Administrators athanaso77 Δημ. August 27, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Και αν σου απαντήσει δηλαδή ένα άτομο, αυτό θα σε καλύψει; Δε νομίζω. Διάβασε στο παρόν θέμα και όσοι την έχουν, έχουν ήδη τοποθετηθεί σχετικά με τη συσκευή. Μόνο έτσι θα πάρεις μια σωστή εικόνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Και αν σου απαντήσει δηλαδή ένα άτομο, αυτό θα σε καλύψει; Δε νομίζω. Διάβασε στο παρόν θέμα και όσοι την έχουν, έχουν ήδη τοποθετηθεί σχετικά με τη συσκευή. Μόνο έτσι θα πάρεις μια σωστή εικόνα. Φιλε Θαναση σε ευχαριστω για την απαντηση. Αλλα τι παραπανω εκανα εγω απο οτι κανουνε ολοι οσοι γραφουν και ρωτανε πληροφοριες για μια υποψηφια προς αγορα συσκευη, για να μου την πεις? Το θεμα το ειχα διαβασα ηδη. Αλλωστε ειναι μικρο. Εδω διαβασα ολο του 967 και του f1, σε 4 σελιδες θα κολαγα? :lol: Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 μολις 98 ευρω??? ειμαι ετοιμος να το παραγγειλω,,,,, πειτε καμια γνωμη οσοι το εχετε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 μολις 98 ευρω??? ειμαι ετοιμος να το παραγγειλω,,,,, πειτε καμια γνωμη οσοι το εχετε!!! Και εγω ειμαι ετοιμος, αλλα... Στο amoi a928w ολοι εχουν θεμα με τον χαμηλο ηχο στις κλησεις, φοβαμαι μηπως γινεται το ιδιο και a900w, αν και ο diskos πιο πανω εγραψε οτι ακουγοταν καλα. Η τιμη ειναι πειρασμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 μολις 98 ευρω??? ειμαι ετοιμος να το παραγγειλω,,,,, πειτε καμια γνωμη οσοι το εχετε!!! Πολλά λες εδώ με 85€: http://www.minideal.net/amoi-a900w-smartphone-android-4-2-mtk6582-quad-core-with-5-5inch-ips-1280x720-screen-rom-8gb.html Και εμένα με έβαλε σε σκέψεις η τιμή του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Πολλά λες εδώ με 85€: http://www.minideal.net/amoi-a900w-smartphone-android-4-2-mtk6582-quad-core-with-5-5inch-ips-1280x720-screen-rom-8gb.html Και εμένα με έβαλε σε σκέψεις η τιμή του To out of stock το ειδες? Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 To out of stock το ειδες? Έχεις δίκαιο! :O Την προηγούμενη βδομάδα κοίταγα για 5.5 ίντσες και ήμουν μεταξύ αυτό, το Α850+ και Coolpad 7320 και το είχε σε στοκ με τιμή 129.99, τώρα κατέβασε τιμή κατευθείαν out of stock και δεν δούλευε το site για 2-3 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Έχεις δίκαιο! :O Την προηγούμενη βδομάδα κοίταγα για 5.5 ίντσες και ήμουν μεταξύ αυτό, το Α850+ και Coolpad 7320 και το είχε σε στοκ με τιμή 129.99, τώρα κατέβασε τιμή κατευθείαν out of stock και δεν δούλευε το site για 2-3 μέρες. Για μενα δεν υπαρχει διλημμα γιατι θεωρω το Coolpad πολυ πιο ομορφο,ειναι πιο λεπτο,πιο γρηγορο,μ αρεσει πιο πολυ το στοκ μενου [δεν μ αρεσει καθολου το λογισμικο της Lenovo απο θεμα εμφανισης (ναι ξερω,αλλαζει η εμφανιση)],με καλυτερη καμερα και οθονη,εχει 8GB rom εναντι 4,με μονα μειονεκτηματα την χειροτερη αυτονομια λογω HD οθονης και την ακριβοτερη τιμη. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 τελικα εριξα σημερα παραγγελια.... για να δω... ελπιζω να αξιζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Για μενα δεν υπαρχει διλημμα γιατι θεωρω το Coolpad πολυ πιο ομορφο,ειναι πιο λεπτο,πιο γρηγορο,μ αρεσει πιο πολυ το στοκ μενου [δεν μ αρεσει καθολου το λογισμικο της Lenovo απο θεμα εμφανισης (ναι ξερω,αλλαζει η εμφανιση)],με καλυτερη καμερα και οθονη,εχει 8GB rom εναντι 4,με μονα μειονεκτηματα την χειροτερη αυτονομια λογω HD οθονης και την ακριβοτερη τιμη. Το Coolpad πήρα και εγώ για την φίλη μου, αλλά επειδή έχω το Ν828 και είμαι υπέρ- ευχαριστημένος το σκέφτηκα σοβαρά. Πάλι το χάκαραν το Minideal όλα 0.80$ τα έχει :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Για μενα δεν υπαρχει διλημμα γιατι θεωρω το Coolpad πολυ πιο ομορφο,ειναι πιο λεπτο,πιο γρηγορο,μ αρεσει πιο πολυ το στοκ μενου [δεν μ αρεσει καθολου το λογισμικο της Lenovo απο θεμα εμφανισης (ναι ξερω,αλλαζει η εμφανιση)],με καλυτερη καμερα και οθονη,εχει 8GB rom εναντι 4,με μονα μειονεκτηματα την χειροτερη αυτονομια λογω HD οθονης και την ακριβοτερη τιμη. 8gb ειναι και το Amoi και το F1 ,να προσθεσω οτι το Amoi μοιαζει ποιο συμπαγη και φαινεται να αντεχει το "ξυλο" περισσοτερο απο οτι το F1.Επειση ετυχε και παρελαβα και τα 2 ταυτοχρονα να πω οτι μου εκανε εντυπωση το ποσο μεγαλυτερη μπαταρια ειχε το Amoi ,παροτι και τα 2 ειναι στα 2500mah. ΥΓ ασχετο αλλα θα το πω :p η οθονη του F1 δεν παιζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Για τη συγκριση Lenovo A850+ με Coolpad 7320 μιλαω.Και το ΑΜΟΙ ειναι εξαιρετικο. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 μονο εγω περιμενω το κινητο?? δεν το εχει παρει κανενας??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 μονο εγω περιμενω το κινητο?? δεν το εχει παρει κανενας??? Το εχω παραλαβει εγω φιλε ,μην αγχωνεσε μια χαρα κινητο εχεις παρει.Το πισω καπακι ειναι λιγο περιεργο εκανα 5 λεπτα για να το ξαναβαλω :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Γενικά σαν ποιότητα πως είναι? Και έχει πολύ πάχος και μεγαλα bezels? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Το εχω παραλαβει εγω φιλε ,μην αγχωνεσε μια χαρα κινητο εχεις παρει.Το πισω καπακι ειναι λιγο περιεργο εκανα 5 λεπτα για να το ξαναβαλω :lol: Ο ηχος στις κλησεις ειναι χαμηλος οπως στο amoi a928w ; Οι εφαρμογες μεταφερονται στην sd; ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Η ποιοτητα ειναι η γνωστη της AMOI δηλαδη παρα πολυ καλη και το κινητο ειναι σολιντ ,το μεγεθος ειναι κλασικο για 5.5 ιντσες ,ισως θα μπορουσε να ειναι πιο μαζεμενο πανω και κατω απο την οθονη αλλα μιλαμε για χιλιοστα. Η μπαταρια του ειναι τεραστια πραγματικα αλλα ειναι σχετικα λεπτη για αυτο δεν το κανει χοντρουλι και καθετε καλα στο χερι. Το κινητο το εχω φερει για πωληση και δεν το χρησιμοποιώ για να μπορω να σας πω λεπτομερειες για την χρηση του αλλα στα τεστ που του εκανα ολα δουλευαν ρολοι ,για της κλησεις και ακουγα καλα και με ακουγαν καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 (edited) Η ποιοτητα ειναι η γνωστη της AMOI δηλαδη παρα πολυ καλη και το κινητο ειναι σολιντ ,το μεγεθος ειναι κλασικο για 5.5 ιντσες ,ισως θα μπορουσε να ειναι πιο μαζεμενο πανω και κατω απο την οθονη αλλα μιλαμε για χιλιοστα. Η μπαταρια του ειναι τεραστια πραγματικα αλλα ειναι σχετικα λεπτη για αυτο δεν το κανει χοντρουλι και καθετε καλα στο χερι. Το κινητο το εχω φερει για πωληση και δεν το χρησιμοποιώ για να μπορω να σας πω λεπτομερειες για την χρηση του αλλα στα τεστ που του εκανα ολα δουλευαν ρολοι ,για της κλησεις και ακουγα καλα και με ακουγαν καλα. Σ ευχαριστω. Ημουν μεταξυ του amoi και του zopo zp520. 50 ευρω πιο κατω το amoi ειδικα τωρα που το to2c ανεβασε την τιμη στα 150 + την τιμη του zopo η λυση amoi ειναι πιο ιδανικη. Να σαι καλα. Σ ευχαριστω. Ημουν μεταξυ του amoi και του zopo zp520. 50 ευρω πιο κατω το amoi ειδικα τωρα που το to2c ανεβασε την τιμη στα 150 + την τιμη του zopo η λυση amoi ειναι πιο ιδανικη. Να σαι καλα. Παίζει να παρήγγειλα το τελευταίο κομμάτι από το vickmall. Σήμερα λέει out of stock και γενικά δεν υπάρχει και στα άλλα site minideal to2c κλπ. Μάλλον αποσύρθηκε το συγκεκριμένο μοντέλο από την αγορά. Μακάρι να βγει τελικά όντως καλό. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Edited September 19, 2014 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Σ ευχαριστω. Ημουν μεταξυ του amoi και του zopo zp520. 50 ευρω πιο κατω το amoi ειδικα τωρα που το to2c ανεβασε την τιμη στα 150 + την τιμη του zopo η λυση amoi ειναι πιο ιδανικη. Να σαι καλα. Παίζει να παρήγγειλα το τελευταίο κομμάτι από το vickmall. Σήμερα λέει out of stock και γενικά δεν υπάρχει και στα άλλα site minideal to2c κλπ. Μάλλον αποσύρθηκε το συγκεκριμένο μοντέλο από την αγορά. Μακάρι να βγει τελικά όντως καλό. Ευχαριστώ για την βοήθεια. εγω το παρηγγειλα 10 του μηνος και σε συνομιλια μου με τη selina μου ειπε σταματησε η παραγωγη και ειχαν μεινει ελαχιστα κομματια. επισης μου ειπε οτι δεν εχει αναφερθει κανενα προβλημα και οτι δεν της εχουν επιστραφει ελλατωματικες συσκευες.... να δουμε το περιμενω με αγωνια κυριως για το μεγεθος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 εγω το παρηγγειλα 10 του μηνος και σε συνομιλια μου με τη selina μου ειπε σταματησε η παραγωγη και ειχαν μεινει ελαχιστα κομματια. επισης μου ειπε οτι δεν εχει αναφερθει κανενα προβλημα και οτι δεν της εχουν επιστραφει ελλατωματικες συσκευες.... να δουμε το περιμενω με αγωνια κυριως για το μεγεθος.... Παραξενη εταιρια τελικα αυτη η amoi. Ουτε καν στα αγγλικα δεν ειναι η επισημη σελιδα της. Ακομα δεν βγηκε το a900w και σταματησε. Οποτε αναμονη. Για το μεγεθος ειναι το μοναδικο πραγμα που δεν φοβαμαι 152x76 ειναι καλη διασταση για 5.5αρι. Ολα τα αλλα ειναι πιο μεγαλα elephone umi c1 κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 τελικα το παρελαβα χθες!!! απιστευτο το κινητο! κανενα προβλημα αψογη οθονη και ποιοτητα κατασκευης!!!! avatar δεν υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 τελικα το παρελαβα χθες!!! απιστευτο το κινητο! κανενα προβλημα αψογη οθονη και ποιοτητα κατασκευης!!!! avatar δεν υπαρχει? Ακη για το μέγεθος που αγχονώσουν εντάξει; Πες μου για τις κλήσεις και στο δικό σου, είμαι και δικηγόρος και με ενδιαφέρει πολύ η ποιότητα της κλήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Ακη για το μέγεθος που αγχονώσουν εντάξει; Πες μου για τις κλήσεις και στο δικό σου, είμαι και δικηγόρος και με ενδιαφέρει πολύ η ποιότητα της κλήσης. μια χαρα το μεγεθος! τζαμπα το αγχος.... εμφανισιακα μοιαζει πολυ ακριβο κινητο και σοβαρο και το ηθελα ετσι γιατι το παιρνω στο γραφειο και δεν ηθελα πολλα φρου φρου και χρωματα.... η ποιοτητα των κλησεων αψογη! μεχρις στιγμης θεωρω οτι ειναι η καλυτερη επιλογη κινητου που εχω κανει! με βλεπω να το κραταω χρονια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Με γεια φιλε να το χαρεις. Δεν εχει καταπληκτικη ποιοτητα κατσκευης?Εμενα μου θυμιζει πολυ την ποιοτητα κατασκευης του playbook ,ειναι σαν τουβλο (με την καλη εννοια :lol: ). Η πλακα ειναι οτι το εδειχνα σε εναν τυπο μαζι με ενα Lenovo A850 και το λενοβο εμοιαζε με φτωχο συγγενη :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 26, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 avatar δεν υπαρχει? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=124232 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts