thakisn Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Θακη,εγω θα αρκεστω στα λογια του Λευτερη:) οτι πηραμε πηραμε..... Λες?? Θα δούμε αλλά δεν το νομίζω!! Συνεχώς λέμε τα ίδια αλλά τελικά πάντα βρίσκουμε μια δικαιολογία και πείθουμε τον εαυτό μας να πάρουμε και κάτι άλλο! Το βασικό βέβαια είναι να μην πέφτει το ηθικό μας! Παράθεση Φιλικά, Θάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 παιδια καλησπερα, ξαφνικα διαπιστωσα οτι το iPhone μou δεν λαμβανει MMS ουτε μου δινει την επιλογη να στειλω... εχω ενα 3gs 32gb JB, παλαιοτερα (με JB) ειχα στειλει και ειχα λαβει MMS το εχω ρωτησει και στο θεμα του 3gs, αλλα δεν πηρα απαντηση... και ειπα να δοκιμασω και εδω την τυχη μου:D Αν έχεις τσεκάρει με τον πάροχό σου ότι δεν υπάρχει πρόβλημα από τη μεριά του, τότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι restore και μετά set up as new. Αν θες να κρατήσεις το JB τότε ακολούθα τον οδηγό του dowgrade και κάνε το έτσι αν το cydia σου έχει κρατήσει τα SHSH blobs της 3.1.2. Παρόμοιο πρόβλημα είχα και εγώ και διορθώθηκε. Έχουν αναφέρει και άλλοι χρήστες παρόμοια προβλήματα και συνήθως (όχι πάντα) λύνονται έτσι. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Τώρα που το ξαναδιαβάζω πιο προσεχτικά μάλλον χεις δίκιο ddr2. :O Το διάβασα γρήγορα και το κατάλαβα λάθος. Thanks για την παρατήρηση σου. :rolleyes: Να σαι καλά. Και τα "μεταφορικά" είναι δωρεάν :lol::p , οπότε δεν κάνει τίποτα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Λες?? Θα δούμε αλλά δεν το νομίζω!! Συνεχώς λέμε τα ίδια αλλά τελικά πάντα βρίσκουμε μια δικαιολογία και πείθουμε τον εαυτό μας να πάρουμε και κάτι άλλο! Το βασικό βέβαια είναι να μην πέφτει το ηθικό μας! Θακη,το βασικο ειναι να μπορουμε να αγορασουμε.... και οχι να πειστουμε αν κανει η οχι κατι για να το παρουμε... ευτυχως το λεο με καλυπτει υπερβολικα καλα,πλεον,οποτε στο θεμα αυτο,δεν θα τρελαθω,αν την βγαλω ολο το 2010 με αυτο;) οπως και οσοι πηραν το desire,θα εχουν μια καλη συσκευη να την παλεψουν. τα πραγματα ειναι δυσκολα...και ο χειμωνας που ερχεται,θα ειναι βαρβατος...ας χαρουμε το καλοκαιρι κ ο Θεος βοηθος... και δεν μιλαω για τα παιδακια που παιζουν εκ του ασφαλους με τα λεφτα των γονιων τους,(δυστυχως ειναι πολλοι αυτοι κ εδω μεσα)αλλα με οσους παλευουν να συντηρησουν οικογενειες κ οι δουλειες τους πανε απο το κακο στο χειροτερο! για αυτους 1η προταιρεοτητα ειναι να επιβιωσουν κ οχι να παιζουν με gadgets.... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 ξαναπεστο.παλι καλα που προλαβαμε και πηραμε και αυτα που εχουμε!ρε παιδια εχω ρωτησει 3,4 φορες καταντησα ενοχλητικος αλλα δεν βρηκα ακομη ακρη.πως λενε την εφαρμογη στο μηλο που βαζεις ενα τηλεφωνο απο καποιον και σου βρισκει που ειναι,πολη,οδο κτλ.καποιος μου ειπε το icaller αλλα δεν ειναι αυτο. Δεν έχω το iphone πλέον αλλά αυτή η εφαρμογή είναι μια πατάτα!!! Βρίσκει από το location σου, που βρίσκεσαι και ότι νούμερο και να του βάλεις σε πάει εκεί που είσαι εσύ :mad: Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Δεν έχω το iphone πλέον αλλά αυτή η εφαρμογή είναι μια πατάτα!!! Βρίσκει από το location σου, που βρίσκεσαι και ότι νούμερο και να του βάλεις σε πάει εκεί που είσαι εσύ :mad: Ααααα αυτό λέει; Ρε Τόλη νόμιζα έλεγες καμία σοβαρή εφαρμογή. :lol: :p Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 και δεν μιλαω για τα παιδακια που παιζουν εκ του ασφαλους με τα λεφτα των γονιων τους,(δυστυχως ειναι πολλοι αυτοι κ εδω μεσα)αλλα με οσους παλευουν να συντηρησουν οικογενειες κ οι δουλειες τους πανε απο το κακο στο χειροτερο! για αυτους 1η προταιρεοτητα ειναι να επιβιωσουν κ οχι να παιζουν με gadgets.... Δυστηχώς η εταιρεία που δουλεύω επτώχευσαι! Γι'αυτό εχω χαθεί κι απο εδώ και απο messi! Τρέχω σε δικηγόρους μήπως και προλάβω να πάρω κάτι! 7 μισθοί είναι αυτοί :( Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNIQUE Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 (edited) Αν έχεις τσεκάρει με τον πάροχό σου ότι δεν υπάρχει πρόβλημα από τη μεριά του, τότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι restore και μετά set up as new. Αν θες να κρατήσεις το JB τότε ακολούθα τον οδηγό του dowgrade και κάνε το έτσι αν το cydia σου έχει κρατήσει τα SHSH blobs της 3.1.2. Παρόμοιο πρόβλημα είχα και εγώ και διορθώθηκε. Έχουν αναφέρει και άλλοι χρήστες παρόμοια προβλήματα και συνήθως (όχι πάντα) λύνονται έτσι. Αυτο που σκεφτομουνα-φοβομουνα ειπες..... Ευτυχως εχω κρατησει τα SHSH blobs της 3.1.2. στο Cydia Nα ρωτησω και κατι, αν το κανω dowgrade και αυριο - μεθαυριο χρειαστει να το ξανακανω(για οποιοδηποτε λογω) θα υπαρχουν παλι τα SHSH blobs της 3.1.2 στον server του Saurik Η' αν το κανω τωρα χανονται και δεν μπορω να το ξανακανω? thk u Edited April 30, 2010 by UNIQUE Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Ααααα αυτό λέει; Ρε Τόλη νόμιζα έλεγες καμία σοβαρή εφαρμογή. :lol: :p ναι αυτο αλλα που να ξερω οτι δεν δουλευει σωστα!εγω πιστευα οτι σου βρισκει καποιον απο τον αριθμο την θεση του.παλι καλα που απαντησε ο φιλος γιατι θα εσκαγα για καιρο τζαμπα!και να πεις εχω το μηλο δεν το χω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNIQUE Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Δυστηχώς η εταιρεία που δουλεύω επτώχευσαι! Γι'αυτό εχω χαθεί κι απο εδώ και απο messi! Τρέχω σε δικηγόρους μήπως και προλάβω να πάρω κάτι! 7 μισθοί είναι αυτοί :( φιλε κουραγιο και καλη επιτυχια στον αγωνα σου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Δυστηχώς η εταιρεία που δουλεύω επτώχευσαι! Γι'αυτό εχω χαθεί κι απο εδώ και απο messi! Τρέχω σε δικηγόρους μήπως και προλάβω να πάρω κάτι! 7 μισθοί είναι αυτοί :( Καλή τύχη φίλε... Αλλά δεν είναι εύκολα τα πράγματα, το καταλαβαίνεις φαντάζομαι. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Δυστηχώς η εταιρεία που δουλεύω επτώχευσαι! Γι'αυτό εχω χαθεί κι απο εδώ και απο messi! Τρέχω σε δικηγόρους μήπως και προλάβω να πάρω κάτι! 7 μισθοί είναι αυτοί :( κωστη μακαρι ξεμπλεξεις και να σου ερθουν τα πραγματα καλα.πανω απο ολα!!!κατι αναλογο αντιμετωπιζω και εγω και σε καταλαβαινω.δυσκολη περιοδος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Δυστηχώς η εταιρεία που δουλεύω επτώχευσαι! Γι'αυτό εχω χαθεί κι απο εδώ και απο messi! Τρέχω σε δικηγόρους μήπως και προλάβω να πάρω κάτι! 7 μισθοί είναι αυτοί :( Κωστή ότι και να πούμε τώρα δεν έχει σημασία, εύχομαι καλή εξέλιξη και να ξέρεις ότι όλοι λιγότερο ή περισσότερο αυτή την περίοδο βρίσκονται μπροστά σε σχετικές καταστάσεις. Όμως πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι γιατί αυτά που γίνονται θα αντιμετωπίσουν προβλήματα ατολμίας πολλών δεκαετιών και υπάρχει φως μόνο που δεν μπορούμε ακόμη να το νοιώσουμε και μέχρι να φτάσουμε εκεί θα περάσουμε δύσκολα. Και κάτι ακόμη (που λέει και ο Jobs) ... οι καλοί δεν χάνονται, κάτι βρίσκεται, πες το κάρμα ή όπως αλλιώς. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Δυστηχώς η εταιρεία που δουλεύω επτώχευσαι! Γι'αυτό εχω χαθεί κι απο εδώ και απο messi! Τρέχω σε δικηγόρους μήπως και προλάβω να πάρω κάτι! 7 μισθοί είναι αυτοί :( Κωστή κουράγιο, μαζί στα ωραία και στη πλακα, μαζί και στα δύσκολα. Καλή επιτυχία στον αγώνα σου και καλή τύχη στην αναζήτηση νέας εργασίας.! Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 τα πραγματα ειναι δυσκολα...και ο χειμωνας που ερχεται,θα ειναι βαρβατος...ας χαρουμε το καλοκαιρι κ ο Θεος βοηθος... και δεν μιλαω για τα παιδακια που παιζουν εκ του ασφαλους με τα λεφτα των γονιων τους,(δυστυχως ειναι πολλοι αυτοι κ εδω μεσα)αλλα με οσους παλευουν να συντηρησουν οικογενειες κ οι δουλειες τους πανε απο το κακο στο χειροτερο! για αυτους 1η προταιρεοτητα ειναι να επιβιωσουν κ οχι να παιζουν με gadgets.... +1 Και δυστυχως ή ευτυχως,οι συνθηκες θα αναγκασουν πολλους να συνειδητοποιησουν ποσο εικονικο ηταν το "lifestyle" των οικογενειων τους,τουλαχιστον την τελευταια 10ετια.Ενα "lifestyle" που προφανως δεν περιοριζοταν στα gadgets αλλα επεκτεινοταν στ'αυτοκινητα,τις εξοχικες κατοικιες,τα ταξιδια,κτλ. Κι απο την αλλη σκεφτομαι οτι αυτη η συνειδητοποιηση θα ειναι επιπονη και δυσαρεστη,αλλα θα ειναι και μακροπροθεσμα χρησιμη για οσους αντιληφθουν την αξια της γνωσης που θα προσφερει. για τον συμφορουμιστα μας koukoulaki που βρισκεται σε αυτη τη δυσκολη θεση ξερω οτι μπορει να μοιαζουν ακομψα και "ξυλινα" τα λογια συμπαραστασης,αλλα να ξερει οτι ειναι ειλικρινη :O Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Δυστηχώς η εταιρεία που δουλεύω επτώχευσαι! Γι'αυτό εχω χαθεί κι απο εδώ και απο messi! Τρέχω σε δικηγόρους μήπως και προλάβω να πάρω κάτι! 7 μισθοί είναι αυτοί :( οχι ρε φιλε:(...αυτα ειναι που ελεγα πιο πριν... σκεφτειτε οτι υπαρχουν ζευγαρια απο την ιδια οικογενεια που εμειναν χωρις δουλεια,επειδη δουλευαν στην ιδια εταιρεια που εκλεισε....απλα τραγικο... σου ευχομαι Κωστη ειλικρινα,καλο κουραγιο και οπως αναφερθηκε και πιο πανω,κανενας καλος δεν παει χαμενος.. ειναι πολυ δυσκολη κατασταση κ ειδικα αν εχεις οικογενεια κ εξοδα να τρεχουν,σε πιανει απελπισια... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 ρε που πηγατε ολοι?μονο εγω εμεινα μεσα και σκαλιζω το λεο?καλα κανατε μωρε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 ρε που πηγατε ολοι?μονο εγω εμεινα μεσα και σκαλιζω το λεο?καλα κανατε μωρε. καλη η νεα energy Τολη?:rolleyes: απλα γματη:lol: εγω κολησα με αυτην την ρομ φιλε ασχημα...αλλο τηλεφωνο τελειως :blink: ασε τα μηλοπαιδα να "χαλαρωνουν" με τα μηλα τους :p μηπως μπορουν να κανουν και τπτ αλλο ? :wacko: ps τωρα να δεις που ηταν ολοι :happy: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 (edited) ευτυχως που υπαρχεις και εσυ Δημητρη να ριχνεις λιγο λαδι στην φωτια μπας και ξυπνησει Σαββατιατικα το φορουμ :) Edited May 1, 2010 by christoforos258 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 την εχω 4,5 μερες σερι δημητρη και ειναι σουπερ.και ειναι φουλ απο εφαρμογες οποτε φτανουν 3,4 να προσθεσω εγω.και σφαιρα!!!!κατι σαν audi tt ενα πραγμα:lol::lol::lol:καλο μηνα σε ολους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 την εχω 4,5 μερες σερι δημητρη και ειναι σουπερ.και ειναι φουλ απο εφαρμογες οποτε φτανουν 3,4 να προσθεσω εγω.και σφαιρα!!!!κατι σαν audi tt ενα πραγμα:lol::lol::lol:καλο μηνα σε ολους Καλο μηνα σε ολους!!!Τωρα μαζευτηκα,για να ξαναφυγω σε λιγο.Τολη σε αγαπω,σε εκτιμω αλλα εδω θα τα χαλασουμε... Επρεπε να πεις,κατι σαν Honda ενα πραγμα:lol: Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 Την καλησπέρα μου κ τις ευχές μου για καλό μήνα σ όλη την παρέα !!! μια διαβολοβδομάδα στην δουλειά πέρασε ευτυχώς πάμε για την επόμενη!!!! γιαυτό κ χάθηκα λίγο! Κωστη κουράγιο κ έυχομαι γρήγορα να καταφέρεις να βρεις το δίκιο σου κ τους χαμένους μισθούς. Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 καλη η νεα energy Τολη?:rolleyes: απλα γματη:lol: εγω κολησα με αυτην την ρομ φιλε ασχημα...αλλο τηλεφωνο τελειως :blink: ασε τα μηλοπαιδα να "χαλαρωνουν" με τα μηλα τους :p μηπως μπορουν να κανουν και τπτ αλλο ? :wacko: ps τωρα να δεις που ηταν ολοι :happy: ετσι λες εσυ οτι ,χαλαρωνουμε....απλα ασχολουμαστε με κοσμοιστορικες ανακαλυψεις που και εκει το μηλο επαιξε πρωτευον ρολο:lol: http://img402.imageshack.us/img402/8329/91900neuton.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 (edited) Τολη μιλαω για την σημερινη energy :) Edited May 1, 2010 by DjArte Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 (edited) αυτην στην υπογραφη μου δεν λες?και εγω σημερα την περασα.αν και ειπε ο γιαννης(athanasso) οτι βγηκε και αλλη!23568 Edited May 1, 2010 by tolisfar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts