tsimisde Δημ. May 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2023 21 minutes ago, Tasos19s said: Όλα τα iPhone κάνουν για αυτό που θέλεις Μεχρι ποσά χρήματα θέλεις να δώσεις; Αρχικά σκεφτόμουν να πάρω κανονικό iPod, ότι βρω αρκεί να είναι σε λογικά πλαισια η τιμή. Εφόσον πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για μουσική και μόνο, σαφώς και όσο λιγότερα, τόσο το καλύτερο και νομίζω ότι μια επιλογή σε γενιά που δεν υποστηρίζεται πλέον, είναι μια καλή λύση, αρκεί να είναι σε καλή κατάσταση. Εφόσον θα είμαι μονομερής η χρήση, μέχρι 150€ θα έλεγα, για παραπάνω, ειδικά για τη χρήση που το θέλω, ξεφεύγω νομίζω…. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2023 10 ώρες πριν, tsimisde said: Αρχικά σκεφτόμουν να πάρω κανονικό iPod, ότι βρω αρκεί να είναι σε λογικά πλαισια η τιμή. Εφόσον πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για μουσική και μόνο, σαφώς και όσο λιγότερα, τόσο το καλύτερο και νομίζω ότι μια επιλογή σε γενιά που δεν υποστηρίζεται πλέον, είναι μια καλή λύση, αρκεί να είναι σε καλή κατάσταση. Εφόσον θα είμαι μονομερής η χρήση, μέχρι 150€ θα έλεγα, για παραπάνω, ειδικά για τη χρήση που το θέλω, ξεφεύγω νομίζω…. Δύσκολα θα βρεις Εχει πολλά χρόνια που σταμάτησαν Πάρε ένα iPhone 7-8 να κανείς την δουλειά σου Μεταχειρισμενο σαφώς 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. December 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2023 Χρόνια πολλά με υγεία Επειδή σκέφτομαι να επιστρέψω σε IOS (15 pro) έβλεπα βίντεο στο youtube, έπεσα σε ένα που παρουσίαζε το Apple One . Ενδιαφέρουσα "πρόταση" μου φάνηκε αλλά έχω απορίες 🤣 3 φίλοι Εγώ μόνιμα Ελλάδα με μερικά ταξίδια Ευρώπη /έτος . Φίλος μόνιμα Γερμανία με μερικές επισκέψεις Ελλάδα (κάτοχος 15 προ μαξ, ipad , i mac , airpods κτλ κτλ ) . Φίλος με πολλά ταξίδια Ελλάδα Γερμανία και οδικώς και αεροπορικώς .. κάτοχος 2 iphone , με πολλές λήψεις φώτο και βίντεο .. Εάν επιλέξουμε family ή το Premier , μπορούμε να εκμεταλλευτούμε όλοι και πλήρως τις παροχές σωστά ;; Προσωπικά το σκέφτομαι ως προς το iCloud και στο Apple Music ... ώστε να κόψω τη συνδρομή στο spotify , εάν μοιραστούμε το πακέτο είναι σα να πληρώνω το μερίδιο μου αντί του spotify με τις έξτρα παροχές του one . Έχετε εμπειρία από το one ; αξίζει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2023 Χρόνια πολλά με υγεία Επειδή σκέφτομαι να επιστρέψω σε IOS (15 pro) έβλεπα βίντεο στο youtube, έπεσα σε ένα που παρουσίαζε το Apple One . Ενδιαφέρουσα "πρόταση" μου φάνηκε αλλά έχω απορίες 3 φίλοι Εγώ μόνιμα Ελλάδα με μερικά ταξίδια Ευρώπη /έτος . Φίλος μόνιμα Γερμανία με μερικές επισκέψεις Ελλάδα (κάτοχος 15 προ μαξ, ipad , i mac , airpods κτλ κτλ ) . Φίλος με πολλά ταξίδια Ελλάδα Γερμανία και οδικώς και αεροπορικώς .. κάτοχος 2 iphone , με πολλές λήψεις φώτο και βίντεο .. Εάν επιλέξουμε family ή το Premier , μπορούμε να εκμεταλλευτούμε όλοι και πλήρως τις παροχές σωστά ;; Προσωπικά το σκέφτομαι ως προς το iCloud και στο Apple Music ... ώστε να κόψω τη συνδρομή στο spotify , εάν μοιραστούμε το πακέτο είναι σα να πληρώνω το μερίδιο μου αντί του spotify με τις έξτρα παροχές του one . Έχετε εμπειρία από το one ; αξίζει ; Ανάλογα την περίπτωση.Για εμένα ας πούμε δεν αξίζει τα λίγα ευρώ παραπάνω το μήνα γιατί δεν με ενδιαφέρει ούτε το TV+, ούτε το fitness+, ούτε το Arcade.Αν σε ενδιαφέρει το Apple Music και το icloud, μπορείς απλά να βάλεις τους φίλους σου στο family και να μοιράζεστε την iCloud συνδρομή και το Apple Music family.Γενικότερα όποιος είναι στο family μπορεί να μοιραστεί τοποθεσία, αγορές, συνδρομές, ημερολόγια, υπενθυμίσεις, tethering κλπ.Για όλα έχεις επιλογή. Υγ. Στην περίπτωση που κάποιος είναι εξωτερικό (έχει άλλη χώρα στο Apple id του, διεύθυνση και τρόπο πληρωμής άλλης χώρας δηλαδή) δεν ξέρω αν σε αφήνει να είσαι στο family γιατί κάθε χώρα έχει διαφορετικές χρεώσεις, αλλά μπορείτε να το ψάξετε και να το δοκιμάσετε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2023 Νομίζω apple music δεν θα παίζει σε διαφορετικές χώρες. Θα έχει πρόσβαση μονο ο "οργανωτης" 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 31 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 31 Αυγούστου Μερικές σκέψεις που θέλω να εκφράσω. Είχα παλαιότερα ένα iPod το οποίο μέχρι να παραδώσει πνεύμα η μπαταρία του και με εξαίρεση ένα ατύχημα που είχε, μέχρι τέλους ήταν σκυλί του πολέμου. Μεταφερόμαστε μετά από χρόνια, στον Μάρτιο του 2023 όπου αποφάσισα να αποκτήσω ένα ακόμα προϊόν της Apple, συγκεκριμένα, iPad 9th Gen. Βρίσκω σε προσφορά τα Airpods 2 και μετά από εκεί, ήρθε η ώρα του iPhone και πιο συγκεκριμένα, του iPhone 12. Το iPad το έχω ευχαριστηθεί όσο δεν πάει, ξεκάθαρα το καλύτερο τάμπλετ που έχω πάρει ποτέ και δεν σκέφτομαι να το αλλάξω με την καμία, μέχρι να παραδώσει πνεύμα θα το έχω, πιθανόν να του αλλάξω οθόνη γιατί είχε ένα ατυχηματακι, αισθητικής φύσεως βέβαια το ζήτημα, άκρως λειτουργική η οθόνη και πάλι. Με το iPhone παρόλο που δεν είχα πρόβλημα, αποφάσισα να επιστρέψω σε Android,η αλήθεια είναι όμως ότι στην πράξη, δεν αξιοποιώ πλήρως τα όποια πλεονεκτήματα του λογισμικού και συν τοις άλλοις, παρόλο που πήρα συσκευή του κουτιού, μέσα στο πρώτο 6μηνο, έχει αρχίσει να βαραίνει. Εκείνο που θέλω να πω είναι ότι όπως έχουν πει και πολλοί άλλοι, το επιβεβαιώνω κι εγώ από την προσωπική εμπειρία μου, τα προϊόντα της Apple που έχω στην κατοχή μου, λειτουργούν όπως ακριβώς την πρώτη μέρα, είναι απίστευτη η αίσθηση που εχω, μιλάμε για συσκευές οι οποίες ναι μεν κοστίζουν ακριβότερα συγκριτικά με τον ανταγωνισμό, καταλαβαίνω όμως το γιατί. Είχα σκέψεις μήπως αλλάξω το iPhone 12 με κάποιο μεταγενέστερο, για να είμαι ειλικρινής όμως, δεν έχω κάποιον αντικειμενικό λόγο για να το κάνω, από τη στιγμή όπου η συσκευή λειτουργεί απροβλημάτιστα, θα έχει μέλλον σε θέμα αναβαθμίσεων και γενικά είμαι ικανοποιημένος, δεν βρίσκω λόγο τελικά να κάνω τη μετάβαση και είναι πραγματικά γρίφος γιατί το κάνει αυτό η Apple. Προσφέρει συσκευές οι οποίες είναι αξιόπιστες και με το παραπάνω και πραγματικά δεν υπάρχει νόημα να αλλάζει και να αναβαθμίζει ο χρήστης τόσο συχνά, παρουσιάζει τόσο ανθεκτικές συσκευές όπου είναι λες και δεν θέλει να πουλήσει καινούρια προϊόντα. Πιθανόν επωφελείται από το σέρβις και τα ανταλλακτικά που θα πουλήσει (πχ μπαταρίες), δεν παύει όμως να προκαλεί ερωτηματικά. Χαρακτηριστική η περίπτωση ενός συναδέλφου ο οποίος έχει ακόμα το iPhone 6 και μου λέει χαριτολογώντας "Έχω πρόβλημα, δεν μου βγάζει κάτι για να έχω λόγο να το αλλάξω" Γενικότερα, με εκπλήσσει το πόσο smooth είναι η όλη εμπειρία χρήσης, είναι το κάτι άλλο και αποδεικνύεται περίτρανα ότι τελικά πολλές φορές τα νούμερα, δε λένε πάντοτε την αλήθεια η μάλλον όλη την αλήθεια, η λογική του Android φλομωνει με τα εξτριμ χαρακτηριστικά ενώ η λογική του iOS, προσφέρει μόνο τα όσα πραγματικά έχουν νόημα και αυτό, είναι η απροβλημάτιστη χρήση οποτεδήποτε και αν χρειαστεί και για όσο χρειαστεί. Δεν περίμενα ότι θα έφτανα σε αυτό το σημείο αλλά, τελικά φαίνεται για την ώρα ότι στρέφομαι στο στρατόπεδο της μηλοεταιρείας καθώς, αισθάνομαι ότι τελικά προτιμώ μια υλοποίηση η οποία απλά λειτουργεί και αυτό, είναι εγγυημένο για αρκετό χρονικό διάστημα, κάτι το οποίο με εντυπωσιάζει επομένως, πολλά πολλά μπράβο σε αυτή την εταιρεία, κάτι κάνουν σωστά τελικά.... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 1 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Σεπτεμβρίου 8 ώρες πριν, tsimisde said: Μερικές σκέψεις που θέλω να εκφράσω. Είχα παλαιότερα ένα iPod το οποίο μέχρι να παραδώσει πνεύμα η μπαταρία του και με εξαίρεση ένα ατύχημα που είχε, μέχρι τέλους ήταν σκυλί του πολέμου. Μεταφερόμαστε μετά από χρόνια, στον Μάρτιο του 2023 όπου αποφάσισα να αποκτήσω ένα ακόμα προϊόν της Apple, συγκεκριμένα, iPad 9th Gen. Βρίσκω σε προσφορά τα Airpods 2 και μετά από εκεί, ήρθε η ώρα του iPhone και πιο συγκεκριμένα, του iPhone 12. Το iPad το έχω ευχαριστηθεί όσο δεν πάει, ξεκάθαρα το καλύτερο τάμπλετ που έχω πάρει ποτέ και δεν σκέφτομαι να το αλλάξω με την καμία, μέχρι να παραδώσει πνεύμα θα το έχω, πιθανόν να του αλλάξω οθόνη γιατί είχε ένα ατυχηματακι, αισθητικής φύσεως βέβαια το ζήτημα, άκρως λειτουργική η οθόνη και πάλι. Με το iPhone παρόλο που δεν είχα πρόβλημα, αποφάσισα να επιστρέψω σε Android,η αλήθεια είναι όμως ότι στην πράξη, δεν αξιοποιώ πλήρως τα όποια πλεονεκτήματα του λογισμικού και συν τοις άλλοις, παρόλο που πήρα συσκευή του κουτιού, μέσα στο πρώτο 6μηνο, έχει αρχίσει να βαραίνει. Εκείνο που θέλω να πω είναι ότι όπως έχουν πει και πολλοί άλλοι, το επιβεβαιώνω κι εγώ από την προσωπική εμπειρία μου, τα προϊόντα της Apple που έχω στην κατοχή μου, λειτουργούν όπως ακριβώς την πρώτη μέρα, είναι απίστευτη η αίσθηση που εχω, μιλάμε για συσκευές οι οποίες ναι μεν κοστίζουν ακριβότερα συγκριτικά με τον ανταγωνισμό, καταλαβαίνω όμως το γιατί. Είχα σκέψεις μήπως αλλάξω το iPhone 12 με κάποιο μεταγενέστερο, για να είμαι ειλικρινής όμως, δεν έχω κάποιον αντικειμενικό λόγο για να το κάνω, από τη στιγμή όπου η συσκευή λειτουργεί απροβλημάτιστα, θα έχει μέλλον σε θέμα αναβαθμίσεων και γενικά είμαι ικανοποιημένος, δεν βρίσκω λόγο τελικά να κάνω τη μετάβαση και είναι πραγματικά γρίφος γιατί το κάνει αυτό η Apple. Προσφέρει συσκευές οι οποίες είναι αξιόπιστες και με το παραπάνω και πραγματικά δεν υπάρχει νόημα να αλλάζει και να αναβαθμίζει ο χρήστης τόσο συχνά, παρουσιάζει τόσο ανθεκτικές συσκευές όπου είναι λες και δεν θέλει να πουλήσει καινούρια προϊόντα. Πιθανόν επωφελείται από το σέρβις και τα ανταλλακτικά που θα πουλήσει (πχ μπαταρίες), δεν παύει όμως να προκαλεί ερωτηματικά. Χαρακτηριστική η περίπτωση ενός συναδέλφου ο οποίος έχει ακόμα το iPhone 6 και μου λέει χαριτολογώντας "Έχω πρόβλημα, δεν μου βγάζει κάτι για να έχω λόγο να το αλλάξω" Γενικότερα, με εκπλήσσει το πόσο smooth είναι η όλη εμπειρία χρήσης, είναι το κάτι άλλο και αποδεικνύεται περίτρανα ότι τελικά πολλές φορές τα νούμερα, δε λένε πάντοτε την αλήθεια η μάλλον όλη την αλήθεια, η λογική του Android φλομωνει με τα εξτριμ χαρακτηριστικά ενώ η λογική του iOS, προσφέρει μόνο τα όσα πραγματικά έχουν νόημα και αυτό, είναι η απροβλημάτιστη χρήση οποτεδήποτε και αν χρειαστεί και για όσο χρειαστεί. Δεν περίμενα ότι θα έφτανα σε αυτό το σημείο αλλά, τελικά φαίνεται για την ώρα ότι στρέφομαι στο στρατόπεδο της μηλοεταιρείας καθώς, αισθάνομαι ότι τελικά προτιμώ μια υλοποίηση η οποία απλά λειτουργεί και αυτό, είναι εγγυημένο για αρκετό χρονικό διάστημα, κάτι το οποίο με εντυπωσιάζει επομένως, πολλά πολλά μπράβο σε αυτή την εταιρεία, κάτι κάνουν σωστά τελικά.... Το οικοσύστημα που έχεις δεν θα σε αφήσει εύκολα να πας android γιατί είναι δεμένα μεταξύ τους Μετα θα το καταλάβεις εάν αλλάξεις κινητό ότι θα είναι σαν να έχεις 3 διαφορετικές συσκευές που δεν επικοινωνούν μεταξύ τους 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 1 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Σεπτεμβρίου Θα συμφωνήσω καθώς, επειδή κατά κύριο λόγο όταν βρίσκομαι στο σπίτι λειτουργώ το iPad, έξω όταν βγαίνω δεν χρησιμοποιώ το κινητό μου για παιχνίδια, μόνο αν χρειαστεί και πραγματικά, ναι μεν είχα ποικιλία με διαφορετικό interface μεταξύ iOS και Android, η αλήθεια είναι όμως ότι είναι παιδεμα, έχοντας συνηθίσει είτε με το ένα σύστημα, είτε με το άλλο. Κατά κύριο λόγο όμως, επειδή είμαι σπιτόγατος, κύριο λογισμικό μου είναι το iOS καθώς, το.μεγαλυτερο κομμάτι της ημέρας, με το iOS έχω να κάνω. Επίσης, μου ήταν παιδεμα να έχω καλώδιο lightning για iPad & Airpods και να έχω Type C για το κινητό (ναι, είμαι από αυτούς όπου τελικά δεν με αγγίζει η αλλαγή σε Type C αφού )είναι όμως και διάφορα άλλα που με έκαναν να επιστρέψω στο iOS. Πολλές φορές το Google Wallet μου έκανε νούμερα ενώ με το αντίστοιχο της Apple, δεν έχει τύχει ούτε μια φορά να με πουλήσει. Και ένα πιο βασικό ζήτημα και πιο πρακτικής φύσεως, το iPhone 12, είναι πολύ πιο βολικό στο χέρι, δεν είναι παντοφλοειδές και προσωπικά, μια χαρά μου φαίνεται και η οθόνη. Επίσης, με βάση τη χρήση που κάνω, η αλήθεια είναι ότι έχω βολευτεί με το iOS και δεν μου στερεί κάτι από τα όσα έχω συνηθίσει να κάνω. Επίσης, εκτιμώ πάρα πολύ το γεγονός ότι οι εφαρμογές είναι πιο ραφιναρισμένες στο iOS συγκριτικά με το Android και αυτό είναι κάτι που με κέρδισε. Θα το ομολογήσω, πήγα σε Android στρατόπεδο επειδή είχα τυφλωθεί από τα τεχνικά χαρακτηριστικά τα οποία πουλούσε, στην πράξη όμως, αντιλήφθηκα ότι ήταν φύκια (και όχι λιβάδια της Ποσειδωνίας) για μεταξωτές κορδέλες ενώ στην πράξη, άλλα μετράνε και αυτά νομίζω έχει πετύχει η Apple, it just works και αυτό, είναι κάτι που το έχω εκτιμήσει όσο ποτέ άλλοτε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts