johner Δημ. February 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2006 http://www.e-acorn.gr/view_product.php?productid=3334&idcat=14&idsubcat=166&idsubsubcat=-1 to παραπάνω παιδιά τι λεει?σκεφτομαι να το χτυπήσω αύριο. Δώσε άλλα 10 euros και πάρε το Fortuna slim με sirf iii. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 http://www.e-acorn.gr/view_product.php?productid=3334&idcat=14&idsubcat=166&idsubsubcat=-1 to παραπάνω παιδιά τι λεει?σκεφτομαι να το χτυπήσω αύριο. To εν λόγω BT GPS Receiver το είχα τσιμπήσει τον Μάιο. Καλό, χρυσό, τεράστια διάρκεια μπαταρίας, έπιανε αρκετούς δορυφόρους αλλά βασίζεται στο παλιό τσιπάκι. Όπως λέει κι ο johner καλύτερα να δώσεις 10€ παραπάνω και να πάρεις κάποιο gps με καινούριο Sirf Star III. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 ευχαριστώ πολύ bill_viper & johner για την πληροφορια.ευτυχώς δεν βρήκα το ambeon και τώρα κοιτάω για το fortuna που μου προτείνατε.136 με 140 ευρώ το βρίσκω.. για να δουμε Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 Το Fortuna το παρέλαβα, σήμερα το πρωί. Πολύ καλή συσκευασία με τα ΠΑΝΤΑ από αξεσουάρ, το gps είναι πολύ μικρό σε μέγεθος και πιάνει κανονικά δορυφόρους και μέσα στο σπίτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNIQUE Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 xerei kaneis to Rikaline Bluetooth GPS 6033 Receiver leei gia 32 doruforous.... To sirf star iii pianei 20 to parapano leei gia 32.... xerei kaneis tpt gia auto? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 kallis99 & Jos3ph υπάρχει μια έννοια που λέγεται σεβασμός ;) Καλό θα είναι να πεταχτείτε μέχρι την WikiPedia να την μάθετε... Σας παρακαλώ, να συμπεριφέρεστε κόσμια και να μην ειρωνεύεστε χρήστες, που πιθανώς δεν γνωρίζουν τεχνικά θέματα. Ούτε εσείς τα γνωρίζατε άλλωστε πριν τα μάθετε, ή σας τα πουν... Αυτή είναι μια απλή παρατήρηση για να μην ξανασυμβεί κάτι ανάλογο. Τα posts διεγράφησαν. Προς τους υπόλοιπους: Στον ορίζοντα που βλέπετε όταν χρησιμοποιείτε το GPS σας, είναι θέμα αν κινούνται 8-9 δορυφόρους maximum. Αυτό γιατί... κάποιοι πρέπει να υπάρχουν και στον υπόλοιπο πλανήτη :) Οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να πιάσετε 24, ή 32 δορυφόρους ποτέ, σε καμία περίπτωση. Ούτε καν στο διάστημα που είπε κάποιος φίλος... :p Οι αριθμοί που βλέπετε σε κάθε GPS module (στο Fortuna για παράδειγμα) είναι χαρακτηριστικό του κατωφλίου ευαισθησίας που έχει, για να πιάνει όσο το δυνατόν περισσότερους και με καλύτερο σήμα. :) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 χτύπησα και εγώ σήμερα το φορτουνα slim στα 136 ευρώ απο pda4u παραλαμβάνοντας το κατευθείαν απο την έδρα τους στα Μελίσια.Του ρίχνω μια φόρτιση τώρα και αναμένετε αργότερα δοκιμή!ευχαριστώ τους φίλους που με συμβούλευσαν ;) Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallis99 Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 kallis99 & Jos3ph υπάρχει μια έννοια που λέγεται σεβασμός ;) Καλό θα είναι να πεταχτείτε μέχρι την WikiPedia να την μάθετε... Σας παρακαλώ, να συμπεριφέρεστε κόσμια και να μην ειρωνεύεστε χρήστες, που πιθανώς δεν γνωρίζουν τεχνικά θέματα. Ούτε εσείς τα γνωρίζατε άλλωστε πριν τα μάθετε, ή σας τα πουν... Off topic: Αγαπητέ Mythozz μου φαίνεται ότι έγινε κάποια παρεξήγηση. Εγώ απ΄ ότι θυμάμαι έγραψα αυτά που λες εσύ στο post σου με πολύ φιλική διάθεση προς τον χρήστη που είπε για τον μεγάλο αριθμό δορυφόρων, και για την τεκμηρίωση παρέθεσα και ένα μέρος από κείμενο της wikipedia. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το post μου θεωρήθηκε "ασέβεια" (sic) και δυστυχώς με αφήνεις με τα πιο πικρά αισθήματα για τον τρόπο συντονισμού της συζήτησης... Ευχαριστώ πολύ για την άσκοπη και αναίτια λογοκρισία σας!!! Λυπάμαι. Κ.Ι.Σ. Υ.Γ.1:Δεν δέχομαι μαθήματα σεβασμού από ανθρώπους που κρίνουν χρήσιμη ως μέθοδο την αναίτια λογοκρισία και μάλιστα σε παρακαλώ πριν κρίνεις το κείμενό μου ως προς την κοσμιότητά του, να δεις το τι έχεις γράψει εσύ στο κείμενο σου που παραθέτω. Υ.Γ.2: Παρακαλώ να επανεξετάσεις το κείμενο που είχα στείλει και εάν το κρίνεις σκόπιμο να ανακαλέσεις τους χαρακτηρισμούς σου. Εως τότε θα αισθάνομαι προσβεβλημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNIQUE Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Ασχοληθείτε με κανένα άλλο χαρακτηριστικό λοιπόν, και αν "πιάσετε" πάνω από 7-8 δορυφόρους πάνω από τον ορίζοντα... να μου γράψετε pm :lol:!!! Loipon epeidh exo ena HP iPAQ 6515 pou exei ensomatomeno A-GPS (opos oloi 8a xerete), x8es pou gyrisa spiti kata tis 05:00 to proi eipa na dokimaso mesa sto spiti to Destinator (cr@%#&d) kai....epiase mesa sto spiti(sto Keratsini 2os orofos-taratsa apo pano) 11 nai kala diavasate 11(ENTEKA) doryforous(vevaia me poly mikrh isxyei o ka8enas, alla edeine stigma kanonika). Na sou grapso kai PM???:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jos3ph Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Οκ Mythozz , λυπάμαι πολύ, αλλά είμαι φοιτητής στο τμήμα τοπογράφων και νομίζω ότι έχω την σχετική γνώση για να απαντήσω .... Και δεν είπα για 24 δορυφόρους είπα για 16 , αλλά μετά ήθελα να αναθεωρήσω την άποψη επειδή οι κεραίες των δορυφόρων είναι έτσι στραμένες ώστε να μη δύναται αυτή ή μέτρηση των 16... Σε έναν ορίζοντα μπορείς να δείς εως και 12 δορυφόρους θεωρητικά όμως λόγω εμποδίων και τεχνικών προδιαγραφών , ( στην τοπογραφία αποκόπτεται και το μέρος μεταξύ 0 και 30 μοιρών , καθώς θεωρούνται αναξιόπιστοι λόγω του φαινομένου της διαθλασης. ) δεν μπορείς να δεις περισσότερους απο 9. Τα υπόλοιπα στο wikipedia όπως ανέφερε ο kallis99 Ολα αυτά ενημερωτικά , δεν νομίζω ότι είμαι άδικος , ή δεν δείχνω σεβασμό ... Εαν θέλετε μπορώ να γράψω και ένα ποστ με σχήματα πως και γιατί ενα σύστημα 4 δορυφόρων ( δεν χρησιμοποιούνται περισσότεροι , αλλά είναι απαραίτητοι οι περισσότεροι ) δίνει πληροφορίες για το σημείο που βρισκόμαστε ως προς στην αρχή των αξόνων του GPS ... Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dummy Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Καλησπέρα! Θέλω να αγοράσω άμεσα ενα bluetooth gps και έχω βρει κάποιο απο κατάστημα στα 75 ευρώ.Βλέπω πως εδώ συζητάτε για μηχανάκια άνω των 120-130 ευρώ.Φαντάζομαι πως έχουν αρκετή ευαισθησία παραπάνω.'Ομως τα φτηνά όπως αυτό που θέλω να πάρω θα κάνουν δουλειά? Πείτε μου αν μπορεί κάποιος κάποιο κατάστημα και κάποιο μοντέλο σχετικά φτηνό! Παράθεση Who knows what evil lurks beyond the jungle canopy? Shadow knows :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Οτι πληρώσεις θα πάρεις. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 έβαλα το fortuna πίσω απο τον κεντρικό καθρέφτη μου στο τζάμι οπότε δεν με ενοχλει στην ορατότητα.ειναι καλή σαν θέση??? εσείς που τα έχετε τοποθετήσει?? :) πιάνω 7 με 8 δορυφόρους Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 έβαλα το fortuna πίσω απο τον κεντρικό καθρέφτη μου στο τζάμι οπότε δεν με ενοχλει στην ορατότητα.ειναι καλή σαν θέση??? εσείς που τα έχετε τοποθετήσει?? :) πιάνω 7 με 8 δορυφόρους Ναι μια χαρά θέση είναι και 7-8 δορυφόροι είναι πολύ καλό σήμα :) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNIQUE Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Paidia arxise mia ypothesh parexigiseon xoris logo...:( H erotish pou ekana gia to GPS me tous 32 doryforous egine me skopo na matho ego kai kapoioi alloi oxi kai toso eidikoi oso "eseis" ean yparxei kapoio neotero (tou Sirf Star III) chpset kaioxi gia to sygkekrimeno montelo. Ayto mporei-xerei kapoios na to apantisei???????.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Ναι μια χαρά θέση είναι και 7-8 δορυφόροι είναι πολύ καλό σήμα :) egw pali to evala ekei ala mou ehei tihei poles fores na mou pesei se kapies apotomes kiniseis tou autokinitou kai fovame mi mou halasei apo ta pesimata kai giauto to afinw panw sto tamplo tou sinodigou. den mporw na katalavw giati den to krata toso kala o magnitis kai peftei. otan to iha piso apo to kathrefti epiana panta standar 9 - 11 doriforous twra apo to tamplo kai apo to kathisma tou sinodigou pianw 8 ala kai pali ginete i doulia mia hara! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 egw pali to evala ekei ala mou ehei tihei poles fores na mou pesei se kapies apotomes kiniseis tou autokinitou kai fovame mi mou halasei apo ta pesimata kai giauto to afinw panw sto tamplo tou sinodigou. den mporw na katalavw giati den to krata toso kala o magnitis kai peftei. otan to iha piso apo to kathrefti epiana panta standar 9 - 11 doriforous twra apo to tamplo kai apo to kathisma tou sinodigou pianw 8 ala kai pali ginete i doulia mia hara! Έτσι και αλλιώς ποτέ δεν χρησιμοποιεί ταυτόχρονα 11 δορυφόρους για στίγμα... 3-4 είναι αρκετοί. Απλά όσο περισσότεροι, τόσες καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για όταν χαθεί το σήμα από τον ένα από τους 3-4 ;) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Mythozz ποιο GPs receiver προτείνεις...? επειδη δεν απαντήθηκε η ερώτηση ενος φίλου πιο πάνω...και επειδή ειναι ενδιαφέρουσα... μηπως ξερει κανείς αν υπάρχει Gps στην αγορά με τσιπάκι νεότερο του Sirf Star 3....? Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 pedia sos giati ine anagi! agorasa mia vasi stirixis tis ARKON tin CM60 http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_100&products_id=848 omos ine sketi horis kapion prosarmogea stirixis. Egw hriazome prosarmogea gia aeragogous (epidi me ventouza den me ikanopiei) mporei na voithisei kapios na mou pei pou tha mporesw na vrw na agorasw tous prosarmogeis stirixis gia tous aeragogous? efharistw polu! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Είχα το Fortuna Slim αλλά το πούλησα χαλαρά, μαζί με τη βάση κλπ ηχεία, φορτιστές κλπ. γιατί δεν άντεχα τον πανικό των καλωδίων που είχε γεμίσει το αμάξι... Άισχος ήταν... Πήρα το Mitac Mio 168 του φίλου elteo, μαζί με μια απλή βάση βεντούζα και το έχω πλέον αριστερά από τη θέση του οδηγού, χωρίς ούτε ένα καλώδιο. Η αυτονομία του σε χρήση μόνο σαν GPS είναι... 3 μέρες όπως το χρησιμοποιώ εγώ, και το φορτίζω στο σπίτι, όπου και το συγχρονίζω όταν χρειαστεί... :) Σαν ποιότητα προτείνω Fortuna Slim, σαν ευχρηστία και λειτουργικότητα του όλου εγχειρήματος, προτείνω Mitac Mio 168 :p Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Πίσω από τον καθρέφτη δεν το χτυπάει πολύ ο ήλιος; Φοβάμαι μην πάθει τίποτα σε τόσο υψηλές θερμοκρασίες, κυρίως το καλοκαίρι. υπερφίαλους εξουσιαστές της συντηρητικής "ρηξικέλευθης" κοινωνίας γνωστούς και ως moderators :lol: Τι είπε το άτομο!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 pedia sos giati ine anagi! agorasa mia vasi stirixis tis ARKON tin CM60 http://www.play247.gr/index.php?main...roducts_id=848 omos ine sketi horis kapion prosarmogea stirixis. Egw hriazome prosarmogea gia aeragogous (epidi me ventouza den me ikanopiei) mporei na voithisei kapios na mou pei pou tha mporesw na vrw na agorasw tous prosarmogeis stirixis gia tous aeragogous? efharistw polu! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Πηρα το fortuna slim on ....αντε να φορτίσει.....:D Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Είχα το Fortuna Slim αλλά το πούλησα χαλαρά, μαζί με τη βάση κλπ ηχεία, φορτιστές κλπ. γιατί δεν άντεχα τον πανικό των καλωδίων που είχε γεμίσει το αμάξι... Άισχος ήταν... Πήρα το Mitac Mio 168 του φίλου elteo, μαζί με μια απλή βάση βεντούζα και το έχω πλέον αριστερά από τη θέση του οδηγού, χωρίς ούτε ένα καλώδιο. Η αυτονομία του σε χρήση μόνο σαν GPS είναι... 3 μέρες όπως το χρησιμοποιώ εγώ, και το φορτίζω στο σπίτι, όπου και το συγχρονίζω όταν χρειαστεί... :) Σαν ποιότητα προτείνω Fortuna Slim, σαν ευχρηστία και λειτουργικότητα του όλου εγχειρήματος, προτείνω Mitac Mio 168 :p To βολεύτηκες Μύθε; Χαίρομαι!:happy: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kon80 Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Kalispera ,pira AD-300 GPS BT 105 euro apo http://www.play247.gr ,ekana giro sta 60khm ,Sygrou,ethniki Kifiso kai kentro ,epiasa 10 doriforus, to ligotero pou eida itan 6,sima den exasa kamia fora ,mou fanike poly kalo gia ta leuta tou. Παράθεση JEISON! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts