volcom Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 ρε λαμογια μια βολτα πηγα...κ το καψατε βλεπω.!! :D αλλα κανενας δεν απαντησε στν ερωτηση μ.... κ οπως ελεγε κ ο φιλος χλαπατσας...! "Θα σας δειξω εγω...θα δειτε τι θα παθετε..χιχιχι " καλημερα..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 αφού έβγαλε και ο Ελ-Κώστας (:rolleyes:) το screen protector, μου φαίνεται θα το βγάλω κι εγώ. Άλλωστε απ' ότι λένε, η απόλαυση είναι μεγαλύτερη...:lol: Βέβαια παίζω εκ του ασφαλούς, γιατί έχω άλλα 3 στη γκαβάτζα;) σε περίπτωση που το μετανιώσω. Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Έχω καμιά βδομάδα που το χω βγάλει (το screen protector) και όντως έκανα βλακεία που το είχα πάνω. Είχα το Brando Ultra Clear αλλά τι Ultra και τι Clear.. Χωρίς το SP έχει καλύτερη αίσθηση, μαζεύει λιγότερες (εώς καθόλου) δαχτυλιές και λιγότερη σκόνη. Όσο για θήκες, Αλέξανδρε βάλε παλικάρι μου καμιά καλή λεπτή rubber και άσε τα πουγκάκια, τα ταγαράκια και τις καλτσούλες. Θα σου φύγει καμιά μέρα από το πουγκάκι/ταγαράκι/καλτσάκι και θα το κηνυγάς στην κατηφόρα. Μαργαρίτα, μην κάνεις το λάθος κοπέλα μου να δώσεις 100 ευρώ για θήκη. Το θεωρώ υπερβολή κατά την άποψή μου. Άσε που οι vaja ναι μεν είναι όμορφες αλλά προσθέτουν όγκο στη συσκευή συν του ότι κρέμεται ολόκληρη γλώσσα όταν τα χρησιμοποιείς. Η συσκευή πρέπει να βγαίνει από την τσέπη και να είναι άμεσα προσβάσιμη. Αν είναι να βάλω το χέρι στην τσέπη και μετά να πρέπει να τη βγάζω (τη συσκευή) μέσα από πουγκάκια/καλτσάκια/ταγαράκια ή να ανοίγω το flip και να μου κρέμεται η μισή θήκη ζήτω που καήκαμε. I rest my case. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Μπήκα να σας γράψω μια καλημέρα από το Mac και βγαίνω να το δουλέψω!!:rolleyes::rolleyes::lol::D:happy: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Ψιτ, τώρα μου το έστειλες το μήνυμα στο Ping? Ξέρεις από πότε σου είχα στείλει; Από 30 Οκτωβρίου :lol: Ψάχ' το λίγο γιατί μόνο με σένα παίζει αυτό το πρόβλημα. Αργείς να λάβεις. Άντε και με γειά το MBP. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Μπήκα να σας γράψω μια καλημέρα από το Mac και βγαίνω να το δουλέψω!!:rolleyes::rolleyes::lol::D:happy: Ρε "εγκαθετε της Apple" :p δεν μας λυπασαι κι εμας που δεν εχουμε Mac ? θελεις να αυτοκτονησουμε :lol: ? Αντε καλοριζικο :cool: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 μια μεγαλη καλημερα και απο εμενα στην παλιοπαρεα :D:D οχι μονο ο αλλος :worry::cry: :happy: θα παιζει με τα χρωματα??:p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 μια μεγαλη καλημερα και απο εμενα στην παλιοπαρεα :D:D οχι μονο ο αλλος :worry::cry: :happy: θα παιζει με τα χρωματα??:p καλημερα Μητσο, σε καλο δρομο σε βρισκω, μαθαινεις γρηγορα :lol: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 καλημερα Μητσο, σε καλο δρομο σε βρισκω, μαθαινεις γρηγορα :lol: με οτι δασκαλο θα κατσεις ...:rolleyes::p:lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Καλοδουλευτο Αλεξ!!!! Όντως πολύ καλή η ημέρα σήμερα,που μυαλό για δουλειά... Άσχετο αλλά έχω πάρει πολλές φορές από netimes,αυτη την φορά όμως με έχουν ξεσκισει στην αναμονή.... Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Για να πουμε και κατι χρησιμο. Ψαχνοντας να βρω τροπο να λαμβανω τα Mail μου αμεσα αλλα μα μην ξεληγωνω την μπαταρια, διαπιστωσα οτι ο καλύτερος τροπος ειναι μεσω καποιας εφαρμογης που στελνει ειδοποιηση με notification. Εχω κλειστο το Push. To Fetch το εχω manual. Οπότε οταν εχω mail λαμβανω μια ειδοποιηση και αν πατησω view με πηγαινει στο OEM mail, επιλεγω εισερχομενα και κατεβαζω εκεινη την στιγμη το Mail. Χρησιμοποιω την εφαρμογη PushGmail αλλα υπάρχουν νομιζω κι αλλες που μπορουν να συνεργαστουν με διαφορα mails. Το εχει δοκιμασει κανεις να δουμε αν οντως βοηθα στην oικονομια ενεργειας? Εγω τα εχω ριξει ολα στο gmail, φιλτραρισμενα με ετικετες κα δεν μπερδευομαi καθολου. Στο pc εχω ρυθμισει τον outlook να λαμβανει κι εκεινος τα gmail ωστε να εχω και offline προσβαση αν τυχει κατι λογω των συχνων διακοπων του ιντερνετ. Το ιδιο θα κανω με την OEM εφαρμογη του MAC οταν επιτελους τον παραλαβω. Δειτε τωρα την καινουργια συσκευη που θα πάρω!!! Ti HD2 μου λετε και 4,3'' http://img15.imagehosting.gr/out.php/i1256060_itablet06.jpg :lol::lol::lol::lol::p:p:p Προκειται για την νεα συσκευη της apple που ερχεται να καλυψει το καινο μεταξυ iphone & macBook. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Προκειται για την νεα συσκευη της apple που ερχεται να καλυψει το καινο μεταξυ iphone & macBook. Τι θα το κανείς βρε Κώστα; Αυτό είναι σαν δίσκος για σερβίρισμα καφέ. :lol: Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Τι θα το κανείς βρε Κώστα; Αυτό είναι σαν δίσκος για σερβίρισμα καφέ. :lol: Οχι εμενα μου θυμιζει μια πλακα που ειχαν στα καφενεια για να σημειωνουν τους πόντους στην πρέφα:lol::lol: Πλακα κανω, φυσικα και δεν θα παρω κατι τετοιο. Οπως παμε θα βγαλουν και συσκευες για την τουαλετα. Δεν ξερουν τι να κανουν για να μας παρουν τα λεφτα και δημιουργουν νεες αναγκες. Προσωπικα δεν θα ειχα ουτε λαπτοπ αν δεν χρειαζονταν να δουλευω στο γραφειο και στο σπιτι με μια συσκευη. Δεν το μπορω να κανω download καποια πραγματα απο ενα Pc, καποια απο ενα αλλο και να τα μεταφερω μεταξυ τους. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Ψιτ, τώρα μου το έστειλες το μήνυμα στο Ping? Ξέρεις από πότε σου είχα στείλει; Από 30 Οκτωβρίου :lol: Ψάχ' το λίγο γιατί μόνο με σένα παίζει αυτό το πρόβλημα. Αργείς να λάβεις. Άντε και με γειά το MBP. Τώρα ήρθε Νίκο.. Δεν ξέρω γιατί.. Ίσως φταίει ότι δεν είναι αγορασμένο με τους φυσιολογικούς τρόπους! Θα το αγοράσω και κανονικά να δούμε τι παίζει με αυτό.. Λοιπόν.. Σετάρισα το gmail σε λιγότερο από ένα λεπτό με το αντίστοιχο outlook των Μακ.. ΑΠίστευτο. Πραγματικά απίστευτο!!!! Επίσης, τώρα μένει να βάλω MS Office για Word, Excel.. Να φτιάξω τις συντομεύσεις του πληκτρολογίου.. Να το φέρω στα μέτρα μου γενικά.. Όσο για το ποντίκι.. Απίστευτο..... Ρε..... Απίστευτο.. Πραγματικά.... Απίστευτο.. Μπορεί να μην είναι, εκ πρώτης όψεως, ότι βολικότερο... Αλλά μέσα σε λίγα λεπτά είναι μια χαρά.. Και το swipe μια χαρά το κάνεις! Μετά θα φτιάξω το iTunes για να συνδέσω το μηλόφωνο. Μετά θα φτιάξω το Time Machine με το ΜΒ... Μετά.... :lol::lol: Έχει ακόμα λίγο δουλίτσα μέχρι να στρωθεί... Αλλά με μια λέξη? Το μηχάνημα πετάει!! Ελ Κώστα.. Δεν θα το μετανιώσεις καθόλου. Ειλικρινά σου το λέω... Δεν θα το πιστεύεις για τι πράγμα μιλάμε...:X Και με το mouse που έχει ενσωματωμένο το λάπτοπ από μόνο του μια χαρά κάνεις την δουλειά σου.. Απλά εγώ είχα λυσσάξει να το πάρω το Magic! Και σιγά σιγά όλα συνηθίζονται! Να περιμένε φωτογραφίες της οικογένειας Mac σε λίγο.. Μόλις σετάρω το iPhone...! :D Νίκο.. Εσύ να είσαι βέβαιος ότι θα σε ενοχλήσω!!!!:p Ρε "εγκαθετε της Apple" δεν μας λυπασαι κι εμας που δεν εχουμε Mac ? θελεις να αυτοκτονησουμε :lol: ? Αντε καλοριζικο Ευχαριστώ Κώστα!!!!! Θα δείς και εσύ όταν θα πάρεις το δικό σου έναν ενθουσιασμό...!!!!:lol: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Δεν το μπορω να κανω download καποια πραγματα απο ενα Pc, καποια απο ενα αλλο και να τα μεταφερω μεταξυ τους. Dropbox :p Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 οι στο απο κατω topic βρηκαν οτι αν ριξεις την παντοφλα MITSUCO -HTC -στο παρκε δεν παθαινει τιποτα εμεις την ριξαμε στην πισινα και λειτουργει μετα την πλυναμε στην βρυση για να φυγει το χλωριο και λειτουργει την πεταξαμε απο 15 μετρα υψος (ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ) και τελος την πυροβολησαμε και εχω την εντυπωση οτι η πρωτη σφαιρα δε διαπερασε την συσκευη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Αναρωτιέμαι, όλοι αυτοί οι τύποι πολλά λεφτά για πέταμα έχουν, κάποιος τους τα χάρισε τα κινητά, ή είναι απλά ηλίθιοι; :confused: Δεν το χάριζαν καλύτερα στο φτωχό γειτονόπουλό τους να δουν πως είναι και μια δοκιμή θετικής προσφοράς... Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Dropbox :p Το ξερω αλλα ολα αυτα προυποθετουν σταθερο και γρηγορο ιντερνετ. Εμεις δεν εχουμε τετοι εδω, οποτε μοναδικη αξιοπιστη λυση ειναι το στικακι. Γενικα ομως με κουραζει κατι τετοιο γιατι παντα ανακαλυπτω οτι κατι εχω ξεχασει.:O Ελ Κώστα.. Δεν θα το μετανιώσεις καθόλου. Ειλικρινά σου το λέω... Δεν θα το πιστεύεις για τι πράγμα μιλάμε...:X Και με το mouse που έχει ενσωματωμένο το λάπτοπ από μόνο του μια χαρά κάνεις την δουλειά σου.. Απλά εγώ είχα λυσσάξει να το πάρω το Magic! Και σιγά σιγά όλα συνηθίζονται! Καλοριζικο Αλεξανδρε, Εγω σε πρωτη φαση σκεφτομαι δυο απλα mac πληκτρολογια και τροπο να αυξησω τις usb θυρες, γιατι θα τον χρησιμοποιω επι το πλειστον με μεγαλυτερη οθονη τοσο στο σπιτι οσο και στο γραφειο. Ψαχνω λοιπον μια αξιοπιστη λυση που να μου δινει τουλαχιστον 4 USB ακομα. Εχετε τιποτα υπ οψην σας? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 οι στο απο κατω topic βρηκαν οτι αν ριξεις την παντοφλα MITSUCO -HTC -στο παρκε δεν παθαινει τιποτα εμεις την ριξαμε στην πισινα και λειτουργει μετα την πλυναμε στην βρυση για να φυγει το χλωριο και λειτουργει την πεταξαμε απο 15 μετρα υψος (ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ) και τελος την πυροβολησαμε και εχω την εντυπωση οτι η πρωτη σφαιρα δε διαπερασε την συσκευη Αναρωτιέμαι, όλοι αυτοί οι τύποι πολλά λεφτά για πέταμα έχουν, ή κάποιος τους τα χάρισε τα κινητά, ή τέλος απλά είναι ηλίθιοι; :confused: H απλά ένας και τα τρία μαζί!!! :) Πιο απλά.. Αναρωτιέμαι δεν τα λυπούνται έστω και λίγο και τα κάνουν αυτά... ? Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 H απλά ένας και τα τρία μαζί!!! :) Πιο απλά.. Αναρωτιέμαι δεν τα λυπούνται έστω και λίγο και τα κάνουν αυτά... ? όχι βέβαια γιατί είναι ηλίθια αμερικανάκια:mad: Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 H απλά ένας και τα τρία μαζί!!! :) Πιο απλά.. Αναρωτιέμαι δεν τα λυπούνται έστω και λίγο και τα κάνουν αυτά... ? ρε σεις εγω δεν το εθεσα για <<ηθικο>>προβληματισμο αλλα για να πικαρω τους απο κατω με το leo :p αραγε γιατι οποτε γραφω leo μου ερχετε στο μυαλο το http://img69.imageshack.us/img69/5779/productimagephp.th.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 ρε σεις εγω δεν το εθεσα για <<ηθικο>>προβληματισμο αλλα για να πικαρω τους απο κατω με το leo :p αραγε γιατι οποτε γραφω leo μου ερχετε στο μυαλο το http://img69.imageshack.us/img69/5779/productimagephp.th.jpg :lol::lol::lol::lol::lol: Ωραίος....!:lol: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Ψαχνω λοιπον μια αξιοπιστη λυση που να μου δινει τουλαχιστον 4 USB ακομα. Εχετε τιποτα υπ οψην σας? USB Hub by Logitech Σου δίνει άλλες 4 θύρες και δουλεύει μια χαρά. Χρησιμοποιώ το προηγούμενο μοντέλο εδώ και 2 χρόνια σχεδόν καθημερινά. Θέλει ρεύμα! Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Καλοριζικο Αλεξανδρε, Εγω σε πρωτη φαση σκεφτομαι δυο απλα mac πληκτρολογια και τροπο να αυξησω τις usb θυρες, γιατι θα τον χρησιμοποιω επι το πλειστον με μεγαλυτερη οθονη τοσο στο σπιτι οσο και στο γραφειο. Ψαχνω λοιπον μια αξιοπιστη λυση που να μου δινει τουλαχιστον 4 USB ακομα. Εχετε τιποτα υπ οψην σας? Mac mini, και μόνο στην σκέψη ότι κάτι τόσο μικρό κρύβει ένα θηρίο.... Βάλτου και 4GB μνήμη και είσαι jet. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 ρε σεις εγω δεν το εθεσα για <<ηθικο>>προβληματισμο αλλα για να πικαρω τους απο κατω με το leo :p αραγε γιατι οποτε γραφω leo μου ερχετε στο μυαλο το http://img69.imageshack.us/img69/5779/productimagephp.th.jpg λιγη ωρα ελειψα κ πηρατε αερα βλεπω :rolleyes: μερικοι μερικοι :p:lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts