johndrama Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Για γυναικα δεν είναι αυτό το κινητό..Δεν θα εκτιμήσει καθόλου τις 5,5 ίντσες(όσο τελια οθονη και να ειναι) και θα χαραμιστει.Καλυτερα να το πάρειςγια σενα .Είναι μεγαλο το κινητό θα χρειαστεί μεγάλες τσέπες, αφού είναι γυναικα δυσκολα..Για άντρα όμως το κινητό τα σπάει γιατί έχουμε κ μεγαλυτερα χερια. Μη ξεχνας ομως πως οι γυναικες τα ριχνουν ολα μεσα στη τσαντα δε χρειαζονται τσεπες σαν εμας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stelios4Paok Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Στέλιο για πες μου σε παρακαλώ επιπλέον πράγματα για αυτό το κινητό. Μου άρεσε πάρα πολύ και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά (ανάμεσα σε αυτό το Doogee Dagger DG550 και το Hot Pepper LA3S) να είναι το επόμενο κινητό μου. Με ενδιαφέρει να μου πεις επιπλέον πράγματα για την ποιότητα κατασκευής (το gps με εδνιαφέρει ελάχιστα), την μπαταρία και το πως κάθεται στο χέρι σου. Πως το νιώθεις σε περίπτωση που πέσει; Δείχνει στιβαρό αρκετά; Σε κουράζει το βάρος του; Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με το ένα χέρι μόνο ή απαιτεί 2 χέρια; Ανέφερες ότι κρατάει αρκετά η μπαταρία του, 2 μέρες βγάζει με κανονική χρήση (ανοιχτό wifi ή data, κλήσεις και λίγο σερφάρισμα); Από που το αγόρασες; Έχει άλλα χρώματα το πίσω καπάκι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Λοιπον σορρυ που αργησα να ανταποκριθω στι μήνυμα σου..Λοιπον μια φορά μου έπεσε αλλά είχα την σιλικονενια θήκη κ δεν έπαθε τίποτα μην σε ανησυχεί.. Το βαρος του δεν σε κουράζει σε καθημερινή χρηση εμένα προσωπικά με κουράζει μονο όταν ξαπλωνω και σερφαρω..συνήθως με 2 χέρια το χρησιμοποιώ δύσκολα με το ενα χερι ..ναι βγαζει 2 μέρες η μπαταρία αλλά με λογική χρηση..το αγορασα απο μινιντιλ κ είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί μου βαλαν θήκη ενω δεν ηταν στο πακέτο τους το ζήτησα με μήνυμα..ναι βγαίνει κ σε αλλά χρωματα αμα τι οαραγγειλεις πρεπει να ζητησεις ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μη ξεχνας ομως πως οι γυναικες τα ριχνουν ολα μεσα στη τσαντα δε χρειαζονται τσεπες σαν εμας. Σε αυτο εχεις δίκιο φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptsolak Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Ευχαριστούμε πολύ για την απάντησή σου Στέλιο. Κάλιο αργά παρά ποτέ! :) Παράθεση free yourself Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 (edited) Ευχαριστούμε πολύ για την απάντησή σου Στέλιο. Κάλιο αργά παρά ποτέ! :) Στις κλησεις ειναι ολα ενταξει; Μικροφωνα-ακουστικα κλπ Edited June 24, 2014 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Για γυναικα δεν είναι αυτό το κινητό..Δεν θα εκτιμήσει καθόλου τις 5,5 ίντσες(όσο τελια οθονη και να ειναι) και θα χαραμιστει.Καλυτερα να το πάρειςγια σενα .Είναι μεγαλο το κινητό θα χρειαστεί μεγάλες τσέπες, αφού είναι γυναικα δυσκολα..Για άντρα όμως το κινητό τα σπάει γιατί έχουμε κ μεγαλυτερα χερια. Στελιο εξακολουθεις να εισαι ευχαριστημενος απο το κινητο; Κλεισεις μικροφωνο κλπ ακουγονται καλα; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Παιδια το εχει παρει κανενας αλλος το κινητο; Να μας πει για τις κλησεις κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diskos Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 παιδια καλησπερα. σημερα παρελαβα το amoi a900w. θα σας ενημερωνω για οτι θελετε.... σαν κινιτο φοβερο, καταπληκτικο πανεμορφο. απλα με το που παρελαβα το μεσημερι δηλαδη το ανοικσα κατευθειαν επαιξα κανενα μεσαωρο και μετα αρχισε να αναβοσβηνει η οθονη του μεχρι που μου εβγαλε κατι σαν διαφανεια ας πουμε οπως ιταν παλια η ερτ νμε διαφορα χρωματα γραμμες.. δεν γνωριζω τι ειναι απλα το παραβλεπω. πιστευω ηθελε φορτισμα... θα σας ενημερωσω... κατα τα αλλα καταπληκτικο με ολη την σημασια της λεξεως. καμερα φοβερη στο ιντερνετ παει σφαιρα φεισ το ανοιγει σε χρονο ντε τε και ενα παιχνιδακι το παει κομματια... μονο το οτι χανει ευκολα στο σπιτι το σημα του ιντερνετ με προβλιματιζει αλλα θα δοθμε μηπως ηταν απο την χαμηλη μπαταρια...:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 παιδια καλησπερα. σημερα παρελαβα το amoi a900w. θα σας ενημερωνω για οτι θελετε.... σαν κινιτο φοβερο, καταπληκτικο πανεμορφο. απλα με το που παρελαβα το μεσημερι δηλαδη το ανοικσα κατευθειαν επαιξα κανενα μεσαωρο και μετα αρχισε να αναβοσβηνει η οθονη του μεχρι που μου εβγαλε κατι σαν διαφανεια ας πουμε οπως ιταν παλια η ερτ νμε διαφορα χρωματα γραμμες.. δεν γνωριζω τι ειναι απλα το παραβλεπω. πιστευω ηθελε φορτισμα... θα σας ενημερωσω... κατα τα αλλα καταπληκτικο με ολη την σημασια της λεξεως. καμερα φοβερη στο ιντερνετ παει σφαιρα φεισ το ανοιγει σε χρονο ντε τε και ενα παιχνιδακι το παει κομματια... μονο το οτι χανει ευκολα στο σπιτι το σημα του ιντερνετ με προβλιματιζει αλλα θα δοθμε μηπως ηταν απο την χαμηλη μπαταρια...:blink: Σ ευχαριστω φιλε θα περιμενω να μας γραψεις μετα απο κανενα διημερο που θα εχεις και καλυτερη εικονα για το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diskos Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 παιδια μαποα το καρπουζι... το κινιτο ειναι χαλασμενο τρε,οπαιζει η οθονη κ μετα ασπριζει.... τι λετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 παιδια μαποα το καρπουζι... το κινιτο ειναι χαλασμενο τρε,οπαιζει η οθονη κ μετα ασπριζει.... τι λετε Κριμα αδερφε. Κανε dispute στην paypal (45 ημερες) να παρεις πισω τα λεφτα σου. Απο ποιο μαγαζι το πηρες, δεν το ελεγξαν οι ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 4, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Ναι... η επιστροφή είναι μονόδρομος στη συγκεκριμένη περίπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diskos Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 παιδια απο minideal το πηρα το κινιτο. μιλησα μαζι τους και μου ειπαν μολις θα το παραλαβουν( εννοειται πως το εστειλα πισω) θα στειλουν αμεσως ενα ελεγμενο και ρουταρισμενο κινιτο. παντως το κινιτο γα...σε ηταν φοβερο. οσο για peypal απο το να περιμενω να παρω πισω τα λεφτα κ να παραγγειλω αλλο και να ξαναπεριμενω προτημεισα να το στειλω πισω. μου ειπαν οι κινεζοι οτι θα μου κανουν επιστροφη τα εξοδα απ[οστολης... δεν το νοιμιζω φυσικα. με ελτα το εστειλα κοστισε 15.60 και το ασφαλεισα για 150 ευρω... απο ελτα λενε οτι σε ενα μηνα θα ειναι πισω... υπομονη λοιπον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pedel Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 σημερα εστειλα ενα ητμ 1 στιν κινα και πληρωσα 5 ευρω,εσυ γιατι 15 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 5, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 σημερα εστειλα ενα ητμ 1 στιν κινα και πληρωσα 5 ευρω,εσυ γιατι 15 ευρω Γιατί εσύ το έστειλες ανασφάλιστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Στελιο εξακολουθεις να εισαι ευχαριστημενος απο το κινητο; Κλεισεις μικροφωνο κλπ ακουγονται καλα; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Εξαιρετικη τιμη για ποιοτητα AMOI. http://www.vickmall.com/amoi-a900w-smartphone-mtk6582-quad-core-android-4-2-1gb-ram-8gb-rom-5-5inch-ips-1280x720-screen.html Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 (edited) Εξαιρετικη τιμη για ποιοτητα AMOI. http://www.vickmall.com/amoi-a900w-smartphone-mtk6582-quad-core-android-4-2-1gb-ram-8gb-rom-5-5inch-ips-1280x720-screen.html Αρη το vickmall το εμπιστεύεσαι. Το ΑΜΟΙ είναι λες τελικά καλό. Βλέπω οθόνες δε δουλεύουν και γενικά πολύ λίγα σχόλια. Η τιμή όντως είναι απίστευτη γι αυτό το 5,5 αρι. Edited August 3, 2014 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Το vickmall ειναι για μενα το κορυφαιο καταστημα.Η ΑΜΟΙ ειναι πολυ ποιοτικη.Βεβαια με 10$ παραπανω παιρνεις το 8πυρηνο Coolpad 7320 που ειναι πιο λεπτο και πουπουλο. Το εβαλα για καποιον που θελει κατι εναλλακτικο.Οντως λιγοι οι κατοχοι του. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Το vickmall ειναι για μενα το κορυφαιο καταστημα.Η ΑΜΟΙ ειναι πολυ ποιοτικη.Βεβαια με 10$ παραπανω παιρνεις το 8πυρηνο Coolpad 7320 που ειναι πιο λεπτο και πουπουλο. Το εβαλα για καποιον που θελει κατι εναλλακτικο.Οντως λιγοι οι κατοχοι του. Σ ευχαριστω αυτο ηθελα να ακουσω. Στο coolpad δεν μου αρεσει η ram του (κινεζιες, τυπου miui ram κλπ.. Παμε για amoi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 4, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Σ ευχαριστω αυτο ηθελα να ακουσω. Στο coolpad δεν μου αρεσει η ram του (κινεζιες, τυπου miui ram κλπ.. Παμε για amoi Οι rom εννοείς. H ram είναι άλλο πράγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Οι rom εννοείς. H ram είναι άλλο πράγμα. Ναι λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Σ ευχαριστω αυτο ηθελα να ακουσω. Στο coolpad δεν μου αρεσει η ram του (κινεζιες, τυπου miui ram κλπ.. Παμε για amoi Ειναι νεο μοντελο το 7320.Θα βγουν διαφορες ρομ σιγουρα.Εσυ αποφασιζεις. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diskos Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 παιδια καλημερα... αγανακτησα. σημερα μου ειπαν οι κινεζοι οτι θα μου στειλουν καινουριο κινιτο. εστειλα το παλιο 3/7 και ακομα λεει πως ειναι στο πεκινο εχω τρελαθει. τους ελεγα να στειλουν καινουριο και μου ελεγαν μολις παρουν το παλιο στα χερια τους . αναγκαστικα ανεφερα για δικηγορο κ καπου εκει τα βρηκαμε. εσεις τι λεει πηρε κανενας αλλος το κινιτο? οσο για ερωτηση πιο πανψω για το μικροφωνο κ το ακουστικο το κινιτο δουλευε απσογα... σε γενικες γραμμες το κινιτο τα εσπαγε. αλλα εγω ο γκαντεμης την πατησα....:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 παιδια καλημερα... αγανακτησα. σημερα μου ειπαν οι κινεζοι οτι θα μου στειλουν καινουριο κινιτο. εστειλα το παλιο 3/7 και ακομα λεει πως ειναι στο πεκινο εχω τρελαθει. τους ελεγα να στειλουν καινουριο και μου ελεγαν μολις παρουν το παλιο στα χερια τους . αναγκαστικα ανεφερα για δικηγορο κ καπου εκει τα βρηκαμε. εσεις τι λεει πηρε κανενας αλλος το κινιτο? οσο για ερωτηση πιο πανψω για το μικροφωνο κ το ακουστικο το κινιτο δουλευε απσογα... σε γενικες γραμμες το κινιτο τα εσπαγε. αλλα εγω ο γκαντεμης την πατησα....:blink:[/QUO Tο καινούριο που θα πάρεις θα είναι κορυφή. Με το καλό και υπομονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Παιδια, ενδιαφερομαι να το αγορασω. Επειδη βλεπω οτι τα σχολια εχουν...κοιλια, αυτο οφειλεται στο οτι δεν πουληθηκε αρκετα η στο οτι δεν εβγαλε προβληματα? Θα ηθελα απο καποιον που ηδη το εχει καποιο σχολιο σχετικα με το αν αξιζει η αγορα του.Ευχαριστω. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts