EchiDNA Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 (edited) Πλεον σχεδον υπαρχουν τα παντα για Mac, δεν νομιζω οτι θα αντιμετωπισεις προβλημα anyway ;) Οπως ειπε και ο αλλος ο Κωστας δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Θα σου πως το δουλευω και δεν χρειαζεται να εχω δευτερο λαπτοπ με windows. Εχω κανει εγκατασταση τα Win7 με Boot loader, για να μπορω οποτε χρειαζομαι να δουλευω windows με την συνολικη ισχυ του μηχανηματος. Εχω βαλει και το VWare Fusion το οποιο μου επιτρεπει να δουλευω τα windows που εχω εγκαταστησει με boot μεσα απο το mac osx, σαν να εχω σε παραθυρο ενα οποιοδηποτε προγραμμα. Οποτε οποια αρχεια θελεις να δουλευεις και στα 2 λειτουργικα τα πετας στο my documents και οταν δουλευεις τα wιndows ειτε μονα τους ειτε μεσα απο το mac osx εχεις τα αρχεια σου. Εγω κανω ανετα ολες τις δουλειες μετατροπες η δημιουργια cab δουλευοντας τα windows απο το fusion. Ταυτοχρονα αν θελω κατι απο τα mac πχ το *mail μου η να κατεβασω κατι απο τον σαφαρι μπορω να το κανω παραλληλα. Αν το αγορασεις θα σε βοηθησουμε να βρεις τα παντα. Αξιζει. Δεν θα βρεις τετοια ποιοτητα σε αλλο λαπτοπ. Γιώργο για την δουλειά που το θες είναι ότι πρέπει (και τρώγοντας έρχεται η όρεξη), εγώ για downloading έχω ακόμη το pc βέβαια. Απλά μην τσιγγουνευτείς στην μνήμη, σκέψου σοβαρά το ενδεχόμενο για 4GB+ ram. Μήπως ένα mini για αρχή που είναι και φθηνό θα ήταν καλύτερα για το σπίτι;;; :lol: Edited February 23, 2010 by EchiDNA Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Μήπως ένα mini για αρχή που είναι και φθηνό θα ήταν καλύτερα για το σπίτι;;; :lol: ΤΕΛΕΙΟ! Αν έχεις οθόνη είναι ότι πρέπει, απλά έχει περιορισμό από την κάρτα γραφικών του και δεν δίνει αναλογική έξοδο εικόνας, μόνο ψηφιακή. Επίσης τα 4GB επιβάλλονται. Εγώ το πήρα με 2GB και όσο δούλευα κάτι πιο βαρύ, π.χ. iMovie, γονάτιζε. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Γιώργο για την δουλειά που το θες είναι ότι πρέπει (και τρώγοντας έρχεται η όρεξη), εγώ για downloading έχω ακόμη το pc βέβαια. Απλά μην τσιγγουνευτείς στην μνήμη, σκέψου σοβαρά το ενδεχόμενο για 4GB+ ram. ΤΕΛΕΙΟ! Αν έχεις οθόνη είναι ότι πρέπει, απλά έχει περιορισμό από την κάρτα γραφικών του και δεν δίνει αναλογική έξοδο εικόνας, μόνο ψηφιακή. Επίσης τα 4GB επιβάλλονται. Εγώ το πήρα με 2GB και όσο δούλευα κάτι πιο βαρύ, π.χ. iMovie, γονάτιζε. Αυτά είναι που φοβάμαι! Δεν ξέρω τις διαφορές; βλέπω π.χ. ελληνική και αγγλική έκδοση, ποντίκι magic και mighty, πληκτρολόγιο Apple και ασύρματο, adaptors για οθόνη;;; Δηλαδή αν θέλω να το συνδέσω με την TFT μπορώ ή θα μπλέξω και θα θέλω και οθόνη μετά;;; Μνήμη μπορείς να πορσθέσεις μόνος σου;;; Ερωτήσεις αρχαρίου... forgive me! :) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Ολα αυτα τα εχω δοκιμασει και με την official 1.66 που ειναι η τελευταια version του λειτουργικου. Δουλευουν το ιδιο καλα. Στην 1.43 με την οποια πρωτοκυκλοφορησε υπηραχαν προβληματα, ο Ζαχαρακης αν θυμασαι το πουλησε σε 3 μερες εξ αιτιας απ αυτό. Ομως με την 1.66 που κυκλοφορησε αν δεν κανω λαθος αρχες Ιανουαρίου, η συσκευη δεν θελει τιποτα αλλο, εκτός απο καποιες ρυθμισεις απο το μενου για να την φερεις στα μετρα σου. Το iphone οντως ειναι η πιο ευκολη συσκευη για καποιον που δεν εχει εμπειρια. Το εχω δει αυτο δυο φορες. Μια απο τον ανεψιο μου και μια απο την κοπελα που αγορασε το δικο μου. Με 2-3 πραγματακια που τους εδειξα δεν δυσκολευτηκαν πουθενα. Το ιδιο συμβαινει και μεταξυ mac osx & windows. ακριβως! αυτος ειναι και ο λογος που μενω ακομα με το iphone, και αυτος ειναι ο λογος που δεν αφησω ποτε τα mac! ακριβεια, ευκολια, ταχυτητα... γιατι προτιμω αυτα που κανω να τα κανω ΤΕΛΕΙΑ! ακριβως και εγω 3 μερες κρατησα το HD2! αν και το ξανασκεφτηκα οπως εκανε και ο Δημήτρης οι λογοι που αναφερα πιο πανω με κανουν να το κραταω ακομα το μηλο. για καποιο που θελει BROWSING-MAIL-IPOD (όπως εγω) νομιζω το μήλο ΕΙΝΑΙ, ΗΤΑΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ οτι καλυτερο.... και δεν αμφιβαλλω για την δυναμη του ΛΕΟ, απεναντιας ημουν απο τους πρωτους που το αγορασαν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakisn Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Καλησπέρα συνφορουμίτες! Τι κάνετε? Έχω μια ερώτηση για το installous. Αν δεν επιτρέπεται να το συζητήσουμε,ενημερώστε με για να το λήξω εδώ,αλλά αν επιτρέπεται,θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει ένα εναλλακτικό site για την homepage του installous? Ως γνωστόν, το διάσημο "μαγαζάκι" μάλλον μας άφησε χρόνους! Παράθεση Φιλικά, Θάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Αυτά είναι που φοβάμαι! Δεν ξέρω τις διαφορές; βλέπω π.χ. ελληνική και αγγλική έκδοση, ποντίκι magic και mighty, πληκτρολόγιο Apple και ασύρματο, adaptors για οθόνη;;; Δηλαδή αν θέλω να το συνδέσω με την TFT μπορώ ή θα μπλέξω και θα θέλω και οθόνη μετά;;; Μνήμη μπορείς να πορσθέσεις μόνος σου;;; Ερωτήσεις αρχαρίου... forgive me! :) Δεν ξερω βαλτα κατω να δεις ποσο θα σου παει το μινι με τα σχετικα του και αποφασιζεις. Προσωπικα επελεξα το macbook pro 13 το οποιο ειναι ακουραστο δουλευει 18 ωρες την μερα σε γραφειο και στο σπιτι με εξωτερικες οθονες και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geezor Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Καλησπέρα συνφορουμίτες! Τι κάνετε? Έχω μια ερώτηση για το installous. Αν δεν επιτρέπεται να το συζητήσουμε,ενημερώστε με για να το λήξω εδώ,αλλά αν επιτρέπεται,θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει ένα εναλλακτικό site για την homepage του installous? Ως γνωστόν, το διάσημο "μαγαζάκι" μάλλον μας άφησε χρόνους! Στη θεση του εχει μπει αλλο στην αρχικη του installous που απο οσο ξερω ειναι και η μονη εναλλακτικη πλεον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Δεν ξερω βαλτα κατω να δεις ποσο θα σου παει το μινι με τα σχετικα του και αποφασιζεις. Προσωπικα επελεξα το macbook pro 13 το οποιο ειναι ακουραστο δουλευει 18 ωρες την μερα σε γραφειο και στο σπιτι με εξωτερικες οθονες και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. κωστα η μπαταρια ποσο σε παει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 κωστα η μπαταρια ποσο σε παει; Με συνεχη χρηση 5 ωρες ανετα που συμπερελαμβαναν και βιντεο ομιλια με skype. Σε χρηση γραφειου ανετα εχω βγαλει 8ωρο. Εννοειται οτι εμπαινε σε sleep μονο του οταν δεν το χρησιμοποιουσα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Με συνεχη χρηση 5 ωρες ανετα που συμπερελαμβαναν και βιντεο ομιλια με skype. Σε χρηση γραφειου ανετα εχω βγαλει 8ωρο. Εννοειται οτι εμπαινε σε sleep μονο του οταν δεν το χρησιμοποιουσα. macbook pro 17αρι βγαζει 4-5 ωρες σε συνεχη χρηση, σε full performance, και χωρις sleep.... φοβερο ε....; οταν το εχω στο γραφειο, να το εχω συνεχεια στο ρευμα η ετσι καταστρεφεται η μπαταρια; καλυτερα να το αφηνω να αδειαζει σχεδον και να το ξαναβαζω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Καλησπέρα σ όλους. ποια εφαρμογή είναι καλύτερη για RSS FEED γιατί με το συγκεκριμένο θέμα είμαι παντελώς άσχετος κ δύσκολα θα βγάλω άκρη!!!:(:( Η αν έχει κάποιο λινκ κάποιος να μου δώσει να διαβάσω μπας κ ξεστραβωθώ κανένα πρόβλημα!!;) Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 macbook pro 17αρι βγαζει 4-5 ωρες σε συνεχη χρηση, σε full performance, και χωρις sleep.... φοβερο ε....; οταν το εχω στο γραφειο, να το εχω συνεχεια στο ρευμα η ετσι καταστρεφεται η μπαταρια; καλυτερα να το αφηνω να αδειαζει σχεδον και να το ξαναβαζω; Δεν εχει αναγκη, απλα μια φορα στο τοσο να το αφηνεις να ολοκληρωνει τον κυκλο αποφορτιση - φορτιση. Καλησπέρα σ όλους. ποια εφαρμογή είναι καλύτερη για RSS FEED γιατί με το συγκεκριμένο θέμα είμαι παντελώς άσχετος κ δύσκολα θα βγάλω άκρη!!!:(:( Η αν έχει κάποιο λινκ κάποιος να μου δώσει να διαβάσω μπας κ ξεστραβωθώ κανένα πρόβλημα!!;) Χαχαχαχαχα:p να μια φορα που το HD2 κανει καλυτερα κατι απο το iphone και μαλιστα με official εφαρμογη. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Χαχαχαχαχα:p να μια φορα που το HD2 κανει καλυτερα κατι απο το iphone και μαλιστα με official εφαρμογη. Κώστα εσύ ποια είχες στο μήλο σου? Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Δεν εχει αναγκη, απλα μια φορα στο τοσο να το αφηνεις να ολοκληρωνει τον κυκλο αποφορτιση - φορτιση. Χαχαχαχαχα:p να μια φορα που το HD2 κανει καλυτερα κατι απο το iphone και μαλιστα με official εφαρμογη. καιρο ηθελες να το πεις αυτο ε.... :lol::p για το mac book pro ενοεις να το εχω κανονικα στο ρευμα και μια φορα καθε τοσο να το αφηνω να αδειαζει και να γεμιζει κανονικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Καλησπέρα σ όλους. ποια εφαρμογή είναι καλύτερη για RSS FEED γιατί με το συγκεκριμένο θέμα είμαι παντελώς άσχετος κ δύσκολα θα βγάλω άκρη!!!:(:( Η αν έχει κάποιο λινκ κάποιος να μου δώσει να διαβάσω μπας κ ξεστραβωθώ κανένα πρόβλημα!!;) Μιχάλη αν έχεις Gmail τότε ενεργοποιείς το Google Reader και πας με κλειστά μάτια σε αυτή την εφαρμογή: http://www.navimania.gr/showthread.php?t=21329 Χαχαχαχαχα:p να μια φορα που το HD2 κανει καλυτερα κατι απο το iphone και μαλιστα με official εφαρμογη. Το θετικό και το πλεονέκτημα είναι ότι έχει OEM εφαρμογή, αλλά σε λειτουργικότητα και πληθώρα επιλογών διαμόρφωσης και εργασίας δε νομίζω ότι υπάρχει θέμα σύγκρισης. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Αυτά είναι που φοβάμαι! Δεν ξέρω τις διαφορές; βλέπω π.χ. ελληνική και αγγλική έκδοση, ποντίκι magic και mighty, πληκτρολόγιο Apple και ασύρματο, adaptors για οθόνη;;; Δηλαδή αν θέλω να το συνδέσω με την TFT μπορώ ή θα μπλέξω και θα θέλω και οθόνη μετά;;; Μνήμη μπορείς να πορσθέσεις μόνος σου;;; Ερωτήσεις αρχαρίου... forgive me! :) Για το mini καταρχήν χρειάζεσαι: - Οθόνη ή τηλεόραση, καλό θα είναι να έχει ψηφιακή είσοδο (DVI, HDMI κλπ) αν έχει μόνο VGA μου φαίνεται το mini δεν θα δίνει εικόνα. Π.χ. εγώ πήρα έναν αντάπτορα mini DVI-> RCA/S-video και δεν δούλευε. - Πληκτρολόγιο, ένα κοινό πληκτρολόγιο κάνει την δουλειά του αν και το αλουμινένιο της Apple είναι όλα τα λεφτά (εγώ έχω το ενσύρματο χωρίς τα αριθμητικά πλήκτρα) - Ποντίκι, έχω το ενσύρματο mighty mouse φοβερή η μπιλίτσα για scrolling αλλά δεν με βόλεψε καθόλου το υπόλοιπο (πως το πιάνεις, χειρισμός) έχω ένα ασύρματο της Logitec των 15. Υπάρχει και το magic mouse που είναι ασύρματο αλλά δεν το έχω δει. Δεν μου φαίνεται και πολύ χρηστικό, τουλάχιστον για μένα. - Μνήμη, είναι λίγα τα 2Gb μάλλον για οποιαδήποτε Mac, όχι μόνο για το mini. Εγώ την άλλαξα μόνος μου με πολύ ιδρώτα αλλά σε ελάχιστο χρόνο. Για τα υπόλοιπα μοντέλα macbook/pro/imac δεν ξέρω αν μπορείς μόνος σου να κάνεις αναβάθμιση. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 @echidna Γιώργο, μπορείς χαλαρά να το τολμήσεις για Mac, και δεν θα το μετανιώσεις! Αλλά και να το μετανιώσεις, υπάρχει πάντα το Buy&Sell. Αλλά, ξαναλέω, δεν θα το μετανιώσεις! :lol: Είναι τρομερό μηχάνημα! Και άσε που μπορείς να καταργήσεις εντελώς δεύτερο μηχάνημα για Windows, εγκαθιστώντας Windows με Bootcamp και μετά βάζοντας κάποιο πρόγραμμα με Virtual Machine, το partition που έβαλες με bootcamp να boot-άρει έτσι! Πολύ μπροστά! Και τα έχεις όλα σε ένα...: Την ομορφιά και την επιτομή του στυλ στους υπολογιστές Δύναμη Windows είτε με bootcamp, αφιερώνοντας όλη την ισχύ του μηχανήματος, είτε με Virtual Machine, με κάποιους συμβιβασμούς στις επιδόσεις αλλά ταχύτατο. MacOS. Και τα μυαλά στα κάγκελα! :lol: Εγώ έχω πάρει το MacBook Pro 15.4, το απλό, 2.53GHz, 250GB HDD, 4GB RAM DDR3. Είναι όλη μέρα ανοιχτό. Αν βγει από το ρεύμα, μειώσω στο μισό την φωτεινότητα, κλείσω το φως του πληκτρολογίου, μου βγάζει χαλαρά 4.5 ώρες. Μη σου πω και 5. Με bluetooth ανοιχτό (ελέω Magic Mouse), με Wi-Fi ανοιχτό και βλέπεις μια χαρά στην οθόνη! @Μιχάλη άμπαλο και Νίκο Κάρπε Εγώ θα σκεφτόμουν και το NewsRack iTunes Link για RSS. Εμένα με έχει καταβολέψει αυτό! Και δεν το αλλάζω με τίποτα! :) Την καλημέρα μου (ναι ναι, πριν από μια ωρίτσα ξύπνησα)...! :) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 http://img51.imageshack.us/img51/8837/03120931139041.jpg http://img52.imageshack.us/img52/4953/arnisouvla.jpg να και τα δικα μου 2 πρωην κατοικιδια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Μιχάλη αν έχεις Gmail τότε ενεργοποιείς το Google Reader και πας με κλειστά μάτια σε αυτή την εφαρμογή: http://www.navimania.gr/showthread.php?t=21329 Το θετικό και το πλεονέκτημα είναι ότι έχει OEM εφαρμογή, αλλά σε λειτουργικότητα και πληθώρα επιλογών διαμόρφωσης και εργασίας δε νομίζω ότι υπάρχει θέμα σύγκρισης. Μην εισαι τοσο σιγουρος γι αυτο Νικολα:) Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 @EchiDNA Γιώργο τώρα γύρισα στο γραφείο και είδα όλη την επικοινωνία. Αν θέλεις μπορούμε να οργανώσουμε ένα βράδυ "συμποσιακό" μαζί και με όποιο άλλο συνάδελφο θέλει για να συζητήσουμε αναλυτικά και διεξοδικά τα θέματα που σε απασχολούν όπως επίσης και να δεις από πρώτο χέρι κάποια μηχανήματα σε λειτουργία από κοντά :) Η σύντομη απάντηση πάντως είναι - επιπλέον των όσων έχουν ήδη ειπωθεί - κάντο με κλειστά μάτια για το mini ειδικά αν δεν απαιτείται μετακίνηση και θέλεις απλώς να εξερευνήσεις την πλατφόρμα με μια λύση που δεν απαιτεί συγκριτικά μεγάλη εκταμίευση. Από πλευράς υποστήριξης δε, εδώ είμαστε όλοι :) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Πάντως ας αρχίσουμε σιγά σιγά να καθαρίζουμε τις ατζέντες μας για τη δεύτερη εβδομάδα του Πάσχα (μην πέσουμε στη νηστεία) για να έχουμε επιστρέψει και οι ξενιτεμένοι και να επαναλάβουμε τα του Δεκέμβρη αλλά με ακόμα περισσότερο κόσμο αυτή τη φορά! Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Πάντως ας αρχίσουμε σιγά σιγά να καθαρίζουμε τις ατζέντες μας για τη δεύτερη εβδομάδα του Πάσχα (μην πέσουμε στη νηστεία) για να έχουμε επιστρέψει και οι ξενιτεμένοι και να επαναλάβουμε τα του Δεκέμβρη αλλά με ακόμα περισσότερο κόσμο αυτή τη φορά! Πολύ καλή ιδέα Νίκο, μέσα από εμένα! Η δε δεύτερη εβδομάδα είναι εξαιρετική ιδέα, για να έχουμε γυρίσει και οι "εκδρομείς", άσε που τότε συνθηκών επιτρεπόντων μπορεί να έχουμε και άλλο ένα ενδιαφέρον "αντικείμενο" προς επιτόπια επιθεώρηση ;) Τι λένε οι υπόλοιποι "συνήθεις" και "μη συνήθεις" ύποπτοι; Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Κώστα μιλάς για ανδροειδή ή μήλα; Δεύτερη βδομάδα του Πάσχα είναι μια χαρά, μετά τις 7 Απριλίου όμως να έχω γυρίσει από το ταξιδάκι μου. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 http://img51.imageshack.us/img51/8837/03120931139041.jpg http://img52.imageshack.us/img52/4953/arnisouvla.jpg να και τα δικα μου 2 πρωην κατοικιδια Αυτά είναι..... Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Κώστα μιλάς για ανδροειδή ή μήλα; Δεύτερη βδομάδα του Πάσχα είναι μια χαρά, μετά τις 7 Απριλίου όμως να έχω γυρίσει από το ταξιδάκι μου. Μια καλή ίσως περίοδος είναι Παρασκευή-Σάββατο 9-10 Απριλίου; Υ.Γ. Για το ερώτημα σου δεν μπορώ να πω περισσότερα γιατί εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, αλλά θα σας κρατήσω επίκαιρα ενήμερους ασφαλώς :) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts