I-DOL Δημ. October 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2004 tespa den tha asxolitho allo me to thema tou conx...Se kamia 10 meres ego tha xtipiso to Adsl in a box tis forthnet giati simferei(parolou ta mikra meionektimata tis na min exeis tin dinatotita na kratiseis tin grami meta apo 3 mines an den sinexiseis stin forthnet)H energopoihsh thelei 1 mera :)))) Παράθεση the afternoon knows,what the morning never suspected http://www.play247.gr/images/Audio_Video_Players/ZEN_TOUCHthumb.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. October 11, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος I-DOL (11 Οκτ. 2004 , 13:39) tespa den tha asxolitho allo me to thema tou conx...Se kamia 10 meres ego tha xtipiso to Adsl in a box tis forthnet giati simferei(parolou ta mikra meionektimata tis na min exeis tin dinatotita na kratiseis tin grami meta apo 3 mines an den sinexiseis stin forthnet)H energopoihsh thelei 1 mera :)))) Μικρά; :eek: Άσε το ότι δίνει USB modem:down:. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
I-DOL Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 HMMM pio einai to meionektima tou USB modem? Παράθεση the afternoon knows,what the morning never suspected http://www.play247.gr/images/Audio_Video_Players/ZEN_TOUCHthumb.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. October 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Σπαταλά πολλούς πόρους από το σύστημά σου, πρέπει να κάνεις σύνδεση σαν να είχες dial-up και δεν κατανέμει τη σύνδεση σε περισσότερους από έναν υπολογιστές. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (13 Οκτ. 2004 , 23:24) πρέπει να κάνεις σύνδεση σαν να είχες dial-up και δεν κατανέμει τη σύνδεση σε περισσότερους από έναν υπολογιστές. αυτό είναι θέμα του modem έτσι; ;) γιατί αν έχεις router και το συνδέσεις με usb (για παράδειγμα το speedtouch 530i) τότε μια χαρά χωρίς dialup μπαίνει! Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. October 14, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic (14 Οκτ. 2004 , 04:24) αυτό είναι θέμα του modem έτσι; ;) γιατί αν έχεις router και το συνδέσεις με usb (για παράδειγμα το speedtouch 530i) τότε μια χαρά χωρίς dialup μπαίνει! O 530i δεν είναι router; :confused: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
I-DOL Δημ. October 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2004 koita to pc den tha kleinei-exo arketa dinato pc-exo mono ena pc ara to routing den me endiaferei! TO mono pou me endiaferei apo to USB modem einai na mhn me kanei dicsonect (tha me kanei???) filiika panta rotontas... :) Παράθεση the afternoon knows,what the morning never suspected http://www.play247.gr/images/Audio_Video_Players/ZEN_TOUCHthumb.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkar72 Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 "Ο ΟΤΕ ρίχνει τις τιμές του ADSL! " Συγνωμη ρε παιδια, αλλα που την ειδατε τη ρημαδομειωση;;;; α. ΔΕΝ περιλαμβανει το κοστος ενεργοποιησης 41,29 β. ΔΕΝ περιλαμβανει το κοστος του modem γ. 24,90 + 18% ΦΠΑ = 29,38 (= 23,48 για τη γραμμη + 5,78 για το internet (με ογκοχρεωση μετα το 1GB). Τα 5,78 μετα τις 31/5/05 θα γινουν 11,74). Για περαστε απο ενα Oteshop για του λογου το αληθες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. December 23, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος I-DOL (15 Οκτ. 2004 , 15:43) koita to pc den tha kleinei-exo arketa dinato pc-exo mono ena pc ara to routing den me endiaferei! TO mono pou me endiaferei apo to USB modem einai na mhn me kanei dicsonect (tha me kanei???) filiika panta rotontas... :) Σου απαντάω καθυστερημένα ότι έστω και έτσι ένας router είναι καλύτερη λύση, αλλά disconnects δε θα έχεις λόγω του usb (αν έχεις με αυτό θα είχες και με router). Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Παιδιά καλησπέρα Ενδιαφέρομαι για το conn-x Θέλω όμως να έχω το conn-x,αλλά να διαλέξω να υπάρχει απεριόριστο κατέβασμα χωρίς χρονοχρέωση και ογκοχρέωση Ξέρετε περίπου τι θα πληρώνω το μήνα? Σας ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jog ( 4 Ιαν. 2005 , 16:18) Παιδιά καλησπέρα Ενδιαφέρομαι για το conn-x Θέλω όμως να έχω το conn-x,αλλά να διαλέξω να υπάρχει απεριόριστο κατέβασμα χωρίς χρονοχρέωση και ογκοχρέωση Ξέρετε περίπου τι θα πληρώνω το μήνα? Σας ευχαριστώ πολύ :) Δε μπορώ να καταλάβω που μπερδεύεσαι. http://www.oteshop.gr/home/adslconnx.htm Είναι για 384/128 19,9 ο ΟΤΕ και 30,25 η ΟΤΕΝΕΤ. Σύνολο 50,15 χωρίς ΦΠΑ. Βάλε και το ΦΠΑ... 59,18€ τα βγάζω το μήνα. Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να βάλεις πΟΤΕΝΕΤ; :alien: Πάντως εννοείται ότι μεταξύ Alcatel/Intracom θα προτιμήσεις με 1000 Αlcatel. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton ( 4 Ιαν. 2005 , 16:45) Πάντως εννοείται ότι μεταξύ Alcatel/Intracom θα προτιμήσεις με 1000 Αlcatel. Με την προϋπόθεση ότι θα έχει την "πολυτέλεια" της επιλογής μεταξύ των δύο. Προφανώς λόγω DSLAM σε κάποιες περιοχές το Oteshop δεν δίνει ως επιλογή το Speedtouch... Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton ( 4 Ιαν. 2005 , 16:45) Δε μπορώ να καταλάβω που μπερδεύεσαι. http://www.oteshop.gr/home/adslconnx.htm Είναι για 384/128 19,9 ο ΟΤΕ και 30,25 η ΟΤΕΝΕΤ. Σύνολο 50,15 χωρίς ΦΠΑ. Βάλε και το ΦΠΑ... 59,18€ τα βγάζω το μήνα. Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να βάλεις πΟΤΕΝΕΤ; :alien: Πάντως εννοείται ότι μεταξύ Alcatel/Intracom θα προτιμήσεις με 1000 Αlcatel. Δημήτρη εγώ έμπαινα στο site της otenet,και όχι στο oteshop! Ναι είμαι σίγουρος για οτενετ! Λοιπόν το πακέτο παιδιά τι λέει,έχει καλές οδηγίες? Και όσον αφορά το modem έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τα alcatel και θα τα προτιμήσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. January 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 παιδες καλησπερα... χτες παρελαβα το σχετικο πακετο και περασα και γω επιτελους στην "αλλη διασταση" :p . για την ιστορια εκανα αιτηση μεσω internet την προηγουμενη τεταρτη, η γραμμη ηταν ετοιμη απο τη δευτερα αλλα καθυστερησε το πακετο λογω ελλειψης του modem(alcatel). παμε στην ερωτηση τωρα. οταν εκανα την αιτηση εβαλα αναγκαστικά και 1 μηνα συνδρομη απο την otenet για να μπορεσω να συνεχισω τη διαδικασια. μεσα στο πακετο υπηρχε βεβαια ενα cd της otenet, χωρις ομως να υπαρχει καποια ενδειξη (κωδικος πελατη κτλ) που να δηλωνει οτι εχω καποια συνδρομη με την otenet. πηρα και τηλεφωνο και μου ειπαν απλα οτι αν θελω να ενεργοποιησω καποια συνδρομη να μπω στο site τους και να ακολουθησω τη γνωστη διαδικασια ενεργοποιησης. εγω δεν εκανα τιποτα απ΄αυτα και ζητησα ενα demo απο τη forthnet για να τη δοκιμασω, και τωρα ειμαι στο net με αυτο. σημερα ξαναπηρα τηλεφωνο και το adsl help desk του ΟΤΕ αλλα και την otenet και μου επιβεβαιωσαν οτι δεν υπαρχει και ουτε θα υπαρξει καποια χρεωση απο την otenet αν δεν ενεργοποιησω συνδρομη. αν ισχυουν αυτα που λεω, τοτε ο μυθος conn-x και otenet που τοση φασαρια εχει γινει, δεν ισχυει. ειναι οντως ετσι? υπαρχει καποιος εδω που να εχει αντιστοιχη εμπειρια να μας το επιβεβαιωσει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 12, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος psybill (12 Ιαν. 2005 , 17:06) αν ισχυουν αυτα που λεω, τοτε ο μυθος conn-x και otenet που τοση φασαρια εχει γινει, δεν ισχυει. Ισχύει γιατί το να δίνει ο ΟΤΕ με κάθε σύνδεση ΑDSL ένα CDάκι σύνδεσης ΟΤΕΝΕΤ δεν είναι και ότι καλύτερο για μια υγειώς ανταγωνιστική αγορά. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 εγω παρηγγειλα το conn-x πριν 20 μερες και δεν μου ειχε ερθει το κουτι και ηταν να πληρωσω 100 ευρω αλλα ακουσα στην τηλεοραση πως ο οτε το δινει τσαμπα τωρα, τους περνω λοιπον τηλεφωνο και τους λεω εκτος του οτι καθυστερησατε να μου το φερετε και το περιμενω ακομα θα το παρω και τσαμπα τωρα, μου λεει ο υπευθηνος 'δεν γινεται οταν το παραγγειλατε εσεις ηταν ακομη με 100 ευρω" ε του λεω " αφου δεν μου το φερατε ακομα εδω και 20 μερες το ξεπαραγγελνω και το παραγγελνω σημερα παλι απο την αρχη" τελικα συμβιβαστηκαν και μου το εστειλαν χθες αλλα δεν ξερει κανεις εδω να το συνδεει ελπιζω ενας φιλος που θα ερθει το βραδυ να εχει καμια ιδεα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Δίνουν γενικά τζάμπα το Conn-X ή μόνο το Conn-X με Jetspeed όπως βλέπω στο oteshop? Αν συμβαίνει το δεύτερο ο λόγος είναι ευνόητος... Όσοι μπορούν να επιλέξουν το speedtouch παίρνουν αυτό και έχει μείνει stock από jetspeed... Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d_gouskos Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 :mad: otenet.............. ti na peis............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 εγω παρηγγειλα το conn-x πριν 20 μερες και δεν μου ειχε ερθει το κουτι και ηταν να πληρωσω 100 ευρω αλλα ακουσα στην τηλεοραση πως ο οτε το δινει τσαμπα τωρα, τους περνω λοιπον τηλεφωνο και τους λεω εκτος του οτι καθυστερησατε να μου το φερετε και το περιμενω ακομα θα το παρω και τσαμπα τωρα, μου λεει ο υπευθηνος 'δεν γινεται οταν το παραγγειλατε εσεις ηταν ακομη με 100 ευρω" ε του λεω " αφου δεν μου το φερατε ακομα εδω και 20 μερες το ξεπαραγγελνω και το παραγγελνω σημερα παλι απο την αρχη" τελικα συμβιβαστηκαν και μου το εστειλαν χθες αλλα δεν ξερει κανεις εδω να το συνδεει ελπιζω ενας φιλος που θα ερθει το βραδυ να εχει καμια ιδεα.. Γιατί δεν πας από κατάστημα OTE της περιοχής σου, και κάνεις παραγγελία και ταλαιπωρείσαι με τόσες μέρες? Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d_gouskos Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 o filos mas talaiporeitai me tin ...............otenet kai oxi me tis meres!!!!!!!!!!!!!!!!! xaxaxaxaxa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 Εβγαλε το Conn-x τρελλη προσφορα οπου με 50 ευρω παιρνεις 2+2=4 μηνες στα 384 kbps!!!. Δινουν επισης ενα USB μοντεμ + τελη ενεργοποιησης. Πολυ φτηνο. Το μονο κακο ειναι οτι σε υποχρεωνουν να μεινεις για αλλους δεκα μηνες στην Οτενετ.Αλλα αν τα κανεις ολα σουμα μου φαινεται πολυ φτηνο!!!! Αν εχει καποιος αλλος περισοτερεσ πληροφοριες ας γραψει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 Δυστυχώς δεν είναι 2+2... Είναι σκέτο 2... Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Τους πηρα τηλεφωνο κ μου το επιβεβαιωσαν.Ειναι 50 ευρω για 2 μηνες,κ μετα ειναι 25 ευρω το μηνα αλλους 4 μηνες.Το καλο ειναι οτι σε υποχρεωνει μονο για 2+4=6 μηνες 25 ευρω το μηνα κ μετα εισαι free.Και παλι πολυ καλη προσφορα ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_IOAN Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 http://www.oteshop.gr/home/adslconnxprepaid.htm einai 2 mhnes gia 45 euro h 75 me modem/router (den brhka pws na epileksw poio thelw!) Gia tous epomenous deka mhnes 22euro/mhna. Anarwtiemai an sta 22 auta euro perilambanontai ola h xreiazetai na plhrwneis extra thn dsl prosbash... Epishs h desmeush einai 6mhnh. Kaneis pou na to dokimase? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Παρε το τηλεφωνικά απο το 134. Στα 22.50 ευρώ ναι περιλαμβάνονται όλα (γραμμή adsl +συνδρομή otenet) Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts