Jump to content

Τα κατοικίδιά μας

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω τον πηρα 1,5 μηνων απο εκτροφεα στη Ροδο.Κοστισε 130 ευρω +20 ευρω τα μεταφορικα.Συνολο 150.

Ηταν μωρο,τον ταισα με κρεμα,και γενικα μαθαινει ευκολα.

Ο παπαγαλος μαθαινει οσο ειναι μικρος,οποτε απο πετ σοπ θα ειναι αγριος,θα δαγκωνει και δεν θα μπορει να μαθει.Τουλαχιστον οχι ευκολα.Αλλα απο πετ θα σου κοστισει περιπου 70 ευρω.

Οτι συμβουλη θες για παπαγαλο,αν δεν ξερεις,καλυτερα στειλε μου π.μ.Δεν ειναι και τα πιο ευκολα κατοικιδια αν δεν ξερεις...

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ουπς...δεν μου περασε καν απο το μυαλο οτι καποιος θα ειχε ανοιξει θεμα για να παω στην αναζητηση.

Αν μπορει καποιος να μεταφερει τα ποστ μου εκει και να κλειδωσει αυτο,θα του ημουν ευγνωμων...

έχω εναν τρομερό γάτο, 8,5 κιλά παρακαλώ, ετών 3 μόλις...Είναι σκέτος τύραννος και κακομαθημένος (έγω φταιώ, το ξέρω:O), αλλά όταν με παίρνει αγκαλία του τα συγχωρώ όλα...

Ο Rocky! Πλέον 3,5 μηνών η φατσούλα μου! :D

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

γεια σας παιδια,

ψαχνω καποιο ηλεκτρονικο καταστημα, κατα προτιμηση ελληνικο, που να εχει ρουχαλακια για σκυλους μεσαιου μεγεθους. εχω βρει αρκετα αλλα ολα ειναι για πολυ μικρα σκυλακια. Γνωριζετε καποιο?ειναι για αγορακι και θελω να του παρω ενα αδιαβροχο.

Ευχαριστω

γεια σας παιδια,

ψαχνω καποιο ηλεκτρονικο καταστημα, κατα προτιμηση ελληνικο, που να εχει ρουχαλακια για σκυλους μεσαιου μεγεθους. εχω βρει αρκετα αλλα ολα ειναι για πολυ μικρα σκυλακια. Γνωριζετε καποιο?ειναι για αγορακι και θελω να του παρω ενα αδιαβροχο.

Ευχαριστω

Κάτι σαν αυτό ; http://www.yoox.com/gr/58005236FA/item?dept=men#sts=sr_men80&cod10=&sizeId=9

Έχει επιλογή μεγέθους XS-XXL οπότε ίσως κάνει

Δες περισσότερα εδώ http://www.yoox.com/#/c=8285&dept=men&gender=U&page=1&season=A

Και πρόσεξε .. λέει πόσα εκατοστά είναι το μέγεθος http://www.yoox.com/#/c=8285&dept=men&gender=U&page=1&season=A

• 1 year later...

Ρακουν μπορουμε να βρουμε στην Ελλαδα;

Μπορει να το εχει καποιος ως κατοικιδιο;

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Ρακουν μπορουμε να βρουμε στην Ελλαδα;

Μπορει να το εχει καποιος ως κατοικιδιο;

αυτο ειναι αγριο...εξημερωνεται για να ειναι κατσικισιο?

α..ρε Τ9...κατοικιδιο?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Ζει κυρίως σε δάση κοντά στο νερό, αλλά συμβιώνει ικανοποιητικά και με τον άνθρωπο, φτάνοντας μάλιστα κοντά σε μεγάλες πόλεις. Είναι νυκτόβιο και παμφάγο, τρεφόμενο με μικρόσωμα ζώα, καρπούς κ.λπ.

είναι αξιαγάπητο κατοικίδιο κατά τα πρώτα χρόνια της ζωής του, ενώ όσο μεγαλώνει γίνεται νευρικό και οξύθυμο. Λόγω της ιδιαίτερης αδυναμίας του για αυγά νεοσσούς, καλαμπόκι και πεπόνια προκαλεί καταστροφές στην γεωργία και την ορνιθοτροφία.

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

αυτή τη στιγμή έχω δύο χρυσόψαρα μόνο, ενώ παλιά είχα και σκύλο.

θα θελα αν δεν είμαι εκτός, να κάνω μια ερώτηση. τα χρυσόψαρα τα πήρα από pet shop και μου τα έβαλαν σε ένα μικρό, πλαστικό ενυδρείο, αλλά για καλύτερα τα άλλαξα και τα έβαλα σ'ένα μεγάλο (αυτό που έχουν τα jumbo με το φίλτρο καθαρισμού) με το σκεπτικό ότι θα πάρω κι άλλα. αυτούς τους 2 μήνες ήταν εντάξει στο μεγάλο αλλά τις τελευταίες μέρες άρχισαν να χτυπιούνται και να πηδάνε προς τα πάνω χτυπώντας στο πλαστικό που σκεπάζει το ενυδρείο. τα άλλαξα το ίδιο βράδυ και τα ξανάβαλα στο μικρό και από τότε (μια βδομάδα περίπου) είναι ήρεμα και δεν έχουν ξανακάνει καμία απόπειρα. να τα κρατήσω εκεί?

Η ξαδέλφη μου είχε ένα Μονομάχο που πήδαγε συχνά...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

τα ψαρια χοροπηδανε ετσι οταν κρυωνουν ή οταν είναι να ....πεθανουν.

Προχτες αλλαξαμε θεση στο ενυδρείο και επειδη ειναι τεραστιο, το αδειασαμε απο το πολύ νερό και μετα το ξαναγεμίσαμε.

Το ενα ψαρι άρχισε να χοροπηδαει και να προσπαθει να βγει εξω απο το ενυδρειο,προφανως επειδη νομιζε πως θα ηταν πιο ζεστα.

δεν τα καταφερε αλλα μετα απο 10 δευτερολεπτα το ειδα να γυριζει αναποδα :(

προσθεσαμε 2 φορες νερό απο τον βραστηρα για να επανελθει η θερμοκρασια, και μετα μισή ωρα κολυμπούσε και πάλι...:)

Λάζαρο το βγάλαμε...

Η ξαδέλφη μου είχε ένα Μονομάχο που πήδαγε συχνά...

όχι, δεν ήταν μονομάχος, απλό χρυσόψαρο.

Προχτες αλλαξαμε θεση στο ενυδρείο και επειδη ειναι τεραστιο, το αδειασαμε απο το πολύ νερό και μετα το ξαναγεμίσαμε.

Το ενα ψαρι άρχισε να χοροπηδαει και να προσπαθει να βγει εξω απο το ενυδρειο,προφανως επειδη νομιζε πως θα ηταν πιο ζεστα.

προσθεσαμε 2 φορες νερό απο τον βραστηρα για να επανελθει η θερμοκρασια, και μετα μισή ωρα κολυμπούσε και πάλι...:)

Λάζαρο το βγάλαμε...

και πάνω που απάντησες, γύρισα σήμερα το απόγευμα σπίτι και το ένα, αυτό που χοροπηδούσε, απεβίωσε. το νερό ήταν φυσιολογικό και το κοιτούσα με θερμόμετρο που είχα πάρει, αλλά έριχνα λίγο παραπάνω ζεστό για σιγουριά.

ελπίζω μόνο να μην πέσει σε κατάθλιψη όπως είχε γίνει και με το σκύλο του γείτονα που όταν πέθανε το σκυλί ενός φίλου του που τα έβγαζαν κάθε μέρα μαζί βόλτα και στο τέλος πέθανε.

ρισα σήμερα το απόγευμα σπίτι και το ένα, αυτό που χοροπηδούσε, απεβίωσε. το νερό ήταν φυσιολογικό και το κοιτούσα με θερμόμετρο που είχα πάρει, αλλά έριχνα λίγο παραπάνω ζεστό για σιγουριά.

ελπίζω μόνο να μην πέσει σε κατάθλιψη όπως είχε γίνει και με το σκύλο του γείτονα που όταν πέθανε το σκυλί ενός φίλου του που τα έβγαζαν κάθε μέρα μαζί βόλτα και στο τέλος πέθανε.

λιγο πριν τα τελευταια τους, το κάνουν...

Λάζαρο το βγάλαμε...

Το νερό στην θερμοκρασία δωματίου δεν αρκεί? χρειάζεται το νερό να θερμαίνεται?:confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

Το νερό στην θερμοκρασία δωματίου δεν αρκεί? χρειάζεται το νερό να θερμαίνεται?:confused:

αναλόγως με τα ψάρια που έχεις.

εν προκειμένω, είχαμε αδειασει τα 8/10 του ενυδρειου για να μπορεσει να μεταφερθει.

Τα ψαρια ίσα που τα κάλυπτε το νερό.Επομένως έπρεπε να αναπληρωθεί άμεσα για να μπορέσουν να κολυμπήσουν.΄Δεν είχαμε φροντίσει να έχουμε νερό απο την προηγούμενη ώστε να έχει πάρει έστω μια θερμοκρασία δωματίου και έτσι το γεμίσαμε επί τόπου.

Τα χρυσόψαρα είναι νομίζω ανθεκτικά στο κρύο νερό όπως και τα κοι και οι γλύφτες.

Ο Λάζαρος -δεν θυμάμαι πως λέγεται το είδος του- μάλλον δεν ήταν, αλλά ...ανεστήθει!!:rolleyes:

Η αγαπημένη μου matilda μου (κανις - γκριφόν).Κλείνει αισίως τα 13 χρόνια της.

http://imageshack.com/a/img401/9980/q7kh.jpg

Ο Λάζαρος -δεν θυμάμαι πως λέγεται το είδος του- μάλλον δεν ήταν, αλλά ...ανεστήθει!!:rolleyes:

Καμιά βουταπέρκα θα είναι... :rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

Καμιά βουταπέρκα θα είναι... :rolleyes:

γουταπέρκα ξέρω..βουταπέρκα έχω δει μόνο σε γραπτά φοιτήτριας μου και την έκοψα :p

γουταπέρκα ξέρω..βουταπέρκα έχω δει μόνο σε γραπτά φοιτήτριας μου και την έκοψα :p

Βουταπέρκα (Vouta-perch) είναι.

Είναι ένα είδος πέρκας και πήρε την ονομασία της, λόγω του ότι τις αρέσει να βουτάει σε βαθιά νερά.

Επίσης, οι ακτίνες των D2 πτερυγίων της, χρησιμοποιούνται στην οδοντοιατρική. Απορώ πως δεν το ήξερες. :blink:

Ορίστε και η εικόνα:

http://imageshack.com/a/img208/9279/y7xb.jpg

Υ.Γ. Κατάλαβα τι οδοντίατρος είσαι... :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

Η αγαπημένη μου matilda μου (κανις - γκριφόν).Κλείνει αισίως τα 13 χρόνια της.

http://imageshack.com/a/img401/9980/q7kh.jpg

Κουκλα! :)

:cool: