Guest lagoudakis Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 Εγώ πάλι θα ήθελα σήμερα να γίνει του... update.. Να δώσει αμέσως OS 4.0, Mac OS 10.6.4, Safari 5, και ό,τι άλλο του βρίσκεται. Ζητάω πολλά;;; :lol:οχι βεβαια:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 Εγώ πάλι θα ήθελα σήμερα να γίνει του... update.. Να δώσει αμέσως OS 4.0, Mac OS 10.6.4, Safari 5, και ό,τι άλλο του βρίσκεται. Ζητάω πολλά;;; :lol: Ξέχασες τον αράπη με τον αέρα.. Και 2 όμορφες κοπέλες να σου κάνουν την εγκατάσταση όλων αυτών, την ώρα που θα λείπει η μαριλένα.. Καλημέρα!!! προσωπικη μου αποψη ειναι αν παει οπως το 2009 θα το βρισκει καποιος ανετα μετα τον σεπτεμβρη:O 28 7 2009 ηταν στα χέρια μου, έχω και φέτος τις άκρες μου, για να δουμε θα δουλέψουν η θα φάμε κανένα σφόλι.. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 Έλα ρε Σπύρο, για Mac και iPhone μιλάμε. Ένα κλικ είναι οι αναβαθμίσεις. Τα ξέχασες;;; :lol: "o Μαριλένα"... χαχαχα καλό :lol: Όχι και Ο τέτοια γυναικάρα!!! :p Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 προσωπικη μου αποψη ειναι αν παει οπως το 2009 θα το βρισκει καποιος ανετα μετα τον σεπτεμβρη:O Ελλαδα η αληθεια ειναι οτι απλα δεν θα το βρεις παρα μονο μετα το Σεπτεμβρη δυστυχως... εχεις δικιο σε αυτο... :( Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 Έλα ρε Σπύρο, για Mac και iPhone μιλάμε. Ένα κλικ είναι οι αναβαθμίσεις. Τα ξέχασες;;; :lol: "o Μαριλένα"... χαχαχα καλό :lol: Όχι και Ο τέτοια γυναικάρα!!! :p Χα χα χα χα ο βαγγέλας !!!! Βρε το καταλαβαίνω αλλα τοσο καπάκι όλα.. Μακαρι... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 Στην Ελλάδα το βρίσκεις και την πρώτη μέρα αρκεί να ζητήσεις νέο συμβόλαιο.. Και μη νομίζετε και έξω αυτά γίνονται. Εδώ βέβαια στο μουρλόΒέλγιο δεν παίρνουμε φθηνότερα συσκευές με συμβόλαιο (δεν υπάρχουν επιδοτήσεις δηλαδή) οπότε οι πρώτες συσκευές πάνε σε υπάρχοντες πελάτες ή αυτούς που θέλουν νέα μεγάλα συμβόλαια. Έτσι το πήρα πέρσυ. Θέλω να ελπίζω ότι και φέτος δεν θα ταλαιπωρηθώ. Έχω 2 συμβόλαια στην εταιρεία και έχω αγοράσει 3 iPhones από αυτούς (για μένα και άλλους). Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 Ελλαδα η αληθεια ειναι οτι απλα δεν θα το βρεις παρα μονο μετα το Σεπτεμβρη δυστυχως... εχεις δικιο σε αυτο... :(προσωπικα δεν με χαλαει αυτο,αλλωστε εχω μερικες ωρες που κανω τα πρωτα βηματα μου με το 3gs οποτε ανετα θα την βγαλω μεχρι τοτε συν την επιδοτηση που θα μου βγει σεπ-οκτ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 (edited) και που εισαι ακομα , η ευκολια να τραβας φωτογραφια και να την στελνεις email σε 2 sec , η ευκολια να σερφαρεις , η ευκολια να κανεις τα παντα αμεσα , θα σε ξετρελανει και εσενα and once you go mac you never go back ........ φυσικα δες για jailbreak spirit (κοιτα υπογραφη ... ) και μεγεια , αντε και σε ipad & mac φυσικα Εσυ Μάριε δικαιολογησαι αλλα ο Γιαννης οχι:lol: (Γιαννη πλακα κανω, να παρεις iphone αλλα το 4) Σιγουρα το iphone os ειναι οτι καλυτερο υπάρχει συμπεριλαμβανομενων και των android. Απο εκει και περα ομως ερχονται και οι αναγκες καθε χρηστη που τον αναγκαζουν να περιοριστει σε καποιο λειτουργικο λογω των ελειψεων που αναμφιβολα υπάρχουν στο iphone os. Αναφερεις για παραδειγμα την αποστολη φωτο με mail. Ειναι κατι που κανω παρα πολλες φορες την μερα λογο δουλειας. Και μπορω να αποδειξω οτι γινεται το ιδιο γρηγορα. Οπως εχω πει δεκαδες φορες, εχω καθημερινα διπλα μου το παλιο μου 3Gs και μπορω να εχω αμεσες συγκρισεις. Ναι μεν μ αρεσει πολυ περισσοτερο ο τροπος που διαχειριζεται τις εφαρμογες, αλλα σε βασικα πραγματα υστερει εναντι του HD2. Και πάμε ενα ενα. 1. Dialer Θες να καλεσεις καποιον αριθμο που δεν βρισκεται στα αγαπημενα σου. Πρεπει να πας στις επαφες να scrollareis στο γραμμα που θες. Στο Λεο ειτε απο τον dialer ειτε απο τις επαφες γινεται πληκτρολογοντας 2-3 γραμματα. Θες να δεις τα mail η sms που εχεις ανταλλαξει με μια επαφη. Στο μήλο η μονη επιλογη ειναι να πας στο spotlight και να πληκτρολογησεις το ονομα. Θα σου δωσει μια λιστα που θα υπάρχουν ολα τα σχετικα και πρεπει να μετακινηθεις μεσα σ αυτην. Στο Leo οπως εισαι μεσα στον dialer πατας πανω στην επαφη και κλικαρεις το εικονιδιο των mail η των sms και τα εχεις ολα μπροστα σου. Συν οτι διαθετει το αντιστοιχο του spotlight που ειναι το phone surch. http://img.skitch.com/20100607-khpatfhg216nccb2cshbjn2237.preview.jpgClick for full size - Uploaded with plasq's Skitch Αγαπημενα: Μ ενα κλικ εχεις τεραστιες φωτο των αγαπημενων σου και μπορεις πολυ ευκολα να πατησεις εκει που θες ακομα και αν οδηγεις. 2. SMS Πατησε την εφαρμογη του iphone και δες ποσο χρονο χρειαζεται να ανοιξει για να στειλεις ενα νεο sms η να δεις το τελευταιο απ αυτα που ελαβες. Kανε το ιδιο στο Leo. Δεν χρειαζεται να πατησεις τιποτα το εχεις ηδη μπροστα σου 3. MAIL Εδω τα πραγματα δεν ειναι τοσο ασχημα στο μηλο, γιατι η εφαρμογη τρεχει διαρκως στο παρασκηνιο και ανοιγει αμεσα. Ομως δεν σε παει αυτοματα στο τελευταιο mail οπως κανει το HTC sense. Με καταλληλες ρυθμισεις για το μεγεθος των attachment μπορεις να λαμβανεις γρηγορα ολα τα mail σου. Αρνητικο στο Leo οτι δεν υπάρχει push notification ωστε να λαμβανεις ειδοποιηση την ιδια στιγμη. Ο πιο συντομος ελεγχος για νεα μηνυματα γινεται ανα 5 λεπτα. Η λυση του google notification αργει περισσοτερο απο το 5λεπτο. Για να μην παμε σε μακρος ολα τα βασικα photos, weather, stocks, twitter, facebook τα εχεις αμεσα μπροστα σου κανοντας απλα scrolling την μπαρα. Προυποθεση να εχεις ρυθμισει να γινεται αυτοματη ενημερωση. Βεβαια στην απαρχαιομενη ρομ που ειχε το HD2 που αγορασες, δεν υπήρχε το facebook tab ουτε το σημαντικοτατο Documents tab, το οποιο σου εμφανιζει αυτοματα και χωρις εσυ να κανεις τιποτα, τα επισυναπτομενα εγγραφα στα mail που ελαβες και μπορεις αυτοματα να ,δεις την προεσκοπιση η να τα ανοιξεις. http://img.skitch.com/20100607-pfkqrb3kn22dbxabsaateupjus.preview.jpgClick for full size - Uploaded with plasq's Skitch,http://img.skitch.com/20100607-jb2jiwye2qa7c67hant1r9mrj8.preview.jpgClick for full size - Uploaded with plasq's Skitch Αριστερα ειναι οπως εμφανιζεται το attachment χωρις εσυ να κανεις τιποτα και δεξια οταν κλικαρεις πανω του ανοιγει για αναγνωση η επεξεργασια. Και ολα αυτα με OEM εφαρμογες. Το browsing γινεται ανετα εχω ανεβασει βιντεακι παλιοτερα και ειναι χαρμα σε μια οθονη μια ιντζα μεγαλυτερη. Το μονο που χρειαζεται ειναι να εχεις την σωστη εκδοση opera και τις καταλληλες ρυθμισεις. Εγω που τις εχω, μπορω με το που ανοιγει η σελιδα του foroum μας, χωρις να κανω κανενα ζουμ να πατησω το » για να παω στην τελευταια σελιδα. Για δοκιμασε το κι εσυ:), πεντε στις δεκα φορες αντι για την τελευταια σελιδα θα μπεις στο profile του ktsak που βρισκεται απο κατω απο το (»). Και μην πεις οχι γιατι το παθαινα πολυ συχνα οταν ειχα το iphone.:D Συμπερασμα το HD2 ειναι μια χαρα τηλεφωνο αλλα ειναι δεσμιο ενος εντελως ξεπερασμενου λειτουργικου. Μοιραια λειπουν ολες οι συχρονες μορφες διαχειρισης δεδομενων και το σημαντικοτερο δεν υπάρχουν εφαρμογές περα απο καποιες παρα πολυ καλες αλλα λίγες. Δεν κανει για ολους, ειδικα οσοι εχουν αναγκη καποιες εφαρμογες που σου σερβιρουν στο πιατο πληροφοριες τις οποιες μεσω browsing θες μια μερα για να τις ανακτησεις. Γινονται φιλοτιμες προσπαθειες απο το XDA αλλα κι εκει εχουν απομεινει ελαχιστοι developers αφου οι περισσοτεροι την εκαναν στα android. Εμενα πρωτη πρωτεραιοτητα ειναι τα 5 βασικα πραγματα που χρειαζομαι για την δουλεια μου τα οποια τα κανει πολυ καλυτερα κι απο το Desire και απο το iphone. Γι αυτο και το προτιμησα και παραμενω σ αυτο ενω θα μπορουσα να το δωσω και με 50 ευρω επιπλεον να παρω το Desire η να το ανταλλαξω με 3Gs. Το οτι καταφερενει τοσα πραγματα οφειλεται στο πολυ καλο hardweare, στο εκπληκτικο HTC Sense και καθολου στα windows. Δεν δεχομαι λοιπον οτι ειναι αχρηστο η δεν μπορει καποιος να κανει την δουλεια του. Απλα χρειαζεται να θες και να ξερεις να παρεις αυτα που σου δινει. Στην δικη μου συσκευη δεν εχω καθολου tweaks. Εχω μονο μια πολυ καλη custom rom που βασιζεται στην τελευταια version των windows την λεγομενη 6.5.5 Ειναι σταθεροτατη, την εχω ενα μηνα τωρα και δεν την αλλαζω με τιποτα. Εχω 576 ΜΒ ram και η συσκευη δεν κολωνει ακομα κι αν ανοιξω ολες τις εφαρμογες μαζι. Αυτα που μου λειπουν θα τα απολαμβανω στο iPad με τον καλυτερο τροπο.;):) και θα εχω ενα πολυ καλο partner για να του δινει ζωη οταν βρισκεται εκτος wifi. Edited June 7, 2010 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 Άντε άντε!! Φτάνει η ώρα!! Εγώ είμαι με τον Νικόλα! Τα θέλω όλα!! Αλλά όλα!!!!!!! :) Καλησπέρα!!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 Άντε άντε!! Φτάνει η ώρα!! Εγώ είμαι με τον Νικόλα! Τα θέλω όλα!! Αλλά όλα!!!!!!! :) Καλησπέρα!!!! Sent from my iPhone using Tapatalk εσύ να στρωθείς στο διάβασμα γιατί έχεις μείνει πίσω !!! κ βλέπω το βράδυ να μην καταλαβαίνεις κ πολλά!!!! :lol::lol::p καλησπέρα κ από μένα!! Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 σωστος ο κωστας (te salat) φυσικα και το leo ειναι μια χαρα συσκευη,το θεμα ειναι τι βολευει τον καθενα μας στην καθημερινοτητα του,απλα νιωθω οτι το leo μου ετρωγε πολυ απο τον χρονο μου για να το φερω σε μια κατασταση που με βολευε συν οτι τα 6.5 δεν μου εκατσαν καλα:( με τα 6.1 τα πηγαινα υπεροχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 Εσυ Μάριε δικαιολογησαι αλλα ο Γιαννης οχι:lol: (Γιαννη πλακα κανω, να παρεις iphone αλλα το 4) Σιγουρα το iphone os ειναι οτι καλυτερο υπάρχει συμπεριλαμβανομενων και των android. Απο εκει και περα ομως ερχονται και οι αναγκες καθε χρηστη που τον αναγκαζουν να περιοριστει σε καποιο λειτουργικο λογω των ελειψεων που αναμφιβολα υπάρχουν στο iphone os. Αναφερεις για παραδειγμα την αποστολη φωτο με mail. Ειναι κατι που κανω παρα πολλες φορες την μερα λογο δουλειας. Και μπορω να αποδειξω οτι γινεται το ιδιο γρηγορα. Βρε κώστα εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να το αποδείξεις?? Σου έθιξε κανείς το λεο και πρέπει να το κάνεις.. Γιατί από τα μισά που γράφεις μπορώ να στα αναιρέσω αλλά δεν θέλω με τίποτα.. Τι μανία είναι αυτή να συγκρίνεται αυτές τις 2 συσκευές συνέχεια, ενώ κατά την γνώμη μου είναι και 2 εξίσου καλές με τα + και τα -... Έλεος πια αυτό τροπάριο των συγκρίσεων.. :mad: Μια χαρά είναι το λεο τουλάχιστον προσωπικά δεν το αμφισβητώ. Από εκεί και πέρα είναι θέμα επιλογών.. Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 Παιδια μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Συμφωνω με τους προλαλησαντες μιας και εγω ειχα το hd2. Ειναι μια συσκευη με απιστευτο hardware. Tο λειτουργικο του δυστυχως πια ειναι απαρχεωμενο. Ομως για καποιον που ξερει τι κανει ομως ειναι μια αξιοπρεπης συσκευη. Εμενα για τον χι ψι λογο δε με βολεψε. Αναγνωριζω ομως τις δυνατοτητες του. Για τους δικους λογους επελεξα να γυρισω ξανα στο iPhone και επισης για τους δικους μου λογους δυσκολα θα φυγω απο αυτο. Ολα τα υπολοιπα ειναι υποκειμενικα. Εξου κ το περι ορεξεως κολοκυθοπιττα, μαλλον στη δικη μου περιπτψση μηλοπιττα...χαχαχα!!! Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 Βρε κώστα εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να το αποδείξεις?? Σου έθιξε κανείς το λεο και πρέπει να το κάνεις.. Γιατί από τα μισά που γράφεις μπορώ να στα αναιρέσω αλλά δεν θέλω με τίποτα.. Τι μανία είναι αυτή να συγκρίνεται αυτές τις 2 συσκευές συνέχεια, ενώ κατά την γνώμη μου είναι και 2 εξίσου καλές με τα + και τα -... Έλεος πια αυτό τροπάριο των συγκρίσεων.. :mad: Μια χαρά είναι το λεο τουλάχιστον προσωπικά δεν το αμφισβητώ. Από εκεί και πέρα είναι θέμα επιλογών.. Σπύρο κανεις λάθος δεν ειναι ζητημα οτι μου θιξανε την συσκευη. Απλα δεν ειναι σωστο να απαξιώνουμε ολοκληρωτικα μια κατηγορία και μια συσκευη που μεχρι την στιγμη που μιλαμε εχει ενα απο τα πιο δυνατα hardware. Κατι αναλογο μ αυτο που ελεγες προχθες στον Ζαχαρακη o οποιος κατηγορουσε το iphone γιατι δεν καλυπτει τα δικα του γουστα. Οπως ειδες στο μεγαλυτερο μερος του μηνυματος μου γραφω για αυτους που εχουν συγκεκριμενες αναγκες και εξηγω ποιες ειναι αυτες και που αξιοποιουνται καλυτερα και οτι περισσοτερο εχει να κανει με το τι ταιριαζει στον καθενα. Δεν ειμαι απ αυτους που βλεπουν τα πραγματα μονοπλευρα και προπαντως δεν εχω μανια με καποιο λειτουργικο. Χρησιμοποιω οποια συσκευη ταιριάζει ΣΕ ΜΕΝΑ γι αυτο εχω mac και γι αυτο αγορασα ipad. Με λιγα λογια πρεπει ολοι μας να ξεχωριζουμε αυτο που κανει σε μας χωρις να βγαζουμε αχρηστα ολα τα υπολοιπα. Μια και το thread αυτο εχει καποια σχεση με τα WM παραμενουμε εντος θεματος και μπορουμε να απανταμε σε τυχον διαπιστωσεις που δεν τις θεωρουμε ακριβεις. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 (edited) Σπύρο κανεις λάθος δεν ειναι ζητημα οτι μου θιξανε την συσκευη. Απλα δεν ειναι σωστο να απαξιώνουμε ολοκληρωτικα μια κατηγορία και μια συσκευη που μεχρι την στιγμη που μιλαμε εχει ενα απο τα πιο δυνατα hardware. Κατι αναλογο μ αυτο που ελεγες προχθες στον Ζαχαρακη o οποιος κατηγορουσε το iphone γιατι δεν καλυπτει τα δικα του γουστα. Οπως ειδες στο μεγαλυτερο μερος του μηνυματος μου γραφω για αυτους που εχουν συγκεκριμενες αναγκες και εξηγω ποιες ειναι αυτες και που αξιοποιουνται καλυτερα και οτι περισσοτερο εχει να κανει με το τι ταιριαζει στον καθενα. Δεν ειμαι απ αυτους που βλεπουν τα πραγματα μονοπλευρα και προπαντως δεν εχω μανια με καποιο λειτουργικο. Χρησιμοποιω οποια συσκευη ταιριάζει ΣΕ ΜΕΝΑ γι αυτο εχω mac και γι αυτο αγορασα ipad. Με λιγα λογια πρεπει ολοι μας να ξεχωριζουμε αυτο που κανει σε μας χωρις να βγαζουμε αχρηστα ολα τα υπολοιπα. Μια και το thread αυτο εχει καποια σχεση με τα WM παραμενουμε εντος θεματος και μπορουμε να απανταμε σε τυχον διαπιστωσεις που δεν τις θεωρουμε ακριβεις. Σε πιο σημείο αναφέρθηκε το είναι άχρηστα όλα τα άλλα για να συμφωνήσω μαζί σου.. Στο iPhone αναφέρθηκε και μόνο, αν κάθε φορά λέμε κάτι καλό για μία συσκευή δεν σημαίνει ότι όλα τα άλλα είναι άχρηστα.. Δλδ θα έλεγες εσύ αντί για τον Μάριο κάτι καλό για το leo εγώ η ο καθένας μας να λέγαμε μα γιατί βγάζεις άχρηστο το iPhone.. Κατσε να σου αποδείξω ότι κάνει καλύτερα την δουλεία μου το iPhone.. Στέκει? Tι να πω βρε παιδιά μάλλον δεν καταλαβαίνω πως αντιλαμβάνεστε το κάθε τι.. Δεν ξανά λέω τίποτα καθίστε και βάλτε στο μικροσκόπιο και τις δύο και ανακοινώστε τον νικητή !! Και το θέμα λέει Περί ανέμων και υδάτων για πρώην κατόχους WM και νυν iPhone. Κάτι που δεν συμβαίνει... Άρα μια Ζωή αντιπαραθέσεις.. Μάλλον τις συχαίνομαι τις αντιπαραθέσεις, γιατί δεν έχουν κανένα νόημα πραγματικά... Ο καθένας έχει κάνει τις επιλογές του και δεν χωράνε τέτοιες συζητήσεις ξανά λέω.. Και αν το θες εσύ έκανες σύγκριση ενώ ο Μάριος μίλησε μόνο για το iPhone. Θα μπορούσες κάλλιστα να πεις και εσύ για θετικά τις συσκευής και μόνο, και όχι να το φέρεις δίπλα στο iPhone. Αυτό δεν καταλαβαίνω εγώ. Edited June 7, 2010 by avid Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 http://img517.imageshack.us/img517/8354/screenshot20100607at319.png Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 μιλαμε για 2 πολυ καλες συσκευες,με τα συν και τα πλην τους η καθε μια,το θεμα ειναι τοσο απλο που δεν χωραει αμφισβητηση,και αυτο ειναι 1 η καλυτερη συσκευη ειναι αυτη που βολευει τον καθενα στην καθημερινοτητα του,ειναι σαν καποιος να λεει οι ξανθιες ειναι καλυτερες απο τις μελαχροινες:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 Καλησπέρα παίδες :) ποτε είναι το γεγονός της ημέρας και πως μπορούμε να δούμε τα τεκτενομενα; Όχι ότι καιγομαι , αλλά λέμε έτσι, για να χαζεψουμε λίγο ;) Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 Καλησπέρα παίδες :) ποτε είναι το γεγονός της ημέρας και πως μπορούμε να δούμε τα τεκτενομενα; Όχι ότι καιγομαι , αλλά λέμε έτσι, για να χαζεψουμε λίγο ;) Ωρα Ελλάδος 20:00! http://wwdc.engadget.com/ http://www.maclife.gr/index.php/live/index/ http://www.macrumors.com/ http://www.tuaw.com/ Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 Παιδιά τους θερμούς μου χαιρετισμούς στην παρέα. Βρίσκομαι μέσα στην φρεγάτα Σπετσαι. Είμαστε δεμένοι σε μια σημαδουρα. Αύριο το πρωί αναχωρουμε. ;) Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 αντε καλο κουραγιο!!!!! :) εγω πουλησα ενα 2 κινητα μου (νοκια και αιφον) 2 ΑιΠοντ δυο mighty mouse και ενα magic mouse ( μεσα σε μια εβδομαδα) και ειμαι ετοιμος.... :lol: Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 ρε παιδια να πω μια παρατηρηση μου???μα καλα αυτος ο steve αλλα ρουχα δεν εχει?λες και ειναι καρτουν(τα καρτουν φορανε τα ιδια ρουχα)...τι στο καλο?μαυρο ελεινο ζιβαγκο μεσα απο το παντελονι και παντελονι τζιν χωρις ζωνη???ευτυχως που οι συσκευες του ειναι ακριβως το αντιθετο, στυλιστικα ετη φωτος μπροστα και σεξυ οσο τιποτε αλλο...(ενταξει υπαρχει και η μπελουτσι αλλα μην αλλαζουμε θεμα...τυχαιο?δε νομιζω...) Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 αντε καλο κουραγιο!!!!! :) εγω πουλησα ενα 2 κινητα μου (νοκια και αιφον) 2 ΑιΠοντ δυο mighty mouse και ενα magic mouse ( μεσα σε μια εβδομαδα) και ειμαι ετοιμος.... :lol: :lol: :lol: Όσο, όσο το αφεντικό τρελάθηκε! Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 δεν γινοταν αλλιως απο την μια το νεο το θελω αλλα απο την αλλη ποιος ο λογος να χαλασω χρηματα ασκοπα ειδικα τωρα σε αυτες τις εποχες...αρα εβαλα κατω αυτα που δεν χρειαζομαι και τα ᾽᾽σκοτωσα᾽᾽ :p Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 Έχεις δίκιο Δημήρη. Κι εμένα δεν έχει κλείσει ακόμη χρόνος που έχω το 3GS οπότε δεν σκέφτομαι αναβάθμιση. Ξόδεψα και την επιδότηση μου για να μην έχω σειρήνες γύρω μου. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts