loftys Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Μία ακόμη απορία μου. Γίνεται να ζητήσω να μου ξανατυπώσουν για δεύτερη φορά τον (αναλυτικό) λογαριασμό τον οποίο ανέφερα νωρίτερα? (τους έχω ζητήσει ήδη μία φορά την έκδοση αναλυτικού λογαριασμού για τον συγκεκριμένο λογαριασμό). * Πρόκειται για τον λογαριασμό του μήνα ιανουαρίου, 2 μήνες πιο πριν δηλαδή. Καλησπέρα σε όλους Αντώνη, νομίζω ότι αυτό μπορείς να το κάνεις και μόνος σου, εφ'όσον έχεις γραφτεί στην αντίστοιχη υπηρεσία, η οποία είναι δωρεάν. Αυτό σημαίνει ότι έχεις πρόσβαση σε όλους τους λογαριασμούς σου. Στο λέω γιατί και εγώ αυτό κάνω. Δεν θυμάμαι πως ακριβώς γίνεται αλλά αν πάρεις στην εξυπηρέτηση πελατών και ζητήσεις on-line ενημέρωση θα στο κάνουν. Επίσης έχε κατά νου, ότι άλλη μέρα εκδίδεται ο λογαριασμός και άλλη "μηδενίζει" ο χρόνος, τα data κ.λ.π., γιαυτό ίσως να είδες αυτό που περιέγραψες παραπάνω σχετικά με την χρέωση και κατόπιν μηδενισμό αυτής. Αυτά, και ελπίζω να μη σε μπέρδεψα παραπάνω...:) Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Μία ακόμη απορία μου. Γίνεται να ζητήσω να μου ξανατυπώσουν για δεύτερη φορά τον (αναλυτικό) λογαριασμό τον οποίο ανέφερα νωρίτερα? (τους έχω ζητήσει ήδη μία φορά την έκδοση αναλυτικού λογαριασμού για τον συγκεκριμένο λογαριασμό). * Πρόκειται για τον λογαριασμό του μήνα ιανουαρίου, 2 μήνες πιο πριν δηλαδή. αυτό που ζητάς πέρα από την πολιτική της κάθε εταιρείας είναι αναφαίρετο δικαίωμα σου το οποίο πηγάζει από τους Γ.Ο.Σ. (Γενικοί όροι συναλλαγών). Εννοείται ότι γίνεται.... Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Λογικά θ αμπορείς να τον δεις και online αν γίνεις μέλος.. Εγώ μπορώ δηλαδή.. :wacko: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 (edited) Καλησπέρα σε όλους Αντώνη, νομίζω ότι αυτό μπορείς να το κάνεις και μόνος σου, εφ'όσον έχεις γραφτεί στην αντίστοιχη υπηρεσία, η οποία είναι δωρεάν. Αυτό σημαίνει ότι έχεις πρόσβαση σε όλους τους λογαριασμούς σου. Στο λέω γιατί και εγώ αυτό κάνω. Δεν θυμάμαι πως ακριβώς γίνεται αλλά αν πάρεις στην εξυπηρέτηση πελατών και ζητήσεις on-line ενημέρωση θα στο κάνουν. Επίσης έχε κατά νου, ότι άλλη μέρα εκδίδεται ο λογαριασμός και άλλη "μηδενίζει" ο χρόνος, τα data κ.λ.π., γιαυτό ίσως να είδες αυτό που περιέγραψες παραπάνω σχετικά με την χρέωση και κατόπιν μηδενισμό αυτής. Αυτά, και ελπίζω να μη σε μπέρδεψα παραπάνω...:) Λευτέρη κρατάω μια μικρή επιφύλαξη για αυτό.. Θα επιστρέψω σε λίγο με περισσότερα! http://img714.imageshack.us/img714/9803/quickshottrdb.png Την ίδια μέρα ανανέωσης εκδίδεται πλέον ο λογαριασμός! Εμένα 26 για παράδειγμα.. :) Βαγγέλη ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Ομολογώ ότι δεν το ήξερα αυτό! :) Edited March 11, 2010 by soom Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakisn Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 (edited) Πας Network και πατάς πάνω αριστερά το Add. Φίλε Νίκο,αν και αργοπορημένα,σε ευχαριστώ πολύ! Σχετικά με τους φουσκωμένους λογαριασμούς της vodafone. Προσωπικά μου ήρθαν οι 2 τελευταίοι λογαριασμοί 350 και 500 ευρώ αντίστοιχα, ενώ σχεδόν πάντα μου ερχόταν κοντά στα 100.Φυσικά πήγα στο κατάστημα Vodafone της πόλης μου και μου είπαν οτι θα κάνουν αίτηση για να μου έρθει αναλυτικός λογαριασμος (τα τσακάλια είχαν πάψει εδω και πολύ καιρο να μου στέλνουν, αλλά δεν ασχολήθηκα γιατί πλήρωνα πάντα όσα έπρεπε). Το σκηνικό αυτό έγινε τον Ιανουάριο. Ε,λοιπόν ακόμα περιμένω να μου τον στείλουν! Φυσικά έφυγα αμέσως και πήγα στην Cosmote αλλά επειδή βλέπω ότι δεν είμαι ο μόνος που του έπιασαν τον κ..ο, το ψήνω να ασχοληθούμε όλοι οι "παθόντες" μπας και βγάλουμε άκρη και πάρουμε με κάποιον τρόπο τα χρήματα μας πίσω. Edited March 11, 2010 by thakisn Παράθεση Φιλικά, Θάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Καλησπέρα σας και πάλι. Να ξεκινήσω μία μεγάλη (λογικά) συζήτηση? Τί θα θέλατε να αλλάξει στο επόμενο iphone, ώστε να το επιλέξετε δίχως αμφιβολία ξανά, ως κύρια συσκευή σας? Να μην είναι πάλι ακριβώς το ίδιο εξωτερικά πχ? Να έχει μεγαλύτερη οθόνη? Κάτι σχετικά με το application store? Με τί δηλαδή δεν είσαστε ευχαριστημένοι και εφόσον δεν αλλάξει στο επόμενο iphone, δεν θα το πάρετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 (edited) Κοίταξε. Η αναβάθμιση στο iPhone αφορά καθαρά το hardware γιατί στο software ό,τι και να αλλάξει στην 4.0 θα το πάρουμε και εμείς με το 3GS. Προσωπικά αναφορικά με το hardware, θα ήθελα να δω καλύτερη camera, σώμα αλουμινίου όπως το iPad, καλύτερη μπαταρία, front camera. Πράγματα όπως καλύτερος επεξεργαστής, RAM, κλπ δε νομίζω ότι αξίζει να αναφερθούν μιας και όπως βλέπεις και στο 3GS η ταχύτητα είναι άψογη. Από τα παραπάνω, μόνο το σώμα αλουμινίου να άλλαζε θα με έκανε να πάρω την καινούρια συσκευή. Πέρσυ η Apple πήγε από το 3G στο 3GS προσφέροντας μεγαλύτερη ταχύτητα (επεξεργαστής, RAM), καλύτερη camera και ψυξίδα. Νομίζω ότι στο επόμενο θα δούμε ίσως πράγματα που μπορεί να μην έχουμε καν σκεφτεί ακόμα. Εμένα πάντως αν δεν με πείσει το hardware της νέας συσκευής δεν έχω κανένα πρόβλημα να μείνω με το 3GS αφού θα μπορώ να περάσω την 4.0 Σκέψου όμως ότι είναι μεγάλη χρονιά για αλλαγή στο iPhone. Φέτος λήγουν τα διετή συμβόλαια στην Αμερική που υπέγραψαν πολλοί χρήστες όταν αγόρασαν το 3G και η Apple θέλει να τους κρατήσει αυτούς τους πελάτες οπότε πρέπει να δώσει κίνητρα ειδικά σε αυτούς. Το iPhone εκεί είναι κλειδωμένα οπότε δεν είναι ασυνήθιστο για κάποιον να το έχει για 2 χρόνια, άρα φέτος είναι χρονιά που θα δούμε εικάζω μεγαλύτερες αλλαγές από αυτές που είδαμε πέρσυ. Για μένα είναι πιο ενδιαφέρον να συζητήσουμε τι θα θέλαμε να έχει η OS 4.0. Και για να βάλω λίγο φωτιά στη συζήτηση, ορίστε: http://iclarified.com/entry/index.php?enid=8166 Edited March 11, 2010 by CarpeNoctum Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Νικόλα, σε αυτά που είπες θέλω να προσθέσω την αλλαγή στην οθόνη. Τόσο σε μέγεθος όσο και σε ανάλυση (και κυρίως σε ανάλυση). Δεν θα είχα πρόβλημα να παραμείνει ως έχει, απλά θα ήθελα να ανέβει λίγο..:shifty: Κατά τα άλλα, μόνο front facing camera μου είναι αδιάφορη. Θα ήθελα να δω και εγώ unibody στα πρότυπα του iPad/Macbook. Επίσης, θεωρώ δεδομένο την αύξηση ισχύος στο hw του iPhone... Όχι ότι δεν είανι καλό, αλλά εξελίσσονται όλα. Μαζί και οι apps. Και ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να φτάσουν και καλό είναι να υπάρχει ένα «γερό» υπόβαθρο! :) Και σημαντικότατη η παρατήρησή σου περί 2ετών συμβολαίων! Δεν το είχα σκεφτεί καν! Είναι και αυτοί βέβαια.. Νομίζω ότι θα είναι και το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας κατόχων iPhone στις Η.Π.Α. Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Η έλληψη flash στις σελίδες στο internet σαν βρίσκει αδιάφορους, ή είναι και αυτό στα μείον της συσκευής, σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Η έλληψη flash στις σελίδες στο internet σαν βρίσκει αδιάφορους, ή είναι και αυτό στα μείον της συσκευής, σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας? Προσωπικά με αφήνει παγερά αδιάφορο ως και σύμφωνο. :) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Για ποιό λόγο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Για ποιό λόγο? Αδιάφορο ή σύμφωνο; :worry: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Αδιάφορο ή σύμφωνο; :worry: Και τα 2 θα ήθελα να μου τα αναλύσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Και τα 2 θα ήθελα να μου τα αναλύσεις. Αδιάφορος γιατί δεν μπαίνω σχεδόν σε κανένα site με flash περιεχόμενο (με εξαίρεση το Youtube αλλά υπάρχει εφαρμογή για αυτό στο iPhone) και σύμφωνος γιατί σύμφωνα με τα δικά μου δεδομένα, όταν ανοίγω μια καρτέλα youtube και άλλη μια για να παίξω κάποια από τις αηδίες παιχνίδια του Facebook, το Macbook ζεματάει και ο επεξεργαστής δουλεύει υπερωρίες. Τι συνεπάγεται; Απίστευτη κατανάλωση πόρων του συστήματος (κάτι που είχα διαβάσει αλλά το επιβεβαίωσα στην πράξη). Και γενικά, τα σχόλια που έχω διαβάσει για το flash είναι απλώς τα χειρότερα. Και δεν είναι τυχαίο που, προς το παρόν, καμία πλατφόρμα δεν το υποστηρίζει. Και γενικά είμαι κατά του να χρειάζεται να εγκαταστήσω ένα plugin στον browser (είτε στα windows είτε στο MacOS) για να μπορέσω να μπω σε μια σελίδα και να την δω. Ποτέ δεν το εκτίμησα ιδιαίτερα. Αλλά σου ξαναλέω, από την στιγμή που δεν μπαίνω σε τέτοιες σελίδες, δεν με νοιάζει είτε υπάρχει είτε όχι στον browser μου. Εξάλλου, σε αυτά που μπαίνω στο internet, flash έχουν κυρίως οι διαφημίσεις. Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Προσωπικά το flash το έχω απενεργοποιημένο και στο Mac με το noscript στο Firefox. Κρασάρει συνέχεια και τρώει απίστευτους πόρους. Το γεγονός επίσης ότι όλο και περισσότερες πλατφόρμες το εγκαταλείπουν, λέει κάτι για το πόσο κακογραμμένο είναι και τι προβλήματα δημιουργεί. Η Apple το έχει κόψει, η Microsoft στα WP7 δεν το έχει και λέει ότι κοιτάει μήπως στο μέλλον το περάσει (το 10.1) και γενικά μόνο η Adobe δεν βλέπει ότι υπάρχει πρόβλημα. Αν δεν κάνω λάθος μόνο στο Nexus One έχω δει να δουλεύει flash αλλά μόνο σε διαφημίσεις. Θα ήμουν πολύ περίεργος να δω τι κάνει στο σύστημα του Nexus One αν πάει κανείς να παίξει παιχνίδι στο Facebook μέσα από τον browser του Nexus ή τι θα γίνει αν ανοίξει ιστοσελίδα η οποία είναι χτισμένη ΟΛΗ σε flash. Πριν μερικούς μήνες έλεγαν πολλοί ότι η Apple είναι κομπλεξική και δεν επιτρέπει το Flash στο iPhone. Εγώ θα σου πω ότι ναι είναι κομπλεξική. Το θέμα είναι όμως ότι όλο και περισσότεροι γίνονται έτσι. Στις WM συσκευές που είχα στο παρελθόν δεν ενεργοποίησα ποτέ το flash, αφενός γιατί κανένα tweak δεν είχε καταφέρει να δουλέψει ικανοποιητικά με τον Opera, αφετέρου γιατί όπως είπα το σιχαίνομαι εδώ και καιρό (ξαναλέω ότι το κόβω ακόμα και στο desktop μου). Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 την καλησπερα μου!!...και ενα καλο νεο..που ισως το ακουσατε..!!οτι στην 4.0 πολυ πιθανο να εχουμε Multitasking! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Ναι Πάρη, ακούγεται έντονα σήμερα, το έβαλα και σε λινκ στο πρώτο ποστ αυτής της σελίδας. Το θέμα είναι να δούμε πώς θα λύσει το θέμα με τη μπαταρία η Apple, γιατί τώρα με μόνο τις βασικές εφαρμογές να τρέχουν στο background η μπαταρία δεν κρατάει πολύ. Γι' αυτό και υπάρχουν τα push notifications που για πολλές εφαρμογές λύνουν το θέμα της έλλειψης multitasking. Προφανώς κάτι θα σκέφτηκαν πέρα από το να δώσουν καλύτερη μπαταρία. Θα δούμε. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 (edited) Προσωπικά το flash το έχω απενεργοποιημένο και στο Mac με το noscript στο Firefox. Κρασάρει συνέχεια και τρώει απίστευτους πόρους. Το γεγονός επίσης ότι όλο και περισσότερες πλατφόρμες το εγκαταλείπουν, λέει κάτι για το πόσο κακογραμμένο είναι και τι προβλήματα δημιουργεί. Η Apple το έχει κόψει, η Microsoft στα WP7 δεν το έχει και λέει ότι κοιτάει μήπως στο μέλλον το περάσει (το 10.1) και γενικά μόνο η Adobe δεν βλέπει ότι υπάρχει πρόβλημα. Αν δεν κάνω λάθος μόνο στο Nexus One έχω δει να δουλεύει flash αλλά μόνο σε διαφημίσεις. Θα ήμουν πολύ περίεργος να δω τι κάνει στο σύστημα του Nexus One αν πάει κανείς να παίξει παιχνίδι στο Facebook μέσα από τον browser του Nexus ή τι θα γίνει αν ανοίξει ιστοσελίδα η οποία είναι χτισμένη ΟΛΗ σε flash. Πριν μερικούς μήνες έλεγαν πολλοί ότι η Apple είναι κομπλεξική και δεν επιτρέπει το Flash στο iPhone. Εγώ θα σου πω ότι ναι είναι κομπλεξική. Το θέμα είναι όμως ότι όλο και περισσότεροι γίνονται έτσι. Στις WM συσκευές που είχα στο παρελθόν δεν ενεργοποίησα ποτέ το flash, αφενός γιατί κανένα tweak δεν είχε καταφέρει να δουλέψει ικανοποιητικά με τον Opera, αφετέρου γιατί όπως είπα το σιχαίνομαι εδώ και καιρό (ξαναλέω ότι το κόβω ακόμα και στο desktop μου). Νίκο, κάπου διάβασα (δεν θυμάμαι που αλλά μπορώ να το ψάξω αν μου ζητηθεί) ότι δεν θα μπει ούτε σε Android ούτε σε WP.... Πραγματικά απαράδεκτο κατά την γνώμη μου. Εκτός από μερικά πορνό site και λίγες ακόμα σελίδες, δεν είναι απαραίτητο καθόλου. Α ναι, είναι στα παιχνίδια του facebook και το zoo.gr. Edited March 11, 2010 by soom Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Νίκο, κάπου διάβασα (δεν θυμάμαι που αλλά μπορώ να το ψάξω αν μου ζητηθεί) ότι δεν θα μπει ούτε σε Android ούτε σε WP.... Πραγματικά απαράδεκτο κατά την γνώμη μου. Εκτός από μερικά πορνό site και λίγες ακόμα σελίδες, δεν είναι απαραίτητο καθόλου. Α ναι, είναι στα παιχνίδια του facebook και το zoo.gr. Γιατί απαράδεκτο, αφού δεν θα μπει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Απαράδεκτο το flash... Δείτε και αυτό! http://www.engadget.com/2010/03/10/html5-vs-flash-comparison-finds-a-few-surprises-settles-few-de/ Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Νίκο, κάπου διάβασα (δεν θυμάμαι που αλλά μπορώ να το ψάξω αν μου ζητηθεί) ότι δεν θα μπει ούτε σε Android ούτε σε WP.... Πραγματικά απαράδεκτο κατά την γνώμη μου. Εκτός από μερικά πορνό site και λίγες ακόμα σελίδες, δεν είναι απαραίτητο καθόλου. Α ναι, είναι στα παιχνίδια του facebook και το zoo.gr. Κοίταξε, αν δούλευε σωστά το flash, θα ήταν εκπληκτικό εργαλείο. Έχει πολλές δυνατότητες. Από εφαρμογές μέχρι κατασκευή ιστοσελίδων. Πάντως στο Nexus One ο Browser του το υποστηρίζει. Το είδα σε video μέλους στο Navimania. Απλά η απορία μου είναι αυτή που εξέφρασα παραπάνω. Γιατί απαράδεκτο, αφού δεν θα μπει? Φαντάζομαι εννοεί απαράδεκτο το flash όχι ότι δε θα μπει. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 (edited) Κοίταξε, αν δούλευε σωστά το flash, θα ήταν εκπληκτικό εργαλείο. Έχει πολλές δυνατότητες. Από εφαρμογές μέχρι κατασκευή ιστοσελίδων. Πάντως στο Nexus One ο Browser του το υποστηρίζει. Το είδα σε video μέλους στο Navimania. Απλά η απορία μου είναι αυτή που εξέφρασα παραπάνω. Φαντάζομαι εννοεί απαράδεκτο το flash όχι ότι δε θα μπει. Επειδή είμαι τελείως άπειρος σε θέματα συσκευών και προγραμμάτων, μπορείτε να μου εξηγήσετε τί εννοείτε ότι δεν λειτουργεί σωστά το flash και πως αν ήταν διαφορετικό θα ήταν αλλιώς? Edited March 11, 2010 by Katath Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 (edited) Αντώνη έχει να κάνει περισσότερο από όλα με αυτό που σου έγραψα πιο πίσω. Την απόδοσή του. Τρώει τεράστιους πόρους συστήματος και κρασάρει συχνά (ειδικά στα Mac). Θα μπορούσε κανείς να ζητήσει καλύτερη συνεργασία Apple - Adobe για να λυθεί το θέμα στα Mac αλλά εκεί παίζονται και άλλα παιχνίδια (βλέπε ανταγωνιστικές εφαρμογές Aperture - Photoshop κλπ). Σε μια mobile συσκευή προφανώς και το γεγονός ότι είναι κακογραμμένο μπορεί να επιφέρει πιο εμφανή προβλήματα. Το iPhone, ένα Android ή μια WM συσκευή δεν έχουν την ίδια υπολογιστική ισχύ με ένα desktop ώστε να μπορέσουν να "αντέξουν" το flash. Ούτε εγώ είμαι προγραμματιστής. Αυτά που λέω είναι καθαρά εμπειρικά. Δες πόσο ισχύ θα καταναλώσει το σύστημά σου αν ανοίξεις 5-6 tabs με video από το youtube και πολύ πιθανό να καταλάβεις. Όσο σου έγραφα το μήνυμα είχα 10% κατανάλωση CPU. Κοίτα τι έγινε μόλις άνοιξα 5 tabs στο youtube (δες τι καταναλώνει το plugin για το Flash και πού πάει το CPU usage και του ίδιου του Safari): http://img251.imageshack.us/img251/4451/screenshot20100311at100.png Edited March 11, 2010 by CarpeNoctum Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 παιδια στο browsing iphone vs nexus ειναι ΣΤΑΝΤΑΡ διπλο!!!1-3 πχ.απο οτι ειδα στο βιντεο τουλαχιστον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 (edited) παιδια στο browsing iphone vs nexus ειναι ΣΤΑΝΤΑΡ διπλο!!!1-3 πχ.απο οτι ειδα στο βιντεο τουλαχιστον και το Iphone ηταν πρασινο,ετσι? :p την καλησπερα μου!!...και ενα καλο νεο..που ισως το ακουσατε..!!οτι στην 4.0 πολυ πιθανο να εχουμε Multitasking! Καλοδεχουμενη προσθηκη,αν κι εγω εχω ηδη απο την 3.1.2 :p Edited March 11, 2010 by NTROPIC Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts