Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι εννοεί αμεσότητα, γιατί εγώ πολλά πράγματα τα κάνω άμεσα μέσω widgets που μου έχουν λύσει τα χέρια.

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Πως το εννοείς; Ότι λαγκαρει και δεν ανταποκρίνεται άμεσα σε ότι κάνεις; Δεν νομίζω πως ισχύει.

Για την αμεσότητα του iphone θα συμφωνήσω.

Παρόλα αυτά επειδή είχαν την ευκαιρία τον τελέυταίο καιρό να παίξω με τις τελευταίες nexus συσκευές (5 & 7) θέλω να τονίσω πως τα nexus είναι ένας άλλος κόσμος στο android απαλαγμένα από το bloatware της κάθε samsung/lg/κλπ και η αμεσότητα είναι καλύτερη ακόμα και από το 5S.

Που είναι η αμεσότητα όταν θέλεις να κάνεις πχ μετάφραση σ ενα mail?

Που είναι η αμεσότητα όταν πρέπει να πας απο μια εφαρμογή σε μια άλλη?

Και πολλά άλλα που θα τα βρεις μπροστά σου δουλεύοντας με ios.

Απλά πράγματα που θα μπορούσε να έχει το ios χωρίς να επηρεαστεί η ομαλή λειτουργία του.

Σε όλους μας αρέσει σαν βάση Mobile OS, αλλά οι σκοπιμότητες της Apple το κρατούν όπως είναι και δίνουν με βραδεις ρυθμούς τα αυτονόητα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Που είναι η αμεσότητα όταν θέλεις να κάνεις πχ μετάφραση σ ενα mail?

Που είναι η αμεσότητα όταν πρέπει να πας απο μια εφαρμογή σε μια άλλη?

Και πολλά άλλα που θα τα βρεις μπροστά σου δουλεύοντας με ios.

Απλά πράγματα που θα μπορούσε να έχει το ios χωρίς να επηρεαστεί η ομαλή λειτουργία του.

Σε όλους μας αρέσει σαν βάση Mobile OS, αλλά οι σκοπιμότητες της Apple το κρατούν όπως είναι και δίνουν με βραδεις ρυθμούς τα αυτονόητα.

Παιδια μην κουραζεστε. Εγω θα προτεινα να δοκιμασετε ενα αλλο συνδυασμο. Ενα καλο ανδροειδες (πχ Nexus 5) που ειναι σε καλη τιμη και το απολυτο smoothness (Ναι, ακομα περισσοτερο και απο το μηλο) και ενα σοβαρο tablet (σοβαρο ειπαμε, οχι παιχνιδοταμπλετες) τυπου Asus vivotab note 8 για να παθετε πλακα με αυτα που θα μπορειτε να κανετε (wacom digitizer + ενας ολοκληρος κοσμος εφαρμογων, legacy, με δυνατη ταχυτητα, χωρις τους περιορισμους των παιχνιδοεφαρμογων + full office στο πακετο). Ψαχτειτε και αφηστε samsung note 8 κλπ παιχνιδια στην ακρη, το απολυτο (full windows 8.1 + wacom + 8 ιντσες + σοβαρη αυτονομια) ειναι ηδη εδω στα 300 ευρω...

Edited by v@gelis

Για την αμεσότητα του iphone θα συμφωνήσω.

Παρόλα αυτά επειδή είχαν την ευκαιρία τον τελέυταίο καιρό να παίξω με τις τελευταίες nexus συσκευές (5 & 7) θέλω να τονίσω πως τα nexus είναι ένας άλλος κόσμος στο android απαλαγμένα από το bloatware της κάθε samsung/lg/κλπ και η αμεσότητα είναι καλύτερη ακόμα και από το 5S.

Nexus 7 του 13 και δεν βλέπω τίποτε καλύτερο σε ταχύτητα, ομαλότητα από το 4S μου με 7.1 beta 4.

Eίναι καλύτερο μόνο στο multitasking που είναι και η "αχίλλειος πτέρνα" του ios 7.

http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com).

Nexus 7 του 13 και δεν βλέπω τίποτε καλύτερο σε ταχύτητα, ομαλότητα από το 4S μου με 7.1 beta 4.

Eίναι καλύτερο μόνο στο multitasking που είναι και η "αχίλλειος πτέρνα" του ios 7.

Γιάννη όλο το καλοκαίρι ειχα το 4s στην τσέπη μου. Το μισό διάστημα παράλληλα με το Note2 και το άλλο μισό με το S4. Δεν είχα ios 7 αλλά μου φάνηκε τρομερά αργό. Όχι μόνο στο άνοιγμα εφαρμογών, αλλά γενικά σε όλη την εμπειρία χρήσης. Έδειχνε τα χρόνια του. Το i5s ναι ειδικά στις OEM εφαρμογές είναι πιο γρήγορο αλλά και στο browsing.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Nexus 4 και 5 είναι μακράν καλύτερα σαν εμπειρία χρήσης και από ios και από οποιοδήποτε άλλο android.

Στα tablet πάντως δεν τα το προτιμώ τα android και σαφώς συγκρίνω μόνο τηλεφωνά κι όχι εμπειρία χρήσης tablet με τηλεφώνου.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Έχεις δίκιο, το παίρνω πίσω. Ενδεχομένως και το 3GS να είναι περισσότερο γρήγορο :lol:

Τι πρόβλημα έχεις με το multitasking?

το γραφικό εννοείς?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Με το LG G2. Αν και android..το τηλέφωνο δεν παίζεται. Ασε που έχει πέσει και η τιμή . Είναι από τις συσκευές που αξίζουν τα λεφτά τους!...και έχει και ραδιόφωνο...η Apple..όπως αναφέρθηκε... μάλλον δεν έχει σκοπό να κάνει κάτι γι'αυτό και για μένα είναι σημαντικό. Την ίδια πολιτική ακολουθεί και το S4, οπότε LG G2.

Με το LG G2. Αν και android..το τηλέφωνο δεν παίζεται. Ασε που έχει πέσει και η τιμή . Είναι από τις συσκευές που αξίζουν τα λεφτά τους!...και έχει και ραδιόφωνο...η Apple..όπως αναφέρθηκε... μάλλον δεν έχει σκοπό να κάνει κάτι γι'αυτό και για μένα είναι σημαντικό. Την ίδια πολιτική ακολουθεί και το S4, οπότε LG G2.

Ειδικά το άσπρο είναι μακράν το πιο όμορφο smartphone.

Ειδικά το άσπρο είναι μακράν το πιο όμορφο smartphone.

Αλήθεια τώρα, είναι ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ?

Αλήθεια τώρα, είναι ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ?

Για το δικό μου γούστο ναι. Αν και δεν μου αρέσουν τα άσπρα κινητά, αυτό είναι το μόνο που μου αρέσει. Μου αρέσουν τα μικρά περιθώρια γύρω από την οθόνη. Και επειδή καταλαβαίνω που το πας, εκεί που το είδα, δίπλα είχε ένα λευκό iPhone 5 που έμοιαζε παιχνιδάκι μπροστά του. Πάντα για τα δικά μου γούστα.

Για το δικό μου γούστο ναι. Αν και δεν μου αρέσουν τα άσπρα κινητά, αυτό είναι το μόνο που μου αρέσει. Μου αρέσουν τα μικρά περιθώρια γύρω από την οθόνη. Και επειδή καταλαβαίνω που το πας, εκεί που το είδα, δίπλα είχε ένα λευκό iPhone 5 που έμοιαζε παιχνιδάκι μπροστά του. Πάντα για τα δικά μου γούστα.

Το γουστο ειναι υποκειμενικο, δεν το παω κάπου.

Αλλα οταν λες οτι το i5 εμοιαζε παιχνιδακι, πως το εννοεις; Φτηνο, πλαστικο; Γιατι ετσι ειναι τα παιχνιδακια :p

Το γουστο ειναι υποκειμενικο, δεν το παω κάπου.

Αλλα οταν λες οτι το i5 εμοιαζε παιχνιδακι, πως το εννοεις; Φτηνο, πλαστικο; Γιατι ετσι ειναι τα παιχνιδακια :p

Λόγω μεγέθους και δίπλα στην εντυπωσιακή οθόνη του G2 μου έμοιαζε σαν παιχνιδάκι για παιδιά. Δεν προκαλώ κανέναν, έτσι το βλέπω εγώ.

Σαν κινητό μινιατούρα με λίγα λόγια.

Λόγω μεγέθους και δίπλα στην εντυπωσιακή οθόνη του G2 μου έμοιαζε σαν παιχνιδάκι για παιδιά. Δεν προκαλώ κανέναν, έτσι το βλέπω εγώ.

Σαν κινητό μινιατούρα με λίγα λόγια.

Ενταξει, δεκτο, δεν θελω να προκαλεσω καμια κοντρα, αλλα δεν μπορω να μην παρατηρησω οτι εφτασα να το ακουσω και αυτο, οτι το g2 ειναι το κινητο και το αιφον η μινιατουτα. Δηλαδη, τα κανονικα κινητα εχουν πλατος σχεδον 7 εκατοστα (τοσο ηταν καποτε το μηκος).

Ενταξει, δεκτο, δεν θελω να προκαλεσω καμια κοντρα, αλλα δεν μπορω να μην παρατηρησω οτι εφτασα να το ακουσω και αυτο, οτι το g2 ειναι το κινητο και το αιφον η μινιατουτα. Δηλαδη, τα κανονικα κινητα εχουν πλατος σχεδον 7 εκατοστα (τοσο ηταν καποτε το μηκος).

Οι εποχές αλλάζουν και τα κινητά δεν είναι όπως πριν δέκα χρόνια. Και το iPhone όταν είχε βγει ήταν παντόφλα για την εποχή του. Πλέον δίπλα στα άλλα θεωρείται μικρό.

Οι εποχές αλλάζουν και τα κινητά δεν είναι όπως πριν δέκα χρόνια. Και το iPhone όταν είχε βγει ήταν παντόφλα για την εποχή του. Πλέον δίπλα στα άλλα θεωρείται μικρό.

Για την ακριβεια, το 5s ειναι αρκετα μικροτερο απο το πρωτο αιφον.

Τελος παντων, φανταζομαι οτι το g2 διπλα στο galaxy mega, επισης παιχνιδακι θα φαινεται.

Στο g2 ισχυει οτίορεις να ηχογραφησεις κληση μεσω bt χωρις προβληματα (οπως και στο g) ? αυτος ειναι παντα ενας καλος λογος για να διαλεξω τηλεφωνο. :)

Στο g2 ισχυει οτίορεις να ηχογραφησεις κληση μεσω bt χωρις προβληματα (οπως και στο g) ? αυτος ειναι παντα ενας καλος λογος για να διαλεξω τηλεφωνο. :)

Εσύ μπορεί να κοροϊδεύεις τώρα, αλλά αυτή τη συζήτηση την έχουμε ξανακάνει. Είναι μία λειτουργία που την θεωρώ απαραίτητη και μάλιστα μου χρειάστηκε πολλές φορές ακόμα και στη δουλειά μου. Την θεωρώ λοιπόν απαραίτητη για ένα smartphone. Κάποιοι άλλοι θεωρούν πιο απαραίτητο να έχουν μικρή μεταλλική συσκευή. Το να κάνω τη δουλειά μου είναι πιο σημαντικό από το να ικανοποιούμαι πιάνοντας ένα μεταλλικό αντικείμενο.

Δεν έχω πάντως το G2 και ούτε σκοπεύω να το πάρω.

Edited by pektis7

Εσύ μπορεί να κοροϊδεύεις τώρα, αλλά αυτή τη συζήτηση την έχουμε ξανακάνει. Είναι μία λειτουργία που την θεωρώ απαραίτητη και μάλιστα μου χρειάστηκε πολλές φορές ακόμα και στη δουλειά μου. Την θεωρώ λοιπόν απαραίτητη για ένα smartphone. Κάποιοι άλλοι θεωρούν πιο απαραίτητο να έχουν μικρή μεταλλική συσκευή. Το να κάνω τη δουλειά μου είναι πιο σημαντικό από το να ικανοποιούμαι πιάνοντας ένα μεταλλικό αντικείμενο.

Δεν έχω πάντως το G2 και ούτε σκοπεύω να το πάρω.

Βρε, δεν κοροιδευω καθολου. Ακριβως γι αυτο το λεω σε εσενα, επειδη εχουμε ξανακανει την κουβεντα αυτη.

Συμφωνω ότι ειναι πολυ σημαντικό χαρακτηριστικο!

Υποψη, δεν υπαρχει σε ολα τα android και το αν οι εφαρμογες που υπαρχουν θα δουλεψουν σωστα στην καθε συσκευη, παιζεται.

Υποψη, δεν υπαρχει σε ολα τα android και το αν οι εφαρμογες που υπαρχουν θα δουλεψουν σωστα στην καθε συσκευη, παιζεται.

Στις περισσότερες δουλεύει. Με το Bluetooth όχι σε όλες συμφωνώ.

Iphone; και να μου το χάριζαν δεν το παίρνω

Τώρα είσαι υπερβολικός. Εγώ θα το έπαιρνα, θα το πούλαγα σφραγισμένο με αγγελία στο myphone και θα έπαιρνα το λευκό 32αρι G2 και θα μου έμεναν και λεφτά.

Iphone; και να μου το χάριζαν δεν το παίρνω

Ευκολο να το λες, αφου δεν θα βρεθει και κανεις να στο χαρισει... :p

Ευκολο να το λες, αφου δεν θα βρεθει και κανεις να στο χαρισει... :p

Ποτέ μη λες ποτέ. Μπορεί να το κερδίσει σε κανέναν διαγωνισμό.

Με nexus 5,note 2&3,lg g2!
nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned