Jump to content

Τα κατοικίδιά μας

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εγώ έχω ένα γάτο χοντρό!!:lol: κα μαρέσει να το ζουλάω την κοιλιά του:shifty:
Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

:) Και εγώ. Ειδικά τώρα τον χειμώνα που αυξάνετε η γούνα του, φαίνεται τετράπαχος. Κανονική μπάλα. :)

Και όσο τον βλέπω έτσι, τόσο πιο πολύ τον ζουλάω και νευριάζει.:lol:

Ο μόνος λόγος που σηκώνεται από το αγαπημένο του χαλάκι.

Φωτογραφια να τον δουμε παιζει??:)

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Παιδια εχω παθει πλακα με το συγκεκριμενο σκυλο.. Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αγορασω! Γι αυτο θελω να μου πειτε τη γνωμη σας γι αυτο που σκεφτομαι..

Και αν ξερει καποιος ποσα χρηματα κοστιζει η αγορα ενος κουταβου!!:D Εχω ακουσει για 800-1300ευρω..:wacko:

Παιδια εχω παθει πλακα με το συγκεκριμενο σκυλο.. Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αγορασω! Γι αυτο θελω να μου πειτε τη γνωμη σας γι αυτο που σκεφτομαι..

Και αν ξερει καποιος ποσα χρηματα κοστιζει η αγορα ενος κουταβου!!:D Εχω ακουσει για 800-1300ευρω..:wacko:

Είναι όντως πολύ ακριβό σκυλί....κρίμα να δώσεις όμως τόσα λεφτά, πήγαινε σε καμία φιλοζωική να πάρεις κανένα κουταβάκι τσάμπα και να γλιτώσει και αυτό και εσύ (από τα έξοδα αγοράς).

Υπάρχουν τόσα πολλά που είναι κρίμα να δίνουμε λεφτά για να αγοράσουμε ένα σκύλο ή γάτα.

mobile προβληματισμοί...

Bravo panagiotispa, den perimena na do tetia apadisi.

Pedia oso mporoume na ipostirizoume tis filozoikes organosis kai opote exoume tin efkeria 8a prepi na proo8oume tin idea tis io8etisis para tis agoras.:!:

Tora gia to 8ema tis sigekrimenis ratsas den nomizo na ine efikti i io8etisi apo kapia filozoiki kai kalou kakou prin agorasis kapio skilaki pare kana 2 vivlia na ise enimeros.. ;)

Εγω εχω ενα σκυλακο παιχνιδιαρη και χαδιαρη!

Το ονομα του ειναι Στούπι ( απο το "στουπί" ή απο το "κοντοστουπι" ):p

...Και ειναι αυτος που στολιζει την υπογραφη μου! :D

Κανείς πιο αχάριστος από τον ευεργετηθέντα

Είναι όντως πολύ ακριβό σκυλί....κρίμα να δώσεις όμως τόσα λεφτά, πήγαινε σε καμία φιλοζωική να πάρεις κανένα κουταβάκι τσάμπα και να γλιτώσει και αυτό και εσύ (από τα έξοδα αγοράς).

Υπάρχουν τόσα πολλά που είναι κρίμα να δίνουμε λεφτά για να αγοράσουμε ένα σκύλο ή γάτα.

Μακαρι να μπορουσα να παρω ενα απο φιλοζωικη οργανωση,αλλα πολυ χλωμο το βρισκω να εχουν καθαροαιμο βρετανικο Bulldog:(

Να παρω αλλο κουταβι δεν παιζει,εχω παθει απιστευτη πλακα με το συγκεκριμενο..

Τεσπα,ξερει κανενας αν υπαρχει καποιο βιβλιο για τη συγκεκριμενη ρατσα;;:worry:

Μακαρι να μπορουσα να παρω ενα απο φιλοζωικη οργανωση,αλλα πολυ χλωμο το βρισκω να εχουν καθαροαιμο βρετανικο Bulldog:(

Να παρω αλλο κουταβι δεν παιζει,εχω παθει απιστευτη πλακα με το συγκεκριμενο..

Τεσπα,ξερει κανενας αν υπαρχει καποιο βιβλιο για τη συγκεκριμενη ρατσα;;:worry:

Μπορείς να δείς εδώ http://www.interpet.gr/themata/ratses/dogs/bulldog.htm κάποια χαρακτηριστικά αυτής της ράτσας.

Μπορείς να δείς εδώ http://www.interpet.gr/themata/ratses/dogs/bulldog.htm κάποια χαρακτηριστικά αυτής της ράτσας.

Είναι ωραία αυτή η ράτσα;:blink:

Είναι ωραία αυτή η ράτσα;:blink:

Δεν ειναι απλα ωραια,ειναι κορυφαια,απιστευτη..

Εδω ειναι ενα κουταβακι τελειο..

Εδω ειναι ενα bulldog που κοιμαται και ροχαλιζει..

Kαι ενα τελειο μεγαλο bulldog..

http://www.myphone.gr/forum/member.php?u=184

δεν ηθελα να το μαρτυρησω soooooorrrrrryyyyyyy!!!:O

αλλα καποιος πηρε ζωακι !!! και τι ζωακι ...

πειτε του να του ζησει ...και να μην το χαρισει ....!:cry: :cry: :cry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν υπαρχει δυσκολος στοχος ..

υπαρχει δυνατη θεληση!!

σαν τον Joda απο τα star wars ειναι !!!

xaxaxaxaxaxaxaxaxa τι λες βρε παρτσακλο;;;;;;;:lol: :p

Παντως Βill ειναι κουκλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D :D :happy:

Να σου ζησει βρε!!!!!!!!

καμαρωστε εδω και τα δικα μου.πλακα δεν εχουν?

http://img295.imageshack.us/img295/43/img0428ow6.th.jpg

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

xaxaxaxaxaxaxaxaxa τι λες βρε παρτσακλο;;;;;;;:lol: :p

Παντως Βill ειναι κουκλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D :D :happy:

Να σου ζησει βρε!!!!!!!!

μου μιλας ασχημααααααααα!!!

αφου το κουκλι της φωτογραφιας μοιαζει,να μην το πω??

οσο για το σκυλακι που ρωτατε την ρατσα,αυτη τη στιγμη μου διαφευγει...παντως ετσι μικρουλι,δεν θα ειναι για πολυ καιρο ακομα!

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

σε λυκοσκυλακι μου φερνει παντως... και σε κυνηγοσκυλακι επισης...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

spoudazw kavala alla eimai apo ena xwrio eksw apo komothnh....k exw mia teraaaaaaaaaaaaaaaastia aylh k agaph gia tous mikrous mas filous....so..exw sthn aylh ena lykoskylo(intefix) ena tsoou tsoou(balou) kai twra phra 2 mikra pitbull thn laidh k ton alhth :p !!!mesa sto spt exw ena mayro kounelaki liontaraki ton kyriako k ena iguana konta sto 1.5 metro ton paraskeya...fwtografies en kairo giati den ta exw ola...pantws to na exeis katoikidio einai poly kalh fash arkei na eisai ypey8ynos arketa gia na to exeis k fysika na exeis ton xwro

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

• 3 weeks later...

exw ena koutavaki peripou 2 mhnwn, ratsas lukoskulo/rotweiler mix to opoio de stamataei na trwei me tipota. prin prolavw na valw katw to fagito tis to exei faei olo kai oso tis rixnw toso trwei. einai fusiologiko na trwei toso? na tis dinw oso thelei h oso xreiazete yia na mi menei peinasmeni? episis exei paxunei arketa mesa sto teleutaio mina pou tin exw. prepei na arxisei diaita h einai mikri akoma? an kapios kserei as voithisei thanks:)

oriste kai to skulaki!

http://i6.photobucket.com/albums/y249/hellaslover/natasoula.jpg

I don't live in Greece, Greece lives in me...

Μέχρι τον 6-8 μήνα θα το ταίζεις 3 φορές τη μέρα, μετά θα το μειώσεις στα 2 γεύματα και όταν είναι 1-1,5 έτους θα το ταίζεις 1 φορά τη μέρα αλλα ΚΑΛΑ.

Αυτά τουλάχιστον θυμάμαι απο ενα βιβλίο που διάβασα οταν πήρα τον σκύλο μου που δεν ζει πιά :(