pazo Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Ο soom ήταν. Αυτός παίζει τέτοιες βλακείες :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Καλά το είχα υποψιαστεί εγώ... :lol: :p Παράθεση Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnn1e Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 και εγω μαζι σας παιδια,αυτης της αποψης ημουν και συμφωνω να το βρισκω επι της ουσιας,αχρηστο και ανουσιο,απλα επιτρεψτε μου να συνεχισω να το χρησιμοποιω,μιας και εχει κ την πλακα του,αν δε το χρησιμοποιεις σωστα,ειναι κ επικοδομητικο;) εχω βρει μεσω αυτου ανθρωπους που λογω αποστασης ειχαμε παψει να επικοινωνουμε,μεσω αυτου ομως πλεον,εχουμε καθημερινη επαφη κ επικοινωνια.και ειλικρινα,εμενα με ευχαριστει πολυ αυτο:) οπως επισης χαρηκα οταν "βρεθηκα" με καποια παιδια απο εδω μεσα και "οπτικα" στο face;) ειναι πολυ ευχαριστο για μενα να ρωταω,απανταω,συνομιλω με καποιους φιλους που εχω στο myphone,για παραδειγμα,και να εχω την "εικονα" τους στο μυαλο μου!"ξερω" ανθρωπους,που δεν ετυχε ακομη να συναντηθουμε απο κοντα,ακομη κ τα ατομα της οικογενειας τους,οπως κι αυτοι το ιδιο για μενα (μετα απο επιλογη μας) και μιλαω για ανθρωπους που δεν τους εχω συναντησει ακομη! δεν ειναι τοσο χαλια τα πραγματα οπως νομιζετε και τα παρουσιαζετε ;) και κατι αλλο,ποιος ειπε οτι πληρωνουμε κατι εκει ?:confused: Καλησπερα, σαν παρατηρητης του thread να σχολιασω αυτο μονο. Σωστα ολα αυτα και συμφωνω, αλλα υπαρχει η λεπτη γραμμη που η επικοινωνια και το απλο browsing γινεται εθισμος στο facebook. Προς θεου, δεν μιλαω για τον καθενα αλλα για τους περισσοτερους που πλεον ειναι εθισμενοι. Επισης, ειμαι κατα της δημοσιοποιησης των προσωπικων στοιχειων και στιγμων στο facebook. Βλεπεις ατομα να εχουν 500 και 1000 φωτογραφιες και να εκθετουν ολη τους την ζωη χωρις να τους πολυ νοιαζει. Οσο για την επικοινωνια, προτιμω το msn και το κινητο. Σιγουρα ενας καφες ομως ειναι μακραν καλυτερος ;) Επισης, και ακουγεται τραγικο απο εναν 19χρονο, η γεννια μου μεγαλωσε με αλλα στανταρ και με διαφορετικους τροπους ποσο μαλλον οι μεγαλυτεροι μου. Βλεπω λοιπον τον αδερφο μου και αλλα παιδια να μεγαλωνουν μεσα σε εναν ηλεκτρονικο και ψευτικο κοσμο... Ειμαι σιγουρος οτι για να αναλυσουμε τα υπερ / κατα του facebook θα μας παρει ωρες, απειρες συζητησεις και σιγουρα δεν ειμαι αυτος που θα επιβαλει την γνωμη του σε κανενα. Καθε γνωμη δεκτη και σεβαστη, απλα αυτη ειναι η γνωμη μου και παντα φιλικα :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 μετά το διάβασμα καμιά δεκαριά σελίδων.....ουφ!!!!!! Σας δείχνω αυτό http://troktiko.blogspot.com/2010/04/iphone_19.html έστω ότι είναι αλήθεια είστε ικανοποιημένοι?????? Μιχάλη φίλε χρόνια πολλά έστω και καθυστερημένα!!!!!!!!!!!!! Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 μετά το διάβασμα καμιά δεκαριά σελίδων.....ουφ!!!!!! Σας δείχνω αυτό http://troktiko.blogspot.com/2010/04/iphone_19.html έστω ότι είναι αλήθεια είστε ικανοποιημένοι?????? Μιχάλη φίλε χρόνια πολλά έστω και καθυστερημένα!!!!!!!!!!!!! Εμενα δεν με χαλαει, αν εχει οτι περιμενουμε + τα προτερηματα του iPhone OS 4.0 :D Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Εμενα δεν με χαλαει, αν εχει οτι περιμενουμε + τα προτερηματα του iPhone OS 4.0 :D πτέραρχε εννοείται ότι δεν σε χαλάει αν έχει ότι περιμένουμε και τα προτερήματα του οs 4...... Θα τα έχει όμως???????? Κατά τη γνώμη μου αυτό το καλοκαίρι είναι το μεγάλο στοίχημα της apple για να σώσει την παρτίδα, αν κερδίσει το στοίχημα καλώς, αν το χάσει όμως χάθηκε!!!!!!!!Αυτή έθεσε τον πήχη ψηλά, αυτή πρέπει να τον κρατήσει ψηλά!!!!!! Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 πτέραρχε εννοείται ότι δεν σε χαλάει αν έχει ότι περιμένουμε και τα προτερήματα του οs 4...... Θα τα έχει όμως???????? Κατά τη γνώμη μου αυτό το καλοκαίρι είναι το μεγάλο στοίχημα της apple για να σώσει την παρτίδα, αν κερδίσει το στοίχημα καλώς, αν το χάσει όμως χάθηκε!!!!!!!!Αυτή έθεσε τον πήχη ψηλά, αυτή πρέπει να τον κρατήσει ψηλά!!!!!! Ετσι, εχεις δικιο. Αυτο το καλοκαιρι θα παιχτουν ολα τα λεφτα. Οσο για την απαντηση μου ηταν σε σχεση με την ερωτηση, αν ειμαστε ικανοποιημενοι. περισσοτερο μου αρεσε το προηγουμενο καμπυλωτο design, αλλα τα "αναμενομενα" προτερηματα του καινουριου. Οποτε κατι αναμεσα θα ηταν το τελειο :!: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 παιρνω δυο απο αυτα και σας χαιρετω... http://gizmodo.com/5520164/this-is-apples-next-iphone γιατι 2 Μητσακο?ενα δεν σου φτανει?? :p συγνώμη τώρα σου αρεσει αυτο το πράγμα; χίλιες φορές το 3gs. δεν ειναι καθολου κακο Δημητρη :confused: Και εμένα μου αρέσει, εκτός από τα Volume Buttons. Διατηρώ τις επιφυλάξεις μου ακόμα όμως. Δεν ξέρω γιατί, αλλά ειδικά τα Volume Buttons δεν μου μοιάζουν και πολύ Apple-style. ειναι η μονη ενσταση τα κουμπια Νικο,που πραγματικα,δεν θυμιζουν σε τπτ apple... Μητσε συμφωνώ μαζί σου, οπότε δεν αντιπαρατιθεμαι, ενδεχομένως να είναι και ωραίο εφ όσον είναι έτσι , απλά έχει γίνει τόση φασαρία που μου προκαλεί απωθηση αντί για έλξη. Ίσως αν βρω και εγώ τα στοιχεία που βρηκες εσυ, να το δω με άλλο μάτι. Δεν άκουσες για ένα πιτσιρικά που παίζοντας farmville χρέωσε τη κάρτα της μάνας του 1400€; Αυτό εννοούσα, βέβαια μιλάμε για πιτσιρικά θα μου πεις, οκ πάσο Λευτερη και εγω ειμαι κατα του εθισμου αυτης της τρελλας!!ειναι και αυτο ενα εργαλειο του ιντερνετ,που οπως και το ιντερνετ καθε αυτου,ειναι καλο,μονο αν ξερεις να το χρησιμοποιεις σωστα. δυστυχως σε τετοιες περιπτωσεις χανεται η μπαλα... και το κακο ειναι οτι ξεμυαλιζονται και τα παιδια,βλεποντας το ενα το αλλο και θελουν ολα να εχουν ....δεν μπορεις να φανταστεις τι εχω τραβηξει απο γκρινια απο τα παιδια μου,για αυτο τον λογο... Ο soom ήταν. Αυτός παίζει τέτοιες βλακείες ειναι μικρο παιδι και αυτος νικο:lol: χθες είχα βγει για κρασάκι, μέχρι να πάω στο μαγαζί είχα ακούσει τουλάχιστον 5 φορές παρέες των τριών η τεσσάρων ατόμων να μιλάνε για το facebook, είναι πραγματικά στενάχωρο να βλέπεις άτομα 20-25 ετών και στην έξοδο τους να μιλάνε για την ηλεκτρονική αηδία για τα πρόβατα στο farmville και ποιος πήγε που. καταντια. αρρωστεια και ξεπεσμος θα ελεγα καλυτερα Δημητρη...να μην το πω με το ονομα του καλυτερα...α#αμια....:cool: Καλησπερα, σαν παρατηρητης του thread να σχολιασω αυτο μονο. Σωστα ολα αυτα και συμφωνω, αλλα υπαρχει η λεπτη γραμμη που η επικοινωνια και το απλο browsing γινεται εθισμος στο facebook. Προς θεου, δεν μιλαω για τον καθενα αλλα για τους περισσοτερους που πλεον ειναι εθισμενοι. Επισης, ειμαι κατα της δημοσιοποιησης των προσωπικων στοιχειων και στιγμων στο facebook. Βλεπεις ατομα να εχουν 500 και 1000 φωτογραφιες και να εκθετουν ολη τους την ζωη χωρις να τους πολυ νοιαζει. Οσο για την επικοινωνια, προτιμω το msn και το κινητο. Σιγουρα ενας καφες ομως ειναι μακραν καλυτερος ;) Επισης, και ακουγεται τραγικο απο εναν 19χρονο, η γεννια μου μεγαλωσε με αλλα στανταρ και με διαφορετικους τροπους ποσο μαλλον οι μεγαλυτεροι μου. Βλεπω λοιπον τον αδερφο μου και αλλα παιδια να μεγαλωνουν μεσα σε εναν ηλεκτρονικο και ψευτικο κοσμο... Ειμαι σιγουρος οτι για να αναλυσουμε τα υπερ / κατα του facebook θα μας παρει ωρες, απειρες συζητησεις και σιγουρα δεν ειμαι αυτος που θα επιβαλει την γνωμη του σε κανενα. Καθε γνωμη δεκτη και σεβαστη, απλα αυτη ειναι η γνωμη μου και παντα φιλικα δεν τιθεται θεμα παρεξηγησης ουτε για αστειο,γνωμες καταθετουμε! εχεις απολυτο δικιο,απλα θα ηθελα να πιστευω οτι ακομη και εγω,το χρησιμοποιω οπως εγω θελω και οχι οπως θελουν οι μαζες... γενικα ξεκινησε σαν εργαλειο και κατεληξε σε μια "μαστιγα" για καποιους,που περνουν ωρες εκει μεσα,στις διαφοες εφαρμογες και παιχνιδια που τους τρωνε την ζωη... και ισως και να χαρακτηρισει καποια "εποχη" σε χρονικο οριο...αρνητικα ομως οπως φαινεται απο την χρηση που γινεται απο το μεγαλυτερο ποσοστο των χρηστων του...δλδ η "εποχη του face",οπως η εποχη της τηλεορασης οταν πρωτοκυκλοφορησε, οπως και η :worry::cry: apple εποχη :lol: κλπ παντως πιστευω,οτι ειναι μια μοδα και αυτη και θα ξεφουσκωσει καποια στιγμη...το θεμα ειναι ποσο κοσμο θα παρει μαζι του μεχρι τοτε.... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 παιρνω δυο απο αυτα και σας χαιρετω... http://gizmodo.com/5520164/this-is-apples-next-iphone συγνώμη τώρα σου αρεσει αυτο το πράγμα; χίλιες φορές το 3gs. ............Και εμένα μου αρέσει, εκτός από τα Volume Buttons. Διατηρώ τις επιφυλάξεις μου ακόμα όμως. Δεν ξέρω γιατί, αλλά ειδικά τα Volume Buttons δεν μου μοιάζουν και πολύ Apple-style. μετά το διάβασμα καμιά δεκαριά σελίδων.....ουφ!!!!!! Σας δείχνω αυτό http://troktiko.blogspot.com/2010/04/iphone_19.html έστω ότι είναι αλήθεια είστε ικανοποιημένοι?????? Εγω λεω οτι ειναι ενα απο τα πολλα προτοτυπα της Apple, που ειχε ετοιμασει σαν project για το iPhone 4. Μπορει να ηταν αυτο να βγει στην κυκλοφορια, μπορει καποιο αλλο απο τα προτοτυπα. Τωρα ομως που "καηκε", γνωμη μου ειναι οτι σιγουρα δεν θα ειναι αυτο το συγκεκριμενο ;) Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Εγω λεω οτι ειναι ενα απο τα πολλα προτοτυπα της Apple, που ειχε ετοιμασει σαν project για το iPhone 4. Μπορει να ηταν αυτο να βγει στην κυκλοφορια, μπορει καποιο αλλο απο τα προτοτυπα. Τωρα ομως που "καηκε", γνωμη μου ειναι οτι σιγουρα δεν θα ειναι αυτο το συγκεκριμενο ;) εγω δεν αποκλειω και την περιπτωση να "διερευσαν" αυτες οι φωτο μονο και μονο για να ψαρεψουν εντυπωσεις απο τον κοσμο,οι λεβεντες της apple ;) και αν ειναι οντως ενα απο τα προσχεδια τους,Κωστη,αν δεν εχει απηχηση,να δουλεψουν σε ενα αλλο ;) για ολα τα εχω ικανα τα αμερικανακια φιλε μου ... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 (edited) τι να πω γούστα είναι αυτά με το που είδα λέω κινεζάκι 100% κάνω προσευχές να μην βγει κάτι τέτοιο. Όλα τα προίοντα της apple έχουν περάσει στο aluminium unibody κατά κάποιον τρόπο αν το καλοσκευτούμαι. Αν θεωρήσω το iPad ώς ένα μεγαλύτερο iPhone (που είναι εν μέρη) τότε θα έπρεπε να συγγενεύει περισσότερο με το iPad. αυτό ΤΟ ΧΡΕΠΙ δεν κολάει πουθενά με τα apple products. Τι στρόγγυλα κουμπάκια; νομίζω έχει χαράξει είδη το δρόμο σχεδιαστικά, αν δεν ακολουθήσει αυτή τη γραμμή θα απογοητευτώ τρελά. (η εικόνες είναι του iPad) http://grab.by/3RHH http://grab.by/3RIh (πχ θεωρώ αρκετά όμορφο λιτό σχεδιαστικά το HD2 αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). προσωπική μου άποψη. Edited April 19, 2010 by Werra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 εγω δεν αποκλειω και την περιπτωση να "διερευσαν" αυτες οι φωτο μονο και μονο για να ψαρεψουν εντυπωσεις απο τον κοσμο,οι λεβεντες της apple ;) και αν ειναι οντως ενα απο τα προσχεδια τους,Κωστη,αν δεν εχει απηχηση,να δουλεψουν σε ενα αλλο ;) για ολα τα εχω ικανα τα αμερικανακια φιλε μου ... Τα άτομα έχουν το marketing ψωμοτύρι!!! :lol: Έχουν στήσει πάγκους, έχουν πουλήσει, και ακόμα δεν έχει εμφανιστεί! Διαφημιστικό τρικ είναι κι αυτό κατά τη γνώμη μου όπως και πολλά ακόμα που θα ακολουθήσουν! :) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Ο soom ήταν. Αυτός παίζει τέτοιες βλακείες :lol: :lol: Καλά το είχα υποψιαστεί εγώ... :lol: :p Ε όχι και Farmville, Countrylife!!!! Αλλά περνάει και εύκολα και ευχάριστα η ώρα με τέτοιες βλακείες η ώρα... Χαζεύεις, σπέρνεις τα λουλουδάκια σου, θερίζεις, και δώστου από την αρχή! Επεκτείνεσαι!!! :lol::lol: Αλλά όχι και €1400!!! €10-20 ναι... Παραπάνω όχι! :lol::lol: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Super προσφορά!!!! Για όλους τους ταξιδιώτες: http://www.iphonehellas.gr/forum/index.php/topic/383-app-store-deals/page__view__findpost__p__158940 Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivassilis Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Και μένα κάπως με ξένισε η τετραγωνισμένη εμφάνιση του iPhone. Πίστεψα σε ένα τέτοιο σχέδιο, όταν το είδα. Οπως και να' χει, είναι πιθανότερο να αλλάξει αισθητικά, παρά να κινηθεί πάλι στα πλαίσια του 3G/3GS... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Αν και είναι πολύ πειστικές οι τελευταίες ειδήσεις, διατηρώ μεγάλη επιφύλαξη για το λόγο ότι η apple ποτέ δεν έβγαλε φορητή συσκευή με δυνατότητα ανοίγματος καπακιού για αντικατάσταση της επαναφορτιζόμενης μπαταρίας. Έτσι λοιπόν νομίζω ότι ακόμη δεν έχουμε δει το iPhone 4.0, βέβαια και αυτό πιστώνεται στο marketing της apple, όλος ο τεχνο-κόσμος συζητάει γι αυτό το θέμα παγκόσμια τις τελευταίες ώρες! Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 γ***ω το μαρκετινγκ και τα ρεστα να ούμε. με τέτοια γίδια πως να πάμε μπροστά. Αποσπάσματα απο macrumors και vote με την leaked εικόνα το "4G" και πως τους φαίνεται. http://grab.by/3RPY http://grab.by/3RPK στραβο κουτσο να ειναι θα το πάρουν τι να λέμε τώρα. ναι έχω νευρα γιατί θα πρέπει να περιμένω με ένα 3G με αρκετά ραγισμένη την οθόνη. ναι κάνω οικονομίες :P και δεν θέλω μετριότητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Super προσφορά!!!! Για όλους τους ταξιδιώτες: http://www.iphonehellas.gr/forum/index.php/topic/383-app-store-deals/page__view__findpost__p__158940 Ευχαριστουμε πολυ Αλεξανδρε :D Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Πιστευετε οτι τελος Απριλιου δεν εχουν καταληξει στην σχεδιαση της νεας συσκευης; Παιδια για να ετοιμαστει η παραγωγη χρειαζεται χρονος και δοκιμες μηχανων καλουπιων αυτοματισμων κλπ. Ποτε νομιζετε θα τα κανουν αυτα οταν Τελος Ιουνιου θα πρεπει να εχουν ετοιμες πανω απο 2 εκατομυρια συσκευες. Απλα απο εδω και περα θα αρχισουν τις ηθελεμηνες διαροες σαν μια μορφη διαφημισης χωρις κοστος. Πλεον δεν εχουν να κρυψουν και πολλα απο τον ανταγωνισμο αφου πλησιαζει η ωρα της επισημης παρουσιασης. Καλο φαινεται αλλα και παλι το πισω μερος ειναι γυαλιστερο με οτι αυτο συνεπαγεται. Παλι θηκες για να μην γδερνεται το σηματακι και γρατζουνιεται το καπακι. Το στεφανι στα πλαινα φαινεται πραγματικο αλουμινιο. Ελπιζω να ειναι ετσι και οχι βαμενο πλαστικο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Καλησπέρα φίλοι μου!!\ Συμφωνώ με τον Κώστα (tε salat) στο ότι δεν είναι δυνατόν τέλη Απριλίου να μην έχει αποφασιστεί το σχήμα του νέου μήλου!!! Όπως επίσης δε μ πορώ να πιστέψω ότι κάποιος που έχει στην κατοχή του ένα πρωτότυπο το ξεχνάει σ ένα μπαρ στο Μεξικό!!!! δε το πιστεύω ακόμα να το δω κ με τα μάτια μου!!!!:lol::lol: Επίσης για το θέμα μαρκετινγκ δε τρέφω καμιά αμφιβολία ότι θα συντηρεί φήμες κ σενάρια μέχρι τον Ιούνιο έτσι ώστε να δούμε πάλι ουρές του στυλ ipad!!! Bαγγέλη σ έυχαριστω πολύ κ πάντα να είμαστε πρωταθλητές!!!;) Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Αυτό που είχα διαβάσει κάπου για το θέμα των νέων προϊόντων της Apple είναι, εκτός της απίστευτης μυστικοπάθειας στα εργοστάσια στην Κίνα και τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ιδίως κατά της διαρροής πληροφοριών, είναι ότι παράλληλα με την μαζική παραγωγή του πραγματικού τηλεφώνου παράγει και ένα fake, wanna-be next generation device για να διαδωθεί αυτή και να μην διαρρεύσει η πραγματική αντικαταστάτρια συσκευή, ότι και να είναι αυτή, είτε iPod είτε iPhone είτε iMac είτε MacBook. Παράγει αρκετά fake σε σχέση με το πραγματικό, αλλά πραγματικά made by Apple, διαρρέουν είτε ηθελημένα είτε άθελα φήμες, αλλά στο τέλος πάλι ασπροπρόσωποι μένουμε με το τελικό προϊόν. Οπότε, είμαι πεπεισμένος ότι θα βρεθούν άπειρα iPhone4G/iPhoneHD/iPhoneGAMAOUA πριν τις 22 Ιουνίου. Και μην ξεχνάτε πότε γίνεται ο ντόρος. Μόλις ανακοινώθηκε το OS4.0... Γιατί πλέον το μόνο που μένει να δούμε είναι το real thing OS, και όχι κάποια beta, και το νέο hardware. Παρουσιάζοντας το OS, μένει μόνο ένα. Και μπορεί εύκολα να χαθεί από το προσκήνιο. Ενώ με διάφορες φήμες και διάφορες συσκευές, φτιαχτές στο Photoshop αλλά και πραγματικές, δεν χάνεις την επαφή, ενώ η αγωνία κορυφώνεται! Υπομονή λοιπόν! :) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Καλησπέρα φίλοι μου!!\ Συμφωνώ με τον Κώστα (tε salat) στο ότι δεν είναι δυνατόν τέλη Απριλίου να μην έχει αποφασιστεί το σχήμα του νέου μήλου!!! Όπως επίσης δε μ πορώ να πιστέψω ότι κάποιος που έχει στην κατοχή του ένα πρωτότυπο το ξεχνάει σ ένα μπαρ στο Μεξικό!!!! δε το πιστεύω ακόμα να το δω κ με τα μάτια μου!!!!:lol::lol: Επίσης για το θέμα μαρκετινγκ δε τρέφω καμιά αμφιβολία ότι θα συντηρεί φήμες κ σενάρια μέχρι τον Ιούνιο έτσι ώστε να δούμε πάλι ουρές του στυλ ipad!!! Bαγγέλη σ έυχαριστω πολύ κ πάντα να είμαστε πρωταθλητές!!!;) αυτό να λέγεται.....:lol::):lol: Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Παιδια εγω δεν ξέρω αν αυτο ειναι το νεο iPhone. Αυτο που υποστηρίζω ειναι οτι εχουν καταλήξει και ειναι στην φαση της προετοιμασιας. Σαν Production manager γνωρίζω οτι οι διαδικασίες που προηγούνται μιας παραγωγής εκατομυρίων τεμαχίων χρειάζονται χρονο γιατι δεν χωράνε λαθη. Συμφωνω οτι ειναι απίθανο να υπαρχει αφαιρουμενη μπαταρία και να εχει μικρότερο μέγεθος οθόνης. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 εγω θελω αφαιρουμενη μπαταρια,αρα με βολευει ετσι οπως ειναι σε αυτο:p γινεται να αλλαξουμε οθονη ?:lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 εγω θελω αφαιρουμενη μπαταρια,αρα με βολευει ετσι οπως ειναι σε αυτο:p γινεται να αλλαξουμε οθονη ?:lol::lol: Δημήτρη φαντάσου το σενάριο πάντως μια εταιρεία να πάρει απ τον καθένα μας μέσα στην παρέα ένα στοιχείο για να φτιάξει το επόμενο μοντέλο της.... θα γίνει best seller όλων των εποχών για πλάκα!!!!:lol::lol: Την καλημέρα μου Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 (edited) εμενα παλι μου αρεσει ΟΠΩΣ ειναι.... ειναι μικρο με τρομερες διαστασεις κοσμηματακι σαν το πρωτο iPhone και εχει μαλλον διπλασια αναλυση στην οθονη... δεν χρειαζομαι μεγαλητερη οθονη απο την 3.5 και ενα ενδιαφερον αρθρο... http://www.smh.com.au/digital-life/mobiles/apple-employee-outed-as-iphone-loser-20100420-sr06.html Edited April 20, 2010 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts