Jump to content

Samsung Galaxy Tab Pro 8.4/10.1

Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συνέχεια ταλαιπωρίας με το tablet. Πήγε για 3η φορά για service (όχι στην Αθήνα). Αυτή τη φορά έγινε αλλαγή κεντρική πλακέτας. Το tablet δεν κολλάει πλέον όταν ανοίγω το φάκελο τα αρχεία μου (όπως έκανε πριν) αλλά η θερμοκρασία συνεχίζει.

Με το που το ανοίγω αμέσως δείχνει 46 βαθμούς. Μετά από λίγο σε κατάσταση αναμονής πέφτει μεταξύ 28 και 35 περίπου. Σε σερφάρισμα μεταξύ 38 και 57. Σε Pdf μέχρι και 80 βαθμούς είδα. Να πω ότι στην sdcard τα pdf είναι μεγάλα συνολικής χωρητικότητας πάνω από 4 giga. Κάποια από αυτά είναι 1500+ σελίδων. Το tablet το αγόρασα για τη δουλειά μου και όχι για παιχνίδια. Και δυστυχώς δεν μπορώ να την κάνω. Θα το στείλω μια τελευταία φορά σε service στην Αθήνα μαζί με όλο το ιστορικό σε επιστολή.

Συγνώμη που σας ταλαιπωρώ αλλά ψάχνω να βρω λύση. Έχει δει κανείς άλλος τέτοιες ενδείξεις θερμοκρασίας?

Αν δεν βρω πάλι άκρη θα προμηθευτώ ένα ipad air2 να κάνω τη δουλειά μου και πλέον δεν θα στραφώ σε Samsung ξανά.

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Συνέχεια ταλαιπωρίας με το tablet. Πήγε για 3η φορά για service (όχι στην Αθήνα). Αυτή τη φορά έγινε αλλαγή κεντρική πλακέτας. Το tablet δεν κολλάει πλέον όταν ανοίγω το φάκελο τα αρχεία μου (όπως έκανε πριν) αλλά η θερμοκρασία συνεχίζει.

Με το που το ανοίγω αμέσως δείχνει 46 βαθμούς. Μετά από λίγο σε κατάσταση αναμονής πέφτει μεταξύ 28 και 35 περίπου. Σε σερφάρισμα μεταξύ 38 και 57. Σε Pdf μέχρι και 80 βαθμούς είδα. Να πω ότι στην sdcard τα pdf είναι μεγάλα συνολικής χωρητικότητας πάνω από 4 giga. Κάποια από αυτά είναι 1500+ σελίδων. Το tablet το αγόρασα για τη δουλειά μου και όχι για παιχνίδια. Και δυστυχώς δεν μπορώ να την κάνω. Θα το στείλω μια τελευταία φορά σε service στην Αθήνα μαζί με όλο το ιστορικό σε επιστολή.

Συγνώμη που σας ταλαιπωρώ αλλά ψάχνω να βρω λύση. Έχει δει κανείς άλλος τέτοιες ενδείξεις θερμοκρασίας?

Αν δεν βρω πάλι άκρη θα προμηθευτώ ένα ipad air2 να κάνω τη δουλειά μου και πλέον δεν θα στραφώ σε Samsung ξανά.

Οι θερμοκρασιες που αναφερεις ειναι φυσιολογικες πλην των pdf.Στο boot ολες οι συσκευες ανεβαζουν και μετα πεφτει σταδιακα. Στο σερφαρισμα το ιδιο. Σκεψου οτι ο επεξεργαστης και η καρτα γραφικων δουλευουν σχεδον full λογω της πολυ υψηλης αναλυσης της οθονης. Εαν ανατρεξεις σε threads συσκευων οπως του G3 που εχουν 2Κ οθονη θα δεις το ιδιο σχετικα με θερμοκρασιες. Τωρα για τα pdf υπαρχουν πολλοι παραγοντες. Κατα αρχην τα εχεις στην sdcard. Εαν δεν ειναι ''καλη'' δλδ class 10 με καλες ομως ταχυτητες read write μη περιμενεις και θαυματα σε τοσο μεγαλα αρχεια. Εδω τα Pc ζοριζονται σε μεγαλα pdf δε θα ζοριστει ενα tablet που αν ανεβασει θερμοκρασια δεν εχει ουτε παστες απαγωγης θερμοτητας αλλα ουτε και ανεμιστηρακια? Δοκιμασε να περασεις ενα pdf στην εσωτερικη μνημη και δοκιμασε ξανα.

Πάνω από 35 βαθμούς δεν έχω δει ... συνήθως στην αναμονή είναι όσο και η θερμοκρασία δωματίου περίπου στους 17,19 ανάλογα αν είμαι στην δουλειά ή στο σπίτι ,στο σερφάρισμα κυμαίνεται εκεί γύρω στους 26-29 ,φωτεινότητα την έχω σε χαμηλά σχετικα επίπεδα ,παιχνίδια beach Μπάγκι όταν παίζω απλά ζεστένεται τίποτα το φοβερό... συνήθως παίζω καμιά ωρίτσα συνεχόμενα
Konakis.

H κάρτα είναι η 32άρα evo της Samsung νομίζω είναι γρήγορη. Πέρασα ένα μεγάλο pdf στην εσωτερική μνήμη. Στο διάβασμα σελίδας βλέπω από 38 μέχρι 50 και στο γύρισμα / ψάξιμο σελίδων πάλι βλέπω θερμοκρασίες μέχρι 81. :(

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση παιδιά.

Πάνω από 35 βαθμούς δεν έχω δει ... συνήθως στην αναμονή είναι όσο και η θερμοκρασία δωματίου περίπου στους 17,19 ανάλογα αν είμαι στην δουλειά ή στο σπίτι ,στο σερφάρισμα κυμαίνεται εκεί γύρω στους 26-29 ,φωτεινότητα την έχω σε χαμηλά σχετικα επίπεδα ,παιχνίδια beach Μπάγκι όταν παίζω απλά ζεστένεται τίποτα το φοβερό... συνήθως παίζω καμιά ωρίτσα συνεχόμενα

Προφανώς αναφέρεσαι σε θερμοκρασία μπαταρίας. Η θερμοκρασία Cpu είναι πολύ μεγαλύτερη.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

H κάρτα είναι η 32άρα evo της Samsung νομίζω είναι γρήγορη. Πέρασα ένα μεγάλο pdf στην εσωτερική μνήμη. Στο διάβασμα σελίδας βλέπω από 38 μέχρι 50 και στο γύρισμα / ψάξιμο σελίδων πάλι βλέπω θερμοκρασίες μέχρι 81. :(

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση παιδιά.

Μέχρι 81 στιγμιαία και μετά πέφτει ή μένει εκεί? 38 με 50 καλά μου φαίνεται. Έχεις κοιτάξει μήπως έχεις καμιά εφαρμογή που τρέχει συνέχεια και κολλάει τους πυρήνες? Επίσης είσαι σίγουρος ότι η τιμή που βλέπεις είναι σωστή? Γιατί θερμοκρασία Cpu βλέπουμε μόνο με root apps. Εσύ είσαι root?

81 πάει στιγμιαία όταν αλλάζω σβέλτα τις σελίδες. Μετά σε διάβασμα και αργή αλλαγή σελίδων κυμαίνεται μεταξύ 34 και 68. Δεν είμαι root έχω κατεβάσει από googleplay την εφαρμογή cpu temp.

81 πάει στιγμιαία όταν αλλάζω σβέλτα τις σελίδες. Μετά σε διάβασμα και αργή αλλαγή σελίδων κυμαίνεται μεταξύ 34 και 68. Δεν είμαι root έχω κατεβάσει από googleplay την εφαρμογή cpu temp.

Τζάμπα ανησυχείς. Δοκίμασε να κατεβάσεις ένα απαιτητικό παιχνίδι και πες πάλι θερμοκρασίες ενώ παίζεις. Είναι λίγο μανούρα ξέρω αλλά θα δοκιμάσεις τουλάχιστον. Η τρέξε ένα benchmark να δεις και εκεί. Εν τω μεταξύ το stock thermal throttling της Samsung παίζει κάπου στους 75 βαθμούς. Μετά ρίχνει απόδοση για να κρυώσει. Αν πάει παραπάνω κάνει reboot.

Έτρεξα το antutu η θερμοκρασία έφτασε κάποια στιγμή στους 95 βαθμούς. Αναφέρομαι πάντα στην ένδειξη που δίνει η εφαρμογή cpu temp. Στο πίσω μέρος ήταν έντονα ζεστό δίπλα στην κάμερα.

Αποτέλεσμα: Non verified 38432

Γράφημα θερμοκρασίας μπαταρίας (?) από 28,9 μέχρι 37,1

Με παιχνίδια δεν ασχολούμαι έχεις υπόψη κάποιο να τεστάρω?

Edited by Above_beyond

Έτρεξα το antutu η θερμοκρασία έφτασε κάποια στιγμή στους 95 βαθμούς. Αναφέρομαι πάντα στην ένδειξη που δίνει η εφαρμογή cpu temp. Στο πίσω μέρος ήταν έντονα ζεστό δίπλα στην κάμερα.

Αποτέλεσμα: Non verified 38432

Γράφημα θερμοκρασίας μπαταρίας (?) από 28,9 μέχρι 37,1

Με παιχνίδια δεν ασχολούμαι έχεις υπόψη κάποιο να τεστάρω?

Μόλις έτρεξα και εγώ ένα antutu στο Note 3 αλλά πάνω από 60 δε πήγα. Άρα μάλλον όντως κάτι παίζει. Αύριο το πρωί θα δοκιμάσω και στο tab Pro 8.4 της γυναίκας μου και σου λέω. Αν και στη θέση σου θα έκανα αυτό που είπες με την επιστολή ή ακόμα καλύτερα από κοντά και θα απαιτούσα νέα συσκευή.

Είμαι από β. Ελλάδα οπότε πρόσβαση σε service Αθηνών μπορώ να έχω μόνο με αποστολή. Σε υπερευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου :)

Είμαι από β. Ελλάδα οπότε πρόσβαση σε service Αθηνών μπορώ να έχω μόνο με αποστολή. Σε υπερευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου :)

Καλημέρα φίλε μου. Έκανα και ένα antutu στο tab της γυναίκας μου. Μέσο όρο έπαιζε 45 με 50 βαθμούς και στιγμιαία έπιασε 61 στο 3d test. Άρα όντως κάτι παίζει με το tab σου. Θεσσαλονίκη δεν μπορεις να πας σε κάποιο service point να το κοιτάξουν μπροστά σου? Και να απαιτήσεις αλλαγή συσκευής εννοείται.

To πήγα 3 φορές Θεσ/νίκη, τους τόνισα όλη την ταλαιπωρία, τους έδειξα το πρόβλημα μπροστά τους και είπα αν δεν γίνεται αλλιώς να το αντικαταστήσουν και κάθε φορά μου έλεγαν ότι το έφτιαξαν. 1η φορά αναβάθμιση. 2η αλλαγή card reader, 3η αλλαγή κεντρικής πλακέτας αλλά η θερμοκρασία - θερμοκρασία... Προφανώς και το tablet ήταν προβληματικό εξαρχής αφού δεν διάβαζε την εξωτερική κάρτα μνήμης. Μετά από αυτά τελευταία ελπίδα η smartec που πρότεινε ο truckman λίγες σελίδες πιο πίσω. Απογοήτευση από την aftersales υποστήριξη.

Σ'ευχαριστώ πολύ fireKostas! :)

Μόλις έχω νεότερα θα σας ενημερώσω

Σε ευχαριστώ.

Εχεις την καλοσύνη να μου δώσεις τον κωδικό του ? Λογικα ΕΤΑ- κάτι πρεπει να είναι ...

Travel Adapter EP-TA 10EWE

μήπως μπερδεύεσαι και εννοείς μέσο dlna....

stream mirroring δεν γίνεται full ( το έχω δοκιμάσει και ενσύρματο και ασύρματα )

Screen mirroring κανω με το ένα και το αλλο

Vamos Aris

Όσοι ακόμα σκέφτεστε την αγορά του το Public τρέχει προσφορά το Pro 8.4" στα 249 ευρώ από 299 που ήταν τόσο καιρό καθηλωμένο στα σκρουτζάδικα.

Οντως πολύ καλή τιμή.

Λιγουρεύομαι την αυθεντική θήκη 44 ευρω την εχουν (γυρω στα 31 ευρω απο ebay αμερικής)

αλλα και παλι ακριβή μου φαίνεται.... την εχει κανεις;;

Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch

Οντως πολύ καλή τιμή.

Λιγουρεύομαι την αυθεντική θήκη 44 ευρω την εχουν (γυρω στα 31 ευρω απο ebay αμερικής)

Εγώ την έχω είναι αρκετά καλή και ποιοτική θήκη..

Οντως πολύ καλή τιμή.

Tην εχω εγω ειναι κορυφαια,παρτην :)

Ψήνομαι για συγκεκριμένο ταμπλετ όμως λίγο απογοητεύτηκα όταν διάβασα στα σπεκς στο σάΙτ του public ότι δεν έχει έξοδο HDMI. Αληθεύει; Έχω ήδη ένα ταμπλετ που δεν έχει και θα ήθελα ένα με τέτοια έξοδο.

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab Pro 8.4/10.1