Werra Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 ipad to change iphone strategy? http://www.iphonehellas.gr/15016/ipad-to-change-iphone-strategy/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+iphonehellas+%28iPhone+Hellas%29 δεν ειμαστε καλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 ipad to change iphone strategy? http://www.iphonehellas.gr/15016/ipad-to-change-iphone-strategy/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+iphonehellas+%28iPhone+Hellas%29 δεν ειμαστε καλα.. Όπως λέει και η παροιμία, "ότι του φανεί του Λωλοστεφανή", ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του, μην ανησυχείς Δημήτρη. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 Ευχαριστώ τον Matt Derbyshire για το δώρο γενεθλίων! :lol: Το παραπάνω βίντεο είναι ό,τι να ναι. Απλά και μόνο το γεγονός ότι έχει επιβεβαιωθεί ότι δεν θα υπάρχει tethering μεταξύ iphone και ipad λέει πολλά. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnn1e Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 Έχει τα εξής: Achaia News, Acheloos TV, Alter, Ant1, Ellada tv, Ert World, Kontilies TV, Mad tv, Mega, Omega, Plus Channel, Rik Sat, Sport tv, Star channel, Thraki net. Αυτά υπάρχουν στη λίστα. Δεν ειχα προλαβει να μπω να γραψω αυτες τις μερες στο φορουμ. Ευχαριστω για την βοηθεια, επισης ο οδηγος για το ραδιοφωνο ειναι σουπερ! Αριστη δουλεια ;) Χρονια πολλα κι'ολας επι τη ευκαιρια! Με πρόλαβε ο Νικος. Ανεβαζω και το σχετικό screenshot από την εφαρμογή. Sent from my iPhone using Tapatalk Ευχαριστω πολυ επισης για το ενδιαφερον. Κατι αλλο, για gps ποια εφαρμογη προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 (edited) Χρονια πολλα Νικο. Αυτη η νικη μεσα στο σπιτι του βαζελου ισοδυναμει με το χαμενο πρωταθλημα.:lol::p Δεν το πιστευω με τιποτα οτι θα υποβαθμισουν το iphone. Σε καμια περιπτωση το iPad δεν μπορει να εχει την επιτυχια ενος κινητου τηλεφωνου. Απλα γιατι τηλεφωνο εχουν ολοι και ειναι ειδος πρωτης αναγκης. Το iPhone ειναι πια σταθερη πυγη εσοδων. Εγω περιμενω κατι πολυ εξελιγμενο γι αυτο και υπαρχει απολυτη σιγη. Ειναι η ωρα να ταραξει τα νερα η apple αν θελει να δωσει απαντηση στον ανταγωνισμο ο οποιος οχι μονο την εφθασε αλλα αρχιζει να κερδιζει εδαφος. Βλεπω ποσο εχει βελτιωθει το touch στις τελευταιες εκδοσεις του opera. Τοσο η εκδοση που θα φορα το HD mini αλλα και opera 10 ειναι 100/100 σε σχεση με τον safari στο touch. To ιδιο και η χρηση σε ολα τα μενου των νεων ρομ με τα windows 6.5.3 Πιστευω οτι θα δωθει κατι καινουργιο τοσο στο iPad οσο και στο iPhone με το os4 ωστε να τραβηξει την προσοχη απο το εφετζιδικο series7 που σε αντιθεση με τα android προσπαθει να εντυπωσιασει με την φρεσκια εμφανιση. Δεν γινεται να συνεχισει με αυτα τα εικονιδια που εχουν πια κουρασει και με μικροτερες οθονες σε μια εποχη που τεινει να καθιερωθει το 3.7᾽᾽. Τα τελευταια χρονια καθε μου νεα συσκευη εχει και μεγαλυτερη οθονη. Δεν θα μπορουσα με τιποτα να γυρισω στις 3 ιντζες. Κακα τα ψεματα η διαφορα απο το 3.5 στο 4.3 του HD2 ειναι ορατη ειδικα οταν παρακολουθεις βιντεο, οταν σερφαρεις κλπ. Μην ανησυχειτε λοιπον σιγουρα θα δουμε κατι καλυτερο. Edited March 21, 2010 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις ευχές :) Κώστα συμφωνώ με αυτά που γράφεις για το iphone. Περιμένουμε να δούμε κάτι καλό. Μακάρι. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 Νικο πολυχρονος φιλε μου και απο εδω:) να τα εκατοστησες και οτι επιθυμεις!:D σορυ αλλα δουλευα ολη μερα:( Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 Ευχαριστώ πολύ Αλέξανδρε! Καλησπέρα κι από μένα :) Τις καλύτερες ευχές μου Νίκο! Να τα εκατοστήσεις!!! :D Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 Καλά βρε Δημήτρη δεν κρατάμε παρουσίες! Ευχαριστώ πολύ!!! Ευχαριστώ πολύ και σένα πτέραρχε :) Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 Τα τελευταια χρονια καθε μου νεα συσκευη εχει και μεγαλυτερη οθονη. Δεν θα μπορουσα με τιποτα να γυρισω στις 3 ιντζες. Κακα τα ψεματα η διαφορα απο το 3.5 στο 4.3 του HD2 ειναι ορατη ειδικα οταν παρακολουθεις βιντεο, οταν σερφαρεις κλπ. Μην ανησυχειτε λοιπον σιγουρα θα δουμε κατι καλυτερο. Και το 0,1 είναι πολύ σημαντικό, αφού μιλάμε για τόσο μικρές οθόνες. Αλλά τίθεται και ένα θέμα φόρητότητας των συσκευών, όπως και να το κάνουμε. Το 3,5 του Iphone είναι η χρυσή τομή πιστεύω , άντε 3,7. Παραπάνω ξεφεύγουμε... (και έρχεται και καλοκαίρι). Νίκο χρόνια σου πολλά!! :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 Και το 0,1 είναι πολύ σημαντικό, αφού μιλάμε για τόσο μικρές οθόνες. Αλλά τίθεται και ένα θέμα φόρητότητας των συσκευών, όπως και να το κάνουμε. Το 3,5 του Iphone είναι η χρυσή τομή πιστεύω , άντε 3,7. Παραπάνω ξεφεύγουμε... (και έρχεται και καλοκαίρι). Συμφωνώ! Ίσως και η οθόνη του HD να είναι η ιδανική μεταξύ απόλαυσης και πρακτικότητας. Δηλαδή εμένα δεν μου φαινόταν μεγάλο. Καθόλου!:) Νίκο χρόνια πολλά ξανά! :) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 Και για μένα νομίζω η οθόνη του HD ήταν το όριο. Παραπάνω είναι μεγάλη. Άλεξ και Γιάννη ευχαριστώ! Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 Συμφωνώ! Ίσως και η οθόνη του HD να είναι η ιδανική μεταξύ απόλαυσης και πρακτικότητας. Δηλαδή εμένα δεν μου φαινόταν μεγάλο. Καθόλου!:) Εεεε, μέχρι εκεί όμως. Το hd2 είναι ανοικονόμητο βρε παιδί μου! Για καθημερινή χρήση είναι δύσκολο... Πιο μεγάλο και από το ipaq 214! (αλλά βέβαια πιο λεπτό). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 ipad to change iphone strategy? http://www.iphonehellas.gr/15016/ipad-to-change-iphone-strategy/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+iphonehellas+%28iPhone+Hellas%29 δεν ειμαστε καλα.. Το ειδα και γω και το προσπερασα... Ειναι γεγονος παντως πως εξ'αιτιας της επικης εμπορικης επιτυχιας των φορητων προιοντων της Apple την τελευταια δεκαετια σε συνδυασμο με (υπερ)προβολη που αυτα απολαμβανουν απο τους διαυλους επικοινωνιας κι ενημερωσης,ο καθενας(κι ο αδερφος του) μπαινει στον πειρασμο να κανει βαθυστοχαστες αναλυσεις σχετικα με το ενα ή το αλλο που αφορουν στα εν λογω προιοντα και τη στρατηγικη της Apple γενικοτερα. Δεν ειναι κακο.Ολοι μας το εχουμε κανει σε μικρο ή μεγαλο βαθμο.Το ζητουμενο ειναι οι προβλεψεις να παραμενουν σε επιπεδο εδαφους,κι οχι ν'απογειωνονται αγγιζοντας την εικοτολογια.Γιατι απο κει και μετα ξεκιναει ενας διαγωνισμος για το ποιος θα σκεφτει την εντυπωσιακοτερη μπουρδα. Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 Εεεε, μέχρι εκεί όμως. Το hd2 είναι ανοικονόμητο βρε παιδί μου! Για καθημερινή χρήση είναι δύσκολο... Πιο μεγάλο και από το ipaq 214! (αλλά βέβαια πιο λεπτό). Γιαννη τα ειχα και τα δυο HD1 & HD2 Δεν ειναι η διαφορα σπουδαια γιατι μιλαμε για χιλιοστα σε διαστασεις λογο καλυψης. Συνηθιζω να κουβαλω τα κινητα μου σε θηκη ζωνης για πολλους λογους. Πρωτα απ ολα δεν μ αρεσει να το αφηνω σε τραπεζακια οπου καθομαι. Μονο στο γραφειο, στο αυτοκινητο και στο σπιτι ειναι εκτος θηκης. Οποτε το ιδιο μου ειναι το καλοκαιρι η το Χειμωνα. Στο Iphone υπάρχει αρκετος νεκρος χωρος, μπορει ανετα να βολευτει μια οθονη 3,7 ισως και λιγο παραπανω. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 Για τους φίλους στο Facebook, μπορείτε να δείτε ένα album που έφτιαξα με τις φωτογραφίες από την ορκωμοσία. Έπεται και συνέχεια στο album όταν συλλέξω όλες τις φωτογραφίες. Αλλά προς το παρόν, αρκεστείτε σε 14! Την καληνύχτα μου! @ελΚώστα Πράγματι, βλέπω και εγώ αρκετό χώρο για να μεγαλώσει λίγο η οθόνη. Αλλά θα τον εκμεταλλευτούν; Να φτάσει στις διαστάσεις Nexus/Desire/HD δηλαδή. Που βρίσκω σαν ανώτατο όριο και χρυσή τομή (όπως είπαμε παραπάνω)! Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 καλημέρα παιδιά....Νίκο χρόνια πολλά και ότι επιθυμείς!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Καλημέρα κι από μένα.. Ευχαριστώ Βαγγέλη! Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Τελικα απο το μηλο δεν ξεκολλας ευκολα....το μεσημερι θα δωσω το hd2 μου και θα γυρισω δριμυτατος με ενα iphone 3gs 32gb αυτην τη φορα διοτι πριν το hd2 ειχα το 3g 16gb....τελικα με αυτα τα ''μηλα'' δεν μπορεισ να ξεκολλησεις ευκολα....:lol::p Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 (edited) Τελικα απο το μηλο δεν ξεκολλας ευκολα....το μεσημερι θα δωσω το hd2 μου και θα γυρισω δριμυτατος με ενα iphone 3gs 32gb αυτην τη φορα διοτι πριν το hd2 ειχα το 3g 16gb....τελικα με αυτα τα ''μηλα'' δεν μπορεισ να ξεκολλησεις ευκολα....:lol::p εσυ φιλε μου απο οτι ειδα,δεν μπορεσες να μαθεις ποτε τι ειναι ικανο να κανει το λεο... και αυτος δεν ειναι τροπος να κρινεις μια συσκευη ;) απο την μερα που το πηρες,πλακωσες και εβαζες μεσα οτι εβρισκες μπροστα σου με αποτελεσμα να κανεις το τηλ σκουπιδοντενεκε :lol::lol: τι να σου κανει το κακομοιρο? :wacko: την καλημερα μου σε ολους παιδια :) Edited March 22, 2010 by zaharakis Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Για τους φίλους στο Facebook, μπορείτε να δείτε ένα album που έφτιαξα με τις φωτογραφίες από την ορκωμοσία. Έπεται και συνέχεια στο album όταν συλλέξω όλες τις φωτογραφίες. Αλλά προς το παρόν, αρκεστείτε σε 14! Την καληνύχτα μου! @ελΚώστα Πράγματι, βλέπω και εγώ αρκετό χώρο για να μεγαλώσει λίγο η οθόνη. Αλλά θα τον εκμεταλλευτούν; Να φτάσει στις διαστάσεις Nexus/Desire/HD δηλαδή. Που βρίσκω σαν ανώτατο όριο και χρυσή τομή (όπως είπαμε παραπάνω)! Θα δουμε Αλεξανδρε, ουδεις γνωριζει τι εχουν στο μυαλο τους. Κι εγω περιμενω να δω τι θα ειναι το νεο iphone για να αποφασισω τι θα κανω τον επομενο Νοεμβριο. Δεν συνηθιζω να κρατω συσκευες οταν βγει το επομενο μοντελο οποτε στο τελος της χρονιας θα πρεπει να δω τι θα κανω με το HD2 απο το οποιο βεβαια ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Καλη σταδιοδρομια σου ευχομαι. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 εσυ φιλε μου απο οτι ειδα,δεν μπορεσες να μαθεις ποτε τι ειναι ικανο να κανει το λεο... και αυτος δεν ειναι τροπος να κρινεις μια συσκευη ;) απο την μερα που το πηρες,πλακωσες και εβαζες μεσα οτι εβρισκες μπροστα σου με αποτελεσμα να κανεις το τηλ σκουπιδοντενεκε :lol::lol: τι να σου κανει το κακομοιρο? :wacko: την καλημερα μου σε ολους παιδια :) Mα δεν εκρινα ουτε ειπα οτι η συσκευη δεν ειναι καλη,μαλλον παρεξηγησες....τα λεγομενα μου....απλως για εμενα μαλλον ποιο καλα αρμοζει μια συσκευει που να μην εχει WM... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 απο την μερα που το πηρες,πλακωσες και εβαζες μεσα οτι εβρισκες μπροστα σου με αποτελεσμα να κανεις το τηλ σκουπιδοντενεκε :lol::lol: Χωρις λογια.....:lol::lol::lol: Τασο και στο iphone αν πλακωθεις και βαζεις οτι βρισκεις στο Cydia πιθανως θα ψαχνεις για android μετα.:) Με το μαλακο ενα ενα και με δοκιμη. Μονο προσεχε γιατι τωρα οπως εχουν τα πραγματα δεν σε περνει για hard reset αφου χρειαζεται διαδικασια downgrade k.l.p. Και οι δυο συσκευες αν δεν τις πολυπειραζεις ειναι μια χαρα απο εκει και περα πρεπει να ξερεις τι κανεις και οπωσδηποτε μεταφρασμενες οδηγιες στα Ελληνικα. Ευτυχως εδω θα βρεις τα παντα στα ελληνικα (PPeriklis, Νικος κ.λ.π.) σε αντιθεση με το XDA που αν δεν ξερεις καμποσα αγγλικα χαθηκες. Αφου ειχες το 3g θα βολευτεις μια χαρα. Αλλα μακρια απο θεματα home page η ρωτα για δοκιμασμενα γιατι θα παθεις τα ιδια και χειροτερα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Χωρις λογια.....:lol::lol::lol: Τασο και στο iphone αν πλακωθεις και βαζεις οτι βρισκεις στο Cydia πιθανως θα ψαχνεις για android μετα.:) Με το μαλακο ενα ενα και με δοκιμη. Μονο προσεχε γιατι τωρα οπως εχουν τα πραγματα δεν σε περνει για hard reset αφου χρειαζεται διαδικασια downgrade k.l.p. Και οι δυο συσκευες αν δεν τις πολυπειραζεις ειναι μια χαρα απο εκει και περα πρεπει να ξερεις τι κανεις και οπωσδηποτε μεταφρασμενες οδηγιες στα Ελληνικα. Ευτυχως εδω θα βρεις τα παντα στα ελληνικα (PPeriklis, Νικος κ.λ.π.) σε αντιθεση με το XDA που αν δεν ξερεις καμποσα αγγλικα χαθηκες. Αφου ειχες το 3g θα βολευτεις μια χαρα. Αλλα μακρια απο θεματα home page η ρωτα για δοκιμασμενα γιατι θα παθεις τα ιδια και χειροτερα. Λοιπον αγγλικα δεν γνωριζω πολυ καλα,και για αυτο κ να δυσκολευτικα,ειχα 3g,κ για μενα ειναι ποιο ευκολο απλως δεν κατηγορισα καμια συσκευη....τωρα οπως βολευετε ο καθενας....:O Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Τελικα απο το μηλο δεν ξεκολλας ευκολα....το μεσημερι θα δωσω το hd2 μου και θα γυρισω δριμυτατος με ενα iphone 3gs 32gb αυτην τη φορα διοτι πριν το hd2 ειχα το 3g 16gb....τελικα με αυτα τα ''μηλα'' δεν μπορεισ να ξεκολλησεις ευκολα....:lol::p άντε μπράβο φιλαράκι μου να βρεις την υγειά σου...........:):lol::p:):lol::p: αμέσως θα καταλάβεις ότι έκανες την καλύτερη κίνηση, σίγουρα δεν θα το μετανιώσεις!!!! Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts