Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ώπα sorry. Το όνομά του είναι Quickshottr SBSettings Toggle.

Νίκο κάτι άαχετο αλλά νομίζω αξίζει να ειπωθεί..

έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά στην σελίδα σου, μπράβο!!!!!!!:):):):)

από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC]

msn:giankovits@hotmail.com

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Λοιπον για σενα Αρτεμη αυτη η εφαρμογη ειναι οτι πρεπει, για να μην μετρας μερες στο Ναυτικο. :p

Πηγη iphonehellas.gr :lol:

Δυστυχώς δεν βρίσκομαι μπροστά στον υπολογιστή αυτή τη στιγμή ( γράφω από το tapatalk ) και επομένως δεν μπορώ να δω την εφαρμογή που αναφέρεται φίλε πτεραρχε. Μπορείς να μου πεις πως την λένε για να την ψάξω στο AppStore;

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Λοιπον για σενα Αρτεμη αυτη η εφαρμογη ειναι οτι πρεπει, για να μην μετρας μερες στο Ναυτικο. :p

Πηγη iphonehellas.gr :lol:

Πέθανα στο γέλιο. Φοβερό! :lol: :lol:

έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά στην σελίδα σου, μπράβο!!!!!!!)

Να 'σαι καλά Βαγγέλη! Ευχαριστώ πολύ! Το προσπαθώ :)

έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά στην σελίδα σου, μπράβο!!!!!!!:):):):)

Θα συμφωνήσω απόλυτα! Είναι πολύ προσεγμένη δουλειά και το template φέρνει πολύ στην λογική και στα χρώματα της apple! Keep up the good work! ;)

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Θα συμφωνήσω απόλυτα! Είναι πολύ προσεγμένη δουλειά και το template φέρνει πολύ στην λογική και στα χρώματα της apple! Keep up the good work! ;)

δεν γράφεις από κάτω στην υπογραφή σου και το ονοματάκι σου (όλοι το έχουμε) για να μιλάμε με ονόματα και όχι με ψευδώνυμα????:):):):)

πιο οικεία είναι έτσι...

από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC]

Δυστυχώς δεν βρίσκομαι μπροστά στον υπολογιστή αυτή τη στιγμή ( γράφω από το tapatalk ) και επομένως δεν μπορώ να δω την εφαρμογή που αναφέρεται φίλε πτεραρχε. Μπορείς να μου πεις πως την λένε για να την ψάξω στο AppStore;

H εφαρμογη λεγεται iFantaros :lol:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Μόλις την είδα! Πολύ γέλιο! Εάν και δεν απευθύνεται σε μένα.. Δεν μετράω καν μέρες εγώ... Σαν να είμαι διακοπές ένα πράμα.... ;)

δεν γράφεις από κάτω στην υπογραφή σου και το ονοματάκι σου (όλοι το έχουμε) για να μιλάμε με ονόματα και όχι με ψευδώνυμα????:):):):)

πιο οικεία είναι έτσι...

Έχεις δίκιο Βαγγέλη. Μόλις το πρόσθεσα!

Edited by DjArte

Πολύ ωραίο θέμα soom! Μπορείς να αναφέρεις πως το λένε? Φαντάζομαι μέσω winderboard το πέρασες?

Αλέξανδρος, Αρτέμη! Στα πλαίσια της οικειότητας που μας δίδαξε ο Ζαχαράκης! :)

Το θέμα και εμένα μου αρέσει πάρα πολύ και λέγεται Buuf2 Theme, και ναι, μέσω Winterboard (γιατί μπορείς και αλλιώς;;;:confused::confused:)

έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά στην σελίδα σου, μπράβο!!!!!!

Και εγώ συμφωνώ ότι ο Νίκος έχει κάνει φοβερή δουλειά στο site/blog!!!

Και επιτέλους, όταν κάποιος φίλος/γνωστός μου ζητάει κάτι θα του δίνω κατευθείαν ένα link.. Όχι 10-20 γύρω γύρω! Γιατί βαριέται να κάτσει να ψάξει στο myPhone, βαριέται να διαβάζει στο iPhoneHellas, ενώ τώρα είναι όλα μαζεμένα και τακτοποιημένα σε ένα μόνο σημείο! :)

Μόλις την είδα! Πολύ γέλιο! Εάν και δεν απευθύνεται σε μένα.. Δεν μετράω καν μέρες εγώ... Σαν να είμαι διακοπές ένα πράμα.... ;)

Άκου άκου τι λέει.. Άκου...:ninja:

Έτσι ρε είναι φαντάροι;:lol:

Καλημέρα Κύριοι!!! βλέπω αναθέρμανση κ με χαροποιεί ιδιαίτερα!! καλή βδομάδα!!!

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos

dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα παιδια και απο μενα :D

ο καιρος ειναι ιδανικος(για οσους σεν δουλευουν ) για καφεδακι :wacko: μεσα :lol::lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Ώπα sorry. Το όνομά του είναι Quickshottr SBSettings Toggle.

Καλημέρα :)

Νίκο μου λύνεις μια απορία;

Έβαλα το συγκεκριμένο toggle αλλά δεν το βλέπω σε αυτά που έχω για να αναβοσβήνω κατά βούληση:O

Μήπως πρέπει να εγκαταστήσω και τίποτα άλλο;

Στα settings το έχω να εμφανίζεται...:):D:rolleyes:

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Καλημερα παιδια και απο μενα :D

ο καιρος ειναι ιδανικος(για οσους σεν δουλευουν ) για καφεδακι :wacko: μεσα :lol::lol:

μητσο εδω ειναι ελβετια απο χθες,πολυ χιονι αλλα δυστυχως δουλευω και μαλιστα βραδυ!καλησπερα σε ολους

Καλημέρα στην παρέα.

Καλημέρα :)

Νίκο μου λύνεις μια απορία;

Έβαλα το συγκεκριμένο toggle αλλά δεν το βλέπω σε αυτά που έχω για να αναβοσβήνω κατά βούληση:O

Μήπως πρέπει να εγκαταστήσω και τίποτα άλλο;

Στα settings το έχω να εμφανίζεται...:):D:rolleyes:

Λευτέρη αν το έχεις να σου εμφανίζεται αλλά αυτό επιμένει να μην, τότε ξεκίνα με ένα respring, αν πάλι δε φτιάξει τότε επανεγκατάσταση του toggle, αν πάλι δε φτιάξει, επανεγκατάσταση του SBSettings.

Καλησπέρα παιδιά! Βρέχει κοκκινόχωμα εδώ! Όλοι μέσα στα σπίτια.... Αύριο έχω υπηρεσία ξανά από την Παρασκευή που έχω να πάω..... Δεν παλεύεται..... ;)

Χαχα ρε Αρτέμη τι να πω. Κι εγώ πέρασα αραλίκι στον στρατό αλλά όχι κι έτσι... :lol: :lol:

Υπομονή αλλά σκέψου τι αγγαρία έχει τώρα για να καθαριστεί όλο αυτό το χώμα στα στρατόπεδα...

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Χαχα ρε Αρτέμη τι να πω. Κι εγώ πέρασα αραλίκι στον στρατό αλλά όχι κι έτσι... :lol: :lol:

Υπομονή αλλά σκέψου τι αγγαρία έχει τώρα για να καθαριστεί όλο αυτό το χώμα στα στρατόπεδα...

Ευτυχώς Μιχάλη είμαι σε θέση γραφείου και δεν ασχολούμαι με αυτά. Είμαι σηματωρός μπροστά σε υπολογιστή. Η αλήθεια είναι πως επειδή περνάνε από μένα όλα τα σήματα του Ναυτικού έχει δουλειά η βάρδεια μου. Για αυτό το λόγο και καλά μας δίνουν μετά τις 3 μέρες off. ;)

Καλησπέρα παίδες από ένα κιτρινοκαφέ Ηράκλειο, βρωμερό και τρισάθλιο.

Δεν είναι να βγεις σήμερα έξω. Βγήκα να πάω στον μανάβη να πάρω πορτοκάλια και σιχάθηκα τον εαυτό μου!! :lol::lol:

Καλησπέρα παίδες από ένα κιτρινοκαφέ Ηράκλειο, βρωμερό και τρισάθλιο.

Δεν είναι να βγεις σήμερα έξω. Βγήκα να πάω στον μανάβη να πάρω πορτοκάλια και σιχάθηκα τον εαυτό μου!! :lol::lol:

Καλησπέρα Αλέξανδρε! Εννοείς το Ηράκλειο εδώ στην Αθήνα ή στην Κρήτη? :confused:

Καλησπέρα Αλέξανδρε! Εννοείς το Ηράκλειο εδώ στην Αθήνα ή στην Κρήτη? :confused:

Ηράκλειο Κρήτης ή Κάιρο θα μπορούσες να το πεις κιόλας...! :lol::lol:

Είμαι εδώ για να σπουδάσω (φυσική) που πλέον σταμάτησα (ορκίζομαι)! :happy:

@soom

Και η Αθήνα τα ίδια χάλια έχει σήμερα Αλέξανδρε, οπότε μη νομίζεις ότι εδώ χαιρόμαστε τον Αττικό ουρανό ... και ο ήλιος είναι υπό επιτήρηση σήμερα :)

Μετά το πρώτο κύμα συμμετοχών για το Σάββατο 10/4 σήμερα κόπασε το ρεύμα .. μάλλον θα αρχίσουμε πόρτα-πόρτα τακτικές πρόσκλησης :)

Με την ευκαιρία, έχω καιρό να δω μήνυμα του fanko (Κώστα); όπως και του pazo (Βασίλη);

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Και μερικά νέα:

Το οποίο δεύτερο (και για πολλούς αδιάφορο, το καταλαβαίνω) θα ήθελα πάρα πολύ να πάω να το δω.. Δυστυχώς, στα πλαίσια του πτυχίου μου δεν κατάφερα να δω κάποιο κομμάτι της θεωρίας αυτής πέρα από τα πολύ αρχικά και «απλά» κομμάτια της.

Πλέον μόνο από βιβλία θα δω κάτι περισσότερο!

@kkalog

Και εγώ έχω καιρό να τον δω τον Κώστα και σκεφτόμουν εχθές το βράδυ να τον «ενοχλήσω» με ένα SMS, αλλά με διάφορα «ευχάριστα» που συνέβησαν στην έξοδο μου για ποτό μετά της κοπέλας μου, το ξέχασα! :p

Με την ευκαιρία, έχω καιρό να δω μήνυμα του fanko (Κώστα); όπως και του pazo (Βασίλη);

O Βασίλης δίνει το παρόν σχεδόν καθημερινά στο messi πάντως!! Ο Κώστας έχει καιρό όντως.!!

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos

dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ηράκλειο Κρήτης ή Κάιρο θα μπορούσες να το πεις κιόλας...! :lol::lol:

Είμαι εδώ για να σπουδάσω (φυσική) που πλέον σταμάτησα (ορκίζομαι)! :happy:

@soom

Και η Αθήνα τα ίδια χάλια έχει σήμερα Αλέξανδρε, οπότε μη νομίζεις ότι εδώ χαιρόμαστε τον Αττικό ουρανό ... και ο ήλιος είναι υπό επιτήρηση σήμερα :)

Μετά το πρώτο κύμα συμμετοχών για το Σάββατο 10/4 σήμερα κόπασε το ρεύμα .. μάλλον θα αρχίσουμε πόρτα-πόρτα τακτικές πρόσκλησης :)

καλημέρα λοιπόν στην παρέα και από εμένα....

έχει δίκιο ο Αλέξανδρος για τον κόκκινο ουρανό, μπορεί αυτό να υπάρχει και στην υπόλοιπη Ελλάδα αλλά σκεφτείται ότι από την Κρήτη περνάει..γάμ@τα!!!!!:X

Και επί της ευκαιρίας νομίζω ότι με 5 βαθμούς πια μπροστά δεν χάνεται....με τον δεύτερο δεν ασχολούμαι γιατί θα γκελάρει την Κυριακή...

καλή εβδομάδα σε όλους και χρόνια πολλά στις γυναίκες που συμμετέχουν στο παρόν thread (και σε όλες δηλαδή) μιας και γιορτάζουν σήμερα!!!!!!

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned