Bezbozny Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Οι μπαταρίες παντού έχουν 6 μήνες εγγύηση. 2 χρόνια έχει η συσκευή, όχι η μπαταρία Sent from my SM-P905 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Οι μπαταρίες παντού έχουν 6 μήνες εγγύηση. 2 χρόνια έχει η συσκευή, όχι η μπαταρία Sent from my SM-P905 using Tapatalk Ο νόμος είναι ξεκάθαρος... Ηλεκτρονική συσκευή... Μην τρελαθούμε... Sent from my SM-N915FY using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 (edited) Η μπαταρία είναι αναλώσιμο. Τα αναλώσιμα δεν έχουν 2 χρόνια εγγύηση. Πχ. Ένα παράδειγμα εγγύησης από τη Samsung http://www.samsung.com/gr/support/warranty-europe/ Αλλά δεν έχει νόημα η περαιτέρω συζήτηση γιατί βγαίνουμε εκτός θέματος. Ο καθένας μπορεί να έχει τη γνώμη του. Ο ενδιαφερομενος μπορεί να απευθυνθεί στους αρμόδιους φορείς. Sent from my SM-P905 using Tapatalk Edited July 6, 2016 by Bezbozny Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Η μπαταρία είναι αναλώσιμο. Τα αναλώσιμα δεν έχουν 2 χρόνια εγγύηση. Πχ. Ένα παράδειγμα εγγύησης από τη Samsung http://www.samsung.com/gr/support/warranty-europe/ Αλλά δεν έχει νόημα η περαιτέρω συζήτηση γιατί βγαίνουμε εκτός θέματος. Ο καθένας μπορεί να έχει τη γνώμη του. Ο ενδιαφερομενος μπορεί να απευθυνθεί στους αρμόδιους φορείς. Sent from my SM-P905 using Tapatalk Συμφωνώ... Παίδες καλή συνέχεια μολις επωληθει μετά από 2 μαγικά χρόνια! Πάμε για Windows 10 tablet τώρα! Sent from my SM-N915FY using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Συμφωνώ... Παίδες καλή συνέχεια μολις επωληθει μετά από 2 μαγικά χρόνια! Πάμε για Windows 10 tablet τώρα! Sent from my SM-N915FY using Tapatalk παντως μια ναυαρχιδα διαδοχο αυτου θα ηταν απολυτα καλοδεχουμενη. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Άραγε θα δούμε καμιά αναβάθμιση στην 6.x? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mondial Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Καλησπέρα σε όλους Να ρωτήσω κάτι. Εδώ κ μερικές μέρες αντιμετωπίζω πρόβλημα με το wifi. Ανοίγει κ κλείνει κατά την δική του βούληση. Tο μοντέλο είναι το Ρ905 με lollipop 5.0.2. Έχω κάνει ότι εχω βρει στο internet, οχι αυτόματη εναλλαγή wifi με δεδομένα, reset κ αλλαγή στο router, soft reset, hard reset κ οτι τέλος πάντων βρήκα. Με τα δεδομένα δουλεύει μια χαρά. Έχει κάποιος καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει; Σκέφτομαι να περάσω ξανά την ίδια την 5.0.2 (δεν γνωρίζω πως γίνεται, αλλά δεν νομίζω οτι είναι κ πολύ δύσκολο). Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiquidSnake Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Χθες μου ήρθε και μια μικρή ενημέρωση. 25 mgb. If You Want It Come And Get It Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thdervenis Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Κυκλοφόρησε νέο firmware P905XXUABPG4 για το NotePRO 12.2 LTE (SM-P905), μέγεθος 1.3 GB, στις 24/08/2016 Το προηγούμενο ήταν πέρσι το Σεπτέμβριο. http://www.sammobile.com/firmwares/download/89300/P905XXUABPG4_P905EURABOG1_EUR/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Είναι η 6.χ; εμένα πάντως δε μου έχει έρθει ακόμα. Τελικά είδα ότι είναι η 5.χ ... μα καλά ένα χρόνο μετά δεν μπορούν να δώσουν την 6; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mondial Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Την ενημέρωση την περιμένουμε ΟΤΑ ή την κάνουμε εμείς; Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiquidSnake Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Εμένα OTA μου ήρθε If You Want It Come And Get It Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakiss51 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Θα αγοραζατε το ιδιο ταμπλετ σημερα, μετα την εμπειρια που εχετε μαζι του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Ναι........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Θα αγοραζατε το ιδιο ταμπλετ σημερα, μετα την εμπειρια που εχετε μαζι του; που το βρισκεις ειναι το θεμα και με ελληνικη εγγυηση που θελω. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakiss51 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Ελα ντε.. αυτη η εγγυηση μετραει! Εχει συγκρινει καποιος το note με το tab; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiquidSnake Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Εννοείται If You Want It Come And Get It Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakiss51 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Και τι...νοηθηκε;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakiss51 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Οι πρωτες εντυπωσεις απο το καλομεταχειρισμενο 12αρι ειναι αριστες / οπως ηταν και απο το 10αρι αλλωστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakiss51 Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 (edited) Σε τι οφειλονται οι κατα καιρο επανεκκινησεις; Edited October 1, 2016 by lakiss51 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Έχει δοκιμάσει κανείς(είναι για p905) αυτή την rom; https://forum.xda-developers.com/galaxy-note-pro-12/development/rom-6-0-1-touchwiz-marshmallow-t3557206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 Έχει αλλάξει κανένας μπαταρία στο tablet? Υπάρχει κάποια μάρκα που θα προτείνατε; Το έχω αρκετά χρόνια και είμαι πραγματικά ικανοποιημένος, αλλά η μπαταρία του δεν είναι πλέον αυτή που ήταν στην αρχή. Σκέφτομαι να το πάω στη Samsung αλλά φοβάμαι ότι θα είναι αρκετά ακριβή η αλλαγή. Έχω δει ότι υπάρχουν αρκετά βίντεο στο διαδίκτυο που δείχνουν αναλυτικά τη διαδικασία η οποία δε φαίνεται ιδιαίτερα δύσκολη. Απλά δεν έχω και μεγάλη εμπιστοσύνη στις άγνωστες μπαταρίες που κυκλοφορούν. Ευχαριστώ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiquidSnake Δημ. January 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2019 https://www.ebay.com/itm/Battery-for-Samsung-Galaxy-Note-Pro12-2-SM-P900-P901-P905-T9500E-T9500C-T9500U/253213810317?hash=item3af4b81e8d:g:eDsAAOSwLdBZ5stW Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. February 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2019 Ευχαριστώ για την απάντηση. Πόσο κοστίζει να την αλλάξει η Samsung? Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiquidSnake Δημ. February 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2019 Sorry για την αργοπορημένη απάντηση ... Δεν γνωρίζω . Είναι πολύ εύκολο να την αλλάξεις μονος σου δες ένα βιντεάκι στο τιουμπι και όλα οκ . Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts