NTROPIC Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Λοιπον επειδη βλεπω οτι υπαρχει ενας προβληματισμος σδετικα με το iphone και τις γρατζουνιες κι επειδη σαν...μελλοντικος γονιος :p τις τελευταιες μερες εχω κανει εντατικη ερευνα σε fora,sites κτλ εχω να πω τα παρακατω Κατ'αρχας οι χειροτερες θηκες ειναι οι συρταρωτες που δεν χουν και το μαλακοτερο πλαστικο εσωτερικα.Αυτες κατα πασα πιθανοτητα θα γρατζουνισουν τη συσκευη απο την πρωτη φορα που θα φορεθουν. :cry: Μετα εχουμε τις πολυ λεπτες τυπου "πλατης" οπως η incipio feather που προσθετουν ελαχιστο ογκο,αλλα και προστασια(απο πτωσεις) στη συσκευη,οι οποιες ειναι πολυ της μοδας τελευταια.Ομως λογω της πολυ σφιχτης εφαρμογης τους η σκονη και τα σωματιδια που εισερχονται απο τα ανοιγματα της και εγκλωβιζονται μεταξυ της θηκης και της συσκευης λειτουργουν σαν γυαλοχαρτο χαραζοντας την επιφανεια του Iphone,και ιδιαιτερα την επινικελιωμενη επιφανεια του bezel.Μια λυση ειναι να καθαριζεται καθημερινα με προσοχη η εσωτερικη επιφανεια με αντιστατικο διαλυμα/μαντηλακι,κατι που φυσικα οι περισσοτεροι θα βαρεθουν πανω στο μηνα.Καλυτερη εναλλακτικη σ'αυτη την κατηγορια ειναι μια θηκη και με μπροστινο καλυμα τυπου iskin fuze.Προστατευει περισσοτερο απο την εισερχομενη σκονη,αλλα προσθετει ογκο και συνηθως "σηκωνει" το bezel κανοντας την οθονη recessed,μειωνοντας την εργονομια της συσκευης.:( Αλλη κατηγορια ειναι τα καλυμματα σιλικονης τυπου ifrogz wrapz.Αυτα προσφερουν αυξημενη προστασια απο χτυπηματα και πτωσης.Ομως αυξανουν δραματικα τον ογκο της συσκευης,"σηκωνουν" το bezel,εχουν μετρια εφαρμογη με αποτελεσμα η συσκευη να "κολυμπαει" μεσα τους και να καλυπτεται η καμερα,ενω καθιστουν δυσχρηστα και τα εξωτερικα πληκτρα του iphone.Ακομη χειροτερα η χαλαρη εφαρμογη τους επθτρεπει στη σκονη να εισερχεται ακομη πιο ευκολα και να "χαραζει" τη συσκευη.:( Σε καθε κατηγορια,φυσικα,υπαρχουν καποιες λυσεις που τα καταφερνουν καλυτερα απο τις υπολοιπες,αλλα γενικα υπαρχουν μειονεκτηματα. Η καλυτερη λυση για μενα ειναι...υβριδικη που ειναι επισης της μοδας :p ,κι αποτελειται απο 2 μερη. Αρχικα ενα αορατο φιλμ πλαστικου,σαν της zagg ή της elago,τα οποια καλυπτουν ερμητικα ολη την επιφανεια της συσκευης(εκτος των πλληκτρων).Το μανικι σ'αυτη την περιπτωση ειναι η εγκατασταση.Πρωτον θα πρεπει να καθαριστει πολυ καλα η συσκευη ετσι ωστε να μην υπαρχει σκονη σωματιδια,ειδαλλως θα δημιουργηθουν αντιαισθητικα κενα(bubbles).H εγκατασταση για τον ιδιο λογο θα πρεπει να γινει σε περιβαλλον που δεν εχει πολυ σκονη.Το δευτερο προβλημα ειναι η ιδια η εγκατασταση,που περιλαμβανει το ψεκασμα ενος υγρου στο φιλμ πλαστικου ή /και στο iphone ετσι ωστε να πιασει η μεμβρανη.Δεν ξερω για σας αλλα εγω θα δισταζα να φερω το ολοκαινουργιο iphone μου κοντα σε καποιο υγρο.Τεσπα,αφου τοποθετηθει το φιλμ σωστα κι αφαιρεθει ο αερα που μπορει να εχει αιχμαλωτιστει(οπως καταλαβαινετε θα πρεπει να πιανουν και λιγο τα χερια σας),μετα μπορει να μπει οποιαδηποτε θηκη απο πανω χωρις φοβο.:DΤο μονο προβλημα ειναι οτι μετα την τοποθετηση αυξανεται περιμετρικα το παχος της συσκευης.Ελαχιστα μεν,αλλα καποιες θηκες μπορει να μπαινουν δυσκολα στην αρχη(η feather λενε πως στη συνεχεια "ανοιγει") Γενικα να ξερετε οτι οι γρατζουνιες πολυ δυσκολα αποφευγονται.Ειναι τετοιας ποιοτητας τα ακρυλικα πλαστικα που χρησιμοποιουνται που πολυ συχνα γρατζουνιουνται και με το χερι.Δε μιλαμε για χαρακιες βεβαια,αλλα για τα ενοχλητικα fluffs/αραχνες που φαινονται στο εντονο φως.Τετοια μπορει να εχει η συσκευη ακομα και τη στιγμη που την πρωτοβγαζετε απο το κουτι.:( Σε περιπτωση που γινει η ζημια,προτεινοται καποιες αλοιφες,κυριως απο το χωρο του αυτοκινητου,που ομως ειτε ειναι πολυ ακριβες ειτε προκαλουν θαμπωμα.Θαμπωμα προκαλουν και κατι αλοιφες που χρησιμοποιουνται για το καθαρισμα των cd και δεν τις προτεινω.Να ξερετε παντως πως μια γρατζουνια που σας ενοχλει τη πρωτη βδομαδα μετα απο 2-3 μηνες θα την εχετε ξεχασει.Ολα ειναι σχετικα(και περαστικα);) Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Βρε παιδιά μια βοήθεια αν κάποιος γνωρίζει γιατί θα τα πάρω και θα το σπάσω το μήλο. Το γ***μένο το ξυπνητήρι του δεν σταματά αυτόματα μόνο του όπως όλα τα ξυπνητήρια; Ακόμα και αυτό προβληματικό είναι; Χθες φεύγοντας από το σπίτι ξέχασα το iPhone και αυτό συνέχισε να βαρά το ξυπνητήρι μέχρι το μεσημέρι που τέλειωσε η μπαταρία. Σήμερα που το δοκίμασα για να δω τι παίζει, διαπίστωσα πως όχι απλά δεν σταματάει μόνο του, αλλά ούτε καν κάνει παύσεις αλλά βαράει συνεχόμενα μέχρι να τα τινάξει η μπαταρία. :mad: Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Βρε παιδιά μια βοήθεια αν κάποιος γνωρίζει. Το γ***μένο το ξυπνητήρι του iPhone δεν σταματά αυτόματα μόνο του όπως όλα τα ξυπνητήρια; Ακόμα και αυτό προβληματικό είναι; Χθες φεύγοντας από το σπίτι ξέχασα το iPhone και αυτό συνέχισε να βαρά το ξυπνητήρι μέχρι το μεσημέρι που τέλειωσε η μπαταρία. Σήμερα που το δοκίμασα για να δω τι παίζει, διαπίστωσα πως όχι απλά δεν σταματάει μόνο του, αλλά ούτε καν κάνει παύσεις αλλά βαράει συνεχόμενα μέχρι να τα τινάξει η μπαταρία. :mad: Θάνο εγώ χρησιμοποιώ το ξυπνητήρι κάθε μέρα, και είμαι και πολύ ευχαριστημένος.:) Μάλιστα μου έκανε εντύπωση, γιατί συνηθισμένος από τα wm, λέω άντε τώρα να ψάχνω για τύπου ptravel alarm και τα ρέστα. Αλλά όχι, δουλεύει άψογα από την πρώτη μέρα. Μήπως δεν έχεις βάλει κάποια ρύθμιση; Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Θάνο εγώ χρησιμοποιώ το ξυπνητήρι κάθε μέρα, και είμαι και πολύ ευχαριστημένος.:) Μάλιστα μου έκανε εντύπωση, γιατί συνηθισμένος από τα wm, λέω άντε τώρα να ψάχνω για τύπου ptravel alarm και τα ρέστα. Αλλά όχι, δουλεύει άψογα από την πρώτη μέρα. Μήπως δεν έχεις βάλει κάποια ρύθμιση; Λευτέρη, έχεις συγκεκριμένα δοκιμάσει να μην κλείσεις το ξυπνητήρι όταν βαράει; Όπως δηλαδή στην περίπτωση να το έχεις ξεχάσει σπίτι ή βρε άνθρωπε να είσαι στο μπάνιο και να μην μπορείς να βγεις να το κλείσεις. :p Γιατί και στο δικό μου το iPhone, που σου είπα πως το διαπίστωσα, αλλά και της συζύγου μου που δοκίμασα σήμερα το πρωί, αν δεν κλείσεις χειροκίνητα το ξυπνητήρι αυτό βαράει μέχρι τέλους μπαταρίας. Καμμιά σχέση δηλαδή με κάθε ξυπνητήρι κινητού, ρολογιού, τηλεφώνου ή οτιδήποτε άλλο που μετά από ένα χρονικό διάστημα π.χ. 5 λεπτών κάνει παύση και συνεχίζει μετά κανένα τέταρτο. Δοκίμασέ το και πες μου, γιατί αν όντως είναι φτιαγμένο να δουλεύει με αυτό τον τρόπο μιλάμε για μεγάλη μακακία. Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Λευτέρη, έχεις συγκεκριμένα δοκιμάσει να μην κλείσεις το ξυπνητήρι όταν βαράει; Όπως δηλαδή στην περίπτωση να το έχεις ξεχάσει σπίτι ή βρε άνθρωπε να είσαι στο μπάνιο και να μην μπορείς να βγεις να το κλείσεις. :p Γιατί και στο δικό μου το iPhone, που σου είπα πως το διαπίστωσα, αλλά και της συζύγου μου που δοκίμασα σήμερα το πρωί, αν δεν κλείσεις χειροκίνητα το ξυπνητήρι αυτό βαράει μέχρι τέλους μπαταρίας. Καμμιά σχέση δηλαδή με κάθε ξυπνητήρι κινητού, ρολογιού, τηλεφώνου ή οτιδήποτε άλλο που μετά από ένα χρονικό διάστημα π.χ. 5 λεπτών κάνει παύση και συνεχίζει μετά κανένα τέταρτο. Δοκίμασέ το και πες μου, γιατί αν είναι φτιαγμένο να δουλεύει με αυτό τον τρόπο μιλάμε για μεγάλη μακακία. Έχεις δίκιο, δεν σταματάει...:confused: Πρέπει να υπάρχει τρόπος να φτιάχνεται όμως, δεν μπορεί... Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Κι εγώ δεν το έχω δοκιμάσει να δω για πόση ώρα βαράει, αλλά είναι όντως αρκετά επίμονο σε περίπτωση που δεν μπορείς άμεσα να πας να το κλείσεις... Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Έχεις δίκιο, δεν σταματάει...:confused: Πρέπει να υπάρχει τρόπος να φτιάχνεται όμως, δεν μπορεί... Μακάρι Λευτέρη, αν και δεν νομίζω πως διορθώνεται από ρυθμίσεις κλπ, παρά μόνο από την ίδια την Apple. Το είχα ξέρεις παρατηρήσει και παλαιότερα που αργούσα καμμιά φορά να το κλείσω, αλλά τότε δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία, υποθέτωντας πως πρόλαβα και το έκλεισα πριν κάνει από μόνο του παύση. Αλλά χθές που λες έπαθα πλάκα, γύρισα το μεσημέρι και μου λέει φίλος γείτονας πως κάποιο ξυπνητήρι μου βαρούσε αδιάκοπα από το πρωί μέχρι τις 2. Άσε που όταν του εξήγησα, έφαγα και καζούρα από αυτόν αφού το δικό του Nokia της πλάκας δουλεύει "ρολόϊ" :wacko: Στο μεταξύ από ότι διαβάζω τώρα στα iPhone discussions της Apple, είναι γνωστό πρόβλημα και των προηγούμενων γενεών iPhone που έχει γίνει reported στην Apple από πολλούς χρήστες αλλά προφανώς ως συνήθως έπεσε "γείωση". :mad: Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Λίγο ξερoκέφαλο το smartphone μας ε :lol: Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Λίγο ξερoκέφαλο το smartphone μας ε :lol: Μωρέ πολύ ξεροκέφαλο είναι, όσο και αν το αγαπούμε. Προσωπικά μου την έχει σπάσει σε αναρίθμητα πράγματα, ειδικά σε κάτι τέτοιες εργονομικές ανοησίες, τόσο που πολλές φορές θα χαιρόμουν να το πετάξω από το παράθυρο. Αλλά ας όψεται που παρά τα πολλά προβλήματά του, οι εναλλακτικές συσκευές είναι ακόμα χειρότερες. Βλέπεις ισχύουν και εδώ τα γνωστά περί τυφλών και μονόφθαλμου. :lol: Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Το εχουν κανει επιτηδες για να αγορασετε εφαρμογη...πχ alarmtunes @ NTROPIC εκανες τελεια αναλυση για τις θηκες!!! ;) Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Το εχουν κανει επιτηδες για να αγορασετε εφαρμογη...πχ alarmtunes Αν είναι να βάζουμε thirdparty εφαρμογές για κάθε πρόβλημα των built-in, θα χρειαστούμε περισσότερες από τις 11 σελίδες του springboard. :lol: Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Αν είναι να βάζουμε thirdparty εφαρμογές για κάθε πρόβλημα των built-in, θα χρειαστούμε περισσότερες από τις 11 σελίδες του springboard. :lol: αυτο μην το γελας... Εχω 9 springboards και ευτυχως που εβαλα το Overboard Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 αυτο μην το γελας... Εχω 9 springboards και ευτυχως που εβαλα το Overboard όταν λες 9 springboards, εννοείς 9χ11 σελίδες, γεμάτες εφαρμογές;:blink::X Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 όταν λες 9 springboards, εννοείς 9χ11 σελίδες, γεμάτες εφαρμογές;:blink::X εχω πολλα απευθειας λινκ σε sites! ;) Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Δημήτρη ο Λευτέρης ρωτάει αν έχεις 99 tabs :p Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 όχι 99, 108 tabs...:X Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Δημήτρη ο Λευτέρης ρωτάει αν έχεις 99 tabs :p οχι καμμια σχρση απλα ρχω βαλει σε μια ταξη αυτα που εχω πχ camera apps/pdfs documents/navi/news/games/music -cinema/medical /customisation/cars Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 όχι 99, 108 tabs...:X Πώς το υπολόγισες αυτό; Εγώ κατάλαβα ότι ρώτησες αν έχει 9 διαφορετικά springboard με 11 tabs το καθένα.. Αυτό θα σήμαινε 99 tabs σύνολο :p Εκτός αν σκέφτηκες κάτι άλλο που εμένα μου ξέφυγε. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Πώς το υπολόγισες αυτό; Εγώ κατάλαβα ότι ρώτησες αν έχει 9 διαφορετικά springboard με 11 tabs το καθένα.. Αυτό θα σήμαινε 99 tabs σύνολο :p Εκτός αν σκέφτηκες κάτι άλλο που εμένα μου ξέφυγε. εσύ καλά τα λες, εγώ λέω ότι θέλω...:wacko: Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Όταν λέμε πολλά λινκ σε sites και news τι ακριβώς εννοούμε;; Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Να δημιουργείς συντομεύσεις με σελίδες που επισκέπτεσαι πολύ συχνά και να εμφανίζονται με εικονίδια στις καρτέλες του springboard. :) Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Να δημιουργείς συντομεύσεις με σελίδες που επισκέπτεσαι πολύ συχνά και να εμφανίζονται με εικονίδια στις καρτέλες του springboard. :) :blink::blink: και πως το κανείς αυτό;; :confused: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 :blink::blink: και πως το κανείς αυτό;; :confused: Άνοιξε το safari μπες στην σελίδα που θες να δημιουργήσεις συντόμευση και ύστερα πάτα το σύμβολο + και επέλεξε το "Προσθήκη σε Αφετηρία" :) Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 :blink::blink: και πως το κανείς αυτό;; :confused: :chair: Δεν έχω τίποτα άλλο να σου πω :lol: Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Το πηρα !!!!!!!!!!!!!!! Apple iMac 21,5", με CPU Intel 3,06 Ghz, 4GB RAM, καρτα NVidia 9400, 500GB HDD, Magic Mouse και Ελληνολατινικο ασυρματο πληκτρολογιο. Ομως δεν προλαβα ακομη να το ανοιξω :O. Εντυπωσεις εν καιρω :D Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts