Jump to content

Samsung Galaxy Note Pro 12.2

Pharmex
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 579
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οι μπαταρίες παντού έχουν 6 μήνες εγγύηση. 2 χρόνια έχει η συσκευή, όχι η μπαταρία

Sent from my SM-P905 using Tapatalk

Ο νόμος είναι ξεκάθαρος... Ηλεκτρονική συσκευή... Μην τρελαθούμε...

Sent from my SM-N915FY using Tapatalk

Η μπαταρία είναι αναλώσιμο. Τα αναλώσιμα δεν έχουν 2 χρόνια εγγύηση. Πχ. Ένα παράδειγμα εγγύησης από τη Samsung

http://www.samsung.com/gr/support/warranty-europe/

Αλλά δεν έχει νόημα η περαιτέρω συζήτηση γιατί βγαίνουμε εκτός θέματος. Ο καθένας μπορεί να έχει τη γνώμη του. Ο ενδιαφερομενος μπορεί να απευθυνθεί στους αρμόδιους φορείς.

Edited by Bezbozny

Η μπαταρία είναι αναλώσιμο. Τα αναλώσιμα δεν έχουν 2 χρόνια εγγύηση. Πχ. Ένα παράδειγμα εγγύησης από τη Samsung

http://www.samsung.com/gr/support/warranty-europe/

Αλλά δεν έχει νόημα η περαιτέρω συζήτηση γιατί βγαίνουμε εκτός θέματος. Ο καθένας μπορεί να έχει τη γνώμη του. Ο ενδιαφερομενος μπορεί να απευθυνθεί στους αρμόδιους φορείς.

Συμφωνώ... Παίδες καλή συνέχεια μολις επωληθει μετά από 2 μαγικά χρόνια! Πάμε για Windows 10 tablet τώρα!

Συμφωνώ... Παίδες καλή συνέχεια μολις επωληθει μετά από 2 μαγικά χρόνια! Πάμε για Windows 10 tablet τώρα!

παντως μια ναυαρχιδα διαδοχο αυτου θα ηταν απολυτα καλοδεχουμενη.

Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray.

• 2 weeks later...

Καλησπέρα σε όλους

Να ρωτήσω κάτι.

Εδώ κ μερικές μέρες αντιμετωπίζω πρόβλημα με το wifi. Ανοίγει κ κλείνει κατά την δική του βούληση.

Tο μοντέλο είναι το Ρ905 με lollipop 5.0.2.

Έχω κάνει ότι εχω βρει στο internet, οχι αυτόματη εναλλαγή wifi με δεδομένα, reset κ αλλαγή στο router, soft reset, hard reset κ οτι τέλος πάντων βρήκα. Με τα δεδομένα δουλεύει μια χαρά.

Έχει κάποιος καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει; Σκέφτομαι να περάσω ξανά την ίδια την 5.0.2 (δεν γνωρίζω πως γίνεται, αλλά δεν νομίζω οτι είναι κ πολύ δύσκολο).

Ευχαριστώ!

• 1 month later...

Κυκλοφόρησε νέο firmware P905XXUABPG4 για το NotePRO 12.2 LTE (SM-P905), μέγεθος 1.3 GB, στις 24/08/2016

Το προηγούμενο ήταν πέρσι το Σεπτέμβριο.

http://www.sammobile.com/firmwares/download/89300/P905XXUABPG4_P905EURABOG1_EUR/

Είναι η 6.χ; εμένα πάντως δε μου έχει έρθει ακόμα.

Τελικά είδα ότι είναι η 5.χ ... μα καλά ένα χρόνο μετά δεν μπορούν να δώσουν την 6;

Την ενημέρωση την περιμένουμε ΟΤΑ ή την κάνουμε εμείς;

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 3 weeks later...
Θα αγοραζατε το ιδιο ταμπλετ σημερα, μετα την εμπειρια που εχετε μαζι του;

που το βρισκεις ειναι το θεμα και με ελληνικη εγγυηση που θελω.

Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray.

• 4 months later...
  • 1 year later...

Έχει αλλάξει κανένας μπαταρία στο tablet? Υπάρχει κάποια μάρκα που θα προτείνατε; Το έχω αρκετά χρόνια και είμαι πραγματικά ικανοποιημένος, αλλά η μπαταρία του δεν είναι πλέον αυτή που ήταν στην αρχή. Σκέφτομαι να το πάω στη Samsung αλλά φοβάμαι ότι θα είναι αρκετά ακριβή η αλλαγή. Έχω δει ότι υπάρχουν αρκετά βίντεο στο διαδίκτυο που δείχνουν αναλυτικά τη διαδικασία η οποία δε φαίνεται ιδιαίτερα δύσκολη. Απλά δεν έχω και μεγάλη εμπιστοσύνη στις άγνωστες μπαταρίες που κυκλοφορούν.

Ευχαριστώ!!!!

• 2 weeks later...

Sorry για την αργοπορημένη απάντηση

... Δεν γνωρίζω . Είναι πολύ εύκολο να την αλλάξεις μονος σου δες ένα βιντεάκι στο τιουμπι και όλα οκ .

Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• The title was changed to Samsung Galaxy Note Pro 12.2