Jump to content

Samsung Galaxy Tab Pro 8.4/10.1

Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα φίλε phanispal.εγω εχω το 10.1 pro και η φτηνότερη μαπταρία συμβατή που βρίσκω είναι στα 35 ευρώ.αυτή που λές εσυ είναι για το 8,4.Βρίσκω και στο ebay λίγο πιο φτηνές αλλά προτιμώ να πάρω απο ελλάδα να εχω και 1 χρόνο εγγύηση.

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κατανοητό.

Οπότε τι κάνουμε με την αλλαγή μπαταρίας;

Πού μπορώ να το πάω να μου την αλλάξουν;

Αν δεν την αλλαζεις μόνος μόνον επίσημο σέρβις, για μένα Smartec. Μόνον εκεί είσαι σίγουρος οτι δεν θα σου κάνουν ζημιά.

Σημάδια στο bezel μην το σκέφτεσαι καν. Θα αποκτήσει. Είναι Χάλι μαύρο ποιοτικά. Απλά όσο περισσότερο το προσέξουν τόσο λιγότερα σημάδια θα έχει.

Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Δεν είναι ότι δεν πιάνουν καθόλου τα χέρια μου, αλλά θα προτιμούσα να μην σχοληθώ με αυτό, εκτός βέβαια αν πρόκειται να μου ζητήσουν κάτι παράλογο.

Οπότε μιας και το θίξαμε, ξέρετε τι προβλέπεται σε αυτή την περίπτωση;

- Πουλάνε και τη μπαταρία στη Smartec (Smartec φαντάζομαι εννοείς και όχι Smarted), και αν ναι, πόσο;

- Ποιο είναι το κόστος για τα εργατικά;

- Μπορώ να τους πάω τη μπαταρία και απλά να μου την αλλάξουν;

Edited by phanispal

Δεν είναι ότι δεν πιάνουν καθόλου τα χέρια μου, αλλά θα προτιμούσα να μην σχοληθώ με αυτό, εκτός βέβαια αν πρόκειται να μου ζητήσουν κάτι παράλογο.

Οπότε μιας και το θίξαμε, ξέρετε τι προβλέπεται σε αυτή την περίπτωση;

- Πουλάνε και τη μπαταρία στη Smartec (Smartec φαντάζομαι εννοείς και όχι Smarted), και αν ναι, πόσο;

- Ποιο είναι το κόστος για τα εργατικά;

- Μπορώ να τους πάω τη μπαταρία και απλά να μου την αλλάξουν;

Ναι, smartec εννοουσα. Ο σπελερ έκανε τα δικά του.

Κάποια στιγμή είχαν γραφτεί καποιες τιμές αλλά ήταν τέτοιες που δεν θεωρήθηκαν "ακριβείς". Καταλαβαίνεις τι εννοώ. Ήταν μικρότερες ή ίσες του ανταλακτικου.

Τες πα, νομίζω οτι πάει γύρω στο 50αρι το μαλλί. Αν κάποιος φίλος γνωρίζει κάτι σίγουρα, να το γράψει.

Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Bump μήπως ξέρει κάποιος κάτι περισσότερο/διαφορετικό.

Ευχαριστώ fanatikos για την απάντηση.

• 2 weeks later...

Γεια στο φορουμ,

εχω το SM T525,και πριν δυο εβδομαδες περασα την cyanogen 13 unoficial.

Απο τοτε εχω εξαιρετικα αργο browsing,firefox, google chrome, maps,

εχει αντιμετωπισει καποιος το ιδιο,φταιει η cyanogen? αν ναι τι μπορω να κανω

για να βελτιωθει η κατασταση,χωρις να περασω αλλη rom_

στο speedtest το download ειναι 92,87 Mbps και το upload 5.90 Mbps.

ευχαριστω!

Πήγαινε play store και χτύπα στο ψαχτηρι Lagfix..Θα σου βγάλει κάποιες εφαρμογές. Η πρώτη (Lagfix fstrim) δεν θα δουλέψει, θα κατεβάσεις τη δεύτερη λέγεται Trimmer (fstrim) μπλε χρώμα. Αφού πρωτα ενεργοποιήσεις το root απο τις επιλογές προγραμματιστή , θα βάλεις ΟΝ και τα τρια partition πανω που φαίνονται, θα δώσεις δικαιώματα μόλις ζητήσει και πατάς start ...Μόλις τελειώσει κατέβασε το power clean και καθάρισε όλη τη κρυφή cache & τα junks αρχεία ιδιαίτερα.. Μόλις τελειωσει, Reboot On Recovery > Wipe > Advanced Wipe και θα καθαρίσεις ΜΟΝΟ!!! Cache & Dalvik & Reboot system ...Αν η συσκευή δεν στρώσει μετα απο αυτά, ψάξε για κάποια καλύτερη ROM ίσως στη LP 5.1.1 να δουλεύει πολύ καλυτερα,δεν το γνωρίζω έχω το 520...(πολλά παίζουν ρόλο όπως & ο τρόπος που φλασαρουμε μια ROM & το πακέτο gapps που χρησιμοποιούμε) Edited by daitalos
:respect:

ευχαριστω για τις πληροφοριες.εβαλα ξανα την stock και το ιντερνετ παει σφαιρα!

Ε βέβαια , είναι σχεδόν αδύνατο ένας μεμονωμένος προγραμματιστής να φτιάξει μία ROM τόσο "αλάνθαστη" όσο η κάθε εργοστασιακή. Μόνο οργανωμένα team (CM,OMNI,SLIM κλπ) μπορούν να προσεγγίσουν,αλλά δυστυχώς γιά τη συσκευή σου δέν υπάρχει ακόμη Official ROM ...Μπορείς να απενεργοποιήσεις όμως όλο το bloatware η όσες εφαρμογές θέλεις στην εργοστασιακή ROM χωρίς root με το package disabler (Samsung) η καί χωρίς αυτό ..Το χώρο που έπιαναν βέβαια δεν τον γλυτωνεις,παρά μονο με root ( απλά δεν θα τρέχουν στο παρασκήνιο & τη συσκευή καθόλου)

Για ποιο? Για το 10αρι ή για το 8αρι?

Sent from my Galaxy Tab Pro

Πώς φλασάρετε το TWRP μέσω Odin3, κατεβάζω το img.tar και μου βγάζει συνέχεια fail όταν πατήσω το start.

Τα έχω όλα έτοιμα, διαβάζω και καταλαβαίνω τι θα κάνω εκτός από το να εγκαταστήσω το TWRP. Δεν το παίρνει με τίποτα.

Κι εννοείται ότι έχω κατεβάσει και τους τελευταίους usb drivers τουλάχιστον όπως βρήκα αυτούς εδώ.

Edited by Vangelis_D9

Πώς φλασάρετε το TWRP μέσω Odin3, κατεβάζω το img.tar και μου βγάζει συνέχεια fail όταν πατήσω το start.

Τα έχω όλα έτοιμα, διαβάζω και καταλαβαίνω τι θα κάνω εκτός από το να εγκαταστήσω το TWRP. Δεν το παίρνει με τίποτα.

Κι εννοείται ότι έχω κατεβάσει και τους τελευταίους usb drivers τουλάχιστον όπως βρήκα αυτούς εδώ.

Εγώ στο 8άρι ακολούθησα την πιο απλή μέθοδο μέσω του TWRP Manager (είναι διαθέσιμο στο Play Store αλλά απαιτεί root προφανώς). Τη μέθοδο μέσω Odin δεν την έχω δοκιμάσει καθόλου.

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

Εγώ στο 8άρι ακολούθησα την πιο απλή μέθοδο μέσω του TWRP Manager (είναι διαθέσιμο στο Play Store αλλά απαιτεί root προφανώς). Τη μέθοδο μέσω Odin δεν την έχω δοκιμάσει καθόλου.

Μα ακριβώς επειδή θέλει root δεν μπορώ να το βάλω από play store, το είχα δοκιμάσει ήδη μήπως και μπας αλλά δεν έκανε δουλειά.

Μα ακριβώς επειδή θέλει root δεν μπορώ να το βάλω από play store, το είχα δοκιμάσει ήδη μήπως και μπας αλλά δεν έκανε δουλειά.

Θα σου πρότεινα να κάνεις πρώτα root και να περάσεις τη recovery μέσω του manager. Αν τρέχεις τον πιο παλιό kernel μπορείς να ρουτάρεις μέσω towel root. Αν έχεις τον τελευταίο νομίζω χρειάζεται το Odin.

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

Θα σου πρότεινα να κάνεις πρώτα root και να περάσεις τη recovery μέσω του manager. Αν τρέχεις τον πιο παλιό kernel μπορείς να ρουτάρεις μέσω towel root. Αν έχεις τον τελευταίο νομίζω χρειάζεται το Odin.

Ο kernel του είναι ο 3.4.0-2690686 Sep/13/2014. Απ' όσο θυμάμαι από παλιότερες δημοσιεύσεις εδώ, δεν θα λειτουργήσει αυτό που λες.

Το τάμπλετ μου είναι το 8.4 με snap βεβαίως.

Edited by Vangelis_D9

Σιγουρα εχεις κατεβασει το σωστο twrp για τη συσκευη σου?

Δοκιμασε επισης και μια παλιοτερη εκδοση odin. Εγω πχ εχω την 3.0.2 & την 3.0.6.

Σιγουρα εχεις κατεβασει το σωστο twrp για τη συσκευη σου?

Δοκιμασε επισης και μια παλιοτερη εκδοση odin. Εγω πχ εχω την 3.0.2 & την 3.0.6.

Οι οδηγοί πού έχεις κατεβάσει τις κατεβαζαμε κάποτε για παλαιότερες συσκευές. Είναι οι Samsung drivers for mobile phones..Οι τελευταίοι είναι αυτοί : http://samsungusbdriver.com/download/samsung-driver-v1-5-61-0 (εξαγεις το zip καί τρέχεις το exe ώς διαχειριστής)...Μετά φλασαρεις κανονικά με Odin ή αν η συσκευή είναι ήδη root μέσω twrp app ή flashify από play store...Το τελευταίο Odin 3.12.15 εδώ: http://www.droidviews.com/download-odin-tool-for-samsung-galaxy-devices-all-versions/ (άν το πρόβλημα συνεχίσει δοκίμασε μία άλλη θύρα USB & άλλο καλώδιο, δεν φταίει η έκδοση του Odin )

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

daitalos τι γινετε με την 6.0 απο το xda? Διαβαζω οτι λειτουργουν ολα πλεον.

Σωστά διαβασες κατέβασε το build της 5/11 λειτουργούν τα πάντα σωστά [ 56734 βγάζει στό antutu ] - (gapps τις nano καλύτερα στη CM από την oppenggaps : http://opengapps.org ) > Στο πρώτο post μάλλον απαντησα σε λάθος χρήστη , η απάντηση αφορούσε τον Vangelis D9 ....

Edited by daitalos

Διαβασε το post #2445 γιατί κατά λάθος απαντησα σε λάθος χρήστη...99% είναι θέμα οδηγών (δοκίμασε μετά κι άλλη θύρα usb & καλώδιο ακόμη...(δεν είναι οι τελευταίοι οδηγοί αυτοί που έχεις κατεβάσει, το site αυτό δεν ανανεώνει τα post του...πάρε αυτούς από το link που δίνω στο #2445)

Edited by daitalos

Σωστά διαβασες κατέβασε το build της 5/11 λειτουργούν τα πάντα σωστά [ 56734 βγάζει στό antutu ] - (gapps τις nano καλύτερα στη CM από την oppenggaps : http://opengapps.org ) > Στο πρώτο post μάλλον απαντησα σε λάθος χρήστη , η απάντηση αφορούσε τον Vangelis D9 ....

Μια χαρα. Υπαρχει καποια διαφορα στην ταχυτητα η στην μπαταρια? Eγω γενικα βαζω τα stock gapps, οχι?

Edited by ardi21

Μια χαρα. Υπαρχει καποια διαφορα στην ταχυτητα η στην μπαταρια? Eγω γενικα βαζω τα stock gapps, οχι?

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποιο πακέτο gapps θέλεις, αλλά: 1) στή CM πάντα η προτίμηση ήταν στίς nano 2) γιατί να επιβαρυνεις το σύστημα με ενα μεγάλο πακέτο (καί οι mini gapps είναι πολύ καλό πακέτο σε όλα 3) Υπάρχουν έως τώρα χρήστες που δουλεύουν κάθε ROM χωρίς καθόλου gapps (υπάρχουν όλες οι εφαρμογές σε μικρά zip αυτόνομα) ...Όσο περισσότερες εφαρμογές σε μία συσκευή, τόσο περισσότεροι πόροι απαιτούνται (μπαταρία,ram,παρασκήνιο)...Ναι η ταχύτητα είναι πολύ καλή, με φοβερό kernel & overckloking (kernel adiutor) ...Το τεστ στο antutu & 56734 δεν είναι τυχαίο.. Μπορείς να την κατεβάσεις δουλεύει σωστά

Δεν εχω καταλαβει ακριβως τι παιζει με τα gapps. Ειναι στην ουσια τα απαραιτητα google services και καποιες εφαρμογες -αναλογα με το πακετο- και αν θες μετα κατεβαζεις εσυ κατι που δεν εχει απο play store? Π.χ το newstand? Θα παιζει σωστα η δεν θα υπαρχει υποστηριξη απο το αρχικο πακετο που εχεις κατεβασει? Edited by ardi21

Δεν εχω καταλαβει ακριβως τι παιζει με τα gapps. Ειναι στην ουσια τα απαραιτητα google services και καποιες εφαρμογες -αναλογα με το πακετο- και αν θες μετα κατεβαζεις εσυ κατι που δεν εχει απο play store? Π.χ το newstand? Θα παιζει σωστα η δεν θα υπαρχει υποστηριξη απο το αρχικο πακετο που εχεις κατεβασει?

Όλη η "φασαρία" αυτή γίνεται λόγω πολιτικής της google που δέν επιτρέπει στις custom roms να έχουν ενσωματωμένο το playstore κατευθείαν μέσα στο zip της ROM ..Γι αυτό το φλασαρουμε ξεχωριστά. Φυσικά μπορείς να κατεβάσεις πχ το μικρότερο πακέτο κι έπειτα όποιες κι όσες εφαρμογές θέλεις απο το playstore.Η διαφορά είναι η εξής: Το πακέτο των gapps που θα φλασαρεις όλες οι εφαρμογές που περιέχονται σε αυτό, θα είναι οπωσδήποτε εφαρμογές συστήματος (με οτι σημαίνει αυτό για την Internal )...Αυτές που θα κατεβάσεις εσύ ως εφαρμογές χρήστη πάνε στο /data/ partition ...Οι συστήματος πάνε στο /system/ partition ...Οι ενημερώσεις όμως των εφαρμογών συστήματος & εργοστασιακών δεν πάνε κι αυτές στο /system/ αλλά στο /data/ με τις "δικές" μας...Δέν υπάρχει πρόβλημα να κατεβάσεις μετά όποια θέλεις... Αυτό που έχει μεγάλη σημασία μετά το φλασαρισμα στο πρωτο booting της rom,είναι να ΜΗΝ ενωθεις αμέσως στο λογαριασμό google,πατώντας skip και ανοίγοντας η νέα rom πάμε ρυθμίσεις> ασφάλεια & βλέπουμε αν έχουν δοθεί όλα τα δικαιώματα στίς > εφαρμογές με πρόσβαση χρήσης. Μετά πάμε ρυθμίσεις>εφαρμογές και ελέγχουμε μια πρός μία τις εφαρμογές και δίνουμε τα δικαιώματα σε όσες δεν έχουν.. Τελειώνοντας, μπορείς να ενωθεις στο λογαριασμό google & reboot device...Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να αποφύγουμε τα διάφορα "η εφαρμογή τάδε σταμάτησε ή δεν ανταποκρίνεται ή έκλεισε "κλπ κλπ...(υπάρχουν & κάποιες rom με ένα bug γνωστό που δεν μπορείς να κάνεις skip στο αρχικό setup )...

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab Pro 8.4/10.1