Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κώστα, αναζητώντας την αιτία αυτών που περιγράφεις το μόνο που μπορώ να σκεφτώ, έχοντας αποκλείσει την αστοχία του κατασκευαστή, ότι είναι ακόμα σε νηπιακό στάδιο τα προγράμματα αυτά. Και ότι έχουν και πολύ δουλειά και πολύ δρόμο μπροστά τους ακόμα πριν δώσουν καλά και σωστά αποτελέσματα.

Όπως έχω διαβάσει στο Navimania, αρκετά από αυτά πάρθηκαν εξ ολοκλήρου από άλλες πλατφόρμες και απλά άλλαξαν λίγο για να μπει στο μηλοφωνάκι. Το οποίο δεν είναι σωστό. Όχι γιατί το iPhone έκανε το χρυσό αυγό, αλλά γιατί άλλο είναι να σχεδιάζεις το πρόγραμμα για το HTC HD, άλλο για το μηλόφωνο. Δυο εντελώς διαφορετικές συσκευές με εντελώς διαφορετικό τρόπο λειτουργίας. Και σίγουρα κάτι θα ξεχνάνε.

Και πιθανώς να έβγαλαν τσάκα τσάκα μια μορφή του προγράμματος για τις ανάγκες τις αγοράς και με σκοπό το κέρδος και στην πορεία να υπάρξουν βελτιώσεις.

Έτσι τα βλέπω εγώ τα πράγματα...:cool:

Τα προγραμματα αυτα ειναι φτιαγμενα να δουλευουν σε περιβαλον windows CE & WM εκτος απο τα Sygic και Ndrive πουδιαθετουν εκδοσεις για ολες τις πλατφορμες κινητων.

Για καποια απο τα προβληματα σιγουρα φταιει η κακη προσαρμογη των προγραμματων αλλα για το ασθενες σημα και την αργοπορεια στις αλλαγες κατευθυνσης ευθυνεται καθαρα το gps του iPhone.

Δεν ειναι τυχαιο οτι η κορυφαια tomtom προσθεσε στην βασης της τσιπακι για ενισχυση του σηματος ανεβαζοντας το κοστος.

Πιστευω οτι στο G4 θα βρουν την λυση.

Τωρα για το χασιμο του ηχου ευθυνεται μαλλον οτι δεν εχουν υπολογησει την εκδοχη της αναπαντητης κλησης οποτε ο ηχος παραμενει κλειστος οπως στην διαρκεια της κλησης. Εδω καθαρα ειναι θεμα προγραμματων αφου το iPod επανερχεται.

Το ζητημα ειναι οτι καποιος που πληρωνει 50-90 ευρω δεν μπορει να κανει την δουλεια του.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Θα θυμάστε βέβαια όταν πρωτοανακοινώθηκε το 3Gs τις εκτενείς συζητήσεις που έγιναν εδώ στο forum για το κατά πόσον το iPhone κάνει ή δεν κάνει και για πλοήγηση.

Από ότι φαίνεται κάποιες από τις τότε απόψεις επιβεβαιώνονται από την εμπειρία που καταθέτει ο El-Costas :)

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Τα προγραμματα αυτα ειναι φτιαγμενα να δουλευουν σε περιβαλον windows CE & WM εκτος απο τα Sygic και Ndrive πουδιαθετουν εκδοσεις για ολες τις πλατφορμες κινητων.

Για καποια απο τα προβληματα σιγουρα φταιει η κακη προσαρμογη των προγραμματων αλλα για το ασθενες σημα και την αργοπορεια στις αλλαγες κατευθυνσης ευθυνεται καθαρα το gps του iPhone.

Δεν ειναι τυχαιο οτι η κορυφαια tomtom προσθεσε στην βασης της τσιπακι για ενισχυση του σηματος ανεβαζοντας το κοστος.

Πιστευω οτι στο G4 θα βρουν την λυση.

Τωρα για το χασιμο του ηχου ευθυνεται μαλλον οτι δεν εχουν υπολογησει την εκδοχη της αναπαντητης κλησης οποτε ο ηχος παραμενει κλειστος οπως στην διαρκεια της κλησης. Εδω καθαρα ειναι θεμα προγραμματων αφου το iPod επανερχεται.

Το ζητημα ειναι οτι καποιος που πληρωνει 50-90 ευρω δεν μπορει να κανει την δουλεια του.

Θα θυμάστε βέβαια όταν πρωτοανακοινώθηκε το 3Gs τις εκτενείς συζητήσεις που έγιναν εδώ στο forum για το κατά πόσον το iPhone κάνει ή δεν κάνει και για πλοήγηση.

Από ότι φαίνεται κάποιες από τις τότε απόψεις επιβεβαιώνονται από την εμπειρία που καταθέτει ο El-Costas :)

Σε τέτοια θέματα οι εμπειρίες του φίλου Κώστα είναι παραπάνω από πλήρεις και κατατοπιστικές και τον θεωρώ από τους πλέον αξιόπιστους πληροφοριοδότες στο θέμα!:happy:

Και τελικά, για να το λέει και ο Κώστας για τα προγράμματα, είναι και φανερό ότι είναι ημιτελή ακόμα.

Και να πω ότι δεν νομίζω ότι είναι μόνο θέμα του GPS του iPhone Κώστα. Πρέπει να παίζει και τον ρόλο του το πρόγραμμα. Δεν είναι δυνατόν, ένα πρόγραμμα γραμμένο για WinOS, να του κάνεις απλά διαφορετικό compression και να το πετάς στο iPhone. Άντε και κάνε και μια δύο μικροαλλαγούλες στα ενδότερα του κώδικα και αυτό ήταν... Σίγουρα θέλει δουλειά.

εγω σας αποχαιρεταω και οριστικα το δικο μου το πουλαω εδω Ιταλια που ειμαι και προσανατολιζομαι στον ερωτα μου ενα καφε Hero ή στο HD2. :lol:

iPhone εχω απο τον Σεπτεμβρη του 2007 και ειλικρινα εχω βαρεθει την ιδια οθονη ιδιο λειτουργικο σχεδον ολα ιδια... :(

σημερα και το οριστικο διαζυγιο (επισημο) μια και στην θηκη του δεν το ακουμπησα καν και βγηκα απο το σπιτι με ενα Νοκια και με το iPod.

στην καθημερινοτητα μου δεν εχω αυτην την ομορφη αισθηση που ειχα τον πρωτο καιρο...

το χρησιμοποιω και απλα δεν με ενδιαφερει ουτε καν να κοιταξω που το εχω αφησει... :X

χθες το ξεχασα και δεν θυμομουν καν που το ειχα...

αυτο για μενα λεει πολλα.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

εγω σας αποχαιρεταω και οριστικα το δικο μου το πουλαω εδω Ιταλια που ειμαι και προσανατολιζομαι στον ερωτα μου ενα καφε Hero ή στο HD2. :lol:

iPhone εχω απο τον Σεπτεμβρη του 2007 και ειλικρινα εχω βαρεθει την ιδια οθονη ιδιο λειτουργικο σχεδον ολα ιδια... :(

σημερα και το οριστικο διαζυγιο (επισημο) μια και στην θηκη του δεν το ακουμπησα καν και βγηκα απο το σπιτι με ενα Νοκια και με το iPod.

στην καθημερινοτητα μου δεν εχω αυτην την ομορφη αισθηση που ειχα τον πρωτο καιρο...

το χρησιμοποιω και απλα δεν με ενδιαφερει ουτε καν να κοιταξω που το εχω αφησει... :X

Όχι ρε Δημήτρη... Όχι......

Δεν γίνεται!!

Κρίμα.. Αφού επέλεξες και εσύ το διαζύγιο από την Μηλοεταιρία...

Βέβαια, επιφυλάσσομαι. Και για εσένα και για τον συνονόματο Δημήτρη....

Αργά ή γρήγορα.... Πάλι στα ίδια θα γυρίσετε!! :lol: :lol:

Μετανιωμένοι και ταλαιπωρημένοι από αυτή σας την απόφαση... :lol: :p :D

Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά μάλλον για ευκαιριακή σχέση προσφέρονται και οι 2 επιλογές που προσανατολίζεσαι, οπότε η Ιθάκη μάλλον είναι μακρυά ακόμα ...

Μην πας σε Hero... Περίμενε λίγο ακόμη για καμιά αξιόλογη android συσκευή (αυτή η CPU δεν κάνει ούτε για Android)...

Το μίσος μου για τα WM με CPU στα 528MHz δεν θα το αναλύσω εδώ και θεωρώ το HD2 πάρα πολύ μεγάλο.... :p

Ψήοσυ για DROID ;)

Μην πας σε Hero... Περίμενε λίγο ακόμη για καμμιά αξιόλογη android συσκευή...

Το μίσος μου για τα WM με CPU στα 528MHz δεν θα το αναλύσω εδώ και θεωρώ το HD2 πάρα πολύ μεγάλο.... :p

Ψήοσυ για DROID ;)

Φίλε Λεοντόκαρδε, έβλεπα σήμερα στο uTube κάτι VS που είχε κάνει ένας τύπος(phonedog, είναι γνωστός γενικά στον χώρο) και έβαλε το Moto Droid απέναντι στο 3GS...

Δεν μου φάνηκε κάτι το ιδιαίτερο από το video. Ξέρω ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να αποκομίσεις ολοκληρωμένη εικόνα, αλλά κάποια πρώτη ιδέα μπορείς να την πάρεις, και δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή αυτή που εξέλαβα εγώ..:confused::confused:

Φίλε Λεοντόκαρδε, έβλεπα σήμερα στο uTube κάτι VS που είχε κάνει ένας τύπος(phonedog, είναι γνωστός γενικά στον χώρο) και έβαλε το Moto Droid απέναντι στο 3GS...

Δεν μου φάνηκε κάτι το ιδιαίτερο από το video. Ξέρω ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να αποκομίσεις ολοκληρωμένη εικόνα, αλλά κάποια πρώτη ιδέα μπορείς να την πάρεις, και δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή αυτή που εξέλαβα εγώ..:confused::confused:

Πίστεψέ με, το Hero που σκέφτεται ο Δημήτρης να αγοράσει είναι αρκετά χειρότερο από το Droid...

Y.Γ. Συμφωνώ απόλυτα ότι το iPhone απλά δε συγκρίνεται με οποιαδήποτε άλλη συσκευή αυτή τη στιγμή, αλλά καταλαβαίνω και το Δημήτρη που λέει ότι το βαρέθηκε. Πέρασα και εγώ από αυτή τη φάση. :p

Πίστεψέ με, το Hero που σκέφτεται ο Δημήτρης να αγοράσει είναι αρκετά χειρότερο από το Droid...

Είμαι εντελώς αδιάβαστος για να πω κάτι παραπάνω από μια πρώτη γεύση που πήρα από το YouTube....:confused::confused:

Είμαι εντελώς αδιάβαστος για να πω κάτι παραπάνω από μια πρώτη γεύση που πήρα από το YouTube....:confused::confused:

Απλά, γνώμη μου είναι, ότι το Hero θα το βαρεθεί 10 φορές γρηγορότερα από ότι το iPhone... ;)

Απλά, γνώμη μου είναι, ότι το Hero θα το βαρεθεί 10 φορές γρηγορότερα από ότι το iPhone... ;)

Έχεις ένα δίκιο.

Για εμένα, όλο αυτό το AppStore να κάτσεις να ψάχνεις λίγο κάθε μέρα όλο και κάτι καλό μπορείς να βρεις θαμμένο ανάμεσα σε χιλιάδες σαβούρες που κυκλοφορούν.

Και το HD2 επίσης δεν νομίζω ότι θα έιναι κάτι το ιδιαίτερο. Ούτε από πλευράς οθόνης, ούτε από πλευράς ταχύτητας, αμεσότητας...

Πραγματικά αναρωτιέμαι αν το 4G θα αλλάξει.... Και αναρωτιέμαι τι θα κάνει πάλι αυτή η εταιρία....:rolleyes::X:cry::ninja::cool::happy:

\

Λέτε να είναι έτσι???

http://mochimag.com/blog/wp-content/uploads/2009/07/504x_custom_1233666773499_NewiPhoneSpecs.jpg

Ρίξε μια ματιά εδώ ... τίποτα το θεαματικό κατά τη γνώμη μου και με αρκετές εγγενείς ατέλειες (π.χ. φυσικό πληκτρολόγιο).

http://www.engadget.com/2009/10/30/motorola-droid-review/

με πειθετε να μην αλλαξω....

:X

βρε μπελας...

ειδικα τα παιδια που εχουν αγορασει ξανα Hero και γνωριζουν τις διαφορες με κανουν και το σκεφτομαι πολυ.

νομιζω πως εχεις δικιο...

τα ζυγιζω τωρα....αυτην την στιγμη...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

με πειθετε να μην αλλαξω....

:X

βρε μπελας...

Που να πας να μπλέκεις τώρα..

Αφού έχεις εδώ τα σίγουρα και καλά??

Έχεις και Incipio...

Θέλεις τώρα να πας να αγοράζεις Ήρωες και Λιοντάρια(sic) και να ψάχνεις δεξιά και αριστερά να βρεις να κάνεις, να δείξεις και πάλι να τυραννιέσαι ότι δεν σου κάνει και τι ήθελες και το έδωσες το μηλαράκι????? :p

Ρίξε μια ματιά εδώ ... τίποτα το θεαματικό κατά τη γνώμη μου και με αρκετές εγγενείς ατέλειες (π.χ. φυσικό πληκτρολόγιο).

http://www.engadget.com/2009/10/30/motorola-droid-review/

Θα του ρίξω μια ματιά... Ευχαριστώ! :)

Έχεις ένα δίκιο.

Πραγματικά αναρωτιέμαι αν το 4G θα αλλάξει.... Και αναρωτιέμαι τι θα κάνει πάλι αυτή η εταιρία....:rolleyes::X:cry::ninja::cool::happy:

Αυτό το άγχος της αλλαγής δεν πρέπει να μας διακατέχει ...

Υπάρχουν ορισμένα κλασικά σχεδιαστικά πρότυπα που αλλάζουν καθόλου ως ελάχιστα και παραμένουν διαχρονικά. Πιστεύω ότι το iPhone είναι ένα από αυτά.

Θυμίζω:

Volkswagen Σκαραβαίος

Στυλό Mont Blanc

Ηχοσυστήματα B&O

Ρολόγια Rolex

Αναπτήρες Zippo

Φωτογραφικές μηχανές SLR

Ασφαλώς δεν αναφέρομαι στην τεχνική προδιαγραφή ή την ποιότητα κατασκευής αλλά καθαρά στο design.

Υπάρχουν ορισμένα κλασικά σχεδιαστικά πρότυπα που αλλάζουν καθόλου ως ελάχιστα και παραμένουν διαχρονικά. Πιστεύω ότι το iPhone είναι ένα από αυτά.

Θυμίζω:

Volkswagen Σκαραβαίος

Στυλό Mont Blanc

Ηχοσυστήματα B&O

Ρολόγια Rolex

Αναπτήρες Zippo

Φωτογραφικές μηχανές SLR

Ασφαλώς δεν αναφέρομαι στην τεχνική προδιαγραφή ή την ποιότητα κατασκευής αλλά καθαρά στο design.

Σωστός....

Βάλε σε αυτά και τις 911.. Παρόμοια με το Σκαθάρι βέβαια, αλλά δεν λες ότι σε γενικές γραμμές έχουν αλλάξει...

Αυτό σκέφτομαι και εγώ Κώστα. Και κάπου το είχα γράψει. Ότι κρίνοντας από τα υπόλοιπα προϊόντα της Apple το design δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου.

Βλ. Macbook, iMac, MacMini, iPod's...

Δεν πιστεύω ότι θα έχουμε δραματικές αλλάγες.

Απλά αναρωτιόμουν κάτι που είχε γράψει ο Te_salat στο Navimania για την βάση της TT. Και το αν αλλάξει το σχέδιο του επόμενου iPhone ότι θα μας μείνει αν την αγοράσουμε. Γιατί αν πραγματικά κάνει δουλειά αυτή η βάση, τότε ίσως αξίζει. Είναι όλα σε ένα. Είναι ακριβή. Αλλά αν το επόμενο δεν κάνει, τότε δεν αξίζει. Για αυτό ρώτησα και έθεσα το θέμα!;)

Lionheart/Kklog/ Aλεξανδρος αρχιζουν να με πειθουν σοβαρα να μην την κανω ακομα...

και πιστευω πως εχουν δικιο...

ισως καλυτερα να περιμενω...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Παιδια δεν ξερω πολλα απλα ασχοληθηκα λιγο παραπανω στο gpspocketpc.gr

οπου με την βοηθεια των παιδιων εκει εμαθα καποια πραγματακια.

Τα προγραμματα θελουν πολυ δουλεια ακομα αλλα πιστευω οτι θα τα καταφερουν γιατι το iPhone τους φερενει μεγαλα κερδη, οποτε σε λιγους μηνες θα εχουμε σωστα προγραμματα.

Εκει που δεν ξερω τι παιζει ειναι με το gps του iphone.

Ισως αν τα προγραμματα καταφερουν να εκμεταλευτουν την πυξιδα σταματησει το προβλημα της καθυστερισης στις αλλαγες πορειας.

Θα δουμε, παντως το Maps που νομιζω χρησιμοποιει την πυξιδα αντιδρα καλυτερα.

@PIK

Δημητρη προχωρα κανεις δεν μπορει να σε σταματησει.

Δεν σου κρυβω οτι κι εμενα μ εχει ενθουσιασει το HD2, αλλα οταν μου μπαινουν τετοιες ιδεες βλεπω κατι βιντεακια απο χρηση wwm και επανερχομαι στην ταξη γιατι ξερω πολυ καλα οτι θα το μετανιωσω σε σημαντικα πραγματα, παρολο που στην δουλεια μου με βολευει πολυ περισσοτερο το HD2 λογο office, αμεση προσβαση σε οποιοδηποτε pc και πολλα αλλα.

Απλα δεν μπορω να χασω αυτη την ευκολια χρησης.

Επειτα ακουω πολλους νεους κατοχους του HD2 να παραπονιουνται για την ελειψη stylus κατι που συχαινομαι.

Αν καταφερνε να εχει την ευαισθησια του iphone στο χειρισμο της οθονης και ημουν σιγουρος για την διαχειριση μνημης θα το σκεφτομουν γιατι εχει κανει προοδους σε πολλους τομεις.

Αυτο που μου λειπει περισσοτερο απο το HD ειναι οτι καταφερνα καθε βδομαδα να του αλλαζω φατσα σε σημειο να αισθανομαι οτι ειχα αλλο τηλεφωνο.

Το κρατησα 10 μηνες χωρις να το βαρεθω. Το εδωσα μονο και μονο για να δοκιμασω το iphone με την προοπτικη να ξαναγυρισω οταν βγει το HD2.

Δεν ειμαι δεσμιος των λειτουργικων οποτε χρησιμοποιω αυτο που με ικανοποιει περισσοτερο και οχι αυτο που ταιριαζει σε αλλους.

Χθες για παραδειγμα ο Νικολας (Carper) ειχε κολλησει στο θεμα βιντεο οπου το iphone ειναι απαιχτο. Εχει δικιο γιατι γι αυτον ειναι σημαντικο αφου το χρησιμοποιει εντατικα.

Εμενα ομως δεν μου λεει τιποτα γιατι δεν το δουλευω σχεδον ποτε. Ειτε γιατι το ιντερνετ εδω ειναι αργο και δεν μπορω να κατεβασω τιποτα ειτε γιατι δεν ειναι μεσ' τα ενδιαφεροντα μου.

Ειναι σαν να αποριπτω το Iphone επειδη αδυνατει να χειριστει αξιοπρεπως ενα μεγαλο excel file πραγμα που για μενα ειναι εξαιρετικα σημαντικο αφου ολη η επαφη με τα κεντρικα της εταιρειας μου γινεται με τετοια αρχεια που περιεχουν σημαντικα στοιχεια.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

@ pik

Αν το δώσεις θέλω την Incipio!!!!!

Θυμίζω:

Volkswagen Σκαραβαίος

Στυλό Mont Blanc

Ηχοσυστήματα B&O

Ρολόγια Rolex

Αναπτήρες Zippo

Φωτογραφικές μηχανές SLR

Είσαι μεγάλος!!!!!!!!

Είδικά για τα B & O

Είμαι λάτρης!!!!!!

iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz

"Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε...

Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος

@ pik

Αν το δώσεις θέλω την Incipio!!!!!

Κώστα, αν θέλεις, να σου δώσω τον πωλητή που αγόρασα από το eBay να παραγγείλεις και εσύ. $19.85 όλα μαζί. Και σε 5 εργάσιμες ήρθε ο ταχυδρόμος.

Και τα είχε όλα μέσα. Screen protectors, πανάκι, την θήκη...

Ενώ από το επίσημο site έχει $19.95 και άλλα $20 τα μεταφορικά αν θυμάμαι καλά.... Και δεν αξίζει.;)

Αλέξανδρε δώσε τον πωλητή

(Αν δεν πάρω του pik)

iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz

Αλέξανδρε δώσε τον πωλητή

(Αν δεν πάρω του pik)

O Δημήτρης δεν θα το δώσει...! :lol: :p :D :happy:

Το αγόρασα από αυτόν:

L I N K .

Και μου ήρθε όλο μαζί πακέτο:

Subtotal: US $14.94

Shipping & handling: US $4.95

Total: US $19.89

O Δημήτρης δεν θα το δώσει...! :lol: :p :D :happy:

Το αγόρασα από αυτόν:

L I N K .

Και μου ήρθε όλο μαζί πακέτο:

Subtotal: US $14.94

Shipping & handling: US $4.95

Total: US $19.89

Έμπλεξα

Δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν το εχω χρησιμοποιήσει ξανά. Τι να διαλέξω?

η δικη μου αχρησιμοποιητη ειναι...

δεν εχω χρησιμοποιησει τιποτα ουτε τα καλλυματα οθονης ουτε το πανακι..

:p

το κινητο το εχω σε invisible shield.

δεν ξερω τι να κανω εχω βαρεθει...

το σκεφτομαι πολυ για Hero.

αποψε θα αποφασισω εξαλλου τωρα ειμαι απασχολημενος.

γμτ....

Δημήτρης

XS Max 512gb.

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned