pik. Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 οπλο φιλε ...απλα οπλο...και με την nvidia την 1g (αυτη εχω βαλει οχι την 512 που δινεται με το λαπτοπ) ειναι απλα αλλου τα γραφικα του!!οσο για ταχυτητα? αλλη διασταση ;) γενικα ειμαι large τυπος δεν μπορω τα μικρα :lol: και το μηλοφωνο ειναι μικρο ρε γμτο :worry::X ναι αλλα και τι αισθητικη ετσι; λες και το σχεδιασε ενας 5χρονος ενω η μανα του προσπαθουσε να τον ταισει... για να μην πω αλλο... Μητσαρα δεν θελω να σε στεναχωρισω αλλα σε κλεψανε... http://sporeflections.files.wordpress.com/2009/03/macbook-pro.jpg http://www.slashgear.com/wp-content/uploads/2009/04/slashgear-apple-mbp-17-inch_001-480x319.jpg κοιτα να μαθαινεις... και μια το δικο μου...παλια βεβαια...το εχω ενα χρονο... ολη η οικογενεια Apple http://img252.imageshack.us/img252/8653/screenshot20091108at139.png για να επανελθω ον τοπικ να αναφερω πως σημερα εκανε 20 λεπτα να κανει sync 20gb mp3... επειδη δεν θυμαμαι ειναι καλος χρονος; Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicotine Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 και το μηλοφωνο ειναι μικρο ρε γμτο :worry::X Ελα σε βλεπω...ψηνεσε για το HD2 σε βλεπω!!! :lol: :p :lol: Μη το παιζεις δυσκολος! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 Ελα σε βλεπω...ψηνεσε για το HD2 σε βλεπω!!! :lol: :p :lol: Μη το παιζεις δυσκολος! :p Μητσο, σε πηρανε κι αλλοι χαμπαρι :lol: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 Μητσο, σε πηρανε κι αλλοι χαμπαρι :lol: Κώστα, τον βλέπω να παίρνει τον Mac που του δείχνει ο Δημήτρης από πάνω......:rolleyes::ninja::confused: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 Πάντως και μόνο που βλέπω κινητά με winblows δεν τα παίρνω ποτέ! αν είχαν linux θα το συζητούσαμε! :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 Πάντως και μόνο που βλέπω κινητά με winblows δεν τα παίρνω ποτέ! αν είχαν linux θα το συζητούσαμε! :lol::lol::lol::lol: nokia n900 ισως? με linux λεμε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 Εντάξει αυτό είναι άλλη κατηγορία εντελώς! μια χαρά είναι το iphone! μην ξεχνάμε πίσω από το ΟS του iphone στην ουσία τρέχει linux! ειδικά μετά από j/b με το mobile terminal έχουμε κονσόλα linux, με το πρόγραμμα iFile ή στο pc μας αν δούμε την δομή των φακέλων μέσα στον αποθηκευτικό χώρο του iphone είναι όπως στο linux ακριβώς, ακόμα και στο cydia πχ όταν βάζουμε προγράμματα φαίνεται και το apt-get install με πακέτα deb-arm το οποίο apt-get είναι εντολή του debian linux και όλων των debian based διανομών όπως είναι και το γνωστό ubuntu. :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 Για τον Αλέξανδρο (soom) because size does matter!!! http://img691.imageshack.us/img691/4250/img0145i.jpg χεχεχεχε Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 Εντάξει αυτό είναι άλλη κατηγορία εντελώς! μια χαρά είναι το iphone! μην ξεχνάμε πίσω από το ΟS του iphone στην ουσία τρέχει linux Μια μικρή διόρθωση αν μου επιτρέπεις. Το iPhone OS όπως και το OSX δεν στηρίζεται στο linux (ευτυχώς) αλλά στο BSD που είναι εντελώς μα εντελώς διαφορετικό πράγμα. :) Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 ναι αλλα και τι αισθητικη ετσι; λες και το σχεδιασε ενας 5χρονος ενω η μανα του προσπαθουσε να τον ταισει... για να μην πω αλλο... Μητσαρα δεν θελω να σε στεναχωρισω αλλα σε κλεψανε... κοιτα να μαθαινεις... και μια το δικο μου...παλια βεβαια...το εχω ενα χρονο... ολη η οικογενεια Apple για να επανελθω ον τοπικ να αναφερω πως σημερα εκανε 20 λεπτα να κανει sync 20gb mp3... επειδη δεν θυμαμαι ειναι καλος χρονος; Δημητρη μου συγγνωμη που θα σε στεναχωρησω και εγω :lol:,αλλα αυτο ειναι ωραιο?????????????????? :blink::p Ελα σε βλεπω...ψηνεσε για το HD2 σε βλεπω!!! Μη το παιζεις δυσκολος! :p ειναι wm και εχω ενα issue με αυτα πως να το κανουμε...παντα θα τρωγομαι και θα ψηνομαι σε καθε μια καινουρια και πολλα υποσχομενη συσκευη!! τα 6.5 μονο ειναι που με τρελαινουνε.... Μητσο, σε πηρανε κι αλλοι χαμπαρι :lol: τωρα??χρονια κραταει αυτη η τρελα :lol: Κώστα, τον βλέπω να παίρνει τον Mac που του δείχνει ο Δημήτρης από πάνω...... αυτο αστο....με τοσα τηλ και συσκευες που ασχολουμαι τα μακ μονο τρελα και προβληματα θα μου φερνανε!! μην ξεχνατε οτι λογω iphone οι περισσοτεροι εισαστε εκει,αλλα καποιο παλιο κομπιουτερ σας θα εχει και windows για να κανετε την δουλεια σας σωστα ;) αυτα σε κανεναν αλλον οχι σε μενα :happy: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 σε πληροφορω οτι ξεκινησα με υπολογιστη 8086 το μακρινο 1991 και απο τοτε εχω αλλαξει πολλα pc. εδω και 1 χρονο ακριβως εχω τον Μακ και δεν εχω καν εγκαταστησει τα windows... ομως η αληθεια ειναι οτι κανω απλα πραγματα δηλαδη περισσοτερο pdf/ppt/iphoto/itunes/aperture/internet και τελος... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 σε πληροφορω οτι ξεκινησα με υπολογιστη 8086 το μακρινο 1991 και απο τοτε εχω αλλαξει πολλα pc. εδω και 1 χρονο ακριβως εχω τον Μακ και δεν εχω καν εγκαταστησει τα windows... ομως η αληθεια ειναι οτι κανω απλα πραγματα δηλαδη περισσοτερο pdf/ppt/iphoto/itunes/aperture/internet και τελος... εγω θελω απο τον υπολογιστη μου να δουλευει σφαιρα απροβληματιστα και σταθερα!! το λαπτοπ που εχω τα κανει αυτα για πλακα...:) ενα μεγαλο συν ειναι η απροβληματιστη συνδεσιμοτητα με ΚΑΘΕ συσκευη που εγω θα του κοτσαρω επανω...;) δεν εχω σκοπο να πεθανω με μηλοφωνο :D καθε μερα συνδεονται στον υπολογιστη μου πανω απο 5 συσκευες ασχετες μεταξυ τους... καθε μια θελει το δικοτης προγραμμα διαχειρισης και τους δικους του drivers. φλασαρω/αναβαθμιζω/χακαρω συσκευες καθημερινα σχεδον .... επιμενεις ακομη οτι καποιο μακουιν θα μπορει να αντικαταστησει τα windows περα ως περα και οτι δεν θα τα χρειαστω παλι στην ζωη μου??:confused: αν ισχυει κατι τετοιο τοτε πασο! αν οχι ομως (και απο οτι ξερω αυτο ισχυει) μην προσπαθειτε να με προσηλυτισετε :p:lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 ρε τα μακουιν(οπως τα λεει ο φιλος δημητρης)...παιζουν dota??το σηκωνει το game?? χαχαχχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 σε πληροφορω οτι ξεκινησα με υπολογιστη 8086 το μακρινο 1991 και απο τοτε εχω αλλαξει πολλα pc. εδω και 1 χρονο ακριβως εχω τον Μακ και δεν εχω καν εγκαταστησει τα windows... ομως η αληθεια ειναι οτι κανω απλα πραγματα δηλαδη περισσοτερο pdf/ppt/iphoto/itunes/aperture/internet και τελος... Και εγω το 1986 με την Amiga αν την εχεις ακουστα.....ωραιες εποχες....αλλα καλως ή κακως δεν θελω να παω σε αλλο λειτουργικο πλην των Windows.....To 1991 απο pc ειχα 80386DX στα 40 mhz..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 εσυ λες να μην την ειχα ακουστα; :lol: εποχες με amiga/amstrad 6128 klp.... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 εσυ λες να μην την ειχα ακουστα; :lol: εποχες με amiga/amstrad 6128 klp.... @off topic περασανε ολα τα home απο τα χερια μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 ρε τα μακουιν(οπως τα λεει ο φιλος δημητρης)...παιζουν dota??το σηκωνει το game?? χαχαχχαχα Χαλαρά! Η blizzard είναι η μοναδική εταιρία (ίσως μαζί με την ID) που πάντα φτιάχνει hybrid cd/dvd roms για να παίζουν και σε mac ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 ε τοτε θα το εχω στα υποψιν μ...γιατι χρειαζομαι ενα λαπτοπ..!!χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 Τελικο συμπέρασμα: Είμαστε ενα club γεροντων:O αμα μιλατε για 86.....:lol: Χωρις πλακα το μεγαλυτερο ποσοστό οσων ασχολουνται η ασχοληθηκαν με WWM ειναι απο 35 και ανω. Θα συμφωνησω με τον Ζαχαρακη, καλοι οι Mac αλλα για απλα πραγματα που κανουν ευκολη την ζωη των χρηστων σε συγκεκριμενες εφαρμογές. Δεν ειμαι ειδικος ουτε προγραμματιστης, ομως εχω την εντυπωση οτι ο τροπος που μαθαμε να δουλευουμε τοσα χρονια με τα windows ειναι βασισμενος σε διαφορετικη φιλοσοφια και γι αυτο δυσκολευομαστε στην μεταβαση. Συνηθισαμε με τα windows να κανουμε "λιγο απ' ολα" και δεν μας αρκει το "λιγα και καλα" που ειναι η φιλοσοφια των mac. Ειναι οτι και το iphone, απλα και τελεια σ' αυτα που τους επιτρεπεται να κανουν. Μ' αρεσουν τα macbook αλλα δεν θα δωσω 1300 ευρω και καθε τοσο να απασχολω το PC της συζηγου για να κανω αυτα που δεν γινονται στο mac. Μου φτανει το iphone, ετσι οπως το εχω προσαρμοσει κανει μια χαρα την δουλεια μου γρηγορα και απλα. Μια παρακληση στους φιλους οπως ο Θανος, αν γινεται επειδη δεν ειμαστε ολοι προγραμματιστες να μην χρησιμοποιουν τοσο εξειδικευμενους ορους ωστε να γινονται κατανοητοι απ' ολους. Γνωριζω οτι καποια πραγματα δεν μπορουν να αποδωθουν στα Ελληνικα, ομως υπαρχει τροπος να ειπωθουν διαφορετικα. Ειναι χρησιμες διατυπώσεις και καλο ειναι να μπορουμε ολοι να τα κατανοήσουμε. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 εσυ λες να μην την ειχα ακουστα; :lol: εποχες με amiga/amstrad 6128 klp.... Τον περίφημο CPC τον είχα κι εγώ :lol::lol:... Είχα δοκιμάσει κα λίγο προραμματισμό τότε :ninja:... Κορυφαίο παιχνίδι για τον υ/η το Hero Quest φοβερή υλοποίηση για τότε. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 Μ' αρεσουν τα macbook αλλα δεν θα δωσω 1300 ευρω και καθε τοσο να απασχολω το PC της συζηγου για να κανω αυτα που δεν γινονται στο mac. Ολα γινονται σημερα με τα mac!!:happy: Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 Τελικο συμπέρασμα: Είμαστε ενα club γεροντων:O αμα μιλατε για 86.....:lol: Χωρις πλακα το μεγαλυτερο ποσοστό οσων ασχολουνται η ασχοληθηκαν με WWM ειναι απο 35 και ανω. Θα συμφωνησω με τον Ζαχαρακη, καλοι οι Mac αλλα για απλα πραγματα που κανουν ευκολη την ζωη των χρηστων σε συγκεκριμενες εφαρμογές. Δεν ειμαι ειδικος ουτε προγραμματιστης, ομως εχω την εντυπωση οτι ο τροπος που μαθαμε να δουλευουμε τοσα χρονια με τα windows ειναι βασισμενος σε διαφορετικη φιλοσοφια και γι αυτο δυσκολευομαστε στην μεταβαση. Συνηθισαμε με τα windows να κανουμε "λιγο απ' ολα" και δεν μας αρκει το "λιγα και καλα" που ειναι η φιλοσοφια των mac. Ειναι οτι και το iphone, απλα και τελεια σ' αυτα που τους επιτρεπεται να κανουν. Μ' αρεσουν τα macbook αλλα δεν θα δωσω 1300 ευρω και καθε τοσο να απασχολω το PC της συζηγου για να κανω αυτα που δεν γινονται στο mac. Μου φτανει το iphone, ετσι οπως το εχω προσαρμοσει κανει μια χαρα την δουλεια μου γρηγορα και απλα. Μια παρακληση στους φιλους οπως ο Θανος, αν γινεται επειδη δεν ειμαστε ολοι προγραμματιστες να μην χρησιμοποιουν τοσο εξειδικευμενους ορους ωστε να γινονται κατανοητοι απ' ολους. Γνωριζω οτι καποια πραγματα δεν μπορουν να αποδωθουν στα Ελληνικα, ομως υπαρχει τροπος να ειπωθουν διαφορετικα. Ειναι χρησιμες διατυπώσεις και καλο ειναι να μπορουμε ολοι να τα κατανοήσουμε. Συμφωνώ Κώστα. Αν μπορείτε να τα λέτε και λίγο πιο απλά για να μαθαίνουμε και εμείς. @Carpenoctum - Νίκο Παίζε με τον πόνο μου εσύ.....:lol::lol::D Και επίσης, τα Windows μπορείτε/μπορούμε να τα έχουμε σε Mac κανονικότατα με διάφορους τρόπους.;) Επειδή δεν γνωρίζω καλά τα πράγματα ακόμα, ας αναφερθούν σε αυτό οι κάτοχοι και γνώστες του είδους για λεπτομέρειες, αλλά σίγουρα με το Parallels και διάφορα παρεμφερή προγράμματα τρέχουν κανονικότατα. Έδωσα πριν από μερικά ποστ ένα λινκ στο Navimania, απευθυνόμενος στον Κώστα(fanko). Αν δείτε εκεί λένε πολύ ενδιαφέροντα προγράμματα.;) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 Ολα γινονται σημερα με τα mac!!:happy: Συμφωνω :cool: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 ε οχι κ ανω τν 35 ρε κωστα(εχω μελλον ακομα) :D χαχα κ γω ειχα WM(ασχετο)...ενα htc p3300 a.k.a αρτεμη..!!χαχα πολυ ωραιο κιν..αλλα μετα απο καποια στιγμη το touch του καταντησε κουραστικο..βαση τν σημερινων δεδομενων..!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 λετε να παω και εγω σε mac?κοιτα πως αλλαζουν τα πραγματα κατι που δεν σκεφτοσου καν τωρα σε μπριζωνει ρε το μηλο τι κανει:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts