egodemis Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Μια ερώτηση χτες μου έχουν κάνει refund από το Ali (κατά λάθος αγορά) πόσες μέρες θέλει να γυρίσει το χρήμα πίσω και αν γυρνάει (με revolut είμαι για αυτό ρωτάω αν γυρνάει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pashos Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Μια ερώτηση χτες μου έχουν κάνει refund από το Ali (κατά λάθος αγορά) πόσες μέρες θέλει να γυρίσει το χρήμα πίσω και αν γυρνάει (με revolut είμαι για αυτό ρωτάω αν γυρνάει) Φιλε μπορεις να με εξηγήσεις πως λειτουργεί η revolut εκατα αιτηση να μου ερθει η καρτα αλλα δεν εχω ιδέα τι γινετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Μια ερώτηση χτες μου έχουν κάνει refund από το Ali (κατά λάθος αγορά) πόσες μέρες θέλει να γυρίσει το χρήμα πίσω και αν γυρνάει (με revolut είμαι για αυτό ρωτάω αν γυρνάει) Ισχύει ότι και όταν τη φορτώνεις, 1-2 εργάσιμες ως συνήθως. Στάλθηκε από μένα χρησιμοποιώντας το νου και τα δάχτυλά μου, ενώ ήμουν ξάπλα! LG V10 Galaxy S4 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φιλε μπορεις να με εξηγήσεις πως λειτουργεί η revolut εκατα αιτηση να μου ερθει η καρτα αλλα δεν εχω ιδέα τι γινετε. Googleαρε οδηγός Revolut και θα βρεις ότι χρειάζεται. ;) Στάλθηκε από μένα χρησιμοποιώντας το νου και τα δάχτυλά μου, ενώ ήμουν ξάπλα! LG V10 Galaxy S4 Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxilakis Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Χρεωστική American express της alpha έχει αναφερθεί ότι περνάει... Και η American express περνάει και η viva χθες και προχθές αντίστοιχα έκανα δυο αγορές Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πληρώνει κόσμος για tracking number. 2 διαφορετικά μπλουζάκια των.5€ πήρα με δωρεάν μεταφορικά και μου έδωσαν και οι 2 πωλητές tracking number που τελειώνει σε CN. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Φιλε μπορεις να με εξηγήσεις πως λειτουργεί η revolut εκατα αιτηση να μου ερθει η καρτα αλλα δεν εχω ιδέα τι γινετε. Φορτωνης χρημα και την συνδεης με το αλι και κανεις αγορες. Περιμενης να σου ερθη και η καρτα και εισαι αρχοντας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Φορτωνης χρημα και την συνδεης με το αλι και κανεις αγορες. Περιμενης να σου ερθη και η καρτα και εισαι αρχοντας. Φορτώνεις συνδέεις Περιμένεις έρθει, όλα με ει Δεν χρειάζεται να περιμένεις να έρθει, αγορές απο το ίντερνετ κανείς και χωρίς την φυσική κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nti_kostas Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Καλησπέρα. Παρακολουθώ μέρες το θέμα αυτό γιατί με ενδιαφέρει για να κάνω κάποιες αγορές. Τελικά τι ισχύει; Μπορεί κάποιος να μας πει με σιγουριά. Άλλοι λένε για την revolut ότι την δέχονται στο ali express (εγώ που έχω κινητό με windows δεν μπορώ να έχω αυτή την κάρτα). Λέτε για την Χρεωστική American express της alpha για την οποία σε άλλο φόρουμ διάβασα ότι δεν μπορείς να την συνδέσεις με το alipay. Ισχύει κάτι τέτοιο; Γιατί όντως το alipay δέχεται κάρτες visa & master card που είδα. ή όταν ακολουθήσεις την διαδικασία: εύρεση προς αγορά--> buy now --> place order --> και στην επιλογή alipay account ή pay with card or other payments methods πατήσουμε στην δεύτερη επιλογή θα μας αφήσει να πληρώσουμε με Χρεωστική American express της alpha. Έχω visa και mastercard της alpha οι οποίες δεν περνούν. Αν κάποιος ξέρει!!! να μας πει τι ακριβώς γίνεται!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 μπορεις να κανεις revolut, απ τον υπολογιστη. ψαξε για οδηγιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Καλησπέρα. Παρακολουθώ μέρες το θέμα αυτό γιατί με ενδιαφέρει για να κάνω κάποιες αγορές. Τελικά τι ισχύει; Μπορεί κάποιος να μας πει με σιγουριά. Άλλοι λένε για την revolut ότι την δέχονται στο ali express (εγώ που έχω κινητό με windows δεν μπορώ να έχω αυτή την κάρτα). Λέτε για την Χρεωστική American express της alpha για την οποία σε άλλο φόρουμ διάβασα ότι δεν μπορείς να την συνδέσεις με το alipay. Ισχύει κάτι τέτοιο; Γιατί όντως το alipay δέχεται κάρτες visa & master card που είδα. ή όταν ακολουθήσεις την διαδικασία: εύρεση προς αγορά--> buy now --> place order --> και στην επιλογή alipay account ή pay with card or other payments methods πατήσουμε στην δεύτερη επιλογή θα μας αφήσει να πληρώσουμε με Χρεωστική American express της alpha. Έχω visa και mastercard της alpha οι οποίες δεν περνούν. Αν κάποιος ξέρει!!! να μας πει τι ακριβώς γίνεται!!! Περναει και η viva wallet card στο aliexpress Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Φορτώνεις συνδέεις Περιμένεις έρθει, όλα με ει Δεν χρειάζεται να περιμένεις να έρθει, αγορές απο το ίντερνετ κανείς και χωρίς την φυσική κάρτα. Νικολα εγω δεν ειπα να περιμενη να ερθη η καρτα για να κανει αγορες. Φορτωνη χρημα στο balance του και ψωνιζη κανονικα και ασε την καρτα να ερθη οποτε θελη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxilakis Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Περναει και η viva wallet card στο aliexpress Viva wallet όπως είπανε τα παιδιά και American express όταν πας να πληρώσεις σε αφήνει να πληρώσεις με αυτήν κανονικά. Μετά στην έχει το alipay περασμένη στο λογαριασμό σου. Όχι μόνο χρεωστική αλλά και πιστωτική Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Καλησπέρα. Παρακολουθώ μέρες το θέμα αυτό γιατί με ενδιαφέρει για να κάνω κάποιες αγορές. Τελικά τι ισχύει; Μπορεί κάποιος να μας πει με σιγουριά. Άλλοι λένε για την revolut ότι την δέχονται στο ali express (εγώ που έχω κινητό με windows δεν μπορώ να έχω αυτή την κάρτα). Λέτε για την Χρεωστική American express της alpha για την οποία σε άλλο φόρουμ διάβασα ότι δεν μπορείς να την συνδέσεις με το alipay. Ισχύει κάτι τέτοιο; Γιατί όντως το alipay δέχεται κάρτες visa & master card που είδα. ή όταν ακολουθήσεις την διαδικασία: εύρεση προς αγορά--> buy now --> place order --> και στην επιλογή alipay account ή pay with card or other payments methods πατήσουμε στην δεύτερη επιλογή θα μας αφήσει να πληρώσουμε με Χρεωστική American express της alpha. Έχω visa και mastercard της alpha οι οποίες δεν περνούν. Αν κάποιος ξέρει!!! να μας πει τι ακριβώς γίνεται!!! Εγω ψωνίζω με Χρεωστική American express Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Περναει και η viva wallet card στο aliexpress μπορουμε να την δηλωσουμε κανονικα στο paypal φιλε; περνανε ολες οι συναλλαγες η ειναι θεμα τυχης και εδω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
svarpana Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 μπορουμε να την δηλωσουμε κανονικα στο paypal φιλε; περνανε ολες οι συναλλαγες η ειναι θεμα τυχης και εδω; Έχω και εγώ viva wallet card. Την έχω συνδέσει κανονικά και στο alipay και στην paypal. Όσες αγορές έχω κάνει και στα δύο δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Τώρα αν ήταν θέμα τύχης δεν ξέρω. Το μόνο που πληρώνεις είναι τα 4,99 για να την παραγγείλεις. Ή φόρτιση είναι δωρεάν από επιλεγμένα καταστήματα. + 1000000 από εμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 το θεμα με τα feedbacks πως λειτουργει; αφησαν σε εναν πωλητη αλλα ακομη δε πηρα τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 το θεμα με τα feedbacks πως λειτουργει; αφησαν σε εναν πωλητη αλλα ακομη δε πηρα τιποτα Στειλτου μήνυμα. Δεν μπαίνει αυτόματα από ότι βλέπω. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 οκ, του εστειλα. για να δουμε αν και ποτε θα αφησει στο alibaba μπαινουμε με τους ιδιους κωδικους ή θελει νεα εγγραφη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 (edited) Έχω και εγώ viva wallet card. Την έχω συνδέσει κανονικά και στο alipay και στην paypal. Όσες αγορές έχω κάνει και στα δύο δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Τώρα αν ήταν θέμα τύχης δεν ξέρω. Το μόνο που πληρώνεις είναι τα 4,99 για να την παραγγείλεις. Ή φόρτιση είναι δωρεάν από επιλεγμένα καταστήματα. + 1000000 από εμένα Ok φιλε, σ ευχαριστω, θα την δοκιμασω :) edit λεει κοστος φρτισης 1 ευρω ,ισχυει; πως την φορτωνεις εσυ; ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος; Edited May 9, 2016 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxilakis Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Ok φιλε, σ ευχαριστω, θα την δοκιμασω :) edit λεει κοστος φρτισης 1 ευρω ,ισχυει; πως την φορτωνεις εσυ; ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος; Εγώ παίρνω κωδικό από το περίπτερο της γειτονιάς μου σαν paysafe και την φορτίζω, (10,,,25και 100€)κόστος; μηδέν.. Μπες στο σαιτ της viva και στα εξηγεί όλα Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Ok ,ευχαριστω και παλι φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freewin Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 (edited) Έχω και εγώ viva wallet card. Την έχω συνδέσει κανονικά και στο alipay και στην paypal. Όσες αγορές έχω κάνει και στα δύο δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Τώρα αν ήταν θέμα τύχης δεν ξέρω. Το μόνο που πληρώνεις είναι τα 4,99 για να την παραγγείλεις. Ή φόρτιση είναι δωρεάν από επιλεγμένα καταστήματα. + 1000000 από εμένα Ας μας πει κάποιος, πως έβαλε την viva wallet card στο aliexpress, εκεί που ζητάει κωδικό, ccv (νομίζω) που έχει η κανονική πλαστική κάρτα απο πίσω, τι έβαλε; Edited May 10, 2016 by Freewin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Ας μας πει κάποιος, πως έβαλε την viva wallet card στο aliexpress, εκεί που ζητάει κωδικό, ccv (νομίζω) που έχει η κανονική πλαστική κάρτα απο πίσω, τι έβαλε; Τον 3 ψηφίο κωδικό που έχει απο πίσω η κάρτα!Τα 3 τελευταία ψηφία που είναι στο άσπρο πλαίσιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freewin Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Συγνώμη, αλλά η viva wallet card είναι εικονική, και προς το παρόν δεν υπάρχει πραγματική. Έτσι λέει στο site τους τουλάχιστον. Ενοείς αυτήν μήπως; https://www.vivawallet.com/el-gr/personal/vivawalletcard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Συγνώμη, αλλά η viva wallet card είναι εικονική, και προς το παρόν δεν υπάρχει πραγματική. Έτσι λέει στο site τους τουλάχιστον. Ενοείς αυτήν μήπως; https://www.vivawallet.com/el-gr/personal/vivawalletcard Η viva wallet card δεν ειναι ακομα διαθέσιμη σαν εικονική αλλα μονο πραγματική και ειναι αυτη που εστειλες στο link. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts