theo1973 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 (edited) Αγόρασα χθες ένα κινητό από πωλητή του Aliexpress και διαπιστώνω ότι όντως με επιλογή νομίσματος το € χρεώνει ακριβώς το ποσό που προκύπτει στο checkout σε €. Το εντυπωσιακό είναι η ισοτιμία. 119,25$ η αγορά, 104,72€ κάνει μετατροπή και χρεώνει. Ακόμα και η Revolut (τώρα μόλις βέβαια το είδα αλλά είναι Σάββατο έτσι κι αλλιώς) τα 119,25$ τα μετατρέπει σε 105,40€. Μου έδωσε -αν δεν κάνω κάπου λάθος- καλύτερη ισοτιμία κι από τη Revolut. Υ.Γ. 18 μέρες buyer protection καθώς ο εν λόγω πωλητής έδινε "Estimated Delivery Time: 2-5 days (ships out within 10 business days)". Εγγυάται επίσης On-time delivery 15 days. Έλαβα μήνυμα όμως ότι σήμερα το πρωί κιόλας έγινε shipped. Άρα να το περιμένω στις 2-5 days ή η κατανομή του χρόνου (10 μέχρι να αποσταλλεί και άλλες 2-5 για παράδοση) είναι ενδεικτική; Edited February 13, 2016 by theo1973 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Αγόρασα χθες ένα κινητό από πωλητή του Aliexpress και διαπιστώνω ότι όντως με επιλογή νομίσματος το € χρεώνει ακριβώς το ποσό που προκύπτει στο checkout σε €. Το εντυπωσιακό είναι η ισοτιμία. 119,25$ η αγορά, 104,72€ κάνει μετατροπή και χρεώνει. Ακόμα και η Revolut (τώρα μόλις βέβαια το είδα αλλά είναι Σάββατο έτσι κι αλλιώς) τα 119,25$ τα μετατρέπει σε 105,40€. Μου έδωσε -αν δεν κάνω κάπου λάθος- καλύτερη ισοτιμία κι από τη Revolut. Υ.Γ. 18 μέρες buyer protection καθώς ο εν λόγω πωλητής έδινε "Estimated Delivery Time: 2-5 days (ships out within 10 business days)". Εγγυάται επίσης On-time delivery 15 days. Έλαβα μήνυμα όμως ότι σήμερα το πρωί κιόλας έγινε shipped. Άρα να το περιμένω στις 2-5 days ή η κατανομή του χρόνου (10 μέχρι να αποσταλλεί και άλλες 2-5 για παράδοση) είναι ενδεικτική; Ελπιζω να μην εκανες το λαθος να το στειλει με DHL η EMS...Εκτος αν ειναι εκτος ευρωπης οπου δεν εχουμε τελωνιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Ελπιζω να μην εκανες το λαθος να το στειλει με DHL η EMS...Εκτος αν ειναι εκτος ευρωπης οπου δεν εχουμε τελωνιο. Το γνωρίζω αυτό που λες και το προσέχω εδώ και χρόνια. Ο συγκεκριμένος πωλητής, δίνει δυνατότητα αποστολής -πολύ πιο γρήγορης- από Γερμανία με έξτρα χρέωση κάπου 12€ και από εκεί ζήτησα να έρθει. Άρα δεν τίθεται θέμα τελωνείου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trotasgold Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 (edited) Παιδιά είναι επείγον!!! Έκανα μια αγορά από aliexpress ένα ταμπλετ 80€..θα σταλθεί με china post. Του Στέλνω μνμ από την εφαρμογή του aliexpress αλλά δεν μου απαντάει.. Μπορείτε να μου απαντησετε..έχει δεχτεί τη παραγγελία και αναμένεται ή αποστολή! Edited February 15, 2016 by impreza_sti Απαγορεύονται οι συζητήσεις και οι αναφορές σχετικά με τρόπους αποφυγής πληρωμής τελωνείου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 (edited) ..θα σταλθεί με china post.. Μην αγχώνεσαι. Edited February 15, 2016 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 (edited) Παιδιά είναι επείγον!!! Έκανα μια αγορά από aliexpress ένα ταμπλετ 80€. Στειλε το μνμ για να ησυχασεις αλλα και να μην το στειλεις..... Edited February 15, 2016 by impreza_sti Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosLA Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Παιδια παιζει κανενα κουπονι για εκπτωση αγορα πανω απο 100 ευρω,βεβαια ξερω ενα κουπονι που παιζει για μειον 7,20€ αλλα ειναι μεχρι τις 18 και δεν ξερω αν θα το προλαβω γιατι σημερα εστειλα λεφτα στην revolut,καθε βοηθεια δεκτη,επισης μπορω να χτυπησω την παραγγελια δλδ κατι σαν κρατηση σε αυτα τα λεφτα και να την πληρωσω πχ την παρασκευη Παράθεση Poco x3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
japetus Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Παλιότερα όταν ήθελα να κάνω μια αγορά, μου ζητούσε το σάιτ τον κωδικό μου για το alipay προκειμένου να την πραγματοποιήσει. Τελευταία, δεν ξέρω τί πείραξα, κάθε φορά που συνδέομαι στην αρχική σελίδα, μου ζητά να εισάγω επιπλέον του password και έναν έξτρα 4ψήφιο κωδικό μετά την εισαγωγή του οποίου μπορώ να κάνω άμεσα αγορές χωρίς επαλήθευση του alipay. Επειδή είναι λίγο κουραστικό να βάζω αυτόν τον έξτρα κωδικό κάθε φορά που ανοίγω το aliexpress, μήπως γνωρίζει κανείς πώς το απενεργοποιώ ώστε να μου ζητά πάλι επιβεβαίωση alipay password μόνο όταν θελήσω να κάνω κάποια αγορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Παλιότερα όταν ήθελα να κάνω μια αγορά, μου ζητούσε το σάιτ τον κωδικό μου για το alipay προκειμένου να την πραγματοποιήσει. Τελευταία, δεν ξέρω τί πείραξα, κάθε φορά που συνδέομαι στην αρχική σελίδα, μου ζητά να εισάγω επιπλέον του password και έναν έξτρα 4ψήφιο κωδικό μετά την εισαγωγή του οποίου μπορώ να κάνω άμεσα αγορές χωρίς επαλήθευση του alipay. Επειδή είναι λίγο κουραστικό να βάζω αυτόν τον έξτρα κωδικό κάθε φορά που ανοίγω το aliexpress, μήπως γνωρίζει κανείς πώς το απενεργοποιώ ώστε να μου ζητά πάλι επιβεβαίωση alipay password μόνο όταν θελήσω να κάνω κάποια αγορά; ειναι προστασια του Ali δεν μπορεις να το βγαλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovag7 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 γεια σας παιδια δεν ειμαι γνωστης του συγκεκριμενου site. ερωτηση το alipay εχει την ιδια λειτουργια με το paypal? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
japetus Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Ναι το alipay παρόμοιο σύστημα είναι, δουλεύει όμως μόνο στο aliexpress και στην ουσία σου παρέχει ασφάλεια μια και μεσολαβεί για την πληρωμή σου και δεν πληρώνεις κατευθείαν τον πωλητή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Ναι το alipay παρόμοιο σύστημα είναι, δουλεύει όμως μόνο στο aliexpress και στην ουσία σου παρέχει ασφάλεια μια και μεσολαβεί για την πληρωμή σου και δεν πληρώνεις κατευθείαν τον πωλητή... Το Alipay το δεχονται και άλλες πλατφορμες σιγα σιγα, Δεν θυμαμαι τωρα που αλλα το εχω ξαναδει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 καλησπερα εγω αγορασει απο το aliexpress καποια πραματα αλλα το tracking number το βαζω στο track and trace του ελτα αλλα δεν μου βρισκει κατι ειναι φυσιολογικο; . πως μπορω να ξερω αν ειναι ως gift ή θα μου ερθει συστημενο; το γραφει καπου; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosLA Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 δοκιμασε το track17 τα λεει αν σου δωσαν τρακινγκ συστημενο θα ερθει θελει καποιες μερες να φανει Παράθεση Poco x3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Καλησπερα.Εχω φτιξει ενα λογαριασμο Alipay και προσπαθω να προσθεσω δυο καρτες που εχω μια της Eurobak και μια αλλη της Πειραιως αλλα οταν να αποθηκευσει την καρτα μου μου λεει οτι εχει ενα προβλημα το συστημα και δεν την δεχεται.Μπορει να με βοηθησει καποιος ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
japetus Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Ασφαλώς και δεν τις δέχονται... Τί συζητάμε έξι μήνες τώρα για κάπιταλ κοντρόλς... Μόνο με κάρτα τράπεζας εξωτερικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 υπάρχει θέμα για τη revolut στο φορουμ? γιατι με ήρθε ενα μήνυμα να τους στειλω φωτο απο δίπλωμα και κατι τετοια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 υπάρχει θέμα για τη revolut στο φορουμ? γιατι με ήρθε ενα μήνυμα να τους στειλω φωτο απο δίπλωμα και κατι τετοια Αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Αν το έχεις κάνει αγνόησε το. Θέμα για revolut είναι εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=425862&page=7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 υπάρχει θέμα για τη revolut στο φορουμ? γιατι με ήρθε ενα μήνυμα να τους στειλω φωτο απο δίπλωμα και κατι τετοια Στο myphone δυστυχώς δεν υπάρχει αναλυτικός οδηγός, δεν εδω http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B1-3-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B1-posts-%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BD-%CF%81%CF%89%CF%84/?p=54406119 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 δοκιμασε το track17 τα λεει αν σου δωσαν τρακινγκ συστημενο θα ερθει θελει καποιες μερες να φανει μπήκα στο παραπάνω σύνδεσμο άλλα δεν βγάζει άμα είναι συστημένο ή απλό. γράφει ότι είναι Greece airport από το τέλος Ιανουαρίου.. ένα μπέρδεμα δεν βγάζω άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
japetus Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 μπήκα στο παραπάνω σύνδεσμο άλλα δεν βγάζει άμα είναι συστημένο ή απλό. γράφει ότι είναι Greece airport από το τέλος Ιανουαρίου.. ένα μπέρδεμα δεν βγάζω άκρη. Μην αγχωνεσαι... Εχει ερθει Ελλάδα αλλά δεν εχουν ανοιξει ακόμα τον σακο στο αεροδρομιο... Οταν ανοιχτει θα εμφανιστει και το τρακιγκ στα ελτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZMA Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 γεια σας παιδια θελω την γνωμη σας για τον πωλητη http://www.aliexpress.com/store/1921659?spm=2114.10010108.0.72.FQaRK4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 γεια σας παιδια θελω την γνωμη σας για τον πωλητη http://www.aliexpress.com/store/1921659?spm=2114.10010108.0.72.FQaRK4 Είναι νεο μαγαζι δεν υπαρχει ιστορικο. Μιλα μαζι του και δες αν απαντα πως απαντα κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 καλησπέρα να ρωτήσω θέλω να στείλω μέσω ebanking στα στοιχεία δικαιούχου συμπληρώνω κάτι στο επωνυμία δικαιούχου? και κωδικός αναφορά εντολέα θέλει συμπλήρωση? επίσης από την στιγμή που κάνω το έμβασμα πως ξέρω ότι θα πάει στην κάρτα μου? τα στοιχεία που μου δίνει η app είναι μόνο για μένα?ευχαριστώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 καλησπέρα να ρωτήσω θέλω να στείλω μέσω ebanking στα στοιχεία δικαιούχου συμπληρώνω κάτι στο επωνυμία δικαιούχου? και κωδικός αναφορά εντολέα θέλει συμπλήρωση? επίσης από την στιγμή που κάνω το έμβασμα πως ξέρω ότι θα πάει στην κάρτα μου? τα στοιχεία που μου δίνει η app είναι μόνο για μένα?ευχαριστώ μάλλον μπερδεύτηκες εδώ μιλάμε για aliexpress Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts