Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αλέξανδρε δεν με πείθεις. Πήγα και σήμερα και το είδα από κοντά το Mini και είναι απόλαυση, έχω σκεφτεί ήδη και πως θα τα προσαρμόσω στο γραφείο μου, μαζί με μια καινούρια οθόνη και για το laptop, και το router μου που θα ταιριάζουν γάντι:

http://www.tunisiehautdebit.com/Bibliotheque_image_News/ThomsonTG585V7.jpg

Τελικά το είχαν μόνο στα public έξω από το κουτί του να το δεις, αλλά το προηγούμενο μοντέλο με τον 2.0GHZ και πιο ακριβά από τα καινούρια. Τα καινούρια τα περιμένουν από μέσα Δεκέμβρη.

Edit:Όσοι μπορείτε περάστε και από το μετρό του Συντάγματος που έχει την έκθεση για τα e-shops ηλεκτρονικών, κάποιοι δίναν και εκπτωτικά κουπόνια.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

καλο ειναι να πατας αυτο εδω για να μην εχεις κανενα προβλημα.

http://img188.imageshack.us/img188/8938/screenshot20091118at844.png

!!! :lol: :lol: :lol:

Twitter.

μια ακομα ερωτηση,

γιατι ας πουμε ενω σε σαφαρι, μηνυματα μπορω να αλλαζω το πληκτρολογιο απο ελληνικους χαρακτηρες σε λατινικους, στο itunes, στο appstore και στην αναζητηση spotlight δεν υπαρχει η υδρογειος στο πληκτρολογιο για την γρηγορη εναλλαγη που ζηταω;

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ...

Γιώργος

iPhone 3G S, 32GB, White, non JB

περιεργο εμενα υπαρχει σε ολα. :worry:

για push στο Gmail ποια εφαρμογη χρησιμοποιητε;

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Γιώργο πήγαινε

Settings > General > International > Region Format και βάλε Ελλάδα, επανεκκίνηση και ξαναδοκίμασε.

ενταξει, το βρηκα, απλως επρεπε να ενεργοποιησω το αγγλικο πληκτρολογιο απο τις ρυθμισεις...

μη βαρατε, ειπαμε, αρχη ειναι.

edit/

δεδομενα απο τον παροχο μου τραβαει μονο, οταν δειχνει διπλα απο το σημα και το cosmote 3g το κυκλακι που φορτωνει, ετσι;

οταν δειχνει το σημα και το cosmote 3g σκετα, χωρις το κυκλακι, δεν πιστευω να συνδεεται με 3g στο ιντερνετ;

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ...

Γιώργος

Γιώργο πήγαινε

Settings > General > International > Region Format και βάλε Ελλάδα, επανεκκίνηση και ξαναδοκίμασε.

τι σχεση εχει αυτο τωρα; :p

αυτο παιζει ρολο με το gps...αν βαλετε πχ region Ιταλια δεν θα δουλευει το gps...

το δοκιμασα εγω που ειμαι Ιταλια εβαλα region Ελλαδα και εκανε μονο triangulation και δεν εβρισκε στιγμα δορυφορικο.

Γιωργο κανεις δεν βαραει!

ειμαστε ολοι στο ιδιο καζανι!

Δεδομενα τραβαει και οταν εχεις ενεργοποιημενες υπηρεσιες push πχ mails κλπ...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

για ποιο γελας απο ολα;;;

γιατι ειναι πολλα που προκαλουν γελιο!!!!

:lol:

Ε μα για το R2D2 φυσικά... :lol:

Ο C3PO είναι ο Mac;

Twitter.

ναι το γνωριζω αυτο, απλως δε ρωταω σε ποιες διεργασιες τραβαει δεδομενα, ρωταω απλως τι και πως εμφανιζεται οταν τραβαει δεδομενα στην πανω αριστερη γωνια.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ...

Γιώργος

Ε μα για το R2D2 φυσικά... :lol:

Ο C3PO είναι ο Mac;

Yoda. :lol:

αλλα δεν του εχω αλλαξει ονομα.!!!

αχαχαχαχα

Ναι Γιωργο το κυκλακι διπλα απο το 3g ειναι!

Δημήτρης

XS Max 512gb.

ενταξει, το βρηκα, απλως επρεπε να ενεργοποιησω το αγγλικο πληκτρολογιο απο τις ρυθμισεις...

μη βαρατε, ειπαμε, αρχη ειναι.

edit/

δεδομενα απο τον παροχο μου τραβαει μονο, οταν δειχνει διπλα απο το σημα και το cosmote 3g το κυκλακι που φορτωνει, ετσι;

οταν δειχνει το σημα και το cosmote 3g σκετα, χωρις το κυκλακι, δεν πιστευω να συνδεεται με 3g στο ιντερνετ;

το κυκλακι σημαίνει σύνδεση 2G (GPRS). Όταν είσαι σε δίκτυο 3G που εμφανίζεται το αντίστοιχο 3G δεν έχεις από εκεί κάποια ένδειξη ότι κινούνται δεδομένα ή όχι.

Edit:Ακυρο είναι και αργά :) νόμιζα ότι αναφεροσουν στο σύμβολο του GPRS που είναι και αυτό κυκλακι!

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Ναι Γιωργο το κυκλακι διπλα απο το 3g ειναι!

ευχαριστω πολυ δημητρη! :)

απο το τηλεφωνο μεχρι στιγμης μου κανει εντυπωση το ποσο καλα οργανωμενες και κατανοητες ειναι οι ρυθμισεις.

βρισκεις σχεδον τα παντα ανετα και ευκολα.

το κυκλακι σημαίνει σύνδεση 2G (GPRS). Όταν είσαι σε δίκτυο 3G που εμφανίζεται το αντίστοιχο 3G δεν έχεις από εκεί κάποια ένδειξη ότι κινούνται δεδομένα ή όχι.

αυτο το ηξερα. :D

δεν λεω για το κυκλακι που σημαινει 2G.

λεω για το κυκλακι που δειχνει οτι φορτωνει κατι, σαν να κανει load ενα πραγμα, που εμφανιζεται οταν τραβας δεδομενα, και σε 2G και σε 3G.

edit/

συνεννοηθηκαμε!:lol:

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ...

Γιώργος

τι σχεση εχει αυτο τωρα; :p

αυτο παιζει ρολο με το gps...αν βαλετε πχ region Ιταλια δεν θα δουλευει το gps...

το δοκιμασα εγω που ειμαι Ιταλια εβαλα region Ελλαδα και εκανε μονο triangulation και δεν εβρισκε στιγμα δορυφορικο.

Γιωργο κανεις δεν βαραει!

ειμαστε ολοι στο ιδιο καζανι!

Καλά μη βαράς. Είδα ότι δεν του έβγαζε το κουμπί και δε φαντάστηκα ότι δεν είχε ποληκτρολόγιο δεύτερο και σκέφτηκα ότι είναι η μόνη άλλη ρύθμιση που έχει να κάνει με γλώσσα και αν είχε Αγγλία π.χ. εκεί θα θεωρούσε ότι και στο app store θα έπρεπε να γράφει αγγλικά. Long shot i know... :lol:

Προσπάθησα να αλλάξω το avatar μου στη πρώτη φορητή συσκευή που κατείχα και διαπίστωσα με λύπη ότι δεν υπάρχει, ενώ η συσκευή μου λειτουργεί ακόμα κανονικά χωρίς αλλαγή της αυθεντικής μπαταρίας του.

Cassiopeia E-105

http://en.wikipedia.org/wiki/Casio_Cassiopeia

http://farm3.static.flickr.com/2739/4115478518_492137d8b7_m.jpg

Σκέφτομαι σοβαρά να το στείλω στον Ζαχαράκη να το κάνει ένα συγκριτικό με ότι κυκλοφορεί σήμερα. :X

Συμπέρασμα : Η πολύωρη ενασχόληση με το μήλο καταστρέφει τα εγκεφαλικά κύτταρα

ειναι να μην σου βγει το ονομα τελικα :blink: :p

καλως ηρθες στη τρελοπαρεα :)

εχω και εγω ενα νοκια 8310,σε καινουργη κατασταση !! για οσους θυμουνται (πολυ πιο παλιο απο το καιζερ μου Αλεξανδρε!!)

καλησπεριζω και εγω με την σειρα μου την παρεα!

καλως ηρθες Γιωργο :)

Καλή ιδέα θα το δοκιμάσω

Τραβάει δλδ μόνο του αυτόματα από τον τηλεφωνικό κατάλογο τις γιορτές/γενέθλια που έχουν συγχρονιστεί μέσω του Outlook????

καλως ηρθες και εσυ φιλε μου :)

παιδια ,για ολους τους νεους φιλους,αν θελετε βαλτε το ονομα σας στις υπογραφες σας ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

@zaharakis

Μητσαρα, πως πανε οι αγοραπωλησιες ? Γινεται τιποτα ? :(

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

καλως ηρθες Γιωργο :)

γεια σου και σενα δημητρη. :)

μιας και παρακολουθω καιρο το thread, εχω καταλαβει οτι γνωριζεις καλα τα windows mobile.

τι λες γι'αυτο,

ενας συναδελφος εχει 1 ΜΙΟ Α501 και μπορει μεσω των σημειωσεων του, να σχεδιαζει καποιο σκαριφημα οταν πηγαινει σε μια δουλεια για να παρει μετρα και φυσικα να το αποθηκευει και αργοτερα να το σχεδιαζει στον υπολογιστη, στο γραφειο, με την ησυχια του.

αν δεν κανω λαθος, αυτο ονομαζεται handwriting recognition και υπαρχει γενικα σε ολα τα windows mobile.

στο iPhone τωρα, μπηκα στις σημειωσεις, αλλα μπορεις να γραψεις μονο με το πληκτρολογιο και κατ'επεκταση δεν μπορεις να κανεις αυτο που ζηταω.

υπαρχει καποια ρυθμιση ή καποια εφαρμογη που να μου προσφερει αυτο που θελω;

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ...

Γιώργος

Το ακόλουθο είναι αφιερωμένο στον Μιχάλη... :)

Για να καεί ολοκληρωτικά.. Να μην μείνει κομματάκι του άκαυτο! :) :lol:

Μόλις τελείωσα το στήσιμο των βασικών στο νεο μου απόκτημα apple MacBook Pro και μπορω να πω οτι δεν εκανα mac- ακια.

Πολυ καλες εντυπώσεις.

Περισσοτερα αυριο γιατι ειμαι πτωμα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Μόλις τελείωσα το στήσιμο των βασικών στο νεο μου απόκτημα apple MacBook Pro και μπορω να πω οτι δεν εκανα mac- ακια.

Πολυ καλες εντυπώσεις.

Κοιμησου :mad:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

@zaharakis

Μητσαρα, πως πανε οι αγοραπωλησιες ? Γινεται τιποτα ? :(

τπτ Κωστη :( αναδουλειες :O κατι παει να γινει με το νοκια,αν ολα πανε καλα μαλλον θα την γλυτωσει το μηλαρακι :)

γεια σου και σενα δημητρη. :)

μιας και παρακολουθω καιρο το thread, εχω καταλαβει οτι γνωριζεις καλα τα windows mobile.

τι λες γι'αυτο,

ενας συναδελφος εχει 1 ΜΙΟ Α501 και μπορει μεσω των σημειωσεων του, να σχεδιαζει καποιο σκαριφημα οταν πηγαινει σε μια δουλεια για να παρει μετρα και φυσικα να το αποθηκευει και αργοτερα να το σχεδιαζει στον υπολογιστη, στο γραφειο, με την ησυχια του.

αν δεν κανω λαθος, αυτο ονομαζεται handwriting recognition και υπαρχει γενικα σε ολα τα windows mobile.

στο iPhone τωρα, μπηκα στις σημειωσεις, αλλα μπορεις να γραψεις μονο με το πληκτρολογιο και κατ'επεκταση δεν μπορεις να κανεις αυτο που ζηταω.

υπαρχει καποια ρυθμιση ή καποια εφαρμογη που να μου προσφερει αυτο που θελω;

δεν θυμαμαι Γιωργο,ποια εφαρμογη το κανει αυτο στο μηλο...ειχα δει καποια αλλα δεν θυμαμαι πως λεγεται..καποιος απο τα παιδια θα ξερει,μολις το δει το μηνυμα σου θα απαντησει μην ανυσηχεις ;)

Πολυ καλες εντυπώσεις.

αντε καλοριζικο Κωστη :D

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Γειά σου Γιώργο, καλώς ήρθες στη συντροφιά.

Στο App Store υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερεις - πέντε τέτοιες εφαρμογές που επιτρέπουν από απλά sketch notes μέχρι hand - typing recognition. Έχοντας ακριβώς τις ανάγκες που περιγράφεις, κατέληξα εδώ και καιρό στο Sketch Pad - Unlimited Canvas το οποίο τουλάχιστον για εμένα κάνει άριστα την δουλειά του. Αν πάλι ενδιαφέρεσαι καθαρά για hand writing, εξαιρετικό είναι το FastFinga του ίδιου κατασκευαστή. Ενημερωτικά το κόστος έκαστης τως δύο εφαρμογών είναι αστείο, 0.79€ και το αξίζουν μέχρι δεκάρας. :)

Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

Γειά σου Γιώργο, καλώς ήρθες στη συντροφιά.

Στο App Store υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερεις - πέντε τέτοιες εφαρμογές που επιτρέπουν από απλά sketch notes μέχρι hand - typing recognition. Έχοντας ακριβώς τις ανάγκες που περιγράφεις, κατέληξα εδώ και καιρό στο Sketch Pad - Unlimited Canvas το οποίο τουλάχιστον για εμένα κάνει άριστα την δουλειά του. Αν πάλι ενδιαφέρεσαι καθαρά για hand writing, εξαιρετικό είναι το FastFinga του ίδιου κατασκευαστή. Ενημερωτικά το κόστος έκαστης τως δύο εφαρμογών είναι αστείο, 0.79€ και το αξίζουν μέχρι δεκάρας. :)

θανο εισαι πρωτος, καταλαβες ακριβως τι χρειαζομαι! ;)

η πρωτη εφαρμογουλα ειναι ακριβως οτι ψαχνω, την αγορασα ηδη.

τσεκαρα και την δευτερη, απλως δεν χρειαζομαι να γραφω κειμενο, θελω μονο να σχεδιαζω σκαριφηματακια, οποτε τσιμπησα την πρωτη.

ευχαριστω πολυ για την πληροφορια. :)

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ...

Γιώργος

Για αυτή τη δουλεια ίσως να σε βολέψει και το My Measures & Dimensions ( http://appshopper.com/productivity/my-measures ). Μπορείς να φωτογραφίσεις τον χώρο και μετα με πολύ εύκολο τρόπο να τοποθετήσεις διαστάσεις πάνω στην φωτογραφία

Faith is the great cop-out, the great excuse to evade the need to think and evaluate evidence. Faith is belief in spite of, even perhaps because of, the lack of evidence.

Για αυτή τη δουλεια ίσως να σε βολέψει και το My Measures & Dimensions ( http://appshopper.com/productivity/my-measures ). Μπορείς να φωτογραφίσεις τον χώρο και μετα με πολύ εύκολο τρόπο να τοποθετήσεις διαστάσεις πάνω στην φωτογραφία

καλά, μιλάμε έγραψες,:clap:

είναι οτι πρέπει για τη δουλειά μου...:)

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

η πρωτη εφαρμογουλα ειναι ακριβως οτι ψαχνω, την αγορασα ηδη.

Θα σου κάνει τη δουλειά πολύ καλά Γιώργο. Όταν έψαχνα για κάτι τέτοιο, ένα υποκατάστατο δηλαδή του κλασσικού λευκού μπλοκ, χρειάστηκε να δοκιμάσω κάθε σχεδόν σχετική εφαρμογή πριν καταλήξω σε αυτό. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα από τα ελάχιστα "διαμάντια" του appstore παρόλο που ούτε το όνομά του, ούτε η τιμή του το προδίδει. :)

Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned