Te_salat Δημ. July 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2010 (edited) Οποιος πει οτι το τηλεφωνο ειναι αχρηστο θα ειναι ασχετος. Ομως επιμενω οπως εγραψα και αλλου, το ζητημα ειναι πως αντιδρα στα δυσκολα και παντα χωρις καποια θηκη γιατι με παμπερ ειναι πια δεδομενο οτι εχει φυσιολογικη συμπεριφορα. Αρα δεν αρκουν μετρησεις στο κεντρο της πολης. Θα πρεπει καποιος για να εχει σφαιρικη αντιληψη να το παρει μαζι μ ενα αλλο τηλεφωνο με καρτα απο τον ιδιο παροχο και να κανει ενα ταξιδακι να δει τι γινεται τοσο στην συνομιλια οσο και στην μεταφορα δεδομενων. Με αυστηρα κριτηρια χωρις συναισθηματισμους και δικαιολογιες για το νεο αποκτημα. Το λεω αυτο γιατι το εχω παρατηρησει στον εαυτο μου, να προσπαθω να δικαιολογησω καταστασεις. Αν λοιπον κρατοντας το οπως ολα τα τηλεφωνα αντιδρα το ιδιο με το δευτερο τηλεφωνο που εχουμε μαζι μας, τοτε ειμαστε υπερβολικοι και δεν υπαρχει θεμα. Ξαναλεω δεν ειμαι απ αυτους που υποστηριζουν οτι αγοραζοντας το δεν θα κανουμε την δουλεια μας. Απλα πιστευω οτι συχνα πυκνα αν δεν εχουμε pamper θα διαπιστωνουμε προβληματικη συνδεση. Εκει βρισκεται η οποια διαφωνια μου. Στο οτι καποιοι υποστηριζουν οτι ειναι απολυτα φυσιολογικο και οτι χωρις καμια θηκη και με οποιοδηποτε τροπο να το πιασεις, θα λειτουργισει οπως καθε αλλη συσκευη υπο οποιαδηποτε συνθηκες. Κατι που ουτε ο Jobs δεν το πιστευει. Ειτε το θελουμε ειτε οχι ο σχεδιασμος της κεραιας απαιτει στα δυσκολα να κραταμε το τηλεφωνο οπως δειχνει η εικονα στις οδηγιες που αναρτηθηκαν στο site της apple. Ναι η Οχι; Αν οχι γιατι υποδεικνυεται αυτο το πιασιμο; Σε ολες τις συσκευες αναγραφεται να μην το κραταμε καλυπτοντας το σημειο που βρισκονται οι κεραιες. Η διαφορα ειναι οτι εχουν φροντισει το σημειο αυτο να βρισκεται μακρια απο εκει που το κραταμε φυσιολογικα. Υ.Γ, Να συμπληρωσω οτι και στην apple την πατησαν γιατι βασιστηκαν μονο στις εργαστηριακες μετρησεις και οχι σε πραγματικες συνθηκες αφου ολα τα δοκιμαστικα γινονταν φοροντας καποια θηκη. Edited July 17, 2010 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. July 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2010 Συμφωνω μαζι σου ρε Κώστα. μπορουσε πχ η κεραια να ηταν στο πανω η στο κατω μερος της συσκευης... αν γινοταν αυτο σημερα δεν θα υπηρχε τιποτα. το να βαζεις ομως την κεραια ισως στο μοναδικο σημειο που ΟΛΟΙ και ΠΑΝΤΑ θα το αγγιξουν οταν κρατανε το τηλεφωνο ειναι τραγικο... αυτο ακομα δεν μπορω να καταλαβω. κατα τ'αλλα προκειται για το ΚΟΡΥΦΑΙΟ κινητο που βγηκε μεχρι σημερα. δεν νομιζω να δουμε κατι αντιστοιχο σε ποιοτητα απο καμια αλλη εταιρεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2010 Συμφωνω μαζι σου ρε Κώστα. μπορουσε πχ η κεραια να ηταν στο πανω η στο κατω μερος της συσκευης... αν γινοταν αυτο σημερα δεν θα υπηρχε τιποτα. το να βαζεις ομως την κεραια ισως στο μοναδικο σημειο που ΟΛΟΙ και ΠΑΝΤΑ θα το αγγιξουν οταν κρατανε το τηλεφωνο ειναι τραγικο... αυτο ακομα δεν μπορω να καταλαβω. κατα τ'αλλα προκειται για το ΚΟΡΥΦΑΙΟ κινητο που βγηκε μεχρι σημερα. δεν νομιζω να δουμε κατι αντιστοιχο σε ποιοτητα απο καμια αλλη εταιρεια... Δεν θα δουμε γιατι ολοι αλλοι σκεφτονται κινεζικα. Παντως Χριστοφορε δοκιμασε να το κρατησεις λιγο διαφορετικα. Εγω το Leo που ειναι και μεγαλυτερο δεν το στηριζω στην παλαμη μου. Στο σερφαρισμα δεν ακουμπαει το χερι στο σημειο αυτο, οποτε αν αλλαξεις λιγο τον τροπο που το κρατας δεν θα εχεις προβλημα. Δεν εχεις παμπερ; Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. July 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2010 Δεν θα δουμε γιατι ολοι αλλοι σκεφτονται κινεζικα. Παντως Χριστοφορε δοκιμασε να το κρατησεις λιγο διαφορετικα. Εγω το Leo που ειναι και μεγαλυτερο δεν το στηριζω στην παλαμη μου. Στο σερφαρισμα δεν ακουμπαει το χερι στο σημειο αυτο, οποτε αν αλλαξεις λιγο τον τροπο που το κρατας δεν θα εχεις προβλημα. Δεν εχεις παμπερ; Και bumper εχω και θηκη εχω. να ξερεις ομως απο το πρωτο iphone που ειχα παντα ειχα pouch... δεν δικαιουμαι; σιγα μην το κραταω και με γαντι :lol::p σιγμα μην αλλαξω και θρησκεια απλα για να κραταω ενα κινητο για να ΔΟΥΛΕΥΕΙ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. July 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2010 H iSquare, επιτέλους, πραγματοποιεί το όνειρο χιλιάδων Αpple χρηστών και ανοίγει σύντομα το πρώτο Apple Premium Reseller Shop (APRS) στην Αθήνα. Μετά από συζητήσεις με την κεντρικά της Apple στην Ευρώπη και σε απευθείας συνεργασία μαζί τους ανοίγει στο Κολωνάκι το πρώτο APRS. Το πλάνο είναι να ολοκληρωθεί αυτό το κατάστημα αλλά και άλλο ένα μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου και σειρά έχουν μετά Θεσ/νίκη και Κύπρος. aprs-athens Τα APRS δεν είναι Apple Store αλλά η λειτουργία και φύση τους είναι πολύ κοντά στα πρωτότυπα καταστήματα της Apple. Δεν θα υπάρχουν οι υπηρεσίες της Apple, όπως Genius Bar, One to One κτλπ αλλά η ποιότητα της εξυπηρέτησης θα κυμαίνεται σε πολύ υψηλά επίπεδα με την πραγματοποίηση ειδικών σεμιναρίων αλλά και ραντεβού. Εμείς με τη σειρά μας θέλουμε να ευχηθούμε καλή αρχή και ελπίζουμε η παρουσία της Apple να επεκταθεί ακόμα περισσότερο. πηγη :iphonetech.gr τελικα ειχα δικαιο οτι θα ανοιξει apple store στην ελλαδα σωστα ειχε πει ενα παιδια σε ενα αλλο φορουμ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. July 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2010 Premium reseller είναι και η Document document.gr Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2010 να σου πω κατι Θανο;κουραστικα μετα απο 5 χρονια με τα wm και δεν το βλεπω να ξαναμπλεκω(μην λεω βεβαια μεγαλη κουβεντα) τωρα για anroid ουτε που ετυχε να τα δω απο κοντα ακομα,απλα βλεπω το iphone με εχει βολεψει απιστευτα στην καθημερινοτητα μου,τα εχω ολα αυτα που θελω πολυ ευκολα ομως θα συμφωνησω Γιαννη,εχεις απολυτο δικιο..... και εμενα το iphone με εχει βολεψει,αλλα θα ηθελα να δοκιμασω και ενα htc με android να δω και αυτα τι λενε.... απλα θα περιμενω λιγο ακομα(ετσι και αλλιως το 3gs τωρα το πηρα),πρεπει να του κανω αποσβεση............ παντος ειναι πολυ ενθαρυντικα τα σχολια οσων εχουν android συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. July 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2010 τελικα ειχα δικαιο οτι θα ανοιξει apple store στην ελλαδα σωστα ειχε πει ενα παιδια σε ενα αλλο φορουμ Μην μπερδέυουμε το βόλεï με το τρόλεü....;) ο jig σου απάντησε πολύ σωστά... Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 Εγώ μόνο ένα σχόλιο έχω. Αν κάποιοι κάναμε τα μισά αρνητικά σχόλια απ'αυτά που διάβασα εδώ θα μας πέρνανε με τις πέτρες (στην καλύτερη). Πως γίνετε για κάποιους να υπάρχει τέτοια ανέκτικότητα σε σχέση με άλλους δεν ξέρω (που λέει ο λόγος δεν ξέρω...) Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 (edited) Εγώ μόνο ένα σχόλιο έχω. Αν κάποιοι κάναμε τα μισά αρνητικά σχόλια απ'αυτά που διάβασα εδώ θα μας πέρνανε με τις πέτρες (στην καλύτερη). Πως γίνετε για κάποιους να υπάρχει τέτοια ανέκτικότητα σε σχέση με άλλους δεν ξέρω (που λέει ο λόγος δεν ξέρω...) Η μαγική λέξη είναι "κόσμια". Είδες πολλούς από την εδώ συντροφιά, όσο και αν διαφωνούμε μεταξύ μας, να προσβάλουμε, να γενικεύουμε ή να θίγουμε ανθρώπους ή ομάδες βάση των καταναλωτικών τους συνηθειών; Η κριτική και η διαφωνία προάγουν τον διάλογο, όταν το ζητούμενο είναι ένας κόσμιος διάλογος και όχι μια στείρα παράθεση ιδεοληπτικών αφορισμών. :) Edited July 18, 2010 by foxx Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 (edited) Η μαγική λέξη είναι "κόσμια". Είδες πολλούς από την εδώ συντροφιά, όσο και αν διαφωνούμε μεταξύ μας, να προσβάλουμε, να γενικεύουμε ή να θίγουμε ανθρώπους ή ομάδες βάση των καταναλωτικών τους συνηθειών; Η κριτική και η διαφωνία προάγουν τον διάλογο, όταν το ζητούμενο είναι ένας κόσμιος διάλογος και όχι μια στείρα παράθεση ιδεοληπτικών αφορισμών. :)"ψιλα γραμματα"για ορισμενους,μην το ψαχνεις ρε Θανο;)θα κατσω πχ να τσακωθω με το πληκτρολογιο με καποιον που ουτε τον ξερω για μια συσκευη;ημαρτον και ελεος μαζι!!!!και να εισαι 17χρ αντε παει στο καλο αλλα το θεμα ειναι οτι ορισμενοι ειναι πολυ παραπανω Edited July 18, 2010 by lagoudakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 @all Καλημερα στην παρεα :cool: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 το ξεχασα...φυσικα την καλημερα μου σε ολους:)τα σεβη μου κυριε πτεραρχε:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 την καλημερα μου σε ολους παιδια :) ειδικα στον "Boy" :rolleyes:(βλ. ιπταμενο συνταξιουχο αξιωματικο:cry::worry: ) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 Ορεξατοι ολοι σημερα βλεπω ετσι ? Κανενας δεν πηγε για μπανιο ? Εγω εμπλεξα με ενα update που πηγα να κανω στο miniMac χθες το βραδυ και ακομη παιδευομαι. Με βλεπω να κανω παλι εγκατασταση το OSX παλι :mad: Τεσπα τι να πεις ? Apple rules που λεει και ο φιλος μου ο Μητσος ο "hater" :p Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 Ορεξατοι ολοι σημερα βλεπω ετσι ? Κανενας δεν πηγε για μπανιο ? Εγω εμπλεξα με ενα update που πηγα να κανω στο miniMac χθες το βραδυ και ακομη παιδευομαι. Με βλεπω να κανω παλι εγκατασταση το OSX παλι :mad: Τεσπα τι να πεις ? Apple rules που λεει και ο φιλος μου ο Μητσος ο "hater" :p Καλημερα φιλε μου :D εγω ετοιμαζομαι σε λιγο να βουτηξω την οικογενεια και να παω κατα παραλια μερια :) οχι πολλα πραγματα,μπανακι,μπαλιτσα,ρακετες,μπυρες,μπυρες,μπυρες και λιγες μπυρες..:lol: και οπως παει η ζεστη σημερα....θα χρειαστω λευκανση στα δοντια για να φαινομαι το βραδυ:lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 Καλημερα φιλε μου :D................. μπανακι, μπαλιτσα, ρακετες, μπυρες, μπυρες, μπυρες και λιγες μπυρες..:lol:............... Αντε καλα να περασετε φιλαρακι και χαλλλλλλλλλλλαρα :lol: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 θα συμφωνησω Γιαννη,εχεις απολυτο δικιο..... και εμενα το iphone με εχει βολεψει,αλλα θα ηθελα να δοκιμασω και ενα htc με android να δω και αυτα τι λενε.... απλα θα περιμενω λιγο ακομα(ετσι και αλλιως το 3gs τωρα το πηρα),πρεπει να του κανω αποσβεση............ παντος ειναι πολυ ενθαρυντικα τα σχολια οσων εχουν android συσκευηισως πολυ αργοτερα Μητσε:Oαυτη την στιγμη δεν το κουναω απο 3gs που εχω και ειναι μια χαρα και με εχει βολεψει,βεβαια ριχνω και ματιες προς το 4αρι αλλα ασε να ερθει ελλαδα να δουμε και πως θα παει γενικα,δεν λεει να μπλεξω απο την στιγμη που ολα μου δουλευουν οκ;)ενταξει η συσκευη σου με το 4.0.1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 καλημερα.χτες ημουν σε περιπετειες στους προποδες του ολυμπου,σημερα ξεκουραση μαλλον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 (edited) ισως πολυ αργοτερα Μητσε:Oαυτη την στιγμη δεν το κουναω απο 3gs που εχω και ειναι μια χαρα και με εχει βολεψει,βεβαια ριχνω και ματιες προς το 4αρι αλλα ασε να ερθει ελλαδα να δουμε και πως θα παει γενικα,δεν λεει να μπλεξω απο την στιγμη που ολα μου δουλευουν οκ;)ενταξει η συσκευη σου με το 4.0.1; λοιπον,μετα την αναβαθμηση εχω δει κατι διαφορες σε σχεσεις με την 3.0.1 το πρωτο αρνητικο εχει να κανει με το σημα,εχω την εντυπωση οτι με την αναβαθμηση δεν ειναι το ιδιο σε σχεση με την προηγουμενη,και ειναι λιγο πιο ασθενες...φυσικα αυτο πρεπει να το προσεξω λιγο καιρο ακομα. ακομα μου φενετε οτι ανοιγει λιγο πιο αργα και σαν κολαει,οταν πατησεις το slide για να σε παει στην αρχικη οθονη,και γενικα οποτε ανοιγω οτιδηποτε και γυρναω στην αρχικη εχω την εντυπωση οτι ειναι λιγο πιο αργο. σε σχεση με την προηγουμενη OS,και εδω ειμαι σιγουρος γιατι δειχνει σαν να κολαει.παντος το wi-fi ειναι το μια χαρα,και πολυ βολικο το να βαζεις σε φακελους τισ εφαρμογες. οσο για το 4 που λες.....ουτε κρυο ουτε ζεστη.... Edited July 18, 2010 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 λοιπον,μετα την αναβαθμηση εχω δει κατι διαφορες σε σχεσεις με την 3.0.1 το πρωτο αρνητικο εχει να κανει με το σημα,εχω την εντυπωση οτι με την αναβαθμηση δεν ειναι το ιδιο σε σχεση με την προηγουμενη,και ειναι λιγο πιο ασθενες...φυσικα αυτο πρεπει να το προσεξω λιγο καιρο ακομα. ακομα μου φενετε οτι ανοιγει λιγο πιο αργα και σαν κολαει,οταν πατησεις το slide για να σε παει στην αρχικη οθονη,και γενικα οποτε ανοιγω οτιδηποτε και γυρναω στην αρχικη εχω την εντυπωση οτι ειναι λιγο πιο αργο. σε σχεση με την προηγουμενη OS,και εδω ειμαι σιγουρος γιατι δειχνει σαν να κολαει.παντος το wi-fi ειναι το μια χαρα,και πολυ βολικο το να βαζεις σε φακελους τισ εφαρμογες. οσο για το 4 που λες.....ουτε κρυο ουτε ζεστη....αυτο με το σημα νομιζω οτι ειναι λογω που εχει 5 γραμμες πια με την ενδειξη,αν ειχε πχ 10 γραμμες θα εβλεπες 7 ενω αν ειχε 4 θα εβλεπες να παιζει 3 με 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 πολυ ζεστη ρε παιδια....μεχρι κ το νερο εκαιγε:p moto GP τωρα και ενας γιατρος που ειναι ακομη τραυματιας,αλλα επεστρεψε για να σωσει το αθλημα κ την πεσμενη τηλεθεαση λογω απουσιας του...:respect: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 πολυ ζεστη ρε παιδια....μεχρι κ το νερο εκαιγε:p moto GP τωρα και ενας γιατρος που ειναι ακομη τραυματιας,αλλα επεστρεψε για να σωσει το αθλημα κ την πεσμενη τηλεθεαση λογω απουσιας του...:respect: άτιμε Stoner στην στροφή μας έφαγες!!! καλησπέρα σ όλη την παρέα.... Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 άτιμε Stoner στην στροφή μας έφαγες!!! καλησπέρα σ όλη την παρέα.... δεν πειραζει Μιχαλη,δεν ειναι τπτ...ουτως η αλλως παει το πρωταθλημα για φετος... αλλα με εγχειρισμενο ποδι και χτυπημενο ωμο....και ακομη δεν εχει αντιπαλο... τι πρεπει δλδ,να του κοψουμε κανα χερι η κανα ποδι?:lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 ο αγωνας παντως ηταν φοβερος ο καλυτερος απο τοτε που ελειψε ο vallentino,κριμα που δεν βγηκε 3ος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts