Jump to content

Αγορές από Aliexpress

villasg
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να ρωτησω κατι. Οι αγορες απο το aliexpress γινονται σε ευρω η δολλαριο η μπορουμε να επιλεξουμε εμεις. το ρωταω γιατι θελω να βαλω μια καρτα χρεωστικη της eurobank και οταν αγοραζω σε δολλαριο με τρελαινη στην προμηθεια καθε φορα.

Θα επιλεγεις ευρω απο πανω δεξια .

http://i.imgur.com/KMYe7L4.png

Αμα το κανεις αυτο οταν πας να πληρωσεις θα ειναι σε ευρω ( εκτος και εαν επιλεξεις κατι αλλο εσυ απο ενα μενου που εχει )

http://i.imgur.com/Srb6WIq.png

Οποτε ΔΕΝ θα εχεις καποια επιπλεον χρεωση απο την τραπεζα σου ( eurobank card εχω και εγω )

Πχ

Να ο λογαριασμος μου σε μια αγορα στο ali

http://i.imgur.com/nqMp0Nj.png

Και η χρεωση στην καρτα απο την Eurobank

http://i.imgur.com/VBAcyDo.png

http://i.imgur.com/MSou3G7.png

Οδηγός για αγορές από Aliexpress

Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P ,

Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

...προσπαθώ να κάνω Open Dispute για μια κάρτα μνήμης που πήρα και δεν δουλεύει αλλά δεν μπορώ να κάνω add Attachments ένα avi video που έχω κάνει.

το video είναι περι τα 80 mb και το έχω ανεβάσει στο mediafire όπως λέει ο οδηγός τους για τα μεγάλα αρχεία αλλά δεν μπορώ να προσθέσω το link.

η μόνη επιλογή για να προσθέσω κάτι είναι το κουμπί add Attachments αλλά όταν το πατώ μου ανοίγει ένα παράθυρο για να διαλέξω αρχείο από τον υπολογιστή μου προφανώς περιμένει κάποια φωτογραφία (<2mb).

πως μπορώ να βάλω το video link από το mediafire ;

Βάλε το με επικόλληση κάτω από το κείμενο που θα γράψεις γιά την αιτία.
Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Βάλε το με επικόλληση κάτω από το κείμενο που θα γράψεις γιά την αιτία.

το έκανα έτσι αλλά όταν πάω να πατήσω submit μου λέει Please add attachments.

θέλει οπωσδήποτε κάτι εκεί ...

Βάλε μία φωτογραφία της κάρτας ...

Το ιδιο προβλημα αντιμετώπισα κι εγω.

Το ελυσα βγαζοντας μια φωτο με την εμπρος καμερα που ειναι χαμηλης αναλυσης κατω απο 2 ΜΒ και το επισυναψα !

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Γεια σας παιδιά.

Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά.

Έχω κάνει "cansel the order" σε μια παραγγελία για ένα κινητό επειδή πέρασαν 25 μέρες και ακόμη δε μου το έστειλε.

Και στο τέλος μου λέει ότι είναι sold out το προιόν. :mad:

Θέλω να ρωτήσω (αν ξέρει κάποιος)... Τα χρήματα θα μου επιστραφουν στο ακέραιο? και σε πόσο χρόνο από την ακύρωση?

Το κατάστημα είναι αυτό και επρόκειτο για Huawei Mate 7.

Και κάτι ακόμη... Υπάρχει εγγύηση? και αν χρειαστει να τη χρησημοποιήσεις, βγάζεις άκρη?

Γεια σας παιδιά.

Έχω κάνει "cansel the order" σε μια παραγγελία για ένα κινητό επειδή πέρασαν 25 μέρες και ακόμη δε μου το έστειλε.

Θέλω να ρωτήσω (αν ξέρει κάποιος)... Τα χρήματα θα μου επιστραφουν στο ακέραιο? και σε πόσο χρόνο από την ακύρωση?

Και κάτι ακόμη... Υπάρχει εγγύηση? και αν χρειαστει να τη χρησημοποιήσεις, βγάζεις άκρη?

Φίλε μου εύχομαι να ξεμπλέξεις γρήγορα, αλλά αυτές τις ερωτήσεις έπρεπε να τις κάνεις πριν 25 μέρες.

Με paypal είχες πληρώσει?

Γεια σας παιδιά.

Τα χρήματα θα σου επιστραφούν αλλά να ξέρεις ότι στο ΑΛΙ είναι λίγο "αργοί", και θα σου τα επιστρέψουν 8 ημέρες περίπου μετά την "απόφαση" επιστροφής.

Στην αλληλογραφία που θα ακολουθήσει, (πάντα από την σελίδα του προϊόντος και όχι με chat ή email), μάλλον ο πωλητής θα σου ζητήσει να πείς ότι εσύ έκανες λάθος στην παραγγελία. Μην το δεχθείς.

Γεια σας παιδιά.

Εγω νομιζω οτι εισαι τυχερος .

Σε ποσες μερες ελεγε το στελνει ?

Εαν ελεγε πανω απο 25 το φταιξιμο ειναι δικο σου και οχι δικο του ( σε ειχε προειδοποιησει )

Απο οτι ειδα στελνει με DHL οποτε "την γλυτωσες" ( οποιος καταλαβε καταλαβε )

Εαν διαβασεις τον "οδηγο" που εχω κανει θα καταλαβεις πολλα .

...........

Εκει ελεγχω τα εξης :

Πόσο γρήγορα το στέλνει , οσο πιο γρήγορα τοσο πιο καλα (το εχει στοκ και θα τρεξει να το βρει μολις παραγγείλεις ) σε μερικούς θα δειτε ship out within 30 business days , αποφύγετε τις πολλές μέρες αν και από εμπειρία στις αρχές που δεν το πρόσεχα είχα παραγγείλει από τέτοιους και το έστειλαν μεσα σε 1 βδομάδα .

Με τι στέλνει και πόσο χρεώνει την αποστολή .

Προτιμώ SG / HK Post για απλα πραγματάκια μικρά φακελα κλπ καλό ειναι και το CN .

Πράγματα πιο ακριβά καλό είναι να στέλνονται με Netherland / Sweden / Swiss .

Ποτε δεν επιλέγουμε εταιρίες ταχυμεταφοράς και εάν είναι απόλυτη ανάγκη ΜΟΝΟ EMS.......

Οδηγός για αγορές από Aliexpress

Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P ,

Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express

Τα χρήματα θα σου επιστραφούν αλλά να ξέρεις ότι στο ΑΛΙ είναι λίγο "αργοί", και θα σου τα επιστρέψουν 8 ημέρες περίπου μετά την "απόφαση" επιστροφής.

Στην αλληλογραφία που θα ακολουθήσει, (πάντα από την σελίδα του προϊόντος και όχι με chat ή email), μάλλον ο πωλητής θα σου ζητήσει να πείς ότι εσύ έκανες λάθος στην παραγγελία. Μην το δεχθείς.

Μέσα από το chat του aliexpress φαίνεται ότι τον ενοχλώ επί 25 μέρες να μου πει γιατί δε μου το στέλνει. Μου απαντούσε ότι με αυτή τη τιμή πρεπει να μαζευτούν πολλά κομάτια για αποστολή.

Και όταν αγανάκτησα, άρχισα να αναζητώ μέσω chat άλλο καταστημα για να το αγοράσω. Τους ρωτούσα πρώτα αν θα το παραγγείλω σε πόσες μέρες θα μου το στείλουν. Ένας από αυτους μου απάντησε sold out. Τότε πρόσεξα ότι ήταν ο δικός μου. Αυτός που το παρείγγειλα. Μου την είχε δώσει για τα καλά. Έχω τη συνομιλία. Μάλιστα μου έλεγε συνεχώς να ακυρώσω τη παραγγελία με την ένδειξη ότι έκανα εγώ λάθος παραγγελία.Όλα αυτά μένουν μέσα στο chat του Aliexpress για αποδείξεις. Δε νομίζω να προβάλει αντίσταση.

Έκανα μία παραγγελία από aliExpress σήμερα, κόστος 70€ (η πρώτη μου απ το συγκεκριμένο σαιτ)

Στην περιγραφή έλεγε ότι δέχεται paypal, αλλά δεν το είχε στις επιλογές πληρωμής. Έτσι του είπα στο chat πώς μπορώ να πληρώσω με paypal και μου ζήτησε email για να μου στείλει invoice... Το οποίο και πλήρωσα.

Στην παραγγελία στο aliExpress όμως λέει ακόμα ότι είναι απλήρωτη.

Παίζει να την πάτησα? Το paypal με καλύπτει έτσι?

Bεβαια σε καλύπτει το paypal. Το aliexress δε δουλεύει με Paypal και γι'αυτο δε φαίνεται εκει η παραγγελία. Οπότε απο τώρα και μετα θα ασχοληθείς μαζί του μόνο μέσω paypal
No root->No problem

Bεβαια σε καλύπτει το paypal. Το aliexress δε δουλεύει με Paypal και γι'αυτο δε φαίνεται εκει η παραγγελία. Οπότε απο τώρα και μετα θα ασχοληθείς μαζί του μόνο μέσω paypal

Άμα το ΑΛΙ δεν δέχεται PayPal, πως θα γίνει αυτό ; κάτι δεν πιάνω εδώ. ..

Γενικά στο ΑΛΙ δεν βλέπω να μπορείς να πληρώσεις με PayPal, κάνω λάθος ;

Καλύπτεται αν εστειλε τα χρήματα ο φίλος για αγοραπωλησια και οχι σαν σκέτο εμβασμα. Απ'οτι καταάβα του έστειλε ο πωλητής payment invoice οποτε δεν υπάρχει θέμα.
No root->No problem

Άμα το ΑΛΙ δεν δέχεται PayPal, πως θα γίνει αυτό ; κάτι δεν πιάνω εδώ. ..

Γενικά στο ΑΛΙ δεν βλέπω να μπορείς να πληρώσεις με PayPal, κάνω λάθος ;

Το Ali έχει δικό του σύστημα πληρωμής, που σε καλύπτει όπως το paypal. Περισσότερα εδώ

Ναι με invoice έγινε, στην συναλλαγή έχει επιλογή για dispute.

Σήμερα μου έστειλε και το tracking number οπότε όλα οκ!

Απλώς η συναλλαγή έγινε εντελώς έξω από το aliexpress...

Μέσα από το chat του aliexpress φαίνεται ότι τον ενοχλώ επί 25 μέρες να μου πει γιατί δε μου το στέλνει. Μου απαντούσε ότι με αυτή τη τιμή πρεπει να μαζευτούν πολλά κομάτια για αποστολή.

Και όταν αγανάκτησα, άρχισα να αναζητώ μέσω chat άλλο καταστημα για να το αγοράσω. Τους ρωτούσα πρώτα αν θα το παραγγείλω σε πόσες μέρες θα μου το στείλουν. Ένας από αυτους μου απάντησε sold out. Τότε πρόσεξα ότι ήταν ο δικός μου. Αυτός που το παρείγγειλα. Μου την είχε δώσει για τα καλά. Έχω τη συνομιλία. Μάλιστα μου έλεγε συνεχώς να ακυρώσω τη παραγγελία με την ένδειξη ότι έκανα εγώ λάθος παραγγελία.Όλα αυτά μένουν μέσα στο chat του Aliexpress για αποδείξεις. Δε νομίζω να προβάλει αντίσταση.

Γεια σας παιδιά και πάλι...

Για την ακύρωση της παραγγελίας δέχθηκε ο πωλητής και στο Status λέει Closed.

Τα λεφτά τώρα πως θα μου επισταφούν? Θα ξαναφωρτοθούν στη κάρτα μου? Σε πόσο καιρό?

Γεια σας παιδιά και πάλι...

Για την ακύρωση της παραγγελίας δέχθηκε ο πωλητής και στο Status λέει Closed.

Τα λεφτά τώρα πως θα μου επισταφούν? Θα ξαναφωρτοθούν στη κάρτα μου? Σε πόσο καιρό?

Σε 1-2 εργάσιμες μέρες θα τα δεις στο λογαριασμό σου αν πληρωσες με χρεωστική, ή ως αφαίρεση πίστωσης αν πληρωσες με πιστωτική

Ναι με invoice έγινε, στην συναλλαγή έχει επιλογή για dispute.

Σήμερα μου έστειλε και το tracking number οπότε όλα οκ!

Απλώς η συναλλαγή έγινε εντελώς έξω από το aliexpress...

Για ποιο λόγο έκανες την διαδικασία εκτός Aliexpress, με paypal; Το Aliexpress έχει πολύ καλύτερη ασφάλεια και για περισσότερο διάστημα

Καλησπερα παιδια! αφου εμπλουτιστηκα με γνωσεις, εχω μια ερωτησουλα μονο!! θελω να παρω για παραδειγμα ενα ζευγαρι παπουτσια, και σε μερικα μου βγαζει πχ. 58$/piece και σε αλλα 58$/pair. στην περιπτωση του "piece" κοστολογουν το παπουτσι σαν τεμαχιο? χαζη ερωτηση απλα δεν βρηκα καμια τετοια διευκρινιση! ευχαριστω!

Καλησπερα παιδια! αφου εμπλουτιστηκα με γνωσεις, εχω μια ερωτησουλα μονο!! θελω να παρω για παραδειγμα ενα ζευγαρι παπουτσια, και σε μερικα μου βγαζει πχ. 58$/piece και σε αλλα 58$/pair. στην περιπτωση του "piece" κοστολογουν το παπουτσι σαν τεμαχιο? χαζη ερωτηση απλα δεν βρηκα καμια τετοια διευκρινιση! ευχαριστω!

προφανώς εννοούν το ζευγάρι, οχι το τεμάχιο

Παιδια καλησπέρα εχω φτιάξει λογαριασμό στο Ali express αλλά όλες τις αγορες τοσα χρονια τις εκανα μεσω παυπαλ με καρτας pre paid χρεωστική με "φόρτωμα" απο τον λογαριασμό μου τωρα εχω βρει κατι πραγματακια εκει και δεν ξερω τι να κάνω???ο χεστης!! πρέπει να μπω στο my alipay και να βαλω τον λογαριασμο τραπεζας και τον αριθμο της prepaid καρτας μου??Κάτι παρόμοιο που εχω κανει στο λογαριασμό του παυπαλ χοντρικά μιλάμε τώρα.Σορυ παιδια μπορει να εχει ερωτηθεί πολλες φορες αλλα στα διαδικαστικά είμαι μπούφος.

Τσεκαρε πρωτα στο Shipping Address αν εχεις βαλει σωστα τη διευθυνση αποστολης

Βαλε τα πραγματα που θες στο ''καλαθι'' σου -->

Πας στο καλαθι (cart το ονομαζει) σου και επελεξε Buy All -->

''Τσεκαρε'' τα πραγματα και το τροπο αποστολης (μεταφορικη εταιρεια - ταχυδρομεια) Πατησε Please Order -->

''Τικαρε'' στην αριστερη πλευρα τον τυπο της καρτας που εχεις και δεξια/στο κεντρο γραψε τα στοιχεια της καρτας σου -->

Πατας Pay my order και ολοκληρωνετε η πληρωμη

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: