Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

sorry Κωστα, not a clue για mac.

προσπαθω ομως τωρα εγω να καταλαβω τι μπορει να οθησει κπ να αφησει το λεο και να παει στο F1. Οχι οτι τα ξερω και απο πρωτο χερι, αλλα θελω να μου παρουσιασει κπ μια λογικη.

Δημητρη; ( για δωσε τα φωτα σου λιγο)

τα εχω αναφερει για το λεο οσα δεν μου αρεσαν και οσα μου αρεσαν...

αλλα το λεο εχει ενα αρνητικο σε σχεση με το f1...capasitive screen με λαθος λογισμικο κατι που δεν εχει το f1;)

απο εκει αρχιζουν ολα για μενα...:):)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Μια ερώτηση πρός όλους τους έμπειρους Mac - ακες η Mac users:lol:

Εχω ένα προβληματάκι με την official εφαρμογή mail των mac.

Κώστα εμένα το gmail από το Mail.app φεύγει σφαίρα. Μήπως δεν έχεις σετάρει σωστά το λογαριασμό; Το έκανες μόνος σου ή το έβαλες να στο κάνει αυτόματα; Εγώ το άφησα να το κάνει αυτό.

Τώρα, αφού δε σε ικανοποιεί το mail.app δοκίμασε το Thunderbird αλλά και πάλι θα πρέπει να μεταφέρεις πληροφορίες.

Δεν έχω δουλέψει το entourage πολύ ή το thunderbird (αυτό ειδικά καθόλου) αλλά είσαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει κάπου επιλογή να πάρει τα στοιχεία μόνο του από τις native εφαρμογές;

Πάντως, για να πω και εγώ την γνώμη μου, με τόσα πήγαινε-έλα, έπιασα τον εαυτό μου να αναρωτιέται, μήπως να δοκιμάσω και εγώ?

Και πήγα και μπήκα στο YouTube να δω κανένα review τόσο του HTC HD2 όσο και του Acer F1...

Και με το που τα είδα απογοητεύτηκα τόσο πολύ.. Μα τόσο πολύ...

Έχω αφήσει τα WM από τέλη Σεπτέμβρη-αρχές Οκτώβρη... Και δεν έχουν αλλάξει στο ελάχιστο... Τίποτα.. Απολύτως τίποτα.... Πάλι τα ίδια είναι σε διαφορετικό κουτί...

Και μια απορία..

To Acer έχει GPS Sirf star III?? Ή "απλό"...;;;:O

Κώστα εμένα το gmail από το Mail.app φεύγει σφαίρα. Μήπως δεν έχεις σετάρει σωστά το λογαριασμό; Το έκανες μόνος σου ή το έβαλες να στο κάνει αυτόματα; Εγώ το άφησα να το κάνει αυτό.

Τώρα, αφού δε σε ικανοποιεί το mail.app δοκίμασε το Thunderbird αλλά και πάλι θα πρέπει να μεταφέρεις πληροφορίες.

Δεν έχω δουλέψει το entourage πολύ ή το thunderbird (αυτό ειδικά καθόλου) αλλά είσαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει κάπου επιλογή να πάρει τα στοιχεία μόνο του από τις native εφαρμογές;

Και εμένα δεν έχει κανένα πρόβλημα. Με το που πατάω send σε απλό κείμενο, φεύγει σφαίρα. Αμέσως ακούω το "σφφφφφμπμντμν" πως κάνει...! :lol:

Αμέσως ακούω το "σφφφφφμπμντμν" πως κάνει...! :lol:

Αλέξανδρε μετά το "παπαρδελάκι" ξαναγράφεις :lol::lol::lol:

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

............ Εχω ένα προβληματάκι με την official εφαρμογή mail των mac.

Είμαι σίγουρος πως αν του κάνεις ένα restore και ξαναπεράσεις το blackra1n, θα στρώσει... :p :p :lol:

Σοβαρά, τώρα. Κι εγώ σε ...hackint0sh δεν έχω κανένα πρόβλημα με την native mail.app και τον gmail λογαριασμό μου. Τα πάντα φεύγουν σφαίρα. Ίσως αν διέγραφες και έστηνες ξανά τον λογαριασμό, να στρώσουν τα πράγματα (φαντάζομαι να το 'χεις σκεφτεί).

Έχεις απόλυτο δίκιο για τον πρωτόγονο σχεδιασμό της εφαρμογής. Ούτε εμένα με ικανοποίησε. Το γύρισα σε Thunderbird, κι είμαι μια χαρά. Βέβαια, με βάλατε στη πρίζα, να δοκιμάσω και το entourage... :)

Βασίλης

EN OΨH TOY KAYTOY 3MEPOY ΣTHN AΘHNA MIA ΣYMBOYΛH ΣTOYΣ KOYKOYΛOΦOPOYΣ...PE ΠAIΔIA <<H BIA ΔEN EINAI ΛYΣH AΛΛA H ΛIA EINAI BIΣΣH>>
[sIGPIC][/sIGPIC]

........."H BIA ΔEN EINAI ΛYΣH AΛΛA H ΛIA EINAI BIΣΣH"

Εσυ απο ανεκδοτα καλα πας, διορθωσες και την υπογραφη σου, αλλαγμενο προς το καλυτερο σε βρισκω. Η αρρωστια σου εκανε καλο. Σε κρατησε μεσα κοντα στον Η/Υ πολλες ωρες και εκανες ιδιαιτερα, ετσι ? Η μηπως αυτα ειναι παρακαταθηκη που οφειλεται στα "ιδιαιτερα" της milena :p? Ατιμουλικο :lol:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Νίκο μονο του πήρε τις ρυθμίσεις.

Εγώ μονο το που έβαλα ήταν το ID & Password

Και στο preference τσεκάρισα τις επιμέρους ρυθμίσεις σύμφωνα με τις οδηγίες του google και είναι όλα εντάξι.

Μαλο θα διαγράψω τον λογαριασμο και θα τον ξαναβάλω να δω μηπως διορθωθεί.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Πάντως, για να πω και εγώ την γνώμη μου, με τόσα πήγαινε-έλα, έπιασα τον εαυτό μου να αναρωτιέται, μήπως να δοκιμάσω και εγώ?

Και πήγα και μπήκα στο YouTube να δω κανένα review τόσο του HTC HD2 όσο και του Acer F1...

Και με το που τα είδα απογοητεύτηκα τόσο πολύ.. Μα τόσο πολύ...

Έχω αφήσει τα WM από τέλη Σεπτέμβρη-αρχές Οκτώβρη... Και δεν έχουν αλλάξει στο ελάχιστο... Τίποτα.. Απολύτως τίποτα.... Πάλι τα ίδια είναι σε διαφορετικό κουτί...

Και μια απορία..

To Acer έχει GPS Sirf star III?? Ή "απλό"...;;;:O

Αλεξη τα καλυτερα reviews ειναι αυτα που βλεπω εγω στα χερια μου...

πηρα τα συγχαρικια απο το λεο...να δουμε τι θα κανει το acer ;)

ετσι απογοητευοντουσαν οσοι επαιρναν το hd...και το πακετο το μεγαλυτερο ηταν η εκφραση τους οταν εβλεπαν το δικο μου πως δουλευε :lol:

εχω στησει απειρα wm αλλων ...ειτε απο 1ο χερι ειτε online guiding:)

εμενα μου φαινεται οτι μαλλον θα ειναι καλυτερο απο το λεο...++ την γραφιδα :happy:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Εσυ απο ανεκδοτα καλα πας, διορθωσες και την υπογραφη σου, αλλαγμενο προς το καλυτερο σε βρισκω. Η αρρωστια σου εκανε καλο. Σε κρατησε μεσα κοντα στον Η/Υ πολλες ωρες και εκανες ιδιαιτερα, ετσι ? Η μηπως αυτα ειναι παρακαταθηκη που οφειλεται στα "ιδιαιτερα" της milena :p? Ατιμουλικο :lol:

ΓHPAΣKΩ AEI ΔIΔAΣKOMENOΣ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αλέξανδρε μετά το "παπαρδελάκι" ξαναγράφεις :lol::lol::lol:

Ρε το παπαρδελάκι...! :lol::lol:

@Ζαχαράκη

Δημήτρη, και εγώ πιστεύω ότι το Leo εκτός από υπερεκτιμημένο και ανώριμο προς το παρόν, το sw, το Acer είναι τίμια πρόταση.. Θα είναι λογικά ένα πιο γρήγορο HD...

Απλά, εσύ που έχεις συνηθίσει σε Super Duper Ultra Lite ROM's, εκεί τι παίζει..

Γιατί με απασχόλησε και εμένα αυτό....:O

Αλεξη τα καλυτερα reviews ειναι αυτα που βλεπω εγω στα χερια μου...

πηρα τα συγχαρικια απο το λεο...να δουμε τι θα κανει το acer ;)

ετσι απογοητευοντουσαν οσοι επαιρναν το hd...και το πακετο το μεγαλυτερο ηταν η εκφραση τους οταν εβλεπαν το δικο μου πως δουλευε :lol:

εχω στησει απειρα wm αλλων ...ειτε απο 1ο χερι ειτε online guiding:)

εμενα μου φαινεται οτι μαλλον θα ειναι καλυτερο απο το λεο...++ την γραφιδα :happy:

μητσο περιμενω και εγω γιατι ψηνομαι να το παρω......για δευτερο ετσι!!!

βρε εδω λεμε να φυγουμε απο την πλαστικουρα και επιστρεφετε παλι εκει...;

αρε Dragon που εισαι.....;

Δημήτρης

XS Max 512gb.

αρε Dragon που εισαι.....;

Γιατί βρε Δημήτρη, το Dragon "τσίγκινο" θα είναι; Αν δεν μου διαφεύγει κάτι, το πιθανότερο θα είναι μια ακόμα πλαστικούρα όπως και τα υπόλοιπα. Εδώ όπως πάνε τα πράγματα σε λίγο καιρό πιστεύω πως θα είμαστε ευτυχισμένοι αν μια νέα συσκευή δεν είναι κατασκευασμένη από ...πεπιεσμένο χαρτί. :(

Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

Γιατί βρε Δημήτρη, το Dragon "τσίγκινο" θα είναι; Αν δεν μου διαφεύγει κάτι, το πιθανότερο θα είναι μια ακόμα πλαστικούρα όπως και τα υπόλοιπα. Εδώ όπως πάνε τα πράγματα σε λίγο καιρό πιστεύω πως θα είμαστε ευτυχισμένοι αν μια νέα συσκευή δεν είναι κατασκευασμένη από ...πεπιεσμένο χαρτί. :(

Ασχημα ? Θα ειναι και οικολογικη :D

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Θανο ειλικρινα τα δυο πιο ποιοτηκα τηλ ειναι το ΗD2 kai Hero.

σιγουρα δεν θα ειναι και το Dragon ετσι;

τουλαχιστον μεχρι να βγει το 4G...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Θανο ειλικρινα τα δυο πιο ποιοτηκα τηλ ειναι το ΗD2 kai Hero.

σιγουρα δεν θα ειναι και το Dragon ετσι;

τουλαχιστον μεχρι να βγει το 4G...

Το HD2 Δημήτρη δεν το έχω δει από κοντά για να έχω άποψη, αλλά το Hero είναι αλήθεια πολύ ποιοτικότερο από τα περισσότερα τρέχοντα μοντέλα, χωρίς όμως να μπορώ να πώ πως τρελάθηκα κιόλας. Βέβαια αν πάρουμε ως μέτρο σύγκρισης το iPhone σίγουρα είναι "χρηματοκιβώτιο", αν και πολύ φοβάμαι πως η HTC δεν πρόκειται να ξανακάνει το "λάθος" να φτιάξει τέτοια ποιοτική συσκευή. :lol:

Δεν ξέρω ρε παιδιά, πείτε με παλιομοδίτη, πείτε με λεπτολόγο και σχολαστικό, πάντως μου λείπουν οι στιβαρές κατασκευές (όχι μόνο στα τηλέφωνα), οι βίδες με φωλιές, οι σκελετοί και γενικά το μέταλλο, το οποίο τελευταία όλο και ποιό γρήγορα εξαφανίζεται από κάθε συσκευή παραχωρόντας τη θέση του στα στραβοχυμένα φτηνιάρικα πλαστικά και στην απαράδεκτη κινέζικη συναρμολόγηση (τρομάρα τους). Αλλά βλέπεις φίλε μου το οικονομικό παιχνίδι στην ποιότητα κατασκευής παίζεται, τα μέσα πια είναι σχεδόν τσάμπα. Οπότε πάρε κόσμε σαβούρα και πλήρωνέ την χρυσάφι. :mad:

Ρε το παπαρδελάκι...!

@Ζαχαράκη

Δημήτρη, και εγώ πιστεύω ότι το Leo εκτός από υπερεκτιμημένο και ανώριμο προς το παρόν, το sw, το Acer είναι τίμια πρόταση.. Θα είναι λογικά ένα πιο γρήγορο HD...

Απλά, εσύ που έχεις συνηθίσει σε Super Duper Ultra Lite ROM's, εκεί τι παίζει..

Γιατί με απασχόλησε και εμένα αυτό....

δεν εχει μανιλα μεσα Αλεξανδρε αρα ειναι απο μονη της η ρομ του lite:)

απλα εχει ενα ui που κανει auto customization σε καθε 1ο boot απο hard reset,(οπως σε καθε wm συσκευη) που πολυ απλα αν δεν τα θελεις μεσα στο τηλ σου,μπορεις να μην το αφησεις να μην αρχισει καν την εγκατασταση του και απλα να μην υπαρχει καν μεσα και αυτο ;)

θα δουμε....

μητσο περιμενω και εγω γιατι ψηνομαι να το παρω......για δευτερο ετσι!!!

θα εχετε ενημερωση μην ανυσηχειτε Τολη :)

Μητσακο ,πορει να μην εχει την ιδια κορυφαια ποιοτητα με το λεο αλλα δεν νομιζω να ειναι τοσο χαλια οσο το μηλο:O

Γιατί βρε Δημήτρη, το Dragon "τσίγκινο" θα είναι; Αν δεν μου διαφεύγει κάτι, το πιθανότερο θα είναι μια ακόμα πλαστικούρα όπως και τα υπόλοιπα. Εδώ όπως πάνε τα πράγματα σε λίγο καιρό πιστεύω πως θα είμαστε ευτυχισμένοι αν μια νέα συσκευή δεν είναι κατασκευασμένη από ...πεπιεσμένο χαρτί.

Το HD2 Δημήτρη δεν το έχω δει από κοντά για να έχω άποψη, αλλά το Hero είναι αλήθεια πολύ ποιοτικότερο από τα περισσότερα τρέχοντα μοντέλα, χωρίς όμως να μπορώ να πώ πως τρελάθηκα κιόλας. Βέβαια αν πάρουμε ως μέτρο σύγκρισης το iPhone σίγουρα είναι "χρηματοκιβώτιο", αν και πολύ φοβάμαι πως η HTC δεν πρόκειται να ξανακάνει το "λάθος" να φτιάξει τέτοια ποιοτική συσκευή.

Θανο (hero leo) ειναι μακραν καλυτερες ποιοτικα συσκευες απο παρα πολλες αλλες...ειδικα το λεο μου φαινεται οτι δημιουργει νεα μετρα στην αγορα με την πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης του!!

Ασχημα ? Θα ειναι και οικολογικη

σιγα μην δεν το ελεγες εσυ :p

Δεν ξέρω ρε παιδιά, πείτε με παλιομοδίτη, πείτε με λεπτολόγο και σχολαστικό, πάντως μου λείπουν οι στιβαρές κατασκευές (όχι μόνο στα τηλέφωνα), οι βίδες με φωλιές, οι σκελετοί και γενικά το μέταλλο, το οποίο τελευταία όλο και ποιό γρήγορα εξαφανίζεται από κάθε συσκευή παραχωρόντας τη θέση του στα στραβοχυμένα φτηνιάρικα πλαστικά και στην απαράδεκτη κινέζικη συναρμολόγηση (τρομάρα τους). Αλλά βλέπεις φίλε μου το οικονομικό παιχνίδι στην ποιότητα κατασκευής παίζεται, τα μέσα πια είναι σχεδόν τσάμπα. Οπότε πάρε κόσμε σαβούρα και πλήρωνέ την χρυσάφι.

δεν εισαι ο μονος που σκεφτεται ετσι φιλε μου...αλλα οπως ειπες και εσυ,το marketing στις μερες μας,απαιτει χαμηλο κοστος κατασκευης ,για να μπορει να ειναι κερδοφορα μια νεα συσκευη οσο το περισσοτερο δυνατον γινεται....:O

σκεψου να κανανε το αντιθετο :cry:

να ειχαμε πολυ ποιοτικες αλλα αχρηστες λειτουργικα συσκευες :p

σκεψου να κανανε το αντιθετο :cry:

να ειχαμε πολυ ποιοτικες αλλα αχρηστες λειτουργικα συσκευες :p

Τουλάχιστον σε αυτή την περίπτωση θα υπήρχε η ελπίδα της εξέλιξης της λειτουργικότητας από μοντέλο σε μοντέλο μέσα στο χρόνο, κάτι που το έχουμε δει να συμβαίνει λίγο - πολύ στις περισσότερες συσκευές και software. Στην ποιότητα όμως κατασκευής δεν το έχουμε δει να γίνεται ποτέ μα ποτέ, το αντίθετο μάλιστα. :(

Και εδώ που τα λέμε, είναι να τρελαίνεται κανείς που γνωρίζει έστω και λίγα από βιομηχανική κατασκευή αν σκεφτεί πως με μια γελοία επιβάρυνση του κόστους κατά $5 το πολύ, συσκευές όπως το iPhone θα ήταν πραγματικά φετίχ ποιότητας και όχι τα ετοιμόρροπα ερείπια που είναι τώρα. :p

Τουλάχιστον σε αυτή την περίπτωση θα υπήρχε η ελπίδα της εξέλιξης της λειτουργικότητας μέσα στο χρόνο, κάτι που το έχουμε δει να συμβαίνει στις περισσότερες συσκευές και software. Στην ποιότητα όμως κατασκευής δεν το έχουμε δει να γίνεται ποτέ μα ποτέ, το αντίθετο μάλιστα. :(

Εδώ που τα λέμε, είναι να τρελαίνεται κανείς που γνωρίζει έστω και λίγα από βιομηχανική κατασκευή αν σκεφτεί πως με μια γελοία επιβάρυνση του κόστους κατά $5 το πολύ, συσκευές όπως το iPhone θα ήταν πραγματικά φετίχ ποιότητας και όχι τα ετοιμόρροπα ερείπια που είναι τώρα. :p

ειναι πολυ πιο "λογιστικα" τα πραγματα Θανο σε αυτα τα παιχνιδια του κοστους στην εποχη μας...:O

θα ελεγα για καλυτερα, οτι γινεται""ωμη λογιστικη αναλυση"" πριν απο καθε νεο προιον:(

τα ζουμε καθημερινα σε καθε τι που περιλαμβανεται στην ζωη μας...

το χειριστο θα ειναι να μας επηρεασει τοσο που να γινουμε και στην ζωη μας ετσι...

δυστυχως ο κοσμος αρχιζει και αφαιρει αξιες απο την ζωη του,οπως το χαμογελο και η καλημερα....:(

γι αυτο ας πουμε μια καληνυχτα....

καληνυχτα ! :D

ΥΓ. πλεον για μενα η ποιοτητα κατασκευης παιζει μεγαλο ρολο για ενα κινητο.

κακως αλλα ετσι ειναι.Ισως και καθοριστικο.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

γι αυτο ας πουμε μια καληνυχτα....

καληνυχτα ! :D

ΥΓ. πλεον για μενα η ποιοτητα κατασκευης παιζει μεγαλο ρολο για ενα κινητο.

κακως αλλα ετσι ειναι.Ισως και καθοριστικο.

και καλα κανεις και σκεφτεσαι ετσι Δημητρη!απλα ανγκαστικα τρωμε αυτο που μας σερβιρουν....

αλλα δεν πρεπει να σταματαμε να το φωναζουμε,μπας και φιλοτιμηθουν και βελτιωσουν την ποιοτητα ολοι καποια στιγμη...

η htc με το λεο εχει κανει μεγαλο βημα σε αυτον τον τομεα και πρεπει να το παραδεχτουμε!

ξεκινησε με το hero (αλλα και με το touch pro 2) να ξαναβγαζει ποιοτικες συσκευες και αυτο ισως αποτελεσει "καμπανακι"" για τους υπολοιπους ;)

εγω δεν λεω καληνυχτα ακομη :happy: ειναι νωρις ακομη για υπνο :lol:

θυμασαι τα σχολια σου για το λεο...;

οταν το πρωτοπηρες;

ετσι σκεφτομαι εγω για το 3GS.

Οπως εσυ περιμενες περισσοτερα απο ολες τις αποψεις σε λογισμικο κυριως εγω περιμενα ΑΛΛΑ τοσα οχι μονο σε λογισμικο αλλα ΚΑΙ σε επιπεδο ποιοτητας...

αναλογικα επομενως οπως εσυ ερχεσαι απο τα HD/και αλλα wm και το Leo σου φαινεται προχειρο ετσι σου λεω οτι εμενα μου φαινεται το 3gs.

δεν ειναι δυνατον το 2G να επιανε στην 1.1.4(η καλυτερη εκδοση λογισμικου μεχρι σημερα) 8 wifi και το 3gs να τα πιανει μονο αν εχεις βαλει εφαρμογη!

δεν μιλαω αλλο...

πιστευω καταλαβες τι θελω να πω.

αν βαλουμε διπλα διπλα τα 2g/3g/3gs και απο την αλλη τα hd/hd2 πιστευω οτι η εξελιξη στην HTC ηταν πιο σωστη και σεβαστηκε τον πελατη της ενω η συμπεριφορα της Αpple ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ηταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.

ειλικρινα δεν πιστευω πως μια εταιρια που κατασκευαζει τα καλητερα notebooks μπορει τοσο χυδαια να εκμεταλλευεται το iPhone.

πιστευω εδω επαιξε ρολο το οτι ο jobs ηταν αρρωστος.

και οι αλλοι ΗΛΙΘΙΟΙ οπως ο ΜΠΟΜΠΟΣ ο Φιλ Σιλλερ τα εκαναν σκ@$&α.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

αλλα δεν πρεπει να σταματαμε να το φωναζουμε,μπας και φιλοτιμηθουν και βελτιωσουν την ποιοτητα ολοι καποια στιγμη...

Έτσι είναι αλλά δυστυχώς από τη μια εμείς φωνάζουμε και από την άλλη τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο. Και παρόλες τις εξαιρέσεις που είπες Δημήτρη, όπως το Leo ή και το Hero θα πρόσθετα εγώ, όταν βλέπεις τις πάλαι ποτέ κορυφαίες σε ποιότητα εταιρείες όπως η Apple να εξεφτυλίζουν τόσο τις κατασκευές τους (και όχι μόνο το iPhone), είναι να προβληματίζεσαι.

ειλικρινα δεν πιστευω πως μια εταιρια που κατασκευαζει τα καλητερα notebooks μπορει τοσο χυδαια να εκμεταλλευεται το iPhone.

Τα καλύτερα notebooks; Θέλεις να με αναγκάσεις να μιλήσω για το πόσο "καλύτερα" είναι και να στενοχωρήσω κάποιους καλούς μας φίλους; :lol:

Αν επιμείνεις μπορούμε να μιλήσουμε για βίδες που εγκαταλείπουν την θέση τους, για αλουμίνια "βούτυρο", για υπερκοστολογημένα μέχρι τρέλλας υλικά, συχνά της πλάκας, για εξάμπιτα glossy panels, για πλήρη έλλειψη sealing, για nv chipsets και άλλα τέτοια; Άστο καλύτερα.

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned