Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΦΟΥ ΦΟΥ.

Την προσοχή σας λίγο παρακαλώ..

Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι σήμερα εξετάστηκα και πέρασα με επιτυχία (και με μεγάλο βαθμό - 7) το τελευταίο μου μάθημα....

Από σήμερα και στο εξής είμαι φυσικός με την βούλα!!!!

Πιθανώς 19 Μαρτίου ορκίζομαι κιόλας...!

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ!! ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΙΣΗΜΑ!!!!!! :happy::D

:yahoo:

συγχαρητηρια αλεξανδρε και εισ ανωτερα.μου βαλες ιδεες με το ποστ σου.να δεις αμα παρει πρωταθλημα ο θρυλος και φετος τι γραμματα θα βαλω.ολη την σελιδα θα πιασει

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Ευχαριστώ παίδες!

Ένα κεφάλαιο κλείνει, ένα νέο αρχίζει..!

:happy::happy::happy:

Μπραβο Αλεξανδρε!!!!:yahoo::clap:

Συγχαρητηρια και απο εμενα,παντα τετοια,και φυσικα εις ανωτερα!:)

http://www.navimania.gr/showthread.php?p=134897#post134897

To θυμαμαι Κωστα και το ειχα επισημανει.:lol:Μου ειχε κατσει στραβα ο συγκεκριμενος τυπος.

που το βρηκες βρε τσακαλι

Εγώ πάντως σήμερα διέγραψα από το δίσκο μου ότι κρατημένα backups είχα από Windows Mobile. Όλα τα cabs, tweaks, tools, κλπ πήραν δρόμο. Τέλος!

εγώ τα είχα σβυσει πολύ καιρό πριν και τώρα τα ψάχνω από την αρχή. Ευτυχώς έχω το Ζαχαρακη.

ΦΟΥ ΦΟΥ.

Μπράβο Αλεξανδρε σου εύχομαι κάθε επιτυχία στην ζωή σου.

Γαμ....το πάλι δεν μ αφήνει το iPhone να πάω στο κάτω μέρος του μηνύματος για να γράψω.

Κατάλαβε ότι είναι το τελευταίο μήνυμα που στέλνω απ αυτό.:(

Την προσοχή σας λίγο παρακαλώ..

Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι σήμερα εξετάστηκα και πέρασα με επιτυχία (και με μεγάλο βαθμό - 7) το τελευταίο μου μάθημα....

Από σήμερα και στο εξής είμαι φυσικός με την βούλα!!!!

Πιθανώς 19 Μαρτίου ορκίζομαι κιόλας...!

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ!! ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΙΣΗΜΑ!!!!!! :happy::D

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ευχαριστώ πολύ Κώστα!!!!:yahoo:

Ευχαριστώ πολύ Ηλία!!!!!:yahoo:

@el Costa:

Λοιπόν, για να πας κάτω κάτω, θα πας με τον κέρσορα (που εμφανίζει και τον μεγεθυντικό φακό) και θα το πας κάτω κάτω στην οθόνη.. Και θα αρχίσει να κατεβαίνει.. Θα τραβήξω ένα βίντεο να το κάνω να καταλάβεις τι εννοώ γιατί σίγουρα δεν βγάζεις άκρη έτσι που το γράφω, αλλά δεν μπορώ να το περιγράψω...

Έχω κρατημένα και εγώ μπόλικα GB από WM.. Και θα πάρουν και εμένα πόδι εκτός αν θέλει κάποιος να τα ανεβάσω όλα σε RS (πχ, el_Costas, Ηλίας ή όποιος άλλος έχει WM - εξαιρείται ο Ζαχαράκης που μου έχει δώσει πολλά από αυτά...!:happy:)

Και στα δικά σου Αλέξανδρε!!!! Με το καλό να το πάρεις!!!! :clap: :yahoo: :dance:

@soom

Οπως είπαμε και τηλεφωνικά συγχαρητήρια Αλέξανδρε !!!

Οπότε τώρα μπορείς να αφιερώσεις το χρόνο σου για το ολοκληρωτικό jailbreak της έκδοσης 4.0 πριν ακόμη βγει στην αγορά, αξιοποιώντας χορδές, quanta, noetics (για να είμαστε και εντός των τάσεων της σύγχρονης "λογοτεχνίας") και ότι άλλο απαιτεί η επιστήμη για ένα Nobel της "περί ανέμων & υδάτων" Ακαδημίας Επιστημών :)

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

@soom

Οπως είπαμε και τηλεφωνικά συγχαρητήρια Αλέξανδρε !!!

Οπότε τώρα μπορείς να αφιερώσεις το χρόνο σου για το ολοκληρωτικό jailbreak της έκδοσης 4.0 πριν ακόμη βγει στην αγορά, αξιοποιώντας χορδές, quanta, noetics (για να είμαστε και εντός των τάσεων της σύγχρονης "λογοτεχνίας") και ότι άλλο απαιτεί η επιστήμη για ένα Nobel της "περί ανέμων & υδάτων" Ακαδημίας Επιστημών :)

:lol::lol:

Ευχαριστώ πολύ Κώστα!

Θα βάλω μπρος όλες μου τις γνώσεις και θα σας βγάλω ασπροπρόσωπους! :happy:

ΥΓ. Εύγε για τις γνώσεις! Δεν είχα καμία αμφιβολία!

Την προσοχή σας λίγο παρακαλω

μου αρεσει που την ζητας κιολας :p

υπηρχε περιπτωση να μην προσεξει κανενας αυτο το ποστ σου,ετσι πως το εκανες??:wacko::lol:

αλλα με οτι δασκαλο θα κατσεις,τετοια γραμματα (ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ:p) θα μαθεις :happy:

Πτεραρχοπαιδο, ε Πτεραρχοπαιδο :lol::lol:

ΜΠΡΑΒΟ ρε Αλεξανδρε,ειμαστε περηφανοι για σενα !!

συγχαρητηρια και καλη σταδιοδρομια φιλε μου :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

καλησπερα.ετοιμαζομαι να πουλησω το μηλο μου.κανω restore μονο και ειμαι ενταξει με λογαριασμους καρτες και τα λοιπα?

ΒΑΣΙΛΗΣ

IPHONE 4 32GB

καλησπερα.ετοιμαζομαι να πουλησω το μηλο μου.κανω restore μονο και ειμαι ενταξει με λογαριασμους καρτες και τα λοιπα?

Καλύτερα "Erase all Content and Settings".

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

@ZAHARAKIS

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩ!!!!

Α ρε Μήτσο!!! Είπα να την ζητήσω...! :lol: :lol:

Προσπαθώ ρε Μήτσο να τα κάνω έτσι όμορφα όπως εσύ και ο πτέραρχος, αλλά δεν μπορώ! Και με την χαρά που με δέρνει, σιγά μην είχα την υπομονγή!!!! :lol: :lol:

Πάντως ευχαριστώ πολύ όλα τα παιδιά! Και σε εσάς πάντα χαρές και ευχάριστα!!! :D

καλησπερα και απο μενα..!!!

Αρχικα..!! ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ φιλε αλεξανδρε..!!αντε με το καλο και το μεταπτυχιακο σου..!!!οταν ερθεις αθηνα να κανονισουμε καμια καφεδια..!!

και κατα δευτερον..!!σιγα σιγα να παρω και γω πτυχιο σε 1 χρονο..!!χαχαχα

Αλέξανδρε ξέχασα να σου πω κι εγώ καλή σταδιοδρομία! Και πάντα τυχερός.

Off topic: Ετοιμαστείτε για κανιβαλισμούς, ήμουν σε συγγενή μου πριν λίγο και μου έλεγε ότι ένας από την πολυκατοικία τσακώθηκε άσχημα με τον διαχειριστή, και λοιπούς ενοίκους, γιατί ο δεύτερος δεν έδινε την απόδειξη του πετρελαίου της πολυκατοικίας στον πρώτο να την κρατήσει για την εφορία!!!! Δηλαδή ήμαρτον. Ζήσαμε να δούμε και αποδείξεις στην μαύρη αγορά. :lol:

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Συγχαρητήρια Μεγάλε Μικρέ

iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz

"Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε...

Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος

ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ!!!!!!!

και εις ανώτερα :):dance::up::dance::up:

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

καλησπερα και απο μενα..!!!

Αρχικα..!! ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ φιλε αλεξανδρε..!!αντε με το καλο και το μεταπτυχιακο σου..!!!οταν ερθεις αθηνα να κανονισουμε καμια καφεδια..!!

και κατα δευτερον..!!σιγα σιγα να παρω και γω πτυχιο σε 1 χρονο..!!χαχαχα

Μραβο σου Αλεξανδρε και καλη επιτυχια σε οτι και αν κανεις.

Αλέξανδρε, συγχαρητήρια φίλε μου!

Αλέξανδρε ξέχασα να σου πω κι εγώ καλή σταδιοδρομία! Και πάντα τυχερός.

Συγχαρητήρια Μεγάλε Μικρέ

ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ!!!!!!!

και εις ανώτερα

Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά...!

Αλήθεια.. Είναι πολύ ωραίο αυτό!!!! Χαίρομαι πάρα πολύ!!!!!!! :yahoo: :yahoo: :yahoo: :up:

Και στα δικά σου Πάρη!!

Και θα κανονίσουμε άλλη μια συναντησούλα οπωσδήποτε!!!! :D

Πολλά συγχαρητήρια και από εμένα φίλε Αλέξανδρε και καλή σταδιοδρομία σε όσα ακολουθούν. :up:
Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

Καλησπερα σε ολη την παρεα. Απο εβδομαδα πιστευω οτι θα εχω και εγω στα χερια μου ενα "μηλο" αφου το ομνια HD με κουρασε και το βαρεθηκα λιγο πολυ...

Διαβαζω στο φορουμ εδω, και βλεπω ομως οτι υπαρχουν αρκετοι ανικανοποιητοι απο το Iphone και σπευδουν σε BB και σε Wm, οπως και βλεπω μεγαλη πωληση του 3gs.

Οποτε η απορια μου ειναι, προκειται για διαφορετικες αναγκες οσων το αλλαζουν? Ή λογω μειωνεκτηματων του?

Ευχαριστω, Γιαννης :)

εντιτ : Συγχαρητηρια Αλεξανδρε και απο εμενα, και καλη σταδιοδρομια. Αντε, καλη υπομονη σε εμας τους υπολοιπους!

Edited by j0hnn1e

Πολλά συγχαρητήρια και από εμένα φίλε Αλέξανδρε και καλή σταδιοδρομία σε όσα ακολουθούν. :up:

Ευχαριστώ πολύ Θάνο!!! :) Να΄σαι καλά!

Ευχαριστώ πολύ Γιάννη!!!! Και στα δικά σου βεβαίως βεβαίως!!! Δεν έχω συνηθίσει να εύχομαι «και στα δικά» σου, μιας και είμαι ο μικρότερος εδώ........ :X

@ Γιάννη:

Το θέμα έχει εξαντληθεί (πραγματικά μέχρι τέλους) στις προηγούμενες σελίδες.

Γενικά, δεν μπορείς να πεις ότι φεύγουν γιατί βρίσκουν ψεγάδια στο iPhone. Απλά καλύπτονται πιο πολύ από άλλα τηλέφωνα, ή τα υπόλοιπα τους βολεύουν για τη δουλειά που το θέλουν. Βάλε και λίγο το μικρόβιο που μας τρώει όλους! Αλλά σε γενικές γραμμές, για αυτό φεύγουν!

Και βάλε λίγο και την απογοήτευση γιατί δεν ανακοινώθηκε νέο OS...;)

που το βρηκες βρε τσακαλι

εγώ τα είχα σβυσει πολύ καιρό πριν και τώρα τα ψάχνω από την αρχή. Ευτυχώς έχω το Ζαχαρακη.

Εγω τα περισσοτερα απο το HD τα εχω κρατημενα :lol:. Αν χρειαστεις τιποτα, μην διστασεις να μου ζητησεις ;)

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Και στα δικά σου Αλέξανδρε!!!! Με το καλό να το πάρεις!!!! :clap: :yahoo: :dance:

Πολλά συγχαρητήρια και από εμένα φίλε Αλέξανδρε και καλή σταδιοδρομία σε ότι και αν κανεις (ετσι για να σκασει ο Ζαχαρακης)

Αντε τωρα παιδι μου καλο ΣΤΡΑΤΟ :!: :!: :!: :!:

Απλως διαλεξε χρωμα :lol:

Edited by ktsak

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned