ktsak Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 Nομίζω Κώστα ότι υπερβάλλεις. Ούτε ένα Wintel μηχάνημα των 300-600 ευρώ μπορεί ποτέ να έχει καλές επιδόσεις για απαιτητικές εφαρμογές για να μην πούμε για ποιότητα κατασκευής, ούτε για να αναβαθμίσει κανείς ένα mac πέρα από τις εργοστασιακές του προδιαγραφές πρέπει να ξοδέψει 2-3 χιλιάδες ευρώ παραπάνω αν χρειάζεται περισσότερη μνήμη / ταχύτερους δίσκους / καλύτερη κάρτα γραφικών, εκτός και αν πρόκειται να δημιουργήσει τη νέα ταινία της Pixar. Παρά το ότι έχω κάνει τις προσωπικές μου επιλογές μου εδώ και 3 χρόνια δεν έχω κλειστά μάτια τι γίνεται γύρω μου και ούτε διστάζω να παραδεχτώ πότε ένα σύστημα (hardware) ή μια εφαρμογή είναι πιο καλή στις επιδόσεις / λειτουργικότητα της σε περιβάλλον windows, μια που και η φύση της δουλειάς μου απαιτεί να είμαι εξοικειωμένος με διαφορετικά λειτουργικά περιβάλλοντα. Επίσης επειδή έχουν γραφτεί το τελευταίο 24ωρο πολλές τοποθετήσεις σχετικά με την ποιότητα κατασκευής συσκευών (υπολογιστών και τηλεφώνων) και παρά το ότι σέβομαι ακόμη και τις ακραίες αντιλήψεις σε όλους τους τομείς (έχω γνωστό που φυλάει τους δίσκους του (LP) σε ειδικά κλιματιζόμενο δωμάτιο, μάλλον για να τους βρουν οι αρχαιολόγοι του μέλλοντος σε εργοστασιακή κατάσταση και να τους ακούσουν - αν υπάρχουν πια συσκευές αναλογικής ανάγνωσης, ενώ ο ίδιος δεν τους ακούει από φόβο μην τους γρατζουνίσει), η άποψή μου είναι ότι πρωτεύει η απόλαυση από τη χρήση μιας συσκευής και όχι η "ιατροδικαστική" μελέτη της σχετικά με πιθανά προβλήματα που μπορεί να παρουσιάσει η κατασκευή της, στο κάτω κάτω το 12μηνο που υποπτεύομαι ότι είναι το μέγιστο διάστημα που διατηρεί ο καθένας από εμάς τους "τεχνόφιλους" τις συσκευές του πριν τις "στείλει", επιτρέπει αρκετή ανοχή στο "υλικό" και περισσότερη έμφαση στο "άυλο", την ικανοποίηση δηλαδή που μπορεί να προσφέρει μια συσκευή. Η συζήτηση αυτή βέβαια δεν έχει σκοπό ούτε να πείσει κανέναν από τους συμμετέχοντες σε αυτό το thread, αφού η πλειοψηφία των ανθρώπων που συχνάζουν εδώ είναι έμπειροι χρήστες που ορισμένοι υπερβαίνουν και τα όρια του χρήστη αφού ασχολούνται και επαγγελματικά με την τεχνολογία και ο καθένας μετράει τα πράγματα με βάση τις δικές του ανάγκες και προσλαμβάνουσες. Απλώς αυτό το βροχερό πρωινό του Σαββάτου, μεταξύ καφέ και άλλων δραστηριοτήτων καταθέτω τα 2 cent μου που λένε και οι αγγλοσάξωνες. Καλά Κώστα για να είμαστε ειλικρινείς τόσα και πολύ περισσότερα θα δώσεις ακόμα και για PC έτσι και έχεις τις συγκεκριμένες ανάγκες και απαιτήσεις. Δεν είναι όμως το θέμα κόστους εκεί που χωλαίνουν τα mac αλλά καλύτερα ας μην μπούμε στην διαδικασία PC vs MAC αφού έτσι και αλλιώς όπως λέει και ο έταιρος Κώστας δεν υπάρχει θέμα να πείσουμε κάποιον για κάτι, ούτε το θέλουμε ούτε και μπορούμε άλλωστε. :) Ειδικά στο θέμα όμως της ποιότητας κατασκευής, εγώ εξακολουθώ να διατηρώ την άκρως αρνητική μου άποψη για το iPhone, άσχετα με το τι λέει ο φίλος Κώστας (kkalog) περί χρηστικής απόλαυσης και με το οποίο κατά βάση φυσικά και συμφωνώ. Ωστόσο η χρηστική απόλαυση θα μπορούσε να ήταν σαφώς μεγαλύτερη αν δεν συνοδευόταν από ρωγμές, γρατζουνιές και faux νίκελ. Σίγουρα η Apple, όπως και κάθε άλλη εταιρεία, όταν σχεδίαζε την κατασκευή του τηλεφώνου με χρήση φτηνιάρικων σε υφή και αντοχή υλικών, δεν το έκανε για να αυξήσει την χρηστική απόλαυση. Ούτε βέβαια τα καλύτερα υλικά θα μείωναν στο ελάχιστο την ικανοποίηση του χρήστη ή την αντοχή στο χρόνο, το αντίθετο μάλιστα. :p Αγαπητέ Κώστη, δεν ειμαι υπερβολικός αλλά απαιτητικός. Πριν κανα μήνα αγόρασα για την μεγάλη μου κόρη ενα ACER με win7 για 699ευρω. Ναι η ποιοτητα κατασκευης παρόλο που ειναι καλουτσικη δεν ειναι σαν του macbook pro, αλλα σε hardware είναι πολυ πιο δυνατό. Ανεφερα τις 3000 - 4000 χιλιάδες που χρειαζονται για να αποκτησεις ενα Mac Pro ωστε να κανεις επαγγελματικη δουλεια με βαρια σχεδιαστικα 3D προγράμματα. Οχι οτι πρεπει να δωσεις τοσα για να αναβαθμησεις καποιο mac. Επισης είπα οτι μ αρεσει το mac os γιατι σε κανει πιο παραγωγικό με την απλότητα και την ταχυτητα προσβασης σε καθε ενεργεια που πρεπει να κανεις. Αυτο λειπει απο τα windows και γι αυτο προτιμησα ν΄ αλλάξω. Τι να πει κανεις για τις ευκολιες οπως για παραδειγμα το spotlight που βρισκεις οτιδηποτε υπάρχει στο μηχανημα σου σε χρονο dt. *Και πολλα αλλα. Αφείστε την ευκολια προσαρμογής. Δεν είχα χρησιμοποιησει ποτε πριν mac. Κι όμως προσαρμοστηκα πολυ μα πολυ πιο γρηγορα απ᾽οτι οταν πήγα απο XP σε Vista. Οι εφαρμογές για την διαχείριση των media αρχειων μας, επίσης είναι κατα πολυ ανωτερικη και πιο χρηστική απο αυτές των windows. Θα ημουν απόλυτα ευχαριστημενος αν με τα χρηματα που κοστιζει το 13᾽᾽ 2.26 αγόραζα το 2.53 και λαθος μου που δεν εδωσα 300 ευρω παραπανω απο την αρχη να το παρω αφου μονο για να βαλω 4 G ram θα μου στοιχισει πανω απο 100 ευρω. Λοιπον Κωστα ("νονε", για να ξερουν ολοι ποιον εννοω), ειχα ξεκινησει και ειχα ετοιμασει απαντηση στο προηγουμενο σου post, αλλα αντι να πατησω υποβολη, εκλεισα το tab του safari, οποτε παει το post. Τεσπα, διοτι απαντησαν οι υπολοιποι με τους οποιους συμφωνω οποτε δεν χρειαζεται. Οπως δεν χρειαζεται να ειμαστε υποερβολικοι, αλλα ουτε και οτι αυτα που λες δεν εχουν δοση αληθειας. Ειμαστε καπου στη μεση. Οσο για την ποιοτητα του iphone νομιζω οτι κυμαινεται και αυτη στο μεσο ορο, οπως ολες οι συσκευες. Δυστυχως μεν, αλλα ετσι ειναι. Ουτε και οι αλλες συσκευες του αντιστοιχου επιπεδου κυμαινονται σε κοστη διαφορετικα απο αυτο. Γιατι δηλαδη διαμαρτυρομαστε για την ποιοτητα του μηλου, που κανει απο 560-670 ευρω, οταν το HD εκανε τα ιδια λεφτα και ειχε αντιστοιχα προβληματα ποιοτητας, το HD2 το ιδιο, και καπου εκει και οι αλλες συσκευες της κατηγοριας. Αρα ειπαμε η Apple επιβεβαιωνει τον κανονα, χαρην του κοστους ολοι θυσιαζουν την ποιοτητα. Αυτος ειναι ο δυστυχως ο κανονας που διεπει την παραγωγη παγκοσμια σημερα. Τι περιμενε κανεις, να εχει διαφορετικη πολιτικη η Apple ? Παγκοσμιοποιηση φιλοι μου. :X Γιαυτο, ΜΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!! (ας πω και γω τον πονο μου καπου, τι να κανω) :ninja: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 Λοιπον Κωστα ("νονε", για να ξερουν ολοι ποιον εννοω), ειχα ξεκινησει και ειχα ετοιμασει απαντηση στο προηγουμενο σου post, αλλα αντι να πατησω υποβολη, εκλεισα το tab του safari, οποτε παει το post. Τεσπα, διοτι απαντησαν οι υπολοιποι με τους οποιους συμφωνω οποτε δεν χρειαζεται. Οπως δεν χρειαζεται να ειμαστε υποερβολικοι, αλλα ουτε και οτι αυτα που λες δεν εχουν δοση αληθειας. Ειμαστε καπου στη μεση. Οσο για την ποιοτητα του iphone νομιζω οτι κυμαινεται και αυτη στο μεσο ορο, οπως ολες οι συσκευες. Δυστυχως μεν, αλλα ετσι ειναι. Ουτε και οι αλλες συσκευες του αντιστοιχου επιπεδου κυμαινονται σε κοστη διαφορετικα απο αυτο. Γιατι δηλαδη διαμαρτυρομαστε για την ποιοτητα του μηλου, που κανει απο 560-670 ευρω, οταν το HD εκανε τα ιδια λεφτα και ειχε αντιστοιχα προβληματα ποιοτητας, το HD2 το ιδιο, και καπου εκει και οι αλλες συσκευες της κατηγοριας. Αρα ειπαμε η Apple επιβεβαιωνει τον κανονα, χαρην του κοστους ολοι θυσιαζουν την ποιοτητα. Αυτος ειναι ο δυστυχως ο κανονας που διεπει την παραγωγη παγκοσμια σημερα. Τι περιμενε κανεις, να εχει διαφορετικη πολιτικη η Apple ? Παγκοσμιοποιηση φιλοι μου. :X Γιαυτο, ΜΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!! (ας πω και γω τον πονο μου καπου, τι να κανω) :ninja: να γλυκανουμε λιγο τον πονο σου:lol:πτεραρχε? http://img697.imageshack.us/img697/6531/tatoowaterpolopaok1.th.jpg απο το water polo του παοκ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 Ουτε και οι αλλες συσκευες του αντιστοιχου επιπεδου κυμαινονται σε κοστη διαφορετικα απο αυτο. Καλά βρε Κώστα (αλήθεια πολλοί Κωστάδες μαζευτήκατε), μην τα βάζουμε και όλα σε ένα καζάνι. :lol: Αν πιστέψω τον Ζαχαράκη ως σχολαστικό κριτή που είναι, αλλά και τα διάφορα reviews, το HD2 σαν ποιότητα κατασκευής δεν έχει καμμιά σχέση με την πλαστικούρα το iPhone. Το ίδιο και το λευκό Hero όπως και πολλές άλλες συσκευές που έχω ο ίδιος προσωπική εμπειρία και τα οποία εξεφτυλίζουν το iPhone, πάντοτε όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής. Για να είμαι ειλικρινής, με εξαίρεση κάποια από τα τελευταία σκουπιδοτηλέφωνα της Nokia, δύσκολα μπορώ να θυμηθώ χειρότερα σε υφή και αντοχή υλικά από αυτά που χρησιμοποιούνται στο iPhone, και μιλώ πάντοτε συγκεκριμένα για τα πλαστικά καπάκια, τα πλαστικά των διακοπτών, την βαφή και ειδικά το πλαστικό νίκελ που μάλλον θα γίνει και η αιτία να το σπάσω καμμιά ημέρα. (Πολύ θα το ήθελα να είχα μπροστά μου τον μακάκα που το σκέφτηκε). :lol: Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 να γλυκανουμε λιγο τον πονο σου :lol: πτεραρχε? απο το water polo του παοκ Ωραιο τατουαζ :cool: Γιατι ρε Θανο (foxx), λιγα προβληματα ειχε το HD? Η μηπως δεν εχει προβληματα τωρα το HD2 με την καμερα ? και ειναι μονο η αρχη, μια και το κινητο εχει κανα μηνα που κυκλοφορησε. Εγω απλως λεω οτι ολα κυμαινονται στο μεσο ορο πανω κατω. Οπωσδηποτε δεν ειναι ολα ιδια, αλλα δεν βλεπω και διαφορες τεραστιες, που να κανουν τη μια συσκευη να ξεφτυλιζει την αλλη, η να την ριχνει στα ταρταρα. Τεσπα, γνωμες και φιλοσοφικες συζητησεις ειναι αυτες :rolleyes: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 http://img697.imageshack.us/img697/6531/tatoowaterpolopaok1.th.jpg απο το water polo του παοκ Ωραία ποιότητα κατασκευής!!! Κορυφαία υλικά και πρέπει να έχει τρομερή αίσθηση στην ...αφή. :lol::lol: Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 Ωραία ποιότητα κατασκευής!!! Κορυφαία υλικά και πρέπει να έχει τρομερή αίσθηση στην ...αφή. :lol::lol: ΜΠΑΟΚ αγορι μου ΜΠΑΟΚ, τι να λεμε τωρα ? Παντα τα καλυτερα :lol: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 Γιατι ρε Θανο (foxx), λιγα προβληματα ειχε το HD? Η μηπως δεν εχει προβληματα τωρα το HD2 με την καμερα ? και ειναι μονο η αρχη, μια και το κινητο εχει κανα μηνα που κυκλοφορησε. Εγω απλως λεω οτι ολα κυμαινονται στο μεσο ορο πανω κατω. Οπωσδηποτε δεν ειναι ολα ιδια, αλλα δεν βλεπω και διαφορες τεραστιες, που να κανουν τη μια συσκευη να ξεφτυλιζει την αλλαη, η να την ριχνει στα ταρταρα. Τεσπα, γνωμες και φιλοσοφικες συζητησεις ειναι αυτες :rolleyes: Κώστα μου για ποιότητα υλικών και συναρμολόγησης μιλάω γι'αυτό και το τόνισα, όχι για τεχνικά χαρακτηριστικά και λειτουργικά προβλήματα. :) Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 οντος κατασκευαστικα χαλι μαυρο αυτο το acer κριμα το f1 που εχει για συνοδευτικο .βρηκα και ασορτι θηκη http://img705.imageshack.us/img705/6968/patatespb.th.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 ΜΠΑΟΚ αγορι μου ΜΠΑΟΚ, τι να λεμε τωρα ? Παντα τα καλυτερα :lol: Να σου πω την αλήθεια με τέτοια ποιότητα κατασκευής του συγκεκριμένου πισινού, δεν θα είχα πρόβλημα μαζί του ότι ομάδα και αν ήταν. :lol: :lol: :lol: Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 Να σου πω την αλήθεια με τέτοια ποιότητα κατασκευής του συγκεκριμένου πισινού, δεν θα είχα πρόβλημα μαζί του ότι ομάδα και αν ήταν. :lol: :lol: :lol: Ωπα, να η ειδηση, τωρα εχουμε δηλαδη ? :rolleyes: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 Ωπα, να η ειδηση, τωρα εχουμε δηλαδη ? :rolleyes: Όχι βέβαια. Όλα τα λεφτά είναι ο πισινούλης. :lol: :lol: :lol: Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 Όχι βέβαια. Όλα τα λεφτά είναι ο πισινούλης. :lol: :lol: :lol: Πας να μου ξεγλιστρισεις :lol:, για την ταμπακιερα (ΜΠΑΟΚ λεμε) τιποτα :mad: Θα φωναξω ενισχυση τον Odytsak ;) Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 Πας να μου ξεγλιστρισεις :lol:, για την ταμπακιερα (ΜΠΑΟΚ λεμε) τιποτα :mad: Θα φωναξω ενισχυση τον Odytsak ;) Μην βαράς πατριώτη. Δικός σας είμαι αν και όχι πια τόσο ένθερμος οπαδός όσο όταν ημουν νέος. :lol: :lol: Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 να γλυκανουμε λιγο τον πονο σου:lol:πτεραρχε? http://img697.imageshack.us/img697/6531/tatoowaterpolopaok1.th.jpg απο το water polo του παοκ Μάλλον θα άλλαζα το "p" με το "k" (ίσως και κεφαλαίο :) ) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis38 Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις ? Γιατί το bluetooth είναι κλειδωμένο για αποστολή αρχείων (με κάποιες εξαιρέσεις),ελπίζω να το γνωρίζεις αυτό .. Το γνωριζω. θελω να συνδεσω ενα hands free.. Καποιος αλλος ειχε συνδέσει.. Δεν υπαρχει κατι να ξεκλειδωσει το bluetooth? Ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 Το γνωριζω. θελω να συνδεσω ενα hands free.. Καποιος αλλος ειχε συνδέσει.. Δεν υπαρχει κατι να ξεκλειδωσει το bluetooth? Ευχαριστω... Δεν χρειάζεται τίποτα για να συνδέσεις το bluetooth ακουστικό... Απλά ανοίγεις το bluetooth στο iPhone, ανοίγεις το ακουστικό, πας Γενικά/Bluetooth και τα συνδέεις.. Μετά τέλος! Θα ανοίγεις από το τηλέφωνο, μετά το ακουστικό και θα συνδέονται αυτόματα;) Όσο για τον πισινούλη... Ουδέν σχόλιο (ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα διαβάσει τα μηνύματα:X:cry::lol:)... Τώρα για τα υπόλοιπα, νομίζω ότι θα συμφωνήσω με τον Πτέραρχο και το μεγάλο του ποστ (#2718) Και για να επιστρέψω στα προηγούμενα.. Ούτε το iPhone αλλά ούτε στο MacBook Pro θεωρώ ότι είναι χαμηλής ποιότητας. Δεν είναι όμως και υψηλής. Αλλά σίγουρα δεν είμαι απογοητευμένος. Κυρίως για το laptop.. Σε σχέση δηλαδή με τα επίσης υπερεκτιμημένα Vaio πιστεύω ότι μια χαρά είναι. Βέβαια, δεν ξεχνάω τον παράγοντα ότι το πήρα από την Αμερική σε περίοδο που το δολάριο ήταν χαμηλά. Και μου ήρθε συνολικά όσο θα αγόραζα από εδώ ένα αντίστοιχο. Άντε λίγο πιο ακριβά. Αλλά για την δουλειά που τον θέλω είναι παραπάνω από ικανό να ανταπεξέλθει. Για τους iMac, απλά θεωρώ ότι είναι μια χαρά οι τιμές τους. Μπορεί να ακούγονται πολλά εκ πρώτης όψεως, αλλά όπως έχει πει και ο Κώστα(kkalog), αν συνυπολογίσουμε και μια οθόνη τρομερή FullHD τότε είναι στα ίδια επίπεδα. Γούστα βέβαια....:rolleyes: Ο ΜΠΑΟΚ να είναι καλα....:lol::lol::lol: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 Τώρα για τα υπόλοιπα, νομίζω ότι θα συμφωνήσω με τον Πτέραρχο και το μεγάλο του ποστ (#2718) Μπραβο παιδι μου :lol: εσυ θα πας μπροστα :D Συνεχισε ετσι :p Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis38 Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 Δεν βλεπει τιποτα ψαχνει ψαχνει και δεν σταματα και δεν βρισκει τιποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosa Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 Καλησπερα σε ολους.Τον τελευταιο χρονο ειχα την δυνατοτητα λογο εταιρικου πακετου για το οποιο ειμαι υπευθυνος ,να πεσασουν απο τα χερια μου αρκετες συσκευες με οθονη αφης(s8300,s800,satio,galaxy,diamond2,hd,pixon 12mp,arena.)και καμια μα καμια δεν μπορει να σταθει απεναντι στο iphone σε οτι εχει να κανει με την αποκριση της οθονης.Και σας ρωταω, να τις κανεις τις δυνατοτητες σε ενα κινητο με οθονη αφης αν δεν υπακουει στις εντολες? Παιδια κακα τα ψεματα ,αν θελουμε οθονη αφης iphone =μονοδρομος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 Μάλλον εγω είμαι απο τους μόνους που πήρα το iphone και σε μια βδομάδα το πούλησα...Εκτός απο την καταπληκτική οθόνη αφής δε μου πρόσφερε κάτι αλλο!!Είναι τι ζητάει ο καθένας απο ένα κινητό...π.χ. για μενα και μόνο που δε μπορούσα να στείλω αρχεία με bluetooth είναι μεγάλο μειωνέκτημα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosa Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 Νομιζω ομως οτι ειναι μια απο τις αδυναμιες που θα επρεπε να τις γνωριζει καποιος πριν αγορασει το IPHONE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 Σίγουρα...έχεις δίκαιο σε αυτό.Απλά καμιά φορα λες αφου είναι τοσο καλό κινητό(όπως λενε οι περισσοτεροι) αυτο το μικρό μειωνέκτημα δε θα είναι κ πολύ σοβαρό!!Τεσπα είναι τι ζητάει ο καθένας.Α και για να μη βγαίνω και offtopic θα το άλλαζα με το N97... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 Δεν βλεπει τιποτα ψαχνει ψαχνει και δεν σταματα και δεν βρισκει τιποτα.. Kάνε ενα reboot και δοκιμασε παλι. Και οπως ειπαμε: πρωτα το τηλ. και μετα το handsfree. Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosa Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 Παιδια καλησπερα στην πιο καλη παρεα του forum.θα ηθελα να σας ευχαριστησω για την συντροφια που μου προσφερετε καθε μερα και ας μην συμμετεχω ενεργα. φιλικα Πετρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 Παιδια καλησπερα στην πιο καλη παρεα του forum.θα ηθελα να σας ευχαριστησω για την συντροφια που μου προσφερετε καθε μερα και ας μην συμμετεχω ενεργα. φιλικα Πετρος Καλώς τον! Να'σαι καλά φίλε Πέτρο, αλλά να θυμάσαι πως θα είμασταν όλοι ευτυχείς αν εκτός της απλής ανάγνωσης συμμετείχες και ενεργότερα στην παρέα μας. Στο κάτω - κάτω το μόνο που έχεις να χάσεις είναι λίγες ώρες από τη ζωή σου, και πάσα ιδέα για την σοβαρότητα των φίλων της συντροφιάς. :p Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts