Jump to content

Τα κατοικίδιά μας

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω όταν ήμουν μικρή(μιλάμε για π.Χ. εποχες τώρα...) είχα ένα αρσενικό λυκόσκυλο κ δύο καναρινάκια.... αλλά σιγά σιγά όλα εξαφανίστηκαν(τον ρόκο τον δώσαμε, κ τα καναρινάκια τα έφαγαν τα "κακά" πουλιά...)

Μετά είχαμε διάφορα ψαράκια στα ενυδρία μας(2 στον αριθμό..) τα οποία κατα καιρούς ψοφούσανε μέχρι που κουραστηκαμε να τα ταίζουμε :)

έτσι... πριν λίγες μέρες-ούτε βδομάδα- ο μικρός αδερφός μου(8) αποφάσισε να αγοράσει 2 παπαγαλάκια κ να τα φροντίζει ο ίδιος με δική του ευθύνη... το ένα το πρασινάκι μου ανήκει... κ το λέω σπύρο..(έτσι λένε το μωρό μου...) το άλλο είναι αβάπτιστο ακόμη... χι χι!

φωτό δεν έχω τώρα πρόχειρη... πάντως είναι αξιολάτρευτα....

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στα σοβαρά, είχα καμια εικοσαριά ψάρια, τρία καναρίνια, ένα ινδικό χοιρίδιο, μια χελώνα και εδώ και μια πενταετία ένα γάτο τον οποίο βρήκαμε στο δρόμο όταν ήταν ενός χρονού, πρέπει να τον είχαν διώξει από κάποιο σπίτι γιατί ήταν φιλικός και εκπαιδευμένος να κάνει την ανάγκη του σε εξωτερικούς χώρους. Παρόλα αυτά ένας μικρός καρχαρίας δεν θα με χάλαγε γιατί ο γάτος είναι Αθήνα

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Σε ένα μουσικό CD κρύβεται, όπως ισχυρίζονται οι επιστήμονες, το μυστικό για να καλμάρετε τα σκυλιά που δε λένε να σταματήσουν να γαβγίζουν. Και καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που υποφέρουν από τα ασταμάτητα και ενοχλητικά γαβγίσματα ορισμένων σκύλων, μάλλον η νέα ανακάλυψη θα έχει μεγάλη απήχηση. Ερευνητές μιας ολλανδικής δισκογραφικής εταιρείας διαπίστωσαν ότι ακόμη και οι πιο άγριοι σκύλοι ηρεμούν όταν ακούν απαλή μουσική που συνοδεύεται από ήχους της φύσης, όπως πουλιά που κελαηδούν και νερό που κελαρύζει. Εκπρόσωπος της εταιρείας LindeTree συμβουλεύει τους ιδιοκτήτες των ανήσυχων κατοικίδιων να βάζουν ένα τέτοιο CD όταν φεύγουν από το σπίτι, για να μην διαμαρτύρονται τα σκυλάκια τους, ή όταν απλώς θέλουν λίγη ησυχία. Η ιδέα προέκυψε από μία έρευνα επιστημόνων του Πανεπιστημίου του Μπέλφαστ οι οποίοι ερεύνησαν τις αντιδράσεις 50 σκύλων σε διαφορετικά είδη μουσικής. Τα αποτελέσματα είναι μάλλον προφανή: η μουσική heavy metal τα έκανε να γρυλίζουν και να ουρλιάζουν, ενώ η κλασική μουσική τα ηρεμούσε.

Πηγή: EPT :)

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος `trapped ( 9 Σεπ. 2004 , 06:02)

κιαυτή η γλυκούλα μου... :o

Πανέμορφη!! :) Να τη χαίρεσαι φίλε μου! :)

Πολλές φορές βλέποντας τα σκυλάκια(ότι πιο ωραίο στο κόσμο μετά τις γυναίκες) και παρατηρώντας το βλέμμα τους νομίζω πως βλέπω έναν άνθρωπο! Είναι απίστευτο αυτό που νιώθω όταν τα βλέπω! Καμιά φορά όταν βλέπω ένα κάπως στεναχωρημένο βλέμμα σε ένα σκυλί αυτόματα μελαγχολώ κι εγώ!

Ναι και τα κατοικίδια έχουν κ αυτά τα δικά τους αισθήματα .και με πολλούς τρόπους καταφέρνουν να δείξουν την απώλεια(προσωρινή έσχτω)αυτού που αγαπάνε

Αυτό το φαινόμενο παρατηρείται πιο πολύ στα σκυλιά... Όταν χαιρόμαστε χαίρονται και όταν είμαστε λυπημένοι λυπούνται και αυτά! Παίρνουν τη ψυχολογία του "αφεντικού" τους. Δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσο.

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M ( 9 Σεπ. 2004 , 20:15)

Πανέμορφη!! :) Να τη χαίρεσαι φίλε μου! :)

Πολλές φορές βλέποντας τα σκυλάκια(ότι πιο ωραίο στο κόσμο μετά τις γυναίκες) και παρατηρώντας το βλέμμα τους νομίζω πως βλέπω έναν άνθρωπο! Είναι απίστευτο αυτό που νιώθω όταν τα βλέπω! Καμιά φορά όταν βλέπω ένα κάπως στεναχωρημένο βλέμμα σε ένα σκυλί αυτόματα μελαγχολώ κι εγώ!

Αυτό το φαινόμενο παρατηρείται πιο πολύ στα σκυλιά... Όταν χαιρόμαστε χαίρονται και όταν είμαστε λυπημένοι λυπούνται και αυτά! Παίρνουν τη ψυχολογία του "αφεντικού" τους. Δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσο.

Παιδιά γειά

Δεν είναι ότι σας ξέχασα αλλά στη δουλειά το ίντερνετ έχει πρόβλημα

Τον ΟΤΕ δεν τον πλήρωσα ακόμα αλλά ευτυχώς ακόμα δεν μου το έκοψαν και μπορώ τώρα να σας γράφω από το σπίτι

Ο Αγάπιος είναι πολύ καλά και πολύ ζωηρός και ορεξάτος

Προσπαθώ να μην τον αφήνω να κοιμηθεί φυσικά πριν τις 12 ώστε να με αφήνει μετά να κοιμηθώ :)

Σε λίγες μέρες θα τον ξαναπάμε στο γιατρό

Εγώ βάζω πολλές φορές μουσική απαλή στο σπίτι αλλά να πω την αλήθεια σπάνια να γαβγίσει ασταμάτητα

Κι εμένα φίλε μου γιατί με έβαλες σε quote; :rolleyes: :)

Αυτά που έγραψες δεν έχουν σχέση με κάτι που έγραψα εγώ... :o

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Αυτος εδω ειναι ο λατρεμενος μου Τζο http://www.myphone.gr/gallery/showphoto.php/photo/7165 Ενα κουνελακι που το εχω περιπου 1 χρονο και ειναι το πιο γλυκο ζωακι που ειχα ποτε (απο τα χερια μου εχουν περασει κατα καιρους πουλακια,γατακια,ψαρακια και χελωνακια)Ειναι τρομερα εξυπνος σε σημειο που δεν το πιστευω και παρα πολυ περιεργος,σε σημειο μερικες φορες να σου ερχεται να τον πνιξεις.Οταν τον ειχα σπιτι μου τον ειχα ελευθερο.Μου ειχε φαει τα ΠΑΝΤΑ απο χαλια,τοιχους,επιπλα,ρουχα αν ειχε την ατυχια καποιο να πεσει κατω και αλλα πολλα!!!Λιγο ελειψε μια μερα να φαει καλωδιο.Αν καποιος εχει κουνελι σιγουρα θα ξερει ποσο αστειο ειναι να το βλεπεις να πηδαει και να τρεχει σαν τρελο!Εμενα ο δικος μου στο σπιτι ετρεχε τα βραδια γυρω γυρω απο το κρεββατι μου και δεν με αφηνε να κοιμηθω!Τωρα τον πηρα στο μαγαζι και τον εχω σε ενα πολυ μεγαλο κλουβι,το οποιο ευτυχως του αρεσει και το βλεπει σαν φωλιτσα.Τον βγαζω εξω για κανα διωρο να ξεμουδιαζει και μετα μπαινει μεσα απο μονος του.Το κακο ειναι οτι εχουν αρχισει να του τη 'δινουν' και οι τοιχοι του μαγαζιου!

ta kounalakia 8eloun xoma gia na skauoun..an exeis kapoio kleisto xoro me khpo,px.prasia(8essalonikiotikh leksh) kalo einia na ton katebazei...15-20 lepta einai uperarketa
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (10 Σεπ. 2004 , 17:03)

ta kounalakia 8eloun xoma gia na skauoun..an exeis kapoio kleisto xoro me khpo,px.prasia(8essalonikiotikh leksh) kalo einia na ton katebazei...15-20 lepta einai uperarketa

Δυστυχως εγω στο σπιτι μου δεν εχω...Φροντιζω ομως να τον πηγαινω καθε τοσο στο πατρικο μου που εχουμε κηπο!Οποτε πιστευω πως εν μερει τουλαχιστον ικανοποιειται.Τωρα κατα τ'αλλα καποιες φορες ειναι πολυ αστειο να τον βλεπεις να προσπαθει να σκαψει το πατωμα.(Απο τη μια,απο την αλλη ειναι λιγο λυπηρο,αλλα ευτυχως εχει συνηθισει να βλεπει τις προσπαθειες για σκαψιμο να αποτυγχανουν)Απο την αλλη ποτε δεν γνωρισε ουτε εζησε στη φυση οποτε δεν πιστευω οτι εχει ιδιαιτερο προβλημα...Μαλιστα τον βλεπω τρισευτυχισμενο!Παντως σ'ευχαριστω!

eixa ki ego kounelakia...ma kala pos to afhneis eleu8ero mesa sto spiti?de sou leronei?ta kounelakia einai polu bromika zoa
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (10 Σεπ. 2004 , 17:36)

eixa ki ego kounelakia...ma kala pos to afhneis eleu8ero mesa sto spiti?de sou leronei?ta kounelakia einai polu bromika zoa

Χα χα!!! :lol: Ακου γελιο!Το δικο μου κανει σαν τις γατες.Του εχω ενα ωραιοτατο pyrex με πριονιδι και παει εκει και κανει τα παντα!Δεν λερωνει πουθενα!Και οταν το μυριζεις σου θυμιζει λουτρινο ζωακι!Πεντακαθαρος! :D

Και εμείς είχαμε παλιότερα κουνέλια. 4 θηλυκά και 1 αρσενικό για να τα γκαστρώνει. Γεννούσαν σφάζαμε τα μεγάλα και κρατούσαμε τα μικρά και γινόταν κύκλος. Θυμάμαι μια περίοδο είχαμε πήξει να τρώμε στιφάδο.. :o

Σε κάποια φάση η μάνα άρχισε να τρώει τα μικρά. Τα γεννούσε και την επόμενη μέρα τα χε φάει.

Είδαμε και απόειδαμε και τα σφάξαμε όλα και έχω να φάω από τότε στιφάδο με κουνέλι. Ακόμα θυμάμαι τον παππού μου πως τα κρέμαγε στη πόρτα της αποθήκης και τα έγδερνε. :) Παλιές καλές εποχές..

Τώρα έχουμε 4 γάτες και 1 σκύλο τον οποίο θα τον πάμε κάπου μακριά να τον παρατήσουμε γιατί είναι τελείως κόπρος ο άτιμος.

Πως μπορουσατε μωρε και τα τρωγατε ενω τα ειχατε δει ζωντανα; Δεν ξαναφαγα κοτοπουλο απο τοτε που μου μαγειρεψαν το κοτοπουλακι που μου ειχαν παρει το πασχα (και το οποιο δεν ελεγε να πεθανει κι εγινε κοτζαμ κοκορας σε αντιθεση με το τι συμβαινει συνηθως!). Ακομα θυμαμαι το σοκ που ειχα παθει οταν ανακαλυψα τι ετρωγα! (και μιλαμε οτι ημουν 8 χρονων τοτε!).

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος princess (11 Σεπ. 2004 , 00:24)

Πως μπορουσατε μωρε και τα τρωγατε ενω τα ειχατε δει ζωντανα;

Είπα πως. Κοκκινιστό στιφάδο, με τυράκι φέτα ήταν το κάτι άλλο. Θυμάμαι πάντα έτρωγα το πίσω πόδι, είχε το καλύτερο κρέας. :cool:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος princess (11 Σεπ. 2004 , 00:24)

Δεν ξαναφαγα κοτοπουλο απο τοτε που μου μαγειρεψαν το κοτοπουλακι που μου ειχαν παρει το πασχα (και το οποιο δεν ελεγε να πεθανει κι εγινε κοτζαμ κοκορας σε αντιθεση με το τι συμβαινει συνηθως!). Ακομα θυμαμαι το σοκ που ειχα παθει οταν ανακαλυψα τι ετρωγα! (και μιλαμε οτι ημουν 8 χρονων τοτε!).

Η κότα ελευθέρα βοσκής γίνεται μόνο σούπα καλή. Αλλιώς είναι σκληρό το κρέας της. Εχώ φάει κοτούλες δικιές μας ουκ ολίγες. :happy:

Κόκκορα απότι θυμάμαι δεν είχαμε ποτέ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Γίνεται και ωραιότατος κρασάτος.. Κρίμα... :(

εγω παλι εχω πεισει πλεον τον εαυτο μου οτι το κρεας φυτρωνει στο τσιγκελι του χασαπη και ουδεμια σχεση εχει με τις φατσουλες των ζωντανων που βλεπω.... οπως βολευεται κανεις!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος princess (11 Σεπ. 2004 , 00:34)

εγω παλι εχω πεισει πλεον τον εαυτο μου οτι το κρεας φυτρωνει στο τσιγκελι του χασαπη και ουδεμια σχεση εχει με τις φατσουλες των ζωντανων που βλεπω.... οπως βολευεται κανεις!

Ξεφευγουμε λίγο. Αλλά έχεις δει πως κάνουν τα γουρούνια όταν τα σφάζουν. Βγάζουν κάτι στριγκλιές ελεινές. Και αν δεν τον πετύχεις καλά με το τσεκούρι με τη πρώτη άστα να πάνε...

Έχω παραστεί σε σφαγή γουρουνιού ΚΑΤΟΙΚΊΔΙΟΥ, κάποιου γείτονα. Να βλέπεις 4 άτομα με τσεκούρια να κυνηγάνε το γουρούνι σε μια αυλή 5-5 και αυτό να τρέχει και να στριγκλίζει, να μη σου μέινει νεφρό από το γέλιο.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (11 Σεπ. 2004 , 00:17)

Και εμείς είχαμε παλιότερα κουνέλια. 4 θηλυκά και 1 αρσενικό για να τα γκαστρώνει. Γεννούσαν σφάζαμε τα μεγάλα και κρατούσαμε τα μικρά και γινόταν κύκλος. Θυμάμαι μια περίοδο είχαμε πήξει να τρώμε στιφάδο.. :o

Σε κάποια φάση η μάνα άρχισε να τρώει τα μικρά. Τα γεννούσε και την επόμενη μέρα τα χε φάει.

Είδαμε και απόειδαμε και τα σφάξαμε όλα και έχω να φάω από τότε στιφάδο με κουνέλι. Ακόμα θυμάμαι τον παππού μου πως τα κρέμαγε στη πόρτα της αποθήκης και τα έγδερνε. :) Παλιές καλές εποχές..

Τώρα έχουμε 4 γάτες και 1 σκύλο τον οποίο θα τον πάμε κάπου μακριά να τον παρατήσουμε γιατί είναι τελείως κόπρος ο άτιμος.

Bayern διαλεξες το καταλληλοτερο thread για να τα γραψεις ολα αυτα :lol:

Εκτος αν κανεις πλακα,οποτε τζαμπα καποιοι απο εδω παθαν εμφραγμα :alien:

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

λοιπον τερμα το Off topic... αντε κι αυριο εχουμε Bbq παρτυ...

να σας παρουσιασω τον εκλιποντα λοιπον... η φωτο ειναι μαυροασπρη δεν ξερω γιατι.... ισως γιατι ετσι με κανει να σκεφτομαι οτι πια δεν ειναι μαζι μου αλλα παντα καπου εδω γυρω... κυριες και κυριοι... ο WINSTON!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Xourxoulitsos (11 Σεπ. 2004 , 00:45)

Bayern διαλεξες το καταλληλοτερο thread για να τα γραψεις ολα αυτα :lol:

Εκτος αν κανεις πλακα,οποτε τζαμπα καποιοι απο εδω παθαν εμφραγμα :alien:

Όχι δεν κάνω πλάκα. Αυτή η κατάσταση επικρατεί στην επαρχία με τα κατοικίδια μας. Ντάξει δεν μιλάω για κότα και γουρούνια που τα ανέφερα στη συνέχεια στην εξέλιξημιας συζήτησης. Βασικά αναφερόμουν στα κουνέλια. Να δεις παιχνίδι που κάναμε. :D

Αλλά το αποτέλεσμα ήταν πάντα το ίδιο. Καλομαγειρεμένα και σερβιρισμένα στο πιάτο μας. :lol:

μια και δεν εχει πια να φοβαται τιποτα... να κι αλλη μια! Οχι συγγνωμη με τετοιο βλεμμα δεν τον λατρευεις;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (11 Σεπ. 2004 , 00:59)

Όχι δεν κάνω πλάκα. Αυτή η κατάσταση επικρατεί στην επαρχία με τα κατοικίδια μας. Ντάξει δεν μιλάω για κότα και γουρούνια που τα ανέφερα στη συνέχεια στην εξέλιξημιας συζήτησης. Βασικά αναφερόμουν στα κουνέλια. Να δεις παιχνίδι που κάναμε. :D

Αλλά το αποτέλεσμα ήταν πάντα το ίδιο. Καλομαγειρεμένα και σερβιρισμένα στο πιάτο μας. :lol:

Βayern φανταζομαι οτι μιλας για τα παραδοσιακα ελληνικα κουνελια!Ο δικος μου δεν μπορω να πω οτι θα σ'ενθουσιαζε για φαγητο γιατι δεν εχει και τοσο κρεας αλλα εχει κυριως γουνα!Ειναι μια ρατσα που εχει αναπτυχθει κυριως για συντροφια,για pet(tete de lion η πιο γνωστο ως lionhead).Στο εξωτερικο και ειδικα στη Γαλλια αναπτυσσονται συνεχως καινουριες ρατσες με σκοπο τα κουνελακια να κρατουν συντροφια στα αφεντικα τους και σιγα σιγα παιρνουν ολο και πιο πολλοι προτιμωντας τα ακομα και απο σκυλο!!! :lol: Ριξτε μια ματια! http://www.rabbit.org/ και εδω επισης!!!http://www.bunnyluv.com/

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (11 Σεπ. 2004 , 00:38)

Ξεφευγουμε λίγο. Αλλά έχεις δει πως κάνουν τα γουρούνια όταν τα σφάζουν. Βγάζουν κάτι στριγκλιές ελεινές. Και αν δεν τον πετύχεις καλά με το τσεκούρι με τη πρώτη άστα να πάνε...

Έχω παραστεί σε σφαγή γουρουνιού ΚΑΤΟΙΚΊΔΙΟΥ, κάποιου γείτονα. Να βλέπεις 4 άτομα με τσεκούρια να κυνηγάνε το γουρούνι σε μια αυλή 5-5 και αυτό να τρέχει και να στριγκλίζει, να μη σου μέινει νεφρό από το γέλιο.

το δολιο !!!!

για κλαματα ειναι οχι για γελια !!!

:blink: πας καλα ????