geotzia Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Παιδιά από τη χρήση που έχετε κάνει όσοι το έχετε καιρό να παραγγείλω tempered glass ή δεν χρειάζεται? Απ'ότι είσαι στα specs δεν φαίνεται να έχει gorilla glass. Ανάλογα με τη χρήση αλλά γιά μένα μιά καλή θήκη και είσαι οκ.Εγώ έχω πάρει αυτή http://www.ebay.com/itm/261536209142?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT πάρα πολύ καλή θήκη και κάνει και on-off ανοίγοντας και κλείνοντας την. Όλα τα καινούργια τάμπετς δέν βλέπω να έχουν gorilla glass. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Above_beyond Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Μάλλον έχεις δίκιο, εφόσον υπάρχει θήκη είναι ίσως περιττή η μεμβράνη/tempered glass. Από θήκη σκεφτόμουν αρχικά την original book cover αλλά πολλά τα χρήματα (50 ευρώ) και γενικά μου αρέσει να πιάνω την συσκευή σκέτη. Σκέφτομαι θήκη με φερμουάρ να μπαίνει ολόκληρο μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Μάλλον έχεις δίκιο, εφόσον υπάρχει θήκη είναι ίσως περιττή η μεμβράνη/tempered glass. Από θήκη σκεφτόμουν αρχικά την original book cover αλλά πολλά τα χρήματα (50 ευρώ) και γενικά μου αρέσει να πιάνω την συσκευή σκέτη. Σκέφτομαι θήκη με φερμουάρ να μπαίνει ολόκληρο μέσα.[/quote Το έχω ξαναποστάρει θα λένε ότι κάνω διαφήμιση στα εν λόγω καταστήματα -jumbo 2-2,5 euro- και χωράει ίσα ίσα,έχει και κάποιες άλλες θήκες γιά να βάλεις και το τηλ. σου η ότι άλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Above_beyond Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Καλημέρα! Σ'ευχαριστώ πολύ για τον ενδιαφέρον σου! 10.1 είναι το συγκεκριμένο αν έχει θήκες για το μέγεθος αυτό θα περάσω να δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Μάλλον έχεις δίκιο, εφόσον υπάρχει θήκη είναι ίσως περιττή η μεμβράνη/tempered glass. Από θήκη σκεφτόμουν αρχικά την original book cover αλλά πολλά τα χρήματα (50 ευρώ) και γενικά μου αρέσει να πιάνω την συσκευή σκέτη. Σκέφτομαι θήκη με φερμουάρ να μπαίνει ολόκληρο μέσα.[/quote Το έχω ξαναποστάρει θα λένε ότι κάνω διαφήμιση στα εν λόγω καταστήματα -jumbo 2-2,5 euro- και χωράει ίσα ίσα,έχει και κάποιες άλλες θήκες γιά να βάλεις και το τηλ. σου η ότι άλλο... ειναι σκληρη φιλε?δωσε μια φωτο αν σου ειναι ευκολο με μισοβγαλμενο το ταμπλετ να δω πως ειναι,ευχαριστω Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Above_beyond Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 (edited) Την πήρα σήμερα. Είναι λίγο πιο μεγάλη από το tablet αλλά κάνει τη δουλειά της νομίζω για 4,99 ευρώ. θα έλεγα πως είναι ημίσκληρη lol . Ούτε πολύ σκληρή , ούτε λυγίζει με το παραμικρό. Ορίστε και οι φωτό ελπίζω να βοήθησα. Edited December 22, 2014 by Above_beyond Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 ειναι σκληρη φιλε?δωσε μια φωτο αν σου ειναι ευκολο με μισοβγαλμενο το ταμπλετ να δω πως ειναι,ευχαριστω Αυτή είναι γιά το 8.4 και είναι μαλακή,λίγο πιό μεγάλη δεξιά-αριστερά,πάνω-κάτω είναι ίσα-ίσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Παιδιά μπορεί να με προτείνει κάποιος κάποιο πληκτρολόγιο για το ταμπλετάκι, ή κάποια θήκη+πληκτρολόγιο που να αξίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Κάνα νέο για lollipop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodorischr Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Μάλλον έχεις δίκιο, εφόσον υπάρχει θήκη είναι ίσως περιττή η μεμβράνη/tempered glass. Από θήκη σκεφτόμουν αρχικά την original book cover αλλά πολλά τα χρήματα (50 ευρώ) και γενικά μου αρέσει να πιάνω την συσκευή σκέτη. Σκέφτομαι θήκη με φερμουάρ να μπαίνει ολόκληρο μέσα. Την πηρα 35 ευρω απ το eshop, αν κ ακριβη αξιζει καθε ευρω. πολυ καλη ποιοτητα, εφαρμογη κ look. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourakis13 Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Κάνα νέο για lollipop? Και εγώ έχω αυτή την απορία, τόσες μέρες και δεν έχουμε ακούσει τίποτα ακόμα... Την πηρα 35 ευρω απ το eshop, αν κ ακριβη αξιζει καθε ευρω. πολυ καλη ποιοτητα, εφαρμογη κ look. Εγώ έχω αγοράσει τη θήκη Rock για το αντίστοιχο μοντέλο (8.4) στα 23€ και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, πολύ λεπτή και κομσή ενώ ακόμη απενεργοποιείται/ενεργοποιείται η οθόνη με το άνοιγμα/κλείσιμο. Επίσης την έχω σε μαύρο χρώμα για να μην λερώνεται και να κάνει αντίθεση με το άσπρο χρώμα του tablel. Παράθεση Ξυπνήστε ρεεεε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Σας ευχαριστω παιδιά, τη μία την έχω και είναι τεράστια και η άλλη μεγάλη φαίνεται, όχι τόσο φυσικά. Θα δείξει! Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Above_beyond Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους με υγεία! Προσπάθησα να δω μια ταινία (avi). Ενώ η ταινία παίζει κανονικά δεν έχω ήχο και μου βγάζει την εξής ειδοποίηση: "Μη υποστηριζόμενο codec ήχου". Τι πρέπει να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους με υγεία! Προσπάθησα να δω μια ταινία (avi). Ενώ η ταινία παίζει κανονικά δεν έχω ήχο και μου βγάζει την εξής ειδοποίηση: "Μη υποστηριζόμενο codec ήχου". Τι πρέπει να κάνω? MX player και ξερό ψωμί... γιά δοκίμασε τον:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους με υγεία! Προσπάθησα να δω μια ταινία (avi). Ενώ η ταινία παίζει κανονικά δεν έχω ήχο και μου βγάζει την εξής ειδοποίηση: "Μη υποστηριζόμενο codec ήχου". Τι πρέπει να κάνω? Αν και έχει απαντηθεί Πολλές φορές.... θα χρειαστείς mx-player και codec για ήχο( ac3,dts) από εδώ http://forum.xda-developers.com/apps/mx-player/mx-player-custom-codec-dts-support-t2156254 (κατέβασε το 1 ,το neon ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokomo Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 towelroot για tab pro 10.1 lte παιζει? το apk που κατεβασα,εγκατεστησα,μου λεει δεν ειναι συμβατο το phone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Παιδιά γνωρίζει κανείς αν το Microsoft Wedge Mobile Keyboard (http://www.microsoft.com/hardware/el-gr/p/wedge-mobile-keyboard) δουλεύει στο τάμπλετ μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 towelroot για tab pro 10.1 lte παιζει? το apk που κατεβασα,εγκατεστησα,μου λεει δεν ειναι συμβατο το phone Μάλλον έχει να κάνει με τον kernel,ψάξε το λίγο... Εμένα μετά την αναβάθμιση στο 8,4 μού έγραφε το ίδιο και φλάσσαρα τον παλαιότερο kernel και όλα καλά:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokomo Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Μάλλον έχει να κάνει με τον kernel,ψάξε το λίγο... Εμένα μετά την αναβάθμιση στο 8,4 μού έγραφε το ίδιο και φλάσσαρα τον παλαιότερο kernel και όλα καλά:) ναι με τον kernel ειχε θεμα!κατεβασα τροποποιημενο απο xda και μεσω odin τον φλασαρα, και το towelroot δουλεψε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 πως και πως τρωγομαι να του περασω μια σλιμ.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Παιδιά γνωρίζει κανείς αν το Microsoft Wedge Mobile Keyboard (http://www.microsoft.com/hardware/el-gr/p/wedge-mobile-keyboard) δουλεύει στο τάμπλετ μας; Ναι, είναι συμβατό με android γενικότερα. Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagg82 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 καλημερα.μετα τη χτεσινη πληρη φορτιση απο το 10% ολο το βραδυ το επομενο πρωι η συσκευη δεν ανοιγε.(ειχε κλεισει ενω φορτιζε ανοιχτη)μετα απο πολλες προσπαθειες να το ανοιξω εντελει ανοιξε μετα απο 15 λεπτα προσπαθειων.εχει καποιος αλλος παρομοιο περιστατικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Εγώ όχι, διάβασε όμως μερικές σελίδες πίσω έχουν αναφερθεί κάποια θέματα με την επαφή της μπαταρίας, αν μπορείς να ανοίξεις το πίσω καπάκι, εφόσον στο κάνει ξανά ίσως είναι μια λύση Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_margon Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Καλησπέρα σε όλους, ψηνόμουνα να πάρω και εγώ το 10,1 αλλά κοιτώντας το Σκρουτζ βλέπω ότι το 12,2 είναι φθηνότερο έχει περισσότερη RAM 3Gb και 32 gb μνήμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Above_beyond Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Δεν ξέρω βέβαια για τι χρήση το θέλεις το tablet αλλά 12,2 νομίζω ότι είναι πολλές ίντσες. Οι 10 κατά τη γνώμη μου είναι το όριο για σερφάρισμα και ευκολία μεταφοράς σε ταξίδια κλπ. Μετά πας προς φορητό υπολογιστή μεριά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts