zaharakis Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Νικο η εμμονη σου με το μηλο,καθε αλλο παρα αυτο που λες δηλωνει :D διαβασε καλα τα λεγομενα σου και ξανασκεψου το ;) ξερεις πολυ καλα οτι δεν θα εχω (ουτε ο Κωστας) ΚΑΝΕΝΑΝ ενδοιασμο να ξαναγυρισω σε apple/android αν αυτα πραγματικα το αξιζουν :!: δεν ειχα ποτε παρωπιδες και ουτε φυσικα προκειται να αποκτησω!!θελω παντα κατι που θα ειναι καλυτερο απο το προηγουμενο,οπως και να λεγεται αυτο.... και οχι φυσικα για να λεω και να καμαρωνω πως εχω την καλυτερη συσκευη,ολοι το ξερετε οτι δεν εχω τετοια υπαρξιακα προβληματα αλλα και ουτε προκειται να αποκτησω :p εγω κραταω μικρο καλαθι παντα,ετσι δεν εκθειαζω ουτε ms,apple,android αλλα ουτε και κανεναν κατασκευαστη!! τα android αυτην την στιγμη ειναι "μικρα" ακομη και η apple (το βλεπω με το λεο μου καθε μερα πια) εχει μεινει πισω....η τουλαχιστον,για να ειμαι και λιγο επιεικης,εχει χασει πολυ εδαφος... οποιος αξιζει περισσοτερο θα παρει τα λεφτα μου ;) χ#στηκα για το πως θα λεγεται η συσκευη μου και πιο λειτουργικο θα εχει μεσα της!! καλο μεσημερι σε ολους :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 (edited) Δημήτρη μου νομίζω ότι κάπου χανόμαστε στη μετάφραση. Θα σου ζητήσω να θυμηθείς τι έλεγα για το iPhone πριν βγει το 3GS και όσο είχα το HD. Έχω γράψει πολλές φορές ότι δε θεωρώ καμία συσκευή την καλύτερη. Έχω εξηγήσει ότι καταλαβαίνω απόλυτα γιατί εσύ ή ο Κώστας έχετε πάρει το Leo και αντίστοιχα ζητώ να καταλάβετε γιατί εγώ έχω το iPhone. Η διαφωνία μου μαζί σας είναι γιατί μου λέτε ότι θα έπρεπε να γκρινιάζω για κάτι και προσπαθώ να καταλάβω για ποιό ή γιατί θα έπρεπε να κατηγορώ την Apple για κάτι. Όταν θεωρήσω ότι θα πρέπει να κάνω κάτι τέτοιο θα το κάνω. Γιατί να το κάνω τώρα βρε παίδες αν δεν έχω πρόβλημα με τη συσκευή; Καταλαβαίνω τον Κώστα γιατί γκρίνιαζε για το Excel, εσένα με το μεράκι που έχεις για τα WM. Εμένα όμως με την ευκολία που έχω με τις εφαρμογές του iPhone γιατί δε μπορείτε να με καταλάβετε; Edited March 6, 2010 by CarpeNoctum Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 εγω παλι περιμενω να κυκλοφορισει το x10 mini pro, το οποιο και θα ειναι το πρωτο μου Android και θα αντικαταστησει το γερασμενο πλεον k750 που χρησιμοποιω σαν δευτερο με καρτα! :) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 (edited) Νικο η εμμονη σου με το μηλο,καθε αλλο παρα αυτο που λες δηλωνει :D διαβασε καλα τα λεγομενα σου και ξανασκεψου το ;) ξερεις πολυ καλα οτι δεν θα εχω (ουτε ο Κωστας) ΚΑΝΕΝΑΝ ενδοιασμο να ξαναγυρισω σε apple/android αν αυτα πραγματικα το αξιζουν :!: δεν ειχα ποτε παρωπιδες και ουτε φυσικα προκειται να αποκτησω!!θελω παντα κατι που θα ειναι καλυτερο απο το προηγουμενο,οπως και να λεγεται αυτο.... και οχι φυσικα για να λεω και να καμαρωνω πως εχω την καλυτερη συσκευη,ολοι το ξερετε οτι δεν εχω τετοια υπαρξιακα προβληματα αλλα και ουτε προκειται να αποκτησω :p εγω κραταω μικρο καλαθι παντα,ετσι δεν εκθειαζω ουτε ms,apple,android αλλα ουτε και κανεναν κατασκευαστη!! τα android αυτην την στιγμη ειναι "μικρα" ακομη και η apple (το βλεπω με το λεο μου καθε μερα πια) εχει μεινει πισω....η τουλαχιστον,για να ειμαι και λιγο επιεικης,εχει χασει πολυ εδαφος... οποιος αξιζει περισσοτερο θα παρει τα λεφτα μου ;) χ#στηκα για το πως θα λεγεται η συσκευη μου και πιο λειτουργικο θα εχει μεσα της!! καλο μεσημερι σε ολους :) γιατι σωνει και καλα Δημητρη πρεπει το ΛΕΟ για ΜΕΝΑ να ειναι καλυτερο απο το μηλο; :rolleyes: και σου το λεω γιατι εχω περασει και απο το ΛΕΟ και εχω ξαναερθει πισω... το καλυτερη συσκευη ειναι ''υποκειμενικο'' για μενα την απλοτητα την ευκολια και τις εφαρμογες που εχει προς το παρον το μηλο δεν τις αλλασω με τιποτα. δεν παει να εχει και τριπλασιο επεξεργαστη το ΛΕΟ. :X Δημήτρη μου νομίζω ότι κάπου χανόμαστε στη μετάφραση. Θα σου ζητήσω να θυμηθείς τι έλεγα για το iPhone πριν βγει το 3GS και όσο είχα το HD. Έχω γράψει πολλές φορές ότι δε θεωρώ καμία συσκευή την καλύτερη. Έχω εξηγήσει ότι καταλαβαίνω απόλυτα γιατί εσύ ή ο Κώστας έχετε πάρει το Leo και αντίστοιχα ζητώ να καταλάβετε γιατί εγώ έχω το iPhone. Η διαφωνία μου μαζί σας είναι γιατί μου λέτε ότι θα έπρεπε να γκρινιάζω για κάτι και προσπαθώ να καταλάβω για ποιό ή γιατί θα έπρεπε να κατηγορώ την Apple για κάτι. Όταν θεωρήσω ότι θα πρέπει να κάνω κάτι τέτοιο θα το κάνω. Γιατί να το κάνω τώρα βρε παίδες αν δεν έχω πρόβλημα με τη συσκευή; Καταλαβαίνω τον Κώστα γιατί γκρίνιαζε για το Excel, εσένα με το μεράκι που έχεις για τα WM. Εμένα όμως με την ευκολία που έχω με τις εφαρμογές του iPhone γιατί δε μπορείτε να με καταλάβετε; +9999999999 Edited March 6, 2010 by nervous συνεχομενα μηνυματα,χρησιμοποιησε την Πολλαπλη Παραθεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 για να λυθει μια και καλη το ζητημα πρεπει να συγχωνευτουν οι 2 εταιριες να παρουν τα καλα στοιχεια και απο τα 2 κινητα να αφαιρεσουν οτι αρνητικο να προαθεσουν την καμερα του ν82 τα ηχεια του 6233 να το παρουμε ολοι να ησυχασουμε μια και καλη!!!!!!βεβαια δεν ξερω τι τιμη θα εχει?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Όντας χρήστης windows Mobile απο Εποχής Motorola ΜPX220(Yeap κινητό με πορτάκι και Windows-Ακόμα δουλεύει:) ) στη συνέχεια HTC P3300 και HTC P3700 τα έχω ξεκοκαλλίσει τα wm!Ακόμα flash-άρω roms και στο Artemis και στο Diamond για το χαβαλε και γιατί ίσως είναι το μόνο ενδιαφέρον που σου προσφέρουν τα HTC! Τον 05/2009 είμουνα πολύ κοντά να πάρω το Diamond 2! Ευτυχώς όπως αποδείχτηκε κρατήθηκα! Χωρίς να το καταλάβω 01/09/2009 βρέθηκα να έχω αγοράσει ενα iPhone 3Gs! Τα πάντα έγιναν πιο εύκολα!Και ας χρειάστηκε να γίνει jailbrake για να μου προσφέρει και κάποια αυτονόητα πράγματα είχε και αυτό τη μαγεία του! Απο τότε έχω σταματήσει να flashαρω το κινητό μου και να ψάχνω κάθε λίγο και λιγάκι στο XDA ποια rom είναι καλύτερη και χωρίς Bugs και έχει και 2-3 Προγράμματα παραπάνω περασμένα! Είχα πληρώσει τo Αρτεμις 600 € και το Diamond 620 €! Και έπρεπε καθε λίγο και λιγάκι να τους περνάω rom μπας και τρέξουν λίγο καλύτερα και γίνουν πιο λειτουργικά!Ακόμη δε τα έχω καταφέρει! Πριν απο μία εβδομάδα ο αδερφός πήρε το HD2 απο Αγγλία 400 €! Ακόμα δεν έχει καταφέρει να το δουλεψει καλά! Όσες φορές το έπιασα στα χέρια μου έψαχνα να βρω το πενάκι! Για να το χειριστώ με ασφάλεια έπρεπε να το κρατάω και με τα δύο χέρια!Με το ζόρι χωρούσε στο ένα μου χέρι! Τα εικονίδια τεράστια! Αρχισε και αυτός το flashing game ψάχνοντας μια Rom που θα του δουλεψει! Ακόμα δε την έχει βρεί! Οσες φορές την έχω πιάσει στα χέρια μου δεν έχω καταφέρει να βρω κατι που να με κάνει να σκεφτώ να φύγω απο το iPhone! Μετά απο 5 χρόνια με WM δύσκολα θα ξαναγύριζα πισω σε αυτά!Γιατί απλά δεν έχει αλλάξει τίποτα!Μπορεί οι συσκευές λόγο επεξεργαστών να έγιναν πιο γρήγορες αλλα τα wm έχουν παραμείνει με την ίδια φιλοσοφία!Φιλότιμες οι προσπάθεις της HTC να τα κάνει πιο λειτουργικά με το Sense αλλα θέλει πολύ δουλειά ακόμη! Δε ξέρω γιατί προσπαθούν ορισμένοι που είχαν iPhone και πήγαν σε HD2 να αποδείξουν οτι το ένα κινητό ειναι καλύτερο απο το άλλο!Ίσως να το έχουν μετανοιώσει και να ψάχνουν τρόπους να στηρίξουν την κίνησή τους!Ίσως κάτι άλλο. Δεν υπάρχει μέτρο συγκρισης μεταξύ τους!Ειναι δύο διαφορετικά πράγματα! Ο καθένας χρησιμοποιεί ότι τον βολεύει! Και αν θέλουν κάποιοι να συγκρίνουν τις 2 συσκευές ας πάρουν ένα iPhone(Mη Jailbroken) και ενα HD2 με μαμίσια ρομ(Kαι οχι ρομ απο XDA) και να τα συγκρίνουν! Εκεί θα φανεί η διαφορα! Γνώμη μου: Θα πρέπει να δουλέψουν πολυ στην MS για να φτάσουν στα επίπεδα του OS της Apple. Πάντα προσωπική μου άποψη και χωρίς να θέλω να θίξω κάποιον! Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Εγω παλι εχω την εντυπωση οτι ολη αυτη η κουβεντα θ'αποκτησει νεο νοημα και διασταση με την εισοδο των WP7 στην αγορα Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnn1e Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Ακυρο λιγο μεταξυ των αλλων ποστ, αλλα μπορει καποιος να μου δωσει ενα λινκ για το ποια Iphone δεχονται jb? Εψαξα λιγακι αλλα δεν βρηκα ακρη.. Και καποιο οδηγο αν ειναι ευκολο... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Ακυρο λιγο μεταξυ των αλλων ποστ, αλλα μπορει καποιος να μου δωσει ενα λινκ για το ποια Iphone δεχονται jb? Εψαξα λιγακι αλλα δεν βρηκα ακρη.. Και καποιο οδηγο αν ειναι ευκολο... :wacko: Ποιο iPhone έχεις? Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Καλησπέρα σε όλους :) Μα βρε παιδιά, ακόμα προσπαθούμε να πείσουμε ο ένας τον άλλο πιο είναι καλύτερο κινητό; Έλεος ρε παιδιά!!! Πρόταση μου, να μην αναλωνουμε τις σελίδες του αγαπημένου μας thread, σε πράγματα που εννοουνται :);) Ξέρουμε πολύ καλά, ότι ο ζαχαρακης και ο ελ Κώστας έχουν αποφασίσει ότι για την ώρα, τους κάνει καλύτερα την δουλειά τους το λεο. Επίσης ο Νίκος βολεύεται περισσότερο με το μηλο, γιατί να προσπαθούμε να πείσουμε οι μεν τους δε ότι έχουμε καλύτερη συσκευή ; Εμένα προσωπικά με βολεύει απίστευτα το μήλο, τι πρέπει να κάνω δλδ, να βροντοφωναζω πόσο ευτυχισμένος είμαι με το μηλαρακι μου; Όχι. Το ξέρω εγώ και αυτό μου φτάνει ;) Αυτό όμως που θα βροντοφωναζω είναι ότι μόλις έμαθα ότι η γυναίκα μου είναι ΕΓΚΥΟΣ!!! :clap: :) D) Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Αυτό όμως που θα βροντοφωναζω είναι ότι μόλις έμαθα ότι η γυναίκα μου είναι ΕΓΚΥΟΣ!!! :clap: :) D) Καλή Λευτεριά Γείτονα!:) Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Καλησπέρα σε όλους :) Αυτό όμως που θα βροντοφωναζω είναι ότι μόλις έμαθα ότι η γυναίκα μου είναι ΕΓΚΥΟΣ!!! :clap: :) D) Τι iphone και hd2 λεμε τωρα.... Συγχαρητήρια Λευτερη.:up::yahoo::clap: Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Εγω παλι εχω την εντυπωση οτι ολη αυτη η κουβεντα θ'αποκτησει νεο νοημα και διασταση με την εισοδο των WP7 στην αγορα Κι εγώ αυτό πιστεύω, κρατάτε δυνάμεις για το καλοκαίρι! Λευτέρη συγχαρητήρια και καλοδεχουμενα! Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Αυτό όμως που θα βροντοφωναζω είναι ότι μόλις έμαθα ότι η γυναίκα μου είναι ΕΓΚΥΟΣ!!! :clap: :) D) Συγχαρητήρια Λευτέρη! :w00t::clap::clap::yahoo: Το πρώτο σας; Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Αυτό όμως που θα βροντοφωναζω είναι ότι μόλις έμαθα ότι η γυναίκα μου είναι ΕΓΚΥΟΣ!!! :clap: :) D) Συγχαρητήρια! Με έναν πόνο! Το πρώτο σας ? :D ------------------------------------------------------------------ Μόλις βρήκα από τύχη το ανέκδοτο του Σερβετά με τίτλο Τα παπάκια (από το Ράδιο Αρβύλα) σε remix και σε ringtone για το iPhone. Όπως το θέλει, Pm me ή πείτε μου να σας δώσω το link εδώ. :p Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Δώσε μας το λινκ αθρωπε :) Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Γι αυτό είμαστε η καύτερη παρέα στο forum :):D Σας ευχαριστώ όλους παιδιά για τις ευχές σας, και σε σας οτι καλύτερο:D:):baby::baby::baby: Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Λευτέρη καλή λευτεριά κ να σας ζήσει!!! πάντα τέτοια νέα στο φόρουμ!!!!!!;) Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Δώσε μας το λινκ αθρωπε :) Ok. Ορίστε το link: http://rapidshare.com/files/359826906/Zodiac_-____________________.zip Υ.Γ: Συγνώμη για την καθυστέρηση, αλλά μόλις πέρασα τα Win 7 και έχω χαθεί.. :p Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Ok. Ορίστε το link: http://rapidshare.com/files/359826906/Zodiac_-____________________.zip Υ.Γ: Συγνώμη για την καθυστέρηση, αλλά μόλις πέρασα τα Win 7 και έχω χαθεί.. :p Θα τα λατρέψεις...με τον καιρό βέβαια!:D Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 (edited) Δημήτρη μου νομίζω ότι κάπου χανόμαστε στη μετάφραση. Θα σου ζητήσω να θυμηθείς τι έλεγα για το iPhone πριν βγει το 3GS και όσο είχα το HD. Έχω γράψει πολλές φορές ότι δε θεωρώ καμία συσκευή την καλύτερη. Έχω εξηγήσει ότι καταλαβαίνω απόλυτα γιατί εσύ ή ο Κώστας έχετε πάρει το Leo και αντίστοιχα ζητώ να καταλάβετε γιατί εγώ έχω το iPhone. Η διαφωνία μου μαζί σας είναι γιατί μου λέτε ότι θα έπρεπε να γκρινιάζω για κάτι και προσπαθώ να καταλάβω για ποιό ή γιατί θα έπρεπε να κατηγορώ την Apple για κάτι. Όταν θεωρήσω ότι θα πρέπει να κάνω κάτι τέτοιο θα το κάνω. Γιατί να το κάνω τώρα βρε παίδες αν δεν έχω πρόβλημα με τη συσκευή; Καταλαβαίνω τον Κώστα γιατί γκρίνιαζε για το Excel, εσένα με το μεράκι που έχεις για τα WM. Εμένα όμως με την ευκολία που έχω με τις εφαρμογές του iPhone γιατί δε μπορείτε να με καταλάβετε; Κώστα δεκτά όλα αυτά. Αλλά θα αντιστρέψω λίγο την ερώτηση. Τι θα έγραφες (εσύ ή όποιος άλλος) αν σήμερα μαθαίναμε ότι το iPhone 3GS δεν θα έπαιρνε την αναβάθμιση του OS 4.0 την οποία και θα βλέπαμε μόνο σε καινούριες συσκευές άσχετα με το αν μας άρεσε η 4.0 ή όχι. Τι εννοώ δηλαδή; Έχω το 3GS και το πρόβλημα σύμφωνα με αυτά που γράφεις είναι ότι είτε πρέπει να κάνω Jailbreak για να προσθέσω κάποια χαρακτηριστικά ή να αγοράσω εφαρμογές. Το κόστος ποιό είναι; Κάτι λιγότερο από 10-20 ευρώ ή για να είμαστε και δίκαιοι μπορεί και τίποτα μιας και πολλά χαρακτηριστικά υπάρχουν σε 3rd party εφαρμογές εντελώς δωρεάν. Τι χρειάζεται να κάνω; Να περιμένω την OS 4.0. Όταν βγει την περνάω δωρεάν. Ο κάτοχος του HD2 που θέλει να πάρει την αναβάθμιση σε WP7 τι πρέπει να κάνει; Για να δούμε. Πρέπει να πουλήσει τη συσκευή του και το Δεκέμβρη (αν αγοράσει σήμερα δηλαδή να το έχει για 7-8 μήνες) να πάρει άλλο. Το κόστος αν βγάλουμε τα έσοδα από ενδεχόμενη πώληση πόσο θα είναι; 300-400 ευρω; 250; Έστω. Τελειώσαμε εδώ; Όχι! Γιατί όχι; Γιατί απλά ό,τι εφαρμογές είχε αγοράσει αυτός ο χρήστης για το HD2 του δε μπορεί να της χρησιμοποιήσει στα WP7. Που πάνε λοιπόν αυτά τα 20,30,40,50 ευρώ που έχει δώσει για εφαρμογές; Ή ακόμα χειρότερα τα πολύ περισσότερα αν έχει αγορασμένο και κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης; Στα σκουπίδια και αυτά. Συμπέρασμα; Η αναβάθμιση στα WP7 (ένα λειτουργικό της εταιρείας που φτιάχνει το λειτουργικό που ήδη φοράει) θα του κοστίσει σίγουρα ένα 500ευρω. Αν το έκανε αυτό η Apple τι θα της σούρναμε; Να είμαστε λίγο δίκαιοι λοιπόν. Οι παραξενειές της Apple εμένα δε μου κοστίζουν σχεδόν τίποτα, ή έστω ελάχιστα. Η κίνηση της MS θα κοστίζει τα 20πλασια σε πολλούς για μια αναβάθμιση λειτουργικού επαναλαμβάνω. Συγγνώμη, αλλά βλέπω το δεύτερο ως εμπαιγμό και κοροϊδία πολύ περισσότερο από το πρώτο. Νικόλα, +100.. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! <Και δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να σχολιάσω τον φίλο στο θέμα εμ την απάντηση του περί unlocking, jailbreak, etc... Νομίζω ότι η απάντηση ου Πτέραρχου ήταν πλήρης και ολοκληρωμένη και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.. Δεν καταθέτω τώρα τις προσωπικές μου απόψεις, αφενός γιατί είμαι από υπολογιστή φίλου και δεν με βολεύει και πολύ το πληκτρολόγιο (α ρε το ΜΒΡ..:lol:), αφετέρου μετά την ανάλυση/κατάθεση του Νίκου, είμαι απόλυτα καλυμμένος και σύμφωνος..! Λευτέρη, πάντα γερό και δυνατό (και από εδώ!:happy:)!!!!! :clap: :yahoo: Edited March 6, 2010 by soom Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnn1e Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Ποιο iPhone έχεις? 3gs, 4 Μηνων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Αυτό όμως που θα βροντοφωναζω είναι ότι μόλις έμαθα ότι η γυναίκα μου είναι ΕΓΚΥΟΣ!!! :clap: :) D) Αν και ηλικιακα ανηκω σ'ενα γκρουπ για το οποιο η προοπτικη της οικογενειας ψιλο-απεχει ακομα,ειλικρινα χαιρομαι που μοιραστηκες μαζι μας ενα τετοιο ευχαριστο νεο. Κατι τετοιες στιγμες ειναι που μας υπενθυμιζουν οτι περα απο το παθος της ενασχολησης με την τεχνολογια ή με οποιαδηποτε ενασχοληση ολοκληρωνει & ευχαριστει τον καθενα,υπαρχουν πτυχες της ζωης που προσφερουν πραγματικη ευτυχια :D Συγχαρητηρια! :) Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Λευτέρη συγχαρητήρια και καλή λευτεριά........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Συγχαρητήρια και από εμένα Λευτέρη! τα καλύτερα εύχομαι :) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts