Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν πρόκειται γιατί πολύ απλά το iPhone στην πραγματικότητα είναι ότι και ένα netbook μείον το πληκτρολόγιο. Και όπως εκείνα τελειώνουν πολύ ανθεκτικότερες μπαταρίες σε χρόνο μηδέν, έτσι ακριβώς κάνει και το iPhone όσο τουλάχιστον χρησιμοποιείται ως PDA.

Κάποιος που το χρησιμοποιεί "λογικότερα" και ως αυτό που θεωρητικά τουλάχιστον είναι (τηλέφωνο), δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με τις 2-3 ημέρες αυτονομίας του. :)

Τώρα που τα λες έτσι , δεν έχεις και άδικο μιας και το ένα το φορτίζω κάθε 2-3 ημέρες και το άλλο σχεδόν κάθε 1 1/2 ημέρα :rolleyes:

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Τώρα που τα λες έτσι , δεν έχεις και άδικο μιας και το ένα το φορτίζω κάθε 2-3 ημέρες και το άλλο σχεδόν κάθε 1 1/2 ημέρα :rolleyes:

Πάλι καλά είσαι, λογικότατο σε βρίσκω. Ξέρω ανθρώπους που αγόρασαν iPhone ως ...υποκατάστατο PSP και το φορτίζουν δύο - τρεις φορές την ημέρα. :lol:

Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=18216

ξέχασα αυτό το οποίο έιναι το πιο βασικό!

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=18103

Και δεν θα γίνουν κώλ@ς μετά οι επαφές, έτσι? Εννοώ δεν θα τις κάνει άρτζι μπούρτζι....:lol:

Πάλι καλά είσαι, λογικότατο σε βρίσκω. Ξέρω ανθρώπους που αγόρασαν iPhone ως ...υποκατάστατο PSP και το φορτίζουν δύο - τρεις φορές την ημέρα. :lol:

:blink: πωπω , τόσο πολύ;

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Και δεν θα γίνουν κώλ@ς μετά οι επαφές, έτσι? Εννοώ δεν θα τις κάνει άρτζι μπούρτζι....:lol:

Βρε λυσσαξες, τι τα θες αυτα :lol:? Βρε επιμονη αυτο το παιντι :p

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Βρε λυσσαξες, τι τα θες αυτα :lol:? Βρε επιμονη αυτο το παιντι :p

Κώστα....! Όσο ζω μαθαίνω! Μην ξεχνάς! Ακόμα σπουδάζω! Και εσείς θα με διδάσκετε!!!

Με το JB για OTB iPhone3GS τι γίνεται? Εσείς που είστε και πιο χωμένοι?

Και πείτε μου και που να κοιτάζω για ενημερώσεις.......:confused:

:lol::lol:θα τις κάνει λίγο μπάχαλο...τουλάχιστον σε εμενα με ενα hero που επιχείρησα σχεδόν την ίδια διαδικασία έγινε λίγο του κουτρούλη ο γάμος...:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διάγραψε όλες τις επαφές στο google για να μη σε γεμίσει με όλες αυτές τις κενές που είναι μόνο emails. Μετά ακολούθα τη διαδικασία για export απο Outlook σε gmail. Μετά πας στο gmail και κάνεις τις απαραίτητες διορθώσεις (συνήθως αν είχες νούμερ που ξεκινάνε με 0 όπως 0030...). Κάνεις συγχρονισμό όπως στον οδηγό και τέλος.

Επίσης, αν δεν τα κάνεις άρτζι μπούρτζι μια φορά δε θα μάθεις :lol:

Καθίστε τώρα γιατί πάλι τα έμπλεξα...

Ο Μιχάλης(miky) είπε ότι το ECID είναι μια μαλαγανιά που έβαλαν τα τσακάλια της Apple για να μην μπορούμε να την κάνουμε JB εύκολα. Σωστά?

Σας διάβαζα και στο Navimania και είδα τον Κώστα-Te_salat Να λέει ότι δεν μπορούμε εμείς με τα iPhone3GS OTB(Out of the Box) να κάνουμε JB γιατί δεν τα έχουμε βάλει???????? Καλά τα λέω??

Για πείτε μου λίγο ρε παιδιά γιατί τα χάνω.....:wacko:

Επίσης, unlock εμάς που τα αγοράσαμε από το Ελλάντα δεν μας ενδιαφέρει. Σωστά???

Τέλος, δεν έχουμε νέα για το JB σε 3.1 OTB....?

Εφαρμογές από το Cydia πως αγοράζουμε? Με PaySafe γίνεται? Η με paypal/VISA?

Συγχωρέστε με.....:O:cry:

Με το JB για OTB iPhone3GS τι γίνεται? Εσείς που είστε και πιο χωμένοι?

Και πείτε μου και που να κοιτάζω για ενημερώσεις.......:confused:

Περίμενε. Ακόμα δεν πέρασες επαφές θες και Jailbreak :chair:

Τι ενημερώσεις?? :blink:

Καθίστε τώρα γιατί πάλι τα έμπλεξα...

Ο Μιχάλης(miky) είπε ότι το ECID είναι μια μαλαγανιά που έβαλαν τα τσακάλια της Apple για να μην μπορούμε να την κάνουμε JB εύκολα. Σωστά?

Σας διάβαζα και στο Navimania και είδα τον Κώστα-Te_salat Να λέει ότι δεν μπορούμε εμείς με τα iPhone3GS OTB(Out of the Box) να κάνουμε JB γιατί δεν τα έχουμε βάλει???????? Καλά τα λέω??

Για πείτε μου λίγο ρε παιδιά γιατί τα χάνω.....:wacko:

Επίσης, unlock εμάς που τα αγοράσαμε από το Ελλάντα δεν μας ενδιαφέρει. Σωστά???

Τέλος, δεν έχουμε νέα για το JB σε 3.1 OTB....?

Συγχωρέστε με.....:O:cry:

Τα χεις κάνει μαντάρα... :lol: :lol:

(σου απάντησα και παραπάνω για τις επαφές)

Αλέξανδρε βαλε μια σειρά γιατι λογικό ειναι να μπερδευεσαι.

Οργανωσε με πρωτεραιότητες το στησιμο της συσκευης σου και προσπαθησε να μην πηγαινεις απο το ενα θεμα στο άλλο γιατι θα τα κανεις σαλάτα.

Πρωτα απ ολα φροντισε τις επαφες και τα mail.

Οπως σου ειπε ο Νίκος καντα ολα με το google. Αυτη την στιγμη διαθετει notifications mail, contacts & calendar.

Δηλαδη δωρεαν, μπορεις να λαμβανεις τα mail σου την στιγμη που στελνονται ακαριαία.

Οποιαδηποτε νεα επαφη που προσθετεις είτε στο τηλέφωνο είτε στο PC ενημερωνεται αυτοματως απο το ενα στο αλλο.

Το ίδιο και καθε προσθηκη στο ημερολογειο.

Προσεξε να καταχωρησεις σωστα τις επαφες σου και εν αναγκη μια μια αυτες που δεν ειναι σωστα περασμενες.

Μια φορα θα το κανεις και θα το εχεις για πάντα.

Πέρασε διευθύνσεις σε οσες επαφες τις ξέρεις γιατι θα σου χρειαστούν στο μελλον στα προγράμματα πλοήγησης που μπορουν πλεον να κανουν δρομολόγηση απ ευθείας απο τις επαφές.

Για τις ρυθμίσεις mail σου εδωσε λινκ ο Νικος.

Μετά φτιάξε την μουσική σου. Βρες εξωφυλλα στο ιντερνετ η στο itunes για τα αλμπουμ που δεν έχεις. Με δεξί κλικ πάνω στο αλμπουμ που εχεις εισαγει στο itunes υπάρχουν επιλογές να τα κανεις ολα αυτα.

Βάλε τις φωτογραφίες σου και βιντεο στο itunes και περασε τα με συγχρονισμο.

Ολα αυτα εχουν πολυ δουλεια οταν τα κανεις για πρωτη φορά.

Μην αρχισεις και αγοραζεις εφαρμογές απο το appstore πριν διαβασεις ποιες ειναι απαραιτητες. Υπάρχει πολυ σαβουρα.

Διαβασε το σχετικο thread στο my phone & sto Navimania που ειναι πιο φρεσκο και αγορασε μονο οσες είναι σιγουρο οτι θα τις χρησιμοποιεις συχνά.

Αργοτερα μπορεις να τις δοκιμαζεις απο Appoulous και να αγοραζεις αυτες που πραγματικα αξιζουν.

Μεχρι να βγει το jailbreak φροντισε να τα εχεις φτιαξει ολα αυτα και να εισαι ετοιμος.

Θα μπορεσεις να τα μεταφερεις με manual συγχρονισμό και δεν θα πάει τιποτα χαμενο οταν κανεις το JB.

Γραφε στο notes τι απορίες σου να μην τις ξεχνας και ξεκαθαριζε καθε μια πριν πας στην επόμενη.

Μην ανησυχεις θα τα μαθεις ολα σε λιγοτερο απο 10 μερες.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Περίμενε. Ακόμα δεν πέρασες επαφές θες και Jailbreak :chair:

Τι ενημερώσεις??

Τα χεις κάνει μαντάρα...

(σου απάντησα και παραπάνω για τις επαφές)

Τα έχω κάνει.....

Ενημερώσεις για το αν και πότε θα βγει το JB. Κάποιο site... Κάτι τέτοιο...:O

Αλέξανδρε βαλε μια σειρά γιατι λογικό ειναι να μπερδευεσαι.

Οργανωσε με πρωτεραιότητες το στησιμο της συσκευης σου και προσπαθησε να μην πηγαινεις απο το ενα θεμα στο άλλο γιατι θα τα κανεις σαλάτα.

Πρωτα απ ολα φροντισε τις επαφες και τα mail.

Οπως σου ειπε ο Νίκος καντα ολα με το google. Αυτη την στιγμη διαθετει notifications mail, contacts & calendar.

Δηλαδη δωρεαν, μπορεις να λαμβανεις τα mail σου την στιγμη που στελνονται ακαριαία.

Οποιαδηποτε νεα επαφη που προσθετεις είτε στο τηλέφωνο είτε στο PC ενημερωνεται αυτοματως απο το ενα στο αλλο.

Το ίδιο και καθε προσθηκη στο ημερολογειο.

Προσεξε να καταχωρησεις σωστα τις επαφες σου και εν αναγκη μια μια αυτες που δεν ειναι σωστα περασμενες.

Μια φορα θα το κανεις και θα το εχεις για πάντα.

Πέρασε διευθύνσεις σε οσες επαφες τις ξέρεις γιατι θα σου χρειαστούν στο μελλον στα προγράμματα πλοήγησης που μπορουν πλεον να κανουν δρομολόγηση απ ευθείας απο τις επαφές.

Για τις ρυθμίσεις mail σου εδωσε λινκ ο Νικος.

Αυτά είναι απλά... Σχεδόν εύκολα.... Οι επαφές υπάρχουν από το προηγούμενο iPhone. Απλά είναι να προστεθούν οι νέες.. Γενικά, πρέπει να οργανώσω και το Google Mail για να μου τα συγχρονίσει σωστά όλα. Αφού πρώτα κάνω ένα backup όπως τα γράφει ο Νίκος στο navi..;)

Μετά φτιάξε την μουσική σου. Βρες εξωφυλλα στο ιντερνετ η στο itunes για τα αλμπουμ που δεν έχεις. Με δεξί κλικ πάνω στο αλμπουμ που εχεις εισαγει στο itunes υπάρχουν επιλογές να τα κανεις ολα αυτα.

Βάλε τις φωτογραφίες σου και βιντεο στο itunes και περασε τα με συγχρονισμο.

Αυτά δεν θα τα κάνω... Γενικά δεν ακούω πολύ μουσική. Ακόμα και όταν διαβάζω στο αναγνωστήριο στο Πανεπιστήμιο που έχει λίγη βαβούρα, συγκεντρώνομαι καλύτερα χωρίς την μουσική.

Και στο αυτοκίνητο δεν έχω AUX-in για να την ακούω εκεί. Αλλά ίσως με πιάσει καμιά υστερία και το κάνω και αυτό! :D

Ολα αυτα εχουν πολυ δουλεια οταν τα κανεις για πρωτη φορά.

Αυτό βλέπω και το αγνοώ....

Μην αρχισεις και αγοραζεις εφαρμογές απο το appstore πριν διαβασεις ποιες ειναι απαραιτητες. Υπάρχει πολυ σαβουρα.

Διαβασε το σχετικο thread στο my phone & sto Navimania που ειναι πιο φρεσκο και αγορασε μονο οσες είναι σιγουρο οτι θα τις χρησιμοποιεις συχνά.

Αργοτερα μπορεις να τις δοκιμαζεις απο Appoulous και να αγοραζεις αυτες που πραγματικα αξιζουν.

Δεν αγοράζω.. Αγόρασα μια φορά το Crash Racing.. Τα υπόλοιπα τα έχω από παλιά που ήταν δωρεάν και έχω και κάποια που δεν υπάρχουν πλέον.

Μακάρι να μπορούσα να σας στείλω ένα παιχνιδάκι που έχω.. Το γνωστό Tetris. Αλλά μια φορά που το είχα ψάξει δεν το ξαναβρήκα.. Το καλύτερο που έχω βρει.. Γίνεται να σας το στείλω????

Μεχρι να βγει το jailbreak φροντισε να τα εχεις φτιαξει ολα αυτα και να εισαι ετοιμος.

Θα μπορεσεις να τα μεταφερεις με manual συγχρονισμό και δεν θα πάει τιποτα χαμενο οταν κανεις το JB.

Γραφε στο notes τι απορίες σου να μην τις ξεχνας και ξεκαθαριζε καθε μια πριν πας στην επόμενη.

Θα τα κάνω και αυτα! Ευχαριστώ πάρα πολύ Κώστα για το κείμενο αυτό....! :D

Μην ανησυχεις θα τα μαθεις ολα σε λιγοτερο απο 10 μερες.

Ναι, αλλά υπομονή ποιος κάνει?? Μου λές????? :lol:

Τα έχω κάνει.....

Ενημερώσεις για το αν και πότε θα βγει το JB. Κάποιο site... Κάτι τέτοιο...:O

To blog της dev team: http://blog.iphone-dev.org/

Στο twitter (αν έχεις) follow ton @geohot

Και προσωπικά ένα από τα αγαπημένα μου sites για ενημέρωση είναι το http://www.iclarified.com/

Πολύ καλό και για mac γενικά και ειδήσεις από το χώρο της Apple το http://www.ilounge.com/

Μια καλή ιστοσελίδα (άσχετη με ενημέρωση αλλά απαραίτητη) είναι και η http://www.appstarz.com/ που έχει ό,τι υπάρχει στο cydia όχι για να τα κατεβάσεις αλλά για να τα δεις.

:blink: πωπω , τόσο πολύ;

Εμ τι να σου κάνει η καημένη μπαταρία αν όπως λέει και ο volcom έχεις το iphone κυρίως για παιχνιδομηχανή;

Για να κρατήσει υπό αυτές τις συνθήκες περισσότερο θα πρέπει η Apple να το εφοδιάσει με ...πυρηνική στήλη ή να το προσφέρει με καμμιά μπαταρία αυτοκινήτου σε σακίδιο στην πλάτη. :lol:

Με ένα HTC HD2 σίγουρα θα το άλλαζα. Απλά έχει τα πάντα

Είναι καλύτερα να μιλάμε για συσκευές που κυκλοφορούν, γιατί από τη θεωρία στην πράξη η απόσταση μπορεί και να είναι μεγάλη!

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Με ένα HTC HD2 σίγουρα θα το άλλαζα. Απλά έχει τα πάντα

Με ένα HTC HD2 σε specifications αλλά μέγεθος hero ίσως. Δεν θα άντεχα την συγκίνηση να φύγω από την μια iphone-παντόφλα Νο42 και να πάω στην άλλη No50 το HD2. :lol:

Σε λίγο μας φαντάζομαι να μιλάμε στο κινητό έχοντας στο αυτί μας καμμιά ολόκληρη τηλεόραση μαζί με το έπιπλό της.

απλα καποιοι εχουν γεμισει κ τα 16γιγα...με παιχνιδια...εαν βαρεθει μια μερα....θα τα δοκιμασει ολα...κ τελος η μπαταρια μετα .!!χαχ

απλα καποιοι εχουν γεμισει κ τα 16γιγα...με παιχνιδια...εαν βαρεθει μια μερα....θα τα δοκιμασει ολα...κ τελος η μπαταρια μετα .!!χαχ

Είπαμε, οι περισσότεροι νομίζουν πως θα έχουν full χρήση laptop αλλά με αυτονομία κινητού. Μόνο που αυτά δεν πάνε μαζί και τότε αρχίζει η γκρίνια... :p

To blog της dev team: http://blog.iphone-dev.org/

Στο twitter (αν έχεις) follow ton @geohot

Και προσωπικά ένα από τα αγαπημένα μου sites για ενημέρωση είναι το http://www.iclarified.com/

Πολύ καλό και για mac γενικά και ειδήσεις από το χώρο της Apple το http://www.ilounge.com/

Μια καλή ιστοσελίδα (άσχετη με ενημέρωση αλλά απαραίτητη) είναι και η http://www.appstarz.com/ που έχει ό,τι υπάρχει στο cydia όχι για να τα κατεβάσεις αλλά για να τα δεις.

Αυτό ήθελα! :):)

Ευχαριστώ Νίκο! :D

Αν δεν κάνω τα βασικά... Διάβασμα δεν ρίχνω ούτε το πειράζω... Πρώτα θα μάθω και θα κατανοήσω και την διαδικασία και τις περαιτέρω λεπτομέρειες και μετά θα μπω στην διαδικασία JB.....

Απλά, μια απορία, γιατί θα σκάσω.. Apps από το Cydia πως αγοράζουμε...?:O

Αυτό ήθελα! :):)

Απλά, μια απορία, γιατί θα σκάσω.. Apps από το Cydia πως αγοράζουμε...?:O

Με paypal. :)

Με paypal. :)

Πολύ ωραία..

Αν σας ποστάρω το αρχείο Tris.ipa που σας είπα ότι είναι ένα πολύ ωραίο Tetris, θα μπορείτε να το εγκαταστήσετε εσείς που έχετε JB?:rolleyes:

Βρίσκετε στην διεύθυνση:

C:\Documents and Settings\Alexandros *******\Τα έγγραφά μου\Η μουσική μου\iTunes\Mobile Applications

Πολύ ωραία..

Αν σας ποστάρω το αρχείο Tris.ipa που σας είπα ότι είναι ένα πολύ ωραίο Tetris, θα μπορείτε να το εγκαταστήσετε εσείς που έχετε JB?:rolleyes:

Βρίσκετε στην διεύθυνση:

C:\Documents and Settings\Alexandros *******\Τα έγγραφά μου\Η μουσική μου\iTunes\Mobile Applications

Όχι δε γίνεται. Το έχεις κατεβάσει κανονικά από appstore και είναι δικό σου. Δοκιμάσαμε με τον Πάνο να κάνουμε κάτι παρόμοιο σήμερα με άλλη εφαρμογή που ήταν δωρεάν επειδή εγώ δεν την έβλεπα στο Βέλγικο appstore. Την ανέβασε, την κατέβασα, την πέρασα αλλά μόλις πήγε να κάνει sync με το iphone μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν έχω δικαίωμα να χρησιμοποιήσω τη συγκεκριμένη εφαρμογή (επειδή προφανώς είναι κατεβασμένη από άλλον) οπότε αναγκάστηκα να κάνω δεύτερο account στο ελληνικό appstore.

Η διάρκεια της μπαταρίας δεν εξαρτάται μόνο με το αν παίζεις παιχνίδια αλλά και με το τι παιχνίδια παίζεις :lol:

Πχ με ένα RPG που παίζω (Zenonia, παιχνιδάρα btw) η αυτονομία παλεύεται μάλλον γιατί δεν είναι απαιτητικό παιχνίδι :) Όμως χθες μόλις κατέβασα το Civilization Revolution (το γνωστό Civilization του Sid Mayers), το κινητό παίρνει φωτιά και η μπαταρία εξαφανίζεται σε 2,5 - 3 ώρες!! :blink: Λογικό όμως γιατί το κινητό σε αυτή τη περίπτωση λειτουργεί τέρμα τα γκάζια.

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned