κερδιζεις ενεργοποιηση addons, θεματα, ringtones, ******d προγραμματα, γενικα αλλο τηλεφωνο . Χωρίς jailbreak δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε το Cydia (ή το Icy) μέσω των οποίων έχετε πρόσβαση σε όσα η Apple έχει απαγορέψει: Themes, σπασμένες εφαρμογές (.ipa) αλλά και εφαρμογές οι οποίες λόγω των περιορισμών του SDK δεν πρόκειται ποτέ να διατεθούν στο AppStore (βλ. A list of apps you'll never see on AppStore)! Πηγαινε στο link που αναφερω πιο πανω και διαβασε προσεκτικα. Εδω γραφουμε μονο εντυπωσεις, αποψεις και ...... ε κανουμε και λιγο χαβαλε, αλλα οχι εξειδικευμενα πραγματα Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Εδω γραφουμε μονο εντυπωσεις, αποψεις και ...... ε κανουμε και λιγο χαβαλε, αλλα οχι εξειδικευμενα πραγματα τι εντυπώσεις...το τσιμπήσαμε το άκυρο μας για σήμερα...ούτε στο στρατό τέτοιο άκυρο:lol::lol: πήγα στη vodafone και μου είπαν ότι θα παραλάβω δευτέρα απόγευμα:dash: θέλω iphone ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑ:rocket: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Παιδια εγω σας χαιρετω. Δεν ξαναγράφω στο Myphone.:angry::angry::angry: Με τους φιλους μπορουμε να τα λεμε και απο αλλου. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 ποιος σε πείραξε να του φάω το...μήλο ??...:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 3, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Από την εξέλιξη του συγκεκριμένου thread, πραγματικά δεν βρίσκω λόγο να συνεχίσει να υπάρχει στο forum της HTC. Μάλλον θα χρειαστεί να μετακομίσει σύντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Παιδια εγω σας χαιρετω. Δεν ξαναγράφω στο Myphone.:angry::angry::angry: Με τους φιλους μπορουμε να τα λεμε και απο αλλου. :confused::confused: Τι έπαθες Κώστα?:blink: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastassis Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 εμενα δε μου λειπει τιποτα πλεον.ακομη και τις ιατρικες ςφαρμογες που ειχα στο hd τις βρηκα και στο μηλο μου. Έχεις βάλει και το πρόγραμμα "uptodate"? Για εμένα είναι ένας σοβαρός λόγος που δεν έχω αγοράσει το iphone. Παράθεση 1) Note 8 2) Note III Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Από την εξέλιξη του συγκεκριμένου thread, πραγματικά δεν βρίσκω λόγο να συνεχίσει να υπάρχει στο forum της HTC. Μάλλον θα χρειαστεί να μετακομίσει σύντομα. Γιαννη να μετακομισει δεν διαφωνουμε. Αν θυμασαι, προσπαθησε τοσο ο Κωστας, οσο και εγω να το ανοιξουμε στον τομεα του iPhone αλλα σταθηκε αδυνατο, δεν μπορουσαμε να το ανοιξουμε εκει, χωρις να καταλαβουμε γιατι. :worry: Αν μπορειτε θα σας παρακαλουσαμε να το μεταφερετε στο iPhone :rolleyes: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Οντως για να αποκομισεις τα μεγιστα απο το "μηλαρακι" θα πρεπει να το κανεις JB και να βαλεις και διαφορα addons απο Cydia :D Εξαλλου τωρα που βγηκε και το JB για την 3.1 :yahoo: θα τα εχουμε ολα, και καινουριο λειτουργικο :dance: και τις ευκολιες του JB :clap: Αυτό το θεωρώ σημαντικό.. Απλά επειδή τα πράγματα στον κόσμο της Apple δεν τα βλέπω τόσο απλά όσο τα έβλεπα στα WM, θα περιμένω να το πιάσω στα χέρια πριν αρχίσω να διαβάζω. Γιατί πολύ μπερδεύομαι με τις εκδόσεις, πότε μπορείς να κάνεις JB, πότε όχι, γιατί μπορείς, γιατί δεν μπορείς, να κάνεις downgrate και όχι upgrate σε νέα έκδοση Firmware...:wacko::wacko: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Ένα πράγμα ξέρω...πως όλοι οι παλιοί και έμπειροι χρήστες θα ξαναγυρίσουν και μάλιστα λείαν συντόμως στην ''Στοά''....:lol::p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Ένα πράγμα ξέρω...πως όλοι οι παλιοί και έμπειροι χρήστες θα ξαναγυρίσουν και μάλιστα λείαν συντόμως στην ''Στοά''....:lol::p:lol: εσυ μαυτο το πλευρο να κοιμασαι :lol: :p:lol: :p Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 εσυ μαυτο το πλευρο να κοιμασαι :lol: :p:lol: :p Το κακό είναι πως και απ'αυτό το πλευρό ξυπνάω:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spin Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 #anastassis Δεν μπαίνει σε iPhone. Και εγώ γι' αυτό δεν το παίρνω. Aντιγράφω από το site... You can log in to UpToDate online using the Safari browser on your iPhone or the browser on your Blackberry by going to the login page at http://pda.uptodate.com. In addition, you can earn CME/CE credits through your use of UpToDate on your iPhone or Blackberry. An installed version is not currently available for these devices. Installing UpToDate — desktop installations (Windows and Macintosh) Installing UpToDate — PDA installations (Pocket PC, Smartphone, and Palm) Aτυχήσαμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sweetzoi19 Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Και εγώ νυν κάτοχος iphone(πρώην κάτοχος winmo.diamond,omnia,blackstone). Και μάλιστα ευτυχισμένος χρήστης iphone! Καλώς σας βρήκα λοιπόν! Παράθεση My life was unending,unchanging midnight. It must,by necessity,always be midnight for me. So how was it possible that the sun was rising now, in the middle of my midnight? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Και εγώ νυν κάτοχος iphone(πρώην κάτοχος winmo.diamond,omnia,blackstone). Και μάλιστα ευτυχισμένος χρήστης iphone! Καλώς σας βρήκα λοιπόν! Καλώς μας βρήκες! Και καλώς όρισες! Ευτυχισμένος ή ευτυχισμένη??:O:p:D:lol: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Βλεπω οτι μετακομισε το θεμα......ελπιζω να το κρατησουμε ζωντανο και να τα λεμε :p Απο τι ειδα υπαρχει πλεον δυνατοτητα για να περαστει το cydia σε 3.1 αλλα προς το παρον μονο μεσω mac - ελπιζω να βγει γρηγορα και για windows γιατι θελω να το περασω στο 3GS μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Καλώς μας βρήκες! Και καλώς όρισες! Ευτυχισμένος ή ευτυχισμένη??:O:p:D:lol: Βρε Αλεξη, θα σε μαλωσω :mad:. Καλα ΩΡΕ, ολοκληρο συμβολο, δεν το ειδες ? :lol: Απο τι ειδα υπαρχει πλεον δυνατοτητα για να περαστει το cydia σε 3.1 αλλα προς το παρον μονο μεσω mac - ελπιζω να βγει γρηγορα και για windows γιατι θελω να το περασω στο 3GS μου. Kωστα, αν διαθετεις ηδη custom ipsw (δεν εχει ακομη διευκρινησθει αν ειναι παρανομο λογισμικο η οχι συμφωνα με τους ΟΠΧ του forum), οτε μπορεις να προχωρησεις σε JB και μεσα απο τα Windows. Εγω ετσι το εκανα :p Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Μάλλον επειδή το είδε ρωτάει... :) Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Βρε Αλεξη, θα σε μαλωσω :mad:. Καλα ΩΡΕ, ολοκληρο συμβολο, δεν το ειδες ? :lol: Μάλλον επειδή το είδε ρωτάει... :) Το είδα.. Απλά έγραφε «ευτυχισμένος»....!:lol::lol: Και απόρησα.. Διχασμένη προσωπικότητα!:lol::p Φιλικά πάντα....:O Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 @ktsak Δυστιχως μου βγαζει το itunes error 1604. Εκανα επανεκινηση τον υπολογιστη αλλαξα usb θυρα τα ιδια οποτε παραμενω στην 3.1 χωρις j/b......:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Μόλις το πιάσω στα χέρια μου, θα έχετε ορισμένες ερωτήσεις... Θα σας σπάσω τα νεύρα!:lol::p Δεν μου λέτε ρε παιδιά... Στον video που ανέβασε ο panosha για το iGO, δεν φαίνεται η οδός επί της οποίας κινούμαστε... Ισχύει.......:( Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sweetzoi19 Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Καλώς μας βρήκες! Και καλώς όρισες! Ευτυχισμένος ή ευτυχισμένη??:O:p:D:lol: Ευτυχισμένος χρήστης... Πάει το ευτυχισμένη χρήστης;;!!! Anyway!! Γυναίκα πάντως!!:p:p Παράθεση My life was unending,unchanging midnight. It must,by necessity,always be midnight for me. So how was it possible that the sun was rising now, in the middle of my midnight? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts