Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα


pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

bye bye safari λοιπόν...

 

να πω κάτι άλλο τώρα; θα το πω.

 

είναι κάτι που περίμενε το πανελλάδιον. Η προσωπική μου άποψη δλδ, για τον λεωνίδα

 

το ξέρω ότι το περιμένατε καιρό τώρα γιαυτό να μη σας κρατάω άλλο σε αγωνία

 

Πήρα λοιπόν το hd2 του φίλου μας του Ηλία, όχι για μένα, μη λέμε και ότι θέλουμε, γιατί θα φάμε ξύλο και από τη γυναίκα στο τέλος, για ένα συνάδελφο ο οποίος αναβάθμισε από cruise, το παλιό όχι το 09. Σήμερα λοιπόν, επειδή κάτι μου ζήτησε να του φτιάξω, το πήρα και λίγο στα χέρια μου. Ωραία η οθόνη, δεν λέω, αλλά αργεί, αν μου επιτρέπει το χαρακτηρισμό ο φίλος μου ο Ζαχαράκης. Έχει και excel και διάφορα άλλα που θα ήθελα, όπως bt, αλλά δεν έχει ούτε την ευαισθησία ούτε την απόκριση του μήλου. Και αφού πλασάρονται όλα σαν iphone-killer τύπου, νομίζω ότι δεν το έχουν φτάσει ακόμα. Πήγα να ποστάρω από το λεο, αλλά μου έσπασε τα νεύρα και το παράτησα. Βεβαίως και χρειάζεται κάποιος χρόνος προσαρμογής, γιατί άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Και για το μήλο, χρειάστηκε χρόνος προσαρμογής, αλλά η οθόνη του είναι το κάτι άλλο.

 

Προσωπική και ταπεινή μου γνώμη. Θα μου πεις γιατί δεν το γράφεις όλο αυτό στο νήμα του λεο, ε, γιατί εδώ είμαστε αλλιώς.

 

Και πάλι λέω, για να προλάβω οτιδήποτε μπορώ να προλάβω, ότι για μένα και μόνο για μένα, αυτό που παρατήρησα είναι ότι αργεί χαρακτηριστικά σε σχέση με το μήλο, όσον αφορά στην πληκτρολόγηση κειμένου. Δλδ, δεν ειχα την υπομονή να ποστάρω από αυτό. Αυτά.

 

Ο συνάδελφος βέβαια είναι ενθουσιασμένος, γιατί δουλεύει σε περιβάλλον παραπλήσιο με αυτό που δούλευε πριν, μόνο πολύ πιο γρήγορα και με τεράστια οθόνη. Όποτε να ευχαριστήσω και δημόσια τον Ηλία.

 

Δεν ξέρω αν μου επιτρέπετε την προσωπική μου άποψη για το desire. Δεν το κάνω ούτε για να πάω κόντρα ούτε να το παίξω έξυπνος (εξάλλου ο καθένας θα κάνει ο,τι θέλει με τα λεφτά του).

 

Λοιπόν, για αρχή το gps. Την πρώτη φορά που το άνοιξα ήμουν στο δωμάτιο μου και έπιασε στίγμα σε λιγότερο από ένα λεπτό, χωρίς καμία υπερβολή. Το δοκίμασα και χθες στο δρόμο και έπιασε αμέσως.

Όσον αφορά στην ταχύτητα του, πιστεύω πως ο φίλος Δημήτρης (zaharakis) το αδίκησε λίγο γιατί συνέκρινε το hd2 με custom rom, με το desire φορτωμένο με sense κτλ. Όταν (και αν) γίνει rooted, οι διαφορές τους θα είναι αμελητέες, αν όχι υπέρ του desire (λόγω λειτουργικού).

Για την κάμερα δε μπορώ να εκφέρω άποψη καθώς δεν έχω δει φωτογραφία από hd2 αλλά σίγουρα είναι μακράν καλύτερη από το 3gs.

Τέλος, όσον αφορά στην οθόνη, έπαθα σοκ μόλις το άνοιξα πρώτη φορά και το έβαλα δίπλα στο 3gs. Δε μου έκανε καρδιά να ξανακοιτάξω το iphone.

To μόνο αρνητικό είναι η μπαταρία του αλλά του δίνω λίγο περιθώριο ακόμη, γιατί το έχω φορτίσει μόνο 2 φορές και δεν έχει "στρώσει" ακόμη.

 

Προς Θεού, μη θεωρηθεί ότι πάω να το παίξω έξυπνος σε κάποιον και ιδιαίτερα στον Δημήτρη.Με είχε βοηθήσει άπειρες φορές όσο είχα το hd και του είμαι ακόμα ευγνώμων. Απλά κατέθεσα την άποψή μου για μια πάρα πολύ καλή συσκευή.

 

παιδια εδω μεσα καταθετουμε την γνωμη μας χωρις κανεναν ενδοιασμο,το εχουμε ξαναπει και εκει στηριζεται αυτο το thread :)

επισης καθε γνωμη ειναι σεβαστη,αρκει παντα ο γραφων να σεβεται την παρεα και οσους συμμετεχουν στο thread.

 

για ποιο λογο να αμφισβητησω ειτε τον Λευτερη ειτε τον φιλο Thakisn (βαλε αν θελεις το ονομα σου στην υπογραφη σου,συγγνωμη που δεν το θυμαμαι..)?

 

ο δε Λευτερης ειδε ενα λεο που δεν ειχε καν τις απαραιτητες ρυθμισεις στον οπερα για να γινει πιο ευκολο το Browsing,συν οτι δεν εχει καμια σχεση ενα μαμα λεο με ενα καλα στημενο(αν δεν το δειτε δεν το καταλαβαινετε οσοι δεν εχετε καποια εμπειρια απο αυτην την τοσο,παρεξηγημενη,συσκευη...) λεο απο τα χερια ενος εμπειρου χρστη ;)

 

οσο για το desire,φυσικα και δεν μπορει να συγκριθει με ενα στημενο λεο σε οεμ κατασταση!!αλλαζει και αυτο πολυ αν γινει rooted και με τις καταλληλες εφαρμογες/ρυθμισεις!

αλλα αν θυμασαι,τονισα πολυ την τεραστια διαφορα της οθονης(τοση μου φαινεται σε καθε μικροτερο κινητο,διπλα στο λεο) του .οπως και την ελλειπη standalone δυνατοτητα του,που τοσο πολυ με ενδιαφερει προσωπικα :)

 

φυσικα ενα rooted android device σαν το desire,με τετοιο hardware,σιγουρα δεν μπορει να εχει καμια σχεση με το μηλο!!απο που να πιασεις και που να τελειωσεις...

ακομη και η ποιοτητα κατασκευης του desire (που ειναι κοντα στο μετριο σε σχεση με του λεο) ειναι πολυ καλυτερη απο του 3GS μου!!!

απλα λογω καμερας,android,μικροτερης οθονης,αδυνατει (για εμενα παντα) να γινει ο αντικαταστατης του λεο μου...μονο γελιο μου φερνει αυτη η πιθανοτητα...

 

ενα Evo,ισως,αλλα και αυτο μονο εαν τα android εχουν φτασει σε καλυτερο επιπεδο,απο αποψης υποστηριξης σε εφαρμογες(οχι οτι δεν υπαρχουν,ηδη ειναι αρκετες σοβαρες εφαρμογες μεσα στο my market) αλλα και επειδη μπορει να εχω παλι το γνωστο συνδρομο:happy:,αλλαγης συσκευης,μονο που αυτην την φορα δεν θα συντρεχει ΚΑΝΕΝΑΣ σοβαρος λογος για να πραξω κατι τετοιο:lol:

 

το μονο που περιμενω αυτο το διαστημα,αφου ειδα και το desire απο κοντα,ειναι το νεο μηλο...αλλα παλι το τονιζω,χωρις να εχω καμια αναγκη να αντικαταστησω το λεο μου!!ετσι μονο και μονο για την μλκια που μας δερνει με αυτα τα μπλιμπλικια :)

 

την καλησπερα μου και φιλικα παντα (μονο σε οσους το αξιζουν πλεον) :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

  • ktsak

    1057

  • CarpeNoctum

    1174

  • zaharakis

    1501

  • soom

    1462

Δημήτρη, τι είδους χρήση κάνεις στο Λεο?

Δηλαδή τι εφαρμογές χρησιμοποιείς?

Δεν αμφισβητώ βέβαια ότι τα wm έχουνε απείρως περισσότερες εφαρμογές σε σχέση με τα android και πολύ μεγαλύτερη υποστήριξη, αλλά το θέμα είναι κυρίως τι χρειάζεται ο καθένας μας και σε τι πράγμα πιστεύεις ότι θα σε αφήσει ακάλυπτο το android?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Link to comment
Share on other sites

Θυμαστε που σας το ελεγα για τον μινι οπερα οτι παει σφερα;

Καποιοι (οχι εδω) ελεγαν εν οψη της αρνησης απο τον θείο Steve και για να τον καλυψουν, καλα κανει, ο μινι οπερα δεν εξασφαλιζει το απορητο των σελιδων που επισκεπτομαστε κλπ.

Τωρα ολοι θα τον χρησιμοποιουν, αφου ξοδευει τα μισα data σε σχεση με τον σαφαρι και τον οπερα 9.7

................

 

Οντως ο mini Opera παει πιο γρηγορα απο τον Safari, αλλα μην ειμαστε και υπερβολικοι, οχι και "σφαιρα". :wacko:

Σημειο Νο 2 : Εμενα προσωπικα, ισως και λογω χρησης στο iMac μου αρεσει περισσοτερο το περιβαλλον λειτουργιας του Safari απο αυτο του mini Opera. Ισως να φταινε τα χρωματα (βλεπε κοκκινο, που μου θυμιζει ιχθυοειδη, λεγε με "γαυρο" :p, ας πουμε δεν θα με χαλάγε καθολου να ηταν σε αποχρωσεις ασπρου-μαυρου :lol:), αλλα εν πασει περιπτωσει βρε παιδια για να σοβαρευτουμε κιολας εχω συνηθισει πλεον το Safari, οποτε ο mini Opera με παραξενεψε. Ισως με τον καιρο να τον συνηθισω και αυτον και να μην βλεπω τιποτε αλλο. Αλλα προς το παρον ψηφιζω "δαγκωτο" Safari

 

...............

φυσικα ενα rooted android device σαν το desire,με τετοιο hardware,σιγουρα δεν μπορει να εχει καμια σχεση με το μηλο!!απο που να πιασεις και που να τελειωσεις...

ακομη και η ποιοτητα κατασκευης του desire (που ειναι κοντα στο μετριο σε σχεση με του λεο) ειναι πολυ καλυτερη απο του 3GS μου!!!...................

 

Μητσο, παλι υπερβολικος εισαι, κοψε κατι ;)

Edited by ktsak

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Link to comment
Share on other sites

Λευτερη δεν σε μαλωνει κανεις.:lol:

Το Λεο, αν το μηλο ειναι στο 100% στο θεμα touch, βρισκεται στο 85% και ισως πιο κοντα με την τελευταια εκδοση των windows 6.5.3 τα οποια φτιαχτηκαν για συσκευες σαν το HD2 ωστε να βελτιωσουν την finger friendly αισθηση.

 

Σου εχω ενα μικρο βιντεακι για να δεις πως γραφω εγω που δεν ειμαι και σουπερ γρηγορος.

http://www.youtube.com/watch?v=Zi4wS5cQkUU

 

@@thakisn

Θαναση η διαφορα δεν βρισκεται στο gps αφου χρησιμοποιουν το ιδιο τσιπακι.

Βρισκεται στα προγραμματα πλοηγησης που τοσο στο iphone οσο και στο android δεν εχουν φτασει ακομα στο επιπεδο που πρεπει.

 

@@@DDR2

Αν δειτε τα στατιστικα που παρουσιαζονται σημερα σε αρθρο του myphone, στην ευρωπη ο κοσμος συνεχιζει να αγοραζει windows mobiles.

Γιατι απλα τοσα χρονια εχουν βρει τις εφαρμογες που χρειαζεται καθενας για την δουλεια του.

Για παραδειγμα δεν υπαρχει ακομα η γνωστη εφαρμογη για γιατρους που στα WM κανει θραυση τα τελευταια χρονια.

Εγω προσωπικα δεν προσπαθω να πεισω κανενα οτι ειναι καλυτερο το Λεο και δεν με νοιαζει.

Αυτο που κανω ειναι να αποδεικνυω οτι μπορει καποιος να κανει εξ ισου καλα την δουλεια του μ αυτο και οτι μεχρι στιγμης ειναι κορυφαιο σε ποιοτητα κατασκευης και hardware.

 

@@@Πτεραρχος

 

Κωστη το μινι οπερα κι εγω τον χρησιμοποιω μονο οταν ειμαι με 3g gprs για λογους οικονομιας η καμια φορα οταν θελω να δω κατι στα γρηγορα και να κλησω.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,
Link to comment
Share on other sites

νεα ΜΒΡ με i5 i7 και αναλυση καλητερη επι πληρωμη στα 15αρια...

 

οποιος περιμενε καλα εκανε....

 

καλες αγορες....

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Link to comment
Share on other sites

Δημήτρη, τι είδους χρήση κάνεις στο Λεο?

Δηλαδή τι εφαρμογές χρησιμοποιείς?

Δεν αμφισβητώ βέβαια ότι τα wm έχουνε απείρως περισσότερες εφαρμογές σε σχέση με τα androidκαι πολύ μεγαλύτερη υποστήριξη, αλλά το θέμα είναι κυρίως τι χρειάζεται ο καθένας μας και σε τι πράγμα πιστεύεις ότι θα σε αφήσει ακάλυπτο το android?

 

Γιαννη,απο τις συσκευες μου

εχω το βιτσιο,να απαιτω τα παντα να λειτουργουν σταθερα και απροβληματιστα και ολα να ανοιγουν ακαριαια και χωρις κανεναν δισταγμο!

φυσικα αυτο δεν ειναι κατι που δεν μπορουν να μου τα δωσουν και τα ανδροειδη,η το μηλο!ισα ισα που το λειτουργικο των android ειναι πολυ πιο "ελαφρυ" απο τα παμπαλαια και σκουριασμενα windows..αλλα και πολυ πιο παραμετροποιησιμο απο καθε μη,η ακομη και με jb, iphone.

να ειναι οσο το δυνατον πιο ανεξαρτητο απο καθε σχεση με υπολογιστη..οσο λιγοτερες διεργασιες πρεπει να γινονται μεσω υπολογιστη,τοσο πιο ιδανικο για εμενα.

το λεο ειναι τελειως απεξαρτητοποιημενο απο καθε pc(μια φορα να κανεις μονο hspl και τερμα μετα.)παλιοτερα ακομη και αυτο το καναμε απο την καρτα...οποτε αχρηστος τελειως ο υπολογιστης...

τα android λογω sd και γιατι οχι,rooted(αλλα οχι απαραιτητα ετσι)παλευεται καπως, αλλα οχι σαν το λεο..

αλλα μπορεις να κανεις πολλα πραγματα που δεν μπορεις με ενα μη σπασμενο μηλο,που ειναι το πιο εξαρτημενο τηλεφωνο,που εχει κατασκευαστει ποτε,με τον υπολογιστη....

καθε απομακρυνση ενος κλειδωμενου (αλλα και οχι μονο) iphone απο υπολογιστη,ειναι ισον με θανατο....και εδω δεν δεχομαι κουβεντα οπωροπωλες φιλοι μου:lol:

μια φορα να κολησει(σιγουρα δεν συμβαινει συχνα,εστω σπανια,ειδικα στα χερια ενος εμπειρου χρηστη) χωρις υπολογιστη κοντα,ειναι ενα ομορφο τουβλο που δεν κανει ουτε για χτι-(φτυ...)σιμο:p

θελω οθονη σαν του λεο..μετα απο αυτες τις διαστασεις,δεν γυρνας πισω σε μικροτερη οθονη(για αυτο και αφησα ενα παραθυρο στο EVO)

θελω καμερα σαν του λεο τουλαχιστον!

θελω ποιοτητα κατασκευης ισοβαθμη με του λεο (μια κατηγορια μονο του αυτο το διαστημα)

θελω αφαιρουμενη μπαταρια,οχι για να βαζω βγαζω για θεμα αυτονομιας αλλα για την μια και την μοναδικη φορα που (ανθρωποι ειμαστε) καποιος μου χυσει ενα ποτο/νερο/κοκα κολα/ουζο/κρασι πανω στο τηλεφωνο μου!!!να προλαβω να βγαλω την μπαταρια και να δεκαπλασιασω τις ελπιδες να το σωσω και να μην γινει σταχτη....

θελω δυνατο hardware gps σαν του λεο

θελω να ανοιγω οτι συνημενο μου ερχεται,αλλα και να ανεβαζω/στελνω/αποθηκευω οποτε και οπου εγω γουσταρω!

θελω,ΝΑΙ,θελω και να στελνω δεχομαι αρχεια με bl

θελω ραδιοφωνο

θελω να δουλευω τα office ετσι απλα,με ενα κλικ,ανοιγοντας τα...

θελω να κανω ********* τα αρχεια μου και να τα ξαναφτιαχνω μεσα στην καρτα μου γιατι ετσι γουσταρω.

θελω να αλλαζω ρομ/ραδιος/registry γιατι ετσι εχω την επιλογη να αναβαθμιζω οποτε εγω γουσταρω, οπου και αν ειμαι,οσο μακρια και αν ειναι το πιο κοντινο pc...

θελω να κανω το τηλεφωνο απο τελειο εως πολυ ρημαδι και με ενα κλικ να επαναφερω το backup μου και να ειναι ολα μελι γαλα,ετσι απλα,οπου και οποτε εγω γουσταρω!!!χωρις καμια αναγκη να εχω pc διπλα μου...

θελω να καταγραφω κλησεις(ετσι γουσταρω )

θελω να μην πληρωνω καθε εφαρμογη για να μπορεσω να κανω κατι, που ολα τα κινητα τα εχουν δεδομενα,

θελω την αμεριστη και ΔΩΡΕΑΝ υποστηριξη των XDA .

θελω να συνεχισω να ειμαι αυτος που ειμαι χωρις να δινω αναφορα σε κανεναν(οχι οτι επειδη γινεται τωρα, θελω να αποδειξω κατι,να σας τα ψαλω ηθελα και απλα ετυχε να εχω χρονο:lol:)

 

θελω να σταματησουν να προσπαθουν να μου λενε τι ειναι καλο και τι δεν ειναι για μενα...

θελω...θελω ...θελω....θελω....δεν τελειωνουν ποτε....βαρεθηκα να γραφω,παω να κανω καφε...

 

 

 

και οσο και να χτυπιοσαστε,καμια συσκευη μεχρι τωρα δεν με εχει καλυψει περισσοτερο απο το λεο :!:

οταν βρεθει ο αντικαταστατης του,να ειμαστε καλα,το ιδιο χειμαρος θα ειμαι παντα,ασχετα την συσκευη,την εταιρεια που την βγαζει,η το λογισμικο που θα φοραει!!

 

καλο και αγιο το μηλο,ομορφα και λειτουργικα τα ανδροειδη,αλλα πολυ λιγα για να σταθουν διπλα στο λεο ΜΟΥ,οπως εγω το εχω στημενο και οπως εγω ξερω να το δουλευω (για μενα,μην ξεχνιοσαστε και εχουμε παλι τα ιδια)

 

..........και τελος :happy:

 

 

 

Μητσο, παλι υπερβολικος εισαι, κοψε κατι

 

τωρα πως σου φανηκα?:p

Edited by zaharakis

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Link to comment
Share on other sites

@@@DDR2

Αν δειτε τα στατιστικα που παρουσιαζονται σημερα σε αρθρο του myphone, στην ευρωπη ο κοσμος συνεχιζει να αγοραζει windows mobiles.

Γιατι απλα τοσα χρονια εχουν βρει τις εφαρμογες που χρειαζεται καθενας για την δουλεια του.

Για παραδειγμα δεν υπαρχει ακομα η γνωστη εφαρμογη για γιατρους που στα WM κανει θραυση τα τελευταια χρονια.

Εγω προσωπικα δεν προσπαθω να πεισω κανενα οτι ειναι καλυτερο το Λεο και δεν με νοιαζει.

Αυτο που κανω ειναι να αποδεικνυω οτι μπορει καποιος να κανει εξ ισου καλα την δουλεια του μ αυτο και οτι μεχρι στιγμης ειναι κορυφαιο σε ποιοτητα κατασκευης και hardware.

 

Κωστή, τα είδα τα στατιστικά. Σε εμένα δεν έκαναν εντύπωση.

Πέραν αυτού όμως, σε γενικές γραμμές ένας σχετικά έμπειρος χρήστης wm δεν θα βρεί δυσκολίες στο android, ειδικά λόγω του market , όπου σε μηδέν χρόνο θα βρεί όλα τα προγράμματα που ψάχνει. (δεδομένου ότι ξέρει τι ψάχνει και τι ζητάει).

Σε λιγότερο από 24 ώρες είχα στήσει το milestone και ήταν 100% μάχιμο.

Τώρα, ειδικότερες εφαρμογές (πχ σαν αυτή που αναφέρεις ,ιατρική δηλαδή) ναι, είναι ένας λόγος να μείνει κάποιος στο λειτουργικό που του τα προσφέρει. Γι αυτό ρωτάω το Δημήτρη. Πχ, στο θέμα gps , ναι, υπάρχει έλλειψη προς το παρόν κάποιας δωρέαν αξιόλογης εφαρμογής.

 

ΥΓ το Λεο είναι κορυφαίο, δεν υπάρχει λόγος ούτε να πείσεις κάποιον, ούτε να το αλλάξεις (ούτε να πάρεις το ipad κατά τη γνώμη μου):)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Link to comment
Share on other sites

Δημητρη ρεαλιστης εισαι...

 

εχεις απολυτο δικιο.

 

πχ εγω που θελω απλα ενα Αιποντ με τηλεφωνο που να κανει sync με Μακ μου κανει ΜΟΝΟ το μηλο...

 

ο καθενας....

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Link to comment
Share on other sites

Δημητρη ρεαλιστης εισαι...

 

εχεις απολυτο δικιο.

 

πχ εγω που θελω απλα ενα Αιποντ με τηλεφωνο που να κανει sync με Μακ μου κανει ΜΟΝΟ το μηλο...

 

ο καθενας....

 

Δημητρη ειδες τα νεα μακ;

 

τελικα ιδια και απαραλαχτα εκτος απο τον επεξεργαστη.

Link to comment
Share on other sites

νεα ΜΒΡ με i5 i7 και αναλυση καλητερη επι πληρωμη στα 15αρια...

 

οποιος περιμενε καλα εκανε....

 

καλες αγορες....

 

Δημητρη ειδες τα νεα μακ;

 

τελικα ιδια και απαραλαχτα εκτος απο τον επεξεργαστη.

 

κι εκει που ελεγα να παρω το 13αρι... με βλέπω για το 15" το i7 με τα 8 γκιγκα και την καλη οθόνη!

Φιλικά Γιώργος
Link to comment
Share on other sites

Zαχαράκη γι' αυτό μ' αρέσεις ρε φίλε.......σωστός σε ότι έγραψες!!!!

από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC]

msn:giankovits@hotmail.com

Link to comment
Share on other sites

Zαχαράκη γι' αυτό μ' αρέσεις ρε φίλε.......σωστός σε ότι έγραψες!!!!

 

ναι αλλα δεν τσαντιστηκε ακομη κανενας Βαγγελη :lol::lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Link to comment
Share on other sites

Κωστή, τα είδα τα στατιστικά. Σε εμένα δεν έκαναν εντύπωση.

Πέραν αυτού όμως, σε γενικές γραμμές ένας σχετικά έμπειρος χρήστης wm δεν θα βρεί δυσκολίες στο android, ειδικά λόγω του market , όπου σε μηδέν χρόνο θα βρεί όλα τα προγράμματα που ψάχνει. (δεδομένου ότι ξέρει τι ψάχνει και τι ζητάει).

Σε λιγότερο από 24 ώρες είχα στήσει το milestone και ήταν 100% μάχιμο.

Τώρα, ειδικότερες εφαρμογές (πχ σαν αυτή που αναφέρεις ,ιατρική δηλαδή) ναι, είναι ένας λόγος να μείνει κάποιος στο λειτουργικό που του τα προσφέρει. Γι αυτό ρωτάω το Δημήτρη. Πχ, στο θέμα gps , ναι, υπάρχει έλλειψη προς το παρόν κάποιας δωρέαν αξιόλογης εφαρμογής.

 

ΥΓ το Λεο είναι κορυφαίο, δεν υπάρχει λόγος ούτε να πείσεις κάποιον, ούτε να το αλλάξεις (ούτε να πάρεις το ipad κατά τη γνώμη μου):)

Γιαννη σιγουρα ολοι μας θα περάσουμε απο τα Android.

Αν θυμάσαι πριν κανα μηνα ψαχνομουνα σοβαρα.

Τα εβαλα ομως κατω και είδα οτι δεν ειναι η κατάλληλη στιγμη για μενα.

Πρωτα απ ολα θα πηγαινα σε μια συσκευή με υποδεέστερο hardware.

Δεύτερον θα δυσκολευόμουν σε καποια πραγματακια που κανω για την δουλειά μου πολυ ευκολα και γρήγορα.

Δεν θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω το gps

γιατι θα επρεπε να αγοράσω μια εκδοση για ελλαδα και μια για Αιγυπτο.αν υπαρχει.

 

Τον επομενο Οκτώβρη θα αποφασίσω που θα παω.

Το iPad ξέρω οτι δεν το χρειάζομαι ουσιαστικά.

Απλα εχω γινει γκατζετακιας λογο βαρεμαρας εδω στην Αίγυπτο και θελω συνεχως να ασχολούμαι με κατι.

 

Τελος για μενα καθε τι εχει τα υπερ και τα κατα του.

Συνηθίζω να λαμβάνω υπ οψη μου το hardware σε καθε συσκευή.

 

Ξέρω οτι δεν θα δυσκολευτω να στησω ενα android.

Εδω το πρωτο μου μήλο το εκανα JB την πρωτη ωρα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,
Link to comment
Share on other sites

ναι αλλα δεν τσαντιστηκε ακομη κανενας Βαγγελη :lol::lol:

 

Αν δεν πιούμε καφέ το Σάββατο θα τσατιστώ εγώ!!!:wacko::wacko::blink::blink:

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos

dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν πιούμε καφέ το Σάββατο θα τσατιστώ εγώ!!!:wacko::wacko::blink::blink:

 

αν ολα πανε καλα και βοηθησει ο καιρος,θα τα πουμε σιγουρα :D

 

μαλλον δεν δουλευω :w00t::dance::yahoo:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Link to comment
Share on other sites

Μόνο εγώ βλέπω ότι ο opera mini στην υλοποίηση για το iPhone είναι μια πατάτα και μισή;

 

Ούτε δραματικές διάφορες στην ταχύτητα βλέπω (in.gr 14 δευτερόλεπτα και με safari και με opera στο ίδιο σημείο δικτύου 3g), η χρηστικοτητα είναι αρκετά περιορισμένη (μόνο δυο επίπεδα ζούμ) και πως στο καλό στέλνουμε ένα σύνδεσμο με mail σε κάποιον;

 

Φαίνεται ότι την τέχνη του marketing δεν την κατέχει καλά μόνο η apple!

 

Υπάρχει και κανένας άλλος συνάδελφος ή εγώ είμαι περίεργος;

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς από το αεροδρόμιο του Μοναχου :)

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Link to comment
Share on other sites

 

Αν δεν πιούμε καφέ το Σάββατο θα τσατιστώ εγώ!!!:wacko::wacko::blink::blink:

 

 

Αφού τα κανονισαμε!

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Link to comment
Share on other sites

Μόνο εγώ βλέπω ότι ο opera mini στην υλοποίηση για το iPhone είναι μια πατάτα και μισή;

 

Ούτε δραματικές διάφορες στην ταχύτητα βλέπω (in.gr 14 δευτερόλεπτα και με safari και με opera στο ίδιο σημείο δικτύου 3g), η χρηστικοτητα είναι αρκετά περιορισμένη (μόνο δυο επίπεδα ζούμ) και πως στο καλό στέλνουμε ένα σύνδεσμο με mail σε κάποιον;

 

Φαίνεται ότι την τέχνη του marketing δεν την κατέχει καλά μόνο η apple!

 

Υπάρχει και κανένας άλλος συνάδελφος ή εγώ είμαι περίεργος;

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς από το αεροδρόμιο του Μοναχου :)

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

 

Καλά στο Κίεβο δε θα πήγαινες???

Όσο για τον οπερα για μένα: σε ταχύτητα, αίσθηση κ οικονομία δεδομένων όπως πολύ σωστά τόνισε ο Κώστας te salat)υπερτερεί του σαφάρι.

 

Όμως το ότι έχει μόνο 2 επίπεδα ζουμ, όπως επίσης κ η αίσθηση στο μάτι ισοσκελίζουν την διαφορά υπερ του σαφάρι κ έτσι καταλήγω ότι θα χρησιμοποιώ κ τα 2!!!!:up::dance:

Edited by abaloss

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos

dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

 

Καλά στο Κίεβο δε θα πήγαινες???

Όσο για τον οπερα για μένα: σε ταχύτητα, αίσθηση κ οικονομία δεδομένων όπως πολύ σωστά τόνισε ο Κώστας te salat)υπερτερεί του σαφάρι.

 

Όμως το ότι έχει μόνο 2 επίπεδα ζουμ, όπως επίσης κ η αίσυηση στο μάτι ισοσκελίζουν την διαφορά υπερ του σαφάρι κ έτσι καταλήγω ότι θα χρησιμοποιώ κ τα 2!!!!:up::dance:

 

Είμαι transit! Δεν έχει τακτικές πτήσεις από Αθηνα για απευθείας.

 

Περί του φαντασματος της όπερας τα λέμε το Σαββατο :)

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Link to comment
Share on other sites

νεα ΜΒΡ με i5 i7 και αναλυση καλητερη επι πληρωμη στα 15αρια...

 

οποιος περιμενε καλα εκανε....

 

καλες αγορες....

 

. Αλλα προς το παρον ψηφιζω "δαγκωτο" Safari

Μαζί σου Πτέραρχε!

κι εκει που ελεγα να παρω το 13αρι... με βλέπω για το 15" το i7 με τα 8 γκιγκα και την καλη οθόνη!

Γιώργο, το 15" δεν έχει διαφορά στην οθόνη. Η ίδια 15" με το υπάρχον και με τα υπόλοιπα μοντέλα είναι..

Μόνο εγώ βλέπω ότι ο opera mini στην υλοποίηση για το iPhone είναι μια πατάτα και μισή;

 

Ούτε δραματικές διάφορες στην ταχύτητα βλέπω (in.gr 14 δευτερόλεπτα και με safari και με opera στο ίδιο σημείο δικτύου 3g), η χρηστικοτητα είναι αρκετά περιορισμένη (μόνο δυο επίπεδα ζούμ) και πως στο καλό στέλνουμε ένα σύνδεσμο με mail σε κάποιον;

 

Φαίνεται ότι την τέχνη του marketing δεν την κατέχει καλά μόνο η apple!

 

Υπάρχει και κανένας άλλος συνάδελφος ή εγώ είμαι περίεργος;

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς από το αεροδρόμιο του Μοναχου :)

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

 

Χαιρετισμούς στο Μόναχο/Κίεβο!

 

Κώστα μαζί σου! Δεν μου άρεσε καθόλου ο Opera. Μου φάνηκε αργός, δεν μου άρεσε που άνοιξα την κεντρική σελίδα του myPhone και δεν έβλεπα τίποτα, και μου φάνηκε και πιο αργός. Θα κάνω test από 3G δίκτυο και θα αναφέρω αποτελέσματα. Στο ίδιο σημείο, την ίδια σελίδα. Αλλά μου φαίνεται αργός...

 

 

 

 

Κατά τα άλλα, έτσι απλά βγήκαν τα νέα MacBook Pro; Χωρίς λίγο τζερτζελέ; Λίγο βαβούρα βρε αδερφέ!!!

Αλλά μαζί με τον Χριστόφορο και εγώ. Δεν βλέπω τόσες πολλές διαφορές που περίμενα... :(

 

 

ΥΓ. Τώρα είδα ότι υπάρχει optional άλλη οθόνη... :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

....

Γιώργο, το 15" δεν έχει διαφορά στην οθόνη. Η ίδια 15" με το υπάρχον και με τα υπόλοιπα μοντέλα είναι..

 

......

 

ΥΓ. Τώρα είδα ότι υπάρχει optional άλλη οθόνη... :rolleyes:

 

Ακριβώς... με πρόλαβες!!! :p:p:p

 

Όσο τα βλέπω... από τη μία τα θέλω όλα, από την άλλη χτυπάς απίστευτο μηχάνημα με τα μισά χρήματα και win7 :)

Φιλικά Γιώργος
Link to comment
Share on other sites

Αρκετά καλό το opera αλλά δεν μπορώ να το πω και πολύ γρήγορο, από εκεί που είχα ακούσει ότι δεν θα βγει,τελικά βγήκε.

 

Τι γνώμη εχετε για τον iMac ? σκέφτομαι το καλοκαίρι να προβω σε αγορά αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να δωσο τόσα χρήματα.

My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )
Link to comment
Share on other sites

Ακριβώς... με πρόλαβες!!! :p:p:p

 

Όσο τα βλέπω... από τη μία τα θέλω όλα, από την άλλη χτυπάς απίστευτο μηχάνημα με τα μισά χρήματα και win7 :)

 

αν ειχαν βαλει και αλλα πραγματα ισως να το σκεφτομουνα..

 

προς το παρων εχω στην κατοχη μου ενα απο τα κορυφαια (αν οχι το κορυφαιο) λαπτοπς που υπαρχουν αυτην την στιγμη. πραγματικα ΘΗΡΙΟ!

ΤΙΜΗ; 1500 ΕΥΡΩ!!!

 

http://www.sony.co.uk/product/vn-f-series/vpcf11z1e-bi

 

ισως το μονο λαπτοπ που δεν με εκανε να λησμονυσω ακομα την ανταποκριση και την ταχυτητα των μακ!

 

για να βαλω 8gb, ssd, ι7, σε 17αρι μακ ποσα πρεπει να δωσω; :X:ninja:

 

Μαζί σου Πτέραρχε!

 

Γιώργο, το 15" δεν έχει διαφορά στην οθόνη. Η ίδια 15" με το υπάρχον και με τα υπόλοιπα μοντέλα είναι..

 

Κατά τα άλλα, έτσι απλά βγήκαν τα νέα MacBook Pro; Χωρίς λίγο τζερτζελέ; Λίγο βαβούρα βρε αδερφέ!!!

Αλλά μαζί με τον Χριστόφορο και εγώ. Δεν βλέπω τόσες πολλές διαφορές που περίμενα... :(

ΥΓ. Τώρα είδα ότι υπάρχει optional άλλη οθόνη... :rolleyes:

 

ακριβως ρε φιλε. δεν εκανα και τζερτζελε καθως δεν υπαρχει και τιποτα το νεο. απλα εχουν αλλαξει τον επεξεργαστη! εμενα παντος δεν με συγκινει....

Edited by nervous
Τα έχουμε πει πολλές φορές ,μάθε να χρησιμοποιείς την ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ !!!!
Link to comment
Share on other sites

παιδια εδω μεσα καταθετουμε την γνωμη μας χωρις κανεναν ενδοιασμο,το εχουμε ξαναπει και εκει στηριζεται αυτο το thread

επισης καθε γνωμη ειναι σεβαστη,αρκει παντα ο γραφων να σεβεται την παρεα και οσους συμμετεχουν στο thread.

 

για ποιο λογο να αμφισβητησω ειτε τον Λευτερη ειτε τον φιλο Thakisn (βαλε αν θελεις το ονομα σου στην υπογραφη σου,συγγνωμη που δεν το θυμαμαι..)?

 

ο δε Λευτερης ειδε ενα λεο που δεν ειχε καν τις απαραιτητες ρυθμισεις στον οπερα για να γινει πιο ευκολο το Browsing,συν οτι δεν εχει καμια σχεση ενα μαμα λεο με ενα καλα στημενο(αν δεν το δειτε δεν το καταλαβαινετε οσοι δεν εχετε καποια εμπειρια απο αυτην την τοσο,παρεξηγημενη,συσκευη...) λεο απο τα χερια ενος εμπειρου χρστη ;)...

 

...την καλησπερα μου και φιλικα παντα (μονο σε οσους το αξιζουν πλεον) :)

 

το ήξερα ότι θα ερχόταν χειμαρος απο πλευράς ζαχαράκη, γιαυτο είπα να σε τσιγκλισω λιγο:lol:

 

ποιος ειμαι εγω ρε Μήτσο για να πω αν το ενα ή το άλλο ειαι καλυτερο;

 

ούτε power user ούτε highend ή όπως αλλιώς θέλεις user είμαι, και μια ώρα που το κράτησα στα χέρια μου, είναι δυνατόν να έχω μια πλήρη άποψη; όχι βέβαια;)

 

Άλλωστε θυμάσαι και εσύ όταν το είχες πρωτοπιάσει στα χέρια σου τι εντύπωση σου είχε δώσει; Μετά που άρχισε και το "μαγείρεμα" με ρομ είδες το άλλο πρόσωπο του λεωνίδα.:)

 

Με αρκετή δόση χιούμορ λοιπόν, και χωρίς να θέλω να το παίξω πονηρός.

 

εδώ όμως (μονο σε οσους το αξιζουν πλεον) με ποιόν τα έχεις πάρει;:confused:

 

 

Λευτερη δεν σε μαλωνει κανεις.:lol:

Το Λεο, αν το μηλο ειναι στο 100% στο θεμα touch, βρισκεται στο 85% και ισως πιο κοντα με την τελευταια εκδοση των windows 6.5.3 τα οποια φτιαχτηκαν για συσκευες σαν το HD2 ωστε να βελτιωσουν την finger friendly αισθηση.

 

Σου εχω ενα μικρο βιντεακι για να δεις πως γραφω εγω που δεν ειμαι και σουπερ γρηγορος.

http://www.youtube.com/watch?v=Zi4wS5cQkUU

...

 

μόνο και μόνο που έκατσες και έφτιαξες βιντεάκι για να μου δείξεις το πως γίνεται να πληκρολογείς γρήγρα στο λέο, τι να πω...:respect:

 

και βέβαι τώρα δεν ποστάρω από το μηλο, τόσο περίπλοκα πράγματα δεν έχω μάθει να κάνω, ακόμα.(πολλαπλή παράθεση, bold λπ)

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Link to comment
Share on other sites

Στο λιγο χρονο που δοκιμασα τον Opera,μου φανηκε και μενα πιο σβελτος στο φορτωμα των σελιδων.Την επιπλεον λειτουργικοτητα του σε συγκριση με το Safari δεν την εξερευνησα ακομη,αλλα με μια πρωτη ματια δε μου λειπει κατι.

 

Τωρα για το αν θα αντικαταστησει το Safari-well if it ain't broke...

 

Ετσι οπως τον εχω στησει το Safari μ'εξυπηρετει και ειλικρινα,ποτε δεν ενιωσα οτι χρειαστηκα περισσοτερη ταχυτητα με το Safari.Και γενικα δε μιλαμε για μεγαλες διαφορες στη συνολικη αποδοση οπως π.χ στην περιπτωση IE-Firefox.Οποτε θα τον δοκιμασω λιγο ακομα και βλεπουμε.

 

@Te_salat

 

κατα την χρηση του HD2 ως access point να εχεις υποψιν σου και το αντιστοιχο battery drain.

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.
Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...