Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

if

ΣΠΕ vs. ΩΚΟ = "αδιάφορο"

then

select ΩΚΟ

while

keep private backup just in case

Τον στήσαμε τον κώδικα :)

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

καλημερα..!!

τα νευρα μου με πιασαν πρωινιατικα συμφορουμιτες..!!κανω restore στο μηλο μου τωρα....εκει που ολα ηταν οκ...δεν χτυπησε ο ηχος...κ γνκ ΣΕΡΝΕΤΕ το κιν...παταω τν κωδικο για να μπω στο μενου...κ εχει delay 15 sec...τηλ δν μου τα βγαζει.....γκρρρρ...καποιος μ........ς με ματιασε.....

Μπράβο Κώστα :lol:

Δεν θα μπορούσα να το θέσω καλύτερα:lol:

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

.......... Δεν βλεπω ζωηραδα !!!!!!!!! :mad:

Κάτσε βρε να ξυπνήσουμε... με τη τσίμπλα στο μάτι... :p

Όσο για τα βιντεάκια, προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα. Έτσι κι αλλιώς, εκεί στη γωνία που κρύφτηκα (ξέρεις εσύ Πτέραρχε, απόκρυψη και παραλλαγή), δε θα με αναγνωρίσει κανείς. :)

Βασίλης

Για τα βιντεάκια........> Κανένα Πρόβλημα !!!!!

iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz

"Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε...

Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος

Καλημέρα γράφω το τελευταίο μηνυμα απο Ελληνικό έδαφος μια και σε λίγη ώρα πετάω για Cairo.

Συμφωνώ να διαγραφουν και να κρατηθεί κάπου ενα αντίγραφο σε αναμνηση της πρώτης συνάντησης.

Salam alecum

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλημέρα γράφω το τελευταίο μηνυμα απο Ελληνικό έδαφος μια και σε λίγη ώρα πετάω για Cairo.

Συμφωνώ να διαγραφουν και να κρατηθεί κάπου ενα αντίγραφο σε αναμνηση της πρώτης συνάντησης.

Salam alecum

Καλό ταξίδι Κώστα !!!

Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να μείνουν τα βιντεάκια πάνω και απλά να κρατηθεί ένα αντίγραφο σε περίπτωση που τα διαγράψει το qik από μόνο του.

Οπότε με καλύπτει ο κώδικας που έδωσε πριν ο Κώστας (kkalog).

@Te_salat: καλό ταξίδι φίλε

Και γω σε μισή ώρα φεύγω από Αθήνα, πάω Χαλκίδα και μετά απευθείας Θεσσαλονίκη (οδικώς). Υπολογίζω ότι θα είμαι πάνω κατά τις 23:00.

Edit: Βλέπω κόσμο στο Group στο FB που δε γνωρίζω.. Άντε αποκαλυφθείτε ποιοί είστε :p

Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να μείνουν τα βιντεάκια πάνω και απλά να κρατηθεί ένα αντίγραφο σε περίπτωση που τα διαγράψει το qik από μόνο του.

Οπότε με καλύπτει ο κώδικας που έδωσε πριν ο Κώστας (kkalog).

@Te_salat: καλό ταξίδι φίλε

Και γω σε μισή ώρα φεύγω από Αθήνα, πάω Χαλκίδα και μετά απευθείας Θεσσαλονίκη (οδικώς). Υπολογίζω ότι θα είμαι πάνω κατά τις 23:00.

Edit: Βλέπω κόσμο στο Group στο FB που δε γνωρίζω.. Άντε αποκαλυφθείτε ποιοί είστε :p

Καλό ταξίδι και εσύ Νίκο :)

απο την μερα που πηρα το λεο,δλδ εδω και μια βδομαδα,μονο μια φορα εχω χρησιμοποιησει το μηλο...:confused:

στην συγκεντρωση που βρεθηκαμε με τα παιδια ...ανυσηχητικο ε??:O

Μητσαρα κι εγω το μηλο το εχω βαλει στο συρταρι :X

Να πω την αληθεια δεν το περιμενα ετσι το Λεο.

Που να αρχισουν να κυκλοφορουν και καλες cooked rom τι εχει να γινει :p

Και για να μην ξεχνιομαστε....... ping! σε ολους :)

................................

Γιαννης

καλό ταξίδι σ όσους ταξιδεύουν κ ένα ping για τον δρόμο:lol:

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos

dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

if

ΣΠΕ vs. ΩΚΟ = "αδιάφορο"

then

select ΩΚΟ

while

keep private backup just in case

Τον στήσαμε τον κώδικα :)

Μπράβο Κώστα :lol:

Δεν θα μπορούσα να το θέσω καλύτερα

εγω γιατι δεν σας καταλαβαινω??:lol:

καλημερα..!!

τα νευρα μου με πιασαν πρωινιατικα συμφορουμιτες..!!κανω restore στο μηλο μου τωρα....εκει που ολα ηταν οκ...δεν χτυπησε ο ηχος...κ γνκ ΣΕΡΝΕΤΕ το κιν...παταω τν κωδικο για να μπω στο μενου...κ εχει delay 15 sec...τηλ δν μου τα βγαζει.....γκρρρρ...καποιος μ........ς με ματιασε.....

αυτα ειναι τα ασχημα....

Salam alecum

καλο ταξιδι Κωστη!!

Μητσαρα κι εγω το μηλο το εχω βαλει στο συρταρι :X

Να πω την αληθεια δεν το περιμενα ετσι το Λεο.

Που να αρχισουν να κυκλοφορουν και καλες cooked rom τι εχει να γινει :p

Και για να μην ξεχνιομαστε....... ping! σε ολους :)

Γιαννη τωρα γυρισα σπιτι απο μοτοβολτα,θα φλασαρω την νεα ρομ του λαβρεντη...η καθε μια που μας δινει για δοκιμη,ειναι καλυτερη απο την προηγουμενη!!:blink:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

εγω γιατι δεν σας καταλαβαινω??:lol:

:

Αφού είπαμε ότι η παρέα έχει αρχίσει να "φεύγει εφαπτομενικά" !

Το ζουμί είναι ότι τα κρατάμε στο qik όσο πάρει, εγώ στο μεταξύ τα κατέβασα και τοπικά μήπως ποτέ χρειαστεί κανένα τεκμήριο σε δικαστήριο να αποδείξουμε ότι είχαμε άλλοθι το βράδυ της 28 Δεκεμβρίου 2009 :)

απο την μερα που πηρα το λεο,δλδ εδω και μια βδομαδα,μονο μια φορα εχω χρησιμοποιησει το μηλο...:confused:

στην συγκεντρωση που βρεθηκαμε με τα παιδια ...ανυσηχητικο ε??:O

καλυτερο απο μηλο εγινε??με τις νεες ρομ το λεο??

καλυτερο απο μηλο εγινε??με τις νεες ρομ το λεο??

δεν ειπα οτι εγινε το ενα απο το αλλο καλυτερο :)

απλα χρησιμοποιω πλεον σταθερα το λεο.το μηλο το δουλευω οταν θελω να σερφαρω απο τον καναπε :happy: η οταν φλασαρω το λεο :lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

σου αρεσει να παιδευεσε ρε θηριο..!! :D χθες που ημουν στο πλαισιο χαζευα λιγο τν ηρωα...ωραια φαινονται κ τα android...οσο αφορα το Interface..!!αλλα πολυ αργο σε σχεση με το μηλο μ..!! :D

Γεια σας και από εμενα, γραφτηκα και στο FB group(παρολο που οπως ξαναειπα ειμαι ΝΥΝ χρηστης και WM), πολυ εξυπνη η ιδεα, επιτελους βλεπεις με ποιουσ μιλας. Πολους απο εσας σας ξερω(σαν username) πολλα χρονια, με εχεται βοηθησει σας εχω βοηθησει αλλα ποτε δεν ηξερα πιος ειναι ο αλλος.....

BTW 5 μερες που το εχω το iPhone το εχω λιωσει.....(του εκατσε στραβα, ημουνα και αρωστος 3 μερες και το ξεπατωσα 2 φορεσ την μερα φορτιζει):p

Τελικα ειναι και πολυ απλο και ευκολο(ακομα δεν του εχω κανει JB...αλλα δεν βλεπω να αντεχω πολυ ακομα:D).

Οταν το εβλεπα πριν το παρω ...προβληματιζομουνα λιγακι αλλα τελικα ειναι....so simple

[sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7

καλησπέρα σας και αντίο σας σιγά σιγά :p

ετοιμάζομαι να πάω τσάρκα προς άγνωστο προορισμό για καφέ :p

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

καλησπέρα σας και αντίο σας σιγά σιγά :p

ετοιμάζομαι να πάω τσάρκα προς άγνωστο προορισμό για καφέ :p

Ping!! Και καλο καφε Βιργινια :)

................................

Γιαννης

"σιδεροκέφαλοι" και καλορίζικοι στον Αλέξανδρο και στη Βιργινία στα νέα τους καθήκοντα;):)

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

το Iphone είναι πολύ πιο απλό από τα wm θα το καταλάβεις σύντομα τι ενοώ

http://tsakos.blogspot.com/

Διαβάστε τα πάντα με τα μάτια των CARTOON καινούριο μέλος ο Ταινιάς ρωτήστε τον τα πάντα από ταινίες τα ξέρει όλα:lol:. O Μπάλακ και ο Μπαλάκης κάνουν την εμφάνισης τους . Τα βιογραφικά αναρτημένα στο blog. Yποσχονται πως θα σας πάνε ταμείο

Γεια σας και από εμενα, γραφτηκα και στο FB group(παρολο που οπως ξαναειπα ειμαι ΝΥΝ χρηστης και WM), πολυ εξυπνη η ιδεα, επιτελους βλεπεις με ποιουσ μιλας. Πολους απο εσας σας ξερω(σαν username) πολλα χρονια, με εχεται βοηθησει σας εχω βοηθησει αλλα ποτε δεν ηξερα πιος ειναι ο αλλος.....

Τελικα δεν περιμενα να εχει τοση απηχηση, οταν εριξε ο Αλεξανδρος την ιδεα (soom) και εφτιαχνα το εν λογω group. Οπως λεει και ο λαος μας, ειμαστε πολλοι, αλλα ειμαστε σκορπιοι :D

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

μπορω να σας ομολογησω..οτι το πρωι..που εφαγε ενα σκαλωμα το κινητο...και σερνοταν για κανενα 20sec delay σε καθε πατημα...και δεν εδειχνε τιποτα...και χωρις jb...ημουν ετοιμος να το βαρεσω στον τοιχο...και να παω να παρω BB(xaxa)..αλλα μετα το restore Που ηρθε στα καλα του παλι...το ξεχασα..χαχαχαχα

UNIQUE καλως μας ηρθες :)

βλεπω κανετε και γκρουπακι στο fb. Ποιος ειχε την ιδεα? :cool:

@soom εχεις αδερφο Ιασωνα μηπως?

:cool:

UNIQUE καλως μας ηρθες :)

βλεπω κανετε και γκρουπακι στο fb. Ποιος ειχε την ιδεα? :cool:

@soom εχεις αδερφο Ιασωνα μηπως?

Αντε Μαργαριτα, σε περιμενουμε. Οσο για την ιδεα ηταν οντως του Αλεξανδρου :clap:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned