pik. Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 ειναι δυνατον μεσα στην incipio να εχει κανει σημαδακια; υποψιαζομαι ειναι απο την σκονη που μπαινει αναμεσα στην θηκη και το χρωμιωμενο κομματι... οριστε και οι φωτο... http://img252.imageshack.us/img252/2866/screenshot20091122at322k.pnghttp://img252.imageshack.us/img252/4044/screenshot20091122at322.pnghttp://img163.imageshack.us/img163/7118/screenshot20091122at323.png γι αυτο ενας φιλος Ιταλος μου προτεινε να αγορασω μια ειδικη κρεμα την οποια και ηδη περιμενω. μολις την δοκιμασω θα σας πω! ΥΓ. οι φωτο δειχνουν λιγο υπερβολικα το προβλημα γιατι ειμαι καλος φωτογραφος. :D Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 SoftPouch for iPhone. Δείτε το και αγοράστε το. Το "παιδί" που πουλάει είναι πολύ ευγενικό. Για κάποιο λόγο βέβαια άργησε να έρθει λίγο σε εμένα, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα που αγόρασα, αλλά είναι πολύ καλή η ποιότητα. Μαλακό, εύχρηστο, δεν είναι "εφαρμοστό" στο τηλέφωνο, είναι μαλακούλι μέσα, είναι ότι ακριβώς ήθελα!!!! Για όσους δηλαδή ψάχνουν κάτι αντίστοιχο με το καλτσάκι που είχε μέσα το HTC HD είναι το τελειότερο ever!:D Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 πολυ καλο!!!!!! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 λοιπον θηκη σιλικονης απο καρφουρ ,griffin- πλατη με σπυρακια οπως η μπαλλα μπασκετ ,δεν γλυστρα με ΤΙΠΟΤΑ απο το χερι και εχει την μεγαλυτερη καλυψη και μπροστα αλλα και στο κατω μερος των ηχειων και με 2 screenprotector μεσα 15 euro . φορτιστης αυτοκινητου που οχι μονο κρατα την διαρκεια της μπαταριας αλλα την φορτιζει ακομα ειτε βλεπω βιντεο ειτε στην πλοηγηση(μεγεθος πακετου τσιγαρων)παλι απο εν λογο μαγαζι με 2 ανταπτορες και 2 θηρες usb 8 euro car holder απο jumbo με μπρατσο ----ΓΕΡΑΝΟΣ σκετος----- μπαινει και στις γρυλιες του καλοριφερ η 8 η9 euro ε μηπως παιδευεστε- ομαστε, λιγο οταν υπαρχουν γυρω μας τοσες λυσεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Κωστή, αξεσουάρ δεν ξαναγοράζω από την Ελλάδα... Στο eBay, $0.99 με τα μεταφορικά η θήκη, $1.59 ο φορτιστής αυτοκινήτου, και βρίσκω και βάση για το αυτοκίνητο για το iPhone, όχι Universal, για τον αεραγωγό με 10-15$ με τα μεταφορικά.;) Αν θέλετε να σας ανεβάσω τα link να τα δείτε! Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Aκομα δεν τα ανεβασες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Κωστή, αξεσουάρ δεν ξαναγοράζω από την Ελλάδα... Στο eBay, $0.99 με τα μεταφορικά η θήκη, $1.59 ο φορτιστής αυτοκινήτου, και βρίσκω και βάση για το αυτοκίνητο για το iPhone, όχι Universal, για τον αεραγωγό με 10-15$ με τα μεταφορικά.;) Αν θέλετε να σας ανεβάσω τα link να τα δείτε! μα καλά τι περιμένεις βρε Αλέξανδρε παιδί μου;:lol: ανέβασε τα λέμε.:lol: Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Για αυτους που εχουν τα καινουρια ασυρματα ποντικι και πληκτρολογιο βγηκε ενα χρησιμο widget για την επιφανεια εργασιας για να παρακολουθειτε την κατασταση της μπαταριας τους. Η μπαταρια απεικονιζεται σε ποσοστο %, που αλλαζει χρωμα (κιτρινο/πορτοκαλι για πσοσοτο κατω του 25% και κοκκινο για κατω του 10%), προκειμενου να σας προειδοποιει σχετικα. Θα το βρειτε εδω :D Αυτό είναι widget, οπότε για να το δείς πρέπει να τρέξεις το Dashboard (ή με διπλό click). Πάντως, το OSX, έχει ενσωματωμένη αυτή τη δυνατότητα ... Αν του βάλεις να σου δείχνει το Bluetooth πάνω στη barα, όταν κάνεις click εκεί σου δείχνει όλες τις συσκευές σου και όταν ανοίξεις κάποια, έχει μέσα και τη μπαταρία της, σε ποσοστό. Καλημέρα σας! Μία χρήσιμη σελίδα σχετικά με την κυκλοφορία εφαρμογών κλπ για mac os που ανακάλυψα τελευταίως ,είναι η παρακάτω : http://www.macupdate.com/ Ένα από τα παλαιότερα και γνωστότερα sites για Update Mac προγραμμάτων. Ουσιαστικά έχει info για ότι software κυκλοφορεί για Mac, ώστε να είστε πάντα Up-to-Date. Τώρα, για να "βρείτε" αυτά τα προγράμματα, προφανώς ψάχνετε στα ... γνωστά torrentάδικα, αλλά και σ' αυτό το πολύ καλό forum ... Νομίζω ότι το είπα (έγραψα) αρκετά διακριτικά ... Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Aκομα δεν τα ανεβασες ? :lol::lol: Λοιπόν, έχουμε και λέμε: Φορτιστή πήρα αυτόν. USB IN Car DC Charger Adapter For iPhone 3G 3GS S 16GB. Απλός, φτηνός, χωρίς πολλά πολλά.;) Βρήκα τρομερά ακουστικά. Original Earphone Headphone for i Pod iPhone Nano Touch Θήκη την έχω δώσει πριν από μερικά ποστ ποια πήρα, το pouch. Απίστευτο!!! Επίσης, την incipio την πήρα από το eBay. Incipio iPhone 3G 3GS Feather Case 2 Surface Protector Βάση Αεραγωγου: Bedox A03-C05: iPhone Air Vent Mount w/ Spring Και έχω δει και αυτή: Arkon CAR Removable Air Vent Mount for iPhone/iPhone 3G Και εδώ:IGA03+SPH+CC005IP: iPhone Air Vent Mount w/ Spring clip Παιδιά, έχει άπειρα πράγματα στο eBay, σε τρομερές τιμές και σε απίστευτη ποιότητα. Οι θήκες σιλικόνης στα fnac, Πλαίσιο, Multirama, κλπ έχουν ένα κάρο λέφτα... Στο eBay, μια απλούλα, χωρίς πολλά πολλά που αγόρασα έτσι απλά, είναι αυτή: Black Silicon Rubber Phone Case Skin for Iphone 3G 3GS Λίγο ψάξιμο και βρίσκεις τα πάντα. Τα πάντα. Πραγματικά. Και είναι τόσο φθηνά.. Που και σπασμένη να έρθει.. Πιο λίγα έχεις δώσει από όσο ένα εισιτήριο του Μετρό! :) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 ολες ομως αφηνουν σημαδακια στο νικελενιο κομματι γυρω απο την οθονη... :( Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 ολες ομως αφηνουν σημαδακια στο νικελενιο κομματι γυρω απο την οθονη... :( Δημήτρη, μέχρι στιγμής, η θήκη που δίνω στο παραπάνω ποστ είναι τέλεια... Και έχω σταματήσει να ενδιαφέρομαι για τα μικροσημαδάκια.. Δεν μπορώ να μην χαίρομαι το τηλέφωνό μου. Δεν γίνεται. Θα έχει σημαδάκια χρήσης. Θέλοντας και μη, θα τα αποκτήσει. Διαφορετικά θα γίνει αυτό που λέγαμε μερικά ποστ πιο πριν, εμείς καταντάμε να τρέμουμε και να φοβόμαστε και να μην χαιρόμαστε το τηλέφωνο και ο επόμενος κάτοχος να χαίρεται ένα ολοκαίνουριο τηλέφωνο... Δεν λέω να είναι απροστάτευτο. Αλλά δεν θα σκάσω κιόλας όταν θα δω τις πρώτες γρατζουνίτσες πίσω ή στο νίκελ...:rolleyes::cry::X Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 εχεις δικιο... ;) ετσι ειναι αγαπητε.. ειμαι υπερβολικος.... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 ολες ομως αφηνουν σημαδακια στο νικελενιο κομματι γυρω απο την οθονη... :( Θα το ξαναπώ και ας ακουστώ γκρινιάρης για ακόμα μια φορά. Μα ποιότητα κατασκευής είναι αυτή με τα πλαστικά faux nickel που τα φυσάει ο άνεμος και γρατζουνιούνται; Όσα "μπράβο" αξίζουν στην Apple για κάποιες τους επιλογές, στο θέμα κατασκευαστικής ποιότητας είναι επιεικώς για κλωτσιές. :lol: Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 εμενα το λες; :lol: εγω τα λεω απ οταν βγηκε το 3G... σκεφτομαι να το κανω matte... θα δω... :p Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Άστο καλύτερα Δημήτρη, μην το επιχειρήσεις και δεν έχει ...undo. :lol: Όσο για τις γρατζουνιές από τις θήκες, την πάτησα και εγώ και από Incipio Feather (η χειρότερη σε τριβή του νίκελ) και από Speck Candyshell. Γενικά όλα τα hard και semi-hard cases πρωτοστατούν σε αυτό το πρόβλημα. Μόνο με την Solo και υποθέτω και κάποιες αντίστοιχες, είναι αρκετά έως πολύ καλύτερα τα πράγματα μάλλον λόγω της ιδιαίτερα ελαστικής υφής του εσωτερικού στις λωρίδες του νίκελ. Ούτε όμως και με αυτή μπορώ να πω πως αποφεύγονται απόλυτα οι γρατζουνιές αφού τα πλαστικά ψευτονίκελ του iPhone είναι ποιό ευαίσθητα και από βούτυρο. Πάντως ένα μαλακό πινελάκι καθημερινά στις ενώσεις θήκης - νίκελ βοηθά στην απομάκρυνση της σκόνης πριν γίνει αυτή γίνει επικίνδυνη για τα πλαστικά και τα νεύρα μας. :p ΥΓ: Αλήθεια μήπως θα μπορούσα να έχω ένα iPhone με magnesium ή στη χειρότερη περίπτωση αλουμινένια επένδυση; Αν και για να είμαι ειλικρινής, θα ήμουν ευχαριστημένος και με ένα απλό αλλά ανθεκτικό πλαστικό δίχως όμως τα καρακίτς και υπερευαίσθητα ψευτονίκελ. :) Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 τελικα κανενας δεν εχει ανοσια... :p παντως παρα να το βαλω σε καμμια κουμουτσα για θηκη η σε καμμια ασχετη χιλιες φορες την feather/incipio που τουλαχιστον ειναι πανεμορφη λεπτη κομψη στο χερι εχει τελεια αισθηση σε αφη και κρατημα. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Εγώ Δημήτρη διαφωνώ... Καλύτερα το pouch που έδωσα παρά οτιδήποτε άλλο...! :):p:rolleyes: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 ειναι δυνατον μεσα στην incipio να εχει κανει σημαδακια; υποψιαζομαι ειναι απο την σκονη που μπαινει αναμεσα στην θηκη και το χρωμιωμενο κομματι... οριστε και οι φωτο... γι αυτο ενας φιλος Ιταλος μου προτεινε να αγορασω μια ειδικη κρεμα την οποια και ηδη περιμενω. μολις την δοκιμασω θα σας πω! ΥΓ. οι φωτο δειχνουν λιγο υπερβολικα το προβλημα γιατι ειμαι καλος φωτογραφος. :D Ολη η ομορφια του iphone ειναι αυτο το νικελ, αν το κριψουμε με αυτες τις εντελως κλειστές θήκες δεν κανουμε τιποτα. Απο την αρχη ειχα μια δερματινη back cover καλης ποιοτητας και αρκετα ακριβη 22$. Δεν εκρυβε το νικελ και σε πληροφορω οτι δεν εχει κανενα σημαδι εκτος απο κατι ανεπαισθητα στο σημειο που ειναι το βισμα και γινονται απο τον φορτιστη. Τα οποια ομως χρειαζεται μικροσκοπειο για να τα δεις. Προφανως θα σου δωσει αλιφη αυτοκινητων την πολυ ψιλή. Παρελαβα μια θηκη σημερα που αγορασα σε προσφορα 2.5$:lol: τοσο ηταν η προσφορα μου στο ebay και μαλιστα free τα μεταφορικα. Ειναι flip απο πολυ καλο δερμα και κρατα την συσκευη με μια baccover που ειναι κολλημενη πανω της. Η συσκευη αφαιρειται πολυ ευκολα αν θες να την χρησιμοποιησεις χωρις θηκη πχ για πλοηγηση κλπ. Ειναι καλη γιατι παρεχει ολοκληρωτικη προστασια σε πτωσεις αλλα και στην τσεπη τωρα που δεν εχω screen protector. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Εγώ Δημήτρη διαφωνώ... Καλύτερα το pouch που έδωσα παρά οτιδήποτε άλλο...! :):p:rolleyes: παρακάλα όμως μην σου φύγει σε καμία κατηφόρα και τρέχεις να το κυνηγάς Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Πολύ χρήσιμος οδηγός φίλε zaharakis καθώς δεν είχε υποπέσει στην αντίληψη μου τρόπος εισαγωγής ringtones μεγαλύτερα από 40 sec. Μπορούμε εάν θες να το κάνουμε και sticky στο section με τους οδηγούς. Επίσης ένας πολύ καλός οδηγός αλλά με τον περιορισμό των 40 sec είναι αυτός εδώ : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=251230 πολυ καλη σκεψη φιλε μου :) λυσεις και τιπς ειναι παντα καλο να ειναι ευκολα προσβασιμα :) ειναι δυνατον μεσα στην incipio να εχει κανει σημαδακια; υποψιαζομαι ειναι απο την σκονη που μπαινει αναμεσα στην θηκη και το χρωμιωμενο κομματι... οριστε και οι φωτο... γι αυτο ενας φιλος Ιταλος μου προτεινε να αγορασω μια ειδικη κρεμα την οποια και ηδη περιμενω. μολις την δοκιμασω θα σας πω! ΥΓ. οι φωτο δειχνουν λιγο υπερβολικα το προβλημα γιατι ειμαι καλος φωτογραφος. εγω βρηκα ενα σημαδακι σαν την μυτη μιας καρφιτσας....και χωρις να το εχω βγαλει απο θηκη η να το εχω χωρις screen protector ουτε λεπτο :( αποτην μερα που αποφασισα να το κρατησω τα πεταξα ολα απο πανω ..... Θα το ξαναπώ και ας ακουστώ γκρινιάρης για ακόμα μια φορά. Μα ποιότητα κατασκευής είναι αυτή με τα πλαστικά faux nickel που τα φυσάει ο άνεμος και γρατζουνιούνται; Όσα "μπράβο" αξίζουν στην Apple για κάποιες τους επιλογές, στο θέμα κατασκευαστικής ποιότητας είναι επιεικώς για κλωτσιές. τελικα κανενας δεν εχει ανοσια... παντως παρα να το βαλω σε καμμια κουμουτσα για θηκη η σε καμμια ασχετη χιλιες φορες την feather/incipio που τουλαχιστον ειναι πανεμορφη λεπτη κομψη στο χερι εχει τελεια αισθηση σε αφη και κρατημα. δυστυχως η ποιοτητα κατασκευης του δεν ειναι και απο τις κορυφαιες...ουτε καν στον μεσο ορο δεν θα την εβαζα :O οσο για την κουμουτσα ....δεν πιστευω να ενοεις τπτ για μενα?? :mad::lol::p (σχετικα με τις "θηκουλες "'που εχω για το μηλο) :happy: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 αποτην μερα που αποφασισα να το κρατησω τα πεταξα ολα απο πανω ..... Και πολύ καλά το έκανες...! :) (σχετικα με τις "θηκουλες "'που εχω για το μηλο) :happy: :lol: :lol: Τελικά δεν πάει στα "σκουπίδια" η "επένδυση" στις θήκες που έκανες...! Τελικά το σκέφτεσαι ακόμα το λιονταράκι...? Εγώ θα σου έλεγα και πήγαινε κοίτα και τίποτα σε λεοπαρδάλεις(;)) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 πολυ καλη σκεψη φιλε μου :) λυσεις και τιπς ειναι παντα καλο να ειναι ευκολα προσβασιμα :) Μεταφέρθηκαν οι οδηγίες σου στο θέμα : Δημιουργία Custom Ringtone >40sec μέσα στο Iphone Guides ;) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 Τελικά το σκέφτεσαι ακόμα το λιονταράκι...? πουληθηκε δεν ειπαμε? :) Μεταφέρθηκαν οι οδηγίες σου στο θέμα : Δημιουργία Custom Ringtone >40sec μέσα στο Iphone Guides ;) απλα πραγματα :confused: τα ποιο νοικοκυρεμενα sections του iphone και των symbian :) χωρις την δουλεια που εχετε κανει στο iphone section φιλε μου,δεν θα ξεκιναγα ποτε να ασχοληθω σοβαρα με το μηλο :!: (respect και το ενοω!) ειλικρινα :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 βρε Δημητρη εσυ τις χρειαζεσαι γενικα και για την δουλεια σου... :p τελικα εγω καταλαβα οτι μονο η incipio ειναι για μενα. ναι μεν αφηνει σημαδια αλλα γι αυτο που θελω εγω ειναι τελεια. περιμενω και την ειδικη κρεμα που μου παν και μολις ερθει θα ανεβαζω φωτο ᾽᾽πριν᾽᾽και ᾽᾽μετα᾽᾽ Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2009 πουληθηκε δεν ειπαμε? :) απλα πραγματα :confused: τα ποιο νοικοκυρεμενα sections του iphone και των symbian :) χωρις την δουλεια που εχετε κανει στο iphone section φιλε μου,δεν θα ξεκιναγα ποτε να ασχοληθω σοβαρα με το μηλο :!: (respect και το ενοω!) ειλικρινα :) Το είπαμε.. Από ακαδημαϊκό ενδιαφέρον ρωτάω αν ακόμα γυρνάει στο μυαλό σου... Πάντως, πραγματικά, είναι πολύ σημαντικό το πόσο οργανωμένα είναι τα πράγματα στους τομείς του iPhone. Παντού.. Πραγματικά. Είναι τόσο τέλεια. Και σε αυτό βοηθάει πολύ και ότι δεν έχουν διαφημίσεις ανάμεσα στα διάφορα θέματα που υπάρχουν σε άλλα site. Είναι και αυτό θετικό.;) Δηλαδή εμένα μου αρέσει. Μπράβο σας παιδιά. Και μακάρι να γίνουν έτσι και τα υπόλοιπα θέματα του Myphone. Αν και στο Xperia και γενικά στο Sony Ericsson/Windows Phones έχει γίνει δουλειά.... Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts