sakaflias Δημοσιεύτηκε February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 18, 2014 Καθε φορα που ανοιγω το ιντερνετ "μπαινουν" απο παντου διαφορα διαφημιστικα πλαισια (δεν ξερω πως τα λενε) και ειναι πολυ ενοχλητικα. Σου κρυβουν την μιση οθονη, βαζουν μουσικη, μιλανε κλπ. Πως μπορω να τα δειξω. Να μην ξανα ερχονται στην οθονη? Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Σακαφλιά μου, πρέπει να εγκαταστήσεις στον browser σου μία επέκταση που λέγεται adblock. Μετά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Σακαφλιά μου, πρέπει να εγκαταστήσεις στον browser σου μία επέκταση που λέγεται adblock. Μετά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Λογικά αυτά που εννοεί ο φίλος είναι pop-ups, κάτι που σε εμένα το adblock δεν τα μπλοκάρει.Αν χρησιμοποιηείς chrome βάλε το classic pop-up blocker, είναι απλό στη χρήση και πολύ χρήσιμο. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Σε εμένα (chrome) το adblock μπλοκαρει τα πάντα. Δεν μου ανοίγουν pop ups πλεον. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperMarioGR Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 άλλο όμως να πετάγονται διαφημιστικά όταν μπαίνεις σε σελίδες με torrent πχ και άλλο να εμφανίζονται όταν είσαι σε σελίδα του τύπου myphone. στο δεύτερο υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 άλλο όμως να πετάγονται διαφημιστικά όταν μπαίνεις σε σελίδες με torrent πχ και άλλο να εμφανίζονται όταν είσαι σε σελίδα του τύπου myphone. στο δεύτερο υπάρχει πρόβλημα. +1 Κατεβασε το AdwCleaner και τρεξτο επισης κανε και σκαναρισμα με το Malwarebytes σιγουρα κατι εχεις τσιμπησει. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 +1 Κατεβασε το AdwCleaner και τρεξτο επισης κανε και σκαναρισμα με το Malwarebytes σιγουρα κατι εχεις τσιμπησει. Δοκίμασε επίσης και το πολύ καλό CCleaner. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. February 19, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Δοκιμασα το AdwCleaner και το ετρεξα αλλα βρηκα παρα πολλα...σε πολλα σημεια του υπολογιστη και δεν ξερω ποια θα πρεπει να "διωξω". Μηπως κανω ζημια στον υπολογιστη. Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Δοκιμασα το AdwCleaner και το ετρεξα αλλα βρηκα παρα πολλα...σε πολλα σημεια του υπολογιστη και δεν ξερω ποια θα πρεπει να "διωξω". Μηπως κανω ζημια στον υπολογιστη. Διωξτα ολα. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Παρα πολύ καλές όλες οι προτάσεις όλων, θα σου πρότεινα μαζί με το antivirus που εχεις να εγκαταστήσεις το Spy Bot Search & Destroy !!! Scanare τον υπολογιστή σου, κάνε immuminize και άστο να τρέχει. Μια διαφορετική λύση :happy::rolleyes: Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Και εγω εχω το ιδιο πρόβλημα με το chrome Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Novalis Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Και εγω εχω το ιδιο πρόβλημα με το chrome Ακριβώς το ίδιο, (με τον chrome δλδ) και το λάπτοπ στο κατάστημα που εργάζομαι. Βέβαια δεν ήξερα ότι είναι ιός, πάντως θα ακολουθήσω τις συμβουλές που έδωσαν τα παιδιά λίγο πιο πάνω. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos79 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Εγω εχω το Advansed System care αλλα είχα ενα πρόγραμμα που ειχα την υποψια οτι κανει ζημια, εμένα που πετάει διαφημίσεις και βγάζει και αυτο που λεει κερδίσατε ενα iphone 5 συνεχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts