Jump to content

Να κάνω jailbreak στη συσκευή μου; Ποια είναι η άποψή σας;


DINFUN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.digitallife.gr/wp-content/uploads/2012/01/iphone-4-jailbreak-cydia-mywi-jailbreakme.jpeg

 

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα του Jailbreak στο παρασκήνιο, υπάρχει εδώ και λίγο καιρό η επιλογή να επεκτείνετε τις δυνατότητες της συσκευής σας, χάρη στο Jailbreak tool evasion 7. Διαβάζουμε συχνά στα forums, τόσο σττα ξένα όσο και στα ελληνικά, την ερώτηση πρέπει να κάνω Jailbreak; Για μερικούς η απάντηση είναι αυθόρμητη "Φυσικά", γιατί το μόνο που αναζητούν είναι επιπλέον εφαρμογές που παρέχονται μέσω του jailbreaking.

 

Υπάρχουν πολλά themes, εφαρμογές και tweaks τα οποία βελτιώνουν την συνολική εμπειρία κατά την αλληλεπίδρασή σας με τη συσκευή και το λειτουργικό iOS, ώστε να το ανακαλύψετε σε βάθος, ας μου επιτραπεί η έκφραση. Για άλλους όμως η απάντηση είναι κατηγορηματικά "ΌΧΙ", για πολλούς και διάφορους λόγους. Ο πιο διαδεδομένος, η αστάθεια που εμφανίζεται στο λειτουργικό σύστημα σε πολλές jailbreaking συσκευές. Είμαι της άποψης πως όλα εξαρτώνται από το τι θα εγκαταστήσετε από τα tweaks, αν και ένας ακόμη μεγαλύτερος λόγος που αναφέρεται μεταξύ των χρηστών σε μία jailbreaking συσκευή, είναι η διάρκεια της μπαταρίας.

 

Προσωπικά έχω εγκαταλήψει το jailbreak σε όλες μου τις συσκευές πλην μιας για πειράματα, γιατί έχω την αίσθηση πως πλέον το iOS έχει φθάσει σε τέτοιο σημείο όπου με καλύπτει σε μεγάλο βαθμό στην καθημερινή χρήση. Όλα εκείνα τα tweaks και τα θέματα που προσφέρει με αφήνουν ασυγκίνητο. Στο παρελθόν είχα κι εγώ jailbreak στις συσκευές αλλά πλέον δεν το προτείνω σε κανέναν. Φυσικά μπορείτε να το δοκιμάσετε καθώς η διαδικασία μπορεί να ανασταλλεί ανά πάσα στιγμή με ένα full restore και clean install μέσω του iTunes.

 

Κρατήστε Backup πριν προβείτε στη διαδικασία jailbreak και ακολουθήστε τον οδηγό που έχουμε αναρτήσει στην ενότητα. Γνωρίζω πολύ καλά πως το myphone.gr έχει έμπειρους αναγνώστες και θα θέλαμε την άποψή σας σχετικά με το θέμα, εδώ στα σχόλια.

Edited by DINFUN
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Και iPhones ? η και για iPads ?

 

Καλησπέρα σας, το jailbreak μπορεί να γίνει και σε iPhone και σε iPad, προσοχή όμως στο τι θα κατεβάσετε στην συσκευή σας!

Link to comment
Share on other sites

Το jailbreak έχει πεθάνει, και πως να μην έχει γίνει αυτό αφου όλοι ακολούθησαν τη συνταγή της Apple. Η αντιγραφή σε όλο της το μεγαλείο, πετάν και το φρουτάκι του Open Source για να τσιμάνε τα αντίστοιχα πρόβατα.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...