Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συναγωνιστές,

πως θα παίξω αρχεία *.wmv και *.avi που έχω συνημμένα σε email?

Κώστα αν έχεις το Attachment Saver, το iFile και το mplayer από Cydia γίνεται. Το πρώτο σου αποθηκεύει τα συνυμμένα στη συσκευή, το δεύτερο σε αφήνει να δεις τα αρχεία και το τρίτο παίζει τα videos.

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Το yxflash δεν είναι αρκετά καλύτερο ως player από το mplayer;Παίζει και αρκετά περισσότερα είδη αρχείων

斯塔夫罗斯 :O

Το yxflash δεν είναι αρκετά καλύτερο ως player από το mplayer;Παίζει και αρκετά περισσότερα είδη αρχείων

δεν ειναι και οτι καλυτερο,τουλαχιστον εγω δεν εμεινα και πολυ ευχαριστημενος...:O

παντως σταματησα να δοκιμαζω video players στο μηλο...;)

απλα κανω convert τα βιντεο/ταινιες μου και απλα τα συγχρονιζω με το itunes πλεον :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

To mplayer είναι δωρεάν ένωτο yxflash έχει σχεδόν 17 ευρώ να το αγοράσεις. Επίσης το yxflash σε εμένα έχει πρόβλημα με τα raw avis ενώ το mplayer όχι.

δεν μου έχει παρουσιάσει πρόβλημα ως τώρα σε οτιδήποτε και αν έχω δοκιμάσει,πραγματικά μου έχει παίξει σωστά τα πάντα.ως προς την τιμή δεν διαφωνώ,είναι αρκετά ακριβό

Μιλάμε για raw avis έτσι; Δηλαδή για avi κατεβασμένα τα οποία προορίζονται για παίξιμο στον υπολογιστή χωρίς μετατροπή.

Εμένα το yxflash σε αυτά μου βγάζει πράσινα τετραγωνάκια.

Κώστα αν έχεις το Attachment Saver, το iFile και το mplayer από Cydia γίνεται. Το πρώτο σου αποθηκεύει τα συνυμμένα στη συσκευή, το δεύτερο σε αφήνει να δεις τα αρχεία και το τρίτο παίζει τα videos.

Νίκο, τα έχω όλα αυτά.

Μου παίζουν τα *.wmv, αλλά δεν μου παίζουν τα *.avi

iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz

"Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε...

Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος

Όπως τα κατεβάζω στο pc τα περνάω μέσα και παίζουν όλα οκ,ποτέ δεν μου έβγαλε τετραγωνάκια,ούτε είχε πρόβλημα να κολλήσει κάποιο βίντεο

Επίσης μόλις ανακάλυψα ότι δεν μπορώ να στείλω e-mail, ενώ λαμβάνω κανονικά.

Όλοι οι λογαριασμοί μου έχουν περαστεί με το iTunes.

Κάποια ρύθμιση δεν πάει καλά.

Υπάρχει κάποιος Οδηγός?

Edit: όλα καλά. Διορθωθηκε

iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz

χρειαζομαι λιγη βοηθεια :grin:

απο εδω http://audiko.net/ βρηκα ενα ringtone που μου αρεσε, επελεξα κατεβασμα για iphone και στην επιλογη των vista πατησα ανοιγμα με itunes. Πραγματι αρχισε να παιζει στο itunes. Σκεφτηκα ομως οτι για να το περασω στο μηλο, επρεπε να ειναι και αποθηκευμενο στον υπολογιστη. Οποτε ξαναπατησα κατεβασμα για iphone κι αυτη τη φορα επελεξα να το αποθηκευσω στο desktop

Κοιταξα το τηλεφωνο, και διαπιστωσα οτι το ringtone βρισκοταν ηδη αναμεσα στις επιλογες για κουδουνισμα. Μονο δεν ειναι μαζι με τα αλλα που προυπηρχαν στο τηλεφωνο, αλλα σε διαφορετικη λιστα πανω πανω με τον τιτλο "προσαρμογη"

Αφου λοιπον χαρηκα :D θελησα με τον ιδιο τροπο να αποκτησω και αυτο http://audiko.net/ringtone/Anna+Vissi/alitissa+psixi?ring=3003648 . Αυτη τη φορα ομως δε μου εκανε τη χαρη. Το τραγουδακι εμφανιζεται στο μενου ringtones του itunes. Ολα καλα μεχρι εδω

Οταν ομως παω στο margarita's iphone, καρτελα ringtones, μου εμφανιζει μονο το προηγουμενο ως διαθεσιμο για συγχρονισμο. Τι κανω λαθος???

:cool:

καλησπερα κ απο μενα..!!εχω τν εξης απορια...εχω δει ολες τι θηκες που παιζουν για το μηλο...κ απο σας που χρησιμοποιειτε...απλα θελω να μου πειτε ποια προτεινετε..!! για να καταληξω γιατι ειμαι αναμεσα σε πολλες.. :D χαχα!! ευχαριστω εκ το προτερον αγαπητοι συμφορουμιτες..!!

Εγω δεν χρειαζεται να πω...

Κοιτα λιγο πιο πισω να δεις... :p

incipio feather

καλημερα σε ολους καλη κυριακη!!!

Δημητρη ειδες τελικα ποσο απλο ειναι με iTunes?

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Εγω δεν χρειαζεται να πω...

Κοιτα λιγο πιο πισω να δεις... :p

incipio feather

καλημερα σε ολους καλη κυριακη!!!

Δημητρη ειδες τελικα ποσο απλο ειναι με iTunes?

απλα και ομορφα φιλε μου :)

απλα και ομορφα...αρκει να εχεις την υποστηριξη σε οποια απορια απο αυτην την μοναδικη παρεα και εχεις λυσει ολα σου τα ερωτηματα :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Βρε σεις! Εδω ειστε ολοι!!!

Απο το 2000 κατοχος συσκευων WM (το θυμαστε το iPAQ με windows 3.0 CE?), και απο τον Ιουλιο κατοχος 3gs. Στην αρχη μπερδευτηκα, αλλα με εντατικο διαβασμα στις διακοπες, μπηκα στο πνευμα.

Για μενα που περασα ολα τα σταδια των WM, το iphone ειναι μια συσκευη που δεν κανει μεν τα παντα οπως αλλα smartphone, αλλα αυτα που κανει, τα κανει εντυπωσιακα καλα!

Τάκης

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

Βρε σεις! Εδω ειστε ολοι!!!

Απο το 2000 κατοχος συσκευων WM (το θυμαστε το iPAQ με windows 3.0 CE?), και απο τον Ιουλιο κατοχος 3gs. Στην αρχη μπερδευτηκα, αλλα με εντατικο διαβασμα στις διακοπες, μπηκα στο πνευμα.

Για μενα που περασα ολα τα σταδια των WM, το iphone ειναι μια συσκευη που δεν κανει μεν τα παντα οπως αλλα smartphone, αλλα αυτα που κανει, τα κανει εντυπωσιακα καλα!

Τάκης

ολη η :X:cry::worry: η σαβουρα του myphone :lol::lol:

εδω ειναι μαζεμενη :D

καλως ηρθες Τακη στην παλιοπαρεα :)

ολη η :X:cry::worry: η σαβουρα του myphone :lol::lol:

εδω ειναι μαζεμενη :D

καλως ηρθες Τακη στην παλιοπαρεα :)

Eυχαριστω Δημητρη.

Και σε ευχαριστω αλλη μια φορα για τις απειρες φορες που ειχα την βοηθεια σου στις προηγουμενες συσκευες!

ps. Tι γινεται με το appulo? Ποιος ειναι ο κωδικος που ζηταει?

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

ps. Tι γινεται με το appulo? Ποιος ειναι ο κωδικος που ζηταει?

Τώρα η απάντηση είναι REBUILD αλλά η ερώτηση αλλάζει κάθε λίγες ώρες.

Το κάνανε για να μη φορτώνεται η σελίδα αλλά και πάλι σέρνεται.

Τώρα η απάντηση είναι REBUILD αλλά η ερώτηση αλλάζει κάθε λίγες ώρες.

Το κάνανε για να μη φορτώνεται η σελίδα αλλά και πάλι σέρνεται.

καλα δεν εχουν δωσει ακομη τον νεο σερβερ τους?

κατι τετοιο δεν λεγανε για την νεα εκδοση του ?:O

Μπερδεύεις το appulo με το installous νομίζω.

στο appulo διαφημιζουν εδω και λιγο καιρο για την νεα εκδοση του :O

για αυτο λεω Νικο

μετα απο moto mpx200 (το 1ο και χειροτερο βεβαια), qtek 8010 (ετσι δεν το λεγανε?), qtek 9100 (συρομενο qwerty και τα μυαλα στα καγκελα), HTC P3300 (παλιο αγαπημενο) και βεβαια Diamond (απο τα καλυτερα του ειδους και μην ακουσω παραπονα), αποφασισα λοιπον να αλλαξοπιστησω και πια ειμαι κατοχος ενος 3GS. Ειχα πολυ καιρο να ενθουσιαστω με κινητο (ενταξει μια συσκευη ειναι, μην υπερβαλουμε), αλλα το iphone καταφερε να με κερδισει. Η οθονη δινει ρεστα, το itunes (παραδοξως) ειναι μια χαρα για τον συγχρονισμο και βεβαια το jailbreak με ολα τα παρελκομενα (απειρες εφαρμογες δηλαδη) ηταν το κερασακι για το 10/10... Εύγε Στιβ, πολεμησες και κερδισες τον άντικράιστ, σέιταν κλπ. Μπιλ...

μετα απο moto mpx200 (το 1ο και χειροτερο βεβαια), qtek 8010 (ετσι δεν το λεγανε?), qtek 9100 (συρομενο qwerty και τα μυαλα στα καγκελα), HTC P3300 (παλιο αγαπημενο) και βεβαια Diamond (απο τα καλυτερα του ειδους και μην ακουσω παραπονα), αποφασισα λοιπον να αλλαξοπιστησω και πια ειμαι κατοχος ενος 3GS. Ειχα πολυ καιρο να ενθουσιαστω με κινητο (ενταξει μια συσκευη ειναι, μην υπερβαλουμε), αλλα το iphone καταφερε να με κερδισει. Η οθονη δινει ρεστα, το itunes (παραδοξως) ειναι μια χαρα για τον συγχρονισμο και βεβαια το jailbreak με ολα τα παρελκομενα (απειρες εφαρμογες δηλαδη) ηταν το κερασακι για το 10/10...

καλως ηρθες στο club φιλε μου και εσυ :)

Εύγε Στιβ, πολεμησες και κερδισες τον άντικράιστ, σέιταν κλπ. Μπιλ...

:lol::lol::D

Τι έγινε; φάγαμε και βαρύναμε;:lol: ή πέσαμε για τη μεσημεριανή σιέστα;:lol::p

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Μάλλον απ' το φαϊ είναι

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned