Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πρεπει να το εχεις να τρεχει για να παιρνεις τις ειδοποιησεις?:blink:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Ξέρουμε κανένα site που να δείχνει ποιες εφαρμογές είναι σε έκπτωση στο Apple Store για το iPhone? Ή που μπορούμε να ενημερωνόμαστε για αυτά?

:mad: http://www.appshopper.com κάνε register και φτιάξε wish list και όποτε έχει πτώση τιμών κάποια εφαρμογή στην λίστα σου θα παίρνεις email. Από εφαρμογές εχώ το pandorabox και το bargainbin το οποίο δεν πολυχρησιμοποιώ.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

πρεπει να το εχεις να τρεχει για να παιρνεις τις ειδοποιησεις?:blink:

Εγώ όχι.. Εφόσον έχεις ανοιχτές τις ειδοποιήσεις από τις ρυθμίσεις τουλάχιστον....:confused::worry:

:mad: http://www.appshopper.com κάνε register και φτιάξε wish list και όποτε έχει πτώση τιμών κάποια εφαρμογή στην λίστα σου θα παίρνεις email. Από εφαρμογές εχώ το pandorabox και το bargainbin το οποίο δεν πολυχρησιμοποιώ.

Προς τι ο εκνευρισμός Μιχάλη???:O

Ευχαριστώ πάντως! :):happy:

Αυτά είναι τα βασικά σαν να λέμε resco explorer... :lol::lol:

Twitter.

Εγώ όχι.. Εφόσον έχεις ανοιχτές τις ειδοποιήσεις από τις ρυθμίσεις τουλάχιστον....:confused::worry:

μαλλον πατησε λαθος εικονιδιο :lol::lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Θα το δω και αυτό...

Αλλά θα ήθελα και μια πηγή πληροφόρησης που να σου λέει:

"Σήμερα έχει προσφορές σε αυτά: ΧΧΧΧ"..

Αλλά ευχαριστώ πολύ!

μαλλον πατησε λαθος εικονιδιο :lol::lol:

Πάτησε, ή εκνευρίστηκε που ρώτησα αυτό...:ninja:

Φίλε petrosa, κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να αμφισβητήσει την απλότητα και ευχρηστία του iphone. Δεν το αμφισβήτησα, απλα αναφέρω πως σε ένα android, οπως πολύ καλά γνωρίζεις η ελευθερία είναι απεριόριστη!

Κοιτάμε άλλους τομείς ώς μέτρο σύγκρισης: επεξεργαστές, οθόνες, κάμερες, ... hardware.

Εδώ φαίνεται ο killer σε συνδυασμό με ένα δυνατό ανοιχτό λειτουργικό.

Κανείς δεν αμφισβητεί την δύναμη του iphone και της apple, αλλά ας κοιτάξουμε και γύρω μας... Ίσως δεν θα πρέπει να απορρίπτουμε και τ' άλλα που λόγω άγνοιας τα θεωρούμε υποδεέστερα...

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Craple 32gb

Χα χα χα, πολύ καλό αν και δεν συμφωνώ απόλυτα με την απαξίωση. :lol: :lol: :lol:

Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

μαλλον πατησε λαθος εικονιδιο

Πάτησε, ή εκνευρίστηκε που ρώτησα αυτό...:ninja:

απαντησε πριν και απο τους δυο μας....αλλα εμεις εκει ακλονητοι :lol: στις θεωριες μας :happy::lol:

Δεν σχολιάζω. Αλέξανδρε αν δεις όλα αυτά έχουν 2 μεγάλες κατηγορίες

Εφαρμογές που ήταν επί πληρωμή και είναι πλέον δωρεάν και

Εφαρμογές που είναι επί πληρωμή αλλά έχουν έκπτωση και μετά μπορείς να ψάχνεις με βάση κατηγοριοποίησης iTunes.

Α και χρόνια πολλά στους Λευτέριδες.

Twitter.

Θα μπω. Αλλά έχω εκνευριστεί με το απούλο που δεν μπορώ να βρω μια έκδοση που να κατεβαίνει σωστά το Avatar.. Βγήκε για όποιον θέλει! :)

Μπάχαλο γίναμε! Και οι 3 μαζί να απαντάμε! :) :lol: :lol: :lol: :lol:

Χα χα χα, πολύ καλό αν και δεν συμφωνώ απόλυτα με την απαξίωση. :lol: :lol: :lol:

καθε γνωμη ειναι σεβαστη Θανο :)

ασχετα αν ειναι σχετικη η οχι με την πραγματικοτητα :lol::lol:

Το είδα αλλά δεν με ενθουσίασε, την ταινία όμως την περιμένω πως και πως....

Twitter.

Θα μπω. Αλλά έχω εκνευριστεί με το απούλο που δεν μπορώ να βρω μια έκδοση που να κατεβαίνει σωστά το Avatar.. Βγήκε για όποιον θέλει! :)

ποιο ?η ταινια? :O:blink:

Το είδα αλλά δεν με ενθουσίασε, την ταινία όμως την περιμένω πως και πως....

ποιο ?η ταινια? :O:blink:

To παιχνίδι! :)

edit Επιτέλους κατεβαίνει..

Περιένω και εγώ την ταινία να την δω και θέλω να δω και το παιχνίδι! Γιατί πρέπει να είναι ωραίο! :)

Αλλά για να λέει ο Μιχάλης.... Απογοητεύομαι...

Μόνο από τα screenshots δεν το αγόρασα. Τα γραφικά μου φαίνονται λίγο μέτρια να πω. Η ταινία όμως πρέπει να είναι άλλο πράγμα. Θα δω μήπως παω και σε 3D προβολή να δω πως είναι.

Επίσης ψάξτε στο youtube το trailer της νέα "Η Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων" θεός ο Burton.

Twitter.

Μόνο από τα screenshots δεν το αγόρασα. Τα γραφικά μου φαίνονται λίγο μέτρια να πω. Η ταινία όμως πρέπει να είναι άλλο πράγμα. Θα δω μήπως παω και σε 3D προβολή να δω πως είναι.

Α, ναι.. Εσύ δεν είσαι Jailbroken..

Το κατεβάζω και θα σου πω αν αξίζει.. ;)

Συνφωνω μαζι σου μεχρι το σημειο killer.Επετρεψε μου να ειμαι επιφυλακτικος.Δεν το αποκλειω να το δοκιμασω το moto για να εχω ιδια αποψη,αν και μονο κακες αναμνησεις εχω απο την motorola(z8, z10)

Τα Z8 και Ζ10 ήταν πολύ πολύπλοκα και όχι άξια αναφοράς.

Ως φαν της Μοτορόλα (από τους λίγους),έχοντας δει και χρησιμοποιήσει το iPhone 3GS,θεωρώ πως το Milestone είναι αδύνατο να το υπερκεράσει.Είναι όμως,πολύ κοντά,είναι ο αντίπαλος του,"παλεύει",διεκδικεί,αλλά καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση στο τέλος...

Και ποιός λέει πως χρειάζεται format στα Windows; Δεν πιστεύω να είσαι και εσύ Κώστα ένας από εκείνους που ισχυρίζονται πως στα Windows γίνονται "θαύματα" και μετά λίγο πέφτει η απόδοσή τους. Γιατί αυτό είναι ένας τραγικά εσφαλμένος μύθος που στηρίζεται στην κάκιστη συνήθεια των χρηστών να βάζουν - βγάζουν οτιδήποτε software βρίσκουν μπροστά τους, original ή σπασμένο, νόμιμο ή μη, ολόκληρο ή κομματιασμένο κατάλληλο για τη συγκεκριμένη έκδοση του συστήματός τους ή όχι και πάει λέγοντας. :p

Κάνε το ίδιο και στο OSX και τα λέμε μετά τι ωραία που είναι. Ήδη στο παρόν forum καθημερινά απολαμβάνουμε ανάλογες συζητήσεις περί των προβλημάτων του ανεξέλεκτου "βάλε - βγάλε" ακόμα και στα iPhones, στα απομεινάρια plists και στα hard resets και τα αντίστοιχα του format restores . :p

Καμμιά τρίτη εφαρμογή δεν χρειάζεται εδώ και χρόνια και στα Windows. ενώ επιτρέπει πλήρες backup, είτε hard metal imaging, είτε incremental data backup είτε realtime file mod restore. Στο ότι κάποιοι φίλε Κώστα τρέχουν να χρησιμοποιήσουν τρίτα προγραμματάκια για το κάθε τι, πίστεψέ με δεν φταίει το σύστημα αλλά η άγνοιά τους γι'αυτό και τις δυνατότητές του. :lol:

1) Αγνοια ειναι, η οτι για απλα πραγματα που στα MAC τα εχεις φατσα καρτα, στα windows πρεπει να φας μια μερα μονο για να τα βρεις.

Εξηγησε μας με απλα λογια πως μπορει να παρει καποιος backup σε *Windows και μετα θα γραψω εγω πως γινεται στα mac. Να δουμε ποιος τροπος ειναι απλουστερος.

Τουλαχιστον εγω τοσα χρονια οταν ρωταγα, επαιρνα την ιδια απάντηση ῞backup??? αγόρασε μια εφαρμογή να κανεις την δουλεια σου, ῞

Μηπως να κανουμε ενα galop να δουμε πόσοι ξερουν εδω μεσα πως γινεται backup στα windows χρησιμοποιοντας official εφαρμογή;

2) Θαυματα δεν γινονται αλλα η registry γεμιζει σκουπίδια οχι μονο απο κακη επιλογη software αλλα απο χιλια δυο αλλα πραγματα.

Στο λαπτοπ μου αλλα και στο pc δεν ειχα εγκαταστησει ποτε μικρο εφαρμογες τριτων. Παντα δουλευα με τα βασικα office, photoshop, windows media player η καποιον αλλο γνωστο player.

Στο pc δεν ειχα κανει φορματ για εναμισυ χρονο που το ειχα και ο πτεραρχος επαθε μολις του το ειπα. Δεν το πολυ δουλευα ομως και λογω δυνατοτητων δεν ειχα αντιληφθει διαφορες.

Εκανα ομως ενα format γιατι ηθελα να περασω τα 7αρια δοκιμαστικα σε καθαρη βαση και μετα επανηλθα στα Vista αφου διαπιστωσα οτι δεν αξιζε να δωσω τοσα χρηματα.

(Η apple σου δινει το update της επομενης εκδοσης με 30 ευρω μονο).

Οταν λοιπόν ξαναεβαλα τα Vista και εστησα απο την αρχη το PC ειχε τρομερη διαφορα σε απόκριση.

Στο παλιο μου λαπτοπ το ιδιο. Καποιες μικρο εφαρμογουλες ειχα, σχετικές με επεξεργασια αρχειων για τα προγραμματα πλοηγησης που εχω στο ΡΝΑ μου, τιποτα αλλα παραξενα. Κι ομως στα 4 χρονια που το κρατησα χρειαστηκε 2 φορες φορματ για να πάρει ανασες.

3) Και στα Μac υπάρχουν ενα σωρο τριτες εφαρμογές απο developers που τις χρησιμοποιουμε κατα κορον.

Να αναφερω μερικες που εχω εγω αλλα και οι περισσοτεροι; i Stat menus, At monitor, Skitch, Jdownloader, the unarchiver, fan control, finder file sizes, Growl, κ.λ.π.

Και σπασμενα επισης. Αυτη την στιγμή δεν εχω κατι αγορασμενο. Μετα απο δοκιμες εχω αποφασισει να αγορασω μονο τα office λογο δουλειας.

Η διαφορα είναι οτι με μια απλη διαδικασια με το appclean, βρισκει οτιδηποτε εχει σχεση με την εφαρμογη που θες να διαγραψεις και μετά απο την απεγκατασταση δεν μενει κανενα σκουπίδι.

Αυτες ειναι οι διαφορες αγαπητέ Θανο που ενδιαφερουν το απλο καθημερινο χρηστη. Πραγματα που τα βλεπει με τα ματια του και τα αισθανεται.

Δεν ειμαστε προγραμματιστές αλλα χρηστες και δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να κανουμε μαθηματα για χρηση των αυτονοητων.

Φτασαμε σε σημειο να χρειαζεται καποιος να παρει διπλωμα για να ονομασθει χρηστης των Windows.

Γι αυτό ποτε ξανα windows. Μονο κανα WWM ετσι για να περνα η ωρα εφαρμοζοντας τις προτάσεις βελτίωσης των XDA developers.

Ξέρουμε κανένα site που να δείχνει ποιες εφαρμογές είναι σε έκπτωση στο Apple Store για το iPhone? Ή που μπορούμε να ενημερωνόμαστε για αυτά?

Pandorabox

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Θα το βαλω και γω, αλλα σκεφτομαι το nickname, να βαλω Pterarxos, ή ktsak ?

Μαλλον το δευτερο για ευκολια :lol:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

το κατεβασα κ γω το Ping! μολις αποφασισω ονομα θα σας το ποσταρω..!!χαχα

ειναι free κιολας...πριν 5 μερες που το ειχα κοιταξει ειχε τιμη νομιζω..!!

Θα το βαλω και γω, αλλα σκεφτομαι το nickname, να βαλω Pterarxos, ή ktsak ?

Μαλλον το δευτερο για ευκολια :lol:

Το πρωτο να βαλεις Κωστη!!!:lol:

Εγω εστειλα μηνυμα στον Αλεξανδρο καιστον Δημητρη (στο ping)αλλα μαλλον κανεις τους δεν το ελαβε.:(

@Ακυρο!!!Μια χαρα απαντησαν και οι δυο.

Περι τα 450 ευρο εκαστο ομως(ας προσεχα).Φιλε bomber 21 ακομα θυμαμε που σε παρακολουθουσα στο forum μηπως και αναφερεις κατι για τα εν λογω κινητα.Να εισαι καλα.

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned