volcom Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 οι 2 μας θα μεινουμε αλεξ...το κοβω..!!αντε και ο κωστας με τν πτεραρχο...μεχρι εκει..!!οι αλλοι θα πανε στο «Για πρωην iPhone και νυν HD2» χαχαχαχα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 οχι βρε οτι και να χουμε εδω θα ημαστε να τα λεμε,ασε που εγω δεν το θεωρω και σιγουρο ακομη.θα φτασει το ποστ 3000 σελιδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 :lol::lol: Νίκος Carpe Κώστας υποσμηναγός Κώστας kkalog εσύ Μιχάλης miky Μιχάλης abaloss Κώστας fanko εγώ (και συγγνώμη αν δεν έγραψα άλλους...:O:O:O) δεν τους βλέπω να φεύγουν.. Θα μείνουμε τουλάχιστον ορισμένοι να στηρίζουμε το θέμα..:p Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 εχω παντως τα κραταω και τα δυο,η θα περνω το gs στη δουλεια η θα παρω φλυτζανα:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 ε ναι ρε συ αλεξ...και μολις παρουμε την ΟS 4.0 θα επιστρεψουν ολοι..!χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 ε ναι ρε συ αλεξ...και μολις παρουμε την ΟS 4.0 θα επιστρεψουν ολοι..!χαχα :lol: :lol: Και αν δεν έρθουν τότε, με την έλευση του νέου iPhone θα δεις..!! Όλοι εδώ θα είναι πάλι και θα τα λέμε!!!!:lol::lol: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 προς το παρων το μονο προβλημα που εχω με το leo ειναι οτι στη δουλεια (δεν εχω γραφειο)βαζω το iphone σε ενα ποτηρι πανω σε ραφι,το leo δε χωραει:lol: Αντί για ποτήρι βάλτο σ΄ ένα κυπελο:lol: Λυσσάξατε να αλλάξετε όλοι ε;;; :lol::lol: Βαρεθήκατε; Απογοητευθήκατε; Υπομονή παίδες.. Υπομονή!:D Να σου πω Αλεξανδρε λίγο απ όλα. Περίμενα ότι θα μας έδιναν την 4 η όπως αλλιώς ας την λέγανε, με κάποιες βασικές βελτιώσεις που τις έχουν στο συρτάρι. Η αλήθεια είναι ότι βαρέθηκα τις σκοπιμότητες του marketing. Να σου λει τώρα ότι μπορεί και ναμην βγάλουμε νέο iPhone, πουλάει μια χαρά. Και πολλά αλλά. Όλα αυτά μου την δίνουν. Το iPhone έχει κάποια πράγματα που είναι μοναδικό αλλά και κάποια αλλά που η ξεροκεφαλια της apple δεν πρόκειται να τα αλλάξει ποτέ. Είπα λοιπόν να δοκιμάσω και το HD2 που αν μη τι άλλο έχει φοβερό hardware συν τέλειο gps καλή οθόνη και αρκετά καλή κάμερα. Έτσι κι αλλιώς σε μερικούς μήνες θα το έδινα αφού μας τρώει και δεν μπορούμε να κρατήσουμε κινητό αν βγει ο αντικαταστάτης του. Το έκανα νωρίτερα χανοντας λιγότερα χρήματα και με τα λεφτά αυτά παίρνω καινούργιο το hd2 (συν 40 ευρώ). Σε κάποια σημεία θα με δυσκολέψει σε σχέση με το Μήλο και σε κάποια αλλά θα είναι καλύτερο. Στην δουλειά μου δεν υπάρχει διάφορα, ίσως το Λεο να ταιριάζει περισσότερο. Πιστεύω να σε καλυψα:p Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 (edited) εγω επιμενω.... :lol: το NEXUS γιατι το ξεγγραψατε ολοι; :X κιητο που εχει απο πισω την google μη το ξεγραφετε.... ξεκινησαν με το 24ωρο online support κ επεται συνεχεια.... Edited February 9, 2010 by christoforos258 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Χριστόφορε, γιατί το expansys το πουλάει 780€ αφενός, αφετέρου, από αμερική από που θα εμπιστευθείς να στο φέρουν;; Εγώ δεν απορρίπτω στην παρούσα φάει κάτι άλλο από τα WM, στα οποία δεν γυρνάω με τίποτα. Αλλά με τίποτα..... Για αυτό αφήνω ένα παραθυράκι για Android και αυτό αν το νέο iPhone και το νέο OS με απογοητεύσουν. Αλλά δεν το κόβω... Με σχέδια να μεγαλώσω την οικογένεια που φέρει το μισοφαγωμένο/δαγκωμένο μήλο, δεν με βλέπω να κάνω εξαίρεση στο τηλέφωνο...;):) Και για αυτά που το θέλω, καλύπτομαι μια χαρά!!! Κοιτάζω δεξιά και αριστερά απλά και μόνο γιατί υπάρχει το μικρόβιο και ο υπερκαταναλωτισμός. Από εκεί και πέρα, στην παρούσα φάση και τουλάχιστον για μερικούς μήνες ακόμα, δεν αλλάζω τηλέφωνο... Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 (edited) Eχει δικιο ο Χριστοφορος... ;) ωραιο το HD2 και πολυ ποιοτικη συσκευη αλλα αυτην την στιγμη OTA update παιρνει μονο το Νεξους το οποιο σαν συσκευη οντας Google μαλλον θα παιρνει ΟΛA τα udgrade στο μελλον... και δεν ειναι καθολου ασχημη συσκευη... ομορφο λεπτο ποιοτικο και το Ανδροιδ αν μη τι αλλο ειναι ενα λογισμικο που ωριμαζει ταχυτατα.... αν δεν με ικανοποιησει το iPhone 4G και μεινουμε στις πολιτικες κλειδωματος κλπ ειμαι ανετα για Nexus... εξαλλου ἠ απο UK ή απο Αμερικη καποιος το βρισκει ευκολα... και αν μη τι αλλο ειναι κινητο που εχει μελλον ενω απ οτι βλεπω δεν βλεπω μελλον στα iPhone εκτος αν ανοιξει το λογισμικο. ενα κινητο με απειρες δυνατοτητες και το εχει φιμωσει... Edited February 9, 2010 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 (edited) γεια σου Δημητρακη :) τελικα τα ιδια μυαλα κουβαλαμε....! το κινητο απλα γ..... και με την google απο πισω δεν φοβαμαι τπτ!! το ανδροιδ μερα με την μερα γινεται καλυτερο και με τα updates της google ωλα θα φτιαξουν... πραγματικα βρισκεις το κινητο με 500 ευρω τοσο απο Αμερικη αλλα και Αγγλια, απο ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ και με αποδειξη.... υπαρχει περιπτωση να δουμε αλλο τηλεφωνο με 24ωρη υποστηριξη, παρα πολυ συχνα updates και με ενα κολοσσο οπως η google απο πισω; αν δουμε θα ειναι το επομενο ΝΕΧUS 2!! γιατι νομιζω εκει στο Cupertino καπου το εχουν παραξηλωσει ;) Eχει δικιο ο Χριστοφορος... ;) ωραιο το HD2 και πολυ ποιοτικη συσκευη αλλα αυτην την στιγμη OTA update παιρνει μονο το Νεξους το οποιο σαν συσκευη οντας Google μαλλον θα παιρνει ΟΛA τα udgrade στο μελλον... και δεν ειναι καθολου ασχημη συσκευη... ομορφο λεπτο ποιοτικο και το Ανδροιδ αν μη τι αλλο ειναι ενα λογισμικο που ωριμαζει ταχυτατα.... αν δεν με ικανοποιησει το iPhone 4G και μεινουμε στις πολιτικες κλειδωματος κλπ ειμαι ανετα για Nexus... εξαλλου ἠ απο UK ή απο Αμερικη καποιος το βρισκει ευκολα... και αν μη τι αλλο ειναι κινητο που εχει μελλον ενω απ οτι βλεπω δεν βλεπω μελλον στα iPhone εκτος αν ανοιξει το λογισμικο. ενα κινητο με απειρες δυνατοτητες και το εχει φιμωσει... Δημητρακη αυτο το ενοεις; τι περιμενεις δηλαδη να αλλαξει... ακομα μια φορα χωρις φλας, χωρις bluetooth, χωρις multitask, χωρις , χωρις , χωρις.... εχει μερικα πολυ μεγαλα + αλλα συγνωμη τα λεφτα μας να παιρνουν και λιγο αξια.... :lol: ασε που το NEXUS υποστηριζει FULL FLASH!!! Edited February 9, 2010 by nervous συνεχόμενα μηνύματα ,χρησιμοποίησε την Τροποποίηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanko Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 :lol::lol: Νίκος Carpe Κώστας υποσμηναγός Κώστας kkalog εσύ Μιχάλης miky Μιχάλης abaloss Κώστας fanko εγώ (και συγγνώμη αν δεν έγραψα άλλους...:O:O:O) δεν τους βλέπω να φεύγουν.. Θα μείνουμε τουλάχιστον ορισμένοι να στηρίζουμε το θέμα..:p Μαζί σου "Μικρέ" Δεν φεύγουμε, δεν βαρεθήκαμε. Αγαπάμε το μήλο μας και το στηρίζουμε. Εγώ πέρασα και σε MacBookPro ύστερα από άπειρα χρόνια σε WM. Έχω πολλές απορίες και προσπαθώ, παρ' ότι δεν έχω βοήθεια όπως θα την ήθελα και δεν ξέρω που να απευθυνθώ. Παρ' όλα αυτά είμαι εδώ και το παλεύω Παράθεση iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε... Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 :lol::lol: Νίκος Carpe Κώστας υποσμηναγός Κώστας kkalog εσύ Μιχάλης miky Μιχάλης abaloss Κώστας fanko εγώ (και συγγνώμη αν δεν έγραψα άλλους...:O:O:O) δεν τους βλέπω να φεύγουν.. Θα μείνουμε τουλάχιστον ορισμένοι να στηρίζουμε το θέμα..:p μη με ξεχνάς και μένα Αλεξανδρε :) είπαμε , μπορεί να μην ποσταρω συχνά , αλλά είμαι εδώ. :) Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 για να μην παρεξηγουμε... ειμαι κατοχος MACBOOK PRO.... σε λιγο καιρο κατοχος IPAD, αλλα πραγματικα πιστευω με το nexus, το hd2 , τα τελευταια κινητα της αγορας και τα κολληματα και τις παραξενιες της apple καπου εχω χασει την πιστη μου στο iphone... ελπιζω με το 4G να φτιαξουν ολα και να με ξανακερδισει ο steve να το παρω ΚΑΙ αυτο.... :lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 μη με ξεχνάς και μένα Αλεξανδρε :) είπαμε , μπορεί να μην ποσταρω συχνά , αλλά είμαι εδώ. :) +1.Και εγω δηλωνω παρων!!!:lol: Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Και γω εδω μαζι σας! Το μηλο το εχω απο Ιουλιο και ακομα εχει να μου δωσει πολλα. Την αναγκη, οχι απαραιτητη, για συχνες αλλαγες προσπαθω να την πολεμησω. Αλλωστε οι καιροι ειναι δυσκολοι και την αλλαγη τηλεφωνων της ταξης των 600 ευρω καθε δυο μηνες την θεωρω πλεον ενα ειδος κοινωνικης προκλησης. Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 (edited) :lol: Νίκος Carpe Κώστας υποσμηναγός Κώστας kkalog εσύ Μιχάλης miky Μιχάλης abaloss Κώστας fanko εγώ (και συγγνώμη αν δεν έγραψα άλλους...) δεν τους βλέπω να φεύγουν.. Θα μείνουμε τουλάχιστον ορισμένοι να στηρίζουμε το θέμα..:p Βρε συ Αλεξανδρε λυσσαξες, με εχεις τρελλανει στον υποβιβασμο βαθμου :lol: Ο Υποσμηναγος ειναι ο προτελευταιος βαθμος στην ιεραρχια των Αξκων της Αεροποριας, ο Πτεραρχος πρωτος στην ιεραρχια :rolleyes:. Μαλλον δεν εχεις παει ακομη στρατο ετσι :blink: Πως λεμε Υπολοχαγος και Στρατηγος ? :cool: Εγω δεν παω πουθενα παντως :D Edited February 9, 2010 by ktsak Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Η μαγεία αυτής της ομάδας είναι ότι είναι platform independent και αυτό την κάνει απόλυτα δεμένη και αντικειμενική σαν σύνολο γιατί εκπροσωπούνται όλες οι απόψεις! Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 (edited) Μαζί σου "Μικρέ" Δεν φεύγουμε, δεν βαρεθήκαμε. Αγαπάμε το μήλο μας και το στηρίζουμε. Εγώ πέρασα και σε MacBookPro ύστερα από άπειρα χρόνια σε WM. Έχω πολλές απορίες και προσπαθώ, παρ' ότι δεν έχω βοήθεια όπως θα την ήθελα και δεν ξέρω που να απευθυνθώ. Παρ' όλα αυτά είμαι εδώ και το παλεύω Κώστα, ρώτα ελεύθερα ότι θέλεις (και δεν έχει σχέση με Outlook)! Εδώ είμαστε και θα σε βοηθήσουμε! Και εγώ πνίγομαι σε μια κουταλιά νερό! Αλλά τον Κώστα kkalog τι τον έχουμε σαν Mac GuRu? Ton Carpe? Toν υποπτέραρχο;; Τον el-Costa;; Τον αντισυνταγματάρχη Βασίλη pazo;; Τον δόκτορα Pik;; Εδώ είναι για να τους πρήζουμε!!!!! :lol::lol: μη με ξεχνάς και μένα Αλεξανδρε :) είπαμε , μπορεί να μην ποσταρω συχνά , αλλά είμαι εδώ. :) Συγγνώμη Λευτέρη, έχεις απόλυτο δίκαιο... :( @Πτέραρχο Κώστα, σε πειράζω και μου αρέσει όταν μου απαντάς.......! :lol: Αλλά πάρα πολύ όμως; :p Edited February 9, 2010 by soom Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 ποιος ειπε οτι επειδη καποιοι απο μας δωσαμε\θα δωσουμε το μηλο,θα παψουμε να ειμαστε μελη αυτης της φανταστικης κ μοναδικης παρεας?:confused: θα σας μαλωσω που σκεπτεστε ετσι! απλα δεν θα εχουμε ενα (απο τα πολλα) κοινο ενδιαφερον:D εδω θα ειμαστε να ζαλιζουμε ο ενας τον αλλον,να γελαμε και να περναμε καλα μαζι οπως μονο εμεις ξερουμε!:D η παρεα,ζηταει το πειραγμα και την αντιπαραθεση ετσι οπως υφιασταται εδω μεσα μεταξυ μας :D κανονιστε γιατι θα σας αρχισω ......στα ανεκδοτα παλι:lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Μαζί σου "Μικρέ" Δεν φεύγουμε, δεν βαρεθήκαμε. Αγαπάμε το μήλο μας και το στηρίζουμε. Εγώ πέρασα και σε MacBookPro ύστερα από άπειρα χρόνια σε WM. Έχω πολλές απορίες και προσπαθώ, παρ' ότι δεν έχω βοήθεια όπως θα την ήθελα και δεν ξέρω που να απευθυνθώ. Παρ' όλα αυτά είμαι εδώ και το παλεύω Καλησπέρα Κώστα! Επειδή συζητώντας για θέματα που δεν είναι καθαρόαιμα τηλεφωνικά όπως τα θέματα της μετάβασης από windows σε apple υπολογιστές, ή συσκευές που δεν είναι τηλεφωνικές, φεύγουμε από λίγο έως εντελώς από τον προσανατολισμό του forum και ενδεχόμενα φέρνουμε σε δύσκολη θέση τους moderators, έστησα αυτήν εδώ την περιοχή όπου μπορούμε χωρίς να "παραβαίνουμε" κανόνες αυτού εδώ του forum να μοιραζόμαστε τις γνώσεις ή τις απορίες μας, όσοι θέλουν να συνεισφέρουν από τη μία ή από την άλλη πλευρά σε θέματα που δεν είναι "τηλεφωνικού" προσανατολισμού. Νομίζω ότι είναι μια καλή εναλλακτική σε σχέση με το να επικοινωνούμε με sms / pm / instant messengers. Εννοείται ότι κανείς δεν διεκδικεί την αυθεντία και όλοι οι καλοί χωράνε, όπως και χωράνε ιδέες για βελτίωση! Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Την πιο σωστη κουβεντα την ειπε ο kkalog!!!!! Για μενα οταν μιλαμε για mobiles, παυει να υπάρχει η λεξη μελλον. Ερχονται και παρερχονται. Το οτι μετακινουμαστε απο μια πλατφορμα στην αλλη, δεν σημαινει τιποτα. Δεν παντρευομαστε ουτε τα mac ουτε τα windows. Λεμε για το Leo οτι τα windows δεν εχουν μελλον. Και λοιπον? Η συσκευη δεν θυμιζει καν οτι εχει windows κατω απο το καπο. Ειναι γρηγορη με λειτουργικο μενου και εχει τα παντα. Δεν υπάρχει περιπτωση να κολλησει αν δεν βαλουμε το χερακι μας. Εφαρμογες οκ δεν εχει την πληθωρα του app store. Oι παλιοτεροι θα θυμουνται οτι οταν ειχε βγει το iphone, ολοι χρησιμοποιουσαμε σαν πρωτο επιχειρημα την ελειψη εφαρμογών. Και ειδατε που εφτασε. Παρ᾽ολα αυτα εγω θα πω για μια ακομα φορα οτι ελαχιστες εφαρμογες ειναι απαραιτητες. Οι περισσοτερες ειναι για να συμπληρωνουν ελειψεις της συσκυης και για πραγματα που μπορεις να κανεις και με διαφορετικους τροπους. Σε καμια βδομαδα θα σας πω με πασα ειλικρινια τι μου λειπει απο το iPhone εκτος του καταπληκτικου multi touch, μια και η χρηση που κανω μοιαζει με αυτην των περισσοτερων εδω. Επειτα η MS δεν εχει πει την τελευταια λεξη ακομα. Προφανως θα πορευτει στον δρομο που ανοιξε ο steve κλειδωνοντας τα παντα για να προστατευσει το μελοντικό MSstore. Εχω ξαναπει οτι αν το iphone ειχε την ελευθερια του mac os θα ηταν τελεια για μας, αλλα οι εταιρειες πρεπει να προστατεψουν τα συμφεροντα τους. Δεκτον. Καντο αλλα δωσε τα απαραιτητα που αποτελουν αυτονοητες δυνατοτητες εδω και χρονια στις υπολοιπες συσκευες. Δεν το κανει και ειναι πολυ απλο το γιατι. Ψαξτε λιγο και βρειτε πόσες εφαρμογες πωλουνται στο app store με σκοπο να αποθηκευουμε δεδομενα, συνημενα κλπ. Αν βαλετε κατω και τις υπολοιπες ελειψεις θα δειτε πως ενα μεγαλο μερος των εφαρμογων καλυπτει αυτες τις αναγκες δυνοντας στην εταιρεια ενα σορο λεφτα εκτος απ αυτα που πληρωσαμε για να την αποκτησουμε. Σατανικο θα ελεγα. Και δεν μιλαμε για ειδικες εφαρμογες που λογικο ειναι να πληρωσεις για να κανεις την δουλεια σου. Μιλαμε για βασικα πραγματα. Αυτα πρεπει να τα βλεπουμε και να μην κλεινουμε τα ματια. Προς το παρων λοιπον το Leo εχει δυνατοτητες, υπαρχουν οι βασικες εφαρμογες μεχρι και qik βρηκα:D, αν αργοτερα δεν με καλυπτει δεν μ ενδιαφερει, θα το εχω πουλήσει μεχρι τοτε και θα εχω παρει αυτο που κανει καλυτερα την δουλεια μου. Τα ανδροειδη δεν μ αρεσουν. Κολλαω πολυ στο γραφικο τους περιβαλον και στο αγνωστο ενος λειτουργικου που δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε. Ας αποδειξουν πρωτα την αξια τους και βλεπουμε. Τα λεω ολα αυτα για να σας δειξω οτι μπορουμε να κανουμε την δουλεια μας και με τα τρια κορυφαια smartphones. Η παρεα μας να ειναι καλα και ολα τ αλλα ειναι για να παιζουμε και να περναμε την ωρα μας. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Καλησπερα Να πω κι εγω, με την σειρα μου,αφου περασα αρκετες μερες συμβιωσης με το iphone και το leo,οτι το πρωτο που εφυγε απο τα χερια μου ηταν το leo. Μετα απο λιγο καιρο εφυγε και το iphone και ηρθε το Nexus one. Δεν ειμαι οπαδος καμιας εταιριας. Ενας απλος gadget(ακιας) ειμαι :lol: Παντως καλυτερα μου εκατσε η μεταβαση απο το μηλο στο nexus,απ οτι μηλο--> leo. Nομιζω οτι τα windows δειχνουν τα χρονακια τους και δεν με συγκινουν πλεον καθολου. Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 χχαχαχαχαχ!!! Τρελλη ατακα-γριφος,απο τον διπλανο "παιδοτοπο"... "Ρε φιλε το ονομα σου μου ειναι γνωστο....Υπαρχει περιπτωση να χρησιμοποιουσα κατι απο σενα στο diamond που ειχα παλια? Τα εικονιδια κατω μηπως? Αυτα που μικρυνες τα αυτια του ανθρωπου στις επαφες? Τι ειπα τωρα.... " Ποιον εννοει ο συνφορουμιτης???? Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanko Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Κώστα, ρώτα ελεύθερα ότι θέλεις (και δεν έχει σχέση με Outlook)! Εδώ είμαστε και θα σε βοηθήσουμε! Και εγώ πνίγομαι σε μια κουταλιά νερό! Αλλά τον Κώστα kkalog τι τον έχουμε σαν Mac GuRu? Ton Carpe? Toν υποπτέραρχο;; Τον el-Costa;; Τον αντισυνταγματάρχη Βασίλη pazo;; Τον δόκτορα Pik;; Εδώ είναι για να τους πρήζουμε!!!!! :lol::lol: Συγγνώμη Λευτέρη, έχεις απόλυτο δίκαιο... :( @Πτέραρχο Κώστα, σε πειράζω και μου αρέσει όταν μου απαντάς.......! :lol: Αλλά πάρα πολύ όμως; :p Ρε "Μικρέ" τι σε έχει πιάσει και υποβιβάζεις τον Πτέραρχο και τον Στρατηγό μας? Θα χρησιμοποιήσω το kkblog του Κώστα Καλησπέρα Κώστα! Επειδή συζητώντας για θέματα που δεν είναι καθαρόαιμα τηλεφωνικά όπως τα θέματα της μετάβασης από windows σε apple υπολογιστές, ή συσκευές που δεν είναι τηλεφωνικές, φεύγουμε από λίγο έως εντελώς από τον προσανατολισμό του forum και ενδεχόμενα φέρνουμε σε δύσκολη θέση τους moderators, έστησα αυτήν εδώ την περιοχή όπου μπορούμε χωρίς να "παραβαίνουμε" κανόνες αυτού εδώ του forum να μοιραζόμαστε τις γνώσεις ή τις απορίες μας, όσοι θέλουν να συνεισφέρουν από τη μία ή από την άλλη πλευρά σε θέματα που δεν είναι "τηλεφωνικού" προσανατολισμού. Νομίζω ότι είναι μια καλή εναλλακτική σε σχέση με το να επικοινωνούμε με sms / pm / instant messengers. Εννοείται ότι κανείς δεν διεκδικεί την αυθεντία και όλοι οι καλοί χωράνε, όπως και χωράνε ιδέες για βελτίωση! Κώστα σ' ευχαριστώ. Θα κάνω και πάλι χρήση των γνώσεών σου:shifty: Παράθεση iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε... Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts