Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To ενσύρματο mighty mouse και το πληκτρολόγιο τα βρήκαν μια χαρά πάντως. Για το magic δεν ξέρω μια και είναι πιο ιδιαίτερο.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

@ soom

Αλέξανδρε,

στην υπογραφή σου μου εμφανίζονται κάτι τετραγωνάκια όπως αυτό που βλέπεις πιο κάτω:

 Apple  MacBook Pro 15.4"

τι μου λείπει?

iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz

"Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε...

Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος

το ποντικι πουλιετε χωρια? να ξεκινησουμε να το στηνουμε σιγα σιγα και κομματι κομματι

παντως καπου πηρε το ματι μου οτι μπαινει και σε win 7

πωλειται και στα καταστηματα εννοειται αυτο!

70ευρα για σενα μονο... :p

ενας φιλος δοκιμασε την κρεμα στο νικελενιο κομματι του iPhone...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ εξαφανισε τις γρατζουνιες...φαινονται ΕΛΑΧΙΣΤΑ.

πριν

http://img134.imageshack.us/img134/3411/screenshot20091124at156.png

μετα....

http://img134.imageshack.us/img134/2338/screenshot20091124at156k.png

την περιμενω ηδη απο ebay kai μολις το κανω καινουριο θα μπει αμεσως η invisible shield.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

καλησπερα στην παρεα! :)

κλεινω 1 εβδομαδα με το iPhone και τολμω να πω οτι οι γρατζουνιες (πολυ μικρες βεβαια, που τις ξεχωριζεις μονο με μεγεθυντικο φακο) στο νικελενιο πλαισιο, εμφανιστηκαν αμεσα και στη δικια μου συσκευη, κανοντας μαλιστα και πολυ προσεκτικη χρηση (το εχω εντελως ''γυμνο'' ακομα, αλλα παντα το ακουμπαω πανω σε πανακια και δεν το εχω βαλει σε στενη τζεπη).

περιμενω τις θηκες που αγορασα απο ebay (incipio feather, iskin solo fx και το pouch που προτεινε ο αλεξανδρος), ωστε να το το προστατεψω λιγο παραπανω.

προστατευτικο οθονης λεω να μην βαλω, μετα απ'οσα διαβασα εδω.

μια ερωτηση τωρα.

θελω να σεταρω το mail της δουλειας, που ειναι της μορφης sales@etairia(το ονομα της εταιριας που εργαζομαι δηλαδη).gr.

εχω τους διακομιστες, τα ονοματα χρηστη, τα συνθηματικα, τα παντα ολα δηλαδη.

το στηνω μεσω της επιλογης ''Αλλο'' ή μεσω του microsoft exchange;

τελος να πω οτι εχω ψηθει ασχημα και εγω για mac.

το iPhone ηταν το πρωτο προϊον που αγορασα απο apple και η αληθεια ειναι οτι εχω μαγευτει και εγω απο την συγκεκριμενη εταιρια, σαν και καποιους αλλους εδω μεσα.

με φρεναρει μονο αυτο:

Q. Will JETCAM run on an Apple Mac computer?

It depends on the Mac. If you have a newer model with an Intel CPU capable of running Windows then the answer is Yes. We have several Apple Mac users that are running JETCAM Expert to generate nests for their CNC machines.

το jetcam ειναι το σχεδιαστικο προγραμμα, που συνεργαζεται με το CNC puncing, που εχουμε στη δουλεια και αν καταλαβα καλα απο αυτο που παραθετω παραπανω, δεν υπαρχει εκδοση απευθειας για mac και θα πρεπει παραλληλα να τρεχω windows, κατι που δεν ηθελα αν ειναι να κανω την μεγαλη αλλαγη.

βεβαια απο την αλλη σκεφτομαι να χτυπησω ενα MBP για προσωπικη χρηση (multimedia φαση και internet) και αναλογα το πως θα τα παει και πως θα με βολεψει, να αρχισω να τον χρησιμοποιω και στη δουλεια.

συγγνωμη για το σεντονακι... :O

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ...

Γιώργος

iPhone 3G S, 32GB, White, non JB

καλησπερα στην παρεα! :)

μια ερωτηση τωρα.

θελω να σεταρω το mail της δουλειας, που ειναι της μορφης sales@etairia(το ονομα της εταιριας που εργαζομαι δηλαδη).gr.

εχω τους διακομιστες, τα ονοματα χρηστη, τα συνθηματικα, τα παντα ολα δηλαδη.

το στηνω μεσω της επιλογης ''Αλλο'' ή μεσω του microsoft exchange;

Αν το email της εταιρίας είναι πάνω σε exchange server τότε θα το κάνεις με το exchange.

το jetcam ειναι το σχεδιαστικο προγραμμα, που συνεργαζεται με το CNC puncing, που εχουμε στη δουλεια και αν καταλαβα καλα απο αυτο που παραθετω παραπανω, δεν υπαρχει εκδοση απευθειας για mac και θα πρεπει παραλληλα να τρεχω windows, κατι που δεν ηθελα αν ειναι να κανω την μεγαλη αλλαγη.

Ξέχασέ τα σε Mac τέτοιου είδους εφαρμογές. Θα πρέπει παράλληλα να τρέχεις Windows μέσω BootCamp ή virtual και πάλι υπάρχει το ενδεχόμενο προβλημάτων με κάποιες συγκεκριμένες hardware-locked εφαρμογές όπως είναι τα περισσότερα CNC προγράμματα.

Όσο για το εταιρικό email account, εφόσον δεν είναι exchange server - based αλλά τα συνήθη pop3 ή IMAP θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις την επιλογή "Άλλο".

Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

ρε παιδιά αφού έχουμε επεκτείνει το θέμα γενικότερα σε "apple" τύπου, έχει τρέξει κανείς autocad σε mac ; κατά προτίμηση τελευταία έκδοση, 2009 ή 2010;:O

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

πωλειται και στα καταστηματα εννοειται αυτο!

70ευρα για σενα μονο... :p

ενας φιλος δοκιμασε την κρεμα στο νικελενιο κομματι του iPhone...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ εξαφανισε τις γρατζουνιες...φαινονται ΕΛΑΧΙΣΤΑ.

πριν

http://img134.imageshack.us/img134/3411/screenshot20091124at156.png

μετα....

http://img134.imageshack.us/img134/2338/screenshot20091124at156k.png

την περιμενω ηδη απο ebay kai μολις το κανω καινουριο θα μπει αμεσως η invisible shield.

δημητρη αν ειχα τετοια σημαδια στο τηλ θα το ειχα για πουλημα!!!

Ενα μικρο που δεν φαινεται καν!! Κ με τρελανε....

Αφου δοκιμασα να το βγαλω φωτο να σας το δειξω κ δεν φαινεται στις φωτο.... Ουτε εγω που ξερω που ειναι δεν το βλεπω:confused:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

το Invicible shield..ειναι αξιοπιστο??εχουμε καμια εμπειρια απο κανεναν εδω μεσα???

Αξιόπιστο είναι, αλλά δεν προσφέρει καμμιά επιπλέον προστασία εκτός από επιφανειακές γρατζουνιές. Έτσι και πέσει ή χτυπήσει πουθενά το iPhone, κλάφτα. :p

Και εκτός από αυτό, με τον καιρό αρχίζει και ξεκολλάει στις άκρες.

ρε παιδιά αφού έχουμε επεκτείνει το θέμα γενικότερα σε "apple" τύπου, έχει τρέξει κανείς autocad σε mac ; κατά προτίμηση τελευταία έκδοση, 2009 ή 2010;:O

Λευτέρη, στο site της Autodesk λέει ότι μπορείς να το βάλεις αλλά με πρόγραμμα τύπου virtual ή parallels...

http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/pc/index?siteID=123112&id=13784795

Αν δεις κάτω που γράφει For Macintosh:

Boot Camp

You can install AutoCAD® on a Mac® computer on a Windows partition. The system must use Boot Camp® to manage a dual OS configuration and meet the minimum system requirements.

Mac OS® X 10.5.x

Boot Camp V 2.0 or higher

Intel-based Mac (64-bit Windows Vista requires an Intel Core® 2 duo or Xeon® processor)

Minimum 3 GB RAM

Minimum 20 GB disk space for Mac OS partition, minimum 20 GB for Windows OS partition

Mac Virtualization on Parallels Desktop

AutoCAD can be used on the Mac via Parallels Desktop for Mac without having to boot directly into the Windows OS so it is easy to switch between platforms. The system must meet the following requirements:

Mac OS X 10.5.x

Parallels Desktop 4.0 (4.0.3844 or higher)

Intel-based Mac (64-bit Windows Vista requires an Intel Core 2 duo or Xeon processor)

Minimum 4 GB RAM

Minimum 40 GB available disk space (100 GB recommended)

Ξέχασέ τα σε Mac τέτοιου είδους εφαρμογές. Θα πρέπει παράλληλα να τρέχεις Windows μέσω BootCamp ή virtual και πάλι υπάρχει το ενδεχόμενο προβλημάτων με κάποιες συγκεκριμένες hardware-locked εφαρμογές όπως είναι τα περισσότερα CNC προγράμματα.

Όσο για το εταιρικό email account, εφόσον δεν είναι exchange server - based αλλά τα συνήθη pop3 ή IMAP θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις την επιλογή "Άλλο".

φιλε θανο δυστυχως διαπιστωσα και εγω με λιγο ψαξιμο στο νετ, αυτα που γραφεις για τις εφαρμογες, που με ενδιαφερουν. :(

ολα ενταξει τελικα με το email account. ;)

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ...

Γιώργος

iPhone 3G S, 32GB, White, non JB

Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση κυρίως σε αυτούς που έχουν mac. Ενδιαφερομαι να αγοράσω η το mac pro laptop η τον επιτραπεζιο με την μεγαλύτερη οθόνη. Αξίζει τα λεφτά του ? το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω λειτουργήσει ποτέ mac, και γιαυτο σας κάνω αυτήν την ερώτηση.
My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )

Λευτέρη, στο site της Autodesk λέει ότι μπορείς να το βάλεις αλλά με πρόγραμμα τύπου virtual ή parallels...

http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/pc/index?siteID=123112&id=13784795

Αν δεις κάτω που γράφει For Macintosh:

Boot Camp

You can install AutoCAD® on a Mac® computer on a Windows partition. The system must use Boot Camp® to manage a dual OS configuration and meet the minimum system requirements.

Mac OS® X 10.5.x

Boot Camp V 2.0 or higher

Intel-based Mac (64-bit Windows Vista requires an Intel Core® 2 duo or Xeon® processor)

Minimum 3 GB RAM

Minimum 20 GB disk space for Mac OS partition, minimum 20 GB for Windows OS partition

Mac Virtualization on Parallels Desktop

AutoCAD can be used on the Mac via Parallels Desktop for Mac without having to boot directly into the Windows OS so it is easy to switch between platforms. The system must meet the following requirements:

Mac OS X 10.5.x

Parallels Desktop 4.0 (4.0.3844 or higher)

Intel-based Mac (64-bit Windows Vista requires an Intel Core 2 duo or Xeon processor)

Minimum 4 GB RAM

Minimum 40 GB available disk space (100 GB recommended)

ρε θηρίο, μη μου πεις ότι έκατσες και έψαξες για να μου απαντήσεις, είσαι φοβερός.:thanks:

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση κυρίως σε αυτούς που έχουν mac. Ενδιαφερομαι να αγοράσω η το mac pro laptop η τον επιτραπεζιο με την μεγαλύτερη οθόνη. Αξίζει τα λεφτά του ? το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω λειτουργήσει ποτέ mac, και γιαυτο σας κάνω αυτήν την ερώτηση.

Αξίζει.

Και για να το δεις και αλλιώς, ένας σταθερός υπολογιστής με WIndows και το hardware του αντίστοιχου Mac πόσο έχει?

Αλλά βάλε και μέσα την FullHD οθόνη με απίστευτη ποιότητα, βάλε και το bluetooth πληκτρολόγιο και ποντίκι και θα δεις ότι δεν βγαίνει πολύ φθνότερα...;)

ρε θηρίο, μη μου πεις ότι έκατσες και έψαξες για να μου απαντήσεις, είσαι φοβερός.:thanks:

:lol::lol:

Να'σαι καλά ρε Λευτέρη!

Αλλά η αλήθεια είναι ότι το είχα ψάξει γιατί και ο Κώστας(fanko) το θέλει και αυτός αλλά είναι και η κοπέλα μου μηχανικός και φαντάζομαι, Autocad είναι πρόγραμμα που χρησιμοποιούν πολύ οι μηχανικοί...! :X

@ soom

Αλέξανδρε,

στην υπογραφή σου μου εμφανίζονται κάτι τετραγωνάκια όπως αυτό που βλέπεις πιο κάτω:

 Apple  MacBook Pro 15.4"

τι μου λείπει?

Κώστα τώρα μόλις θυμήθηκα ότι είχα διαβάσει το μήνυμά σου απλά κάπου μου ξέφυγε και δεν σου απάντησα.....:O

Τι σου λείπει??

Ένας Mac για να δεις ότι πίσω από το τετραγωνάκι αυτό είναι ένα μηλαράκι.. Άνοιξε την σελίδα από το iPhone και θα το δεις λογικά....;)

@soom

σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Όντως αν το καλό σκεφτείς αν αγορασεις ένα ν υπολογιστή windows περισσότερα θα σου βγει. Το πρόβλημα είναι το αν είναι εύκολος στον χειρισμό η όχι.

My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )

@soom

σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Όντως αν το καλό σκεφτείς αν αγορασεις ένα ν υπολογιστή windows περισσότερα θα σου βγει. Το πρόβλημα είναι το αν είναι εύκολος στον χειρισμό η όχι.

Στις πρώτες ώρες / μέρες πολλά πράγματα θα σου φανούν διαφορετικά, στη συνέχεια όμως η καμπύλη μάθησης αυξάνει εκθετικά γιατί το όλο περιβάλλον είναι φτιαγμένο με βάση τον απλό χρήστη εκτός αν κάποιος θέλει να μπει στα βαθειά που έχει άπειρο βάθος αλλά πολύ καλά κρυμμένο αν δεν θελήσεις ποτέ να το ψάξεις.

Πολύ σημαντικό όμως είναι να δεις αν υπάρχουν πολύ εξειδικευμένες εφαρμογές που χρειάζεσαι και οι οποίες δεν μπορούν υπό καμία προϋπόθεση να τρέξουν σε OS X (γιατί υπάρχουν και τρόποι οι περισσότερες να τρέξουν και σε OS X μέσω εικονικής μηχανής ή διπλής εκκίνησης, αλλά μην σε μπλέξω περισσότερο).

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Στις πρώτες ώρες / μέρες πολλά πράγματα θα σου φανούν διαφορετικά, στη συνέχεια όμως η καμπύλη μάθησης αυξάνει εκθετικά γιατί το όλο περιβάλλον είναι φτιαγμένο με βάση τον απλό χρήστη εκτός αν κάποιος θέλει να μπει στα βαθειά που έχει άπειρο βάθος αλλά πολύ καλά κρυμμένο αν δεν θελήσεις ποτέ να το ψάξεις.

Πολύ σημαντικό όμως είναι να δεις αν υπάρχουν πολύ εξειδικευμένες εφαρμογές που χρειάζεσαι και οι οποίες δεν μπορούν υπό καμία προϋπόθεση να τρέξουν σε OS X (γιατί υπάρχουν και τρόποι οι περισσότερες να τρέξουν και σε OS X μέσω εικονικής μηχανής ή διπλής εκκίνησης, αλλά μην σε μπλέξω περισσότερο).

Τον υπολογιστή τον χρειάζομαι για απλή χρήση, απλά θέλω να έχει καλή ανάλυση οθόνης κατασκευή, να είναι διαφορετικός από τους άλλους. Από εφαρμογές ελάχιστες είναι αυτες που θα μου χρειαστούν .

Τον υπολογιστή τον χρειάζομαι για απλή χρήση, απλά θέλω να έχει καλή ανάλυση οθόνης κατασκευή, να είναι διαφορετικός από τους άλλους. Από εφαρμογές ελάχιστες είναι αυτες που θα μου χρειαστούν .

Τότε φίλε μου δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Ούτε προσαρμογής, ούτε με τυχόν εφαρμογές.

Είναι μια μετάβαση που αξίζει πραγματικά να γίνει...;)

Κώστα τώρα μόλις θυμήθηκα ότι είχα διαβάσει το μήνυμά σου απλά κάπου μου ξέφυγε και δεν σου απάντησα.....:O

Τι σου λείπει??

Ένας Mac για να δεις ότι πίσω από το τετραγωνάκι αυτό είναι ένα μηλαράκι.. Άνοιξε την σελίδα από το iPhone και θα το δεις λογικά....;)

Αλεξανδρε εσκασα στα γέλια με την απάντηση σου.

Πράγματι τώρα που είμαι με το μηλοφωνο τα βλέπω

iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz

Τότε φίλε μου δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Ούτε προσαρμογής, ούτε με τυχόν εφαρμογές.

Είναι μια μετάβαση που αξίζει πραγματικά να γίνει...;)

Ευχαριστώ για την απάντηση το μόνο που μου λίπη είναι να δω αν θα πάρω τον φοριτο η τον επιτραπεζιο.

Κάποιες νέες ερωτήσεις για αγορά mac από Αμερικη:

Εγγύηση

Service (Ελλαδα ή εξωτερικό)

Σύνδεση σε ένα κλασικό δίκτυο που τα υπόλοιπα computer είναι PC

δημητρη αν ειχα τετοια σημαδια στο τηλ θα το ειχα για πουλημα!!!

Ενα μικρο που δεν φαινεται καν!! Κ με τρελανε....

Αφου δοκιμασα να το βγαλω φωτο να σας το δειξω κ δεν φαινεται στις φωτο.... Ουτε εγω που ξερω που ειναι δεν το βλεπω:confused:

αυτο τωρα το ειπες για να με βοηθησεις; :( :lol:

και το δικο μου εχει τετεια σημαδακια απο την incipio αλλα απο την αλλη χωρις αυτην δεν παω πουθενα μου αρεσει πολυ!

με εμπασες σε τρυπακι τωρα να το δωσω...και να αγορασω αλλο...

ωραια...

για να δω τι θα κανει κ κρεμα και αν δεν κανει τιποτα θα δω τι θα κανω...

ερε τρελλα...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Βρε Δημήτρηδες ηρεμήστε λιγάκι, γιατί σε λίγο θα πλακώσουν οι ψυχίατροι να μας μαζέψουν. :p

Είπαμε να τα προσέχουμε τα τηλεφωνάκια αλλά να μην καταλήξουμε και σε κανένα λευκό δωμάτιο με μια ...αλοιφή στο χέρι να πασαλείβουμε ότι έχει γρατζουνιές. :lol:

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned