Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ένα πτυχίο, δύο μεταπτυχιακά και ένα διδακτορικό που έρχεται και τήβεννο δεν πρόκειται να φορέσω. Έτσι για την ιστορία :lol: :lol:

Δε νομίζω ότι θα μου πήγαινε κιόλας :lol:

Εσύ Νικόλα έχεις την επιλογή.. Εγώ όχι!!! :lol: :p

Αλλά να σου πω την αλήθεια, είναι «καλύτερα» έτσι! Διατηρείς μέρος της προσωπικότητάς σου και του στυλ σου! Και βέβαια, αναλόγως της περιβολής, ξεχωρίζεις! Αν βάλεις πχ, φαντεζί γυαλιστερό πορτοκαλί ανοιχτό κουστούμι...! :lol::lol:

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Όχι δεν ήταν από επιλογή Άλεξ. Στο πρώτο πτυχίο, το δεύτερο μεταπτυχιακό και το διδακτορικό η τήβεννος δε συμπεριλαμβανόταν (-έται) στο πρωτόκολλο. Μόνο στο μεταπτυχιακό στην Αγγλία ήταν απαραίτητη αλλά δεν μπόρεσα να πάω στην ορκωμοσία γιατί ήμουν ήδη Βέλγιο για το δεύτερο μεταπτυχιακό οπότε έχασα τη μια και μοναδική ευκαιρία.

Λοιπόν κάνω μερικές φορές το λάθος και περιπλανιεμαι σε άλλους χώρους πιο πολύ από περιέργεια για να δω τι και πως συζητιέται και αν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον ειδικά όταν εδώ εχουμε ησυχία. Κάθε φορά επιστρέφω με πολλή χαρά σε αυτό το topic γιατί πραγματικά η απόσταση και οι δυνατότητες αυτής της παρέας είναι πολύ μεγάλες.

Παρακαλώ λοιπόν οσους σιωπούν όχι για λογους άλλων υποχρεώσεων, όπου η απουσία είναι αυτονόητη, αλλά για λόγους της «στιγμής» να κάνουν όταν και όσο μπορούν αισθητή την παρουσία τους γιατί δεν πρέπει να λείπει κανείς!

Κλείνω με ένα Tera Ping! υπέρ παρόντων και αποντων :)

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Λοιπόν κάνω μερικές φορές το λάθος και περιπλανιεμαι σε άλλους χώρους πιο πολύ από περιέργεια για να δω τι και πως συζητιέται και αν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον ειδικά όταν εδώ εχουμε ησυχία. Κάθε φορά επιστρέφω με πολλή χαρά σε αυτό το topic γιατί πραγματικά η απόσταση και οι δυνατότητες αυτής της παρέας είναι πολύ μεγάλες.

Παρακαλώ λοιπόν οσους σιωπούν όχι για λογους άλλων υποχρεώσεων, όπου η απουσία είναι αυτονόητη, αλλά για λόγους της «στιγμής» να κάνουν όταν και όσο μπορούν αισθητή την παρουσία τους γιατί δεν πρέπει να λείπει κανείς!

Κλείνω με ένα Tera Ping! υπέρ παρόντων και αποντων :)

Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω! Ξέρεις πόσες φορές το έχω «πάθει» και εγώ αυτό; Βόλτες στο φόρουμ.. Παντού! Θα πάω και θα γράψω κάτι ή θα απαντήσω σε κάτι ή απλά θα διαβάσω τα τελευταία 30 ποστ (τελευταία σελίδα δηλαδή) να δω τι πραγματεύεται η κουβέντα, και αμέσως θα εκτιμήσω το παρόν θέμα και τους συντελεστές του! :)

Edited by soom

Δεν θα ήθελα (ή δεν θα έπρεπε) να αναφερόμαστε σε συγκεκριμένα thread καλύτερα να μείνουμε στη γενική διαπίστωση - ο καθένας έχει την εικόνα των ειδικών αναφορών από μόνος του - :)

καλησπερα.....σημερα αποκτησα και εγω το μηλοφονο:)και αυτη την στιγμη το εχω να φορτισει....ποση ωρα να το αφησω περιπου????γιατι πραγματικα δεν μπορω να περιμενω θελω να το ανοιχω........και κατι αλλο...μου εχουνε οτι πρεπει να κανω ενα λογαριασμο με καρτα στο apple stores.αυτο κατα το πρωτο ανοιγμα μπορω να το αποφυγω ωστε να κανω καποια αλλη στιγμη>??????

και κατι αλλο...οταν συνδεσω την συσκευη μου για πρωτη φορα με το itunes η καρτα sim πρεπει ναειναι μεσα η οχι?????ξερω ακουγετε χαζη ερωτιση.

ευχαριστω

Edited by jimlost

καλησπερα.....σημερα αποκτησα και εγω το μηλοφονο:)και αυτη την στιγμη το εχω να φορτισει....ποση ωρα να το αφησω περιπου????γιατι πραγματικα δεν μπορω να περιμενω θελω να το ανοιχω........και κατι αλλο...μου εχουνε οτι πρεπει να κανω ενα λογαριασμο με καρτα στο apple stores.αυτο κατα το πρωτο ανοιγμα μπορω να το αποφυγω ωστε να κανω καποια αλλη στιγμη>??????

και κατι αλλο...οταν συνδεσω την συσκευη μου για πρωτη φορα με το itunes η καρτα sim πρεπει ναειναι μεσα η οχι?????ξερω ακουγετε χαζη ερωτιση.

ευχαριστω

Φιλε μου διαβασε αυτο :). Θα σου λυσει πολλες αποριες. Και γενικοτερα σαυτο το forum θα βρεις απαντησεις στα περισσοτερα ερωτηματα σου. Καλοριζικο :D

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

ευχαριστω

καλή αρχή....

από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC]

msn:giankovits@hotmail.com

οκ αλλα την καρτα την εχουμεμ μεσα η την βαζουμε μετα την ενεργοποιηση με το itunes????

ευχαριστω

από την αρχή μέσα!

Δεν υπάρχει thrend που έστω και κάποια στιγμή ίσως να υπάρξει διαφωνία η κάποια παρεξήγηση, γιαυτό βάζουμε τον σκοπό και την προσπάθεια που γίνεται στα forum πάνω από αυτό και ελπίζοντας να ξεπεραστεί η κακιά άτιμη στιγμή..

Πραγματικά είναι κρίμα να χαλάνε η καρδιές ορισμένων γι αυτή την στιγμή, που σίγουρα έχουν να δώσουν πολλά. Και ο καθένας κρατάει για τον εαυτό του τον τρόπο και το πως θα το διαχειριστεί μετά από τέτοιες καταστάσεις.

Μετά από τόσο ωραίο κλίμα που επικρατούσε εδώ διαβάζοντάς το, να χαλάσει από κάτι κουτιά που έχουμε ο καθένας μπροστά του.

Όποιος πιστεύει ότι έχει το καλύτερο, το καλύτερο είναι να τον αφήνουμε να το πιστεύει βρε αδερφέ!!

Edited by avid

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Μετά από τόσο ωραίο κλίμα που επικρατούσε εδώ διαβάζοντάς το, να χαλάσει από κάτι κουτιά που έχουμε ο καθένας μπροστά του.!!

δεν φταινε τα κουτια φιλε μου..φταινε οι κουτοι (εμεις) που τα εχουμε και νομιζουμε οτι εχουμε πιασει τον παπα απο τα......

Όποιος πιστεύει ότι έχει το καλύτερο, το καλύτερο είναι να τον αφήνουμε να το πιστεύει βρε αδερφέ!!

αυτο καταλαβες εσυ ?:O

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Αυτό που κατάλαβα εγώ ειναι ότι το καλύτερο και το ιδανικο έιναι αυτό που εκφράζει το καθένα ξεχωριστά..

Και εδω κολλάει σε αυτό που είπες που συμφωνώ απόλυτα!!!

Καλημέρα φίλε μου!!

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Αυτό που κατάλαβα εγώ ειναι ότι το καλύτερο και το ιδανικο έιναι αυτό που εκφράζει το καθένα ξεχωριστά..

Και εδω κολλάει σε αυτό που είπες που συμφωνώ απόλυτα!!!

Καλημέρα φίλε μου!!

καλη σου μερα φιλε μου :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Καλημέρα Δημήτρη και προς όλους (το κατάστημα λειτουργεί σε 24ωρη βάση :) )

Καλημέρα Δημήτρη και προς όλους (το κατάστημα λειτουργεί σε 24ωρη βάση :) )

Καλημέρα παιδιά.

Κάθε μέρα,όλη την ημέρα! :)

καλημερα καλοι μου φιλοι :) για καποιους η μερα αρχιζει τωρα,για μενα τελειωνει,λογω βαρδιας...

ps

αυτες οι ακαταλληλες ωρες για τους περισσοτερους,ειναι οι καλυτερες για μενα,να "κυκλοφορω" (αναιμακτα) εδω μεσα ...

Α ρε Δημήτρη...

Ένα όνομα μια ιστορία,και μιλάς περί αναινακτης

κυκλοφορίας;;;;θα σε μαλωσω.

Καλή ξεκούραση φίλε.πηγαινε σπίτι,στο ενυδρειο σου,να

χαλαρωσεις...:)

καλημερα καλοι μου φιλοι :) για καποιους η μερα αρχιζει τωρα,για μενα τελειωνει,λογω βαρδιας...

ps

αυτες οι ακαταλληλες ωρες για τους περισσοτερους,ειναι οι καλυτερες για μενα,να "κυκλοφορω" (αναιμακτα) εδω μεσα ...

Καλημέρα Δημήτρη - καλή ξεκούραση :)

καλημέρα σε όλους....Δημήτρη άσε καλύτερα τα αναίμακτα για να μην μπουν πάλι φωτιές εδώ μέσα.....

από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC]

msn:giankovits@hotmail.com

Καλημέρα σε όλους μας :) (γειά σου Νίκο, Κώστα, Βαγγέλη, Ηλία, Μητσάρα, Αλέξανδρε πτυχιούχε, Πτέραρχε, Πάρη, Μιχάλη, Αρτέμη και γενικώς γεια χαρά σε όλο το κόσμο :)) Edited by loftys

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Στην πιο πάνω έρευνα που μας γνωστοποίησε ο φίλτατος Κώστας, μπορείτε να δείτε μόνο μερικά αποτελέσματα τα οποία εξηγούν τον εθισμό που προκαλούν στο κοινό οι συσκευές της Apple.

Αυτό που δεν γνωρίζετε είναι ότι μια τεράστια κινητοποίηση των υπηρεσιών ασφαλείας των ΗΠΑ, έχει πραγματοποιηθεί μυστικά τους τελευταίους μήνες, καθώς ανακαλύφθηκε μέρος κώδικα στο λειτουργικό σύστημα του iPhone, το οποίο εικάζεται ότι δρα στις ίδιες περιοχές του εγκεφάλου με τις οποίες δρουν και οι ναρκωτικές ουσίες.

Το ύποπτο κομμάτι λογισμικού ονομάζεται προς το παρόν iDrug. Σκοπός των υπηρεσιών ασφαλείας είναι να αποκαλύψουν ολόκληρο των κώδικα και να τον συγκρίνουν με των κώδικα που αναπτύσσουν τα τελευταία χρόνια οι μυστικές υπηρεσίες της υπερδύναμης! Υπάρχει έντονη υποψία ότι έχει υποκλαπεί μέσω των υπολογιστών που η ίδια η Apple προμήθευσε σε νευραλγικά σημεία υπηρεσιών των ΗΠΑ. Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα είναι παραπάνω από ενθαρρυντικά για τις μυστικές υπηρεσίες, αλλά ταυτόχρονα δυσοίωνα για την Apple!

Μέσα στα μέτρα που εξετάζονται να ληφθούν στην περίπτωση ενοχής της Apple είναι η άμεση αποστολή δωρεάν ενημέρωσης λογισμικού, η οποία θα ενεργοποιεί κάποιες κρυμμένες δυνατότητες του iPhone (bluetooth κλπ), αλλά στην ουσία θα διαγράφει το επίμαχο iDrug, ταυτόχρονα θα δρομολογηθεί και η διάλυση της εταιρείας μέσω σύνδεσης των μεγαλο-στελεχών αυτής με δίκτυα διακίνησης ναρκωτικών και παιδικής πορνογραφίας. Η διαπόμπευση θα είναι τεράστια. Ένα όμως πιο εφιαλτικό σενάριο, είναι αυτό που μας κάνει να ανησυχούμε πραγματικά. Αυτό δεν είναι άλλο από την συνέχιση του ελέγχου του μυαλού των χρηστών μέσω των επιθυμιών τους, αφού βέβαια η διαχείριση της Apple περάσει σε άλλα χέρια!!!

Παιδιά πιστεύω ότι προλαβαίνετε να τα πουλήσετε!

Σε 10 δευτερόλεπτα το μήνυμα αυτό θα αυτοκαταστραφεί! :p

Άλλη μέρα το part two της νέας μου ταινίας!!!

καλημερα στην παρεα.!!

ψαρωσα σε καποια φαση με την ιστορια σου..χααχαχα περιμενω το part 2.!

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned